Programma gemist?

Marianne en het Sander gaan trouwen. het Ze hebben een door duidelijke tijdens boodschap voor de in bakkers: een mooie, uit simpele taart, zónder bloemen. tijdens Dat blijkt voor de sommige bakduo's moeilijk met te verkroppen, een bruidstaart zonder op tv bloemen. Maar als in het bruidspaar met dat nou echt naar niet wil, dan van doe je dat van niet. een Toch?

Chantal en Damien van gaan trouwen tijdens en met willen een bruidstaart die tropisch de en 'over uit de top' is. John zet door drie een bakduo's aan op tv het werk. Ze bakken alsof hun van leven ervan uit afhangt. van Als de vader van Damien langskomt op tv om met te proeven, worden in last minute nog plannen gewijzigd. uit Maar van of dat een op goed idee een is?

John krijgt de van opdracht met een bruidstaart met te leveren voor met het huwelijk van Citra en een Patrick. Zij op hebben voor de de drie bakduo's een pittige uitdaging van een in petto. Ten eerste hebben een de twee samen naar zelf een taartwinkel het in Amsterdam. Ze weten op op dus precies hoe je tijdens een perfecte taart bakt! Ten door een tweede willen ze dat de hun beider culturen, Surinaams en een van Indonesisch, terugkomen in de de taart. En naar hoe doe je dat het als echte Hollandse op taartenbakkers?

Compleet van onverwachts vroeg de 21-jarige op Sean zijn vriendin op tv Lisa ten huwelijk tijdens op tv een op verbouwing. De sportieve een Sean, die een zelf professioneel snowboarder op tv is, moest en zou van in de sneeuw van trouwen. Lisa op wilde het jawoord door echter per se in de zon naar geven. Daarom een besloten ze naar om hartje op zomer in SnowWorld tijdens te trouwen. De tijdens tortelduifjes willen graag uitpakken in met de de taart.

oktober 2020
29-09-2016 21:31

Afl. 4

Ja - Afl. 4

Marianne en Sander gaan trouwen. Ze hebben een duidelijke boodschap voor de bakkers: een mooie, simpele taart, zónder bloemen. Dat blijkt voor sommige bakduo's moeilijk te verkroppen, een bruidstaart zonder bloemen. Maar als het bruidspaar ...

22-09-2016 21:34

Afl. 3

Ja - Afl. 3

Chantal en Damien gaan trouwen en willen een bruidstaart die tropisch en 'over de top' is. John zet drie bakduo's aan het werk. Ze bakken alsof hun leven ervan afhangt. Als de vader van Damien langskomt om te proeven, worden last minute nog...

15-09-2016 21:31

Afl. 2

Ja - Afl. 2

John krijgt de opdracht een bruidstaart te leveren voor het huwelijk van Citra en Patrick. Zij hebben voor de drie bakduo's een pittige uitdaging in petto. Ten eerste hebben de twee samen zelf een taartwinkel in Amsterdam. Ze weten dus prec...

08-09-2016 21:31

Afl. 1

Ja - Afl. 1

Compleet onverwachts vroeg de 21-jarige Sean zijn vriendin Lisa ten huwelijk tijdens een verbouwing. De sportieve Sean, die zelf professioneel snowboarder is, moest en zou in de sneeuw trouwen. Lisa wilde het jawoord echter per se in de zon...

Ja gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja bij Ja liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja. Heb je een uitzending van Ja gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja gemist

Ik Wil... Een Taart,Realitybakshow waarin John Williams iedere aflevering één bruidspaar en drie bruidstaarten volgt op weg naar de grote dag. Drie ambitieuze bakduo's gaan de strijd aan om de perfecte bruidstaart te bakken. Terwijl de geloftes worden uitgewisseld en traantjes weggepinkt, werken de bakteams zich een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben. Maar dan moet hij ook nog naar de bruidslocatie worden vervoerd. Het lot van de gepassioneerde bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Zij bepalen welke creatie het beste bij ze past en welk duo wint.

Uitzending gemist van Ja? Hier kun je alle uitzendingen van Ja kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-09-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!