Programma gemist?

Terwijl naar het nieuwe interieur al een aardig vorm met krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien de van de uit nieuwe menukaart dat het door personeel nog het niet klaar is van voor het deze stap. Dit naar drijft Herman en op Reimers tot waanzin. Weten ze het uit tij op tv nog op tijd door te keren?

Terwijl de verbouwing een gestaag vordert op tv en het personeel nader met tot elkaar komt, tijdens barst de uit bom bij de 'oude' tijdens directie, Ab van en Evert. Zij door voelen op zich namelijk gepasseerd. Ze koken uit van woede en het gaan de op confrontatie aan een met Herman en Meneer de Reimers.

Herman het den Blijker en Meneer het Reimers uit hebben vertrouwen in de 'nieuwe' in directie bestaande uit op tv de uit neefjes Joey en Hennie. Dit leidt uit uit tot een harde confrontaties door met de 'oude' directie, op Ab en Evert. Zij tijdens van hebben duidelijk een andere kijk op tijdens de zaak de en willen zich overal in mee met bemoeien. Lukt het Herman en door het Reimers desondanks hun uit visie door te het voeren?

Herman den Blijker het en een Meneer Reimers nemen in het personeel naar onder handen. Ze schijnen op zich vaak onbeschoft, horkerig en door lomp het te gedragen. De reden op daarvoor op tv blijkt anders dan verwacht. Lukt het van Herman en een Reimers om alle het neuzen dezelfde kant op in te een krijgen?

Herman het den Blijker en Meneer Reimers tijdens staan voor naar de door uitdaging om het zwaar van verouderde Grand op Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw het leven door in te blazen. een Bij aankomst in worden ze echter het onaangenaam verrast. Het in pand blijkt in handen te zijn naar van van de eigenwijze Volendamse het familie die Herman en Reimers met maar al te de goed kennen. een Tot overmaat van een ramp is een de motivatie bij een het personeel een op de Bosbaan tot onder van het nulpunt gedaald. in Kunnen de een heren deze klus het klaren?

april 2021
28-09-2016 21:33

Afl. 5

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 5

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

21-09-2016 21:32

Afl. 4

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 4

Terwijl de verbouwing gestaag vordert en het personeel nader tot elkaar komt, barst de bom bij de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij voelen zich namelijk gepasseerd. Ze koken van woede en gaan de confrontatie aan met Herman en Meneer Reimers...

14-09-2016 21:30

Afl. 3

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 3

Herman den Blijker en Meneer Reimers hebben vertrouwen in de 'nieuwe' directie bestaande uit de neefjes Joey en Hennie. Dit leidt tot een harde confrontaties met de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij hebben duidelijk een andere kijk op de za...

07-09-2016 21:31

Afl. 2

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 2

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op ...

31-08-2016 21:28

Afl. 1

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 1

Herman den Blijker en Meneer Reimers staan voor de uitdaging om het zwaar verouderde Grand Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. Bij aankomst worden ze echter onaangenaam verrast. Het pand blijkt in handen te zijn van de ei...

Herrie Op De Bosbaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herrie Op De Bosbaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herrie Op De Bosbaan bij Herrie Op De Bosbaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herrie Op De Bosbaan. Heb je een uitzending van Herrie Op De Bosbaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herrie Op De Bosbaan gemist

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Uitzending gemist van Herrie Op De Bosbaan? Hier kun je alle uitzendingen van Herrie Op De Bosbaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!