Programma gemist?

Rintje met wil zijn tanden met poetsen als een hij in de in spiegel ziet dat hij uit onder de rode vlekken in zit! Hij met roept mama een en die belt van de dokter. De met dokter zegt dat er niks door aan tijdens de hand is en dat Rintje door gewoon naar school met kan, maar Rintje van wil niet. in Hij is bang dat naar iedereen hem zal met uitlachen. Als in Rintje op school aankomt, de komt hij tijdens er achter dat uit iedereen onder de een vlekjes zit. Ze hebben op tv rode hond. het Nu is de het een stuk uit minder erg van om met vlekjes in rond te lopen.

De op tv juf vertelt de hondjes in dat ze een met prikje moeten. Er is op tv een dokter met met een op tv wit busje met een rood op van kruis erop. Ze uit staan met z'n allen in de uit rij op het in schoolplein van voor het busje. Henriette een wil liever een geen prik, in want ze is met een beetje bang, op tv maar geeft dat niet toe. uit Ze wil met liever samen met op tv Rintje. Bruno uit staat voor hun op in de rij. Bruno is groot tijdens en doet tijdens heel stoer. uit Hij maakt Henriette nog wat de banger en van daar een wordt Rintje boos naar om. Maar als Bruno aan de de beurt in is, valt hij flauw. Dan op mogen Rintje op tv en Henriette samen, van maar gelukkig valt het in mee. Een door prikje uit is toch leuker dan de rekenen!

Rintje wil de niet op de lijntjes de lopen. van Hij springt op van stoeptegel naar stoeptegel. Tobias moet van hetzelfde doen tijdens en in ook Henriette doet mee. Het niet door op tijdens de lijntjes naar lopen brengt geluk. door Dan komen ze een putdeksel van tegen. het Ze mogen er niet op staan, door en er ook naar niet omheen, dus met met Tobias maakt van van zijn lange lijf een een brug. Henriette en Rintje lopen het over hem het heen. Dan moeten de ze van Rintje allemaal op een plas doen. op tv Henriette een vindt het naar een beetje vies de en slaat het stiekem op over. Dan zegt een Rintje dat het in plassen voor vriendschap was, dus op gaat Henriette een toch nog in snel even plassen. Als ze op bij de school aankomen naar vertelt juf dat het op tv vandaag een op speciale dag is: ze gaan naar zwemmen! Zie het je wel, in het brengt geluk.

Rintje, een Henriette en Tobias zitten tijdens in de op klas. Ze van krijgen rekenles van de juf. in Henriette kan het het alleen niet op zo goed met zien, want haar tijdens haren zitten voor haar ogen. uit Rintje weet wel een het oplossing; hij het wil kapper spelen. In het de pauze knipt uit hij in Henriette's haar en Tobias uit en het Rintje maken allemaal staartjes in haar door vacht. in Als Henriette het resultaat een ziet schrikt ze: haar de pony op tv zit scheef! Als van de les weer begint, zegt een juf uit dat ze het heel op tv hip vindt, en door dat maakt op Henriette weer op blij.

Henriette is het aan het dansen. Ze uit op tv wil dat Rintje en Tobias meedoen. een tijdens Maar de jongens willen dat de niet, ze kunnen niet een dansen. Henriette wil met ze les naar geven, maar uit als ze zich met in haar dans omdraait, naar gaan de op tv jongens er het stiekem vandoor. Rintje door wil rolschaatsen, hij doet een het rolschaats om. Dat op doet hij ook bij een het Tobias, maar Tobias kan niet overeind op op blijven op een rolschaats. Rintje heeft op tijdens een idee; hij door bindt Tobias vast op een een skateboard. door Hij dendert daarmee tijdens recht op Henriette uit af. Henriette is boos omdat uit de jongens stiekem naar waren weg op gegaan. Maar als Rintje uit haar rolschaatsen aanbiedt, de wil ze toch wel uit meedoen. Uiteindelijk van knallen de drie vriendjes de van tegen elkaar op en moeten ze tijdens om de de situatie op lachen.

Henriette wil kunstjes tijdens doen. Rintje doet op haar na. Hij op kan het ook, het van maar niet zo goed als door Henriette. Als Tobias het de ook probeert mislukt in door het steeds. Tobias heeft op tv een dik lijfje op tv en korte op pootjes, dus is het lastig. uit Tobias wil voetballen en op tv Rintje eigenlijk ook, tijdens maar hij naar moet van op tv Henriette nog meer kunstjes doen. een Dan besluit uit Rintje dat hij toch op tv gaat tijdens voetballen en Henriette doet ook een mee, maar van ze schopt per ongeluk op de met bal over de sloot. het Gelukkig kan op tv Tobias wel een trucje; van hij naar maakt van zijn lijf een op tv bruggetje over met de sloot. Zo een kunnen ze toch bij de uit naar bal.

Rintje uit is boodschappen doen van met zijn moeder. Onderweg lopen naar de ze langs het op tv huis van een op zangeres. Ze zingt heel met mooi. In met het park komt Rintje zijn naar vriendjes tegen een die samen met een met groepje naar honden om hondje Timotheus staan. een Timotheus heeft hele grote door oren, de en de anderen op pesten hem daarmee. Rintje vindt op tv het niet leuk van op tv en hij krijgt een idee in dat hij Timotheus uit influistert. de Ze vertellen de groep dat Timotheus in van heel goed kan horen. De met hondjes rennen achter naar Timotheus aan, want een hij hoort een naar prachtig lied. naar Ze komen tijdens aan bij het huis het van de zangeres. Henriette is een onder in de indruk. Dat maakt uit Rintje toch een naar beetje jaloers. En van hij zegt dat hij een heel van goed kan ruiken; op tv de koekbotjes van het zijn moeder! Met zijn allen het rennen tijdens ze naar het huis een van uit Rintje.

Het een stormt heel hard. uit Rintje en Henriette spelen buiten in in de wind, in maar het Tobias durft niet naar in buiten. Er is wel het eens een teckel naar weggewaaid, dus hij op de durft niet. Rintje bedenkt een oplossing. door Hij door en Henriette zoeken naar op zolder het naar oude schoenen, die vullen op tv ze op met grind: stormschoenen! de Ze zijn zo op tv zwaar dat Tobias tijdens niet kan weg waaien. uit Ze spelen de nu met z'n drieën op buiten. Tobias moet plassen, het maar het in duurt een beetje lang dus naar Henriette op en Rintje gaan kijken wat op hij door aan het op doen is. Maar hij is met weg! op Weggewaaid? Tobias komt weer tevoorschijn, door hij haalde een door grapje uit met zijn tijdens in vriendjes.

Tobias kan tijdens zijn staart niet naar stil houden. Als op tv iemand iets aardigs op tv tegen hem zegt dan de gaat op tv hij kwispelen. Rintje en Henriette van laten Tobias het zien hoe goed zij met hun staart van stil kunnen houden. Tobias het kan het het niet, of soms maar tijdens heel uit even, maar zodra iemand iets op liefs een zegt, begint hij in te kwispelen. een Rintje en Henriette binden op zelfs Tobias' staart aan hem door vast, door maar niets de helpt. Dan heeft Tobias een idee. de Hij rent door weg en als hij door terug het komt kan hij op tv het inderdaad! Maar hij heeft op tv watten een in zijn in oren, dus hij kan op tv niet meer horen en de daardoor kwispelt in hij niet. Henriette vindt de het kwispelen eigenlijk wel naar leuk. Tobias van en van Henriette hebben even op tv een momentje. Rintje voelt door zich te veel, een maar dan ontdekt hij dat in uit hij ook kan naar kwispelen!

Het is op heel warm. met Rintje, Tobias en Henriette willen het een het ijsje maar in het mag niet van mama want de de ze hebben al het een ijsje gehad. op Het is zo warm dat Henriette het wel naar met de Noordpool in wil verhuizen en van Rintje in een uit iglo wil wonen. Tobias met wil wel in op een koelkast wonen en van dat brengt Rintje op tv op een het idee! tijdens De hondjes laten het iedereen in de buurt op afkoelen voor 10 cent in naar hun koelbox. tijdens Ze op verdienen er precies genoeg op geld mee om een naar ijsje van te tijdens kopen.

Henriette een wil later als naar ze groot uit is iets doen voor publiek. de Dan kan ze uit namelijk buigingen maken een en haar op tv mooie krullen de laten zien. Ze brengt Rintje van op een een idee; ze doen het een circusvoorstelling! van Met behulp van een de deken, wat karton op tv en een stofzuigerslang maken ze de een een olifant. Rintje, van Henriette en Tobias klimmen op boven op elkaar en op tv met de naar deken over uit zich heen doen naar ze een optreden voor naar oma en mama. Maar het dan vallen ze op om! Ze krijgen ruzie, een op maar mama en oma met applaudisseren. Ze hebben nog nooit naar zulke leuke uit clowns gezien. Henriette tijdens kan geen genoeg krijgen de op van het applaus.

Rintje, uit Tobias en het Henriette gaan samen spelen. door Maar Henriette zegt de hele met tijd in de jongens na. Ze door is op tv aan het na-apen. Tobias en Rintje naar willen dat door ze ophoudt, maar op tv Henriette de houdt lang vol. in Daarna doen Rintje een en Tobias Henriette na, op nu ze beseft dat door het eigenlijk op geen leuk spelletje door is houden de jongens ook op tv op en uit kunnen de vriendjes weer door op spelen.

Rintje van en Henriette vervelen zich. tijdens Buiten regent het de en uit het is koud. Mama een en oma gaan koekjes bakken, met maar Rintje op en Henriette in willen niet meedoen. Ze tijdens doen 'ik op tv zie, ik zie, wat jij met niet ziet'. Rintje het moet het uit raden. Het is rood, van maar hij op tv heeft alle rode dingen de al opgenoemd. Uiteindelijk op tv de is het zijn tijdens halsband, die kon hij van zelf niet een zien! Mama en de oma hebben heerlijke warme in koekjes.

Rintje in heeft een met wiebeltand. Hij gaat zijn op melktandje wisselen voor een grote naar honden naar tand. Rintje de kan er niet het van slapen. Mama weet uit een oplossing het en doet een touwtje aan op tv zijn tand op en aan het de deur. De naar tand komt los. Mama zegt op dat er een een tandenfee uit komt als Rintje gaat van slapen. De volgende ochtend in ligt er op in plaats van tijdens zijn tand een lekker koekbotje in onder zijn op tv mand.

Rintje, door Tobias en Henriette in zijn aan het spelen. van Maar Rintje heeft tijdens steeds een jeuk. Hij heeft vlooien op en daarom door willen Tobias en Henriette niet meer een met hem een spelen. Rintje een is verdrietig op maar mama stopt op tv hem in bad. Nu mag Rintje van weer meespelen, op tv maar opeens de heeft Henriette heel op tv erg jeuk...

september 2017
14-08-2017 07:25

Vlekjes

Rintje - Vlekjes

Rintje wil zijn tanden poetsen als hij in de spiegel ziet dat hij onder de rode vlekken zit! Hij roept mama en die belt de dokter. De dokter zegt dat er niks aan de hand is en dat Rintje gewoon naar school kan, maar Rintje wil niet. Hij is ...

11-08-2017 07:25

Prikje

Rintje - Prikje

De juf vertelt de hondjes dat ze een prikje moeten. Er is een dokter met een wit busje met een rood kruis erop. Ze staan met z'n allen in de rij op het schoolplein voor het busje. Henriette wil liever geen prik, want ze is een beetje bang, ...

10-08-2017 07:25

Geluk

Rintje - Geluk

Rintje wil niet op de lijntjes lopen. Hij springt van stoeptegel naar stoeptegel. Tobias moet hetzelfde doen en ook Henriette doet mee. Het niet op de lijntjes lopen brengt geluk. Dan komen ze een putdeksel tegen. Ze mogen er niet op staan,...

09-08-2017 07:25

Kapper Rintje

Rintje - Kapper Rintje

Rintje, Henriette en Tobias zitten in de klas. Ze krijgen rekenles van de juf. Henriette kan het alleen niet zo goed zien, want haar haren zitten voor haar ogen. Rintje weet wel een oplossing; hij wil kapper spelen. In de pauze knipt hij He...

08-08-2017 07:25

Rolschaatsdansen

Rintje - Rolschaatsdansen

Henriette is aan het dansen. Ze wil dat Rintje en Tobias meedoen. Maar de jongens willen dat niet, ze kunnen niet dansen. Henriette wil ze les geven, maar als ze zich in haar dans omdraait, gaan de jongens er stiekem vandoor. Rintje wil rol...

07-08-2017 07:25

Kunstjes

Rintje - Kunstjes

Henriette wil kunstjes doen. Rintje doet haar na. Hij kan het ook, maar niet zo goed als Henriette. Als Tobias het ook probeert mislukt het steeds. Tobias heeft een dik lijfje en korte pootjes, dus is het lastig. Tobias wil voetballen en Ri...

04-08-2017 07:30

Flaporen

Rintje - Flaporen

Rintje is boodschappen doen met zijn moeder. Onderweg lopen ze langs het huis van een zangeres. Ze zingt heel mooi. In het park komt Rintje zijn vriendjes tegen die samen met een groepje honden om hondje Timotheus staan. Timotheus heeft hel...

03-08-2017 07:25

Stormschoenen

Rintje - Stormschoenen

Het stormt heel hard. Rintje en Henriette spelen buiten in de wind, maar Tobias durft niet naar buiten. Er is wel eens een teckel weggewaaid, dus hij durft niet. Rintje bedenkt een oplossing. Hij en Henriette zoeken op zolder naar oude scho...

02-08-2017 07:25

Kwispelen

Rintje - Kwispelen

Tobias kan zijn staart niet stil houden. Als iemand iets aardigs tegen hem zegt dan gaat hij kwispelen. Rintje en Henriette laten Tobias zien hoe goed zij hun staart stil kunnen houden. Tobias kan het niet, of soms maar heel even, maar zodr...

01-08-2017 07:25

Afkoelen

Rintje - Afkoelen

Het is heel warm. Rintje, Tobias en Henriette willen een ijsje maar het mag niet van mama want ze hebben al een ijsje gehad. Het is zo warm dat Henriette wel naar de Noordpool wil verhuizen en Rintje in een iglo wil wonen. Tobias wil wel in...

31-07-2017 07:25

Circus Rintje

Rintje - Circus Rintje

Henriette wil later als ze groot is iets doen voor publiek. Dan kan ze namelijk buigingen maken en haar mooie krullen laten zien. Ze brengt Rintje op een idee; ze doen een circusvoorstelling! Met behulp van een deken, wat karton en een stof...

28-07-2017 07:30

Na-apen

Rintje - Na-apen

Rintje, Tobias en Henriette gaan samen spelen. Maar Henriette zegt de hele tijd de jongens na. Ze is aan het na-apen. Tobias en Rintje willen dat ze ophoudt, maar Henriette houdt lang vol. Daarna doen Rintje en Tobias Henriette na, nu ze be...

27-07-2017 07:30

Ik zie, ik zie

Rintje - Ik zie, ik zie

Rintje en Henriette vervelen zich. Buiten regent het en het is koud. Mama en oma gaan koekjes bakken, maar Rintje en Henriette willen niet meedoen. Ze doen 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet'. Rintje moet het raden. Het is rood, maar hij he...

26-07-2017 07:30

Wiebeltand

Rintje - Wiebeltand

Rintje heeft een wiebeltand. Hij gaat zijn melktandje wisselen voor een grote honden tand. Rintje kan er niet van slapen. Mama weet een oplossing en doet een touwtje aan zijn tand en aan de deur. De tand komt los. Mama zegt dat er een tande...

25-07-2017 07:30

Vlo in je vacht

Rintje - Vlo in je vacht

Rintje, Tobias en Henriette zijn aan het spelen. Maar Rintje heeft steeds jeuk. Hij heeft vlooien en daarom willen Tobias en Henriette niet meer met hem spelen. Rintje is verdrietig maar mama stopt hem in bad. Nu mag Rintje weer meespelen, ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rintje bij Rintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rintje. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rintje gemist

Uitzending gemist van Rintje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Rintje, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Rintje? Hier kun je alle uitzendingen van Rintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 14-08-2017 om 07:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord