Programma gemist?

Filmquiz naar Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek op tv tijdens Pheifer, Thomas Acda e.a. in worden aan de hand door van het actuele de filmaanbod getest op hun door een filmkennis.

Programma vlak voor uit de de Boekenweek (14 t/m 24 tijdens maart) vanuit Het Werkteater uit in tijdens Amsterdam. Vier bevriende door teams spelen de traditionele de quiz. in Daarnaast zal Het Beste Boek van in 2011 bekend door worden naar gemaakt.

Filmquiz. tijdens Bekende Nederlandse acteurs en actrices uit nemen het in tegen elkaar door op. Thomas Acda, Anna op Drijver, Lies Visschedijk en met Tygo op Gernandt doen mee. de Niet alleen tijdens hun kennis wordt getest, ook hun met het acteertalent wordt aan een een keuring onderworpen op tv door te improviseren naar op klassieke filmscènes. Presentatie: Matthijs in van uit Nieuwkerk.

Filmquiz. naar Bekende Nederlandse acteurs de en actrices nemen op het tegen naar elkaar op. Thomas een Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk op tv en Tygo Gernandt uit doen mee. Niet naar alleen het hun kennis wordt getest, het ook hun acteertalent de wordt aan een op tv keuring onderworpen naar door te improviseren op klassieke op tv filmscènes. Presentatie: Matthijs van door met Nieuwkerk.

Jonge danstalenten van van vier vooraanstaande tijdens Nederlandse dansopleidingen in strijden om de titel in Meest de talentvolle jonge danser van Nederland 2011. door De winnaar vertegenwoordigt door Nederland uit tijdens het op tv Eurovision Young Dancers van Festival 2011 in Oslo. De in finalisten zijn: Nathan Brhane met (17 door jaar), Floor Eimers (17 jaar), in Yeli Beurskens tijdens (18 jaar) en op Michael Sastrowitomo (20 op tv jaar). Veel dans in op de Avond van in de op tv Jonge Danser. De naar finalisten dansen elk een eigen op solo, een bestaande de én met een nieuwe tijdens choreografie van Conny Janssen. Ook zijn naar naar er speciale uitvoeringen van Conny de Janssen Danst en het van Scapino Ballet te op zien. een De jury tijdens bestaat uit choreografen Ed Wubbe op tv en Alida een Dors en op danseres Igone de Jongh. naar Presentatie: Dieuwertje met Blok.

Aan uit de vooravond van de Boekenweek een de 2011 presenteert Joost tijdens Karhof De Avond van het Boek een een vanuit Het Werkteater door in Amsterdam. Het programma tijdens brengt een hommage aan de op vier grote Nederlandse in schrijvers W.F.Hermans, op tv Gerard uit Reve, Jan Wolkers en van Harry Mulisch. Zij door hebben de oorlog bewust meegemaakt in en uit het naoorlogse literaire uit klimaat nadrukkelijk beïnvloed. Een algemene tijdens literatuurquiz de en een in tafelgesprek. Tussen de quizronden door zijn door uit archiefcompilatiefilmpjes te zien van tijdens de schrijvers. De door quiz wordt met gespeeld over vier ronden door van drie teams met bestaande uit Margriet uit van der Linden de en Claudia de van Breij (team 1), Jacques Klöters naar uit en Roos Ouwehand (team met 2) en een Arjen Lubach en Philip door Huff (team door 3). Het tafelgesprek wordt gevoerd naar door Willem het Otterspeer (biograaf W.F. een Hermans), Nop het Maas (biograaf Gerard Reve), Onno in Blom (biograaf tijdens Jan Wolkers) en Marita Mathijsen door (Mulisch-deskundige). Het thema naar van het met gesprek is Geschreven op Portretten, gelijk aan met het thema op tv van de Boekenweek. het Presentatie: Joost de Karhof.

Terugblik op van het literaire het jaar aan de hand een van vaak hilarische op tv of ontroerende beeldfragmenten. op tv De uitzending staat verder met stil uit bij het 75-jarig jubileum op tv van de met Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. op van het een literaire jaar aan tijdens de hand van de vaak hilarische of naar ontroerende beeldfragmenten. Te gast zijn: naar Heleen tijdens van Royen, Joost Zwagerman, Robert in Vuijsje, Tom op Naegels van en Connie Braam.

Quiz onder een leiding van Jörgen Raymann op tv en van topkok/smaakprofessor Pierre Wind. met Twee teams met bekende Nederlanders uit worden getest uit op van hun kennis en culinaire vaardigheden aan op tv de de hand van smaakmakende proeven, van gewaagde experimenten uit en geestige de reportages. Het vrouwenteam bestaat uit door minister van Landbouw een Gerda Verburg, op mezzosopraan Tania Kross en voormalig uit hockeyster Fatima Moreira tijdens op tv de Melo. Namens de de mannen treden in het met strijdperk naar schrijver Ronald Giphart, rapper op Yes-R en trendwatcher Adjiedj Bakas. uit Presentatie: van Jörgen Raymann, van Pierre Wind.

september 2020
29-09-2012 21:00

Aflevering van zaterdag 29 september 2012

De avond van ... - Aflevering van zaterdag 29 september 2012

Filmquiz Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek Pheifer, Thomas Acda e.a. worden aan de hand van het actuele filmaanbod getest op hun filmkennis.

12-03-2012 20:25

Aflevering van maandag 12 maart 2012

De avond van ... - Aflevering van maandag 12 maart 2012

Programma vlak voor de Boekenweek (14 t/m 24 maart) vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Vier bevriende teams spelen de traditionele quiz. Daarnaast zal Het Beste Boek van 2011 bekend worden gemaakt.

24-09-2011 00:55

Aflevering 16

De avond van ... - Aflevering 16

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

22-09-2011 20:25

Aflevering 15

De avond van ... - Aflevering 15

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

13-06-2011 20:25

Aflevering 13

De avond van ... - Aflevering 13

Jonge danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden om de titel Meest talentvolle jonge danser van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovision Young Dancers Festival 2011 in Oslo....

14-03-2011 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Aan de vooravond van de Boekenweek 2011 presenteert Joost Karhof De Avond van het Boek vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Het programma brengt een hommage aan de vier grote Nederlandse schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, Jan Wolkers en Ha...

08-03-2010 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Terugblik op het literaire jaar aan de hand van vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder stil bij het 75-jarig jubileum van de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. op het literaire jaar aan de hand van vaa...

26-09-2009 20:35

Aflevering 11

De avond van ... - Aflevering 11

Quiz onder leiding van Jörgen Raymann en topkok/smaakprofessor Pierre Wind. Twee teams met bekende Nederlanders worden getest op hun kennis en culinaire vaardigheden aan de hand van smaakmakende proeven, gewaagde experimenten en geestige re...

De avond van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avond van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avond van ... bij De avond van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avond van .... Heb je een uitzending van De avond van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avond van ... gemist

Met elke keer een ander thema.Zoals: de grote filmquiz & de grote geschiedenisquiz

Uitzending gemist van De avond van ...? Hier kun je alle uitzendingen van De avond van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-09-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!