Programma gemist?

Jongerenprogramma waarin thema's van in op een humoristische wijze naar voren uit worden gebracht. in Afl.: Muziek als uiting door van het devotie. waarin thema's op naar een humoristische wijze naar uit voren worden een gebracht. We staan stil in bij uiting in van naar devotie. Mantra's en bhajans naar zijn verschillende manieren om van je tot God tijdens te tijdens richten.

Afl.: in Een spirituele door carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat een dit samen? op Is het niet uit zo dat van als je je topcarrière wilt tijdens opbouwen in je je eigen op tv belang voorop het moet stellen, voor het belang van van anderen? Is met het niet zo dat een door als je een topcarrière van wilt opbouwen dat je van lange dagen op tv moet maken en het daarbij geen tijd hebt op om in te mediteren? Narsingh en Zhunaysha gaan in op onderzoek op tv uit om te op kijken het of spiritualiteit en carrière van samengaan.

Afl.: de Wees trots op het het hindoeïsme. In mei vond een de naar eerste Chatney Hindoe Jongerendag plaats. de Een van op tv de op tv thema's die op op tv deze dag centaal stond was uit dat je als jongere uit trots op kan zijn op uit het hindoeïsme. op Het hindoeïsme heeft in zoveel te bieden, het het is een levenswijze, op het hindoeïsme kent geen regels tijdens en wetten, het met hindoeïsme de sluit niemand uit en in zo zijn het er nog veel meer redenen het tijdens om trots te zijn op het de een hindoeïsme. We gaan op zoek naar naar met de meest belangrijke aspecten uit het van hindoeïsme een om trots op te tijdens zijn!

juni 2020
29-11-2009 15:30

Muziek als uiting van devotie

Ch@tney.nl - Muziek als uiting van devotie

Jongerenprogramma waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. Afl.: Muziek als uiting van devotie. waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. We staan stil bij uiting van devotie. Mantra'...

25-10-2009 15:30

Een spirituele carrière?

Ch@tney.nl - Een spirituele carrière?

Afl.: Een spirituele carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat dit samen? Is het niet zo dat als je je topcarrière wilt opbouwen je je eigen belang voorop moet stellen, voor het belang van anderen? Is het niet zo dat als je een topc...

27-09-2009 15:30

Wees trots op het hindoeïsme

Ch@tney.nl - Wees trots op het hindoeïsme

Afl.: Wees trots op het hindoeïsme. In mei vond de eerste Chatney Hindoe Jongerendag plaats. Een van de thema's die op deze dag centaal stond was dat je als jongere trots kan zijn op het hindoeïsme. Het hindoeïsme heeft zoveel te bieden, he...

Ch@tney.nl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ch@tney.nl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ch@tney.nl bij Ch@tney.nl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ch@tney.nl. Heb je een uitzending van Ch@tney.nl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ch@tney.nl gemist

Jongerenprogramma waarin Narsingh en Kirtie op humoristisch maar kritische wijze de hindoestaande gemeenschap eenspiegel voorhouden over de omgang met tradities, religie en cultuur. Presentatie: Narsingh en Kirtie.

Uitzending gemist van Ch@tney.nl? Hier kun je alle uitzendingen van Ch@tney.nl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2009 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!