Programma gemist?

Jamai tijdens Loman en Ruben naar Nicolai beleven samen met Gordon in hilarische hoogtepunten een uit door hun carrières. Er worden bloopers en naar komische door tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige van een tv-momenten van collega's passeren met de revue.

Gordon toont bloopers het en komische tv-fragmenten van uit de carrières de van Ruben het van in der Meer en Tijl Beckand. Geestige tijdens uit situaties, grappige anekdotes op en legendarische momenten op tv komen voorbij.

De op carrières van naar Beau van Erven Dorens en door Sophie Hilbrand worden dit uit keer de onder de loep genomen door de het de vertonen van bloopers en komische op tv het tv-fragmenten.

Gordon met beleeft dit keer een uur uit een lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland op de en Fred van Leer. van De carrières van de het gasten worden onder de van loep genomen een door het vertonen van een bloopers en komische het de tv-fragmenten.

Gordon het neemt de carrières naar van Winston Gerschtanowitz en een Gerard Joling onder de van loep uit door het vertonen van van bloopers door en komische tv-fragmenten.

Carlo de Boszhard en tijdens Irene Moors zijn te gast bij de Gordon. van De carrières van op de gasten worden met onder de loep genomen door het het vertonen van van in bloopers en komische door tv-fragmenten.

Gordon naar ontvangt Martijn Krabbé en Jandino de Asporaat. De carrières in van naar de gasten worden naar onder de loep genomen door een door het vertonen van bloopers het en komische van tv-fragmenten.

Jamai in Loman en Ruben Nicolai beleven op tv samen met naar Gordon hilarische van hoogtepunten uit door hun carrières. Er op tv worden bloopers en komische tv-fragmenten door getoond, op maar ook gedenkwaardige tv-momenten op van collega's passeren de het revue.

Gordon uit toont bloopers en komische tv-fragmenten op tv van uit de carrières van van Ruben van der een Meer en van Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige door anekdotes en legendarische momenten op komen het voorbij.

maart 2021
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!