Programma gemist?

Jongerenprogramma uit waarin thema's op een met humoristische wijze naar in voren worden gebracht. Afl.: op tv Muziek de als uiting van devotie. waarin op thema's op een met humoristische wijze van naar voren worden gebracht. in tijdens We staan stil op tv bij uiting van devotie. de Mantra's en een bhajans zijn verschillende manieren om de je tot een God te in richten.

Afl.: Een uit spirituele carrière?. Carrière een maken en spiritualiteit, in gaat dit samen? een Is het niet zo tijdens dat als met je tijdens je topcarrière wilt opbouwen je op je eigen op belang voorop moet stellen, van voor tijdens het belang van anderen? Is het op niet door zo dat als je tijdens een het topcarrière wilt opbouwen dat van je lange dagen het moet maken en daarbij geen in tijd hebt uit om te mediteren? Narsingh door en Zhunaysha gaan een op onderzoek in uit om te kijken door of door spiritualiteit en carrière naar samengaan.

Afl.: Wees trots op tv op van het hindoeïsme. In mei vond door de eerste Chatney op Hindoe Jongerendag de plaats. Een van door de thema's een die op deze dag centaal uit stond was tijdens dat je van als jongere op tv trots kan zijn op het hindoeïsme. de tijdens Het hindoeïsme heeft zoveel te bieden, van het in is een levenswijze, het de hindoeïsme kent geen door regels en wetten, het tijdens door hindoeïsme sluit niemand uit en een zo van zijn er nog het veel meer redenen om trots te met zijn op tv op het hindoeïsme. We een gaan het op zoek naar het de meest belangrijke aspecten naar uit het hindoeïsme om van trots naar op te zijn!

september 2021
29-11-2009 15:30

Muziek als uiting van devotie

Ch@tney.nl - Muziek als uiting van devotie

Jongerenprogramma waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. Afl.: Muziek als uiting van devotie. waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. We staan stil bij uiting van devotie. Mantra'...

25-10-2009 15:30

Een spirituele carrière?

Ch@tney.nl - Een spirituele carrière?

Afl.: Een spirituele carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat dit samen? Is het niet zo dat als je je topcarrière wilt opbouwen je je eigen belang voorop moet stellen, voor het belang van anderen? Is het niet zo dat als je een topc...

27-09-2009 15:30

Wees trots op het hindoeïsme

Ch@tney.nl - Wees trots op het hindoeïsme

Afl.: Wees trots op het hindoeïsme. In mei vond de eerste Chatney Hindoe Jongerendag plaats. Een van de thema's die op deze dag centaal stond was dat je als jongere trots kan zijn op het hindoeïsme. Het hindoeïsme heeft zoveel te bieden, he...

Ch@tney.nl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ch@tney.nl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ch@tney.nl bij Ch@tney.nl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ch@tney.nl. Heb je een uitzending van Ch@tney.nl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ch@tney.nl gemist

Jongerenprogramma waarin Narsingh en Kirtie op humoristisch maar kritische wijze de hindoestaande gemeenschap eenspiegel voorhouden over de omgang met tradities, religie en cultuur. Presentatie: Narsingh en Kirtie.

Uitzending gemist van Ch@tney.nl? Hier kun je alle uitzendingen van Ch@tney.nl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2009 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!