Programma gemist?

Gordon beleeft op dit keer een uur tijdens lang hilarische hoogtepunten tijdens met Bridget op tv Maasland tijdens en Fred van Leer. De carrières op van de gasten met in worden onder de loep op tv genomen door tijdens het vertonen van op tv bloopers en komische van tv-fragmenten.

Deze uit week ontvangt Gordon Winston door Gerschtanowitz en het Gerard Joling met wie het hij een uur een lang hilarische hoogtepunten met beleeft. De carrières de van de door gasten worden onder de de loep tijdens genomen door het vertonen met van bloopers en komische van tv-fragmenten. uit Geestige situaties, grappige uit anekdotes en legendarische momenten komen op voorbij. Maar ook in tv-momenten van collega's in en op actuele thema's worden tijdens behandeld.

Carlo het Boszhard en Irene van Moors zijn te gast bij uit Gordon. De een carrières in van de gasten van worden onder de loep genomen door de het vertonen het van door bloopers en komische in tv-fragmenten.

Gordon giert in wekelijks een met twee gasten de waarmee hij een uur lang naar hilarische hoogtepunten beleeft. het Onder andere op door het vertonen van bloopers uit en komische tv-fragmenten op tv uit de meestal uit lange en op tv rijke tv-carrière van de van gasten. Deze week de schuiven Martijn Krabbé het en Jandino de Asporaat uit aan.

maart 2020
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!