Programma gemist?

Vanaf zijn geboorte in is al een duidelijk dat uit Ngaa een genie is een en een de hele Maori-gemeenschap ziet hem als op de op redder van hun cultuur. uit Is op dit de toekomstige in president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij het al dansend uit de Maori-cultuur levend het houdt, studeert hij tegelijkertijd door op zijn twaalfde al in aan de de universiteit. Maar hij wil op tv op meer. En hij heeft een door droom: uit studeren aan de Yale Universiteit op (VS). Ngaa uit doet er alles van voor aangenomen te worden op en op zijn uit zestiende is het zover: op hij mag naar een van Yale. De hele Maori-gemeenschap springt bij de om van de opleiding naar te betalen van hun het toekomstige leider. Terwijl zijn vrienden door thuis met gewone tijdens door puberdingen bezig zijn, volgt Ngaa tijdens vakken als politieke filosofie op tv op en internationaal recht. Er tijdens wordt veel van hem door verwacht, maar kan hij door het tijdens ook allemaal het waarmaken?

oktober 2021
14-12-2018 00:05

Maori boy genius

2Doc: Maori boy genius - Maori boy genius

Vanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori-gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw-Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert...

2Doc: Maori boy genius gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maori boy genius de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maori boy genius bij 2Doc: Maori boy genius liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maori boy genius. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maori boy genius gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maori boy genius gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maori boy genius? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maori boy genius kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!