Programma gemist?

Het een is niet van best gesteld met het imago door van een de Marokkaanse jeugd. uit In de laatste aflevering volgt op tv Ajouad een het training van Nora El Abdouni, met door die zij geeft aan een groep het jongeren op die worstelen met op tv hun identiteit. Als je uit voortdurend als kutmarokkaan wordt de gezien, wat een doet dat op tv dan met je? Rapper Soufiane op tv Eddyani is een bijzondere het uit jongen. Hij rapt alleen maar op positieve boodschappen, op tv in tegenstelling op tv tot veel van zijn collega’s. En in in de Marokkaanse op gemeenschap is op de trouwdag een heel in belangrijke dag. tijdens Hoe mooier, in duurder en groter het huwelijk, op tv des te meer status het het je de geeft. Bedragen van in dertig- veertigduizend euro naar zijn normaal. Ajouad naar onderzoekt wat zijn de huwelijksdag zou moeten de kosten, mocht hij ooit uit gaan het trouwen.

De naar mentaliteit staat centraal. Er zijn een heel veel met zeer talentvolle jonge Marokkaanse op tv in voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. naar Maar waarom breken het er geen spelers het op door tot de absolute wereldtop? op tv Laten ze zich niet met goed begeleiden? een Kiezen ze te snel een op voor het geld? uit Is het een gebrek aan de de juiste tijdens mentaliteit? Ajouad spreekt in met ex-voetballer met Abdellaoui, met AZ-speler Bel Hassani en met trainer in Gertjan Verbeek. Hij op tv gaat ook op onderzoek met uit in de soms door uit keiharde kickbokswereld. Hoe wordt uit de jeugd daar in aangepakt?

De liefde staat een centraal. Ajouad volgt het Yasmin in en Adriaan, een naar jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort naar met in het huwelijksbootje stapt. Zij is door het Marokkaans en hij is tijdens bekeerd tot de islam. Verder op spreekt naar hij Leila. Toen zij besloot in op tv te scheiden van haar uit man, voelde op ze zich in de door steek gelaten tijdens door de Marokkaanse gemeenschap. En een tijdens in Marokkaanse vrouw die met een Surinamer in op trouwt... Dat wordt ook het niet gewaardeerd uit in de gemeenschap. In Marokko een praat hij met naar Nederlanders die daar tijdens de liefde van naar hun van leven vonden. Hoeveel met aanpassing vergt dat?

In Ajouad: kaaskop de tijdens of mocro? gaat Ajouad El tijdens Miloudi in vier afleveringen van door op zoek naar door antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom met de thema’s op liefde, de status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. uit Aan de de hand met van deze vier thema’s onderzoekt het Ajouad van gebieden en verhalen die uit in de eerste serie op tv nog niet van aan bod zijn gekomen. In van dit tweede seizoen het naar reist Ajouad ook naar naar Marokko, om te de kijken en te voelen of in hij de zich in het tijdens het geboorteland van zijn vader en in moeder wellicht de meer thuis voelt. Maar het vooral op tv spreekt hij, hier in op tv Nederland, weer zeer van openhartig met Nederlandse van Marokkanen. Ook worden van taboeonderwerpen en de pittige discussies niet met geschuwd. Gescheiden vrouwen hebben het van moeilijk naar in de Nederlands-Marokkaanse gemeenschap en van een Marokkaanse vrouw op tv met naar een Surinaamse man… een Kan dat wel? Waarom breken Marokkaanse het voetballers maar van niet door naar de van naar top van de top? Bij op het thema op mentaliteit vraagt Ajouad in zich af waarom de naar talentvolle Marokkaanse voetballers van het niet tot Barcelona of van AC Milan schoppen. op tv Hij met sprak in mei een van dit jaar met een Abdelhak op tv Nouri over dit onderwerp, zeven weken tijdens voordat de het Ajacied begin een juli een hersenbeschadiging opliep. naar Hoe zit op tv het met het imago van met ‘kut-Marokkaantjes’? van Ajouad zoekt uit wat met zijn bruiloft zou gaan het kosten. de Rapper Soufiane Eddyani op rapt in tegenstelling tot op tv zijn collega-rapper louter op positieve teksten en is tijdens super populair. van Is uit dat hoopvol? Verder door wordt Ajouad door de buitenbeentjes hard in op zijn nummer tijdens gezet: ze vinden door naar hem beperkt en bekrompen. in Daar is hij het vanzelfsprekend tijdens niet door mee eens. Het programma Ajouad: met kaaskop met of mocro? geeft door een diepere blik in een gemeenschap de die normaal gesproken uit zeer uit gesloten is. Een ontdekkingstocht voor met wederzijds begrip. Verrassend, door een eerlijk, kwetsbaar, confronterend in en ontroerend.

mei 2021
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!