Programma gemist?

Gordon de beleeft dit keer op tv een uur lang van hilarische hoogtepunten met tijdens Bridget Maasland en Fred de van Leer. door De carrières van de uit gasten de worden onder de loep een genomen door het het vertonen van naar bloopers en komische tijdens tv-fragmenten.

Deze op tv week ontvangt Gordon Winston door Gerschtanowitz en Gerard Joling op met wie een hij een door uur lang hilarische naar hoogtepunten beleeft. De carrières naar van de tijdens gasten worden onder van de loep genomen door uit het vertonen van bloopers van van en komische tv-fragmenten. Geestige van situaties, grappige anekdotes een en legendarische momenten door komen voorbij. Maar ook van tv-momenten van collega's van en actuele thema's worden met een behandeld.

Carlo Boszhard het en Irene Moors met zijn te gast tijdens bij Gordon. De carrières op tv van de het gasten worden onder de door van loep genomen door het vertonen op van bloopers op en komische in tv-fragmenten.

Gordon giert wekelijks naar met twee door gasten waarmee het hij een uur lang de hilarische hoogtepunten beleeft. tijdens Onder andere door met het met vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten op tv uit de in meestal lange in en rijke tv-carrière in van de een gasten. Deze week schuiven Martijn Krabbé naar en Jandino Asporaat uit tijdens aan.

mei 2021
29-09-2016 20:33

Afl. 4

Gieren Met Goor - Afl. 4

Gordon beleeft dit keer een uur lang hilarische hoogtepunten met Bridget Maasland en Fred van Leer. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

22-09-2016 20:35

Afl. 3

Gieren Met Goor - Afl. 3

Deze week ontvangt Gordon Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Ge...

15-09-2016 20:34

Afl. 2

Gieren Met Goor - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn te gast bij Gordon. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten.

08-09-2016 20:33

Afl. 1

Gieren Met Goor - Afl. 1

Gordon giert wekelijks met twee gasten waarmee hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. Onder andere door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten uit de meestal lange en rijke tv-carrière van de gasten. Deze week schuiv...

Gieren Met Goor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gieren Met Goor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gieren Met Goor bij Gieren Met Goor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gieren Met Goor. Heb je een uitzending van Gieren Met Goor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gieren Met Goor gemist

Programma waarin Gordon wekelijks twee gasten ontvangt met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft. De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega's en actuele thema's worden behandeld.

Uitzending gemist van Gieren Met Goor? Hier kun je alle uitzendingen van Gieren Met Goor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!