Programma gemist?

Bij op de Familie Barten tijdens escaleert de naar boel als Elyza haar broertje in fysiek pijn doet. Johnny op door neemt de jongere kinderen het mee om uit te gaan vissen. Sanne en op tv haar zoon Dario moeten op tv beiden een door heftige van angst overwinnen. Lukt in het moeder en zoon om met dit samen te in doen?

Carolien op tv komt erachter dat het niet het gemakkelijk is om door naar weer samen te leven op tv met haar ex-man Roger, naar ook al op tv is het tijdelijk. De de spanningen tussen de twee in lopen in hoog op. Na door de splitsing een worden de tieners op het eiland een herenigd met hun op tv ouders. naar De spijtbrieven die de tijdens gezinsleden van aan elkaar hebben moeten schrijven, maken op tv bij sommige families door het gemengde emoties los.

Tijdens een naar gezellig dagje uit naar met uit een van de mooiste tijdens eilanden in de omgeving uit krijgen de een gezinnen te horen met dat ze van elkaar worden op tv gescheiden. De op tv tieners gaan met Johnny het naar 'Teen het Island' op tv waar ze al hun agressie op tv mogen uiten en uit bij een de kampvuur een oppeppende boodschap naar van uit het thuisfront krijgen. Op Family de Island worden naar de ouders geconfronteerd met soms de heftige beelden van met van hun eigen thuissituatie.

De gezinnen moeten op tv uit wennen aan hun nieuwe thuis de en dat met gaat niet zonder het slag of stoot. op tv Het onbekende eten, een de dieren op op het eiland, de nieuwe regels op en op tv de soms heftige sessies eisen in hun tol. 's met Avonds in pakken donkere wolken zich samen naar tijdens boven Family Island en tijdens breekt de hel los als tijdens de gezinnen naar te naar horen krijgen dat met ze in hun eigen hutjes de moeten naar blijven.

Johnny door verwelkomt de van familie Barten, De Zwart, Kamsteeg op tv en Douma op op Family Island. op Dit is hun nieuwe onderkomen van het voor de komende op weken. Na een verfrissende met duik in de een Javazee worden de in gezinnen meteen aan uit het werk gezet. In in een emotionele sessie delen op tv ze hun diepste naar uit gevoelens met elkaar over de een vaak onhoudbare thuissituatie. op tv Johnny heeft een een onaangename verrassing voor iedereen: een in alle telefoons en andere elektronische een apparatuur moeten tijdens worden ingeleverd.

december 2021
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!