Programma gemist?

Aflevering 4 - uit Animatiereeks: Vergeten: het Mama maakt Rintje een 's ochtends wakker, naar omdat hij naar school tijdens moet. Dat was op tv hij de even vergeten. op Hij draait zich lekker tijdens nog eens met om.

Aflevering tijdens 3 - door Animatiereeks: Oppassen: Rintje door en Tobias moeten mama's boodschappen naar opruimen. Rintje bedenkt op een in nieuw systeem maar moet daarvoor wel op tv alles het eerst even de proeven.

Rintje en het zijn vriend door Tobias klimmen in het een boom om door indruk te het maken op Henriette. Ze van doen een weddenschap voor honderdduizend van uit kluiven. Maar Tobias vindt het toch van het een beetje eng het zo hoog in met de boom en de durft er niet van meer uit. Rintje weet een oplossing door en hij naar schakelt op de brandweer in.

Oma komt een lunchen. Ze heeft de eitjes de mee genomen. Rintje laat er per in ongeluk een stuk de vallen. Rintje leert met een ei tijdens koken op tv en haalt dan een de grapje met op tv oma uit.

Rintje, tijdens Henriette en tijdens Tobias doen trucjes. Henriette kan op het op tv een pootje staan, Rintje kan zijn de oren voor tijdens zijn ogen doen en tijdens door Tobias kan zijn staart krullen. Ze in laten door hun trucjes op aan mama zien. Mama het waarschuwt: als de klok slaat naar dan blijven met ze in hun rare in naar houdingen staan! Henriette gaat in er meteen elegant bij van zitten en Tobias een haalt zijn staart snel naar de uit de krul. een Alleen Rintje houdt zijn oren op tv voor op tv zijn ogen. Mama zegt dat het tijdens dan maar naar jammer is dat hij het van de varkensoortjes die van ze straks gaan eten niet op kan met zien. Henriette denk dat Rintjes oren tijdens de er af geknipt moeten op tv worden, maar Rintje op tv haalde een grapje uit uit! Hij zegt dat door je naar mama nooit moet geloven. met Tobias is bang dat ze naar dan geen varkensoortjes de krijgen, maar mama op tv zegt tijdens dat ze Rintje nooit moeten in geloven en van vraagt in wie er een versgebakken varkensoortje op tv wil.

Rintje uit is jarig morgen. Hij in kan niet slapen met en ligt in maar te door woelen in bed. Mama is door een taart aan het op tv op bakken en Rintje wil best in helpen, maar dat op tv hoeft van mama echt op niet. Rintje kan de in nog steeds niet een slapen en neemt stiekem naar al een hapje van naar mama's taart. En de nog het een en nog een totdat op die uit van binnen helemaal hol is. Rintje tijdens uit voelt zich eigenlijk een beetje op schuldig, uit de taart is bijna op op. De in juf en Rintjes vriendjes tijdens hebben zich tijdens op de taart naar verheugd. Rintje heeft een op plan. Ze doen op verstoppertje op zijn verjaardagsfeestje in en Rintje heeft een zich verstopt in de in taart. uit Als hij uit eindelijk wordt gevonden, kan iedereen er door met om lachen en mogen de hondjes een de restjes taart op zo met tijdens zijn allen van het met taartbord een af eten.

Vandaag van heeft de juf een verrassing: tijdens tijdens het is schoolkermis. Het hele schoolplein met is omgetoverd uit tot een kermis van met door een ballentent en een suikerspinnenkraam. door In door de school is een spookhuis in gemaakt. Tobias en Rintje de stellen hun uit bezoek aan het op spookhuis nog even uit, het maar Henriette wil in heel in graag gaan. Uiteindelijk gaan de een een hondjes met z'n drieƫn naar binnen. in Daarna hoeven van ze eigenlijk met geen suikerspin op meer, ze hebben nu wel in genoeg met spinnen gezien. Maar ze de vonden het niet tijdens eng hoor, de of misschien toch wel... heel, op heel het griezelig...

Er naar zit een nieuw meisje naar in de klas. Tobias op tv en Rintje proberen van haar het meteen te op tv vleien. De juf in is vandaag te laat. Als tijdens juf gehaast op tv binnen komt, doet het ze snel de namenlijst, maar uit op Henriette lijkt er niet te zijn. de Wel een de nieuw meisje, maar het naar de is Henriette! Ze is op naar kapper geweest en tijdens heeft nieuwe kleding; heel de modieus. Van naar buiten is ze het volgens Tobias en Rintje met met een nieuwe vriendin, maar van binnen op tv is ze door niet uit veranderd. Als de school uit is tijdens en naar ze buiten gaan het spelen, verliest Henriette haar van nieuwe sjaal en bril. op tv door Nu is ze van binnen uit en buiten gewoon weer uit het Henriette.

Rintje wordt van 's door ochtends wakker maar een tot zijn verbazing is op tv mama er niet. Mama tijdens blijkt een snipverkouden en ziek op tijdens de bank te tijdens liggen. Mama denkt dat Rintje op maar even van bij door Tobias moet gaan spelen, maar Rintje op heeft op tv een ander plan. Hij tijdens verkleed op zich en pakt de hoestdrank en naar koekbotjes. Hij is in dokter door Rintje.

De tijdens hondjes moet van de juf tijdens hun grootste de wens in opschrijven. Rintje wenst op een rode raceauto. Henriette door vindt auto's in stinken. Rintje bouwt samen met Tobias de een auto een van dozen. Ze nemen op tv een Henriette mee in het de auto. In van de tuin van Rintje botsen de de op hondjes met de auto tegen mama in op. Mama met gaat een bekeuring uitdelen. van Samen hebben ze in naar hebben de grootste een lol.

Rintje wil zijn het tanden door poetsen als door hij in de spiegel van ziet dat uit hij onder de rode vlekken zit! op Hij roept in mama en die op belt de dokter. door Rintje in wil zijn tanden uit poetsen als hij met in de spiegel ziet tijdens dat hij van onder de rode van vlekken zit! Hij roept mama en het die belt de de dokter. van De dokter een zegt dat er niks aan de de hand is en het dat het Rintje gewoon naar school kan, tijdens maar tijdens Rintje wil door niet. Hij is bang dat in iedereen een hem zal uitlachen. Als de Rintje op school door aankomt, komt hij er tijdens achter dat iedereen door onder de van vlekjes zit. Ze hebben de de rode hond. van Nu een is het een stuk met minder erg om het met vlekjes rond naar te lopen.

De de juf vertelt de hondjes dat uit ze de een prikje moeten. Er is van een dokter tijdens met een de wit busje met een de rood kruis erop. Ze tijdens het staan met z'n allen in de uit rij op het de tijdens schoolplein voor het busje. een De juf een vertelt de hondjes dat ze een op tv prikje moeten. een Er is in een dokter met een wit een in busje met een rood naar kruis erop. Ze staan met op tv z'n allen de in de rij op in het schoolplein voor het op tv het busje. Henriette wil liever uit geen prik, op tv want ze is een op beetje van bang, maar geeft dat tijdens niet toe. Ze wil liever op tv samen met uit Rintje. Bruno het staat voor hun in in de rij. Bruno is tijdens groot op tv en doet heel stoer. tijdens Hij maakt op Henriette nog wat banger en het daar naar wordt Rintje boos om. Maar het als Bruno op aan de beurt naar is, valt hij van flauw. het Dan mogen Rintje en uit Henriette samen, in maar gelukkig valt het op mee. Een prikje op tv is toch naar leuker dan rekenen!

Rintje wil naar niet op door de lijntjes de lopen. Hij springt van uit stoeptegel naar stoeptegel. Tobias een moet op hetzelfde doen en ook Henriette door doet mee. door Het niet op het de lijntjes op lopen brengt geluk. Rintje wil tijdens niet op van de lijntjes lopen. Hij springt uit van stoeptegel op tv naar stoeptegel. Tobias moet in hetzelfde op tv doen en uit ook Henriette doet mee. Het niet naar naar op de lijntjes lopen op tv brengt geluk. Dan tijdens komen ze een uit putdeksel tegen. Ze van mogen er niet op op staan, en er naar ook niet omheen, in dus Tobias maakt van tijdens zijn lange lijf naar een met brug. Henriette en een Rintje lopen over hem met heen. van Dan moeten ze van in Rintje allemaal een plas met doen. Henriette vindt naar het op tv een beetje vies en op tv slaat het stiekem over. op Dan zegt Rintje dat op het naar plassen voor vriendschap was, dus een gaat Henriette toch op nog snel even de plassen. Als ze tijdens bij school van aankomen naar vertelt juf dat het vandaag op tv een speciale dag door is: ze gaan zwemmen! naar Zie je wel, een door het brengt geluk.

Rintje, Henriette en de Tobias zitten de in de klas. uit Ze krijgen rekenles een van de tijdens juf. Henriette kan het alleen door niet tijdens zo goed zien op tv want haar haren zitten de voor haar ogen. naar Rintje weet wat; de hij wil kapper naar spelen. Rintje, Henriette door en met Tobias zitten in van de klas. Ze krijgen rekenles van het de juf. Henriette tijdens kan het alleen door van niet zo goed zien, want van haar haren zitten naar voor haar ogen. door Rintje op tv weet wel een oplossing; naar hij wil door kapper spelen. In de tijdens pauze knipt hij Henriette's haar naar en een Tobias en Rintje maken op tv allemaal staartjes een in haar vacht. op tv Als Henriette van het resultaat ziet schrikt ze: in haar pony zit op scheef! Als de het les weer van begint, zegt juf naar dat ze het het heel hip vindt, en op tv dat met maakt Henriette weer op blij.

Henriette door is aan het dansen. een Ze wil in dat Rintje en Tobias tijdens meedoen. Maar de jongens op willen op tv dat niet, uit ze kunnen niet met dansen. Henriette wil ze lesgeven. Henriette op tv de is aan het dansen. Ze wil door door dat Rintje en Tobias meedoen. uit Maar uit de jongens willen dat niet, ze op tv kunnen niet dansen. de Henriette wil ze de lesgeven, uit maar als de ze zich in haar dans omdraait, naar gaan met de jongens er stiekem de vandoor. Rintje wil in rolschaatsen, hij doet een tijdens rolschaats uit om. Dat het doet hij ook bij Tobias, de maar Tobias met kan niet overeind blijven het op naar een rolschaats. Rintje heeft uit een idee; hij bindt Tobias met vast op tv op een op tv skateboard. Hij dendert daarmee recht op het Henriette af. op tv Henriette is op boos omdat van de jongens stiekem waren weg van gegaan. naar Maar als Rintje haar uit rolschaatsen aanbiedt, uit wil ze toch wel meedoen. Uiteindelijk in knallen de de drie uit vriendjes tegen elkaar op en moeten door naar ze om de situatie naar lachen.

juli 2017
21-07-2017 07:35

Rintje

Rintje - Rintje

Aflevering 4 - Animatiereeks: Vergeten: Mama maakt Rintje 's ochtends wakker, omdat hij naar school moet. Dat was hij even vergeten. Hij draait zich lekker nog eens om.

20-07-2017 07:30

Rintje

Rintje - Rintje

Aflevering 3 - Animatiereeks: Oppassen: Rintje en Tobias moeten mama's boodschappen opruimen. Rintje bedenkt een nieuw systeem maar moet daarvoor wel alles eerst even proeven.

19-07-2017 07:30

Durven

Rintje - Durven

Rintje en zijn vriend Tobias klimmen in een boom om indruk te maken op Henriette. Ze doen een weddenschap voor honderdduizend kluiven. Maar Tobias vindt het toch een beetje eng zo hoog in de boom en durft er niet meer uit. Rintje weet een o...

18-07-2017 07:30

Oma's ei

Rintje - Oma's ei

Oma komt lunchen. Ze heeft eitjes mee genomen. Rintje laat er per ongeluk een stuk vallen. Rintje leert een ei koken en haalt dan een grapje met oma uit.

17-07-2017 07:30

Kijk eens wat ik kan

Rintje - Kijk eens wat ik kan

Rintje, Henriette en Tobias doen trucjes. Henriette kan op een pootje staan, Rintje kan zijn oren voor zijn ogen doen en Tobias kan zijn staart krullen. Ze laten hun trucjes aan mama zien. Mama waarschuwt: als de klok slaat dan blijven ze i...

14-07-2017 07:30

Verjaardag

Rintje - Verjaardag

Rintje is jarig morgen. Hij kan niet slapen en ligt maar te woelen in bed. Mama is een taart aan het bakken en Rintje wil best helpen, maar dat hoeft van mama echt niet. Rintje kan nog steeds niet slapen en neemt stiekem al een hapje van ma...

13-07-2017 07:30

Griezelen

Rintje - Griezelen

Vandaag heeft de juf een verrassing: het is schoolkermis. Het hele schoolplein is omgetoverd tot een kermis met een ballentent en een suikerspinnenkraam. In de school is een spookhuis gemaakt. Tobias en Rintje stellen hun bezoek aan het spo...

12-07-2017 07:30

Nieuw!

Rintje - Nieuw!

Er zit een nieuw meisje in de klas. Tobias en Rintje proberen haar meteen te vleien. De juf is vandaag te laat. Als juf gehaast binnen komt, doet ze snel de namenlijst, maar Henriette lijkt er niet te zijn. Wel een nieuw meisje, maar het is...

11-07-2017 07:30

Dokter Rintje

Rintje - Dokter Rintje

Rintje wordt 's ochtends wakker maar tot zijn verbazing is mama er niet. Mama blijkt snipverkouden en ziek op de bank te liggen. Mama denkt dat Rintje maar even bij Tobias moet gaan spelen, maar Rintje heeft een ander plan. Hij verkleed zic...

10-07-2017 07:30

Auto

Rintje - Auto

De hondjes moet van de juf hun grootste wens opschrijven. Rintje wenst een rode raceauto. Henriette vindt auto's stinken. Rintje bouwt samen met Tobias een auto van dozen. Ze nemen Henriette mee in de auto. In de tuin van Rintje botsen de h...

08-05-2017 12:45

Vlekjes

Rintje - Vlekjes

Rintje wil zijn tanden poetsen als hij in de spiegel ziet dat hij onder de rode vlekken zit! Hij roept mama en die belt de dokter. Rintje wil zijn tanden poetsen als hij in de spiegel ziet dat hij onder de rode vlekken zit! Hij roept mama e...

05-05-2017 12:40

Prikje

Rintje - Prikje

De juf vertelt de hondjes dat ze een prikje moeten. Er is een dokter met een wit busje met een rood kruis erop. Ze staan met z'n allen in de rij op het schoolplein voor het busje. De juf vertelt de hondjes dat ze een prikje moeten. Er is ee...

04-05-2017 12:45

Geluk

Rintje - Geluk

Rintje wil niet op de lijntjes lopen. Hij springt van stoeptegel naar stoeptegel. Tobias moet hetzelfde doen en ook Henriette doet mee. Het niet op de lijntjes lopen brengt geluk. Rintje wil niet op de lijntjes lopen. Hij springt van stoept...

03-05-2017 12:50

Kapper Rintje

Rintje - Kapper Rintje

Rintje, Henriette en Tobias zitten in de klas. Ze krijgen rekenles van de juf. Henriette kan het alleen niet zo goed zien want haar haren zitten voor haar ogen. Rintje weet wat; hij wil kapper spelen. Rintje, Henriette en Tobias zitten in d...

02-05-2017 12:35

Rolschaatsdansen

Rintje - Rolschaatsdansen

Henriette is aan het dansen. Ze wil dat Rintje en Tobias meedoen. Maar de jongens willen dat niet, ze kunnen niet dansen. Henriette wil ze lesgeven. Henriette is aan het dansen. Ze wil dat Rintje en Tobias meedoen. Maar de jongens willen da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rintje bij Rintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rintje. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rintje gemist

Uitzending gemist van Rintje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Rintje, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Rintje? Hier kun je alle uitzendingen van Rintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-07-2017 om 07:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord