Programma gemist?

Vanaf zijn geboorte op tv door is al duidelijk dat Ngaa een met genie door is en de het hele Maori-gemeenschap ziet hem als de naar de redder van een hun cultuur. Is dit met de toekomstige uit president van Nieuw-Zeeland? Terwijl in hij al dansend een de Maori-cultuur levend de houdt, studeert hij op tegelijkertijd op zijn twaalfde op al aan de universiteit. uit Maar hij het wil meer. En in hij heeft een met droom: studeren tijdens aan de Yale Universiteit (VS). met met Ngaa doet er alles voor aangenomen van te worden in en op zijn uit zestiende is het op tv zover: hij mag de naar Yale. De door hele Maori-gemeenschap van springt bij om de in opleiding tijdens te betalen van naar hun toekomstige leider. Terwijl zijn vrienden tijdens thuis met in gewone puberdingen bezig zijn, een volgt op Ngaa vakken als politieke filosofie het en internationaal recht. door Er door wordt veel van hem een verwacht, maar de kan hij het de ook allemaal met waarmaken?

september 2020
14-12-2018 00:05

Maori boy genius

2Doc: Maori boy genius - Maori boy genius

Vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori-gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert...

2Doc: Maori boy genius gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maori boy genius de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maori boy genius bij 2Doc: Maori boy genius liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maori boy genius. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maori boy genius gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!