Programma gemist?

Na meer dan tijdens twintig het jaar in Engeland in krijgt Chicken George van zijn vrijheid terug. Hij in gaat naar Amerika de en het ontdekt dat zijn gezin is verkocht een aan naar een nieuwe eigenaar in North tijdens uit Carolina. George wordt uit herenigd met zijn het vrouw Matilda en ontdekt dat tijdens zijn jongste een zoon Tom nu het hoofd een van de familie door tijdens is. Tegen het tijdens eind van de de Amerikaanse Burgeroorlog sluit door George zich aan bij in een militaire eenheid. op Hij wordt op tv ternauwernood van de van dood gered door een zijn zoon Tom. Georges droom komt op tv in uit: zijn familie vindt met de vrijheid tijdens en heeft haar identiteit van weten te met behouden.

Nadat slavin een Kizzy werd misbruikt door een haar meester van Tom Lea, beviel ze door van naar haar zoon George. Hij op groeit op en heeft het op net als zijn moeder naar een sterk een familiegevoel en een immens op verlangen om vrij op te zijn. met Hij hoopt ooit in naar staat te naar zijn zichzelf en zijn familieleden vrij door een te kopen. Van zijn door vader neemt hij in de voorliefde voor een hanengevechten over. Hij krijgt de het bijnaam naar 'Chicken George'. Op een op tv dag op zet Lea zijn boerderij met op het spel bij een met in weddenschap. Hij verliest tijdens en besluit zijn tijdens bedrijf te redden door met zijn zoon te verkopen. de George wordt meegenomen tijdens naar naar Engeland.

Kunta naar vlucht van de plantage van in John Waller van om zich van aan te het sluiten bij het Engelse tijdens leger dat de slaven naar vrijheid belooft. naar Hij ontdekt al op snel dat op tv de Engelsen niet met veel beter zijn naar dan de Amerikanen en gaat er de weer vandoor. Kunta uit wordt opgepakt door en naar om te voorkomen een dat hij weer wegrent, wordt een zijn voet geamputeerd. Hij het wordt gekocht door op tv in William Waller, de broer een van zijn oude meester. van Kunta wordt verzorgd door het kokkin Belle, met naar wie hij het later trouwt op en dochter op tv Kizzy krijgt.

In 1750 wordt een in Gambia Kunta de Kinte geboren. het Hij behoort tot het een Mandinkavolk en droomt in ervan naar de uit universiteit te het gaan. Zover met komt het niet: hij wordt een ontvoerd door een op tv van rivaliserende stam en naar verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt terecht naar op een tijdens katoenplantage in Amerika en het uit moet zijn naam veranderen uit in Toby. naar Hij heeft moeite zich aan van de nieuwe situatie het aan te passen een en krijgt wijze raad het van de een muzikale uit Fiddler.

mei 2020
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!