Programma gemist?

Gordon beleeft tijdens dit keer een uur de lang hilarische hoogtepunten op tv met Bridget Maasland naar en Fred in van Leer. De het carrières van de gasten door naar worden onder de loep genomen door tijdens het vertonen van van bloopers en het komische met tv-fragmenten.

Deze tijdens week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz op tv en een Gerard Joling het met wie hij een uur lang uit hilarische hoogtepunten tijdens beleeft. De carrières van op de gasten worden in onder het de loep genomen naar door het vertonen op tv van bloopers en komische van tv-fragmenten. in Geestige situaties, grappige anekdotes op tv en legendarische momenten komen van voorbij. een Maar ook tv-momenten van door collega's en tijdens actuele thema's worden tijdens behandeld.

Carlo Boszhard en tijdens Irene Moors zijn door tijdens te gast bij Gordon. De carrières in van de gasten op in worden onder de loep naar genomen door het naar vertonen van bloopers en komische een op tv-fragmenten.

Gordon naar giert wekelijks op tv met twee gasten waarmee een hij een in uur lang hilarische het hoogtepunten beleeft. Onder andere op door het vertonen een van bloopers en door komische tv-fragmenten uit de meestal door lange en naar rijke tv-carrière van van de met gasten. Deze week schuiven Martijn naar Krabbé met en Jandino Asporaat op tv aan.

juli 2021
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!