Programma gemist?

Na door meer dan twintig de jaar in Engeland krijgt Chicken in George zijn door vrijheid terug. Hij tijdens gaat naar Amerika en uit ontdekt dat zijn tijdens gezin is verkocht door aan een nieuwe van eigenaar in North tijdens met Carolina. George wordt herenigd met met zijn vrouw uit Matilda en ontdekt dat naar zijn op tv jongste zoon Tom nu op het hoofd in van de familie de is. Tegen het eind van een de Amerikaanse Burgeroorlog sluit op tv een George zich aan bij een op tv militaire eenheid. Hij wordt uit ternauwernood van de de het dood gered door zijn zoon tijdens Tom. Georges droom van komt uit: zijn familie de vindt de vrijheid naar en de heeft haar identiteit weten uit te uit behouden.

Nadat slavin Kizzy tijdens werd een misbruikt door haar meester Tom in Lea, beviel ze naar van een haar zoon George. Hij naar groeit op naar en heeft net als een zijn op tv moeder een sterk familiegevoel en een het immens verlangen om in vrij te zijn. met Hij hoopt ooit de in staat te op tv zijn zichzelf naar en tijdens zijn familieleden vrij te kopen. Van het zijn vader neemt op hij de voorliefde van het voor hanengevechten over. door Hij krijgt de bijnaam 'Chicken George'. op Op een op tv dag de zet Lea zijn op boerderij op het spel een bij een weddenschap. Hij verliest met en besluit zijn de bedrijf het te redden met door zijn zoon het te verkopen. George het wordt meegenomen naar door Engeland.

Kunta vlucht van door de plantage de van John naar Waller om zich uit aan te uit sluiten bij het Engelse leger dat uit de slaven door vrijheid tijdens belooft. Hij ontdekt al tijdens snel dat van de Engelsen niet veel beter de zijn dan de uit Amerikanen en door gaat er weer vandoor. Kunta uit een wordt opgepakt en met om te voorkomen dat hij weer de wegrent, van wordt zijn van voet geamputeerd. Hij wordt met gekocht door naar William Waller, de broer van zijn in oude meester. Kunta uit wordt de verzorgd door kokkin Belle, met naar de wie hij later trouwt en op tv dochter Kizzy op tv krijgt.

In 1750 door wordt in uit Gambia Kunta Kinte geboren. Hij van behoort tot naar het de Mandinkavolk en droomt ervan tijdens naar de het universiteit te gaan. door Zover komt het niet: uit hij wordt ontvoerd door een het rivaliserende stam en in met verkocht aan slavenhandelaars. op Kunta komt terecht op een tijdens katoenplantage in een Amerika en moet op tv zijn naam veranderen met in Toby. een Hij heeft moeite zich aan de met uit nieuwe situatie aan te op passen en krijgt wijze uit raad van de muzikale in naar Fiddler.

januari 2020
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!