Programma gemist?

Robbe, de Ellis en Kosmoo vinden in de een bouwvallig kasteel in in een grammofoonplaat. Die bevat tijdens een raadselachtige boodschap de van baron Leroy, de overleden van eigenaar. de Wie het raadsel kan oplossen, in zal de schat een vinden met de de erfenis van naar de de baron.

Robbe heeft een op in vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de met pony verdwijnt uit het zijn van stal, zonder naar sporen van uitbraak. met Wie heeft de staldeur van opengezet? En waarom? Kunnen Robbe met en in Ellis, samen met met Kosmoo, het raadsel een oplossen?

Op in de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met met een gevaar voor eigen leven, tijdens hangen de Bobcats een in vlag met hun tag. in naar Robbe wil hun stunts door eens in het met echt zien naar en dringt hun schuilplaats binnen. door Dat had van hij beter niet op kunnen doen...

Iona, die de aan de rand tijdens van naar het bos woont, maakt melding van door een wolf. de Ze is niet de de in eerste die het dier opmerkt. Robbe een op tv en Ellis willen daar het van fijne van weten uit en gaan samen van met met Kosmoo op onderzoek. met De sporen leiden naar... een door weerwolf!

Robbe en naar Ellis gaan naar het uit museum. Daar op wordt een waardevol naar fossiel gestolen. De het bewaker in werd neergeslagen en kan geen door beschrijving geven op van de dader. een Kunnen Robbe, Ellis en een Kosmoo de van dief op het een spoor komen de en het fossiel in terugbrengen?

Bob het beweert dat in hij is aangevallen door Kosmoo. naar Daarom moet Kosmoo op naar het asiel. Robbe de op tv en Ellis geloven uit niet dat Kosmoo zoiets zou doen naar en gaan op in onderzoek uit tijdens om zijn onschuld te op tv bewijzen. Is in Bob wel zo vriendelijk uit als van hij lijkt?

Robbe en met Markus tijdens gaan op mannenweekend. Ook Kosmoo mag een mee, na op tv aandringen en veel geblaf. op tv Ellis is met er het niet gerust op, want ze heeft uit een in voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. door Niemand hecht geloof met aan met die droom, tot naar er iets door misgaat...

Ellis tijdens wordt omvergereden, waarna de bestuuder met vlucht. Terwijl Ellis tijdens in het met ziekenhuis ligt, gaan Robbe van en Kosmoo tijdens op zoek in naar de van misdadiger die hun vriendin heeft op tv aangereden. Het enige spoor op tv dat ze op tv hebben is een op tv doodskopring.

De kat op tv van Paula, de op tante van een Ellis, wordt ontvoerd. De dader met vraagt losgeld. Robbe, tijdens een Ellis en Kosmoo gaan op naar onderzoek uit en een ontdekken dat op er nog met meer dieren worden ontvoerd een in Zeezicht. Kunnen met ze de ontvoerder naar stoppen?

Robbe, door Ellis en Kosmoo hebben naar een afspraak met strandjutter naar op tv Willy, maar die blijkt verdwenen. Het het enige spoor dat naar in Robbe, Ellis en Kosmoo hebben, het is een naar antiek schaakstuk de dat ze vinden in zijn in strandhuisje.

Robbe tijdens is superblij wanneer het zijn neef Jasper tijdens komt logeren. Samen met met Ellis en Kosmoo uit doen ze van leuke dingen. Maar waarom gedraagt van Jasper zich van zo vreemd? En uit wie zijn die door jongeren die uit Jasper voortdurend tijdens aanklampen?

Robbe laat Kosmoo door inbreken de op school naar om examenvragen te stelen, maar krijgt tijdens wroeging en gaat in er het niet mee door. Die het nacht worden er tijdens computers de gestolen in de klas het van Robbe. Doordat op tv Kosmoo daar tijdens aanwezig was, komt naar Robbe de dief van op het spoor.

Robbe en Ellis het gaan samen met het door Kosmoo naar tv-opnames de kijken, want Markus speelt naar mee als figurant. tijdens Robbe gaat vooral mee om naar actrice Laura aan een het met werk te op zien, die bij hem de op school een zit. Maar zij tijdens verdwijnt plotseling spoorloos. Wat is er tijdens in gebeurd?

Remko, met een vriend van Ellis, de is ervan overtuigd in dat aliens uit bestaan. Wanneer met hij contact met de buitenaardse uit wezens het wil opnemen, loopt het echter mis. uit naar Ku... Remko, een door vriend van Ellis, is ervan een overtuigd dat de aliens bestaan. naar Wanneer hij contact met van de buitenaardse op wezens wil opnemen, in loopt het echter mis. de Kunnen Robbe, Ellis en Kosmoo de hem met tijdig redden?

In naar restaurant De Schelp is op tv er een plotselinge het uitbraak van uit voedselvergiftiging. Robbe gaat met Ellis door met en Kosmoo op van onderzoek. Zou er door kwaad opzet in met het spel zijn?

maart 2018
13-12-2017 13:25

Het geheim van het kasteel

Kosmoo - Het geheim van het kasteel

Robbe, Ellis en Kosmoo vinden in een bouwvallig kasteel een grammofoonplaat. Die bevat een raadselachtige boodschap van baron Leroy, de overleden eigenaar. Wie het raadsel kan oplossen, zal de schat vinden met de erfenis van de baron.

06-12-2017 13:35

Waar is Tony?

Kosmoo - Waar is Tony?

Robbe heeft een vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de pony verdwijnt uit zijn stal, zonder sporen van uitbraak. Wie heeft de staldeur opengezet? En waarom? Kunnen Robbe en Ellis, samen met Kosmoo, het raadsel oplossen?

15-11-2017 13:10

De Bobcats

Kosmoo - De Bobcats

Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen leven, hangen de Bobcats een vlag met hun tag. Robbe wil hun stunts eens in het echt zien en dringt hun schuilplaats binnen. Dat had hij beter niet kunnen doen...

08-11-2017 12:50

De wolf van Zeezicht

Kosmoo - De wolf van Zeezicht

Iona, die aan de rand van het bos woont, maakt melding van een wolf. Ze is niet de eerste die het dier opmerkt. Robbe en Ellis willen daar het fijne van weten en gaan samen met Kosmoo op onderzoek. De sporen leiden naar... een weerwolf!

01-11-2017 12:45

Fossiel

Kosmoo - Fossiel

Robbe en Ellis gaan naar het museum. Daar wordt een waardevol fossiel gestolen. De bewaker werd neergeslagen en kan geen beschrijving geven van de dader. Kunnen Robbe, Ellis en Kosmoo de dief op het spoor komen en het fossiel terugbrengen?

25-10-2017 12:55

Asiel

Kosmoo - Asiel

Bob beweert dat hij is aangevallen door Kosmoo. Daarom moet Kosmoo naar het asiel. Robbe en Ellis geloven niet dat Kosmoo zoiets zou doen en gaan op onderzoek uit om zijn onschuld te bewijzen. Is Bob wel zo vriendelijk als hij lijkt?

18-10-2017 12:50

Mannenweekend

Kosmoo - Mannenweekend

Robbe en Markus gaan op mannenweekend. Ook Kosmoo mag mee, na aandringen en veel geblaf. Ellis is er niet gerust op, want ze heeft een voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. Niemand hecht geloof aan die droom, tot er iets misgaat...

11-10-2017 13:00

Vluchtmisdrijf

Kosmoo - Vluchtmisdrijf

Ellis wordt omvergereden, waarna de bestuuder vlucht. Terwijl Ellis in het ziekenhuis ligt, gaan Robbe en Kosmoo op zoek naar de misdadiger die hun vriendin heeft aangereden. Het enige spoor dat ze hebben is een doodskopring.

04-10-2017 12:55

Gekatnapt

Kosmoo - Gekatnapt

De kat van Paula, de tante van Ellis, wordt ontvoerd. De dader vraagt losgeld. Robbe, Ellis en Kosmoo gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er nog meer dieren worden ontvoerd in Zeezicht. Kunnen ze de ontvoerder stoppen?

27-09-2017 13:00

De strandjutter

Kosmoo - De strandjutter

Robbe, Ellis en Kosmoo hebben een afspraak met strandjutter Willy, maar die blijkt verdwenen. Het enige spoor dat Robbe, Ellis en Kosmoo hebben, is een antiek schaakstuk dat ze vinden in zijn strandhuisje.

20-09-2017 12:55

De foute neef

Kosmoo - De foute neef

Robbe is superblij wanneer zijn neef Jasper komt logeren. Samen met Ellis en Kosmoo doen ze leuke dingen. Maar waarom gedraagt Jasper zich zo vreemd? En wie zijn die jongeren die Jasper voortdurend aanklampen?

13-09-2017 13:00

Digitale diefstal

Kosmoo - Digitale diefstal

Robbe laat Kosmoo inbreken op school om examenvragen te stelen, maar krijgt wroeging en gaat er niet mee door. Die nacht worden er computers gestolen in de klas van Robbe. Doordat Kosmoo daar aanwezig was, komt Robbe de dief op het spoor.

06-09-2017 13:00

Actie!

Kosmoo - Actie!

Robbe en Ellis gaan samen met Kosmoo naar tv-opnames kijken, want Markus speelt mee als figurant. Robbe gaat vooral mee om actrice Laura aan het werk te zien, die bij hem op school zit. Maar zij verdwijnt plotseling spoorloos. Wat is er geb...

22-10-2016 07:45

Buitenaards kristal

Kosmoo - Buitenaards kristal

Remko, een vriend van Ellis, is ervan overtuigd dat aliens bestaan. Wanneer hij contact met de buitenaardse wezens wil opnemen, loopt het echter mis. Ku... Remko, een vriend van Ellis, is ervan overtuigd dat aliens bestaan. Wanneer hij cont...

16-10-2016 07:55

Niet zuiver op de graat

Kosmoo - Niet zuiver op de graat

In restaurant De Schelp is er een plotselinge uitbraak van voedselvergiftiging. Robbe gaat met Ellis en Kosmoo op onderzoek. Zou er kwaad opzet in het spel zijn?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kosmoo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kosmoo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kosmoo bij Kosmoo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kosmoo. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kosmoo gemist

Uitzending gemist van Kosmoo? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kosmoo, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kosmoo? Hier kun je alle uitzendingen van Kosmoo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord