Programma gemist?

Het einde van een het op avontuur op 'Family op tv Island' komt in zicht. Tijdens van het grote het familiespel van worden de gezinnen door uitgedaagd samen te werken en de het op tegen de andere gezinnen op te op tv nemen. Maar of een dat allemaal zonder naar slag of op stoot gaat? van Terug in Nederland worden de een gezinnen weer naar blootgesteld aan de op realiteit. de Johnny gaat bij hen langs om een te het kijken hoe het door nu gaat. Hebben ze geleerd een van de op therapie door op het eiland?

Carolien op en haar ex-man Roger voeren door een heftige een nieuwe regel in het voor met hun zoon Cedric. door En daar is hij absoluut de niet blij mee. de De een families bezoeken samen met tijdens Johnny een lokaal schooltje waar het ze gezamenlijk de met handen uit uit de mouwen de steken om het door op te knappen. Een naar van de tieners staat op een onaangename uit verrassing te tijdens wachten: de een coaches hebben besloten op tv de behandeling van met deze tiener stop te van zetten.

november 2020
17-10-2016 20:34

Afl. 7

Family Island - Afl. 7

Het einde van het avontuur op 'Family Island' komt in zicht. Tijdens het grote familiespel worden de gezinnen uitgedaagd samen te werken en het tegen de andere gezinnen op te nemen. Maar of dat allemaal zonder slag of stoot gaat? Terug in N...

10-10-2016 20:32

Afl. 6

Family Island - Afl. 6

Carolien en haar ex-man Roger voeren een heftige nieuwe regel in voor hun zoon Cedric. En daar is hij absoluut niet blij mee. De families bezoeken samen met Johnny een lokaal schooltje waar ze gezamenlijk de handen uit de mouwen steken om h...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!