Programma gemist?

Jongerenprogramma op waarin thema's op een humoristische door wijze naar voren het worden gebracht. Afl.: uit Muziek als in uiting van devotie. waarin op thema's op een met humoristische wijze naar uit voren worden door gebracht. We staan stil op tv bij uiting naar van devotie. Mantra's van en bhajans zijn tijdens verschillende manieren om je de tot God in te een richten.

Afl.: op tv Een spirituele carrière?. Carrière maken de en naar spiritualiteit, gaat dit samen? tijdens Is het niet de zo dat als door je je topcarrière het wilt opbouwen door je je eigen een belang voorop moet stellen, voor uit het de belang van het anderen? Is het niet zo dat het als op je een op topcarrière wilt opbouwen dat met je lange dagen moet uit maken en daarbij geen door tijd op tv hebt om te mediteren? Narsingh door en op Zhunaysha gaan op onderzoek uit uit tijdens om te kijken of de spiritualiteit en carrière de samengaan.

Afl.: uit Wees trots op door het hindoeïsme. In mei in vond de naar eerste Chatney Hindoe Jongerendag op plaats. Een van een de thema's die op door op deze dag centaal stond was op dat je van als jongere de trots kan zijn op van het hindoeïsme. het Het hindoeïsme heeft zoveel het te bieden, op het is een tijdens levenswijze, het hindoeïsme kent geen regels uit en met wetten, het een hindoeïsme sluit niemand uit en zo tijdens zijn in er nog veel met meer redenen om trots door te uit zijn op het in hindoeïsme. We gaan door op zoek naar de meest de belangrijke aspecten uit het door het hindoeïsme om trots uit op te zijn!

januari 2021
29-11-2009 15:30

Muziek als uiting van devotie

Ch@tney.nl - Muziek als uiting van devotie

Jongerenprogramma waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. Afl.: Muziek als uiting van devotie. waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. We staan stil bij uiting van devotie. Mantra'...

25-10-2009 15:30

Een spirituele carrière?

Ch@tney.nl - Een spirituele carrière?

Afl.: Een spirituele carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat dit samen? Is het niet zo dat als je je topcarrière wilt opbouwen je je eigen belang voorop moet stellen, voor het belang van anderen? Is het niet zo dat als je een topc...

27-09-2009 15:30

Wees trots op het hindoeïsme

Ch@tney.nl - Wees trots op het hindoeïsme

Afl.: Wees trots op het hindoeïsme. In mei vond de eerste Chatney Hindoe Jongerendag plaats. Een van de thema's die op deze dag centaal stond was dat je als jongere trots kan zijn op het hindoeïsme. Het hindoeïsme heeft zoveel te bieden, he...

Ch@tney.nl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ch@tney.nl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ch@tney.nl bij Ch@tney.nl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ch@tney.nl. Heb je een uitzending van Ch@tney.nl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ch@tney.nl gemist

Jongerenprogramma waarin Narsingh en Kirtie op humoristisch maar kritische wijze de hindoestaande gemeenschap eenspiegel voorhouden over de omgang met tradities, religie en cultuur. Presentatie: Narsingh en Kirtie.

Uitzending gemist van Ch@tney.nl? Hier kun je alle uitzendingen van Ch@tney.nl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2009 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!