Programma gemist?

Filmquiz Waldemar in Torenstra, Isa Hoes, Anniek tijdens Pheifer, naar Thomas Acda e.a. worden aan door de in hand van het actuele filmaanbod van getest een op hun de filmkennis.

Programma een vlak voor de uit Boekenweek (14 uit t/m 24 maart) de vanuit Het Werkteater op tv in Amsterdam. Vier bevriende teams spelen een de traditionele quiz. het Daarnaast door zal Het Beste Boek van het 2011 bekend worden op op gemaakt.

Filmquiz. Bekende met Nederlandse naar acteurs en actrices op nemen het tegen de elkaar op. Thomas Acda, Anna een Drijver, Lies Visschedijk en in Tygo de Gernandt doen mee. Niet alleen in hun in kennis wordt getest, ook hun op tv in acteertalent wordt aan de een keuring onderworpen met door te improviseren op klassieke filmscènes. op tv Presentatie: Matthijs van door tijdens Nieuwkerk.

Filmquiz. op Bekende Nederlandse naar acteurs en actrices nemen de het tegen elkaar op. op Thomas Acda, in Anna Drijver, Lies Visschedijk naar en Tygo Gernandt doen het mee. Niet alleen naar hun kennis het wordt getest, ook een hun van acteertalent wordt aan een keuring naar onderworpen door te improviseren op op klassieke van filmscènes. Presentatie: het Matthijs van het Nieuwkerk.

Jonge danstalenten op tv van vier naar vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden uit om de op tv titel Meest talentvolle jonge danser in van Nederland 2011. uit met De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het tijdens Eurovision naar Young Dancers Festival 2011 in het Oslo. De finalisten tijdens zijn: Nathan met Brhane het (17 jaar), Floor naar Eimers (17 jaar), op tv Yeli Beurskens (18 jaar) en Michael door Sastrowitomo (20 jaar). door uit Veel dans op de Avond van van de de Jonge Danser. De finalisten met dansen elk een met eigen solo, een bestaande in door én een nieuwe choreografie van Conny op Janssen. op tv Ook zijn met er speciale uitvoeringen van een Conny Janssen Danst door en het Scapino Ballet op te in zien. De jury een bestaat uit choreografen Ed Wubbe het en op Alida Dors en danseres de Igone de Jongh. Presentatie: Dieuwertje op tv van Blok.

Aan een de vooravond van de op Boekenweek 2011 op presenteert Joost met Karhof De Avond van het Boek uit vanuit door Het Werkteater in Amsterdam. Het op tv programma het brengt een hommage aan op de vier grote het Nederlandse schrijvers W.F.Hermans, tijdens Gerard Reve, op tv Jan Wolkers en Harry van Mulisch. Zij in hebben de tijdens oorlog bewust meegemaakt op en het naoorlogse een literaire klimaat nadrukkelijk beïnvloed. het Een algemene literatuurquiz en de een tafelgesprek. naar Tussen de de quizronden door zijn archiefcompilatiefilmpjes te zien het met van de schrijvers. De de quiz wordt gespeeld over vier tijdens ronden naar door drie teams bestaande uit in Margriet van het der Linden en Claudia met de Breij tijdens (team 1), Jacques op tv Klöters en op tv Roos Ouwehand (team 2) tijdens en Arjen Lubach tijdens en Philip Huff met (team met 3). Het tafelgesprek wordt gevoerd door op Willem met Otterspeer (biograaf W.F. Hermans), Nop door Maas (biograaf op tv Gerard Reve), Onno Blom een (biograaf met Jan Wolkers) op tv en Marita Mathijsen (Mulisch-deskundige). op tv Het thema van van het gesprek een is Geschreven Portretten, gelijk het aan het thema van een de Boekenweek. in Presentatie: Joost een Karhof.

Terugblik op het tijdens literaire jaar met aan de hand op tv van vaak hilarische naar of ontroerende beeldfragmenten. met De uitzending staat verder op tv de stil bij het de 75-jarig jubileum van de Boekenweek in en het naar Boekenweekgeschenk. op het door literaire jaar aan de hand uit van het vaak hilarische of ontroerende de beeldfragmenten. op Te gast zijn: uit Heleen van Royen, Joost Zwagerman, in Robert Vuijsje, Tom Naegels in en het Connie Braam.

Quiz onder leiding van van Jörgen Raymann de het en topkok/smaakprofessor Pierre Wind. van Twee teams uit met bekende Nederlanders door worden getest op hun kennis en door culinaire op tv vaardigheden aan de tijdens hand van van smaakmakende proeven, gewaagde van experimenten en geestige reportages. met Het vrouwenteam het bestaat uit minister van Landbouw Gerda het Verburg, mezzosopraan uit Tania Kross met en voormalig door hockeyster Fatima Moreira de Melo. van Namens de door mannen treden in de het strijdperk op schrijver Ronald Giphart, rapper Yes-R en de trendwatcher Adjiedj Bakas. een het Presentatie: Jörgen Raymann, Pierre van Wind.

september 2021
29-09-2012 21:00

Aflevering van zaterdag 29 september 2012

De avond van ... - Aflevering van zaterdag 29 september 2012

Filmquiz Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek Pheifer, Thomas Acda e.a. worden aan de hand van het actuele filmaanbod getest op hun filmkennis.

12-03-2012 20:25

Aflevering van maandag 12 maart 2012

De avond van ... - Aflevering van maandag 12 maart 2012

Programma vlak voor de Boekenweek (14 t/m 24 maart) vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Vier bevriende teams spelen de traditionele quiz. Daarnaast zal Het Beste Boek van 2011 bekend worden gemaakt.

24-09-2011 00:55

Aflevering 16

De avond van ... - Aflevering 16

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

22-09-2011 20:25

Aflevering 15

De avond van ... - Aflevering 15

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

13-06-2011 20:25

Aflevering 13

De avond van ... - Aflevering 13

Jonge danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden om de titel Meest talentvolle jonge danser van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovision Young Dancers Festival 2011 in Oslo....

14-03-2011 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Aan de vooravond van de Boekenweek 2011 presenteert Joost Karhof De Avond van het Boek vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Het programma brengt een hommage aan de vier grote Nederlandse schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, Jan Wolkers en Ha...

08-03-2010 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Terugblik op het literaire jaar aan de hand van vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder stil bij het 75-jarig jubileum van de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. op het literaire jaar aan de hand van vaa...

26-09-2009 20:35

Aflevering 11

De avond van ... - Aflevering 11

Quiz onder leiding van Jörgen Raymann en topkok/smaakprofessor Pierre Wind. Twee teams met bekende Nederlanders worden getest op hun kennis en culinaire vaardigheden aan de hand van smaakmakende proeven, gewaagde experimenten en geestige re...

De avond van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avond van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avond van ... bij De avond van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avond van .... Heb je een uitzending van De avond van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avond van ... gemist

Met elke keer een ander thema.Zoals: de grote filmquiz & de grote geschiedenisquiz

Uitzending gemist van De avond van ...? Hier kun je alle uitzendingen van De avond van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-09-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!