Programma gemist?

Vanaf zijn door geboorte is in al duidelijk dat Ngaa een tijdens genie naar is en de hele Maori-gemeenschap een ziet hem een als de uit redder van hun met cultuur. Is dit de toekomstige een president van het Nieuw-Zeeland? Terwijl naar hij al dansend de naar Maori-cultuur levend uit houdt, studeert van hij tegelijkertijd op zijn twaalfde met al aan de op universiteit. Maar uit hij wil meer. En in hij heeft de een droom: in studeren aan de Yale Universiteit (VS). het uit Ngaa doet er alles voor aangenomen met te de worden en op zijn door zestiende is het tijdens zover: hij mag in naar Yale. De hele naar Maori-gemeenschap springt bij naar om de opleiding een te het betalen van een hun toekomstige leider. Terwijl zijn vrienden in thuis met naar gewone puberdingen op tv bezig zijn, met volgt Ngaa vakken een als politieke filosofie en internationaal een recht. op Er wordt veel een van hem verwacht, maar kan naar hij het ook door allemaal van waarmaken?

januari 2021
14-12-2018 00:05

Maori boy genius

2Doc: Maori boy genius - Maori boy genius

Vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori-gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert...

2Doc: Maori boy genius gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maori boy genius de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maori boy genius bij 2Doc: Maori boy genius liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maori boy genius. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maori boy genius gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!