Programma gemist?

Bij tijdens de Familie Barten escaleert naar de tijdens boel als Elyza haar broertje fysiek op tv pijn doet. op Johnny het neemt de jongere in kinderen mee om uit te gaan vissen. Sanne tijdens en haar zoon de Dario moeten in beiden een heftige angst op overwinnen. Lukt het moeder van en zoon door om dit op tv samen te doen?

Carolien komt erachter het dat het op tv niet gemakkelijk naar is om weer uit samen te leven met een haar ex-man Roger, ook de het al is het tijdelijk. De het spanningen van tussen de twee een lopen hoog op. Na de splitsing de worden uit de tieners op naar het eiland herenigd met naar hun ouders. op De spijtbrieven die de in gezinsleden aan elkaar hebben naar uit moeten schrijven, maken bij sommige door families de gemengde emoties los.

Tijdens naar een gezellig dagje uit naar de een van van de naar mooiste eilanden in de omgeving tijdens krijgen de in gezinnen te in horen dat ze van in elkaar worden gescheiden. De naar tieners de gaan met Johnny naar 'Teen Island' van waar ze al door hun agressie een mogen uiten uit en bij een kampvuur een in oppeppende boodschap in van het thuisfront naar krijgen. Op uit Family Island worden de ouders tijdens naar geconfronteerd met soms heftige beelden met van met hun eigen thuissituatie.

De op gezinnen moeten wennen aan hun het nieuwe in thuis en dat gaat niet met zonder op slag of stoot. met Het onbekende eten, de dieren met op het op tv eiland, de nieuwe regels op tv en de uit soms de heftige sessies eisen hun tol. 's door een Avonds pakken donkere uit wolken zich samen boven Family Island uit en breekt de op door hel los als de gezinnen op te naar horen krijgen dat door ze in hun eigen hutjes moeten in met blijven.

Johnny verwelkomt de van familie Barten, uit De Zwart, Kamsteeg door en op tv Douma op Family Island. Dit op tv is hun nieuwe onderkomen een voor de de komende met weken. Na een van verfrissende duik in de Javazee naar worden de gezinnen uit meteen aan het het werk gezet. het In een emotionele sessie op tv delen ze hun diepste in gevoelens met naar elkaar over uit de vaak op onhoudbare thuissituatie. Johnny heeft een uit onaangename verrassing de voor iedereen: alle telefoons en de andere elektronische met apparatuur moeten worden op tv ingeleverd.

november 2019
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!