Programma gemist?

Jongerenprogramma van waarin thema's op een humoristische met wijze naar voren tijdens door worden gebracht. Afl.: Muziek als met uiting van het devotie. waarin thema's in op een humoristische wijze naar het op tv voren worden gebracht. We staan een stil bij uiting tijdens van devotie. Mantra's en het bhajans zijn verschillende naar manieren om van je naar tot God te het richten.

Afl.: met Een spirituele op carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat op tv uit dit samen? Is het niet zo door dat als een je je topcarrière op wilt opbouwen je tijdens je eigen belang op tv voorop moet in stellen, voor het belang de van anderen? Is uit het niet zo dat tijdens als tijdens je een het topcarrière wilt opbouwen dat de je lange dagen moet op maken en daarbij de geen door tijd hebt om te mediteren? Narsingh naar en van Zhunaysha gaan op onderzoek uit met om door te kijken of spiritualiteit uit en carrière in samengaan.

Afl.: Wees trots de het op het hindoeïsme. In mei vond op de eerste Chatney door Hindoe Jongerendag plaats. op Een naar van de door thema's die op deze dag op tv centaal stond was tijdens dat je als jongere van trots kan tijdens zijn het op het hindoeïsme. Het hindoeïsme een heeft zoveel te uit bieden, het door is een levenswijze, het in hindoeïsme van kent geen regels en wetten, het de hindoeïsme sluit de niemand uit naar en zo het zijn er nog van veel meer redenen naar om trots te zijn op op het hindoeïsme. We gaan het het op zoek naar de meest belangrijke van aspecten uit uit het hindoeïsme om trots tijdens het op te zijn!

november 2019
29-11-2009 15:30

Muziek als uiting van devotie

Ch@tney.nl - Muziek als uiting van devotie

Jongerenprogramma waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. Afl.: Muziek als uiting van devotie. waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. We staan stil bij uiting van devotie. Mantra'...

25-10-2009 15:30

Een spirituele carrière?

Ch@tney.nl - Een spirituele carrière?

Afl.: Een spirituele carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat dit samen? Is het niet zo dat als je je topcarrière wilt opbouwen je je eigen belang voorop moet stellen, voor het belang van anderen? Is het niet zo dat als je een topc...

27-09-2009 15:30

Wees trots op het hindoeïsme

Ch@tney.nl - Wees trots op het hindoeïsme

Afl.: Wees trots op het hindoeïsme. In mei vond de eerste Chatney Hindoe Jongerendag plaats. Een van de thema's die op deze dag centaal stond was dat je als jongere trots kan zijn op het hindoeïsme. Het hindoeïsme heeft zoveel te bieden, he...

Ch@tney.nl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ch@tney.nl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ch@tney.nl bij Ch@tney.nl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ch@tney.nl. Heb je een uitzending van Ch@tney.nl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ch@tney.nl gemist

Jongerenprogramma waarin Narsingh en Kirtie op humoristisch maar kritische wijze de hindoestaande gemeenschap eenspiegel voorhouden over de omgang met tradities, religie en cultuur. Presentatie: Narsingh en Kirtie.

Uitzending gemist van Ch@tney.nl? Hier kun je alle uitzendingen van Ch@tney.nl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2009 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!