Programma gemist?

Marianne en Sander op gaan trouwen. in Ze hebben het een duidelijke boodschap voor op tv de bakkers: het een mooie, simpele uit taart, zónder door bloemen. Dat blijkt op tv voor sommige bakduo's moeilijk te verkroppen, een een het bruidstaart zonder bloemen. het Maar als het bruidspaar dat door nou echt naar niet wil, op tv dan doe je dat niet. door het Toch?

Chantal en met Damien gaan trouwen en naar willen door een bruidstaart die tropisch en een 'over de de top' is. John zet uit drie een bakduo's aan van het werk. Ze bakken alsof door hun met leven ervan afhangt. de Als de vader van Damien uit langskomt in om te proeven, worden last tijdens minute nog plannen gewijzigd. de Maar of door dat een een goed idee in is?

John op krijgt de opdracht een bruidstaart een te leveren een voor op het huwelijk van Citra en Patrick. het Zij hebben voor met de in drie bakduo's van een pittige uitdaging in petto. Ten op eerste hebben de in twee samen met zelf een op taartwinkel in Amsterdam. Ze met weten dus precies naar hoe een je een perfecte taart door bakt! Ten tweede willen ze een dat hun door beider culturen, Surinaams naar en Indonesisch, terugkomen in het de taart. de En hoe doe naar je dat als met echte Hollandse op tv taartenbakkers?

Compleet onverwachts uit vroeg de naar 21-jarige Sean op zijn vriendin Lisa uit ten huwelijk tijdens een uit verbouwing. De sportieve een Sean, die zelf professioneel snowboarder naar een is, moest en zou in de tijdens sneeuw op trouwen. Lisa wilde het jawoord tijdens echter op per se met in de zon geven. Daarom besloten tijdens ze om door hartje zomer op in SnowWorld te het trouwen. De tortelduifjes willen graag op tv uitpakken in met de in taart.

juli 2021
29-09-2016 21:31

Afl. 4

Ja - Afl. 4

Marianne en Sander gaan trouwen. Ze hebben een duidelijke boodschap voor de bakkers: een mooie, simpele taart, zónder bloemen. Dat blijkt voor sommige bakduo's moeilijk te verkroppen, een bruidstaart zonder bloemen. Maar als het bruidspaar ...

22-09-2016 21:34

Afl. 3

Ja - Afl. 3

Chantal en Damien gaan trouwen en willen een bruidstaart die tropisch en 'over de top' is. John zet drie bakduo's aan het werk. Ze bakken alsof hun leven ervan afhangt. Als de vader van Damien langskomt om te proeven, worden last minute nog...

15-09-2016 21:31

Afl. 2

Ja - Afl. 2

John krijgt de opdracht een bruidstaart te leveren voor het huwelijk van Citra en Patrick. Zij hebben voor de drie bakduo's een pittige uitdaging in petto. Ten eerste hebben de twee samen zelf een taartwinkel in Amsterdam. Ze weten dus prec...

08-09-2016 21:31

Afl. 1

Ja - Afl. 1

Compleet onverwachts vroeg de 21-jarige Sean zijn vriendin Lisa ten huwelijk tijdens een verbouwing. De sportieve Sean, die zelf professioneel snowboarder is, moest en zou in de sneeuw trouwen. Lisa wilde het jawoord echter per se in de zon...

Ja gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja bij Ja liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja. Heb je een uitzending van Ja gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja gemist

Ik Wil... Een Taart,Realitybakshow waarin John Williams iedere aflevering één bruidspaar en drie bruidstaarten volgt op weg naar de grote dag. Drie ambitieuze bakduo's gaan de strijd aan om de perfecte bruidstaart te bakken. Terwijl de geloftes worden uitgewisseld en traantjes weggepinkt, werken de bakteams zich een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben. Maar dan moet hij ook nog naar de bruidslocatie worden vervoerd. Het lot van de gepassioneerde bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Zij bepalen welke creatie het beste bij ze past en welk duo wint.

Uitzending gemist van Ja? Hier kun je alle uitzendingen van Ja kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 29-09-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!