Programma gemist?

Gordon beleeft de dit keer een de uur lang hilarische hoogtepunten een op tv met Bridget Maasland en Fred van een Leer. De tijdens carrières van de met gasten worden op tv onder de met loep genomen door het vertonen met van bloopers en van komische de tv-fragmenten.

Deze week ontvangt tijdens Gordon Winston Gerschtanowitz tijdens en Gerard op Joling naar met wie hij een uur lang in van hilarische hoogtepunten beleeft. De tijdens carrières van met de gasten worden onder de loep in genomen door het een op vertonen van bloopers naar en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, de grappige anekdotes uit en legendarische momenten komen voorbij. in Maar ook uit tv-momenten op tv van collega's en actuele thema's worden in door behandeld.

Carlo Boszhard en uit Irene Moors in zijn naar te gast bij van Gordon. De carrières van de gasten naar worden onder het de loep genomen tijdens door een het vertonen van een bloopers en komische tijdens tv-fragmenten.

Gordon naar giert wekelijks met twee in gasten waarmee hij met een uur lang hilarische uit tijdens hoogtepunten beleeft. Onder andere door het een in vertonen van bloopers en de komische tv-fragmenten uit van de meestal lange en tijdens rijke tv-carrière van op tv de gasten. Deze week door uit schuiven Martijn Krabbé op tv en Jandino Asporaat tijdens aan.

augustus 2020
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!