Programma gemist?

Het de is niet best uit gesteld met op tv het imago van de op Marokkaanse jeugd. van In de laatste aflevering volgt op Ajouad een training van tijdens Nora El uit Abdouni, die van zij geeft aan van een groep jongeren uit die worstelen met hun identiteit. van Als je voortdurend in als kutmarokkaan wordt een gezien, uit wat doet op dat dan met je? Rapper Soufiane uit Eddyani is van een bijzondere jongen. op Hij rapt alleen naar maar positieve uit boodschappen, in tegenstelling tot veel naar van zijn het collega’s. En in het de Marokkaanse gemeenschap is de trouwdag met een op heel belangrijke dag. uit Hoe mooier, duurder en de groter het door huwelijk, des te van meer status het in je geeft. Bedragen naar van dertig- veertigduizend euro zijn uit normaal. met Ajouad onderzoekt wat met zijn huwelijksdag door zou moeten kosten, mocht tijdens hij ooit gaan tijdens trouwen.

De uit mentaliteit staat centraal. Er op zijn heel veel op zeer naar talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch met begaafd, snel op en handig. van Maar waarom breken naar er geen spelers tijdens door tot de absolute het wereldtop? Laten ze in zich niet goed begeleiden? naar Kiezen ze te tijdens snel voor het geld? van tijdens Is het een gebrek aan de uit juiste mentaliteit? Ajouad op tv spreekt naar met ex-voetballer op tv Abdellaoui, met AZ-speler met Bel Hassani en trainer Gertjan op Verbeek. Hij gaat ook naar op onderzoek uit een van in de soms het keiharde kickbokswereld. Hoe wordt de in jeugd de daar aangepakt?

De uit liefde staat centraal. met Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, van met een jong Marokkaans-Nederlands stel op dat binnenkort in het huwelijksbootje uit stapt. Zij is de Marokkaans het en hij is bekeerd tot op de het islam. Verder spreekt hij uit Leila. Toen zij de besloot te scheiden van door haar met man, voelde in ze zich in met de steek gelaten door de Marokkaanse een gemeenschap. En een het Marokkaanse vrouw een die met van een Surinamer de trouwt... Dat wordt ook niet op gewaardeerd het in de gemeenschap. In Marokko praat uit het hij met Nederlanders die daar uit de liefde van hun op tv leven vonden. op tv Hoeveel de aanpassing vergt dat?

In de Ajouad: kaaskop tijdens of mocro? gaat Ajouad het El Miloudi met in vier afleveringen met op zoek naar uit antwoorden binnen de het Marokkaanse cultuur rondom de uit thema’s liefde, tijdens status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. op tv naar Aan de hand van deze het vier thema’s de onderzoekt Ajouad gebieden en verhalen met die in de naar eerste serie nog de tijdens niet aan bod uit zijn gekomen. In de dit tweede seizoen reist Ajouad door ook de naar Marokko, om te door kijken en te op tv voelen of hij zich naar tijdens in het geboorteland op van zijn vader met en moeder wellicht de meer thuis met voelt. Maar vooral spreekt in hij, hier in Nederland, in weer zeer openhartig met naar Nederlandse in Marokkanen. Ook worden taboeonderwerpen en de pittige discussies de niet geschuwd. met Gescheiden vrouwen hebben op tv het moeilijk in de door Nederlands-Marokkaanse gemeenschap en een een Marokkaanse vrouw een met een Surinaamse man… door Kan dat wel? naar Waarom breken Marokkaanse op tv voetballers op tv maar niet door het naar de top van van de top? Bij een het thema mentaliteit vraagt Ajouad op zich af waarom naar de talentvolle Marokkaanse uit voetballers het niet door tot Barcelona of met door AC Milan schoppen. Hij sprak in in mei van dit het het jaar met Abdelhak de Nouri over dit onderwerp, zeven weken tijdens voordat de Ajacied op tv begin het juli een hersenbeschadiging opliep. Hoe door het zit het met met het imago van ‘kut-Marokkaantjes’? Ajouad in zoekt uit tijdens wat zijn bruiloft zou gaan naar kosten. de Rapper Soufiane Eddyani het rapt in tegenstelling tot zijn in collega-rapper louter van positieve teksten en is van super populair. het Is van dat hoopvol? Verder wordt Ajouad op tv door een de buitenbeentjes hard op zijn nummer door op tv gezet: ze vinden uit hem beperkt en door bekrompen. Daar is hij tijdens het vanzelfsprekend niet mee eens. Het op tv tijdens programma Ajouad: kaaskop met of mocro? geeft een diepere in blik in een gemeenschap door die door normaal gesproken zeer het gesloten is. Een ontdekkingstocht voor op tv wederzijds de begrip. Verrassend, eerlijk, kwetsbaar, de confronterend tijdens en ontroerend.

september 2020
28-09-2017 21:45

Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Slot: Ajouad: kaaskop of mocro?

Het is niet best gesteld met het imago van de Marokkaanse jeugd. In de laatste aflevering volgt Ajouad een training van Nora El Abdouni, die zij geeft aan een groep jongeren die worstelen met hun identiteit. Als je voortdurend als kutmarokk...

21-09-2017 21:45

Mentaliteit

Ajouad: kaaskop of mocro? - Mentaliteit

De mentaliteit staat centraal. Er zijn heel veel zeer talentvolle jonge Marokkaanse voetballertjes. Technisch begaafd, snel en handig. Maar waarom breken er geen spelers door tot de absolute wereldtop? Laten ze zich niet goed begeleiden? Ki...

14-09-2017 21:45

Liefde

Ajouad: kaaskop of mocro? - Liefde

De liefde staat centraal. Ajouad volgt Yasmin en Adriaan, een jong Marokkaans-Nederlands stel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Zij is Marokkaans en hij is bekeerd tot de islam. Verder spreekt hij Leila. Toen zij besloot te schei...

07-09-2017 21:45

Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

Ajouad: kaaskop of mocro? - Terug: Ajouad: kaaskop of mocro?

In Ajouad: kaaskop of mocro? gaat Ajouad El Miloudi in vier afleveringen op zoek naar antwoorden binnen de Marokkaanse cultuur rondom de thema’s liefde, status en imago, mentaliteit en buitenbeentjes. Aan de hand van deze vier thema’s onder...

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ajouad: kaaskop of mocro? bij Ajouad: kaaskop of mocro? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ajouad: kaaskop of mocro?. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ajouad: kaaskop of mocro? gemist

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro?, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ajouad: kaaskop of mocro? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ajouad: kaaskop of mocro?? Hier kun je alle uitzendingen van Ajouad: kaaskop of mocro? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-09-2017 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!