Programma gemist?

Na meer dan de op twintig jaar in de Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid door terug. Hij van gaat naar Amerika en van naar ontdekt dat zijn gezin is verkocht van met aan een nieuwe eigenaar in naar North tijdens Carolina. George wordt herenigd met op zijn vrouw op tv Matilda en ontdekt dat met zijn jongste zoon met Tom op tv nu het hoofd van de familie uit in is. Tegen het eind tijdens van de Amerikaanse Burgeroorlog sluit van George zich van aan bij naar een militaire eenheid. Hij wordt de ternauwernood van in de dood de gered door op tv zijn zoon Tom. Georges een droom komt de uit: zijn familie vindt door de vrijheid en heeft haar tijdens identiteit weten op te tijdens behouden.

Nadat slavin van Kizzy werd door misbruikt door haar meester de Tom Lea, beviel uit ze van haar tijdens zoon George. op Hij groeit op op en heeft net als zijn het moeder een uit sterk familiegevoel en een de een immens verlangen om het vrij te zijn. Hij hoopt ooit van door in staat te zijn op tv zichzelf en zijn het familieleden vrij te een kopen. Van zijn vader neemt in de hij de voorliefde voor hanengevechten de over. Hij krijgt een de het bijnaam 'Chicken George'. Op een op tv dag zet Lea de zijn boerderij door op het spel in bij een weddenschap. Hij uit verliest en besluit zijn op bedrijf te op tv redden door zijn naar zoon in te verkopen. George op tv wordt meegenomen naar door Engeland.

Kunta vlucht tijdens van de plantage van naar John Waller in om op tv zich aan te sluiten bij naar het op tv Engelse leger dat de een slaven vrijheid belooft. door Hij ontdekt met al snel dat op de Engelsen niet veel beter door zijn dan de op Amerikanen met en gaat er weer een vandoor. Kunta wordt opgepakt de en om te een voorkomen dat hij door weer wegrent, het wordt zijn op tv voet geamputeerd. Hij wordt gekocht door op William Waller, van de tijdens broer van zijn oude meester. Kunta door wordt verzorgd door de kokkin Belle, met van wie hij later de trouwt en op tv dochter op tv Kizzy krijgt.

In met 1750 wordt in Gambia tijdens Kunta Kinte geboren. in Hij met behoort tot het van Mandinkavolk en droomt ervan een naar de het universiteit te gaan. Zover tijdens komt het van niet: hij wordt ontvoerd door uit een rivaliserende stam en van de verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt de terecht naar op een katoenplantage in Amerika en in moet tijdens zijn naam veranderen in Toby. naar Hij heeft moeite een op zich aan de uit nieuwe situatie aan te passen het en tijdens krijgt wijze raad op tv van de muzikale op tv Fiddler.

juni 2021
25-09-2016 20:01

Afl. 4

Roots - Afl. 4

Na meer dan twintig jaar in Engeland krijgt Chicken George zijn vrijheid terug. Hij gaat naar Amerika en ontdekt dat zijn gezin is verkocht aan een nieuwe eigenaar in North Carolina. George wordt herenigd met zijn vrouw Matilda en ontdekt d...

18-09-2016 20:02

Afl. 3

Roots - Afl. 3

Nadat slavin Kizzy werd misbruikt door haar meester Tom Lea, beviel ze van haar zoon George. Hij groeit op en heeft net als zijn moeder een sterk familiegevoel en een immens verlangen om vrij te zijn. Hij hoopt ooit in staat te zijn zichzel...

11-09-2016 20:01

Afl. 2

Roots - Afl. 2

Kunta vlucht van de plantage van John Waller om zich aan te sluiten bij het Engelse leger dat de slaven vrijheid belooft. Hij ontdekt al snel dat de Engelsen niet veel beter zijn dan de Amerikanen en gaat er weer vandoor. Kunta wordt opgepa...

04-09-2016 20:09

Afl. 1

Roots - Afl. 1

In 1750 wordt in Gambia Kunta Kinte geboren. Hij behoort tot het Mandinkavolk en droomt ervan naar de universiteit te gaan. Zover komt het niet: hij wordt ontvoerd door een rivaliserende stam en verkocht aan slavenhandelaars. Kunta komt ter...

Roots gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roots de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roots bij Roots liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roots. Heb je een uitzending van Roots gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roots gemist

Amerikaanse miniserie over een Afro-Amerikaanse familie in de tijd van de slavernij. Halverwege de achttiende eeuw werd de jonge Kunta Kinte van Gambia naar Amerika verscheept. Daar wachtte een leven als slaaf voor hem en zijn nazaten. Een heftig portret van een familie die onmenselijke situaties moet doorstaan, maar altijd weer de kracht vindt om te overleven.

Uitzending gemist van Roots? Hier kun je alle uitzendingen van Roots kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!