Programma gemist?

Het is tijdens niet best gesteld de met het imago van de de Marokkaanse jeugd. met In de laatste een aflevering volgt uit Ajouad op tv een training van het Nora El Abdouni, die de zij geeft aan een groep in jongeren het die worstelen met hun identiteit. met Als je voortdurend in als tijdens kutmarokkaan wordt gezien, wat doet uit dat dan met in op tv je? Rapper Soufiane Eddyani is uit een bijzondere uit jongen. Hij rapt alleen met maar positieve boodschappen, in tegenstelling door een tot veel van tijdens zijn collega’s. En in de Marokkaanse gemeenschap met is een de trouwdag een heel met belangrijke van dag. Hoe mooier, duurder een en groter het huwelijk, de des te meer op tv status door het je geeft. Bedragen de van dertig- veertigduizend de euro zijn normaal. Ajouad onderzoekt de wat zijn in huwelijksdag zou moeten tijdens kosten, in mocht hij ooit gaan een trouwen.

De mentaliteit het staat centraal. Er een zijn heel veel tijdens zeer talentvolle van jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch tijdens begaafd, snel en van handig. Maar waarom op tv breken van er geen spelers door uit tot de absolute wereldtop? tijdens Laten op ze zich niet goed begeleiden? een Kiezen door ze te snel voor het geld? een de Is het een gebrek aan de een juiste naar mentaliteit? Ajouad spreekt de met ex-voetballer van Abdellaoui, met AZ-speler Bel Hassani op tv en trainer uit Gertjan Verbeek. Hij gaat ook naar op een onderzoek uit in de uit soms keiharde in kickbokswereld. Hoe wordt de een jeugd daar tijdens aangepakt?

De liefde in staat centraal. Ajouad volgt van Yasmin van en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands naar stel dat van binnenkort in het huwelijksbootje tijdens stapt. het Zij is Marokkaans uit en hij naar is bekeerd tot de islam. Verder in spreekt de hij Leila. Toen zij op tv besloot te scheiden van uit haar man, voelde in ze zich in op tv in de steek gelaten door van de Marokkaanse tijdens gemeenschap. En een Marokkaanse vrouw van die met een de Surinamer trouwt... de Dat wordt in ook niet gewaardeerd tijdens in de gemeenschap. het In Marokko praat hij van met Nederlanders die daar de met liefde van op hun leven vonden. tijdens Hoeveel aanpassing vergt een dat?

In het Ajouad: kaaskop of mocro? een gaat Ajouad tijdens El Miloudi van in vier afleveringen door op zoek naar op antwoorden binnen de op tv Marokkaanse cultuur rondom de thema’s door liefde, status en een imago, mentaliteit en buitenbeentjes. uit Aan de hand de van deze vier een thema’s onderzoekt op tv Ajouad gebieden met en verhalen die in naar de eerste serie naar nog niet aan bod uit zijn gekomen. In in dit met tweede seizoen met reist Ajouad ook op tv naar Marokko, om te kijken en op tv te voelen uit of hij het zich door in het geboorteland van zijn de vader het en moeder uit wellicht meer thuis in voelt. Maar vooral spreekt hij, hier in in van Nederland, weer zeer openhartig door met Nederlandse door Marokkanen. Ook worden taboeonderwerpen en door pittige discussies niet op geschuwd. uit Gescheiden vrouwen hebben het van moeilijk in uit de Nederlands-Marokkaanse door gemeenschap en een Marokkaanse vrouw met met met een Surinaamse man… Kan dat wel? met het Waarom breken Marokkaanse voetballers het maar niet met door naar de door top van de tijdens top? Bij het thema mentaliteit vraagt een Ajouad zich tijdens af waarom met de talentvolle Marokkaanse de voetballers het niet tot het Barcelona of AC Milan schoppen. in Hij sprak in tijdens mei op van dit in jaar met Abdelhak Nouri over op dit onderwerp, op zeven weken voordat op tv de Ajacied begin juli een met hersenbeschadiging tijdens opliep. Hoe zit het een met het imago tijdens van met ‘kut-Marokkaantjes’? Ajouad zoekt uit van wat zijn bruiloft zou gaan de van kosten. Rapper Soufiane Eddyani rapt van in tegenstelling door tot zijn op tv collega-rapper louter positieve teksten op tv en is super populair. door Is dat hoopvol? Verder door wordt Ajouad in door de door buitenbeentjes hard door op zijn nummer gezet: ze vinden het hem beperkt en een bekrompen. tijdens Daar is hij door het vanzelfsprekend niet mee de eens. Het programma van Ajouad: kaaskop of op tv mocro? geeft een diepere blik het in een met gemeenschap die normaal een gesproken zeer op tv gesloten is. Een ontdekkingstocht voor in wederzijds begrip. een Verrassend, tijdens eerlijk, kwetsbaar, confronterend en naar ontroerend.

februari 2020
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!