Programma gemist?

Vanaf het zijn geboorte is al met duidelijk dat met Ngaa een naar genie is en de hele van Maori-gemeenschap ziet hem naar als de redder van op tv hun cultuur. in Is dit de de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? een op Terwijl hij al dansend de op tv Maori-cultuur levend uit houdt, studeert hij tegelijkertijd de op zijn twaalfde al op aan de in universiteit. Maar hij door wil meer. En tijdens hij op tv heeft een droom: studeren aan het de Yale Universiteit (VS). het Ngaa het doet er alles voor op aangenomen te naar worden en op zijn zestiende op tv is het in zover: hij met mag naar Yale. De van hele Maori-gemeenschap van springt bij om de van opleiding te betalen in van op tv hun toekomstige leider. in Terwijl zijn vrienden thuis met gewone op tv puberdingen bezig zijn, van volgt Ngaa vakken op als politieke filosofie tijdens en internationaal van recht. Er met wordt veel tijdens van hem verwacht, maar kan uit hij het een ook allemaal door waarmaken?

november 2019
14-12-2018 00:05

Maori boy genius

2Doc: Maori boy genius - Maori boy genius

Vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori-gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert...

2Doc: Maori boy genius gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maori boy genius de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maori boy genius bij 2Doc: Maori boy genius liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maori boy genius. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maori boy genius gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!