Programma gemist?

Terwijl het nieuwe in met interieur al aardig het vorm krijgt, blijkt op tijdens het proefdraaien van de een nieuwe met menukaart dat het personeel met nog niet naar klaar is voor door deze stap. Dit een drijft Herman en Reimers in tot waanzin. Weten tijdens ze het tij de nog op tijd te uit keren?

Terwijl de van verbouwing gestaag naar vordert en op tv het personeel nader tot elkaar komt, van barst de uit bom bij de 'oude' op tv directie, Ab een en een Evert. Zij voelen het zich namelijk gepasseerd. Ze koken tijdens van woede en gaan naar een de confrontatie aan met op Herman en Meneer door Reimers.

Herman op tv den Blijker en door Meneer Reimers hebben vertrouwen in het de 'nieuwe' directie naar bestaande uit uit de neefjes Joey en op tv Hennie. Dit met leidt tot de een harde confrontaties met de op op 'oude' directie, Ab de en Evert. Zij hebben duidelijk uit een uit andere kijk op de zaak naar en willen zich overal de mee bemoeien. Lukt naar in het Herman en Reimers desondanks het hun naar visie door te naar voeren?

Herman in den Blijker en Meneer Reimers naar met nemen het personeel naar onder handen. Ze schijnen zich vaak in uit onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. het De reden door daarvoor de blijkt anders dan verwacht. Lukt het het Herman van en Reimers om alle neuzen naar dezelfde kant tijdens op met te krijgen?

Herman een den Blijker en Meneer Reimers het staan van voor de op uitdaging om het een zwaar verouderde Grand Café een de Bosbaan in Amsterdam nieuw tijdens uit leven in te blazen. op Bij aankomst worden de ze echter onaangenaam verrast. Het op pand een blijkt in handen te het zijn van van de eigenwijze naar Volendamse familie die Herman en naar Reimers op tv maar al te goed kennen. Tot op tv op tv overmaat van ramp is de met motivatie bij naar het personeel op door de Bosbaan tot onder in het nulpunt gedaald. Kunnen door in de heren deze klus naar klaren?

augustus 2020
28-09-2016 21:33

Afl. 5

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 5

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

21-09-2016 21:32

Afl. 4

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 4

Terwijl de verbouwing gestaag vordert en het personeel nader tot elkaar komt, barst de bom bij de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij voelen zich namelijk gepasseerd. Ze koken van woede en gaan de confrontatie aan met Herman en Meneer Reimers...

14-09-2016 21:30

Afl. 3

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 3

Herman den Blijker en Meneer Reimers hebben vertrouwen in de 'nieuwe' directie bestaande uit de neefjes Joey en Hennie. Dit leidt tot een harde confrontaties met de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij hebben duidelijk een andere kijk op de za...

07-09-2016 21:31

Afl. 2

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 2

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op ...

31-08-2016 21:28

Afl. 1

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 1

Herman den Blijker en Meneer Reimers staan voor de uitdaging om het zwaar verouderde Grand Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. Bij aankomst worden ze echter onaangenaam verrast. Het pand blijkt in handen te zijn van de ei...

Herrie Op De Bosbaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herrie Op De Bosbaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herrie Op De Bosbaan bij Herrie Op De Bosbaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herrie Op De Bosbaan. Heb je een uitzending van Herrie Op De Bosbaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herrie Op De Bosbaan gemist

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Uitzending gemist van Herrie Op De Bosbaan? Hier kun je alle uitzendingen van Herrie Op De Bosbaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!