Programma gemist?

Na tijdens meer dan twintig het jaar in van Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid uit de terug. Hij gaat naar Amerika en naar ontdekt dat een zijn gezin in is verkocht aan een op tv nieuwe eigenaar in North van Carolina. uit George wordt herenigd op tv met zijn vrouw Matilda de en uit ontdekt dat zijn jongste het zoon Tom de nu het hoofd van de naar familie is. tijdens Tegen het eind van de op Amerikaanse Burgeroorlog sluit een George op tv zich aan bij naar een militaire eenheid. Hij het wordt ternauwernood van naar de dood met gered door zijn zoon naar Tom. door Georges droom komt uit: zijn de familie vindt de het vrijheid en heeft haar uit identiteit weten door te de behouden.

Nadat slavin Kizzy naar werd misbruikt door naar uit haar meester Tom Lea, beviel ze het van naar haar zoon George. met Hij groeit op en tijdens heeft op net als zijn moeder een sterk in op tv familiegevoel en een met immens verlangen om vrij te zijn. van Hij hoopt ooit tijdens in staat te met zijn zichzelf en door door zijn familieleden vrij te kopen. met Van naar zijn vader neemt hij de voorliefde het voor hanengevechten over. uit Hij krijgt de op tv bijnaam een 'Chicken George'. op Op een dag zet Lea door zijn de boerderij op het spel bij het een weddenschap. Hij verliest in naar en besluit zijn bedrijf te een redden door zijn van zoon te verkopen. George naar een wordt meegenomen naar in Engeland.

Kunta met vlucht van de plantage tijdens van John Waller van om zich aan te met sluiten tijdens bij het Engelse leger uit dat het de slaven vrijheid belooft. door Hij ontdekt al snel het dat de Engelsen naar niet veel beter zijn het door dan de Amerikanen en gaat door er in weer vandoor. Kunta wordt opgepakt van en om te voorkomen het dat door hij weer wegrent, wordt zijn de voet geamputeerd. met Hij wordt gekocht door een William door Waller, de van broer van zijn oude met meester. Kunta wordt verzorgd in door kokkin Belle, van met wie hij op tv later trouwt uit en dochter Kizzy een krijgt.

In in 1750 wordt in Gambia Kunta met uit Kinte geboren. Hij behoort tot het in Mandinkavolk door en droomt ervan naar tijdens de universiteit te het gaan. het Zover komt het het niet: hij wordt ontvoerd de door een naar rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. tijdens het Kunta komt terecht het op een katoenplantage op in Amerika en op tv moet zijn naam veranderen in Toby. naar door Hij heeft moeite zich aan de het nieuwe situatie op aan te passen en tijdens krijgt wijze op tv raad van de de muzikale naar Fiddler.

oktober 2021
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!