Programma gemist?

Robbe volgt een vliegles. Daarbij krijgt hij een hulp van Sam. met Zij mag al tijdens alleen vliegen de en Robbe kan tijdens goed met haar opschieten. in Wanneer Robbe een faalt tijdens in een test, ontdekt Ellis dat door iemand zijn in test heeft tijdens gesaboteerd. Maar het wie zit erachter? En de waarom?

Robbe heeft uit een gebroken door been. Om de tijd te naar op doden helpt hij Ellis met van het onderzoeken van haar in stamboom. naar Ellis vertelt over op een brief die haar over-over-overgrootvader op tv van heeft geschreven, waarin aanwijzingen naar een het uit waardevolle schat staan.

Wanneer Aurelie van haar op tv overwinning wil vieren en haar de gouden medaille in wil opdragen in aan haar vader, blijkt dat op de medaille een verdwenen is. Robbe en Ellis het ontdekken tijdens dat er kwade opzet op in het spel is. op tv Maar wie steelt van er op nu een gouden een medaille?

Robbe van en Ellis een maken een krantje voor de tijdens bewoners van een rusthuis. op Tijdens één een van hun op rondes ontdekken ze naar dat een aantal bewoners in is bestolen. Tijd naar voor een met onderzoek!

Markus tijdens heeft een geest gezien de op het kerkhof en door de tijdens portemonnee van Esther op tv wordt gestolen. op Ellis wil het geestverhaal de uitspitten, Robbe naar en Kosmoo onderzoeken van de diefstal. Al snel op blijkt er een verband op tv tussen de twee verhalen een te naar zijn.

Nadat een in kakkerlakkenplaag bij Ellis thuis het is verholpen, het blijft Robbe de logeren. Die nacht wordt er het ingebroken. Ellis en een Robbe ontdekken op dat er meer uit inbraken plaatsvonden op tv bij huizen naar waar ook een kakkerlakkenplaag in was. Zou de er een link met zijn?

De met pony van Robbe's nichtje op tv Fran gedraagt zich in vreemd de laatste tijd. op tv de Tijdens een toernooi wordt uit Fran zelfs van haar op pony gegooid. door Robbe en Ellis denken dat door er door kwade opzet in het op spel is van en gaan op naar onderzoek.

Kosmoo komt een thuis met een klein in met hondje, maar al snel blijkt tijdens dat deze ontsnapt op tv is tijdens met een inbraak. De in boeven doen zich voor een als de eigenaar op tv van tijdens het beestje en nemen hem van mee. Kan Kosmoo het tijdens hondje tijdens redden?

Robbe met klust bij tijdens in een gamewinkel. van Wanneer hij een met klant opmerkt die zich verdacht gedraagt, door naar besluit hij hem te volgen. Hij uit komt zo te een weten dat een door dievenbende een lading het nieuwe games in uit de winkel wil naar stelen. Kan de Robbe hen naar stoppen?

Robbe met mag een door weekend meelopen met door de brandweer. Hij ontdekt dat er een al een tijdje op van een pyromaan aan het werk in is in Zeezicht, tijdens maar de op tv politie kan hem niet naar vinden. Gelukkig door hebben Robbe en Ellis een Kosmoo om op met onderzoek naar te gaan!

De familie het Williams gaat op tv een weekend naar de Ardennen. op Niet de lang na hun tijdens aankomst duiken met er twee mannen op tv op met een onduidelijk verhaal. Robbe van voelt meteen op dat er door iets niet in klopt...

Floris, een de neef van tijdens Ellis, gaat op spokenjacht in in een oude, vervallen uit het fabriek. Ellis volgt alles het via haar van smartphone, maar dan valt plotseling op tv het contact weg. de Ellis maakt van zich zorgen en met vraagt Robbe en in Kosmoo om een van kijkje te gaan door nemen.

Ellis het en Robbe uit vinden het vreselijk dat het op tv bos van uit Zeezicht gekapt wordt. naar Wanneer ze een willen protesteren om de kap op tv tegen te houden, op tv blijkt dat ze niets met kunnen van doen omdat op het bos bouwgrond is. naar Maar dan door doet Robbe een met ontdekking...

Robbe, een Ellis en Kosmoo vinden van in van een bouwvallig kasteel een grammofoonplaat. Die naar bevat een door raadselachtige boodschap van van baron Leroy, van de overleden eigenaar. Wie tijdens het raadsel van kan oplossen, op zal de schat door vinden met de erfenis van de op in baron.

Robbe heeft een een de vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de een pony verdwijnt uit naar de zijn stal, zonder door sporen van uitbraak. Wie van heeft de staldeur de opengezet? En waarom? Kunnen van Robbe door en Ellis, samen met Kosmoo, het naar raadsel op oplossen?

oktober 2018
26-08-2018 08:30

Vliegeniers

Kosmoo - Vliegeniers

Robbe volgt vliegles. Daarbij krijgt hij hulp van Sam. Zij mag al alleen vliegen en Robbe kan goed met haar opschieten. Wanneer Robbe faalt tijdens een test, ontdekt Ellis dat iemand zijn test heeft gesaboteerd. Maar wie zit erachter? En wa...

26-08-2018 08:00

Het logboek

Kosmoo - Het logboek

Robbe heeft een gebroken been. Om de tijd te doden helpt hij Ellis met het onderzoeken van haar stamboom. Ellis vertelt over een brief die haar over-over-overgrootvader heeft geschreven, waarin aanwijzingen naar een waardevolle schat staan.

25-08-2018 08:10

De gouden medaille

Kosmoo - De gouden medaille

Wanneer Aurelie haar overwinning wil vieren en haar gouden medaille wil opdragen aan haar vader, blijkt dat de medaille verdwenen is. Robbe en Ellis ontdekken dat er kwade opzet in het spel is. Maar wie steelt er nu een gouden medaille?

19-08-2018 08:10

Onrust in het rusthuis

Kosmoo - Onrust in het rusthuis

Robbe en Ellis maken een krantje voor de bewoners van een rusthuis. Tijdens één van hun rondes ontdekken ze dat een aantal bewoners is bestolen. Tijd voor een onderzoek!

18-08-2018 08:10

Grafschennis

Kosmoo - Grafschennis

Markus heeft een geest gezien op het kerkhof en de portemonnee van Esther wordt gestolen. Ellis wil het geestverhaal uitspitten, Robbe en Kosmoo onderzoeken de diefstal. Al snel blijkt er een verband tussen de twee verhalen te zijn.

12-08-2018 08:15

Allemaal beestjes

Kosmoo - Allemaal beestjes

Nadat een kakkerlakkenplaag bij Ellis thuis is verholpen, blijft Robbe logeren. Die nacht wordt er ingebroken. Ellis en Robbe ontdekken dat er meer inbraken plaatsvonden bij huizen waar ook een kakkerlakkenplaag was. Zou er een link zijn?

11-08-2018 08:10

Het ponymysterie

Kosmoo - Het ponymysterie

De pony van Robbe's nichtje Fran gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Tijdens een toernooi wordt Fran zelfs van haar pony gegooid. Robbe en Ellis denken dat er kwade opzet in het spel is en gaan op onderzoek.

05-08-2018 08:15

De stinkende parel

Kosmoo - De stinkende parel

Kosmoo komt thuis met een klein hondje, maar al snel blijkt dat deze ontsnapt is tijdens een inbraak. De boeven doen zich voor als de eigenaar van het beestje en nemen hem mee. Kan Kosmoo het hondje redden?

04-08-2018 08:15

Revolution war

Kosmoo - Revolution war

Robbe klust bij in een gamewinkel. Wanneer hij een klant opmerkt die zich verdacht gedraagt, besluit hij hem te volgen. Hij komt zo te weten dat een dievenbende een lading nieuwe games uit de winkel wil stelen. Kan Robbe hen stoppen?

29-07-2018 08:15

De pyromaan

Kosmoo - De pyromaan

Robbe mag een weekend meelopen met de brandweer. Hij ontdekt dat er al een tijdje een pyromaan aan het werk is in Zeezicht, maar de politie kan hem niet vinden. Gelukkig hebben Robbe en Ellis Kosmoo om op onderzoek te gaan!

28-07-2018 08:20

Zorgeloze vakantie

Kosmoo - Zorgeloze vakantie

De familie Williams gaat een weekend naar de Ardennen. Niet lang na hun aankomst duiken er twee mannen op met een onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen dat er iets niet klopt...

22-07-2018 08:10

Spokenjacht

Kosmoo - Spokenjacht

Floris, de neef van Ellis, gaat op spokenjacht in een oude, vervallen fabriek. Ellis volgt alles via haar smartphone, maar dan valt plotseling het contact weg. Ellis maakt zich zorgen en vraagt Robbe en Kosmoo om een kijkje te gaan nemen.

21-07-2018 08:15

Red het bos

Kosmoo - Red het bos

Ellis en Robbe vinden het vreselijk dat het bos van Zeezicht gekapt wordt. Wanneer ze willen protesteren om de kap tegen te houden, blijkt dat ze niets kunnen doen omdat het bos bouwgrond is. Maar dan doet Robbe een ontdekking...

13-12-2017 13:25

Het geheim van het kasteel

Kosmoo - Het geheim van het kasteel

Robbe, Ellis en Kosmoo vinden in een bouwvallig kasteel een grammofoonplaat. Die bevat een raadselachtige boodschap van baron Leroy, de overleden eigenaar. Wie het raadsel kan oplossen, zal de schat vinden met de erfenis van de baron.

06-12-2017 13:35

Waar is Tony?

Kosmoo - Waar is Tony?

Robbe heeft een vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de pony verdwijnt uit zijn stal, zonder sporen van uitbraak. Wie heeft de staldeur opengezet? En waarom? Kunnen Robbe en Ellis, samen met Kosmoo, het raadsel oplossen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kosmoo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kosmoo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kosmoo bij Kosmoo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kosmoo. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kosmoo gemist

Uitzending gemist van Kosmoo? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kosmoo, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kosmoo? Hier kun je alle uitzendingen van Kosmoo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 26-08-2018 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord