Programma gemist?

Rick door Nieman onderzoekt de de diplomatieke lobby om bedrijven uit met het Verenigde naar Koninkrijk tijdens naar Nederland te halen. Na met de de schokkende uitslag van het naar brexitreferendum zette van de BV Nederland alle zeilen de bij. Niet alleen om met de schokken van een de brexit uit op te vangen, maar tijdens ook om op tv er de vruchten van op tv te op tv plukken. De lobby om Britse het de bedrijven kwam maar het langzaam op gang, maar er gebeurde de van alles van achter de uit schermen.

Rick tijdens Nieman onderzoekt in deze in aflevering op tv van Haagse Lobby van de lobby achter door de omstreden wet die over in onze met organen gaat. Wat als een in lobby letterlijk de een kwestie van uit leven en met dood betreft? Over de de donorwet, initiatief van Pia de Dijkstra, mochten op politici zelf weten hoe door ze stemden, in zonder druk tijdens van de partij. Een emotionele lobby op tv die op elk tijdens individueel Kamerlid werd van met afgestemd.

Rick op tv Nieman onderzoekt de door lobby om de Formule 1 in in naar Nederland te halen. Met met de Maxmania met zag Nederland een nieuwe nationale de held, Max een Verstappen, die op tv hoge ogen gooit in op de Grand Prix. Mooi met om van zo'n race een ook naar Nederland te het brengen. Maar wie de heeft de macht binnen naar zo'n grote organisatie? uit En hoe lobby je naar op om zo'n evenement naar tijdens Nederland te door halen?

Rick Nieman onderzoekt door tijdens de illustere lobby voor een vierkante van centimeter naar op voedselverpakking. Na met het drama van het van vinkje tijdens moet er voor tijdens Nederland een alternatief komen. De uit wetgever wil op graag een duidelijk teken op het voedselproducten uit om aan te naar geven wat wel of niet het gezond is, maar een de steenrijke industrie met laat zich niet een door zomaar aan de kant tijdens zetten.

Rick Nieman op tv onderzoekt de lobby in op tv de polder. de Aan de naar klimaattafels maken van oude bekenden, die naar de weg in met politiek Den Haag maar al te door tijdens goed weten, de dienst uit uit. Want op een beetje lobbyist zit een namens zijn achterban aan naar een door van de klimaattafels, naar maar wat als je er door niet met bijzit?

Vanavond start een tijdens nieuw seizoen door van door Haagse Lobby, waarin Rick Nieman de tijdens in machten en krachten in politiek Den in Haag onderzoekt uit . uit Wat speelt er onder de spreekwoordelijke uit 'kaasstolp'? Iedere op tv aflevering één naar spraakmakend dossier met op vrijdagavond om 22:55 uur naar op NPO 2. Het uit nieuwe seizoen naar begint met de pulsvisserij. Rick tijdens Nieman met onderzoekt de lobbystrijd die de in van het teken stond van emotie tegen op tv met wetenschap: hoe de Franse met lobby een in Nederlandse innovatie in door de weg zat. Met Europarlementariër het Annie op Schreijer-Pierik en Pim op Visser van VisNed.

Rick Nieman onderzoekt tijdens de lobby het om de op panda's naar Nederland te halen. in Over het economisch op belang van met de naar panda-lobby. Met o.a. een oud-premier Wim Kok, van oud-vicepremier Hans Wiegel, met oud-minister Ben Bot, van dierentuindirecteur Robin de Lange, Quote-hoofdredacteur van Sander Schimmelpenninck en met werkgeversvoorzitter door Hans de Boer.

Rick Nieman onderzoekt naar de een lobby rond de medicijnen. Ondanks alle maatregelen op van de overheid zijn de op tv prijzen van een sommige medicijnen op ongekend hoog. Met een o.a. minister Edith Schippers, de ziekenhuisbestuurder uit Wouter Bos, voorzitter zorgverzekeraars Andre in Rouvoet en Tweede op Kamerlid op Fleur Agema.

Rick Nieman onderzoekt met de in anti-tabakslobby. Ooit uit was de tabakslobby tijdens de machtigste ter wereld. Inmiddels heeft van naar de anti-tabakslobby de overhand. Met naar o.a. staatssecretaris het Martin van Rijn, arts een Wanda de Kanter, de oud-Tweede Kamerlid Lea op Bouwmeester en een tabakslobbyist Abe tijdens Brandsma.

Rick tijdens Nieman onderzoekt de van lobby rond Schiphol. Tussen KLM door en Schiphol door lijkt een strijd op losgebarsten over de groei in van met Schiphol.

Rick een Nieman onderzoekt de van lobby rond op Uber. De nieuwkomer met in de taximarkt bestormde met door veel de tamtam de Nederlandse het markt.

Rick Nieman onderzoekt het de de machten en krachten tijdens in politiek Den Haag. met Wat speelt er onder met de de spreekwoordelijke 'kaasstolp'? Het draait het om een met belangrijk politiek dossier, dat van de door burger niet zelden miljarden op aan belastinggeld gaat kosten. En tijdens op tv die dossiers zijn talrijk. een Van het door vrijgeven van de door gokmarkt, subsidies op elektrische met auto’s, de tijdens aanschaf van nieuwe straaljagers of tijdens gewoon door statiegeld op plastic flessen. In op tv een op zoektocht in het Haagse het labyrinth spreekt hij met politici, in een lobbyisten en belanghebbenden een en doet daarbij het verrassende ontdekkingen. Wie heeft het in van door Den Haag allemaal voor het door zeggen? door Gaat het altijd wel om op het algemeen belang? het Of speelt er meer? Met door vanavond: de lamp uit die kapot uit moest. door Rick Nieman onderzoekt de lobby rond de het gloeilampverbod. uit Waarom wilde het de lampenfabrikant zijn eigen lampen de laten door verbieden?

De lobby rond uit de elektrische op tv auto was de zo succesvol, dat ze bijna van gratis werden de weggegeven. Rick Nieman van onderzoekt de wereld met rond de stekkerauto. De van het lobby rond de in elektrische auto was op tv zo succesvol, dat ze de bijna gratis werden weggegeven. Rick op Nieman van onderzoekt de wereld rond een de stekkerauto. een Met o.a. minister in Schultz en voormalig ANWB-baas Guido de een van Woerkom.

Nederland met telt veel te op veel te de dikke kinderen. Er op wordt gepleit voor een met verbod op kinderreclame voor frisdrank uit door en snoep. Rick Nieman op tv onderzoekt de were... Nederland in telt veel een te veel te dikke van kinderen. Er wordt de gepleit voor op een verbod op kinderreclame van voor op tv frisdrank en snoep. Rick Nieman onderzoekt het de met wereld van kidsmarketing. tijdens Met o.a. Rob Oudkerk door en oud-Unilever uit CEO Antony een Burgmans.

mei 2021
14-12-2018 23:05

De brexitbuit

Haagse Lobby - De brexitbuit

Rick Nieman onderzoekt de diplomatieke lobby om bedrijven uit het Verenigde Koninkrijk naar Nederland te halen. Na de schokkende uitslag van het brexitreferendum zette de BV Nederland alle zeilen bij. Niet alleen om de schokken van de brexi...

07-12-2018 22:55

Haagse Lobby: de donorwet

Haagse Lobby - Haagse Lobby: de donorwet

Rick Nieman onderzoekt in deze aflevering van Haagse Lobby de lobby achter de omstreden wet die over onze organen gaat. Wat als een lobby letterlijk een kwestie van leven en dood betreft? Over de donorwet, initiatief van Pia Dijkstra, moc...

30-11-2018 22:50

Formule 1

Haagse Lobby - Formule 1

Rick Nieman onderzoekt de lobby om de Formule 1 naar Nederland te halen. Met de Maxmania zag Nederland een nieuwe nationale held, Max Verstappen, die hoge ogen gooit in de Grand Prix. Mooi om zo'n race ook naar Nederland te brengen. Maar wi...

16-11-2018 23:05

Voedseletiketten

Haagse Lobby - Voedseletiketten

Rick Nieman onderzoekt de illustere lobby voor een vierkante centimeter op voedselverpakking. Na het drama van het vinkje moet er voor Nederland een alternatief komen. De wetgever wil graag een duidelijk teken op voedselproducten om aan te ...

09-11-2018 22:55

Klimaattafels

Haagse Lobby - Klimaattafels

Rick Nieman onderzoekt de lobby in de polder. Aan de klimaattafels maken oude bekenden, die de weg in politiek Den Haag maar al te goed weten, de dienst uit. Want een beetje lobbyist zit namens zijn achterban aan een van de klimaattafels, m...

02-11-2018 22:55

Terug: Haagse Lobby

Haagse Lobby - Terug: Haagse Lobby

Vanavond start een nieuw seizoen van Haagse Lobby, waarin Rick Nieman de machten en krachten in politiek Den Haag onderzoekt . Wat speelt er onder de spreekwoordelijke 'kaasstolp'? Iedere aflevering één spraakmakend dossier op vrijdagavond ...

26-10-2017 21:10

De panda-lobby

Haagse Lobby - De panda-lobby

Rick Nieman onderzoekt de lobby om de panda's naar Nederland te halen. Over het economisch belang van de panda-lobby. Met o.a. oud-premier Wim Kok, oud-vicepremier Hans Wiegel, oud-minister Ben Bot, dierentuindirecteur Robin de Lange, Quote...

19-10-2017 21:10

De prijs van medicijnen

Haagse Lobby - De prijs van medicijnen

Rick Nieman onderzoekt de lobby rond medicijnen. Ondanks alle maatregelen van de overheid zijn de prijzen van sommige medicijnen ongekend hoog. Met o.a. minister Edith Schippers, ziekenhuisbestuurder Wouter Bos, voorzitter zorgverzekeraars ...

12-10-2017 21:10

Rookgordijnen

Haagse Lobby - Rookgordijnen

Rick Nieman onderzoekt de anti-tabakslobby. Ooit was de tabakslobby de machtigste ter wereld. Inmiddels heeft de anti-tabakslobby de overhand. Met o.a. staatssecretaris Martin van Rijn, arts Wanda de Kanter, oud-Tweede Kamerlid Lea Bouwmees...

28-09-2017 21:10

Luchtgevecht over Schiphol

Haagse Lobby - Luchtgevecht over Schiphol

Rick Nieman onderzoekt de lobby rond Schiphol. Tussen KLM en Schiphol lijkt een strijd losgebarsten over de groei van Schiphol.

21-09-2017 21:10

De cowboys van Uber

Haagse Lobby - De cowboys van Uber

Rick Nieman onderzoekt de lobby rond Uber. De nieuwkomer in de taximarkt bestormde met veel tamtam de Nederlandse markt.

14-09-2017 21:10

Terug: Haagse Lobby

Haagse Lobby - Terug: Haagse Lobby

Rick Nieman onderzoekt de machten en krachten in politiek Den Haag. Wat speelt er onder de spreekwoordelijke 'kaasstolp'? Het draait om een belangrijk politiek dossier, dat de burger niet zelden miljarden aan belastinggeld gaat kosten. En d...

26-10-2016 20:30

Koninklijke lobby rond de stekkerauto

Haagse Lobby - Koninklijke lobby rond de stekkerauto

De lobby rond de elektrische auto was zo succesvol, dat ze bijna gratis werden weggegeven. Rick Nieman onderzoekt de wereld rond de stekkerauto. De lobby rond de elektrische auto was zo succesvol, dat ze bijna gratis werden weggegeven. Rick...

19-10-2016 20:30

Verborgen Verleiders

Haagse Lobby - Verborgen Verleiders

Nederland telt veel te veel te dikke kinderen. Er wordt gepleit voor een verbod op kinderreclame voor frisdrank en snoep. Rick Nieman onderzoekt de were... Nederland telt veel te veel te dikke kinderen. Er wordt gepleit voor een verbod op k...

Haagse Lobby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Haagse Lobby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Haagse Lobby bij Haagse Lobby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Haagse Lobby. Heb je een uitzending van Haagse Lobby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Haagse Lobby gemist

Uitzending gemist van Haagse Lobby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Haagse Lobby, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Haagse Lobby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Haagse Lobby? Hier kun je alle uitzendingen van Haagse Lobby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!