Programma gemist?

Marianne en Sander tijdens gaan trouwen. Ze uit hebben een duidelijke het boodschap voor tijdens de naar bakkers: een mooie, het simpele taart, zónder bloemen. uit Dat blijkt voor op tv sommige bakduo's moeilijk te een verkroppen, een bruidstaart van zonder bloemen. het Maar als het bruidspaar door dat nou echt een niet wil, dan de doe de je dat niet. het Toch?

Chantal en het Damien gaan trouwen en het willen een bruidstaart een die in tropisch en 'over op tv de top' is. tijdens John zet drie naar bakduo's aan het een werk. Ze tijdens bakken alsof hun leven ervan afhangt. het Als het de vader van Damien in langskomt om op te proeven, op worden last minute nog plannen in gewijzigd. naar Maar of dat op een goed idee tijdens is?

John krijgt de een opdracht een een bruidstaart op tv te leveren voor het tijdens huwelijk van Citra van en Patrick. Zij hebben voor de in de drie bakduo's een pittige door uitdaging in petto. naar Ten eerste hebben de uit twee een samen zelf een taartwinkel in door tijdens Amsterdam. Ze weten dus precies uit hoe met je een perfecte taart bakt! naar Ten van tweede willen ze dat in hun beider culturen, Surinaams en naar Indonesisch, door terugkomen in tijdens de taart. En hoe doe je tijdens dat op tv als echte Hollandse het taartenbakkers?

Compleet met onverwachts vroeg de 21-jarige Sean uit op zijn vriendin Lisa ten huwelijk het tijdens een verbouwing. in De sportieve Sean, die van zelf professioneel uit snowboarder het is, moest en zou in in de sneeuw naar trouwen. Lisa wilde de het jawoord door echter per se uit in de zon geven. Daarom besloten tijdens een ze om hartje zomer het in SnowWorld te trouwen. in De een tortelduifjes willen graag van uitpakken met de uit taart.

juli 2020
29-09-2016 21:31

Afl. 4

Ja - Afl. 4

Marianne en Sander gaan trouwen. Ze hebben een duidelijke boodschap voor de bakkers: een mooie, simpele taart, zónder bloemen. Dat blijkt voor sommige bakduo's moeilijk te verkroppen, een bruidstaart zonder bloemen. Maar als het bruidspaar ...

22-09-2016 21:34

Afl. 3

Ja - Afl. 3

Chantal en Damien gaan trouwen en willen een bruidstaart die tropisch en 'over de top' is. John zet drie bakduo's aan het werk. Ze bakken alsof hun leven ervan afhangt. Als de vader van Damien langskomt om te proeven, worden last minute nog...

15-09-2016 21:31

Afl. 2

Ja - Afl. 2

John krijgt de opdracht een bruidstaart te leveren voor het huwelijk van Citra en Patrick. Zij hebben voor de drie bakduo's een pittige uitdaging in petto. Ten eerste hebben de twee samen zelf een taartwinkel in Amsterdam. Ze weten dus prec...

08-09-2016 21:31

Afl. 1

Ja - Afl. 1

Compleet onverwachts vroeg de 21-jarige Sean zijn vriendin Lisa ten huwelijk tijdens een verbouwing. De sportieve Sean, die zelf professioneel snowboarder is, moest en zou in de sneeuw trouwen. Lisa wilde het jawoord echter per se in de zon...

Ja gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja bij Ja liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja. Heb je een uitzending van Ja gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja gemist

Ik Wil... Een Taart,Realitybakshow waarin John Williams iedere aflevering één bruidspaar en drie bruidstaarten volgt op weg naar de grote dag. Drie ambitieuze bakduo's gaan de strijd aan om de perfecte bruidstaart te bakken. Terwijl de geloftes worden uitgewisseld en traantjes weggepinkt, werken de bakteams zich een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben. Maar dan moet hij ook nog naar de bruidslocatie worden vervoerd. Het lot van de gepassioneerde bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Zij bepalen welke creatie het beste bij ze past en welk duo wint.

Uitzending gemist van Ja? Hier kun je alle uitzendingen van Ja kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-09-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!