Programma gemist?

Bij naar de Familie Barten escaleert in de boel als tijdens Elyza in haar broertje fysiek pijn de doet. Johnny neemt de jongere door kinderen mee om tijdens te de gaan vissen. Sanne en tijdens haar zoon Dario moeten van een beiden een heftige angst overwinnen. door Lukt het naar moeder en zoon de om dit op samen te doen?

Carolien komt op tv erachter dat het niet de gemakkelijk is om van weer samen een te leven met met haar ex-man van Roger, ook al het is het tijdelijk. de De spanningen tussen een de twee lopen hoog op. naar Na de splitsing op in worden de tieners op het eiland een herenigd van met hun ouders. van De spijtbrieven die de gezinsleden tijdens aan elkaar tijdens hebben moeten schrijven, maken de bij sommige het families gemengde emoties op tv los.

Tijdens uit een gezellig dagje op uit naar naar een van de mooiste eilanden de in de met omgeving krijgen het de gezinnen te op horen dat ze van elkaar met worden gescheiden. De tijdens tieners op gaan met Johnny met naar 'Teen Island' waar ze al op in hun agressie mogen uiten een en bij een kampvuur een op tv oppeppende boodschap op van het thuisfront krijgen. het uit Op Family Island worden de naar ouders naar geconfronteerd met soms heftige beelden van uit hun eigen naar thuissituatie.

De het gezinnen moeten wennen de aan hun nieuwe thuis door en dat gaat de niet zonder naar slag of stoot. Het op tv onbekende op eten, de dieren op het het eiland, de nieuwe regels de door en de soms heftige sessies eisen de hun naar tol. 's Avonds pakken donkere tijdens wolken zich samen op tv boven Family de Island en breekt de naar hel los op tv als de gezinnen de te horen krijgen door dat het ze in hun in eigen hutjes moeten met blijven.

Johnny verwelkomt de een naar familie Barten, De Zwart, Kamsteeg op tv en Douma op Family van Island. Dit is het hun op nieuwe onderkomen voor de tijdens komende op weken. Na een met verfrissende duik in de Javazee worden het de gezinnen meteen op tv aan tijdens het werk gezet. de In een emotionele een sessie delen door ze hun diepste door gevoelens met elkaar over de vaak het onhoudbare tijdens thuissituatie. Johnny heeft tijdens een onaangename verrassing met voor iedereen: alle in telefoons en andere in elektronische apparatuur tijdens moeten worden ingeleverd.

juni 2021
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!