Programma gemist?

Korte in film uit uit 2009 van Daan Bakker. De tienjarige de Jacco neemt de op van kijker mee in zijn op tv kleurrijke belevingswereld. Vol enthousiasme de vertelt hij over zijn uit vrienden, naar vriendinnen, interesses, dagelijkse bezigheden en uit niet te vergeten: met de wonderen op tv der naar natuur. Als we hem mogen in geloven, hebben we tijdens hier te maken met de in een uitzonderlijk getalenteerde, geliefde tijdens en in door alle opzichten zeer succesvolle jongeman. Dat door zijn naar ouders voortdurend met in elkaar overhoop liggen, in lijkt hem weinig te met deren; Jacco bepaalt zelf door door wel hoe de wereld in elkaar naar zit. Maar hoelang door houdt hij uit dat nog van vol?

september 2020
28-09-2009 15:40

Aflevering 1

Filmclub: Jacco's film - Aflevering 1

Korte film uit 2009 van Daan Bakker. De tienjarige Jacco neemt de kijker mee in zijn kleurrijke belevingswereld. Vol enthousiasme vertelt hij over zijn vrienden, vriendinnen, interesses, dagelijkse bezigheden en niet te vergeten: de wondere...

Filmclub: Jacco's film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmclub: Jacco's film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmclub: Jacco's film bij Filmclub: Jacco's film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmclub: Jacco's film. Heb je een uitzending van Filmclub: Jacco's film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmclub: Jacco's film gemist

Filmclub: Jacco's film

Uitzending gemist van Filmclub: Jacco's film? Hier kun je alle uitzendingen van Filmclub: Jacco's film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2009 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!