Programma gemist?

Bij de het Familie Barten escaleert de met boel een als Elyza haar met broertje fysiek pijn doet. tijdens Johnny neemt de op jongere kinderen van mee om te gaan vissen. door Sanne en het haar zoon uit Dario moeten op tv beiden een heftige angst van overwinnen. Lukt op tv het moeder en zoon om dit een door samen te doen?

Carolien uit komt erachter met dat het niet op tv gemakkelijk is om met weer samen te tijdens leven met haar ex-man Roger, een ook al is tijdens het tijdelijk. tijdens De spanningen op tussen de twee naar lopen hoog op. Na de tijdens splitsing worden de door tieners op het naar eiland herenigd op tv met hun ouders. De spijtbrieven uit uit die de gezinsleden aan de elkaar hebben moeten schrijven, op tv maken bij sommige uit families gemengde emoties uit los.

Tijdens naar een gezellig dagje uit naar naar uit een van de mooiste eilanden in met de het omgeving krijgen de gezinnen te een horen het dat ze van elkaar tijdens worden gescheiden. De tijdens tieners gaan met van Johnny tijdens naar 'Teen Island' op tv waar ze al hun met agressie mogen op tv uiten en bij een kampvuur op een naar oppeppende boodschap van het thuisfront krijgen. op tv Op Family Island door worden naar de ouders geconfronteerd met soms de heftige in beelden van hun eigen door thuissituatie.

De gezinnen de moeten wennen aan hun het uit nieuwe thuis en dat met gaat niet zonder slag of uit stoot. tijdens Het onbekende een eten, de dieren op het de eiland, de nieuwe een regels het en de soms heftige tijdens sessies eisen in hun tol. 's Avonds pakken naar donkere wolken zich samen een boven het Family Island en breekt de uit het hel los als de op tv gezinnen te horen krijgen dat het ze in hun in eigen hutjes moeten in op tv blijven.

Johnny in verwelkomt de op familie Barten, De op Zwart, Kamsteeg en een Douma op Family Island. Dit naar is hun de nieuwe onderkomen voor in de komende weken. Na op een tijdens verfrissende duik in de Javazee worden de de tijdens gezinnen meteen het aan het werk gezet. van In een een emotionele sessie delen ze op tv hun diepste gevoelens tijdens met elkaar over het de vaak onhoudbare thuissituatie. Johnny in heeft een onaangename met verrassing voor uit iedereen: alle in telefoons en andere elektronische het apparatuur moeten worden door ingeleverd.

maart 2021
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!