Programma gemist?

Filmquiz Waldemar de Torenstra, Isa Hoes, door Anniek Pheifer, op tv Thomas Acda e.a. worden de aan de hand van op tv op tv het actuele filmaanbod getest een op hun door filmkennis.

Programma in vlak voor de met Boekenweek (14 de t/m 24 maart) vanuit Het op Werkteater in op tv Amsterdam. Vier bevriende teams spelen op tv de door traditionele quiz. Daarnaast zal de Het Beste Boek een van 2011 bekend worden op tv van gemaakt.

Filmquiz. tijdens Bekende Nederlandse acteurs op tv en actrices nemen uit het tegen een elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, het Lies op Visschedijk en een Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen het hun kennis op wordt de getest, ook hun acteertalent wordt op aan een keuring op tv onderworpen tijdens door te improviseren op op tv klassieke filmscènes. Presentatie: naar Matthijs van naar Nieuwkerk.

Filmquiz. door Bekende Nederlandse acteurs een en actrices nemen het in tegen elkaar op. Thomas met Acda, Anna het Drijver, Lies in Visschedijk en Tygo Gernandt doen op tv met mee. Niet alleen hun op kennis wordt in getest, ook hun acteertalent wordt op tv aan een keuring tijdens onderworpen door op te improviseren op van klassieke filmscènes. Presentatie: Matthijs van naar het Nieuwkerk.

Jonge op danstalenten van vier vooraanstaande op Nederlandse dansopleidingen een strijden om de titel door Meest talentvolle jonge danser op tv van Nederland met 2011. De winnaar vertegenwoordigt door Nederland tijdens het van van Eurovision Young Dancers Festival 2011 door in Oslo. uit De finalisten zijn: Nathan Brhane in op tv (17 jaar), Floor Eimers (17 uit jaar), Yeli Beurskens op tv (18 van jaar) en Michael Sastrowitomo tijdens (20 jaar). van Veel dans op de Avond naar van de Jonge Danser. door De finalisten dansen een elk een eigen in solo, een bestaande uit én een op tv nieuwe choreografie van Conny uit Janssen. Ook op tv zijn de er speciale uitvoeringen van tijdens Conny Janssen Danst en op tv het op tv Scapino Ballet te de zien. De jury bestaat uit choreografen het Ed Wubbe en door Alida Dors de en danseres een Igone de het Jongh. Presentatie: Dieuwertje tijdens Blok.

Aan de vooravond de van de naar Boekenweek 2011 presenteert het Joost Karhof De Avond op tv van naar het Boek vanuit uit Het Werkteater in de Amsterdam. Het programma met brengt een hommage aan de het vier door grote Nederlandse van schrijvers W.F.Hermans, Gerard in Reve, Jan Wolkers en een Harry Mulisch. Zij van hebben de uit oorlog bewust meegemaakt met en het naoorlogse de literaire klimaat nadrukkelijk beïnvloed. Een op tv algemene literatuurquiz en van een tafelgesprek. Tussen de van quizronden door zijn op archiefcompilatiefilmpjes te zien op tv van de uit schrijvers. De quiz uit wordt gespeeld met over vier ronden door drie van teams bestaande uit uit de Margriet van der met Linden en Claudia de Breij (team de 1), Jacques Klöters op tv en Roos van Ouwehand (team 2) het en Arjen Lubach in en Philip tijdens Huff (team 3). tijdens Het tafelgesprek in wordt gevoerd door Willem Otterspeer (biograaf de W.F. Hermans), Nop van Maas (biograaf door Gerard Reve), Onno Blom van een (biograaf Jan Wolkers) in en Marita Mathijsen (Mulisch-deskundige). Het thema in van op het gesprek is de Geschreven Portretten, in gelijk aan het thema van naar de Boekenweek. Presentatie: de Joost op tv Karhof.

Terugblik op door het uit literaire jaar aan op tv de hand van op tv vaak hilarische of door ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder het stil bij het de 75-jarig jubileum van naar de de Boekenweek en op het Boekenweekgeschenk. op het literaire jaar de aan in de hand van vaak hilarische een door of ontroerende beeldfragmenten. tijdens Te gast zijn: Heleen van Royen, tijdens Joost Zwagerman, Robert de de Vuijsje, Tom Naegels en Connie van Braam.

Quiz op onder leiding op tv van Jörgen Raymann en in topkok/smaakprofessor Pierre Wind. Twee teams met uit met bekende Nederlanders worden getest op de hun kennis en op tv tijdens culinaire vaardigheden aan de hand van uit smaakmakende proeven, op tv gewaagde experimenten en van geestige reportages. Het vrouwenteam in met bestaat uit minister van Landbouw Gerda de Verburg, tijdens mezzosopraan Tania Kross met en voormalig hockeyster Fatima Moreira door de Melo. Namens een de een mannen treden in het op strijdperk schrijver Ronald Giphart, een rapper een Yes-R en trendwatcher in Adjiedj Bakas. op tv Presentatie: Jörgen Raymann, Pierre in Wind.

januari 2021
29-09-2012 21:00

Aflevering van zaterdag 29 september 2012

De avond van ... - Aflevering van zaterdag 29 september 2012

Filmquiz Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek Pheifer, Thomas Acda e.a. worden aan de hand van het actuele filmaanbod getest op hun filmkennis.

12-03-2012 20:25

Aflevering van maandag 12 maart 2012

De avond van ... - Aflevering van maandag 12 maart 2012

Programma vlak voor de Boekenweek (14 t/m 24 maart) vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Vier bevriende teams spelen de traditionele quiz. Daarnaast zal Het Beste Boek van 2011 bekend worden gemaakt.

24-09-2011 00:55

Aflevering 16

De avond van ... - Aflevering 16

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

22-09-2011 20:25

Aflevering 15

De avond van ... - Aflevering 15

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

13-06-2011 20:25

Aflevering 13

De avond van ... - Aflevering 13

Jonge danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden om de titel Meest talentvolle jonge danser van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovision Young Dancers Festival 2011 in Oslo....

14-03-2011 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Aan de vooravond van de Boekenweek 2011 presenteert Joost Karhof De Avond van het Boek vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Het programma brengt een hommage aan de vier grote Nederlandse schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, Jan Wolkers en Ha...

08-03-2010 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Terugblik op het literaire jaar aan de hand van vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder stil bij het 75-jarig jubileum van de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. op het literaire jaar aan de hand van vaa...

26-09-2009 20:35

Aflevering 11

De avond van ... - Aflevering 11

Quiz onder leiding van Jörgen Raymann en topkok/smaakprofessor Pierre Wind. Twee teams met bekende Nederlanders worden getest op hun kennis en culinaire vaardigheden aan de hand van smaakmakende proeven, gewaagde experimenten en geestige re...

De avond van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avond van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avond van ... bij De avond van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avond van .... Heb je een uitzending van De avond van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avond van ... gemist

Met elke keer een ander thema.Zoals: de grote filmquiz & de grote geschiedenisquiz

Uitzending gemist van De avond van ...? Hier kun je alle uitzendingen van De avond van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-09-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!