Programma gemist?

Na tijdens meer dan twintig jaar naar in naar Engeland krijgt Chicken door George zijn vrijheid terug. Hij op tv gaat naar Amerika van en ontdekt dat zijn naar een gezin is verkocht aan een op nieuwe eigenaar in North van op tv Carolina. George wordt van herenigd met zijn vrouw uit Matilda en ontdekt het dat zijn jongste het zoon Tom op nu het hoofd van de familie in met is. Tegen het eind in van de Amerikaanse Burgeroorlog de sluit George het zich aan de bij een militaire eenheid. tijdens Hij wordt ternauwernood op tv van de dood gered door op zijn zoon Tom. door Georges droom komt uit uit: door zijn familie in vindt de vrijheid en heeft met haar identiteit weten te tijdens met behouden.

Nadat van slavin Kizzy werd misbruikt tijdens door haar een meester Tom Lea, beviel uit ze van in haar zoon in George. Hij groeit met op en heeft net als zijn de moeder door een sterk familiegevoel op en een immens uit verlangen om vrij naar te zijn. Hij hoopt de ooit uit in staat te zijn zichzelf op en zijn op tv familieleden vrij te naar kopen. Van in zijn vader neemt hij tijdens de voorliefde voor een hanengevechten over. Hij krijgt de uit een bijnaam 'Chicken George'. door Op een dag naar zet Lea zijn boerderij op het van spel bij van een weddenschap. tijdens Hij verliest en besluit zijn op tv bedrijf te redden tijdens door door zijn zoon te verkopen. op tv George wordt meegenomen door naar het Engeland.

Kunta in vlucht van de de plantage van John Waller om op tv uit zich aan te sluiten bij naar het Engelse leger op tv dat de slaven met vrijheid belooft. Hij ontdekt tijdens al snel dat in de Engelsen een niet op tv veel beter zijn dan op de Amerikanen naar en gaat er weer op vandoor. Kunta op wordt opgepakt en om door te voorkomen dat hij op tv weer wegrent, wordt zijn tijdens voet tijdens geamputeerd. Hij wordt gekocht door met William Waller, de op broer van de zijn oude in meester. Kunta in wordt verzorgd door naar kokkin Belle, met wie hij later in trouwt en dochter op tv Kizzy het krijgt.

In 1750 wordt op in een Gambia Kunta Kinte geboren. Hij op behoort tot het naar Mandinkavolk en droomt op ervan naar de een op tv universiteit te gaan. het Zover komt het een niet: hij wordt het ontvoerd door een rivaliserende stam een en verkocht aan slavenhandelaars. met Kunta in komt terecht een op een katoenplantage in Amerika en het op tv moet zijn naam veranderen naar in Toby. Hij heeft het moeite zich een aan de nieuwe uit situatie aan te passen en uit krijgt wijze raad met van de de muzikale tijdens Fiddler.

januari 2021
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!