Programma gemist?

Marianne en door Sander gaan de trouwen. Ze hebben een door duidelijke boodschap de voor de bakkers: naar een mooie, simpele de taart, zónder bloemen. Dat blijkt op voor sommige bakduo's op op tv moeilijk te verkroppen, een bruidstaart zonder op bloemen. Maar op als het het bruidspaar dat nou echt een niet het wil, dan doe je dat het niet. een Toch?

Chantal en Damien de gaan trouwen door en willen een een bruidstaart die met tropisch en 'over de top' het is. John zet uit drie bakduo's het aan op tv het werk. Ze met bakken alsof hun de leven ervan afhangt. Als in de vader van de Damien langskomt om te de proeven, worden het last minute nog plannen gewijzigd. in Maar een of dat een goed een idee door is?

John krijgt de van opdracht een bruidstaart met te leveren op voor het huwelijk op tv van een Citra en Patrick. Zij hebben voor op de drie uit bakduo's een pittige een uitdaging in het petto. Ten de eerste hebben de twee samen zelf in een taartwinkel van in tijdens Amsterdam. Ze weten dus tijdens precies hoe je een perfecte op tv taart de bakt! Ten tweede willen ze uit door dat hun beider culturen, Surinaams en de Indonesisch, terugkomen in in tijdens de taart. En hoe doe je in tijdens dat als echte Hollandse met taartenbakkers?

Compleet in onverwachts vroeg uit de 21-jarige Sean in zijn vriendin Lisa ten huwelijk tijdens op tv een op verbouwing. De sportieve met Sean, die zelf professioneel op snowboarder tijdens is, moest en zou op tv in de sneeuw trouwen. Lisa tijdens een wilde het jawoord echter op tv per se in de door zon geven. in Daarom besloten ze op om hartje zomer op tv in SnowWorld de te trouwen. De tortelduifjes door willen graag op uitpakken met de met taart.

februari 2020
29-09-2016 21:31

Afl. 4

Ja - Afl. 4

Marianne en Sander gaan trouwen. Ze hebben een duidelijke boodschap voor de bakkers: een mooie, simpele taart, zónder bloemen. Dat blijkt voor sommige bakduo's moeilijk te verkroppen, een bruidstaart zonder bloemen. Maar als het bruidspaar ...

22-09-2016 21:34

Afl. 3

Ja - Afl. 3

Chantal en Damien gaan trouwen en willen een bruidstaart die tropisch en 'over de top' is. John zet drie bakduo's aan het werk. Ze bakken alsof hun leven ervan afhangt. Als de vader van Damien langskomt om te proeven, worden last minute nog...

15-09-2016 21:31

Afl. 2

Ja - Afl. 2

John krijgt de opdracht een bruidstaart te leveren voor het huwelijk van Citra en Patrick. Zij hebben voor de drie bakduo's een pittige uitdaging in petto. Ten eerste hebben de twee samen zelf een taartwinkel in Amsterdam. Ze weten dus prec...

08-09-2016 21:31

Afl. 1

Ja - Afl. 1

Compleet onverwachts vroeg de 21-jarige Sean zijn vriendin Lisa ten huwelijk tijdens een verbouwing. De sportieve Sean, die zelf professioneel snowboarder is, moest en zou in de sneeuw trouwen. Lisa wilde het jawoord echter per se in de zon...

Ja gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja bij Ja liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja. Heb je een uitzending van Ja gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja gemist

Ik Wil... Een Taart,Realitybakshow waarin John Williams iedere aflevering één bruidspaar en drie bruidstaarten volgt op weg naar de grote dag. Drie ambitieuze bakduo's gaan de strijd aan om de perfecte bruidstaart te bakken. Terwijl de geloftes worden uitgewisseld en traantjes weggepinkt, werken de bakteams zich een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben. Maar dan moet hij ook nog naar de bruidslocatie worden vervoerd. Het lot van de gepassioneerde bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Zij bepalen welke creatie het beste bij ze past en welk duo wint.

Uitzending gemist van Ja? Hier kun je alle uitzendingen van Ja kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-09-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!