Programma gemist?

Terwijl het nieuwe van interieur al aardig tijdens vorm naar krijgt, blijkt tijdens uit het proefdraaien van met de nieuwe de menukaart dat het een personeel nog niet klaar van is voor deze met stap. Dit drijft Herman en naar Reimers tot met waanzin. naar Weten ze het tij nog op een tijd een te keren?

Terwijl de verbouwing naar gestaag vordert naar en het tijdens personeel nader tot van elkaar komt, het barst de bom bij de tijdens 'oude' directie, uit Ab en Evert. op tv Zij voelen uit zich namelijk gepasseerd. Ze koken van op tv met woede en gaan uit de confrontatie aan met Herman uit en Meneer in Reimers.

Herman uit den Blijker en Meneer Reimers naar naar hebben vertrouwen in de op 'nieuwe' directie bestaande uit van de neefjes Joey en uit Hennie. met Dit leidt tot een harde op confrontaties met de in 'oude' met directie, Ab uit en Evert. Zij hebben de duidelijk een andere kijk op door de zaak uit en willen zich uit overal mee bemoeien. Lukt uit tijdens het Herman en Reimers naar desondanks hun visie door te door door voeren?

Herman in den Blijker en met Meneer Reimers nemen het personeel naar van onder handen. Ze schijnen zich vaak een met onbeschoft, horkerig en lomp op tv te gedragen. De met reden daarvoor tijdens blijkt anders dan verwacht. Lukt tijdens het Herman met en Reimers om door alle neuzen de dezelfde kant op te van krijgen?

Herman door den Blijker en Meneer Reimers een staan voor tijdens de door uitdaging om het zwaar met verouderde Grand Café door de Bosbaan met in Amsterdam nieuw leven door in te een blazen. Bij aankomst in worden ze echter onaangenaam verrast. een Het pand blijkt in op uit handen te zijn van van de eigenwijze Volendamse familie die uit Herman een en Reimers maar al te op tv goed het kennen. Tot overmaat van een ramp de is de motivatie op bij het personeel op de Bosbaan met in tot onder het nulpunt gedaald. met Kunnen de heren deze door tijdens klus klaren?

september 2020
28-09-2016 21:33

Afl. 5

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 5

Terwijl het nieuwe interieur al aardig vorm krijgt, blijkt tijdens het proefdraaien van de nieuwe menukaart dat het personeel nog niet klaar is voor deze stap. Dit drijft Herman en Reimers tot waanzin. Weten ze het tij nog op tijd te keren?

21-09-2016 21:32

Afl. 4

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 4

Terwijl de verbouwing gestaag vordert en het personeel nader tot elkaar komt, barst de bom bij de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij voelen zich namelijk gepasseerd. Ze koken van woede en gaan de confrontatie aan met Herman en Meneer Reimers...

14-09-2016 21:30

Afl. 3

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 3

Herman den Blijker en Meneer Reimers hebben vertrouwen in de 'nieuwe' directie bestaande uit de neefjes Joey en Hennie. Dit leidt tot een harde confrontaties met de 'oude' directie, Ab en Evert. Zij hebben duidelijk een andere kijk op de za...

07-09-2016 21:31

Afl. 2

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 2

Herman den Blijker en Meneer Reimers nemen het personeel onder handen. Ze schijnen zich vaak onbeschoft, horkerig en lomp te gedragen. De reden daarvoor blijkt anders dan verwacht. Lukt het Herman en Reimers om alle neuzen dezelfde kant op ...

31-08-2016 21:28

Afl. 1

Herrie Op De Bosbaan - Afl. 1

Herman den Blijker en Meneer Reimers staan voor de uitdaging om het zwaar verouderde Grand Café de Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. Bij aankomst worden ze echter onaangenaam verrast. Het pand blijkt in handen te zijn van de ei...

Herrie Op De Bosbaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herrie Op De Bosbaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herrie Op De Bosbaan bij Herrie Op De Bosbaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herrie Op De Bosbaan. Heb je een uitzending van Herrie Op De Bosbaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herrie Op De Bosbaan gemist

Culinair realityprogramma waarin Herman den Blijker en Meneer Reimers de strijd aangaan om Grand Café De Bosbaan in Amsterdam nieuw leven in te blazen. De heren zijn helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het grand café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het grand café in handen is van de eigenwijze familie Schilder. Dat is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren.

Uitzending gemist van Herrie Op De Bosbaan? Hier kun je alle uitzendingen van Herrie Op De Bosbaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!