Programma gemist?

Gordon beleeft door dit keer een tijdens uur lang hilarische hoogtepunten in tijdens met Bridget Maasland en Fred een van Leer. door De carrières van door de gasten een worden onder de loep een genomen door het vertonen een van op bloopers en komische door tv-fragmenten.

Deze week in ontvangt Gordon met Winston Gerschtanowitz en naar Gerard Joling het met wie hij een uur de lang op tv hilarische hoogtepunten beleeft. met De carrières van de gasten op tv worden onder de loep van genomen door het door vertonen van bloopers in en met komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige met anekdotes van en legendarische momenten tijdens komen voorbij. Maar ook een tv-momenten van collega's en van in actuele thema's worden de behandeld.

Carlo van Boszhard en Irene Moors op zijn te een gast bij Gordon. met De carrières van de op tv gasten worden onder naar de loep genomen naar door het vertonen door van op bloopers en komische een tv-fragmenten.

Gordon het giert wekelijks met het twee gasten waarmee hij een van met uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder in andere door het het vertonen van op bloopers en komische tv-fragmenten naar uit op de meestal lange en rijke op tv tv-carrière van het de gasten. Deze week op het schuiven Martijn Krabbé en tijdens Jandino Asporaat op tv aan.

september 2021
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!