Programma gemist?

Filmquiz Waldemar het Torenstra, Isa Hoes, Anniek in Pheifer, Thomas Acda een e.a. de worden aan de hand van van het actuele filmaanbod uit een getest op hun op tv filmkennis.

Programma met vlak voor de Boekenweek (14 naar t/m 24 maart) de vanuit Het Werkteater door in Amsterdam. tijdens Vier bevriende op teams spelen op de traditionele quiz. Daarnaast naar zal Het Beste Boek op tv van 2011 in bekend worden de gemaakt.

Filmquiz. Bekende van Nederlandse acteurs en actrices de nemen op tv het tegen elkaar naar op. Thomas Acda, uit Anna Drijver, Lies Visschedijk uit en Tygo Gernandt op tv doen mee. Niet alleen de hun kennis op tv wordt getest, ook hun het acteertalent in wordt aan een keuring onderworpen het door door te improviseren op klassieke tijdens filmscènes. Presentatie: tijdens Matthijs van door Nieuwkerk.

Filmquiz. van Bekende Nederlandse acteurs op tv en actrices nemen het tegen tijdens elkaar op. Thomas in Acda, Anna Drijver, een Lies Visschedijk en uit Tygo Gernandt uit doen mee. tijdens Niet alleen het hun kennis wordt getest, uit ook hun met acteertalent wordt aan een keuring onderworpen naar door te improviseren uit op klassieke tijdens filmscènes. Presentatie: met Matthijs van op tv Nieuwkerk.

Jonge met danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse van dansopleidingen strijden door om de van titel Meest naar talentvolle jonge danser in van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt op tv Nederland tijdens het de Eurovision Young Dancers de Festival een 2011 in op tv Oslo. De finalisten zijn: door Nathan Brhane (17 jaar), op tv Floor Eimers een (17 jaar), Yeli Beurskens (18 van uit jaar) en Michael Sastrowitomo (20 naar jaar). Veel dans tijdens op de de Avond van de op Jonge Danser. De finalisten dansen door elk een uit eigen solo, een op bestaande én uit een nieuwe choreografie van het Conny Janssen. Ook een zijn tijdens er speciale uitvoeringen van Conny met Janssen Danst door en het Scapino het Ballet te zien. een De jury bestaat uit tijdens choreografen Ed Wubbe en op tv Alida uit Dors en danseres door Igone de Jongh. Presentatie: op tv Dieuwertje uit Blok.

Aan de de vooravond van van de Boekenweek tijdens 2011 presenteert Joost Karhof De de Avond van het de Boek vanuit van Het Werkteater in Amsterdam. in Het programma brengt tijdens een hommage tijdens aan de vier uit grote Nederlandse op tv schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, naar Jan Wolkers en Harry Mulisch. de Zij hebben door de oorlog bewust meegemaakt in en op tv het naoorlogse literaire klimaat nadrukkelijk in beïnvloed. Een algemene van literatuurquiz en door een tafelgesprek. op tv Tussen de de quizronden door zijn archiefcompilatiefilmpjes te zien een van de schrijvers. door De met quiz wordt gespeeld over het vier ronden uit door drie teams bestaande uit met tijdens Margriet van der Linden en Claudia uit het de Breij (team 1), Jacques Klöters op en Roos Ouwehand het (team in 2) en Arjen door Lubach en Philip de Huff (team 3). Het tafelgesprek tijdens een wordt gevoerd door Willem Otterspeer uit (biograaf een W.F. Hermans), Nop Maas (biograaf naar Gerard Reve), naar Onno Blom (biograaf van Jan Wolkers) en Marita Mathijsen door het (Mulisch-deskundige). Het thema van uit het gesprek is Geschreven Portretten, van gelijk in aan het thema van door de Boekenweek. Presentatie: in Joost op tv Karhof.

Terugblik op het door literaire jaar aan tijdens de hand uit van vaak hilarische door of door ontroerende beeldfragmenten. De uitzending tijdens staat verder stil bij het een 75-jarig jubileum van het de tijdens Boekenweek en het uit Boekenweekgeschenk. op het literaire tijdens jaar aan de de hand van vaak met hilarische uit of ontroerende beeldfragmenten. Te gast tijdens zijn: met Heleen van Royen, Joost Zwagerman, Robert op tv op Vuijsje, Tom Naegels en Connie het Braam.

Quiz de onder leiding een van Jörgen Raymann uit en topkok/smaakprofessor Pierre uit Wind. Twee teams door met bekende Nederlanders worden getest tijdens op hun kennis een en culinaire het vaardigheden aan de naar hand van smaakmakende proeven, gewaagde een experimenten en met geestige reportages. de Het vrouwenteam bestaat uit door minister van op Landbouw Gerda Verburg, in mezzosopraan Tania Kross en voormalig op tv naar hockeyster Fatima Moreira de Melo. Namens op in de mannen treden in het door strijdperk in schrijver Ronald Giphart, rapper Yes-R en in door trendwatcher Adjiedj Bakas. Presentatie: Jörgen Raymann, het op Pierre Wind.

mei 2020
29-09-2012 21:00

Aflevering van zaterdag 29 september 2012

De avond van ... - Aflevering van zaterdag 29 september 2012

Filmquiz Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek Pheifer, Thomas Acda e.a. worden aan de hand van het actuele filmaanbod getest op hun filmkennis.

12-03-2012 20:25

Aflevering van maandag 12 maart 2012

De avond van ... - Aflevering van maandag 12 maart 2012

Programma vlak voor de Boekenweek (14 t/m 24 maart) vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Vier bevriende teams spelen de traditionele quiz. Daarnaast zal Het Beste Boek van 2011 bekend worden gemaakt.

24-09-2011 00:55

Aflevering 16

De avond van ... - Aflevering 16

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

22-09-2011 20:25

Aflevering 15

De avond van ... - Aflevering 15

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

13-06-2011 20:25

Aflevering 13

De avond van ... - Aflevering 13

Jonge danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden om de titel Meest talentvolle jonge danser van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovision Young Dancers Festival 2011 in Oslo....

14-03-2011 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Aan de vooravond van de Boekenweek 2011 presenteert Joost Karhof De Avond van het Boek vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Het programma brengt een hommage aan de vier grote Nederlandse schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, Jan Wolkers en Ha...

08-03-2010 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Terugblik op het literaire jaar aan de hand van vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder stil bij het 75-jarig jubileum van de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. op het literaire jaar aan de hand van vaa...

26-09-2009 20:35

Aflevering 11

De avond van ... - Aflevering 11

Quiz onder leiding van Jörgen Raymann en topkok/smaakprofessor Pierre Wind. Twee teams met bekende Nederlanders worden getest op hun kennis en culinaire vaardigheden aan de hand van smaakmakende proeven, gewaagde experimenten en geestige re...

De avond van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avond van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avond van ... bij De avond van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avond van .... Heb je een uitzending van De avond van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avond van ... gemist

Met elke keer een ander thema.Zoals: de grote filmquiz & de grote geschiedenisquiz

Uitzending gemist van De avond van ...? Hier kun je alle uitzendingen van De avond van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-09-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!