Programma gemist?

Filmquiz door Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek in de Pheifer, Thomas Acda op tv e.a. worden aan de hand van naar het actuele filmaanbod het de getest op hun een filmkennis.

Programma vlak voor uit de op Boekenweek (14 t/m het 24 maart) vanuit Het door Werkteater in in Amsterdam. Vier de bevriende teams spelen een de traditionele quiz. Daarnaast zal Het tijdens Beste door Boek van 2011 op bekend worden de gemaakt.

Filmquiz. tijdens Bekende Nederlandse op acteurs en actrices nemen door het tegen elkaar de op. Thomas Acda, Anna Drijver, met Lies Visschedijk uit en Tygo Gernandt doen op het mee. Niet alleen hun kennis wordt een getest, ook tijdens hun acteertalent van wordt aan uit een keuring onderworpen door de te improviseren op klassieke filmscènes. in Presentatie: Matthijs tijdens van in Nieuwkerk.

Filmquiz. de Bekende Nederlandse acteurs en de actrices nemen een het tegen elkaar op. Thomas uit Acda, Anna het Drijver, Lies Visschedijk uit en Tygo door Gernandt doen mee. Niet in alleen hun kennis wordt de getest, ook met hun een acteertalent wordt aan een keuring onderworpen door van door te improviseren op klassieke filmscènes. op tv van Presentatie: Matthijs van een Nieuwkerk.

Jonge op tv danstalenten van vier met vooraanstaande Nederlandse in dansopleidingen strijden om de het titel Meest talentvolle tijdens jonge danser van Nederland de 2011. De in winnaar vertegenwoordigt door Nederland tijdens het Eurovision Young naar Dancers Festival 2011 in tijdens Oslo. De een finalisten zijn: Nathan Brhane tijdens (17 jaar), naar Floor Eimers (17 een jaar), Yeli Beurskens (18 uit jaar) op tv en Michael Sastrowitomo (20 op jaar). Veel naar dans op de Avond van een de het Jonge Danser. De van finalisten dansen elk op tv een eigen solo, een bestaande van én tijdens een nieuwe naar choreografie van Conny Janssen. Ook de zijn er speciale uitvoeringen uit van Conny van Janssen naar Danst en het Scapino Ballet te uit zien. op De jury bestaat een uit choreografen Ed Wubbe en in Alida Dors en het danseres naar Igone de Jongh. Presentatie: Dieuwertje op op tv Blok.

Aan een de vooravond van van de Boekenweek op 2011 presenteert Joost Karhof De door Avond van van het Boek vanuit Het Werkteater tijdens in uit Amsterdam. Het tijdens programma brengt een hommage aan naar de vier grote op tv Nederlandse een schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, Jan Wolkers van en op Harry Mulisch. Zij hebben uit de naar oorlog bewust meegemaakt en het naoorlogse met literaire klimaat het nadrukkelijk beïnvloed. Een algemene uit tijdens literatuurquiz en een tafelgesprek. uit Tussen de quizronden door het zijn archiefcompilatiefilmpjes het te zien van een de schrijvers. op tv De quiz wordt gespeeld over vier met een ronden door drie teams bestaande met uit Margriet van in der in Linden en Claudia in de Breij (team 1), Jacques in Klöters en uit Roos Ouwehand (team 2) met en op tv Arjen Lubach en door Philip Huff (team van 3). Het tafelgesprek op tv wordt gevoerd door uit Willem Otterspeer (biograaf W.F. door Hermans), Nop Maas (biograaf een Gerard Reve), Onno Blom uit op (biograaf Jan Wolkers) en Marita het Mathijsen (Mulisch-deskundige). Het thema tijdens van het gesprek op is het Geschreven Portretten, gelijk aan uit het een thema van de Boekenweek. Presentatie: naar Joost van Karhof.

Terugblik op in het op literaire jaar aan de hand van een vaak van hilarische of in ontroerende beeldfragmenten. De uitzending een staat verder stil bij het door 75-jarig met jubileum van de de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. de op met het literaire jaar aan tijdens de hand van op vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. een Te gast het zijn: op tv Heleen van Royen, een Joost Zwagerman, Robert op tv Vuijsje, Tom Naegels en in Connie Braam.

Quiz naar onder leiding van Jörgen het Raymann en topkok/smaakprofessor op tv Pierre met Wind. Twee teams met bekende Nederlanders naar worden naar getest op hun kennis en een culinaire vaardigheden met aan de de hand van uit smaakmakende proeven, gewaagde experimenten en geestige de de reportages. Het vrouwenteam op bestaat uit minister in van Landbouw Gerda het Verburg, mezzosopraan Tania Kross een en voormalig hockeyster Fatima Moreira naar op de Melo. Namens de mannen treden in in het strijdperk uit met schrijver Ronald Giphart, rapper Yes-R en met het trendwatcher Adjiedj Bakas. Presentatie: uit Jörgen Raymann, Pierre op tv Wind.

oktober 2021
29-09-2012 21:00

Aflevering van zaterdag 29 september 2012

De avond van ... - Aflevering van zaterdag 29 september 2012

Filmquiz Waldemar Torenstra, Isa Hoes, Anniek Pheifer, Thomas Acda e.a. worden aan de hand van het actuele filmaanbod getest op hun filmkennis.

12-03-2012 20:25

Aflevering van maandag 12 maart 2012

De avond van ... - Aflevering van maandag 12 maart 2012

Programma vlak voor de Boekenweek (14 t/m 24 maart) vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Vier bevriende teams spelen de traditionele quiz. Daarnaast zal Het Beste Boek van 2011 bekend worden gemaakt.

24-09-2011 00:55

Aflevering 16

De avond van ... - Aflevering 16

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

22-09-2011 20:25

Aflevering 15

De avond van ... - Aflevering 15

Filmquiz. Bekende Nederlandse acteurs en actrices nemen het tegen elkaar op. Thomas Acda, Anna Drijver, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt doen mee. Niet alleen hun kennis wordt getest, ook hun acteertalent wordt aan een keuring onderworpen ...

13-06-2011 20:25

Aflevering 13

De avond van ... - Aflevering 13

Jonge danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden om de titel Meest talentvolle jonge danser van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovision Young Dancers Festival 2011 in Oslo....

14-03-2011 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Aan de vooravond van de Boekenweek 2011 presenteert Joost Karhof De Avond van het Boek vanuit Het Werkteater in Amsterdam. Het programma brengt een hommage aan de vier grote Nederlandse schrijvers W.F.Hermans, Gerard Reve, Jan Wolkers en Ha...

08-03-2010 20:25

Aflevering 12

De avond van ... - Aflevering 12

Terugblik op het literaire jaar aan de hand van vaak hilarische of ontroerende beeldfragmenten. De uitzending staat verder stil bij het 75-jarig jubileum van de Boekenweek en het Boekenweekgeschenk. op het literaire jaar aan de hand van vaa...

26-09-2009 20:35

Aflevering 11

De avond van ... - Aflevering 11

Quiz onder leiding van Jörgen Raymann en topkok/smaakprofessor Pierre Wind. Twee teams met bekende Nederlanders worden getest op hun kennis en culinaire vaardigheden aan de hand van smaakmakende proeven, gewaagde experimenten en geestige re...

De avond van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De avond van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De avond van ... bij De avond van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De avond van .... Heb je een uitzending van De avond van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De avond van ... gemist

Met elke keer een ander thema.Zoals: de grote filmquiz & de grote geschiedenisquiz

Uitzending gemist van De avond van ...? Hier kun je alle uitzendingen van De avond van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 29-09-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!