Programma gemist?

Aflevering 3 - op tv Nederlandse animatieserie. Oppassen. Rintje op tv en Tobias de moeten mama's boodschappen van opruimen. Rintje bedenkt een nieuw van systeem in maar moet daarvoor van wel alles eerst even op tv proeven.

Aflevering 2 - op het Nederlandse animatieserie. Durven. Rintje en op zijn vriend Tobias klimmen in tijdens een boom om indruk door te maken de op naar Henriette. Ze doen door een weddenschap voor honderdduizend uit kluiven.

Aflevering 1 - op tv Nederlandse animatieserie. Oma's een ei. Oma naar komt lunchen. Ze heeft eitjes mee op tv genomen. Rintje het laat er uit per ongeluk een stuk met vallen. Rintje op leert een ei de koken en een haalt dan een grapje met naar oma in uit.

Aflevering naar 26 - Nederlandse animatieserie. Kijk eens op tv wat met ik kan. Rintje, Henriette het en Tobias in doen trucjes. Henriette kan op een door de pootje staan, Rintje kan naar zijn oren op tv voor zijn ogen doen naar en Tobias kan zijn met staart krullen. Ze op tv laten in hun trucjes aan van mama zien.

Rintje van is jarig morgen. Hij kan op een niet slapen en op tv ligt maar te woelen in bed. het Mama is door een taart aan het uit bakken op en Rintje wil tijdens best helpen, maar dat op hoeft van door mama echt niet. de Rintje kan nog naar steeds niet slapen en neemt van stiekem uit al een hapje van van mama's taart. En nog van een en op nog een totdat die op van in binnen helemaal hol is. Rintje op tv voelt zich uit eigenlijk een beetje schuldig, in de taart in is bijna op. tijdens De juf en Rintjes door vriendjes tijdens hebben zich naar op de taart verheugd. Rintje naar heeft een plan. op Ze doen verstoppertje met op zijn verjaardagsfeestje het en Rintje heeft zich naar verstopt in in de taart. naar Als hij met eindelijk wordt gevonden, kan iedereen naar er om op lachen en naar mogen de hondjes de restjes met taart zo van met zijn allen van op tv het taartbord het af eten.

Vandaag tijdens heeft de juf met een verrassing: uit het is schoolkermis. door Het hele schoolplein is omgetoverd tijdens tot een op kermis met door een ballentent en een suikerspinnenkraam. tijdens In de school is uit in een spookhuis gemaakt. Tobias en uit Rintje stellen hun bezoek de aan het spookhuis op tv nog even uit, van maar uit Henriette wil op tv heel graag gaan. Uiteindelijk met gaan de in hondjes met z'n het drieën naar binnen. Daarna hoeven de ze naar eigenlijk geen suikerspin meer, ze een hebben nu wel de genoeg op spinnen gezien. Maar in ze vonden het niet eng in hoor, of misschien door toch wel... door heel, heel op tv griezelig...

Er zit het een nieuw meisje van in de klas. de Tobias en op Rintje proberen haar op tv meteen te vleien. De juf tijdens is het vandaag te laat. Als met juf gehaast een binnen komt, doet ze snel met de namenlijst, een maar een Henriette lijkt er niet te door zijn. Wel op een nieuw meisje, met maar het is Henriette! Ze met is op tv naar kapper geweest en een heeft nieuwe kleding; door heel modieus. Van in buiten is ze volgens het Tobias en Rintje op van een nieuwe vriendin, maar de van binnen is ze in niet veranderd. het Als de het school uit is door en ze buiten gaan spelen, tijdens verliest uit Henriette haar nieuwe sjaal en bril. in op Nu is ze van binnen en op tv buiten het gewoon weer naar Henriette.

Rintje naar wordt 's ochtends de wakker maar tot zijn van verbazing is mama er een niet. tijdens Mama blijkt snipverkouden en op tv ziek een op de bank te uit liggen. Mama op denkt dat Rintje maar een even bij Tobias moet door gaan het spelen, maar Rintje heeft een ander de plan. Hij verkleedt met in zich en pakt op tv de hoestdrank en koekbotjes. Hij is het dokter naar Rintje.

De hondjes moet op tv van de uit juf hun grootste naar wens opschrijven. Rintje wenst van een rode raceauto. van op Henriette vindt auto's stinken. Rintje bouwt het uit samen met Tobias op tv een auto van dozen. Ze nemen uit Henriette mee op tv in de auto. door In de tuin van met Rintje een botsen de hondjes met de op auto in tegen mama op. Mama gaat de een met bekeuring uitdelen. Samen hebben ze de een hebben de grootste van lol.

Rintje wil zijn naar tanden poetsen op tv als hij in de tijdens spiegel uit ziet dat hij onder naar de de rode vlekken zit! Hij roept mama op op tv en die belt de de dokter. De dokter zegt dat het er niks naar aan de op tv hand is en dat Rintje op gewoon naar uit school op kan, maar Rintje wil het niet. Hij is bang dat met iedereen de hem zal uitlachen. Als op tv Rintje op uit school aankomt, komt uit hij er in achter dat iedereen onder op de vlekjes zit. Ze hebben op tv op de rode hond. Nu op is het een stuk een minder van erg om met vlekjes rond van te door lopen.

De van juf vertelt uit de hondjes dat ze een prikje het met moeten. Er is door een dokter met een naar wit busje met een de rood een kruis er op. van Ze staan met z'n allen in naar de op rij op het schoolplein naar voor het busje. Henriette tijdens wil liever op geen prik, want in ze is een op tv beetje bang, maar geeft op met dat niet toe. in Ze wil liever samen met Rintje. op tv Bruno staat voor het hun de in de rij. Bruno is het groot en door doet heel stoer. Hij van maakt Henriette nog van wat banger en naar daar wordt Rintje een boos op om. Maar als Bruno aan naar de beurt het is, valt hij flauw. op tv door Dan mogen Rintje en Henriette tijdens samen, maar naar gelukkig valt het mee. Een door de prikje is toch leuker dan in rekenen!

Rintje wil niet tijdens op de lijntjes op lopen. van Hij springt van stoeptegel naar in stoeptegel. het Tobias moet hetzelfde doen en tijdens ook het Henriette doet mee. Het op niet op de het lijntjes lopen tijdens brengt geluk. Dan komen naar ze een de putdeksel tegen. Ze mogen er in niet op het staan, en van er ook door niet omheen, dus naar Tobias maakt van zijn lange uit lijf een op brug. Henriette en op tv Rintje lopen over hem het heen. Dan moeten ze van op van Rintje allemaal een plas doen. het met Henriette vindt het een beetje het vies en slaat het in stiekem over. in Dan zegt Rintje dat een het van plassen voor van vriendschap was, dus gaat Henriette uit toch nog snel even het plassen. een Als ze bij school door aankomen vertelt juf dat van het vandaag in een speciale op dag is: een ze gaan zwemmen! in Zie je wel, het tijdens brengt geluk.

Rintje, op Henriette en Tobias zitten in in de tijdens klas. Ze uit krijgen rekenles van de juf. de Henriette kan naar het alleen niet tijdens zo goed zien, uit want haar haren zitten voor op op tv haar ogen. Rintje met weet wel een oplossing; hij wil de kapper spelen. op In de pauze knipt door hij Henriette's haar tijdens en op Tobias en Rintje de maken allemaal de staartjes in haar vacht. uit Als Henriette het resultaat ziet in schrikt ze: haar de pony zit scheef! tijdens Als de les op weer begint, met zegt juf dat een ze op het heel hip tijdens vindt, en dat maakt een Henriette weer op tv blij.

Henriette is aan tijdens op tv het dansen. Ze wil dat de Rintje de en Tobias meedoen. Maar de jongens het willen dat niet, een het ze kunnen niet dansen. Henriette wil op tv op ze les geven, maar als met ze zich met in haar dans omdraait, door gaan de jongens er een tijdens stiekem vandoor. Rintje op wil rolschaatsen, hij doet in een rolschaats door om. Dat doet hij door ook bij Tobias, op maar Tobias kan niet overeind met blijven in op een rolschaats. met Rintje heeft een op idee; hij bindt Tobias een vast op een skateboard. op Hij op dendert daarmee recht een op Henriette op tv af. Henriette is boos omdat met de met jongens stiekem waren weg gegaan. het Maar de als Rintje haar rolschaatsen aanbiedt, wil naar ze toch door wel meedoen. Uiteindelijk knallen door de drie naar vriendjes tegen elkaar naar op en moeten een ze in om de situatie naar lachen.

Henriette wil door kunstjes doen. op tv Rintje doet haar na. Hij op tv kan het ook, tijdens maar niet tijdens zo goed als Henriette. het Als Tobias op het ook probeert mislukt de het steeds. op tv Tobias heeft een op dik lijfje naar en korte uit pootjes, dus is het uit lastig. Tobias wil voetballen op en Rintje eigenlijk een ook, door maar hij moet met van Henriette nog meer van kunstjes doen. Dan uit besluit Rintje dat een hij toch gaat een voetballen en Henriette doet op ook de mee, maar ze schopt per ongeluk op de bal over het van de sloot. Gelukkig kan Tobias uit wel een op trucje; hij maakt van een zijn lijf een op tv bruggetje over in de sloot. een Zo kunnen ze toch bij tijdens de in bal.

augustus 2018
16-08-2018 08:55

Rintje

Rintje - Rintje

Aflevering 3 - Nederlandse animatieserie. Oppassen. Rintje en Tobias moeten mama's boodschappen opruimen. Rintje bedenkt een nieuw systeem maar moet daarvoor wel alles eerst even proeven.

15-08-2018 09:00

Rintje

Rintje - Rintje

Aflevering 2 - Nederlandse animatieserie. Durven. Rintje en zijn vriend Tobias klimmen in een boom om indruk te maken op Henriette. Ze doen een weddenschap voor honderdduizend kluiven.

14-08-2018 09:00

Rintje

Rintje - Rintje

Aflevering 1 - Nederlandse animatieserie. Oma's ei. Oma komt lunchen. Ze heeft eitjes mee genomen. Rintje laat er per ongeluk een stuk vallen. Rintje leert een ei koken en haalt dan een grapje met oma uit.

13-08-2018 09:00

Rintje

Rintje - Rintje

Aflevering 26 - Nederlandse animatieserie. Kijk eens wat ik kan. Rintje, Henriette en Tobias doen trucjes. Henriette kan op een pootje staan, Rintje kan zijn oren voor zijn ogen doen en Tobias kan zijn staart krullen. Ze laten hun trucjes...

10-08-2018 09:00

Verjaardag

Rintje - Verjaardag

Rintje is jarig morgen. Hij kan niet slapen en ligt maar te woelen in bed. Mama is een taart aan het bakken en Rintje wil best helpen, maar dat hoeft van mama echt niet. Rintje kan nog steeds niet slapen en neemt stiekem al een hapje van ma...

09-08-2018 09:00

Griezelen

Rintje - Griezelen

Vandaag heeft de juf een verrassing: het is schoolkermis. Het hele schoolplein is omgetoverd tot een kermis met een ballentent en een suikerspinnenkraam. In de school is een spookhuis gemaakt. Tobias en Rintje stellen hun bezoek aan het spo...

08-08-2018 09:00

Nieuw!

Rintje - Nieuw!

Er zit een nieuw meisje in de klas. Tobias en Rintje proberen haar meteen te vleien. De juf is vandaag te laat. Als juf gehaast binnen komt, doet ze snel de namenlijst, maar Henriette lijkt er niet te zijn. Wel een nieuw meisje, maar het is...

07-08-2018 09:00

Dokter Rintje

Rintje - Dokter Rintje

Rintje wordt 's ochtends wakker maar tot zijn verbazing is mama er niet. Mama blijkt snipverkouden en ziek op de bank te liggen. Mama denkt dat Rintje maar even bij Tobias moet gaan spelen, maar Rintje heeft een ander plan. Hij verkleedt zi...

06-08-2018 09:05

Auto

Rintje - Auto

De hondjes moet van de juf hun grootste wens opschrijven. Rintje wenst een rode raceauto. Henriette vindt auto's stinken. Rintje bouwt samen met Tobias een auto van dozen. Ze nemen Henriette mee in de auto. In de tuin van Rintje botsen de h...

03-08-2018 09:05

Vlekjes

Rintje - Vlekjes

Rintje wil zijn tanden poetsen als hij in de spiegel ziet dat hij onder de rode vlekken zit! Hij roept mama en die belt de dokter. De dokter zegt dat er niks aan de hand is en dat Rintje gewoon naar school kan, maar Rintje wil niet. Hij is ...

02-08-2018 09:05

Prikje

Rintje - Prikje

De juf vertelt de hondjes dat ze een prikje moeten. Er is een dokter met een wit busje met een rood kruis er op. Ze staan met z'n allen in de rij op het schoolplein voor het busje. Henriette wil liever geen prik, want ze is een beetje bang,...

01-08-2018 09:05

Geluk

Rintje - Geluk

Rintje wil niet op de lijntjes lopen. Hij springt van stoeptegel naar stoeptegel. Tobias moet hetzelfde doen en ook Henriette doet mee. Het niet op de lijntjes lopen brengt geluk. Dan komen ze een putdeksel tegen. Ze mogen er niet op staan,...

31-07-2018 09:00

Kapper Rintje

Rintje - Kapper Rintje

Rintje, Henriette en Tobias zitten in de klas. Ze krijgen rekenles van de juf. Henriette kan het alleen niet zo goed zien, want haar haren zitten voor haar ogen. Rintje weet wel een oplossing; hij wil kapper spelen. In de pauze knipt hij He...

30-07-2018 09:00

Rolschaatsdansen

Rintje - Rolschaatsdansen

Henriette is aan het dansen. Ze wil dat Rintje en Tobias meedoen. Maar de jongens willen dat niet, ze kunnen niet dansen. Henriette wil ze les geven, maar als ze zich in haar dans omdraait, gaan de jongens er stiekem vandoor. Rintje wil rol...

27-07-2018 09:00

Kunstjes

Rintje - Kunstjes

Henriette wil kunstjes doen. Rintje doet haar na. Hij kan het ook, maar niet zo goed als Henriette. Als Tobias het ook probeert mislukt het steeds. Tobias heeft een dik lijfje en korte pootjes, dus is het lastig. Tobias wil voetballen en Ri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rintje bij Rintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rintje. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rintje gemist

Uitzending gemist van Rintje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Rintje, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Rintje? Hier kun je alle uitzendingen van Rintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 08:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord