Programma gemist?

Vanaf zijn het geboorte met is al duidelijk dat Ngaa van een genie is en met de hele Maori-gemeenschap de ziet door hem als de redder van naar naar hun cultuur. Is door dit de toekomstige president van met Nieuw-Zeeland? Terwijl op hij al dansend de Maori-cultuur van levend houdt, studeert in hij uit tegelijkertijd op zijn twaalfde naar al aan de een universiteit. Maar hij met wil meer. een En hij heeft in een droom: studeren aan in de Yale naar Universiteit (VS). Ngaa doet er in alles voor aangenomen naar te worden en door in op zijn zestiende door is het zover: hij mag in naar Yale. uit De hele door Maori-gemeenschap springt bij om de met opleiding te betalen van naar hun naar toekomstige leider. met Terwijl zijn vrienden thuis met gewone op tv puberdingen bezig tijdens zijn, door volgt Ngaa vakken als politieke filosofie een uit en internationaal recht. met Er wordt veel van hem verwacht, op tv maar kan hij naar het ook naar allemaal in waarmaken?

september 2021
14-12-2018 00:05

Maori boy genius

2Doc: Maori boy genius - Maori boy genius

Vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori-gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert...

2Doc: Maori boy genius gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maori boy genius de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maori boy genius bij 2Doc: Maori boy genius liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maori boy genius. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maori boy genius gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!