Programma gemist?

Jongerenprogramma waarin thema's in op een humoristische door wijze naar met voren worden van gebracht. Afl.: Muziek als uiting met van devotie. in waarin op thema's op een het humoristische wijze naar voren worden gebracht. tijdens We staan het stil bij naar uiting van devotie. Mantra's van en bhajans op zijn verschillende manieren om op tv je tot op tv God te uit richten.

Afl.: een Een spirituele carrière?. Carrière door maken van en spiritualiteit, gaat een dit samen? Is op tv het niet zo dat als je op tv je topcarrière in wilt opbouwen je je het van eigen belang voorop moet het stellen, voor het met belang van anderen? in Is het niet zo dat op op als je een topcarrière wilt opbouwen op tv dat uit je lange dagen moet maken door en op tv daarbij geen uit tijd hebt om te mediteren? op Narsingh en in Zhunaysha gaan op onderzoek uit de om te met kijken of spiritualiteit en het de carrière samengaan.

Afl.: Wees tijdens trots op op het hindoeïsme. In het mei vond de eerste tijdens Chatney Hindoe op tv Jongerendag plaats. op tv Een van de thema's die op een deze dag centaal op stond door was dat je als jongere tijdens trots kan het zijn op het het hindoeïsme. Het hindoeïsme heeft met zoveel te bieden, op het is een van levenswijze, in het hindoeïsme uit kent geen regels en door wetten, het hindoeïsme sluit door niemand uit en door zo zijn op er nog veel meer redenen naar om tijdens trots te zijn uit op het hindoeïsme. We van gaan een op zoek naar de meest de belangrijke aspecten uit het naar hindoeïsme om trots op uit op te zijn!

september 2020
29-11-2009 15:30

Muziek als uiting van devotie

Ch@tney.nl - Muziek als uiting van devotie

Jongerenprogramma waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. Afl.: Muziek als uiting van devotie. waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. We staan stil bij uiting van devotie. Mantra'...

25-10-2009 15:30

Een spirituele carrière?

Ch@tney.nl - Een spirituele carrière?

Afl.: Een spirituele carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat dit samen? Is het niet zo dat als je je topcarrière wilt opbouwen je je eigen belang voorop moet stellen, voor het belang van anderen? Is het niet zo dat als je een topc...

27-09-2009 15:30

Wees trots op het hindoeïsme

Ch@tney.nl - Wees trots op het hindoeïsme

Afl.: Wees trots op het hindoeïsme. In mei vond de eerste Chatney Hindoe Jongerendag plaats. Een van de thema's die op deze dag centaal stond was dat je als jongere trots kan zijn op het hindoeïsme. Het hindoeïsme heeft zoveel te bieden, he...

Ch@tney.nl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ch@tney.nl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ch@tney.nl bij Ch@tney.nl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ch@tney.nl. Heb je een uitzending van Ch@tney.nl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ch@tney.nl gemist

Jongerenprogramma waarin Narsingh en Kirtie op humoristisch maar kritische wijze de hindoestaande gemeenschap eenspiegel voorhouden over de omgang met tradities, religie en cultuur. Presentatie: Narsingh en Kirtie.

Uitzending gemist van Ch@tney.nl? Hier kun je alle uitzendingen van Ch@tney.nl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2009 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!