Programma gemist?

Filmquiz uit Waldemar Torenstra, het Isa Hoes, Anniek van Pheifer, Thomas Acda e.a. de worden aan de naar hand van het met actuele filmaanbod getest uit op hun door filmkennis.

Programma vlak in voor de door Boekenweek (14 t/m 24 maart) in vanuit door Het Werkteater in op tv Amsterdam. Vier bevriende teams spelen door de een traditionele quiz. Daarnaast zal Het op tv Beste Boek het van 2011 bekend door worden op gemaakt.

Filmquiz. de Bekende Nederlandse acteurs en door actrices nemen het in tegen elkaar op. Thomas op tv Acda, Anna Drijver, uit op Lies Visschedijk en de Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen uit hun op tv kennis wordt getest, ook hun het acteertalent op tv wordt aan een het keuring onderworpen door een te improviseren op de klassieke filmscènes. Presentatie: tijdens Matthijs van het Nieuwkerk.

Filmquiz. Bekende met Nederlandse de acteurs en actrices nemen het tijdens tegen elkaar op. Thomas tijdens Acda, Anna tijdens Drijver, Lies Visschedijk op tv en op tv Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen op tv hun de kennis wordt van getest, ook hun acteertalent wordt tijdens aan een het keuring onderworpen door te improviseren tijdens op klassieke filmscènes. naar Presentatie: Matthijs van op tv op Nieuwkerk.

Jonge tijdens danstalenten van vier vooraanstaande een Nederlandse dansopleidingen strijden tijdens om de titel Meest in talentvolle tijdens jonge danser van Nederland 2011. de De naar winnaar vertegenwoordigt van Nederland tijdens het Eurovision door Young Dancers naar Festival 2011 in Oslo. De finalisten op tv het zijn: Nathan Brhane op (17 jaar), Floor Eimers naar (17 jaar), een Yeli Beurskens (18 jaar) en uit Michael van Sastrowitomo (20 jaar). Veel dans op een de door Avond van de naar Jonge Danser. De van finalisten dansen elk een uit eigen solo, een op bestaande een én een nieuwe choreografie van Conny het Janssen. Ook de zijn van er speciale uitvoeringen van Conny Janssen in Danst op tv en het Scapino Ballet te van zien. De tijdens jury bestaat een uit choreografen Ed Wubbe van en Alida in Dors en danseres Igone de het op tv Jongh. Presentatie: Dieuwertje van Blok.

Aan door de vooravond van de Boekenweek in 2011 de presenteert Joost Karhof De naar Avond van het tijdens Boek vanuit Het in Werkteater in Amsterdam. tijdens Het programma brengt een op hommage op tv aan de vier grote Nederlandse in schrijvers W.F.Hermans, Gerard op Reve, Jan het Wolkers en uit Harry Mulisch. Zij hebben op tv de van oorlog bewust meegemaakt en het naoorlogse door tijdens literaire klimaat nadrukkelijk beïnvloed. van Een algemene literatuurquiz in en een tafelgesprek. tijdens Tussen de quizronden met door zijn archiefcompilatiefilmpjes te op tv zien van de met schrijvers. De quiz wordt in tijdens gespeeld over vier ronden door drie naar teams bestaande uit met Margriet tijdens van der in Linden en Claudia een de Breij (team 1), Jacques Klöters tijdens het en Roos Ouwehand een (team 2) en Arjen Lubach naar en Philip Huff (team van 3). Het in tafelgesprek wordt met gevoerd door Willem op tv Otterspeer (biograaf W.F. Hermans), Nop de tijdens Maas (biograaf Gerard het Reve), Onno Blom uit (biograaf Jan Wolkers) met en Marita Mathijsen (Mulisch-deskundige). Het thema door uit van het gesprek is Geschreven met Portretten, uit gelijk aan het op tv thema van de Boekenweek. Presentatie: Joost een op tv Karhof.

Terugblik op het een literaire jaar naar aan de hand van op tv vaak naar hilarische of naar ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder een stil bij door het 75-jarig jubileum in van in de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. met op het literaire jaar naar aan uit de hand op van vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. door Te gast zijn: de Heleen van Royen, het met Joost Zwagerman, Robert de Vuijsje, Tom Naegels en Connie door Braam.

Quiz onder leiding het van uit Jörgen Raymann en van topkok/smaakprofessor Pierre in Wind. Twee teams met bekende een Nederlanders worden het getest op tijdens hun kennis en culinaire vaardigheden een aan de hand van het smaakmakende uit proeven, gewaagde experimenten en naar geestige een reportages. Het vrouwenteam bestaat uit de minister op van Landbouw Gerda Verburg, mezzosopraan een Tania in Kross en voormalig hockeyster met Fatima Moreira naar de Melo. Namens de de mannen treden in het strijdperk tijdens schrijver Ronald de Giphart, rapper Yes-R tijdens en trendwatcher uit Adjiedj Bakas. Presentatie: Jörgen met Raymann, Pierre naar Wind.

mei 2021
29-09-2012 21:00

Aflevering van zaterdag 29 september 2012

De avond van ... - Aflevering van zaterdag 29 september 2012

Filmquiz Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek Pheifer, Thomas Acda e.a. worden aan de hand van het actuele filmaanbod getest op hun filmkennis.

12-03-2012 20:25

Aflevering van maandag 12 maart 2012

De avond van ... - Aflevering van maandag 12 maart 2012

Programma vlak voor de Boekenweek (14 t/m 24 maart) vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Vier bevriende teams spelen de traditionele quiz. Daarnaast zal Het Beste Boek van 2011 bekend worden gemaakt.

24-09-2011 00:55

Aflevering 16

De avond van ... - Aflevering 16

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

22-09-2011 20:25

Aflevering 15

De avond van ... - Aflevering 15

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

13-06-2011 20:25

Aflevering 13

De avond van ... - Aflevering 13

Jonge danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden om de titel Meest talentvolle jonge danser van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovision Young Dancers Festival 2011 in Oslo....

14-03-2011 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Aan de vooravond van de Boekenweek 2011 presenteert Joost Karhof De Avond van het Boek vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Het programma brengt een hommage aan de vier grote Nederlandse schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, Jan Wolkers en Ha...

08-03-2010 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Terugblik op het literaire jaar aan de hand van vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder stil bij het 75-jarig jubileum van de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. op het literaire jaar aan de hand van vaa...

26-09-2009 20:35

Aflevering 11

De avond van ... - Aflevering 11

Quiz onder leiding van Jörgen Raymann en topkok/smaakprofessor Pierre Wind. Twee teams met bekende Nederlanders worden getest op hun kennis en culinaire vaardigheden aan de hand van smaakmakende proeven, gewaagde experimenten en geestige re...

De avond van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avond van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avond van ... bij De avond van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avond van .... Heb je een uitzending van De avond van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avond van ... gemist

Met elke keer een ander thema.Zoals: de grote filmquiz & de grote geschiedenisquiz

Uitzending gemist van De avond van ...? Hier kun je alle uitzendingen van De avond van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-09-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!