Programma gemist?

Jamai Loman op en Ruben Nicolai naar beleven samen van met Gordon hilarische hoogtepunten van uit hun carrières. het Er worden op tv bloopers en komische tv-fragmenten getoond, uit maar ook gedenkwaardige tijdens tv-momenten van een collega's passeren de de revue.

Gordon tijdens toont bloopers door en komische tv-fragmenten uit op de carrières van op Ruben van een der Meer en Tijl in Beckand. Geestige situaties, grappige met anekdotes op tv en legendarische momenten komen de voorbij.

De het carrières van Beau van Erven op Dorens en het Sophie Hilbrand het worden dit keer onder door de loep uit genomen door het vertonen van door bloopers en in komische naar tv-fragmenten.

Gordon tijdens beleeft dit op keer een uur lang hilarische op tv hoogtepunten met Bridget de Maasland een en Fred van Leer. De carrières tijdens van de van gasten worden tijdens onder de loep van genomen door het vertonen naar van van bloopers en komische de tv-fragmenten.

Gordon neemt de van carrières van tijdens Winston Gerschtanowitz het en Gerard Joling onder de de loep door de het vertonen van door bloopers op tv en komische tv-fragmenten.

Carlo Boszhard door en Irene Moors het zijn te gast tijdens bij Gordon. De het carrières van de op tv gasten worden onder de in een loep genomen door het een vertonen van bloopers door en komische door tv-fragmenten.

Gordon uit ontvangt Martijn Krabbé en naar Jandino Asporaat. De carrières uit van tijdens de gasten met worden onder de loep naar genomen door het vertonen van de bloopers en op tv komische de tv-fragmenten.

Jamai met Loman en Ruben Nicolai beleven een samen met Gordon uit hilarische hoogtepunten uit naar de hun carrières. Er worden bloopers met en komische door tv-fragmenten getoond, maar ook het gedenkwaardige tv-momenten van collega's naar naar passeren de revue.

Gordon toont op bloopers tijdens en komische tv-fragmenten uit de carrières met van Ruben van naar der door Meer en Tijl met Beckand. Geestige in situaties, grappige anekdotes en van legendarische momenten van komen voorbij.

april 2020
21-12-2017 21:30

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

20-08-2017 22:39

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

13-08-2017 23:01

Afl. 5

Gieren Met Goor - Afl. 5

De carrières van Beau van Erven Dorens en Sophie Hilbrand worden dit keer onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

06-08-2017 23:02

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

30-07-2017 23:00

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Gordon neemt de carrières van Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling onder de loep door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

23-07-2017 22:54

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

16-07-2017 23:07

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon ontvangt Martijn Krabbé en Jandino Asporaat. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

20-10-2016 20:33

Afl. 7

Gieren Met Goor - Afl. 7

Jamai Loman en Ruben Nicolai beleven samen met Gordon hilarische hoogtepunten uit hun carrières. Er worden bloopers en komische tv-fragmenten getoond, maar ook gedenkwaardige tv-momenten van collega's passeren de revue.

13-10-2016 20:34

Afl. 6

Gieren Met Goor - Afl. 6

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij.

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!