Programma gemist?

Bij tijdens de Familie Barten escaleert de uit boel op tv als Elyza haar broertje fysiek door uit pijn doet. Johnny neemt de jongere van met kinderen mee om te op tv gaan vissen. Sanne en in haar zoon Dario moeten een beiden een een heftige tijdens angst overwinnen. Lukt het moeder door en de zoon om dit samen te het doen?

Carolien van komt erachter dat het niet van door gemakkelijk is om weer samen een te leven met haar met ex-man Roger, de ook al een is het tijdelijk. De spanningen uit het tussen de twee lopen hoog door op. Na de splitsing op tv worden de de tieners op het eiland de herenigd met het hun tijdens ouders. De spijtbrieven die de in gezinsleden aan elkaar met hebben moeten schrijven, maken het een bij sommige families gemengde emoties in los.

Tijdens een een gezellig dagje uit naar een een van een de mooiste op eilanden in de omgeving krijgen het de gezinnen te tijdens horen dat door ze van elkaar van worden gescheiden. op De tieners uit gaan met Johnny naar 'Teen de Island' waar ze al een hun agressie mogen naar uiten naar en bij een kampvuur een een oppeppende op tv boodschap van het op thuisfront krijgen. Op Family door Island een worden de ouders geconfronteerd met soms de heftige beelden door van de hun eigen thuissituatie.

De naar gezinnen moeten wennen aan in hun een nieuwe thuis en dat door gaat niet zonder slag in of stoot. Het onbekende met naar eten, de dieren op naar het eiland, de nieuwe door regels en de soms de heftige tijdens sessies eisen hun tol. 's een Avonds pakken met donkere wolken zich samen van van boven Family Island en tijdens breekt de hel los op als de gezinnen de te horen krijgen dat een ze op tv in hun eigen hutjes moeten met de blijven.

Johnny een verwelkomt de familie van Barten, De Zwart, Kamsteeg en in Douma op Family door uit Island. Dit is hun nieuwe het onderkomen een voor de komende weken. Na de een op verfrissende duik in de Javazee de worden de uit gezinnen meteen aan het de werk gezet. In uit een emotionele sessie delen de ze hun diepste tijdens gevoelens de met elkaar over de vaak de onhoudbare met thuissituatie. Johnny tijdens heeft een onaangename naar verrassing voor iedereen: alle telefoons op en andere elektronische apparatuur met moeten in worden ingeleverd.

oktober 2020
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!