Programma gemist?

Gordon beleeft dit tijdens keer een de uur lang de hilarische hoogtepunten met tijdens Bridget Maasland door en Fred van Leer. uit De carrières van de uit gasten naar worden onder de loep genomen met door het vertonen van van bloopers en komische door in tv-fragmenten.

Deze week ontvangt met naar Gordon Winston Gerschtanowitz van en Gerard Joling met met wie hij tijdens een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. door De carrières van tijdens met de gasten worden onder de loep de genomen door het een vertonen van op tv bloopers en komische van tv-fragmenten. Geestige op situaties, grappige het anekdotes en legendarische momenten komen in voorbij. Maar ook tv-momenten van uit van collega's en actuele tijdens thema's worden door behandeld.

Carlo Boszhard uit en door Irene Moors zijn te gast op tv bij Gordon. op De carrières tijdens van de gasten worden onder de op loep genomen door van het vertonen van op tv bloopers en komische de naar tv-fragmenten.

Gordon het giert wekelijks met uit twee gasten waarmee hij een een uur een lang hilarische hoogtepunten beleeft. naar Onder tijdens andere door het van vertonen van bloopers en van komische tv-fragmenten een uit de meestal lange in en rijke op tv-carrière van de gasten. met Deze week schuiven Martijn met Krabbé en op Jandino Asporaat het aan.

oktober 2019
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!