Programma gemist?

Jamai Loman uit en Ruben Nicolai beleven met samen in met Gordon op hilarische hoogtepunten uit hun carrières. de Er tijdens worden bloopers en het komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige het tv-momenten van in collega's door passeren de revue.

Gordon toont van bloopers en komische tv-fragmenten met uit de carrières tijdens van Ruben van de een der Meer en met Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes het en legendarische momenten door uit komen voorbij.

De carrières tijdens van Beau een van Erven een Dorens en Sophie op Hilbrand worden dit op keer onder de loep genomen door op het vertonen van van bloopers en komische met tijdens tv-fragmenten.

Gordon beleeft de dit op keer een uur lang hilarische hoogtepunten met met Bridget in Maasland en Fred met van van Leer. De carrières naar van de gasten worden het onder de loep genomen door van een het vertonen van een bloopers en komische in tv-fragmenten.

Gordon neemt de van tijdens carrières van Winston Gerschtanowitz met en Gerard tijdens Joling onder de loep door tijdens het vertonen met van bloopers uit en komische tv-fragmenten.

Carlo Boszhard naar en Irene in Moors zijn te gast op bij Gordon. uit De carrières van de in gasten worden onder de op tv loep een genomen door het een vertonen van bloopers en op tv komische het tv-fragmenten.

Gordon in ontvangt Martijn naar Krabbé en Jandino Asporaat. De tijdens carrières van de de gasten worden een onder de uit loep genomen door uit het vertonen van bloopers en met komische de tv-fragmenten.

Jamai Loman en uit Ruben naar Nicolai beleven samen met uit Gordon hilarische hoogtepunten een uit hun in carrières. Er met worden bloopers en komische de tv-fragmenten getoond, maar naar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's tijdens passeren de naar revue.

Gordon naar toont bloopers en komische tv-fragmenten op uit het de carrières uit van Ruben van van der Meer en Tijl Beckand. het Geestige situaties, grappige anekdotes van en legendarische momenten door komen de voorbij.

februari 2020
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!