Programma gemist?

Jamai naar Loman en door Ruben Nicolai beleven samen met Gordon uit hilarische hoogtepunten van uit hun carrières. de Er worden van bloopers en in komische tv-fragmenten getoond, uit maar ook gedenkwaardige van tv-momenten van collega's passeren de op revue.

Gordon toont bloopers in en komische tv-fragmenten naar uit door de carrières van Ruben de van van der Meer en in Tijl Beckand. Geestige op tv situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten in komen uit voorbij.

De carrières van uit Beau uit van Erven de Dorens en Sophie Hilbrand de worden dit de keer onder de van loep genomen door met het vertonen van op tv bloopers en komische op tv-fragmenten.

Gordon het beleeft dit met keer een uur lang hilarische de hoogtepunten met Bridget met Maasland uit en Fred van Leer. De tijdens carrières van tijdens de gasten worden onder de de loep een genomen door het met vertonen van bloopers en komische op op tv-fragmenten.

Gordon de neemt de carrières door van Winston tijdens Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de door loep door het uit op vertonen van bloopers tijdens en komische tv-fragmenten.

Carlo Boszhard het en Irene Moors zijn uit te in gast bij Gordon. De van carrières van de gasten in worden onder tijdens de loep genomen door op tv tijdens het vertonen van naar bloopers en komische naar tv-fragmenten.

Gordon een ontvangt Martijn Krabbé van en Jandino Asporaat. De carrières op tv van de in gasten worden onder de het naar loep genomen door door het vertonen van bloopers een en komische van tv-fragmenten.

Jamai Loman en een Ruben van Nicolai beleven op samen met Gordon van hilarische hoogtepunten uit hun carrières. naar Er worden bloopers en uit door komische tv-fragmenten getoond, tijdens maar ook gedenkwaardige op tv-momenten van collega's in passeren de revue.

Gordon toont bloopers de met en komische tv-fragmenten uit de op tv carrières van met Ruben van der Meer op tv en Tijl Beckand. op Geestige situaties, op grappige anekdotes en legendarische momenten in komen in voorbij.

december 2019
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!