Programma gemist?

Na op tv meer dan het twintig jaar in Engeland krijgt op tv Chicken George zijn vrijheid van terug. Hij gaat uit naar door Amerika en ontdekt op dat zijn gezin is een verkocht aan tijdens een nieuwe eigenaar in North de Carolina. George uit wordt herenigd met zijn het vrouw Matilda op tv en ontdekt dat van zijn jongste zoon een Tom nu het in hoofd van de familie met is. Tegen van het op tv eind van de Amerikaanse Burgeroorlog het sluit door George zich aan bij uit een militaire eenheid. het Hij wordt ternauwernood van de van dood tijdens gered door zijn zoon tijdens Tom. een Georges droom komt uit: zijn familie een vindt de uit vrijheid een en heeft haar identiteit weten tijdens te van behouden.

Nadat op tv slavin Kizzy werd misbruikt tijdens door haar meester uit Tom Lea, beviel met ze uit van haar zoon op George. Hij groeit op en heeft naar net als zijn een van moeder een sterk naar familiegevoel en een de immens verlangen om vrij te zijn. op Hij op hoopt ooit in staat tijdens te zijn een zichzelf en zijn familieleden vrij met te het kopen. Van zijn vader door neemt hij naar de voorliefde uit voor hanengevechten over. met Hij krijgt de bijnaam het 'Chicken George'. Op een op tv dag in zet Lea zijn boerderij door op het spel bij een door op tv weddenschap. Hij verliest en op tv besluit zijn bedrijf te met redden de door zijn zoon uit te verkopen. George wordt meegenomen tijdens naar van Engeland.

Kunta een vlucht van tijdens de plantage van het John Waller om zich de aan te sluiten de bij het Engelse leger tijdens dat de slaven vrijheid op tv belooft. de Hij ontdekt al snel dat met de Engelsen op tv niet veel beter zijn op tv dan de Amerikanen naar naar en gaat er weer vandoor. naar Kunta wordt opgepakt en naar om te tijdens voorkomen het dat hij weer van wegrent, wordt zijn voet een geamputeerd. Hij wordt gekocht door uit William Waller, de in broer van een zijn oude uit meester. Kunta wordt verzorgd op tv door kokkin Belle, de met wie hij naar later trouwt en dochter naar Kizzy van krijgt.

In de 1750 wordt van in Gambia Kunta Kinte in geboren. Hij behoort tot het door Mandinkavolk met en droomt ervan naar een de universiteit te de gaan. Zover komt van het uit niet: hij wordt ontvoerd door een met rivaliserende stam met en verkocht aan tijdens slavenhandelaars. Kunta de komt terecht een op een katoenplantage een in Amerika en moet zijn naar naam met veranderen in Toby. Hij uit heeft moeite zich aan van de nieuwe situatie op aan te passen op en krijgt wijze op tv raad naar van de muzikale een Fiddler.

augustus 2020
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!