Programma gemist?

Het een is niet best gesteld met op tv het imago van tijdens de in Marokkaanse jeugd. In de laatste met een aflevering volgt Ajouad een training op tv van Nora El Abdouni, tijdens op die zij geeft aan een groep met jongeren van die worstelen naar met hun identiteit. Als je voortdurend de als kutmarokkaan naar wordt gezien, op wat doet dat dan op met op tv je? Rapper Soufiane Eddyani is van een bijzondere jongen. Hij rapt tijdens alleen maar positieve in boodschappen, in op tegenstelling tot veel tijdens van zijn door collega’s. En in de Marokkaanse een gemeenschap is de het trouwdag een heel belangrijke met een dag. Hoe mooier, een duurder en groter het huwelijk, een des van te meer status het op je geeft. Bedragen door van dertig- veertigduizend euro zijn door normaal. op Ajouad onderzoekt wat zijn uit huwelijksdag zou moeten met kosten, mocht hij ooit door gaan tijdens trouwen.

De mentaliteit staat op centraal. Er de zijn heel veel door zeer talentvolle jonge Marokkaanse de voetballertjes. de Technisch begaafd, snel en handig. in Maar waarom breken tijdens op er geen spelers op door tot de absolute wereldtop? de Laten ze zich op niet een goed begeleiden? Kiezen ze te snel uit voor de het geld? in Is het een gebrek van aan de juiste mentaliteit? Ajouad op spreekt met ex-voetballer op van Abdellaoui, met AZ-speler Bel Hassani een en met trainer Gertjan Verbeek. Hij door gaat ook op onderzoek een uit in in de soms keiharde op tv kickbokswereld. Hoe wordt de de jeugd de daar aangepakt?

De op tv liefde staat tijdens centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, op een jong Marokkaans-Nederlands met stel dat uit binnenkort in in het huwelijksbootje stapt. Zij is uit Marokkaans op tv en hij is bekeerd met tot op de islam. Verder spreekt hij met Leila. Toen zij besloot in te een scheiden van haar man, met voelde ze op tv zich in de in steek gelaten door in de Marokkaanse gemeenschap. door En een Marokkaanse vrouw tijdens die van met een Surinamer trouwt... op Dat wordt het ook niet gewaardeerd in tijdens de gemeenschap. In Marokko de praat hij met Nederlanders tijdens die het daar de liefde op van hun een leven vonden. Hoeveel aanpassing vergt naar dat?

In de Ajouad: kaaskop of mocro? tijdens gaat Ajouad El op tv Miloudi van in vier afleveringen op tijdens zoek naar antwoorden binnen naar de Marokkaanse cultuur rondom in de thema’s liefde, uit een status en imago, mentaliteit in en buitenbeentjes. met Aan de hand van op tv deze vier thema’s met onderzoekt Ajouad gebieden en door verhalen die in door de van eerste serie nog niet aan bod van zijn gekomen. tijdens In uit dit tweede seizoen uit reist Ajouad ook naar op Marokko, om te kijken en op door te voelen of hij van zich in het door geboorteland van van zijn vader de en moeder door wellicht meer thuis voelt. op tv Maar vooral van spreekt hij, hier in Nederland, van weer in zeer openhartig met een Nederlandse Marokkanen. Ook worden taboeonderwerpen en met op tv pittige discussies niet geschuwd. Gescheiden vrouwen door hebben het moeilijk op tv in de Nederlands-Marokkaanse met door gemeenschap en een Marokkaanse vrouw met met een van Surinaamse man… Kan het dat wel? Waarom van breken Marokkaanse voetballers door maar niet door naar met de top het van de top? Bij het thema het mentaliteit vraagt Ajouad op zich af waarom de de talentvolle Marokkaanse naar voetballers het van niet tot Barcelona op tv of AC het Milan schoppen. Hij sprak in door mei van naar dit op jaar met Abdelhak in Nouri over dit onderwerp, op zeven weken voordat de op Ajacied het begin juli een hersenbeschadiging opliep. Hoe de zit het in met het imago tijdens van uit ‘kut-Marokkaantjes’? Ajouad zoekt uit wat zijn tijdens bruiloft zou gaan het kosten. een Rapper Soufiane in Eddyani rapt in tegenstelling tot zijn in collega-rapper louter positieve tijdens op tv teksten en is met super populair. Is dat met hoopvol? Verder wordt Ajouad door op tv van de buitenbeentjes hard een op zijn nummer met gezet: ze vinden hem beperkt een en bekrompen. uit Daar is het hij het vanzelfsprekend niet van mee eens. Het naar programma Ajouad: kaaskop door of mocro? geeft een diepere een blik in een een gemeenschap die een normaal gesproken zeer gesloten tijdens is. Een ontdekkingstocht op tv voor door wederzijds begrip. Verrassend, op eerlijk, kwetsbaar, confronterend en een ontroerend.

juni 2020
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!