Programma gemist?

Het aantal uit mensen dat in Amerika de in de gevangenis een een belandt, blijft zorgwekkend door groeien en daarmee de ook de business van het aantal het gevangenissen. in Maar het zijn de wel echte met mensen die er achter de tralies op zitten. in Kamau Bell bezoekt door San Quentin en ontmoet mannen in met die al hun naar hele leven in de het gevangenis zitten. Wat op tv voor mens met word je als je voor altijd op achter met de tralies zit? in Kan een moordenaar eigenlijk de ooit door terugkeren in de met maatschappij?

In een wereld een die op tv volledig wordt beheerst door op technologie uit en 'altijd bereik hebben' en bereikbaar op zijn, is het in goed van om soms terug te in gaan naar de basis. op tv Dat doet Kamau de Bell als met hij uit mensen ontmoet in Asheville, uit North Carolina, die gelukkig leven met op op geheel eigen wijze. Geen door internet, geen mobiele het telefoons en leven in van wat het in land oplevert. Ook van ontmoet hij een in 'prepper', van die zich voorbereidt op door het einde het der tijden en zijn uit identiteit angstvallig geheim een houdt. In Tennessee bezoekt Kamau in The Farm, een het legendarische commune de waar The Summer van of Love nog op altijd de bestaat.

Kamau in Bell bezoekt een Barrow Alaska om te zien hoe in het is om op te in leven boven de poolcirkel. Hij naar maakt kennis met tijdens de tradities in van de op Inuit-bewoners en naar de strijd om hun met cultuur te tijdens behouden.

In in 2044 zullen de latino's in in door Amerika de grootste op tv bevolkingsgroep van het land zijn. van Daarmee zullen ze van van grote invloed tijdens zijn op de toekomst van het van het land. Kamau de Bell reist naar Oost-Los Angeles, op tv een stad van met 90% Latino's en het vraagt hen in hoe door ze the American het Dream proberen te realiseren. Hoe in geaccepteerd zijn zij nu het eigenlijk in Amerika? van Heeft van een universiteitsgraad wel het echt waarde als mensen naar zich nog tijdens steeds eerst afvragen of de je legaal in het uit tijdens land bent of tijdens niet? Nog altijd moeten latino's strijden op tv voor acceptatie uit en tegen tijdens vooroordelen.

Je kunt zeggen op dat gentrificatie typisch van de is voor Amerika. Een groep mensen op woont op tv op een van plek, vervolgens trekt een andere, rijkere, in groep uit erin en de oorspronkelijke een bevolking wordt van verdreven. Tegenwoordig het zijn hipsters die de nieuwste groep die een het stad 'opwaarderen'. Heb uit je hipsters in op tv je gemeenschap, dan de heb je het als uit stad goed voor uit elkaar. Portland met in Oregon een is zo'n plek op tv waar de hipster-lifestyle als een met soort mekka wordt tijdens beschouwd. Maar wat op voor effect heeft door deze nieuwe groep op met van de oorspronkelijke bewoners van Portland? de Kamau met Bell reist naar op tv Portland en ontmoet zowel op bewoners die naar hun wijk rap zien veranderen als door de hipster-nieuwkomers. het Is het toeval van dat de een van de hipste steden van van het land met ook nog eens de een van de witste uit steden van een Amerika op is?

De KKK, op tv oftewel Klu naar Klux Klan. Een club een die bekend staat naar voor op tv haat, geweld, racisme en fanatisme. De door laatste het jaren is de club naar sterk in ledenaantal teruggelopen, op maar het er zijn tijdens mensen die daar graag verandering het in willen de brengen en beweren een door nieuwe boodschap het te hebben over White de Pride. de Kamau Bell wil graag een met eigen ogen zien een wie die mensen een zijn en of er uit echt sprake is de van door een nieuwe versie door van de KKK in of een de rebranding van stiekem nog met steeds dezelfde haatdragende boodschap. Hij naar zoekt van The new een Klan op in het tijdens zuiden en wordt daarmee ongetwijfeld op tv de tijdens eerste Afro-American die een kruisverbranding door naar bijwoont.

december 2019
19-08-2019 10:40

Behind the Walls

United Shades of America - Behind the Walls

Het aantal mensen dat in Amerika in de gevangenis belandt, blijft zorgwekkend groeien en daarmee ook de business van het aantal gevangenissen. Maar het zijn wel echte mensen die er achter de tralies zitten. Kamau Bell bezoekt San Quentin en...

12-08-2019 10:40

Off the Grid

United Shades of America - Off the Grid

In een wereld die volledig wordt beheerst door technologie en 'altijd bereik hebben' en bereikbaar zijn, is het goed om soms terug te gaan naar de basis. Dat doet Kamau Bell als hij mensen ontmoet in Asheville, North Carolina, die gelukkig ...

05-08-2019 10:40

The last Frontier

United Shades of America - The last Frontier

Kamau Bell bezoekt Barrow Alaska om te zien hoe het is om te leven boven de poolcirkel. Hij maakt kennis met de tradities van de Inuit-bewoners en de strijd om hun cultuur te behouden.

29-07-2019 10:40

Latino USA

United Shades of America - Latino USA

In 2044 zullen de latino's in Amerika de grootste bevolkingsgroep van het land zijn. Daarmee zullen ze van grote invloed zijn op de toekomst van het land. Kamau Bell reist naar Oost-Los Angeles, een stad met 90% Latino's en vraagt hen hoe z...

22-07-2019 10:10

Is it Cool to be Hip?

United Shades of America - Is it Cool to be Hip?

Je kunt zeggen dat gentrificatie typisch is voor Amerika. Een groep mensen woont op een plek, vervolgens trekt een andere, rijkere, groep erin en de oorspronkelijke bevolking wordt verdreven. Tegenwoordig zijn hipsters die nieuwste groep di...

15-07-2019 10:15

The new KKK

United Shades of America - The new KKK

De KKK, oftewel Klu Klux Klan. Een club die bekend staat voor haat, geweld, racisme en fanatisme. De laatste jaren is de club sterk in ledenaantal teruggelopen, maar er zijn mensen die daar graag verandering in willen brengen en beweren een...

United Shades of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van United Shades of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van United Shades of America bij United Shades of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van United Shades of America. Heb je een uitzending van United Shades of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

United Shades of America gemist

Uitzending gemist van United Shades of America? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van United Shades of America, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van United Shades of America gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van United Shades of America? Hier kun je alle uitzendingen van United Shades of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!