Programma gemist?

Bij met de Familie in Barten escaleert de boel naar als Elyza haar in broertje fysiek pijn doet. Johnny op tv neemt op de jongere kinderen mee de om te de gaan vissen. Sanne en op tv haar zoon naar Dario moeten beiden een een heftige angst overwinnen. door Lukt het moeder en in met zoon om dit samen te in doen?

Carolien uit komt erachter dat door het niet gemakkelijk is om op tv weer tijdens samen te leven met de haar ex-man Roger, in ook al is op tv het tijdelijk. met De spanningen het tussen de twee lopen de hoog op. van Na de splitsing worden de een tieners een op het eiland een herenigd met hun ouders. De spijtbrieven door die de naar gezinsleden aan elkaar hebben de moeten schrijven, door maken bij sommige op tv families gemengde emoties met los.

Tijdens een gezellig in dagje uit van naar tijdens een van de mooiste met eilanden in de omgeving in krijgen de gezinnen een te horen dat de ze van elkaar worden het gescheiden. De het tieners gaan het met Johnny naar 'Teen door Island' waar ze de al hun agressie met mogen uiten en met bij een kampvuur met een oppeppende naar boodschap van het thuisfront krijgen. uit Op door Family Island worden op tv de ouders geconfronteerd met soms met heftige beelden van met hun met eigen thuissituatie.

De gezinnen moeten uit door wennen aan hun nieuwe thuis en door een dat gaat niet zonder slag op tv of op tv stoot. Het onbekende eten, door de dieren op het eiland, de de nieuwe uit regels en de soms in heftige sessies door eisen hun tol. 's op Avonds uit pakken donkere uit wolken zich samen boven Family het Island en breekt op de hel los als door van de gezinnen te een horen krijgen dat ze in hun in eigen door hutjes moeten tijdens blijven.

Johnny verwelkomt met de familie Barten, van De Zwart, Kamsteeg in en de Douma op Family Island. Dit is naar hun nieuwe onderkomen door naar voor de komende weken. Na een een door verfrissende duik in de Javazee naar worden de in gezinnen meteen aan het het werk gezet. tijdens In een het emotionele sessie delen ze in hun diepste gevoelens het met elkaar het over de vaak onhoudbare thuissituatie. naar Johnny heeft een de onaangename verrassing tijdens voor iedereen: naar alle telefoons en met andere elektronische apparatuur moeten worden op ingeleverd.

juli 2020
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!