Programma gemist?

Robbe, Ellis en met Kosmoo vinden door in een bouwvallig uit kasteel een grammofoonplaat. naar Die bevat een met raadselachtige boodschap van baron op tv Leroy, de het overleden eigenaar. Wie naar het raadsel op tv kan oplossen, zal de schat naar vinden met de naar op erfenis van de naar baron.

Robbe heeft een van vakantiebaantje op in de kinderboerderij. het Tony de pony uit verdwijnt uit zijn stal, in zonder een sporen van uitbraak. Wie heeft het de staldeur opengezet? uit En waarom? op tv Kunnen Robbe de en Ellis, samen met Kosmoo, het uit raadsel een oplossen?

Op door de meest onwaarschijnlijke uit plaatsen, met gevaar voor eigen het leven, hangen de naar Bobcats in een vlag de met hun tag. het Robbe wil hun stunts eens het in het met echt zien op tv en dringt hun schuilplaats binnen. op tv Dat had hij uit beter naar niet kunnen doen...

Iona, die aan tijdens de rand van uit het bos woont, een maakt melding van van een wolf. een Ze is niet de de uit eerste die het dier opmerkt. Robbe in naar en Ellis willen daar in het fijne van weten op en gaan samen van met Kosmoo van op onderzoek. in De sporen leiden het naar... een weerwolf!

Robbe en uit Ellis gaan naar naar het museum. Daar in wordt van een waardevol fossiel gestolen. de De bewaker werd neergeslagen en op kan op tv geen beschrijving geven van de met het dader. Kunnen Robbe, naar Ellis en Kosmoo tijdens de dief op het spoor komen op en het van fossiel het terugbrengen?

Bob beweert op tv dat hij een is aangevallen door van Kosmoo. Daarom moet Kosmoo naar door het de asiel. Robbe en Ellis geloven door niet dat het Kosmoo door zoiets zou doen en gaan met op door onderzoek uit om zijn onschuld te een bewijzen. Is tijdens Bob wel zo op tv vriendelijk als de hij lijkt?

Robbe het en Markus uit gaan op mannenweekend. Ook Kosmoo op tv mag op mee, na aandringen tijdens en veel geblaf. Ellis is met er niet gerust op, het want van ze heeft de een voorspellende droom in waarin Robbe verdrinkt. Niemand hecht geloof in het aan die droom, tot er op iets tijdens misgaat...

Ellis wordt op tv omvergereden, waarna de met bestuuder vlucht. Terwijl Ellis van in van het ziekenhuis ligt, gaan Robbe met en Kosmoo uit op in zoek naar de misdadiger uit die hun op vriendin heeft aangereden. uit Het enige spoor dat tijdens ze hebben in is een doodskopring.

De kat van door naar Paula, de tante van Ellis, naar wordt ontvoerd. uit De dader vraagt losgeld. naar Robbe, Ellis en tijdens Kosmoo gaan de op onderzoek uit en ontdekken tijdens dat er nog het meer naar dieren worden ontvoerd in naar Zeezicht. Kunnen met ze de ontvoerder tijdens stoppen?

Robbe, naar Ellis en Kosmoo hebben een op tv afspraak de met strandjutter Willy, maar de die blijkt naar verdwenen. Het enige met spoor dat Robbe, door Ellis en een Kosmoo hebben, is een een antiek schaakstuk met dat ze vinden in zijn de strandhuisje.

Robbe is naar superblij wanneer naar zijn neef het Jasper komt logeren. Samen met tijdens Ellis en Kosmoo doen de het ze leuke dingen. Maar met waarom gedraagt Jasper zich het zo vreemd? En het wie zijn die jongeren uit die Jasper voortdurend een tijdens aanklampen?

Robbe laat Kosmoo naar naar inbreken op school om op tv examenvragen te stelen, op tv maar krijgt wroeging en gaat in er door niet mee door. Die een nacht worden met er computers gestolen met in de klas van van Robbe. tijdens Doordat Kosmoo daar uit aanwezig was, komt Robbe de dief door in op het spoor.

Robbe met en Ellis gaan samen met op Kosmoo uit naar tv-opnames kijken, naar want Markus speelt mee op tv als de figurant. Robbe gaat vooral mee het om actrice Laura tijdens aan door het werk te zien, de die bij hem op school door zit. van Maar zij verdwijnt plotseling spoorloos. van Wat een is er een gebeurd?

Remko, uit een vriend van Ellis, is op tv ervan overtuigd dat van aliens een bestaan. Wanneer hij een contact met de van buitenaardse wezens wil uit opnemen, loopt het in echter mis. van Ku... Remko, een vriend van Ellis, op tv is ervan tijdens overtuigd dat aliens bestaan. een Wanneer een hij contact het met de buitenaardse van wezens wil opnemen, loopt het echter uit mis. Kunnen de Robbe, Ellis het en Kosmoo het hem tijdig redden?

In restaurant van De door Schelp is er een plotselinge de uitbraak van op tv voedselvergiftiging. Robbe gaat met Ellis door en Kosmoo op in naar onderzoek. Zou er kwaad opzet uit in het spel tijdens zijn?

december 2017
13-12-2017 13:25

Het geheim van het kasteel

Kosmoo - Het geheim van het kasteel

Robbe, Ellis en Kosmoo vinden in een bouwvallig kasteel een grammofoonplaat. Die bevat een raadselachtige boodschap van baron Leroy, de overleden eigenaar. Wie het raadsel kan oplossen, zal de schat vinden met de erfenis van de baron.

06-12-2017 13:35

Waar is Tony?

Kosmoo - Waar is Tony?

Robbe heeft een vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de pony verdwijnt uit zijn stal, zonder sporen van uitbraak. Wie heeft de staldeur opengezet? En waarom? Kunnen Robbe en Ellis, samen met Kosmoo, het raadsel oplossen?

15-11-2017 13:10

De Bobcats

Kosmoo - De Bobcats

Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen, met gevaar voor eigen leven, hangen de Bobcats een vlag met hun tag. Robbe wil hun stunts eens in het echt zien en dringt hun schuilplaats binnen. Dat had hij beter niet kunnen doen...

08-11-2017 12:50

De wolf van Zeezicht

Kosmoo - De wolf van Zeezicht

Iona, die aan de rand van het bos woont, maakt melding van een wolf. Ze is niet de eerste die het dier opmerkt. Robbe en Ellis willen daar het fijne van weten en gaan samen met Kosmoo op onderzoek. De sporen leiden naar... een weerwolf!

01-11-2017 12:45

Fossiel

Kosmoo - Fossiel

Robbe en Ellis gaan naar het museum. Daar wordt een waardevol fossiel gestolen. De bewaker werd neergeslagen en kan geen beschrijving geven van de dader. Kunnen Robbe, Ellis en Kosmoo de dief op het spoor komen en het fossiel terugbrengen?

25-10-2017 12:55

Asiel

Kosmoo - Asiel

Bob beweert dat hij is aangevallen door Kosmoo. Daarom moet Kosmoo naar het asiel. Robbe en Ellis geloven niet dat Kosmoo zoiets zou doen en gaan op onderzoek uit om zijn onschuld te bewijzen. Is Bob wel zo vriendelijk als hij lijkt?

18-10-2017 12:50

Mannenweekend

Kosmoo - Mannenweekend

Robbe en Markus gaan op mannenweekend. Ook Kosmoo mag mee, na aandringen en veel geblaf. Ellis is er niet gerust op, want ze heeft een voorspellende droom waarin Robbe verdrinkt. Niemand hecht geloof aan die droom, tot er iets misgaat...

11-10-2017 13:00

Vluchtmisdrijf

Kosmoo - Vluchtmisdrijf

Ellis wordt omvergereden, waarna de bestuuder vlucht. Terwijl Ellis in het ziekenhuis ligt, gaan Robbe en Kosmoo op zoek naar de misdadiger die hun vriendin heeft aangereden. Het enige spoor dat ze hebben is een doodskopring.

04-10-2017 12:55

Gekatnapt

Kosmoo - Gekatnapt

De kat van Paula, de tante van Ellis, wordt ontvoerd. De dader vraagt losgeld. Robbe, Ellis en Kosmoo gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er nog meer dieren worden ontvoerd in Zeezicht. Kunnen ze de ontvoerder stoppen?

27-09-2017 13:00

De strandjutter

Kosmoo - De strandjutter

Robbe, Ellis en Kosmoo hebben een afspraak met strandjutter Willy, maar die blijkt verdwenen. Het enige spoor dat Robbe, Ellis en Kosmoo hebben, is een antiek schaakstuk dat ze vinden in zijn strandhuisje.

20-09-2017 12:55

De foute neef

Kosmoo - De foute neef

Robbe is superblij wanneer zijn neef Jasper komt logeren. Samen met Ellis en Kosmoo doen ze leuke dingen. Maar waarom gedraagt Jasper zich zo vreemd? En wie zijn die jongeren die Jasper voortdurend aanklampen?

13-09-2017 13:00

Digitale diefstal

Kosmoo - Digitale diefstal

Robbe laat Kosmoo inbreken op school om examenvragen te stelen, maar krijgt wroeging en gaat er niet mee door. Die nacht worden er computers gestolen in de klas van Robbe. Doordat Kosmoo daar aanwezig was, komt Robbe de dief op het spoor.

06-09-2017 13:00

Actie!

Kosmoo - Actie!

Robbe en Ellis gaan samen met Kosmoo naar tv-opnames kijken, want Markus speelt mee als figurant. Robbe gaat vooral mee om actrice Laura aan het werk te zien, die bij hem op school zit. Maar zij verdwijnt plotseling spoorloos. Wat is er geb...

22-10-2016 07:45

Buitenaards kristal

Kosmoo - Buitenaards kristal

Remko, een vriend van Ellis, is ervan overtuigd dat aliens bestaan. Wanneer hij contact met de buitenaardse wezens wil opnemen, loopt het echter mis. Ku... Remko, een vriend van Ellis, is ervan overtuigd dat aliens bestaan. Wanneer hij cont...

16-10-2016 07:55

Niet zuiver op de graat

Kosmoo - Niet zuiver op de graat

In restaurant De Schelp is er een plotselinge uitbraak van voedselvergiftiging. Robbe gaat met Ellis en Kosmoo op onderzoek. Zou er kwaad opzet in het spel zijn?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kosmoo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kosmoo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kosmoo bij Kosmoo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kosmoo. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kosmoo gemist

Uitzending gemist van Kosmoo? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kosmoo, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Kosmoo gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kosmoo? Hier kun je alle uitzendingen van Kosmoo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 13-12-2017 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord