Programma gemist?

Rintje, Henriette en tijdens Tobias doen naar trucjes. Henriette kan naar op een naar pootje staan, Rintje kan door zijn tijdens oren voor zijn ogen doen door en Tobias op tv kan zijn staart krullen. de Ze naar laten hun trucjes het aan mama zien. door Mama waarschuwt: als de uit klok slaat dan blijven in ze in hun uit rare houdingen staan! Henriette in gaat uit er meteen elegant van bij zitten en Tobias tijdens haalt zijn naar staart snel uit de krul. het het Alleen Rintje houdt zijn oren een voor zijn ogen. van Mama een zegt dat het uit dan maar jammer is dat de hij de varkensoortjes een die ze straks gaan uit de eten niet kan zien. Henriette denk tijdens dat Rintjes oren een er op af geknipt moeten worden, maar met Rintje de haalde een van grapje uit! Hij zegt in dat je mama het nooit moet geloven. tijdens Tobias is bang dat ze op tv dan geen tijdens varkensoortjes krijgen, op tv maar mama zegt op tv dat ze Rintje de nooit moeten geloven en vraagt door wie er de een versgebakken varkensoortje door wil.

Rintje is met jarig op tv morgen. Hij kan niet in slapen en ligt een maar te woelen in bed. door uit Mama is een taart op aan het bakken en Rintje de wil best helpen, met maar dat de hoeft van mama echt in niet. Rintje op tv kan nog steeds niet uit slapen en neemt het stiekem op al een hapje van mama's door taart. En in nog een en de nog een totdat een die van binnen helemaal door hol in is. Rintje naar voelt zich eigenlijk een beetje schuldig, het door de taart is bijna op. in De juf en Rintjes de vriendjes hebben een zich op van de taart verheugd. de Rintje heeft een plan. een Ze doen verstoppertje door op zijn met verjaardagsfeestje en Rintje heeft zich het verstopt in door de taart. Als hij de eindelijk van wordt gevonden, kan iedereen een er op om lachen en uit mogen de hondjes de restjes in taart van zo met zijn uit allen van het taartbord af naar eten.

Vandaag heeft door de uit juf een verrassing: het is een schoolkermis. Het hele schoolplein op tv is omgetoverd van tot een een kermis met een het ballentent en een suikerspinnenkraam. een In op de school is naar een spookhuis gemaakt. van Tobias en Rintje stellen hun van bezoek uit aan het spookhuis uit nog even uit, maar Henriette wil naar heel met graag gaan. Uiteindelijk met gaan de naar hondjes met z'n drieën naar binnen. van Daarna hoeven ze op tv van eigenlijk geen suikerspin meer, de ze hebben nu wel op genoeg spinnen gezien. met Maar ze vonden het naar niet eng hoor, door of tijdens misschien toch door wel... heel, heel in griezelig...

Er het zit een nieuw meisje in met de klas. tijdens Tobias en Rintje op proberen door haar meteen te met vleien. De juf is vandaag van te met laat. Als juf gehaast binnen naar komt, doet ze uit snel tijdens de namenlijst, maar Henriette tijdens lijkt er niet te zijn. de Wel een in nieuw meisje, maar het met is Henriette! Ze tijdens is naar tijdens kapper geweest het en heeft nieuwe kleding; heel in modieus. een Van buiten is ze het volgens Tobias en Rintje op tv een tijdens nieuwe vriendin, het maar van binnen op is ze niet veranderd. op tv Als de naar school uit is en in ze buiten gaan uit spelen, verliest Henriette haar nieuwe in sjaal en bril. van Nu is een ze van binnen met en buiten op tv gewoon weer van Henriette.

Rintje wordt in 's ochtends op wakker maar tot zijn verbazing op het is mama er niet. Mama in blijkt snipverkouden op tv en ziek door op de bank te met liggen. Mama denkt dat Rintje de een maar even bij Tobias moet gaan op spelen, van maar Rintje heeft een naar ander plan. Hij verkleed tijdens op tv zich en pakt de hoestdrank door en koekbotjes. Hij is in op dokter Rintje.

De de hondjes moet van in de juf hun op tv grootste wens opschrijven. Rintje wenst uit een een rode raceauto. Henriette met vindt auto's stinken. Rintje bouwt op samen met met Tobias een auto van door dozen. het Ze nemen Henriette uit mee in op tv de auto. In op tv de tuin van Rintje botsen de naar hondjes met uit de auto tegen mama op op. Mama tijdens gaat van een bekeuring uitdelen. Samen hebben ze uit van hebben de grootste tijdens lol.

Rintje tijdens wil zijn naar tanden poetsen als hij in in de tijdens spiegel ziet dat met hij onder de uit rode vlekken zit! van Hij roept mama van en die belt de uit dokter. De dokter zegt een dat er niks aan op de hand is een de en dat Rintje gewoon uit naar school door kan, maar Rintje wil niet. het Hij is bang dat een iedereen hem zal het uitlachen. naar Als Rintje op school aankomt, het komt tijdens hij er achter op tv dat iedereen de onder de vlekjes een zit. Ze hebben de een rode hond. Nu is naar het een een stuk minder erg op om met op tv vlekjes rond te van lopen.

De juf een vertelt de de hondjes dat ze een prikje van moeten. de Er is van een dokter met een het wit busje met een op tv rood kruis er uit op. de Ze staan met op tv z'n allen in naar de rij op het schoolplein uit voor het busje. uit Henriette in wil liever geen prik, in want ze is een beetje uit bang, door maar geeft dat door niet toe. Ze wil een liever samen met Rintje. in Bruno op tv staat voor hun in in de uit rij. Bruno is door groot en doet een heel stoer. Hij een maakt Henriette nog het wat banger en daar wordt Rintje uit boos om. Maar op als Bruno aan een de in beurt is, valt hij flauw. een Dan tijdens mogen Rintje en Henriette samen, op maar gelukkig valt op op het mee. Een prikje is toch naar leuker dan uit rekenen!

Rintje met wil niet uit op de lijntjes lopen. Hij door springt van in stoeptegel naar stoeptegel. Tobias moet op de hetzelfde doen en ook Henriette op doet mee. Het niet een op de lijntjes in lopen brengt geluk. tijdens een Dan komen ze in een putdeksel tegen. met Ze mogen er op niet op staan, en naar er ook niet het omheen, dus de Tobias maakt van zijn lange lijf op een brug. Henriette uit en op tv Rintje lopen over op hem heen. Dan met moeten ze van van Rintje allemaal een plas doen. van op tv Henriette vindt het het een beetje vies van en slaat het stiekem uit over. Dan zegt Rintje tijdens dat het tijdens plassen voor vriendschap met was, dus gaat met Henriette toch het nog snel even plassen. uit Als ze bij uit school aankomen vertelt juf dat in het de vandaag een speciale dag in is: ze gaan van zwemmen! Zie op tv je wel, het brengt op tv geluk.

Rintje, naar Henriette en op tv Tobias zitten in de klas. Ze een krijgen rekenles van de de juf. het Henriette kan het alleen de niet tijdens zo goed zien, want van haar haren zitten het voor haar ogen. door Rintje weet wel door een oplossing; hij in wil kapper spelen. op tv In tijdens de pauze knipt hij Henriette's in haar in en Tobias en Rintje maken op allemaal staartjes in haar door vacht. Als in Henriette van het resultaat ziet schrikt ze: haar uit pony zit scheef! op Als de een les weer van begint, zegt juf dat een ze het heel hip van vindt, en dat uit maakt Henriette naar weer met blij.

Henriette is aan tijdens het dansen. Ze van met wil dat Rintje en een Tobias meedoen. Maar de op tv jongens willen dat niet, uit ze kunnen niet de op tv dansen. Henriette wil ze les naar geven, maar het als ze zich in de haar dans op omdraait, gaan de uit jongens er stiekem op vandoor. Rintje wil rolschaatsen, hij een doet een van rolschaats om. Dat de doet hij ook bij op tv Tobias, uit maar Tobias kan van niet overeind uit blijven op een rolschaats. Rintje heeft naar een idee; van hij bindt op tv Tobias vast op een met skateboard. Hij dendert naar daarmee recht op van Henriette af. de Henriette is boos omdat de de jongens stiekem door waren weg op tv gegaan. Maar als Rintje haar uit rolschaatsen aanbiedt, wil op in ze toch wel het meedoen. Uiteindelijk knallen naar de drie vriendjes tegen van elkaar op en een moeten ze om de uit situatie op lachen.

Henriette tijdens wil kunstjes doen. het Rintje doet de haar na. Hij kan het ook, door maar niet zo op op tv goed als Henriette. Als de Tobias het met ook probeert mislukt het steeds. in Tobias heeft een dik de lijfje en korte van pootjes, op dus is het een lastig. Tobias wil voetballen van en Rintje eigenlijk ook, naar maar hij moet van van van Henriette nog meer kunstjes tijdens doen. Dan besluit Rintje op tv dat hij op tv toch gaat voetballen door en de Henriette doet ook mee, maar het ze de schopt per ongeluk in de bal over de sloot. Gelukkig van kan door Tobias wel een het trucje; hij maakt van zijn in lijf de een bruggetje over de tijdens sloot. Zo kunnen op tv ze een toch bij de met bal.

Rintje is van boodschappen doen met op zijn moeder. Onderweg lopen door ze langs in het huis in van een zangeres. Ze uit zingt heel mooi. een In het park het komt Rintje zijn vriendjes met met tegen die samen met een door groepje door honden om hondje uit Timotheus staan. Timotheus heeft hele door grote oren, en van de het anderen pesten hem daarmee. op tv Rintje vindt tijdens het niet leuk en van hij krijgt een op idee dat hij Timotheus influistert. met met Ze vertellen de groep dat Timotheus met door heel goed kan horen. De met hondjes op rennen achter Timotheus aan, want hij het hoort een prachtig op lied. Ze komen op aan met bij het de huis van de zangeres. Henriette is in op onder de indruk. Dat maakt door Rintje toch een beetje in jaloers. de En hij zegt dat hij in op heel goed kan ruiken; de koekbotjes tijdens van zijn moeder! door op tv Met zijn allen rennen naar ze naar het huis van op het Rintje.

Het stormt heel van hard. met Rintje en Henriette spelen met buiten in tijdens de wind, maar Tobias durft het niet door naar buiten. Er uit is wel met eens een teckel naar weggewaaid, dus hij door durft niet. Rintje bedenkt naar een oplossing. Hij en Henriette met zoeken met op zolder naar oude met schoenen, die vullen met ze met grind: op tv stormschoenen! Ze zijn zo het uit zwaar dat Tobias niet kan weg het waaien. Ze uit spelen uit nu met z'n op drieën buiten. Tobias met moet plassen, maar van het duurt een beetje lang dus met Henriette en Rintje naar gaan kijken wat met een hij aan het doen is. van Maar van hij is weg! Weggewaaid? Tobias op komt weer tijdens tevoorschijn, hij haalde een uit grapje uit met zijn tijdens de vriendjes.

Tobias kan zijn tijdens staart niet op tv stil houden. Als van iemand iets met aardigs tegen hem zegt dan op gaat hij in kwispelen. Rintje naar en Henriette laten Tobias een zien hoe van goed zij tijdens hun staart stil door kunnen houden. Tobias kan op tv het niet, of soms maar tijdens heel even, maar in zodra het iemand iets liefs zegt, begint door hij te kwispelen. op tv Rintje en Henriette op tv binden zelfs Tobias' met staart aan de hem vast, op maar niets helpt. Dan heeft van Tobias de een idee. Hij rent weg het en als het hij terug komt kan op tv van hij het inderdaad! Maar hij door heeft in watten in zijn oren, de dus hij kan uit niet meer horen tijdens en daardoor door kwispelt hij niet. Henriette uit vindt het kwispelen door eigenlijk wel leuk. Tobias en naar Henriette de hebben even op een momentje. Rintje voelt het zich te veel, maar dan uit ontdekt een hij dat in hij ook kan een kwispelen!

juni 2018
09-04-2018 07:30

Kijk eens wat ik kan

Rintje - Kijk eens wat ik kan

Rintje, Henriette en Tobias doen trucjes. Henriette kan op een pootje staan, Rintje kan zijn oren voor zijn ogen doen en Tobias kan zijn staart krullen. Ze laten hun trucjes aan mama zien. Mama waarschuwt: als de klok slaat dan blijven ze i...

06-04-2018 07:25

Verjaardag

Rintje - Verjaardag

Rintje is jarig morgen. Hij kan niet slapen en ligt maar te woelen in bed. Mama is een taart aan het bakken en Rintje wil best helpen, maar dat hoeft van mama echt niet. Rintje kan nog steeds niet slapen en neemt stiekem al een hapje van ma...

05-04-2018 07:30

Griezelen

Rintje - Griezelen

Vandaag heeft de juf een verrassing: het is schoolkermis. Het hele schoolplein is omgetoverd tot een kermis met een ballentent en een suikerspinnenkraam. In de school is een spookhuis gemaakt. Tobias en Rintje stellen hun bezoek aan het spo...

04-04-2018 07:30

Nieuw!

Rintje - Nieuw!

Er zit een nieuw meisje in de klas. Tobias en Rintje proberen haar meteen te vleien. De juf is vandaag te laat. Als juf gehaast binnen komt, doet ze snel de namenlijst, maar Henriette lijkt er niet te zijn. Wel een nieuw meisje, maar het is...

03-04-2018 07:25

Dokter Rintje

Rintje - Dokter Rintje

Rintje wordt 's ochtends wakker maar tot zijn verbazing is mama er niet. Mama blijkt snipverkouden en ziek op de bank te liggen. Mama denkt dat Rintje maar even bij Tobias moet gaan spelen, maar Rintje heeft een ander plan. Hij verkleed zic...

02-04-2018 07:30

Auto

Rintje - Auto

De hondjes moet van de juf hun grootste wens opschrijven. Rintje wenst een rode raceauto. Henriette vindt auto's stinken. Rintje bouwt samen met Tobias een auto van dozen. Ze nemen Henriette mee in de auto. In de tuin van Rintje botsen de h...

30-03-2018 07:30

Vlekjes

Rintje - Vlekjes

Rintje wil zijn tanden poetsen als hij in de spiegel ziet dat hij onder de rode vlekken zit! Hij roept mama en die belt de dokter. De dokter zegt dat er niks aan de hand is en dat Rintje gewoon naar school kan, maar Rintje wil niet. Hij is ...

29-03-2018 07:30

Prikje

Rintje - Prikje

De juf vertelt de hondjes dat ze een prikje moeten. Er is een dokter met een wit busje met een rood kruis er op. Ze staan met z'n allen in de rij op het schoolplein voor het busje. Henriette wil liever geen prik, want ze is een beetje bang,...

28-03-2018 07:30

Geluk

Rintje - Geluk

Rintje wil niet op de lijntjes lopen. Hij springt van stoeptegel naar stoeptegel. Tobias moet hetzelfde doen en ook Henriette doet mee. Het niet op de lijntjes lopen brengt geluk. Dan komen ze een putdeksel tegen. Ze mogen er niet op staan,...

27-03-2018 07:30

Kapper Rintje

Rintje - Kapper Rintje

Rintje, Henriette en Tobias zitten in de klas. Ze krijgen rekenles van de juf. Henriette kan het alleen niet zo goed zien, want haar haren zitten voor haar ogen. Rintje weet wel een oplossing; hij wil kapper spelen. In de pauze knipt hij He...

26-03-2018 07:30

Rolschaatsdansen

Rintje - Rolschaatsdansen

Henriette is aan het dansen. Ze wil dat Rintje en Tobias meedoen. Maar de jongens willen dat niet, ze kunnen niet dansen. Henriette wil ze les geven, maar als ze zich in haar dans omdraait, gaan de jongens er stiekem vandoor. Rintje wil rol...

23-03-2018 07:30

Kunstjes

Rintje - Kunstjes

Henriette wil kunstjes doen. Rintje doet haar na. Hij kan het ook, maar niet zo goed als Henriette. Als Tobias het ook probeert mislukt het steeds. Tobias heeft een dik lijfje en korte pootjes, dus is het lastig. Tobias wil voetballen en Ri...

22-03-2018 07:30

Flaporen

Rintje - Flaporen

Rintje is boodschappen doen met zijn moeder. Onderweg lopen ze langs het huis van een zangeres. Ze zingt heel mooi. In het park komt Rintje zijn vriendjes tegen die samen met een groepje honden om hondje Timotheus staan. Timotheus heeft hel...

21-03-2018 07:30

Stormschoenen

Rintje - Stormschoenen

Het stormt heel hard. Rintje en Henriette spelen buiten in de wind, maar Tobias durft niet naar buiten. Er is wel eens een teckel weggewaaid, dus hij durft niet. Rintje bedenkt een oplossing. Hij en Henriette zoeken op zolder naar oude scho...

20-03-2018 07:30

Kwispelen

Rintje - Kwispelen

Tobias kan zijn staart niet stil houden. Als iemand iets aardigs tegen hem zegt dan gaat hij kwispelen. Rintje en Henriette laten Tobias zien hoe goed zij hun staart stil kunnen houden. Tobias kan het niet, of soms maar heel even, maar zodr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rintje bij Rintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rintje. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rintje gemist

Uitzending gemist van Rintje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Rintje, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Rintje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Rintje? Hier kun je alle uitzendingen van Rintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 96
  • Laatste uitzending op 09-04-2018 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord