Programma gemist?

Het met is niet best met gesteld met het imago van in de Marokkaanse jeugd. een door In de laatste aflevering volgt met Ajouad een tijdens training van Nora El Abdouni, op die zij geeft de naar aan een groep het jongeren die worstelen met hun naar identiteit. een Als je voortdurend als kutmarokkaan wordt naar gezien, tijdens wat doet tijdens dat dan met je? Rapper op Soufiane Eddyani is op tv een bijzondere op jongen. Hij rapt een alleen maar positieve boodschappen, in de tegenstelling naar tot veel van zijn collega’s. En tijdens in tijdens de Marokkaanse gemeenschap is de trouwdag een een heel van belangrijke dag. in Hoe mooier, duurder uit en groter uit het huwelijk, des te meer op status het je tijdens geeft. Bedragen op van dertig- veertigduizend euro zijn uit het normaal. Ajouad onderzoekt wat uit zijn huwelijksdag zou moeten een kosten, op mocht hij ooit gaan een trouwen.

De het mentaliteit staat centraal. tijdens Er zijn heel veel zeer het talentvolle jonge Marokkaanse tijdens voetballertjes. op tv Technisch begaafd, de snel en handig. Maar uit waarom breken in er geen spelers door met tot de naar absolute wereldtop? Laten ze tijdens zich niet goed begeleiden? op Kiezen ze te snel met voor het geld? de Is het naar een gebrek een aan de juiste uit mentaliteit? Ajouad spreekt met met ex-voetballer Abdellaoui, met door AZ-speler Bel Hassani en op trainer tijdens Gertjan Verbeek. in Hij gaat ook op onderzoek op uit in naar de soms keiharde met kickbokswereld. Hoe tijdens wordt de jeugd daar tijdens aangepakt?

De het liefde staat centraal. Ajouad volgt met Yasmin en in Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands uit op tv stel dat binnenkort in de het huwelijksbootje stapt. Zij is tijdens van Marokkaans en hij is bekeerd het tot de de islam. Verder tijdens spreekt hij Leila. Toen het zij besloot te tijdens scheiden van haar het man, voelde ze een zich in de steek gelaten het door het de Marokkaanse gemeenschap. op En een Marokkaanse vrouw die op op met een Surinamer de trouwt... Dat wordt de ook niet gewaardeerd een in de gemeenschap. met In Marokko praat uit hij met Nederlanders die daar de door liefde van met hun leven het vonden. Hoeveel de aanpassing vergt dat?

In door Ajouad: kaaskop naar of mocro? gaat Ajouad uit El Miloudi in in vier afleveringen op zoek naar de antwoorden binnen de in Marokkaanse cultuur een rondom de van thema’s liefde, status naar en imago, met mentaliteit en buitenbeentjes. Aan met de hand van de deze vier thema’s onderzoekt een Ajouad gebieden en verhalen het een die in de eerste van serie nog niet aan bod op tv zijn gekomen. naar In dit tweede seizoen het reist Ajouad door ook naar Marokko, om het te kijken in en te voelen of door met hij zich op in het geboorteland van zijn de vader en een moeder wellicht meer thuis naar naar voelt. Maar vooral met spreekt hij, hier in Nederland, met weer zeer openhartig tijdens met Nederlandse Marokkanen. met Ook van worden taboeonderwerpen en pittige discussies tijdens niet uit geschuwd. Gescheiden vrouwen hebben op tv het moeilijk in de Nederlands-Marokkaanse een gemeenschap door en een Marokkaanse vrouw met tijdens het een Surinaamse man… Kan dat wel? met Waarom breken naar Marokkaanse voetballers tijdens maar niet door naar het de top van de een top? Bij tijdens het thema het mentaliteit vraagt Ajouad zich op tv af waarom de talentvolle van Marokkaanse voetballers het in niet tot Barcelona of door AC op tv Milan schoppen. op Hij sprak in tijdens mei van dit jaar tijdens met Abdelhak Nouri over dit de onderwerp, zeven een weken voordat de van Ajacied begin juli op tv een hersenbeschadiging opliep. Hoe op zit het een met het imago van de ‘kut-Marokkaantjes’? Ajouad het zoekt uit tijdens wat zijn bruiloft een zou gaan met kosten. Rapper Soufiane Eddyani door rapt in tegenstelling tot zijn van collega-rapper louter positieve uit naar teksten en is super populair. Is het dat hoopvol? Verder uit naar wordt Ajouad door de het buitenbeentjes hard op zijn van nummer gezet: ze uit vinden hem beperkt tijdens en bekrompen. Daar het is hij het vanzelfsprekend uit niet mee door eens. Het programma door Ajouad: kaaskop of mocro? op tv geeft een diepere met blik in een gemeenschap tijdens die normaal gesproken op tv zeer op gesloten is. Een ontdekkingstocht voor tijdens wederzijds het begrip. Verrassend, eerlijk, kwetsbaar, confronterend in tijdens en ontroerend.

september 2021
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!