Programma gemist?

Jamai de Loman en Ruben het Nicolai beleven samen met een Gordon hilarische hoogtepunten uit van hun carrières. Er op tv van worden bloopers en komische op tv tv-fragmenten getoond, tijdens maar ook gedenkwaardige tv-momenten van naar collega's passeren de op revue.

Gordon een toont bloopers tijdens en komische tv-fragmenten uit de carrières de van Ruben van tijdens van der Meer en Tijl Beckand. in Geestige situaties, grappige naar anekdotes en legendarische momenten met komen op voorbij.

De uit carrières van Beau van Erven het de Dorens en Sophie Hilbrand worden van dit keer onder de uit loep naar genomen door het het vertonen van de bloopers en komische door tv-fragmenten.

Gordon met beleeft dit keer een met uur lang naar hilarische hoogtepunten de met Bridget Maasland en de Fred van Leer. De carrières een van de met gasten worden een onder de loep genomen door een het vertonen van het bloopers en komische het een tv-fragmenten.

Gordon uit neemt de carrières van van Winston Gerschtanowitz en een Gerard een Joling onder de loep op door het vertonen op van bloopers op tv en komische tv-fragmenten.

Carlo door Boszhard en Irene Moors zijn op met te gast bij Gordon. De carrières in van door de gasten worden onder de het loep naar genomen door in het vertonen van het bloopers en komische een tv-fragmenten.

Gordon het ontvangt Martijn op tv Krabbé en Jandino Asporaat. De tijdens carrières van op de gasten worden onder de van loep genomen uit door het vertonen het van bloopers en een komische in tv-fragmenten.

Jamai Loman de en op Ruben Nicolai beleven samen met in Gordon hilarische tijdens hoogtepunten uit hun carrières. Er door worden bloopers en door op tv komische tv-fragmenten getoond, maar tijdens ook gedenkwaardige van tv-momenten van collega's passeren de uit revue.

Gordon toont door bloopers en komische van tv-fragmenten uit op de carrières van met Ruben van der Meer en naar Tijl Beckand. met Geestige tijdens situaties, grappige anekdotes en in legendarische momenten een komen voorbij.

november 2020
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!