Programma gemist?

Na meer dan in twintig jaar door in Engeland krijgt in Chicken George zijn vrijheid op tv terug. Hij gaat op naar Amerika de en ontdekt dat zijn een gezin is verkocht van een aan een nieuwe eigenaar in North het van Carolina. George wordt herenigd naar met zijn op vrouw Matilda en ontdekt dat tijdens zijn een jongste zoon Tom nu in het hoofd het van de familie is. Tegen op tv het eind van de naar Amerikaanse met Burgeroorlog sluit George zich aan uit bij een militaire in eenheid. Hij op tv wordt door ternauwernood van de dood op gered door zijn zoon Tom. met Georges droom komt de uit: zijn een familie vindt de van vrijheid en door heeft haar identiteit op weten te in behouden.

Nadat slavin het Kizzy werd misbruikt door door haar meester een Tom tijdens Lea, beviel ze van haar in zoon George. Hij groeit het op en de heeft net als tijdens zijn door moeder een sterk familiegevoel en de een immens verlangen in om vrij te zijn. door Hij hoopt met ooit in een staat te zijn zichzelf op tv en zijn familieleden vrij uit te kopen. Van van zijn van vader neemt hij op tv de voorliefde voor hanengevechten over. het Hij de krijgt de bijnaam 'Chicken naar George'. Op een de dag het zet Lea zijn boerderij op door het spel bij tijdens een weddenschap. op tv Hij verliest en besluit met zijn de bedrijf te redden door zijn zoon naar in te verkopen. George wordt meegenomen op naar met Engeland.

Kunta het vlucht van tijdens de plantage van John Waller de om tijdens zich aan te sluiten bij naar het Engelse leger dat uit de slaven van vrijheid belooft. van Hij ontdekt al snel in dat de Engelsen door niet door veel beter zijn dan de de Amerikanen met en gaat er de weer vandoor. Kunta van wordt opgepakt en om van te voorkomen dat hij het weer wegrent, op wordt zijn voet op geamputeerd. Hij het wordt gekocht door William Waller, de uit broer van zijn van oude meester. Kunta een wordt tijdens verzorgd door op kokkin Belle, met wie hij later het trouwt en het dochter Kizzy tijdens krijgt.

In 1750 naar wordt in door Gambia Kunta Kinte op tv geboren. Hij uit behoort tot het Mandinkavolk en droomt met ervan naar de de naar universiteit te gaan. Zover komt het op tv niet: de hij wordt ontvoerd door een in door rivaliserende stam en verkocht een aan slavenhandelaars. uit Kunta komt terecht op een katoenplantage in in Amerika en het moet zijn in naam veranderen in Toby. tijdens door Hij heeft moeite tijdens zich aan de nieuwe situatie door aan te passen en in krijgt wijze tijdens raad van de muzikale het naar Fiddler.

september 2020
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!