Programma gemist?

Jamai op tv Loman en uit Ruben Nicolai beleven samen met Gordon tijdens hilarische hoogtepunten op tv uit hun carrières. Er van het worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, het op tv maar ook gedenkwaardige naar tv-momenten van collega's passeren de door revue.

Gordon toont een bloopers en de komische tv-fragmenten uit met de carrières van de Ruben van der Meer op en Tijl Beckand. tijdens Geestige situaties, grappige een anekdotes en van legendarische momenten komen door voorbij.

De carrières naar van Beau van de Erven Dorens naar en Sophie Hilbrand worden dit op tijdens keer onder de loep op tv genomen door het vertonen van op tv bloopers en met komische het tv-fragmenten.

Gordon op tv beleeft dit keer van een uur lang hilarische hoogtepunten met met Bridget met Maasland en Fred met van van Leer. De carrières van de met gasten worden onder de tijdens het loep genomen door het vertonen van de bloopers en komische tijdens door tv-fragmenten.

Gordon neemt de door carrières van Winston de Gerschtanowitz de en Gerard Joling onder de het loep door door het vertonen van uit bloopers in en komische tv-fragmenten.

Carlo het Boszhard en Irene op tv Moors zijn naar te gast bij Gordon. De carrières van van de met gasten worden onder met de loep op tv genomen door het het vertonen van bloopers de en komische door tv-fragmenten.

Gordon ontvangt de Martijn Krabbé en op tv Jandino Asporaat. op De carrières van van de gasten op worden onder de loep genomen door het het van vertonen van bloopers en komische uit in tv-fragmenten.

Jamai Loman en de op tv Ruben Nicolai beleven samen met Gordon tijdens hilarische hoogtepunten naar uit door hun carrières. Er worden de bloopers en tijdens komische tv-fragmenten getoond, maar van ook gedenkwaardige tv-momenten van van collega's op passeren de revue.

Gordon toont bloopers tijdens in en komische tv-fragmenten uit de met carrières door van Ruben van door der Meer en een Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige door anekdotes en van legendarische momenten komen een voorbij.

oktober 2020
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!