Programma gemist?

Marianne van en Sander gaan trouwen. Ze door de hebben een duidelijke door boodschap voor de op tv bakkers: een mooie, de simpele taart, zónder bloemen. de Dat blijkt uit voor sommige bakduo's moeilijk te de verkroppen, een bruidstaart zonder met bloemen. Maar van als het in bruidspaar dat nou echt niet op wil, naar dan doe de je dat niet. uit Toch?

Chantal en van Damien een gaan trouwen en willen een naar bruidstaart een die tropisch en 'over de de top' met is. John zet tijdens drie bakduo's aan het werk. Ze een bakken alsof op hun leven ervan afhangt. een Als de vader naar van Damien langskomt de om te proeven, uit door worden last minute met nog plannen gewijzigd. Maar op of dat een op goed idee het is?

John uit krijgt de opdracht op tv een bruidstaart met te leveren voor het met huwelijk van Citra en Patrick. met Zij van hebben voor de uit drie bakduo's een naar pittige uitdaging in tijdens petto. Ten op tv eerste hebben de twee van samen zelf het een taartwinkel in Amsterdam. Ze weten een dus met precies hoe je een perfecte naar in taart bakt! Ten tweede op tv willen ze dat door hun beider culturen, van Surinaams en Indonesisch, terugkomen in naar de taart. En door hoe doe op je dat tijdens als echte Hollandse de taartenbakkers?

Compleet onverwachts vroeg van op tv de 21-jarige Sean zijn op vriendin Lisa ten huwelijk tijdens door een verbouwing. De naar sportieve Sean, in die zelf professioneel snowboarder naar het is, moest en zou in van de sneeuw trouwen. Lisa naar het wilde het jawoord uit echter per se in op tv de zon tijdens geven. Daarom besloten de ze om hartje zomer in SnowWorld uit te trouwen. een De door tortelduifjes willen graag uitpakken in met de naar taart.

maart 2021
29-09-2016 21:31

Afl. 4

Ja - Afl. 4

Marianne en Sander gaan trouwen. Ze hebben een duidelijke boodschap voor de bakkers: een mooie, simpele taart, zónder bloemen. Dat blijkt voor sommige bakduo's moeilijk te verkroppen, een bruidstaart zonder bloemen. Maar als het bruidspaar ...

22-09-2016 21:34

Afl. 3

Ja - Afl. 3

Chantal en Damien gaan trouwen en willen een bruidstaart die tropisch en 'over de top' is. John zet drie bakduo's aan het werk. Ze bakken alsof hun leven ervan afhangt. Als de vader van Damien langskomt om te proeven, worden last minute nog...

15-09-2016 21:31

Afl. 2

Ja - Afl. 2

John krijgt de opdracht een bruidstaart te leveren voor het huwelijk van Citra en Patrick. Zij hebben voor de drie bakduo's een pittige uitdaging in petto. Ten eerste hebben de twee samen zelf een taartwinkel in Amsterdam. Ze weten dus prec...

08-09-2016 21:31

Afl. 1

Ja - Afl. 1

Compleet onverwachts vroeg de 21-jarige Sean zijn vriendin Lisa ten huwelijk tijdens een verbouwing. De sportieve Sean, die zelf professioneel snowboarder is, moest en zou in de sneeuw trouwen. Lisa wilde het jawoord echter per se in de zon...

Ja gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja bij Ja liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja. Heb je een uitzending van Ja gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja gemist

Ik Wil... Een Taart,Realitybakshow waarin John Williams iedere aflevering één bruidspaar en drie bruidstaarten volgt op weg naar de grote dag. Drie ambitieuze bakduo's gaan de strijd aan om de perfecte bruidstaart te bakken. Terwijl de geloftes worden uitgewisseld en traantjes weggepinkt, werken de bakteams zich een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben. Maar dan moet hij ook nog naar de bruidslocatie worden vervoerd. Het lot van de gepassioneerde bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Zij bepalen welke creatie het beste bij ze past en welk duo wint.

Uitzending gemist van Ja? Hier kun je alle uitzendingen van Ja kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-09-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!