Programma gemist?

Jongerenprogramma waarin thema's tijdens op een humoristische in wijze het naar voren met worden gebracht. Afl.: Muziek als met uiting van devotie. waarin een thema's op met een humoristische wijze uit naar voren worden gebracht. op tv We tijdens staan stil bij uiting met van devotie. Mantra's en op tv bhajans zijn verschillende op manieren met om je tot God te uit met richten.

Afl.: van Een spirituele carrière?. van Carrière maken en spiritualiteit, door gaat dit samen? Is van het niet op tv zo dat als je door je topcarrière wilt op opbouwen van je je eigen een belang voorop moet stellen, voor het naar het belang van op anderen? Is het niet zo dat op tv als je een het topcarrière wilt een opbouwen tijdens dat je lange dagen in moet maken en daarbij de geen een tijd hebt om te het mediteren? Narsingh en het Zhunaysha gaan op onderzoek uit in op tv om te kijken of spiritualiteit en in carrière een samengaan.

Afl.: naar Wees trots in op het hindoeïsme. tijdens In mei vond de eerste op tv Chatney de Hindoe Jongerendag plaats. op tv Een van de thema's een die op op deze dag centaal tijdens stond was dat je als in jongere tijdens trots kan zijn op het naar hindoeïsme. Het hindoeïsme op heeft zoveel van te bieden, het het is een levenswijze, het hindoeïsme tijdens kent tijdens geen regels en wetten, een het hindoeïsme sluit uit niemand uit en door zo zijn er nog met veel door meer redenen om trots te in zijn op het door naar hindoeïsme. We gaan op op zoek naar de op tv meest belangrijke aspecten de uit het hindoeïsme om trots tijdens op de te zijn!

januari 2020
29-11-2009 15:30

Muziek als uiting van devotie

Ch@tney.nl - Muziek als uiting van devotie

Jongerenprogramma waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. Afl.: Muziek als uiting van devotie. waarin thema's op een humoristische wijze naar voren worden gebracht. We staan stil bij uiting van devotie. Mantra'...

25-10-2009 15:30

Een spirituele carrière?

Ch@tney.nl - Een spirituele carrière?

Afl.: Een spirituele carrière?. Carrière maken en spiritualiteit, gaat dit samen? Is het niet zo dat als je je topcarrière wilt opbouwen je je eigen belang voorop moet stellen, voor het belang van anderen? Is het niet zo dat als je een topc...

27-09-2009 15:30

Wees trots op het hindoeïsme

Ch@tney.nl - Wees trots op het hindoeïsme

Afl.: Wees trots op het hindoeïsme. In mei vond de eerste Chatney Hindoe Jongerendag plaats. Een van de thema's die op deze dag centaal stond was dat je als jongere trots kan zijn op het hindoeïsme. Het hindoeïsme heeft zoveel te bieden, he...

Ch@tney.nl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ch@tney.nl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ch@tney.nl bij Ch@tney.nl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ch@tney.nl. Heb je een uitzending van Ch@tney.nl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ch@tney.nl gemist

Jongerenprogramma waarin Narsingh en Kirtie op humoristisch maar kritische wijze de hindoestaande gemeenschap eenspiegel voorhouden over de omgang met tradities, religie en cultuur. Presentatie: Narsingh en Kirtie.

Uitzending gemist van Ch@tney.nl? Hier kun je alle uitzendingen van Ch@tney.nl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2009 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!