Programma gemist?

Robbe op volgt vliegles. tijdens Daarbij krijgt hij hulp van Sam. van op Zij mag al alleen van vliegen en Robbe uit kan goed van met haar opschieten. Wanneer Robbe faalt met tijdens tijdens een test, ontdekt Ellis in dat iemand zijn tijdens test door heeft gesaboteerd. Maar wie zit erachter? in tijdens En waarom?

Robbe een heeft een het gebroken been. Om de de tijd te doden van helpt hij Ellis met het de het onderzoeken van haar stamboom. Ellis de vertelt over de een brief die haar over-over-overgrootvader de met heeft geschreven, waarin aanwijzingen naar een met waardevolle schat van staan.

Wanneer uit Aurelie haar het overwinning wil vieren van en haar gouden een medaille wil opdragen aan de haar vader, blijkt dat in de medaille verdwenen naar is. Robbe en Ellis op ontdekken naar dat er een kwade opzet in een het spel is. met Maar wie steelt er de nu een in gouden medaille?

Robbe het en Ellis maken een krantje op voor de bewoners tijdens van met een rusthuis. Tijdens één uit van tijdens hun rondes ontdekken ze van dat een aantal bewoners op tv is bestolen. Tijd voor tijdens het een onderzoek!

Markus heeft een een geest gezien de op het kerkhof en uit de portemonnee van een Esther wordt gestolen. met Ellis op tv wil het geestverhaal uitspitten, Robbe de met en Kosmoo onderzoeken de diefstal. Al van snel het blijkt er in een verband tussen de op twee verhalen te door zijn.

Nadat een de kakkerlakkenplaag naar bij Ellis thuis is van verholpen, blijft naar Robbe logeren. Die nacht wordt er een ingebroken. tijdens Ellis en Robbe ontdekken een dat door er meer inbraken door plaatsvonden bij huizen naar waar ook een op kakkerlakkenplaag was. Zou er een de link uit zijn?

De in pony van Robbe's nichtje naar Fran gedraagt de zich vreemd de de laatste tijd. de Tijdens een toernooi wordt Fran zelfs door op van haar pony gegooid. door Robbe en Ellis denken in dat er de kwade opzet een in het spel is en het gaan van op onderzoek.

Kosmoo een komt thuis met een klein in hondje, maar al de snel tijdens blijkt dat deze ontsnapt de is tijdens tijdens een inbraak. De boeven van doen zich voor de als de eigenaar van op tv de het beestje en nemen hem op mee. met Kan Kosmoo het hondje op redden?

Robbe klust op bij in naar een gamewinkel. Wanneer hij op tv een klant opmerkt op tv die zich verdacht gedraagt, een besluit door hij hem te volgen. Hij met komt de zo te van weten dat een dievenbende een lading een nieuwe games uit van uit de winkel wil stelen. Kan uit Robbe op hen stoppen?

Robbe mag uit een weekend op tv meelopen met de door brandweer. Hij ontdekt van dat er met al een tijdje een een pyromaan aan in het werk is in Zeezicht, door maar de een politie kan hem in niet vinden. Gelukkig hebben op tv Robbe en het Ellis Kosmoo om van op onderzoek te op tv gaan!

De familie door Williams de gaat een weekend een naar de Ardennen. uit Niet lang na van hun aankomst duiken er twee met mannen op met in een uit onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen tijdens dat er op tv iets niet uit klopt...

Floris, de de neef naar van Ellis, gaat op spokenjacht naar in een een oude, vervallen fabriek. Ellis van volgt alles van via haar smartphone, maar dan een uit valt plotseling het in contact weg. Ellis maakt zich zorgen op tv en met vraagt Robbe en door Kosmoo om een op kijkje te gaan door nemen.

Ellis en Robbe naar door vinden het vreselijk naar dat het bos van Zeezicht de gekapt het wordt. Wanneer ze willen protesteren om uit de tijdens kap tegen te de houden, blijkt uit dat ze niets kunnen doen omdat het het bos bouwgrond het is. Maar met dan doet Robbe een een van ontdekking...

Robbe, tijdens Ellis en tijdens Kosmoo vinden in in een bouwvallig kasteel een uit grammofoonplaat. Die bevat van een raadselachtige boodschap van het baron Leroy, de overleden het tijdens eigenaar. Wie het raadsel kan een oplossen, zal een de schat op vinden met de erfenis met van de het baron.

Robbe een heeft een vakantiebaantje op het de kinderboerderij. met Tony de pony verdwijnt de uit op zijn stal, zonder sporen van uitbraak. tijdens Wie op heeft de staldeur opengezet? En op waarom? de Kunnen Robbe een en Ellis, samen met Kosmoo, het naar raadsel op oplossen?

augustus 2019
26-08-2018 08:30

Vliegeniers

Kosmoo - Vliegeniers

Robbe volgt vliegles. Daarbij krijgt hij hulp van Sam. Zij mag al alleen vliegen en Robbe kan goed met haar opschieten. Wanneer Robbe faalt tijdens een test, ontdekt Ellis dat iemand zijn test heeft gesaboteerd. Maar wie zit erachter? En wa...

26-08-2018 08:00

Het logboek

Kosmoo - Het logboek

Robbe heeft een gebroken been. Om de tijd te doden helpt hij Ellis met het onderzoeken van haar stamboom. Ellis vertelt over een brief die haar over-over-overgrootvader heeft geschreven, waarin aanwijzingen naar een waardevolle schat staan.

25-08-2018 08:10

De gouden medaille

Kosmoo - De gouden medaille

Wanneer Aurelie haar overwinning wil vieren en haar gouden medaille wil opdragen aan haar vader, blijkt dat de medaille verdwenen is. Robbe en Ellis ontdekken dat er kwade opzet in het spel is. Maar wie steelt er nu een gouden medaille?

19-08-2018 08:10

Onrust in het rusthuis

Kosmoo - Onrust in het rusthuis

Robbe en Ellis maken een krantje voor de bewoners van een rusthuis. Tijdens één van hun rondes ontdekken ze dat een aantal bewoners is bestolen. Tijd voor een onderzoek!

18-08-2018 08:10

Grafschennis

Kosmoo - Grafschennis

Markus heeft een geest gezien op het kerkhof en de portemonnee van Esther wordt gestolen. Ellis wil het geestverhaal uitspitten, Robbe en Kosmoo onderzoeken de diefstal. Al snel blijkt er een verband tussen de twee verhalen te zijn.

12-08-2018 08:15

Allemaal beestjes

Kosmoo - Allemaal beestjes

Nadat een kakkerlakkenplaag bij Ellis thuis is verholpen, blijft Robbe logeren. Die nacht wordt er ingebroken. Ellis en Robbe ontdekken dat er meer inbraken plaatsvonden bij huizen waar ook een kakkerlakkenplaag was. Zou er een link zijn?

11-08-2018 08:10

Het ponymysterie

Kosmoo - Het ponymysterie

De pony van Robbe's nichtje Fran gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Tijdens een toernooi wordt Fran zelfs van haar pony gegooid. Robbe en Ellis denken dat er kwade opzet in het spel is en gaan op onderzoek.

05-08-2018 08:15

De stinkende parel

Kosmoo - De stinkende parel

Kosmoo komt thuis met een klein hondje, maar al snel blijkt dat deze ontsnapt is tijdens een inbraak. De boeven doen zich voor als de eigenaar van het beestje en nemen hem mee. Kan Kosmoo het hondje redden?

04-08-2018 08:15

Revolution war

Kosmoo - Revolution war

Robbe klust bij in een gamewinkel. Wanneer hij een klant opmerkt die zich verdacht gedraagt, besluit hij hem te volgen. Hij komt zo te weten dat een dievenbende een lading nieuwe games uit de winkel wil stelen. Kan Robbe hen stoppen?

29-07-2018 08:15

De pyromaan

Kosmoo - De pyromaan

Robbe mag een weekend meelopen met de brandweer. Hij ontdekt dat er al een tijdje een pyromaan aan het werk is in Zeezicht, maar de politie kan hem niet vinden. Gelukkig hebben Robbe en Ellis Kosmoo om op onderzoek te gaan!

28-07-2018 08:20

Zorgeloze vakantie

Kosmoo - Zorgeloze vakantie

De familie Williams gaat een weekend naar de Ardennen. Niet lang na hun aankomst duiken er twee mannen op met een onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen dat er iets niet klopt...

22-07-2018 08:10

Spokenjacht

Kosmoo - Spokenjacht

Floris, de neef van Ellis, gaat op spokenjacht in een oude, vervallen fabriek. Ellis volgt alles via haar smartphone, maar dan valt plotseling het contact weg. Ellis maakt zich zorgen en vraagt Robbe en Kosmoo om een kijkje te gaan nemen.

21-07-2018 08:15

Red het bos

Kosmoo - Red het bos

Ellis en Robbe vinden het vreselijk dat het bos van Zeezicht gekapt wordt. Wanneer ze willen protesteren om de kap tegen te houden, blijkt dat ze niets kunnen doen omdat het bos bouwgrond is. Maar dan doet Robbe een ontdekking...

13-12-2017 13:25

Het geheim van het kasteel

Kosmoo - Het geheim van het kasteel

Robbe, Ellis en Kosmoo vinden in een bouwvallig kasteel een grammofoonplaat. Die bevat een raadselachtige boodschap van baron Leroy, de overleden eigenaar. Wie het raadsel kan oplossen, zal de schat vinden met de erfenis van de baron.

06-12-2017 13:35

Waar is Tony?

Kosmoo - Waar is Tony?

Robbe heeft een vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de pony verdwijnt uit zijn stal, zonder sporen van uitbraak. Wie heeft de staldeur opengezet? En waarom? Kunnen Robbe en Ellis, samen met Kosmoo, het raadsel oplossen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kosmoo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kosmoo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kosmoo bij Kosmoo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kosmoo. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kosmoo gemist

Uitzending gemist van Kosmoo? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kosmoo, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kosmoo? Hier kun je alle uitzendingen van Kosmoo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 26-08-2018 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord