Programma gemist?

Bij de de Familie Barten escaleert in de boel als Elyza in haar broertje fysiek naar pijn doet. naar Johnny op neemt de jongere tijdens kinderen mee om te tijdens gaan vissen. Sanne van en haar zoon Dario uit moeten tijdens beiden een heftige angst overwinnen. Lukt op het een moeder en zoon om op dit samen naar te doen?

Carolien het komt erachter dat het niet op tv gemakkelijk is met om weer samen te door leven met haar van naar ex-man Roger, ook al de is het uit tijdelijk. De spanningen tussen de door twee een lopen hoog op. Na de de splitsing door worden de tieners op het eiland met herenigd met hun op ouders. De spijtbrieven in die met de gezinsleden aan elkaar hebben van moeten schrijven, maken de van bij sommige families uit gemengde emoties los.

Tijdens een een gezellig dagje uit naar de een van van de mooiste eilanden in naar met de omgeving krijgen op de gezinnen te horen dat op ze van elkaar worden tijdens gescheiden. De tieners op op tv gaan met Johnny naar 'Teen Island' een waar ze op tv al hun agressie mogen op met uiten en bij door een kampvuur een oppeppende boodschap van de het op tv thuisfront krijgen. Op Family Island in op worden de ouders geconfronteerd door met soms heftige beelden door van hun eigen op thuissituatie.

De het gezinnen moeten wennen aan tijdens hun uit nieuwe thuis en dat gaat op tv niet tijdens zonder slag of stoot. op tv Het onbekende eten, in de dieren op op tv het eiland, op tv de nieuwe regels de en de soms de heftige sessies eisen de hun tol. 's Avonds pakken met donkere uit wolken zich samen boven tijdens Family Island een en breekt de van hel los als in de gezinnen te horen krijgen tijdens dat ze in tijdens hun op eigen hutjes moeten op blijven.

Johnny verwelkomt op tv de familie Barten, op De het Zwart, Kamsteeg en Douma op Family tijdens het Island. Dit is hun uit nieuwe onderkomen voor de de komende weken. Na de een verfrissende duik naar in de een Javazee worden de gezinnen de meteen aan het op werk het gezet. In een emotionele sessie uit delen in ze hun diepste gevoelens met met elkaar over uit de vaak onhoudbare thuissituatie. in Johnny heeft een in onaangename tijdens verrassing voor iedereen: alle telefoons en naar uit andere elektronische apparatuur moeten worden door ingeleverd.

januari 2020
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!