Programma gemist?

Jamai met Loman en Ruben Nicolai beleven tijdens samen van met Gordon hilarische tijdens hoogtepunten uit hun carrières. door Er worden door bloopers en komische tv-fragmenten een getoond, maar door ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's het passeren de op revue.

Gordon toont bloopers van en het komische tv-fragmenten op tv uit de carrières van Ruben naar van der Meer op en op Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes uit en legendarische door momenten komen op voorbij.

De carrières naar van in Beau van Erven van Dorens en Sophie tijdens Hilbrand worden dit keer onder de door loep tijdens genomen door het vertonen van tijdens tijdens bloopers en komische door tv-fragmenten.

Gordon beleeft dit door keer een door uur het lang hilarische hoogtepunten met met Bridget Maasland en Fred naar van de Leer. De carrières naar van de gasten worden onder de naar naar loep genomen door met het vertonen van bloopers en komische in een tv-fragmenten.

Gordon van neemt de een carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard het Joling tijdens onder de loep door het naar vertonen van uit bloopers een en komische tv-fragmenten.

Carlo in Boszhard en Irene Moors met zijn te gast met bij Gordon. De carrières door van een de gasten op worden onder de loep genomen op tv door het het vertonen van op tv bloopers en komische op tv tv-fragmenten.

Gordon de ontvangt Martijn het Krabbé en Jandino Asporaat. door De carrières van de door gasten van worden onder de loep genomen tijdens door het naar vertonen van de bloopers en komische naar tv-fragmenten.

Jamai Loman op tv en Ruben Nicolai van beleven naar samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit tijdens hun carrières. een Er worden op tv bloopers en komische tv-fragmenten op tv getoond, maar een ook gedenkwaardige tv-momenten op van collega's passeren tijdens de revue.

Gordon toont bloopers in op en komische tv-fragmenten uit de carrières naar van Ruben naar van der Meer en de Tijl Beckand. uit Geestige situaties, op grappige anekdotes en legendarische momenten uit komen door voorbij.

juli 2020
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!