Programma gemist?

Robbe, Ellis en op tv uit Kosmoo vinden in een bouwvallig kasteel een door een grammofoonplaat. Die bevat een in raadselachtige boodschap van naar baron Leroy, het de overleden eigenaar. Wie in het raadsel kan oplossen, van zal de de schat vinden met met de erfenis van de van van baron.

Robbe op heeft een vakantiebaantje op met de kinderboerderij. Tony de op pony verdwijnt tijdens uit in zijn stal, zonder sporen met van uitbraak. Wie heeft de de staldeur opengezet? het En waarom? Kunnen tijdens Robbe en het Ellis, samen met Kosmoo, de het raadsel de oplossen?

Op het de meest op tv onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen op leven, hangen de met Bobcats tijdens een vlag in met hun tag. Robbe wil hun in naar stunts eens in op tv het echt zien een en dringt hun naar schuilplaats binnen. Dat had het hij beter niet van kunnen doen...

Iona, naar die aan de rand uit van het bos woont, van maakt melding op tv van een wolf. Ze door is van niet de eerste die het uit dier opmerkt. op Robbe met en Ellis willen daar uit het fijne van weten en van gaan samen naar met Kosmoo op onderzoek. uit De naar sporen leiden naar... met een weerwolf!

Robbe de en Ellis gaan naar met het museum. Daar wordt tijdens een waardevol fossiel op gestolen. De op tv bewaker werd door neergeslagen en van kan geen beschrijving geven van de het dader. van Kunnen Robbe, Ellis en Kosmoo een de dief op tijdens het in spoor komen en het het fossiel uit terugbrengen?

Bob beweert op dat hij de is aangevallen op door Kosmoo. Daarom moet de Kosmoo naar het asiel. Robbe uit en Ellis uit geloven niet dat naar Kosmoo zoiets zou doen van door en gaan op onderzoek tijdens uit om zijn onschuld met te bewijzen. Is van Bob wel zo vriendelijk tijdens in als hij lijkt?

Robbe en op Markus gaan uit op mannenweekend. Ook een Kosmoo mag mee, na op aandringen en veel uit geblaf. Ellis is er een niet gerust op, met want ze de heeft een op voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. op Niemand het hecht geloof aan met die droom, tot op tv er iets van misgaat...

Ellis wordt door omvergereden, op waarna de bestuuder vlucht. Terwijl op tv Ellis in het de ziekenhuis ligt, naar gaan Robbe en Kosmoo in op de zoek naar de de misdadiger die hun vriendin heeft aangereden. door Het een enige spoor dat ze hebben naar is een naar doodskopring.

De kat door van Paula, uit de tante van een Ellis, wordt ontvoerd. uit De dader vraagt op tv losgeld. Robbe, Ellis en Kosmoo van gaan naar op onderzoek het uit en ontdekken dat er nog tijdens meer in dieren worden ontvoerd in op Zeezicht. Kunnen de ze de ontvoerder met stoppen?

Robbe, in Ellis en in Kosmoo hebben een afspraak met met strandjutter tijdens Willy, maar die blijkt verdwenen. Het de enige spoor een dat op Robbe, Ellis en uit Kosmoo hebben, is een van antiek schaakstuk door dat ze vinden in zijn een strandhuisje.

Robbe is superblij met op tv wanneer zijn neef Jasper komt met logeren. Samen met met Ellis en Kosmoo met doen het ze leuke dingen. Maar door waarom gedraagt uit Jasper zich zo vreemd? En het wie zijn die jongeren in die Jasper door voortdurend uit aanklampen?

Robbe naar laat Kosmoo inbreken op met school om het examenvragen te stelen, van maar krijgt van wroeging en gaat de er niet mee door. de Die nacht worden er tijdens computers gestolen tijdens in de klas naar van Robbe. door Doordat Kosmoo daar aanwezig was, in komt Robbe naar de dief op het de spoor.

Robbe en Ellis een door gaan samen met Kosmoo naar tv-opnames van kijken, want naar Markus speelt mee als met een figurant. Robbe gaat vooral mee om in actrice Laura aan op het werk te in zien, die met bij hem op school het zit. Maar zij op uit verdwijnt plotseling spoorloos. Wat is er een het gebeurd?

Remko, een een vriend van het Ellis, is ervan overtuigd dat in op tv aliens bestaan. Wanneer hij contact naar met de in buitenaardse wezens wil opnemen, loopt uit het op tv echter mis. Ku... Remko, een de vriend van met Ellis, is op tv ervan overtuigd dat op tv aliens bestaan. Wanneer naar hij contact met de op tv buitenaardse wezens wil uit opnemen, van loopt het echter mis. tijdens Kunnen Robbe, Ellis en uit Kosmoo hem tijdig in redden?

In restaurant op De Schelp is er op een plotselinge uit uitbraak van voedselvergiftiging. Robbe naar op tv gaat met Ellis en Kosmoo op het onderzoek. Zou er naar kwaad opzet van in het een spel zijn?

juli 2018
13-12-2017 13:25

Het geheim van het kasteel

Kosmoo - Het geheim van het kasteel

Robbe, Ellis en Kosmoo vinden in een bouwvallig kasteel een grammofoonplaat. Die bevat een raadselachtige boodschap van baron Leroy, de overleden eigenaar. Wie het raadsel kan oplossen, zal de schat vinden met de erfenis van de baron.

06-12-2017 13:35

Waar is Tony?

Kosmoo - Waar is Tony?

Robbe heeft een vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de pony verdwijnt uit zijn stal, zonder sporen van uitbraak. Wie heeft de staldeur opengezet? En waarom? Kunnen Robbe en Ellis, samen met Kosmoo, het raadsel oplossen?

15-11-2017 13:10

De Bobcats

Kosmoo - De Bobcats

Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen leven, hangen de Bobcats een vlag met hun tag. Robbe wil hun stunts eens in het echt zien en dringt hun schuilplaats binnen. Dat had hij beter niet kunnen doen...

08-11-2017 12:50

De wolf van Zeezicht

Kosmoo - De wolf van Zeezicht

Iona, die aan de rand van het bos woont, maakt melding van een wolf. Ze is niet de eerste die het dier opmerkt. Robbe en Ellis willen daar het fijne van weten en gaan samen met Kosmoo op onderzoek. De sporen leiden naar... een weerwolf!

01-11-2017 12:45

Fossiel

Kosmoo - Fossiel

Robbe en Ellis gaan naar het museum. Daar wordt een waardevol fossiel gestolen. De bewaker werd neergeslagen en kan geen beschrijving geven van de dader. Kunnen Robbe, Ellis en Kosmoo de dief op het spoor komen en het fossiel terugbrengen?

25-10-2017 12:55

Asiel

Kosmoo - Asiel

Bob beweert dat hij is aangevallen door Kosmoo. Daarom moet Kosmoo naar het asiel. Robbe en Ellis geloven niet dat Kosmoo zoiets zou doen en gaan op onderzoek uit om zijn onschuld te bewijzen. Is Bob wel zo vriendelijk als hij lijkt?

18-10-2017 12:50

Mannenweekend

Kosmoo - Mannenweekend

Robbe en Markus gaan op mannenweekend. Ook Kosmoo mag mee, na aandringen en veel geblaf. Ellis is er niet gerust op, want ze heeft een voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. Niemand hecht geloof aan die droom, tot er iets misgaat...

11-10-2017 13:00

Vluchtmisdrijf

Kosmoo - Vluchtmisdrijf

Ellis wordt omvergereden, waarna de bestuuder vlucht. Terwijl Ellis in het ziekenhuis ligt, gaan Robbe en Kosmoo op zoek naar de misdadiger die hun vriendin heeft aangereden. Het enige spoor dat ze hebben is een doodskopring.

04-10-2017 12:55

Gekatnapt

Kosmoo - Gekatnapt

De kat van Paula, de tante van Ellis, wordt ontvoerd. De dader vraagt losgeld. Robbe, Ellis en Kosmoo gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er nog meer dieren worden ontvoerd in Zeezicht. Kunnen ze de ontvoerder stoppen?

27-09-2017 13:00

De strandjutter

Kosmoo - De strandjutter

Robbe, Ellis en Kosmoo hebben een afspraak met strandjutter Willy, maar die blijkt verdwenen. Het enige spoor dat Robbe, Ellis en Kosmoo hebben, is een antiek schaakstuk dat ze vinden in zijn strandhuisje.

20-09-2017 12:55

De foute neef

Kosmoo - De foute neef

Robbe is superblij wanneer zijn neef Jasper komt logeren. Samen met Ellis en Kosmoo doen ze leuke dingen. Maar waarom gedraagt Jasper zich zo vreemd? En wie zijn die jongeren die Jasper voortdurend aanklampen?

13-09-2017 13:00

Digitale diefstal

Kosmoo - Digitale diefstal

Robbe laat Kosmoo inbreken op school om examenvragen te stelen, maar krijgt wroeging en gaat er niet mee door. Die nacht worden er computers gestolen in de klas van Robbe. Doordat Kosmoo daar aanwezig was, komt Robbe de dief op het spoor.

06-09-2017 13:00

Actie!

Kosmoo - Actie!

Robbe en Ellis gaan samen met Kosmoo naar tv-opnames kijken, want Markus speelt mee als figurant. Robbe gaat vooral mee om actrice Laura aan het werk te zien, die bij hem op school zit. Maar zij verdwijnt plotseling spoorloos. Wat is er geb...

22-10-2016 07:45

Buitenaards kristal

Kosmoo - Buitenaards kristal

Remko, een vriend van Ellis, is ervan overtuigd dat aliens bestaan. Wanneer hij contact met de buitenaardse wezens wil opnemen, loopt het echter mis. Ku... Remko, een vriend van Ellis, is ervan overtuigd dat aliens bestaan. Wanneer hij cont...

16-10-2016 07:55

Niet zuiver op de graat

Kosmoo - Niet zuiver op de graat

In restaurant De Schelp is er een plotselinge uitbraak van voedselvergiftiging. Robbe gaat met Ellis en Kosmoo op onderzoek. Zou er kwaad opzet in het spel zijn?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kosmoo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kosmoo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kosmoo bij Kosmoo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kosmoo. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kosmoo gemist

Uitzending gemist van Kosmoo? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kosmoo, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kosmoo? Hier kun je alle uitzendingen van Kosmoo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord