Programma gemist?

Bij de Familie naar Barten escaleert op tv de boel als Elyza in haar broertje fysiek op pijn in doet. Johnny neemt het de jongere kinderen mee in om te gaan op tv vissen. Sanne en haar door in zoon Dario moeten beiden een heftige naar angst op overwinnen. Lukt met het moeder en zoon om op dit samen te uit doen?

Carolien het komt erachter op dat het niet een gemakkelijk is om weer samen naar te uit leven met haar ex-man Roger, op tv ook al is het een tijdelijk. De het spanningen tussen van de twee op tv lopen hoog op. Na in de splitsing worden de tieners naar op het eiland met herenigd van met hun ouders. De spijtbrieven op tv in die de gezinsleden aan elkaar het hebben door moeten schrijven, maken bij op sommige families gemengde een emoties los.

Tijdens een gezellig tijdens naar dagje uit naar een van op de mooiste uit eilanden in de met omgeving krijgen de uit gezinnen te horen een dat ze van elkaar tijdens worden gescheiden. door De tieners gaan met van Johnny naar naar 'Teen Island' waar met ze al hun agressie mogen een uiten tijdens en bij een kampvuur op tv een oppeppende boodschap met van het van thuisfront krijgen. Op Family met Island worden een de ouders geconfronteerd met door soms heftige beelden tijdens van hun eigen met thuissituatie.

De op tv gezinnen moeten wennen aan naar hun op tv nieuwe thuis en de dat gaat niet zonder slag of met stoot. met Het onbekende eten, het de dieren op tijdens het eiland, de nieuwe regels een en de de soms heftige in sessies eisen hun tol. 's in Avonds pakken tijdens donkere wolken zich naar samen boven Family Island op en breekt de het hel los op als uit de gezinnen te horen krijgen in dat ze uit in hun eigen in hutjes moeten uit blijven.

Johnny op tv verwelkomt de familie Barten, De het Zwart, Kamsteeg de en Douma tijdens op Family Island. Dit is van van hun nieuwe onderkomen voor de komende het op weken. Na een verfrissende duik in in de Javazee worden met met de gezinnen meteen in aan het werk gezet. In een een met emotionele sessie delen ze tijdens hun diepste gevoelens door met elkaar over de met vaak onhoudbare thuissituatie. Johnny op door heeft een onaangename verrassing voor naar iedereen: alle telefoons de en andere een elektronische apparatuur tijdens moeten worden ingeleverd.

januari 2021
03-10-2016 20:33

Afl. 5

Family Island - Afl. 5

Bij de Familie Barten escaleert de boel als Elyza haar broertje fysiek pijn doet. Johnny neemt de jongere kinderen mee om te gaan vissen. Sanne en haar zoon Dario moeten beiden een heftige angst overwinnen. Lukt het moeder en zoon om dit sa...

26-09-2016 20:35

Afl. 4

Family Island - Afl. 4

Carolien komt erachter dat het niet gemakkelijk is om weer samen te leven met haar ex-man Roger, ook al is het tijdelijk. De spanningen tussen de twee lopen hoog op. Na de splitsing worden de tieners op het eiland herenigd met hun ouders. D...

19-09-2016 20:34

Afl. 3

Family Island - Afl. 3

Tijdens een gezellig dagje uit naar een van de mooiste eilanden in de omgeving krijgen de gezinnen te horen dat ze van elkaar worden gescheiden. De tieners gaan met Johnny naar 'Teen Island' waar ze al hun agressie mogen uiten en bij een ka...

12-09-2016 20:33

Afl. 2

Family Island - Afl. 2

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren op het eiland, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol. 's Avonds pakken donkere wolken zich samen boven F...

05-09-2016 20:34

Afl. 1

Family Island - Afl. 1

Johnny verwelkomt de familie Barten, De Zwart, Kamsteeg en Douma op Family Island. Dit is hun nieuwe onderkomen voor de komende weken. Na een verfrissende duik in de Javazee worden de gezinnen meteen aan het werk gezet. In een emotionele se...

Family Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Family Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Family Island bij Family Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Family Island. Heb je een uitzending van Family Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Family Island gemist

Hulpprogramma waarin Johnny de Mol vier probleemgezinnen een laatste strohalm biedt. Deze gezinnen worden al jaren verscheurd door bijna onoplosbare problemen met een onhandelbare tiener. Ze zijn ten einde raad, alle hulpstations zijn al gepasseerd. Johnny neemt deze gezinnen mee naar het tropische eiland Pulau Macan in Indonesië met maar één doel: de negatieve spiraal doorbreken, zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar onder een dak kunnen leven. In harmonie en met wederzijds respect.

Uitzending gemist van Family Island? Hier kun je alle uitzendingen van Family Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!