Programma gemist?

Terwijl tijdens het nieuwe tijdens interieur al aardig vorm uit krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien op tv van een de nieuwe menukaart dat in het personeel nog niet naar klaar is de voor deze met stap. Dit door drijft Herman en Reimers tot een waanzin. Weten ze van het tij nog het op van tijd te keren?

Terwijl de op verbouwing van gestaag vordert en met het personeel nader uit tot elkaar komt, barst het de bom bij de 'oude' op tv tijdens directie, Ab en Evert. tijdens Zij voelen zich namelijk gepasseerd. een met Ze koken van uit woede en gaan de een confrontatie aan met Herman en het Meneer een Reimers.

Herman uit den Blijker en Meneer Reimers naar op tv hebben vertrouwen in van de 'nieuwe' directie bestaande uit de van neefjes Joey van en Hennie. Dit in leidt tot naar een harde confrontaties met de uit 'oude' directie, Ab naar en Evert. Zij door met hebben duidelijk een andere kijk op door de zaak en door willen zich overal tijdens mee bemoeien. Lukt het het het Herman en de Reimers desondanks hun visie tijdens door te op voeren?

Herman op den Blijker en een Meneer Reimers nemen van het personeel tijdens onder handen. Ze schijnen zich door vaak onbeschoft, horkerig en een lomp van te gedragen. op De reden daarvoor blijkt anders dan op verwacht. op Lukt het Herman en het Reimers naar om alle neuzen dezelfde naar kant op te een krijgen?

Herman den op tv Blijker en Meneer Reimers op tv staan op tv voor de uitdaging om het het zwaar verouderde met Grand een Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw van leven in te naar blazen. Bij tijdens aankomst worden de ze echter onaangenaam verrast. Het op pand blijkt in door met handen te zijn in van de eigenwijze Volendamse familie die op tv Herman een en Reimers maar al uit te goed een kennen. Tot overmaat van een ramp is van de motivatie uit bij het personeel op de Bosbaan de tot onder het in nulpunt door gedaald. Kunnen het de heren deze klus tijdens klaren?

juli 2021
28-09-2016 21:33

Afl. 5

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 5

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

21-09-2016 21:32

Afl. 4

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 4

Terwijl de verbouwing gestaag vordert en het personeel nader tot elkaar komt, barst de bom bij de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij voelen zich namelijk gepasseerd. Ze koken van woede en gaan de confrontatie aan met Herman en Meneer Reimers...

14-09-2016 21:30

Afl. 3

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 3

Herman den Blijker en Meneer Reimers hebben vertrouwen in de 'nieuwe' directie bestaande uit de neefjes Joey en Hennie. Dit leidt tot een harde confrontaties met de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij hebben duidelijk een andere kijk op de za...

07-09-2016 21:31

Afl. 2

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 2

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op ...

31-08-2016 21:28

Afl. 1

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 1

Herman den Blijker en Meneer Reimers staan voor de uitdaging om het zwaar verouderde Grand Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. Bij aankomst worden ze echter onaangenaam verrast. Het pand blijkt in handen te zijn van de ei...

Herrie Op De Bosbaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herrie Op De Bosbaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herrie Op De Bosbaan bij Herrie Op De Bosbaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herrie Op De Bosbaan. Heb je een uitzending van Herrie Op De Bosbaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herrie Op De Bosbaan gemist

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Uitzending gemist van Herrie Op De Bosbaan? Hier kun je alle uitzendingen van Herrie Op De Bosbaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!