Programma gemist?

Jamai van Loman en Ruben tijdens Nicolai beleven samen naar met Gordon hilarische hoogtepunten op uit hun carrières. op Er worden tijdens bloopers en komische tv-fragmenten getoond, tijdens maar ook gedenkwaardige op tv tv-momenten van door collega's passeren de op revue.

Gordon toont bloopers met en komische tv-fragmenten van de uit de carrières van Ruben tijdens van op der Meer en Tijl Beckand. Geestige naar situaties, grappige anekdotes het in en legendarische momenten komen in voorbij.

De een carrières van een Beau van Erven Dorens en Sophie van Hilbrand worden naar dit keer onder naar de loep genomen door een het vertonen door van bloopers de en komische uit tv-fragmenten.

Gordon uit beleeft dit keer een op uur lang hilarische op tv hoogtepunten met door Bridget Maasland en Fred tijdens van Leer. De carrières op van van de gasten worden naar onder de loep genomen op tv door het vertonen van van bloopers en door komische met tv-fragmenten.

Gordon neemt in de carrières van Winston op Gerschtanowitz de en Gerard Joling onder door de loep door met het vertonen tijdens van bloopers en komische van tv-fragmenten.

Carlo in Boszhard en in Irene Moors zijn naar te gast bij Gordon. tijdens De carrières in van de gasten worden onder de op loep genomen tijdens door het vertonen van van de bloopers en komische uit tv-fragmenten.

Gordon ontvangt met Martijn in Krabbé en Jandino Asporaat. De met carrières van tijdens de gasten worden onder de naar loep met genomen door het op tv vertonen van bloopers door en komische met tv-fragmenten.

Jamai Loman op en Ruben Nicolai beleven op tv een samen met Gordon hilarische hoogtepunten tijdens uit hun carrières. Er een worden bloopers de en in komische tv-fragmenten getoond, maar door ook gedenkwaardige tv-momenten de van collega's passeren de naar revue.

Gordon toont bloopers met en komische tv-fragmenten in uit de het carrières van Ruben tijdens van der Meer en op de Tijl Beckand. Geestige tijdens situaties, grappige anekdotes door en legendarische momenten komen op tv voorbij.

juli 2021
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!