Programma gemist?

Vanaf zijn van geboorte met is al duidelijk dat Ngaa een op op genie is en de het hele Maori-gemeenschap door ziet hem als de redder een van hun een cultuur. Is dit de toekomstige naar tijdens president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al tijdens dansend uit de Maori-cultuur levend uit houdt, studeert hij tegelijkertijd op op zijn twaalfde al in aan de op tv universiteit. Maar hij op wil meer. En met hij heeft uit een droom: van studeren aan de Yale Universiteit van (VS). Ngaa doet er op tijdens alles voor aangenomen te worden en de op zijn naar zestiende is het tijdens zover: hij mag naar het Yale. De van hele Maori-gemeenschap een springt bij om de opleiding van te betalen van in hun tijdens toekomstige leider. Terwijl zijn vrienden naar door thuis met gewone puberdingen bezig zijn, op op tv volgt Ngaa vakken als politieke filosofie door de en internationaal recht. Er wordt in veel van hem verwacht, door maar kan in hij uit het ook allemaal het waarmaken?

juni 2020
14-12-2018 00:05

Maori boy genius

2Doc: Maori boy genius - Maori boy genius

Vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori-gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert...

2Doc: Maori boy genius gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maori boy genius de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maori boy genius bij 2Doc: Maori boy genius liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maori boy genius. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maori boy genius gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!