Programma gemist?

Terwijl uit het nieuwe uit interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens op tijdens het proefdraaien van van de nieuwe op menukaart dat het op tv personeel nog niet klaar van is voor deze tijdens stap. Dit naar drijft Herman en Reimers op tv tot waanzin. Weten ze met het in tij nog op tijd te van keren?

Terwijl uit de verbouwing gestaag vordert een en door het personeel nader tot met elkaar komt, barst de bom uit bij op tv de 'oude' directie, de Ab en Evert. Zij van voelen zich in namelijk gepasseerd. Ze koken van op woede en gaan een de confrontatie aan in met Herman een en Meneer het Reimers.

Herman uit den Blijker en Meneer naar Reimers hebben vertrouwen met in de 'nieuwe' door directie bestaande naar uit de neefjes Joey op tv en naar Hennie. Dit leidt naar tot een harde confrontaties met op de door 'oude' directie, Ab en Evert. Zij op tv uit hebben duidelijk een andere door kijk op op tv de zaak en willen zich overal met mee op tv bemoeien. Lukt naar het Herman en Reimers desondanks hun op tv visie door te op tv door voeren?

Herman den Blijker met en naar Meneer Reimers naar nemen het personeel onder met handen. Ze schijnen een zich vaak onbeschoft, horkerig en een door lomp te gedragen. tijdens De reden daarvoor blijkt anders dan tijdens verwacht. Lukt het de van Herman en Reimers om alle tijdens neuzen dezelfde kant op de te van krijgen?

Herman den met Blijker een en Meneer Reimers staan voor naar de uitdaging om het op tv zwaar verouderde op Grand met Café de Bosbaan tijdens in Amsterdam nieuw leven met in te een blazen. Bij aankomst worden ze van echter onaangenaam verrast. van Het uit pand blijkt in handen te zijn van van de in eigenwijze Volendamse familie op die Herman en Reimers in maar al van te goed kennen. naar Tot op overmaat van ramp een is de motivatie bij het personeel tijdens op de Bosbaan van tot onder het de naar nulpunt gedaald. Kunnen de van heren deze klus naar klaren?

oktober 2019
28-09-2016 21:33

Afl. 5

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 5

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

21-09-2016 21:32

Afl. 4

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 4

Terwijl de verbouwing gestaag vordert en het personeel nader tot elkaar komt, barst de bom bij de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij voelen zich namelijk gepasseerd. Ze koken van woede en gaan de confrontatie aan met Herman en Meneer Reimers...

14-09-2016 21:30

Afl. 3

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 3

Herman den Blijker en Meneer Reimers hebben vertrouwen in de 'nieuwe' directie bestaande uit de neefjes Joey en Hennie. Dit leidt tot een harde confrontaties met de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij hebben duidelijk een andere kijk op de za...

07-09-2016 21:31

Afl. 2

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 2

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op ...

31-08-2016 21:28

Afl. 1

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 1

Herman den Blijker en Meneer Reimers staan voor de uitdaging om het zwaar verouderde Grand Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. Bij aankomst worden ze echter onaangenaam verrast. Het pand blijkt in handen te zijn van de ei...

Herrie Op De Bosbaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herrie Op De Bosbaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herrie Op De Bosbaan bij Herrie Op De Bosbaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herrie Op De Bosbaan. Heb je een uitzending van Herrie Op De Bosbaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herrie Op De Bosbaan gemist

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Uitzending gemist van Herrie Op De Bosbaan? Hier kun je alle uitzendingen van Herrie Op De Bosbaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!