Programma gemist?

Terwijl van het nieuwe uit interieur al aardig vorm krijgt, van blijkt op tv tijdens het proefdraaien van de nieuwe in menukaart dat uit het personeel nog naar niet klaar is op voor deze stap. Dit met drijft Herman en in Reimers tot waanzin. op Weten door ze het tij de nog op tijd te op keren?

Terwijl de de verbouwing gestaag vordert in en het op tv personeel nader op tv tot elkaar komt, barst de op bom bij de 'oude' de directie, Ab op en tijdens Evert. Zij voelen zich het namelijk gepasseerd. Ze koken van op tv woede en gaan de de de confrontatie aan met Herman en uit Meneer tijdens Reimers.

Herman den op Blijker en Meneer Reimers de hebben vertrouwen het in naar de 'nieuwe' directie bestaande van uit de een neefjes Joey en de Hennie. Dit leidt tot een een harde confrontaties een met de 'oude' directie, Ab uit en op tv Evert. Zij het hebben duidelijk een andere door kijk op de de zaak en willen zich een overal mee bemoeien. Lukt van het Herman in en Reimers desondanks hun uit visie op door te tijdens voeren?

Herman van den Blijker en Meneer het Reimers van nemen het personeel onder handen. Ze de het schijnen zich vaak op tv onbeschoft, horkerig en lomp een te gedragen. een De reden daarvoor blijkt anders dan in het verwacht. Lukt het Herman door en Reimers om alle door neuzen op tv dezelfde kant op te van krijgen?

Herman den in Blijker en Meneer Reimers een staan van voor de uitdaging om uit het zwaar van verouderde Grand Café op de Bosbaan in Amsterdam een nieuw uit leven in te blazen. Bij uit aankomst worden door ze echter naar onaangenaam verrast. Het pand blijkt in met tijdens handen te zijn van naar de eigenwijze naar Volendamse familie die Herman en naar Reimers maar al van te goed kennen. Tot door overmaat een van ramp is de motivatie een op tv bij het personeel op de Bosbaan het tot onder naar het nulpunt met gedaald. Kunnen op de heren deze klus uit klaren?

april 2020
28-09-2016 21:33

Afl. 5

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 5

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

21-09-2016 21:32

Afl. 4

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 4

Terwijl de verbouwing gestaag vordert en het personeel nader tot elkaar komt, barst de bom bij de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij voelen zich namelijk gepasseerd. Ze koken van woede en gaan de confrontatie aan met Herman en Meneer Reimers...

14-09-2016 21:30

Afl. 3

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 3

Herman den Blijker en Meneer Reimers hebben vertrouwen in de 'nieuwe' directie bestaande uit de neefjes Joey en Hennie. Dit leidt tot een harde confrontaties met de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij hebben duidelijk een andere kijk op de za...

07-09-2016 21:31

Afl. 2

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 2

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op ...

31-08-2016 21:28

Afl. 1

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 1

Herman den Blijker en Meneer Reimers staan voor de uitdaging om het zwaar verouderde Grand Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. Bij aankomst worden ze echter onaangenaam verrast. Het pand blijkt in handen te zijn van de ei...

Herrie Op De Bosbaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herrie Op De Bosbaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herrie Op De Bosbaan bij Herrie Op De Bosbaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herrie Op De Bosbaan. Heb je een uitzending van Herrie Op De Bosbaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herrie Op De Bosbaan gemist

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Uitzending gemist van Herrie Op De Bosbaan? Hier kun je alle uitzendingen van Herrie Op De Bosbaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!