Programma gemist?

Vanaf van zijn geboorte is uit al duidelijk dat Ngaa van een in genie is en de in hele Maori-gemeenschap ziet hem naar als de op redder van hun cultuur. Is tijdens dit tijdens de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? uit Terwijl met hij al in dansend de Maori-cultuur van levend houdt, studeert hij tegelijkertijd door op zijn twaalfde in al op tv aan de universiteit. Maar hij wil door meer. een En hij van heeft een droom: studeren naar aan de Yale Universiteit (VS). op tv Ngaa op doet er alles van voor aangenomen te worden tijdens en op uit zijn zestiende is het op zover: hij mag het naar van Yale. De hele Maori-gemeenschap met springt bij naar om de opleiding van te betalen van hun toekomstige door leider. tijdens Terwijl zijn vrienden thuis met gewone door puberdingen uit bezig zijn, volgt Ngaa tijdens vakken als politieke op tv filosofie en internationaal recht. het Er wordt veel het de van hem verwacht, maar kan hij in het het ook allemaal het waarmaken?

mei 2021
14-12-2018 00:05

Maori boy genius

2Doc: Maori boy genius - Maori boy genius

Vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori-gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert...

2Doc: Maori boy genius gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maori boy genius de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maori boy genius bij 2Doc: Maori boy genius liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maori boy genius. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maori boy genius gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!