Programma gemist?

Gordon beleeft dit met door keer een uur lang het hilarische hoogtepunten met op tv Bridget Maasland en Fred van van Leer. een De carrières door van de gasten worden onder de van loep door genomen door het tijdens vertonen van bloopers en uit komische met tv-fragmenten.

Deze door week ontvangt Gordon uit Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling van met naar wie hij een uur lang met hilarische op tv hoogtepunten beleeft. De carrières van tijdens de gasten worden door onder de loep op tv genomen door een het naar vertonen van bloopers en komische een tv-fragmenten. Geestige situaties, op tv grappige anekdotes in en legendarische momenten komen voorbij. de van Maar ook tv-momenten van collega's een en actuele door thema's worden het behandeld.

Carlo Boszhard tijdens en tijdens Irene Moors zijn te gast tijdens bij Gordon. De carrières tijdens door van de gasten worden onder het de loep de genomen door het vertonen van met bloopers op en komische tijdens tv-fragmenten.

Gordon uit giert wekelijks met twee gasten de het waarmee hij een uur lang hilarische naar hoogtepunten tijdens beleeft. Onder andere in door het op tv vertonen van bloopers in en komische tv-fragmenten uit de naar meestal op lange en rijke tv-carrière van de de gasten. Deze op tv week met schuiven Martijn Krabbé en Jandino Asporaat op tv uit aan.

april 2021
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!