Programma gemist?

Gordon beleeft het dit een keer een uur lang hilarische hoogtepunten van met Bridget de Maasland en op tv Fred van Leer. een De carrières van de tijdens gasten worden het onder de met loep genomen door het vertonen door van bloopers in en komische in tv-fragmenten.

Deze een week ontvangt Gordon Winston tijdens Gerschtanowitz met en Gerard Joling op met wie hij een naar uur lang hilarische door hoogtepunten beleeft. De carrières van het de gasten worden op onder met de loep genomen door een het vertonen van bloopers op en komische met tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige van anekdotes en legendarische op tv momenten komen voorbij. een Maar ook het tv-momenten van uit collega's en actuele thema's worden de door behandeld.

Carlo Boszhard en van naar Irene Moors zijn te op tv gast bij Gordon. De carrières met van de door gasten worden op tv onder de loep genomen door van een het vertonen van bloopers en komische door het tv-fragmenten.

Gordon giert naar wekelijks met op tv twee gasten waarmee hij naar een uur de lang hilarische hoogtepunten tijdens beleeft. Onder andere door door het vertonen door van bloopers en komische tv-fragmenten uit tijdens uit de meestal lange door en rijke op tv-carrière van de gasten. Deze week op tv in schuiven Martijn Krabbé en Jandino met Asporaat door aan.

februari 2020
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!