Programma gemist?

Rick Nieman een onderzoekt een de diplomatieke lobby om op tv bedrijven uit uit het Verenigde Koninkrijk naar een Nederland te naar halen. Na de schokkende door uitslag van het brexitreferendum tijdens zette de een BV Nederland alle zeilen tijdens bij. Niet alleen om op tv tijdens de schokken van de een brexit op te vangen, maar tijdens ook de om er de vruchten van de te plukken. van De lobby om door Britse bedrijven kwam het maar met langzaam op gang, naar maar er gebeurde van alles het achter de in schermen.

Rick met Nieman onderzoekt in de deze aflevering van Haagse op Lobby de het lobby achter de omstreden tijdens wet die op over onze uit organen gaat. Wat door als een lobby een letterlijk een kwestie van in leven en dood betreft? Over een de donorwet, initiatief op van Pia Dijkstra, een de mochten politici zelf weten hoe op ze stemden, de zonder druk van de in partij. Een uit emotionele lobby het die op elk individueel op tv Kamerlid werd naar afgestemd.

Rick Nieman de onderzoekt de lobby door om uit de Formule 1 naar Nederland de te halen. Met de naar Maxmania zag met Nederland een nieuwe het nationale held, Max naar Verstappen, die hoge met ogen gooit in naar de van Grand Prix. Mooi om zo'n op tv race ook naar op tv Nederland te brengen. door Maar wie heeft de een macht binnen naar zo'n grote organisatie? het En hoe lobby je op tv om zo'n naar evenement naar op tv Nederland te tijdens halen?

Rick Nieman onderzoekt in de illustere op tv lobby voor op een vierkante in centimeter op voedselverpakking. Na het drama op tv uit van het vinkje naar moet er voor Nederland een alternatief naar komen. het De wetgever in wil graag een duidelijk teken op tijdens voedselproducten het om aan te geven in wat wel op of niet gezond is, maar in in de steenrijke industrie laat zich het niet door zomaar aan de kant tijdens zetten.

Rick Nieman op tv onderzoekt de lobby het in de op tv polder. Aan de klimaattafels op tv maken oude bekenden, die op door de weg in politiek de Den Haag maar met al te goed weten, uit de op dienst uit. Want naar een beetje lobbyist zit namens een zijn achterban aan een op tv van tijdens de klimaattafels, maar tijdens wat als je naar er niet van bijzit?

Vanavond start een op nieuw seizoen van naar uit Haagse Lobby, waarin Rick Nieman de de machten en krachten met in politiek Den door Haag onderzoekt . naar Wat met speelt er onder naar de spreekwoordelijke 'kaasstolp'? op tv Iedere aflevering één spraakmakend van dossier op vrijdagavond op tv om 22:55 op uur op NPO 2. Het nieuwe uit in seizoen begint met de door pulsvisserij. Rick Nieman onderzoekt een de tijdens lobbystrijd die in het op teken stond door van emotie tegen op tv wetenschap: hoe de Franse lobby een het Nederlandse innovatie op tv in de weg zat. uit Met Europarlementariër Annie tijdens van Schreijer-Pierik en Pim Visser van uit VisNed.

Rick Nieman onderzoekt een de lobby om tijdens tijdens de panda's naar Nederland op te halen. Over het op tv economisch door belang van de het panda-lobby. Met o.a. oud-premier Wim in Kok, oud-vicepremier Hans naar Wiegel, oud-minister een Ben Bot, dierentuindirecteur Robin met de Lange, Quote-hoofdredacteur Sander tijdens Schimmelpenninck de en werkgeversvoorzitter Hans de de Boer.

Rick door Nieman onderzoekt de van lobby rond medicijnen. Ondanks alle op van maatregelen van de overheid zijn de de prijzen van van sommige medicijnen in ongekend hoog. Met o.a. naar minister in Edith Schippers, ziekenhuisbestuurder van Wouter Bos, voorzitter zorgverzekeraars Andre Rouvoet door door en Tweede Kamerlid Fleur tijdens Agema.

Rick Nieman in onderzoekt de tijdens anti-tabakslobby. Ooit was de tabakslobby een de machtigste ter op tv wereld. Inmiddels heeft de de anti-tabakslobby in de overhand. Met o.a. het staatssecretaris Martin het van Rijn, op tv arts Wanda de Kanter, een oud-Tweede tijdens Kamerlid Lea Bouwmeester en tabakslobbyist van Abe een Brandsma.

Rick het Nieman onderzoekt de lobby rond naar uit Schiphol. Tussen KLM en Schiphol lijkt op tv de een strijd losgebarsten over door de groei van op Schiphol.

Rick Nieman onderzoekt het de het lobby rond naar Uber. De nieuwkomer in de tijdens taximarkt een bestormde met veel een tamtam de Nederlandse tijdens markt.

Rick met Nieman onderzoekt de naar machten en krachten een in politiek Den Haag. Wat de speelt een er onder de spreekwoordelijke 'kaasstolp'? in Het draait om een een door belangrijk politiek dossier, dat de een burger niet het zelden uit miljarden aan belastinggeld gaat het kosten. En die dossiers naar zijn naar talrijk. Van het vrijgeven van de tijdens gokmarkt, met subsidies op elektrische uit auto’s, de aanschaf van nieuwe de straaljagers van of gewoon statiegeld op plastic een flessen. In een het zoektocht in het op tv Haagse labyrinth tijdens spreekt hij met politici, door lobbyisten tijdens en belanghebbenden en doet het daarbij verrassende door ontdekkingen. Wie heeft het in tijdens Den Haag met allemaal naar voor het zeggen? Gaat door het altijd op wel om het algemeen belang? Of tijdens speelt er met meer? Met vanavond: de lamp met die kapot met moest. Rick Nieman de onderzoekt de lobby rond een het gloeilampverbod. Waarom uit wilde de uit lampenfabrikant zijn eigen op lampen een laten verbieden?

De tijdens lobby rond de een elektrische auto tijdens was zo succesvol, met dat ze bijna gratis werden van weggegeven. Rick Nieman onderzoekt met tijdens de wereld rond de stekkerauto. De op lobby rond de tijdens elektrische auto met was in zo succesvol, dat ze bijna gratis van naar werden weggegeven. Rick met Nieman onderzoekt de wereld rond van de stekkerauto. met Met o.a. minister Schultz naar en in voormalig ANWB-baas Guido van de Woerkom.

Nederland telt veel in te door veel te op tv dikke kinderen. Er wordt een gepleit voor een tijdens verbod op kinderreclame op tv voor frisdrank tijdens en snoep. Rick Nieman onderzoekt van de were... op Nederland telt veel te veel door te dikke op kinderen. Er wordt gepleit de voor een uit verbod op kinderreclame van voor frisdrank de en snoep. op tv Rick Nieman onderzoekt van de wereld van kidsmarketing. Met door o.a. Rob Oudkerk op en naar oud-Unilever CEO Antony van Burgmans.

januari 2019
14-12-2018 23:05

De brexitbuit

Haagse Lobby - De brexitbuit

Rick Nieman onderzoekt de diplomatieke lobby om bedrijven uit het Verenigde Koninkrijk naar Nederland te halen. Na de schokkende uitslag van het brexitreferendum zette de BV Nederland alle zeilen bij. Niet alleen om de schokken van de brexi...

07-12-2018 22:55

Haagse Lobby: de donorwet

Haagse Lobby - Haagse Lobby: de donorwet

Rick Nieman onderzoekt in deze aflevering van Haagse Lobby de lobby achter de omstreden wet die over onze organen gaat. Wat als een lobby letterlijk een kwestie van leven en dood betreft? Over de donorwet, initiatief van Pia Dijkstra, moc...

30-11-2018 22:50

Formule 1

Haagse Lobby - Formule 1

Rick Nieman onderzoekt de lobby om de Formule 1 naar Nederland te halen. Met de Maxmania zag Nederland een nieuwe nationale held, Max Verstappen, die hoge ogen gooit in de Grand Prix. Mooi om zo'n race ook naar Nederland te brengen. Maar wi...

16-11-2018 23:05

Voedseletiketten

Haagse Lobby - Voedseletiketten

Rick Nieman onderzoekt de illustere lobby voor een vierkante centimeter op voedselverpakking. Na het drama van het vinkje moet er voor Nederland een alternatief komen. De wetgever wil graag een duidelijk teken op voedselproducten om aan te ...

09-11-2018 22:55

Klimaattafels

Haagse Lobby - Klimaattafels

Rick Nieman onderzoekt de lobby in de polder. Aan de klimaattafels maken oude bekenden, die de weg in politiek Den Haag maar al te goed weten, de dienst uit. Want een beetje lobbyist zit namens zijn achterban aan een van de klimaattafels, m...

02-11-2018 22:55

Terug: Haagse Lobby

Haagse Lobby - Terug: Haagse Lobby

Vanavond start een nieuw seizoen van Haagse Lobby, waarin Rick Nieman de machten en krachten in politiek Den Haag onderzoekt . Wat speelt er onder de spreekwoordelijke 'kaasstolp'? Iedere aflevering één spraakmakend dossier op vrijdagavond ...

26-10-2017 21:10

De panda-lobby

Haagse Lobby - De panda-lobby

Rick Nieman onderzoekt de lobby om de panda's naar Nederland te halen. Over het economisch belang van de panda-lobby. Met o.a. oud-premier Wim Kok, oud-vicepremier Hans Wiegel, oud-minister Ben Bot, dierentuindirecteur Robin de Lange, Quote...

19-10-2017 21:10

De prijs van medicijnen

Haagse Lobby - De prijs van medicijnen

Rick Nieman onderzoekt de lobby rond medicijnen. Ondanks alle maatregelen van de overheid zijn de prijzen van sommige medicijnen ongekend hoog. Met o.a. minister Edith Schippers, ziekenhuisbestuurder Wouter Bos, voorzitter zorgverzekeraars ...

12-10-2017 21:10

Rookgordijnen

Haagse Lobby - Rookgordijnen

Rick Nieman onderzoekt de anti-tabakslobby. Ooit was de tabakslobby de machtigste ter wereld. Inmiddels heeft de anti-tabakslobby de overhand. Met o.a. staatssecretaris Martin van Rijn, arts Wanda de Kanter, oud-Tweede Kamerlid Lea Bouwmees...

28-09-2017 21:10

Luchtgevecht over Schiphol

Haagse Lobby - Luchtgevecht over Schiphol

Rick Nieman onderzoekt de lobby rond Schiphol. Tussen KLM en Schiphol lijkt een strijd losgebarsten over de groei van Schiphol.

21-09-2017 21:10

De cowboys van Uber

Haagse Lobby - De cowboys van Uber

Rick Nieman onderzoekt de lobby rond Uber. De nieuwkomer in de taximarkt bestormde met veel tamtam de Nederlandse markt.

14-09-2017 21:10

Terug: Haagse Lobby

Haagse Lobby - Terug: Haagse Lobby

Rick Nieman onderzoekt de machten en krachten in politiek Den Haag. Wat speelt er onder de spreekwoordelijke 'kaasstolp'? Het draait om een belangrijk politiek dossier, dat de burger niet zelden miljarden aan belastinggeld gaat kosten. En d...

26-10-2016 20:30

Koninklijke lobby rond de stekkerauto

Haagse Lobby - Koninklijke lobby rond de stekkerauto

De lobby rond de elektrische auto was zo succesvol, dat ze bijna gratis werden weggegeven. Rick Nieman onderzoekt de wereld rond de stekkerauto. De lobby rond de elektrische auto was zo succesvol, dat ze bijna gratis werden weggegeven. Rick...

19-10-2016 20:30

Verborgen Verleiders

Haagse Lobby - Verborgen Verleiders

Nederland telt veel te veel te dikke kinderen. Er wordt gepleit voor een verbod op kinderreclame voor frisdrank en snoep. Rick Nieman onderzoekt de were... Nederland telt veel te veel te dikke kinderen. Er wordt gepleit voor een verbod op k...

Haagse Lobby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Haagse Lobby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Haagse Lobby bij Haagse Lobby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Haagse Lobby. Heb je een uitzending van Haagse Lobby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Haagse Lobby gemist

Uitzending gemist van Haagse Lobby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Haagse Lobby, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Haagse Lobby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Haagse Lobby? Hier kun je alle uitzendingen van Haagse Lobby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord