Programma gemist?

Het in is niet best van gesteld met het imago met van de Marokkaanse jeugd. op tv in In de laatste de aflevering volgt Ajouad een training van de Nora El op tv Abdouni, van die zij geeft aan een groep uit jongeren die worstelen op van met hun identiteit. Als van je voortdurend als kutmarokkaan van wordt tijdens gezien, wat doet dat dan op met je? Rapper Soufiane door Eddyani naar is een bijzondere een jongen. Hij rapt alleen maar positieve een boodschappen, naar in tegenstelling tot veel van met zijn collega’s. En het in de tijdens Marokkaanse gemeenschap op is de trouwdag een heel op belangrijke dag. Hoe mooier, in duurder en naar groter het uit huwelijk, des te meer status in de het je geeft. Bedragen van dertig- de veertigduizend euro op tv zijn normaal. Ajouad onderzoekt van in wat zijn huwelijksdag zou moeten kosten, in mocht tijdens hij ooit gaan met trouwen.

De tijdens mentaliteit staat centraal. in Er zijn heel veel de zeer talentvolle jonge de Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, uit snel en in handig. Maar op tv waarom breken op tv er geen spelers de door tot de absolute het wereldtop? Laten ze zich niet tijdens goed begeleiden? door Kiezen tijdens ze te snel voor het het geld? Is het een een in gebrek aan de juiste mentaliteit? het Ajouad spreekt met ex-voetballer een Abdellaoui, op met AZ-speler uit Bel Hassani en trainer Gertjan Verbeek. de Hij met gaat ook naar op onderzoek uit in de de soms keiharde de kickbokswereld. Hoe door wordt de jeugd daar op aangepakt?

De op tv liefde staat centraal. het Ajouad volgt Yasmin en naar Adriaan, het een jong Marokkaans-Nederlands met stel dat binnenkort in het huwelijksbootje in stapt. Zij met is Marokkaans en een hij is bekeerd tot het een de islam. Verder tijdens spreekt hij Leila. Toen zij de besloot te scheiden op van haar naar man, voelde ze de zich in de op steek gelaten uit door de Marokkaanse uit gemeenschap. En een Marokkaanse vrouw met die op tv met een Surinamer trouwt... Dat naar wordt ook niet door gewaardeerd de in de gemeenschap. In Marokko praat met een hij met Nederlanders die met daar de liefde een van hun leven vonden. tijdens Hoeveel aanpassing vergt uit dat?

In Ajouad: het kaaskop of de mocro? gaat Ajouad op tv El Miloudi in tijdens vier afleveringen op uit zoek naar het antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom uit met de thema’s liefde, van status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. in Aan een de hand van deze vier de thema’s het onderzoekt Ajouad gebieden en verhalen tijdens die in de met eerste van serie nog niet aan door bod zijn gekomen. van In dit tweede seizoen naar reist Ajouad met ook naar Marokko, op tv om te kijken een en te voelen het of hij met zich in het de geboorteland van op zijn vader en in moeder wellicht meer door thuis uit voelt. Maar vooral spreekt hij, naar hier in Nederland, in weer zeer openhartig met uit Nederlandse op Marokkanen. Ook uit worden taboeonderwerpen en pittige discussies niet een geschuwd. Gescheiden vrouwen op tv hebben het moeilijk tijdens in de Nederlands-Marokkaanse uit gemeenschap de en een Marokkaanse vrouw het met een Surinaamse man… op Kan dat op tv wel? uit Waarom breken Marokkaanse voetballers maar niet het door op naar de top van door de top? Bij naar het thema een mentaliteit vraagt Ajouad zich af waarom tijdens in de talentvolle Marokkaanse voetballers op tv het niet tot een Barcelona of AC de Milan schoppen. Hij met sprak in op tv mei van dit jaar een met Abdelhak Nouri over door dit onderwerp, zeven weken door voordat de Ajacied de begin van juli een in hersenbeschadiging opliep. Hoe zit tijdens het met het imago van van ‘kut-Marokkaantjes’? met Ajouad zoekt uit wat zijn op tv bruiloft zou gaan het kosten. Rapper Soufiane op tv Eddyani rapt het in tegenstelling tot zijn naar collega-rapper louter positieve door teksten en is een tijdens super populair. Is dat hoopvol? Verder het wordt Ajouad het door de een buitenbeentjes hard op zijn van nummer gezet: ze vinden op hem beperkt en naar bekrompen. Daar met is op hij het vanzelfsprekend niet mee eens. Het in programma op tv Ajouad: kaaskop naar of mocro? geeft een van diepere blik in een het gemeenschap die op tv normaal gesproken zeer uit gesloten is. naar Een ontdekkingstocht voor de wederzijds begrip. Verrassend, op tv eerlijk, kwetsbaar, confronterend op tv en ontroerend.

januari 2020
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!