Programma gemist?

Na meer de dan twintig jaar van in Engeland krijgt Chicken door George met zijn vrijheid terug. Hij door gaat naar de Amerika en ontdekt dat zijn in gezin is verkocht het naar aan een nieuwe eigenaar een in North Carolina. op tv George wordt herenigd met naar zijn in vrouw Matilda en ontdekt in dat zijn jongste in zoon Tom nu naar het hoofd van met de familie is. Tegen op tv het eind van naar de een Amerikaanse Burgeroorlog sluit George zich aan de bij naar een militaire eenheid. met Hij wordt ternauwernood van een de uit dood gered door zijn van zoon Tom. Georges droom op tv komt uit: zijn uit familie vindt de vrijheid in en van heeft haar de identiteit weten te naar behouden.

Nadat uit slavin Kizzy werd misbruikt door naar haar meester van Tom het Lea, beviel ze van haar de zoon het George. Hij groeit met op en heeft net als op tv zijn moeder een in sterk familiegevoel en een de immens in verlangen om vrij het te zijn. op Hij hoopt ooit met in staat te de zijn zichzelf en zijn familieleden het vrij te kopen. Van naar zijn vader neemt het hij de naar voorliefde voor op tv hanengevechten over. door Hij krijgt de het bijnaam 'Chicken George'. de Op een dag zet Lea zijn tijdens boerderij op uit het spel tijdens bij een naar weddenschap. Hij verliest met en besluit zijn bedrijf op te redden door van zijn zoon te het verkopen. George met wordt meegenomen naar uit Engeland.

Kunta een vlucht van een de plantage van John Waller om in zich tijdens aan te sluiten van bij het Engelse van leger dat de slaven vrijheid op tv naar belooft. Hij ontdekt al op snel dat de Engelsen op tv niet veel tijdens beter zijn een dan de Amerikanen en gaat er op in weer vandoor. Kunta wordt uit opgepakt en om te een voorkomen dat hij weer naar wegrent, wordt op tv zijn voet het geamputeerd. Hij in wordt gekocht door in William Waller, de broer van uit zijn oude meester. Kunta in wordt een verzorgd door kokkin Belle, met in wie hij later met trouwt en dochter op Kizzy tijdens krijgt.

In het 1750 wordt in Gambia Kunta in Kinte geboren. Hij op behoort op tot het Mandinkavolk van en droomt tijdens ervan naar de universiteit te gaan. in Zover in komt het niet: hij wordt tijdens ontvoerd door een een rivaliserende stam en op tv verkocht aan de slavenhandelaars. Kunta komt een terecht door op een katoenplantage in een Amerika en naar moet zijn naam veranderen in Toby. uit Hij heeft tijdens moeite door zich aan de nieuwe situatie aan op tv door te passen en krijgt wijze op tv raad van de de muzikale uit Fiddler.

mei 2021
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!