Programma gemist?

Het is niet de best gesteld met een het imago uit van de Marokkaanse jeugd. de In de laatste een aflevering volgt de Ajouad een training de van Nora El Abdouni, door die zij het geeft aan een in groep jongeren van die worstelen met in hun identiteit. Als op je voortdurend als kutmarokkaan in wordt de gezien, wat doet dat dan met door je? Rapper de Soufiane Eddyani op is een bijzondere jongen. Hij de rapt alleen maar tijdens positieve de boodschappen, in tegenstelling naar tot veel van zijn op tv collega’s. En in de Marokkaanse op gemeenschap is de trouwdag op tv een heel een belangrijke door dag. Hoe mooier, duurder op tv en groter het in huwelijk, des met te meer status het je van geeft. Bedragen tijdens van dertig- veertigduizend euro de zijn de normaal. Ajouad onderzoekt op tv wat zijn huwelijksdag zou een moeten kosten, mocht hij uit ooit gaan het trouwen.

De mentaliteit van staat door centraal. Er zijn heel veel door zeer talentvolle tijdens jonge Marokkaanse voetballertjes. door Technisch begaafd, met snel en handig. Maar door waarom breken er geen spelers het naar door tot de absolute wereldtop? Laten van ze in zich niet door goed begeleiden? Kiezen ze te snel van voor met het geld? Is het naar een gebrek uit aan de juiste mentaliteit? van Ajouad spreekt van met ex-voetballer Abdellaoui, met door AZ-speler Bel Hassani door en trainer Gertjan Verbeek. de Hij gaat met ook op onderzoek in uit in de soms op keiharde kickbokswereld. Hoe naar wordt van de jeugd daar naar aangepakt?

De liefde staat uit centraal. Ajouad volgt op Yasmin en met Adriaan, een de jong Marokkaans-Nederlands stel dat door binnenkort in het de huwelijksbootje stapt. Zij is op van Marokkaans en hij is uit bekeerd tot op de islam. Verder spreekt de hij Leila. Toen zij besloot naar te in scheiden van haar van man, voelde het ze zich in de steek de gelaten door de van Marokkaanse gemeenschap. op En een het Marokkaanse vrouw die met uit een Surinamer trouwt... Dat van wordt ook een niet gewaardeerd in de door gemeenschap. In in Marokko praat hij met Nederlanders in die door daar de liefde van met hun leven vonden. Hoeveel tijdens aanpassing vergt een dat?

In een Ajouad: kaaskop naar of mocro? gaat tijdens Ajouad El Miloudi in vier in afleveringen op zoek door naar antwoorden binnen de naar Marokkaanse in cultuur rondom de thema’s door liefde, in status en imago, de mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand tijdens van deze met vier thema’s onderzoekt Ajouad de gebieden en verhalen met die in de met eerste het serie nog niet aan bod met een zijn gekomen. In dit tweede seizoen met reist door Ajouad ook door naar Marokko, om te kijken en uit het te voelen of op tv hij zich in het een geboorteland van door zijn naar vader en moeder op tv wellicht meer thuis voelt. in Maar vooral spreekt hij, hier een met in Nederland, weer zeer een openhartig met Nederlandse Marokkanen. de Ook worden taboeonderwerpen een en op pittige discussies niet geschuwd. Gescheiden vrouwen naar hebben het door moeilijk in de op Nederlands-Marokkaanse gemeenschap uit en een Marokkaanse door vrouw met een naar Surinaamse man… Kan dat wel? de Waarom breken op Marokkaanse voetballers de maar niet door naar het de top van de met top? Bij op het thema mentaliteit een vraagt Ajouad zich af van waarom de de talentvolle Marokkaanse voetballers het met niet tot Barcelona of een AC Milan op schoppen. Hij sprak in de mei van op dit jaar met Abdelhak door naar Nouri over dit onderwerp, zeven de weken voordat op tv de Ajacied de begin juli een hersenbeschadiging door opliep. Hoe zit het in met het imago van van ‘kut-Marokkaantjes’? Ajouad zoekt een uit van wat zijn bruiloft zou gaan naar kosten. in Rapper Soufiane Eddyani rapt in een tegenstelling naar tot zijn collega-rapper louter positieve van teksten en op tv is super populair. Is van dat naar hoopvol? Verder naar wordt Ajouad door de buitenbeentjes naar hard op zijn nummer met gezet: ze uit vinden hem beperkt tijdens en bekrompen. Daar tijdens is op tv hij het vanzelfsprekend niet een mee eens. Het programma Ajouad: in kaaskop de of mocro? geeft in een diepere blik op tv in een gemeenschap die normaal gesproken door op tv zeer gesloten is. Een tijdens ontdekkingstocht voor wederzijds tijdens begrip. Verrassend, eerlijk, kwetsbaar, in confronterend en het ontroerend.

januari 2021
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!