Programma gemist?

Het tijdens is niet best door gesteld met naar het imago van de Marokkaanse uit jeugd. In de laatste tijdens aflevering volgt uit Ajouad een training van naar Nora El Abdouni, tijdens die zij geeft op tv aan een groep een jongeren op tv die worstelen met naar hun identiteit. Als in je voortdurend een als kutmarokkaan wordt gezien, van wat doet naar dat dan met je? Rapper een Soufiane Eddyani het is een bijzondere jongen. Hij het rapt alleen maar de positieve boodschappen, in tegenstelling van tot veel van in zijn collega’s. En in uit de Marokkaanse gemeenschap uit is de trouwdag het een heel belangrijke de dag. Hoe mooier, op tv door duurder en groter het het huwelijk, des te meer status in het je geeft. door Bedragen met van dertig- veertigduizend euro naar zijn normaal. Ajouad door onderzoekt een wat zijn huwelijksdag zou moeten kosten, de mocht de hij ooit gaan in trouwen.

De mentaliteit staat op tv centraal. Er zijn naar heel veel zeer naar talentvolle jonge Marokkaanse naar tijdens voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. uit Maar met waarom breken op tv er geen spelers door tot de naar absolute tijdens wereldtop? Laten met ze zich niet goed begeleiden? met Kiezen de ze te snel op tv voor het geld? Is het het een gebrek aan de op juiste mentaliteit? met Ajouad spreekt van met ex-voetballer Abdellaoui, met AZ-speler met Bel Hassani op tv en trainer Gertjan met Verbeek. door Hij gaat ook op onderzoek op uit in de op soms de keiharde kickbokswereld. Hoe wordt een de jeugd daar uit aangepakt?

De liefde staat van centraal. Ajouad volgt het tijdens Yasmin en Adriaan, het een jong Marokkaans-Nederlands stel op tv dat binnenkort in op het huwelijksbootje stapt. Zij op is Marokkaans met en hij is naar bekeerd tot de islam. Verder het naar spreekt hij Leila. de Toen zij besloot te scheiden op tv van in haar man, voelde ze het zich in de steek op tv gelaten door de Marokkaanse van gemeenschap. de En een door Marokkaanse vrouw die uit met een Surinamer het trouwt... Dat wordt ook niet op tv gewaardeerd in de gemeenschap. van In Marokko de praat hij een met Nederlanders die in daar de het liefde van hun leven de vonden. Hoeveel in aanpassing vergt dat?

In tijdens Ajouad: kaaskop of met mocro? gaat Ajouad El het Miloudi in naar vier afleveringen op zoek tijdens naar antwoorden op tv binnen de de Marokkaanse cultuur rondom de op tv thema’s liefde, status en imago, van mentaliteit en tijdens buitenbeentjes. Aan de van hand van met deze vier thema’s een onderzoekt Ajouad gebieden en naar verhalen die in het de eerste serie nog met niet aan bod naar zijn gekomen. een In dit tweede seizoen door een reist Ajouad ook naar van Marokko, om te kijken tijdens en te voelen met of hij van zich in naar het geboorteland van met zijn vader en moeder door wellicht naar meer thuis voelt. naar Maar vooral spreekt in hij, hier in Nederland, tijdens weer zeer openhartig van met Nederlandse Marokkanen. Ook naar worden taboeonderwerpen naar en pittige discussies met niet op tv geschuwd. Gescheiden vrouwen in hebben het moeilijk van in de Nederlands-Marokkaanse een gemeenschap en een Marokkaanse vrouw met met een Surinaamse man… op Kan dat wel? van Waarom breken Marokkaanse met voetballers de maar niet door naar de tijdens top van uit de top? Bij het op tv thema mentaliteit een vraagt Ajouad zich door af waarom de talentvolle Marokkaanse tijdens voetballers van het niet tot naar Barcelona of van AC Milan schoppen. Hij tijdens sprak in mei een van dit jaar met naar Abdelhak Nouri over op tv dit onderwerp, zeven weken tijdens voordat de van Ajacied begin juli door een hersenbeschadiging door opliep. Hoe zit het uit met het imago van in uit ‘kut-Marokkaantjes’? Ajouad zoekt uit wat op tv zijn in bruiloft zou gaan kosten. van Rapper Soufiane op Eddyani rapt in met tegenstelling tot zijn collega-rapper louter op positieve teksten de en is super populair. op tv Is dat hoopvol? Verder het wordt Ajouad in door de buitenbeentjes hard het op naar zijn nummer gezet: ze tijdens vinden met hem beperkt en bekrompen. Daar van is hij het het vanzelfsprekend niet mee van eens. Het programma op Ajouad: kaaskop of mocro? op tv geeft een diepere de blik in uit een gemeenschap die normaal naar gesproken van zeer gesloten is. Een tijdens ontdekkingstocht voor wederzijds met begrip. Verrassend, een eerlijk, kwetsbaar, confronterend en in ontroerend.

september 2020
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!