Programma gemist?

Terwijl het nieuwe tijdens op tv interieur al aardig vorm tijdens krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien een van met de nieuwe menukaart dat het de personeel nog uit niet klaar is het voor deze naar stap. Dit drijft Herman en in Reimers tot in waanzin. tijdens Weten ze het op tv tij nog op tijd een te keren?

Terwijl de door verbouwing gestaag vordert en de in het personeel nader tot uit elkaar komt, barst de bom op bij de van 'oude' directie, door Ab en Evert. Zij voelen tijdens zich namelijk met gepasseerd. van Ze koken van woede en door gaan de de confrontatie aan met Herman naar en Meneer het Reimers.

Herman op den Blijker en Meneer Reimers op tv hebben vertrouwen in tijdens de 'nieuwe' directie tijdens in bestaande uit de door neefjes Joey en Hennie. van Dit leidt tot een harde op confrontaties van met de op 'oude' directie, Ab het en Evert. Zij door hebben duidelijk een andere kijk een op de het zaak en willen zich tijdens overal mee bemoeien. Lukt van het op Herman en Reimers naar desondanks hun visie door te van tijdens voeren?

Herman een den Blijker en van Meneer Reimers nemen het tijdens personeel het onder handen. Ze schijnen zich vaak op onbeschoft, een horkerig en lomp te tijdens gedragen. De reden naar daarvoor blijkt anders in dan verwacht. de Lukt het Herman en Reimers op tv om alle neuzen tijdens het dezelfde kant op te naar krijgen?

Herman den de Blijker en Meneer Reimers een het staan voor de uitdaging om met het zwaar verouderde Grand in Café de Bosbaan tijdens in Amsterdam een nieuw leven in te met blazen. Bij aankomst uit worden ze van echter onaangenaam tijdens verrast. Het pand blijkt in een handen te zijn door van de in eigenwijze Volendamse op tv familie die Herman en van Reimers maar al te van goed op tv kennen. Tot de overmaat van ramp door is de motivatie in bij het personeel op naar de Bosbaan tot onder uit het nulpunt gedaald. Kunnen naar de heren deze naar uit klus klaren?

december 2020
28-09-2016 21:33

Afl. 5

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 5

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

21-09-2016 21:32

Afl. 4

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 4

Terwijl de verbouwing gestaag vordert en het personeel nader tot elkaar komt, barst de bom bij de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij voelen zich namelijk gepasseerd. Ze koken van woede en gaan de confrontatie aan met Herman en Meneer Reimers...

14-09-2016 21:30

Afl. 3

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 3

Herman den Blijker en Meneer Reimers hebben vertrouwen in de 'nieuwe' directie bestaande uit de neefjes Joey en Hennie. Dit leidt tot een harde confrontaties met de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij hebben duidelijk een andere kijk op de za...

07-09-2016 21:31

Afl. 2

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 2

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op ...

31-08-2016 21:28

Afl. 1

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 1

Herman den Blijker en Meneer Reimers staan voor de uitdaging om het zwaar verouderde Grand Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. Bij aankomst worden ze echter onaangenaam verrast. Het pand blijkt in handen te zijn van de ei...

Herrie Op De Bosbaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herrie Op De Bosbaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herrie Op De Bosbaan bij Herrie Op De Bosbaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herrie Op De Bosbaan. Heb je een uitzending van Herrie Op De Bosbaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herrie Op De Bosbaan gemist

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Uitzending gemist van Herrie Op De Bosbaan? Hier kun je alle uitzendingen van Herrie Op De Bosbaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!