Programma gemist?

Het aantal mensen een tijdens dat in Amerika in de tijdens gevangenis belandt, blijft zorgwekkend een groeien en daarmee tijdens ook van de business van het aantal de gevangenissen. Maar door het zijn in wel echte mensen die door er achter de het tralies het zitten. Kamau Bell naar bezoekt San Quentin en ontmoet mannen tijdens door die al hun hele leven met in de van gevangenis zitten. Wat voor in mens de word je als je voor een altijd achter de tralies de met zit? Kan een moordenaar het eigenlijk ooit terugkeren in op tv de tijdens maatschappij?

In een wereld naar door die volledig wordt beheerst op door technologie en 'altijd bereik op hebben' en de bereikbaar zijn, is het tijdens goed in om soms terug te van gaan door naar de basis. naar Dat doet Kamau Bell als naar hij mensen ontmoet een in Asheville, de North Carolina, die gelukkig in leven op tv op geheel eigen wijze. Geen internet, op de geen mobiele telefoons naar en leven van op wat het land oplevert. Ook ontmoet de door hij een 'prepper', die zich voorbereidt op op het einde de tijdens der tijden en zijn met identiteit angstvallig geheim het houdt. In Tennessee bezoekt Kamau de The Farm, tijdens een legendarische commune waar uit op The Summer of Love nog altijd uit tijdens bestaat.

Kamau Bell op tv bezoekt Barrow Alaska naar om te met zien hoe het op tv is om te het leven boven de tijdens poolcirkel. Hij door maakt kennis met de van tradities van de Inuit-bewoners op en de strijd uit om hun cultuur te de naar behouden.

In 2044 tijdens zullen van de latino's in Amerika op de grootste bevolkingsgroep van van het met land zijn. Daarmee zullen op tv ze van grote de invloed zijn op de toekomst de van het land. het Kamau Bell de reist naar naar Oost-Los Angeles, een stad met met het 90% Latino's en vraagt naar hen hoe ze met the American tijdens Dream proberen te realiseren. Hoe geaccepteerd met tijdens zijn zij nu eigenlijk in Amerika? in met Heeft een universiteitsgraad wel in echt waarde als mensen zich een nog op steeds eerst afvragen uit of je legaal in op het land bent het of niet? Nog met altijd moeten tijdens latino's strijden in voor acceptatie en tegen een vooroordelen.

Je de kunt zeggen dat het gentrificatie typisch is naar voor Amerika. Een groep in mensen woont op op tv een plek, vervolgens van trekt een andere, rijkere, een op tv groep erin en de oorspronkelijke bevolking het wordt verdreven. Tegenwoordig tijdens op tv zijn hipsters die nieuwste groep het die een stad 'opwaarderen'. op tv Heb je hipsters de in je gemeenschap, op in dan heb je het de als stad goed voor elkaar. met Portland in uit Oregon naar is zo'n plek waar de hipster-lifestyle het op tv als een soort mekka wordt naar beschouwd. Maar wat voor met effect van heeft deze nieuwe groep uit op de oorspronkelijke bewoners de van Portland? Kamau tijdens Bell reist naar tijdens van Portland en ontmoet op tv zowel bewoners die hun wijk rap het zien op tv veranderen als de door hipster-nieuwkomers. Is het toeval dat naar een van de een hipste het steden van het land ook tijdens nog eens uit een van de witste uit steden het van Amerika door is?

De KKK, oftewel in Klu Klux uit Klan. Een club die van bekend staat een voor haat, geweld, racisme met en fanatisme. het De laatste in jaren is de van club sterk in ledenaantal een teruggelopen, maar er zijn met mensen die het daar graag verandering uit in willen uit brengen en beweren een naar nieuwe boodschap het te hebben over White Pride. het Kamau Bell het wil graag een met eigen ogen zien wie naar die mensen op zijn van en of er echt sprake is op tv van een naar nieuwe versie van een de KKK of het een rebranding van naar stiekem nog steeds tijdens dezelfde uit haatdragende boodschap. Hij zoekt The new door Klan op in op het zuiden en het wordt op tv daarmee ongetwijfeld de eerste uit Afro-American die het een kruisverbranding uit bijwoont.

september 2020
19-08-2019 10:40

Behind the Walls

United Shades of America - Behind the Walls

Het aantal mensen dat in Amerika in de gevangenis belandt, blijft zorgwekkend groeien en daarmee ook de business van het aantal gevangenissen. Maar het zijn wel echte mensen die er achter de tralies zitten. Kamau Bell bezoekt San Quentin en...

12-08-2019 10:40

Off the Grid

United Shades of America - Off the Grid

In een wereld die volledig wordt beheerst door technologie en 'altijd bereik hebben' en bereikbaar zijn, is het goed om soms terug te gaan naar de basis. Dat doet Kamau Bell als hij mensen ontmoet in Asheville, North Carolina, die gelukkig ...

05-08-2019 10:40

The last Frontier

United Shades of America - The last Frontier

Kamau Bell bezoekt Barrow Alaska om te zien hoe het is om te leven boven de poolcirkel. Hij maakt kennis met de tradities van de Inuit-bewoners en de strijd om hun cultuur te behouden.

29-07-2019 10:40

Latino USA

United Shades of America - Latino USA

In 2044 zullen de latino's in Amerika de grootste bevolkingsgroep van het land zijn. Daarmee zullen ze van grote invloed zijn op de toekomst van het land. Kamau Bell reist naar Oost-Los Angeles, een stad met 90% Latino's en vraagt hen hoe z...

22-07-2019 10:10

Is it Cool to be Hip?

United Shades of America - Is it Cool to be Hip?

Je kunt zeggen dat gentrificatie typisch is voor Amerika. Een groep mensen woont op een plek, vervolgens trekt een andere, rijkere, groep erin en de oorspronkelijke bevolking wordt verdreven. Tegenwoordig zijn hipsters die nieuwste groep di...

15-07-2019 10:15

The new KKK

United Shades of America - The new KKK

De KKK, oftewel Klu Klux Klan. Een club die bekend staat voor haat, geweld, racisme en fanatisme. De laatste jaren is de club sterk in ledenaantal teruggelopen, maar er zijn mensen die daar graag verandering in willen brengen en beweren een...

United Shades of America gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van United Shades of America de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van United Shades of America bij United Shades of America liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van United Shades of America. Heb je een uitzending van United Shades of America gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

United Shades of America gemist

Uitzending gemist van United Shades of America? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van United Shades of America, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van United Shades of America gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van United Shades of America? Hier kun je alle uitzendingen van United Shades of America kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!