Programma gemist?

Gordon het beleeft dit keer het een uur lang hilarische hoogtepunten naar met Bridget Maasland in met en Fred van Leer. De carrières de een van de gasten worden van onder de loep uit genomen door op het vertonen van bloopers op tv en komische tijdens tv-fragmenten.

Deze op week ontvangt het Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling uit door met wie hij een uur lang op hilarische hoogtepunten beleeft. de De carrières de van de gasten worden door naar onder de loep genomen op tv door het vertonen van het bloopers en komische tv-fragmenten. op tv Geestige situaties, naar grappige anekdotes en in legendarische momenten met komen voorbij. Maar ook het tv-momenten van collega's en door het actuele thema's worden op tv behandeld.

Carlo Boszhard naar en een Irene Moors zijn door te gast bij Gordon. De carrières van van de tijdens gasten worden in onder de in loep genomen door naar het vertonen van bloopers uit en komische op tv-fragmenten.

Gordon giert wekelijks op met het twee gasten waarmee uit hij een op uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder van andere door op tv het vertonen de van bloopers in en komische tv-fragmenten uit in de meestal lange en rijke op tv tv-carrière een van de gasten. in Deze week schuiven Martijn de Krabbé en Jandino Asporaat het de aan.

november 2020
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!