Programma gemist?

Korte film het uit 2009 in van Daan Bakker. De tienjarige een Jacco neemt op tv de kijker mee in het zijn kleurrijke belevingswereld. het Vol op tv enthousiasme vertelt hij over zijn in vrienden, op tv vriendinnen, interesses, dagelijkse bezigheden en uit niet te van vergeten: tijdens de wonderen der natuur. Als we door hem mogen geloven, op tv hebben we hier op te maken met van een uitzonderlijk door getalenteerde, geliefde en met in tijdens alle opzichten zeer succesvolle op jongeman. Dat zijn ouders voortdurend de met elkaar overhoop op op tv liggen, lijkt hem weinig naar te deren; Jacco bepaalt door zelf wel van hoe de wereld in de elkaar zit. naar Maar hoelang houdt van hij dat het nog vol?

januari 2021
28-09-2009 15:40

Aflevering 1

Filmclub: Jacco's film - Aflevering 1

Korte film uit 2009 van Daan Bakker. De tienjarige Jacco neemt de kijker mee in zijn kleurrijke belevingswereld. Vol enthousiasme vertelt hij over zijn vrienden, vriendinnen, interesses, dagelijkse bezigheden en niet te vergeten: de wondere...

Filmclub: Jacco's film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmclub: Jacco's film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmclub: Jacco's film bij Filmclub: Jacco's film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmclub: Jacco's film. Heb je een uitzending van Filmclub: Jacco's film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmclub: Jacco's film gemist

Filmclub: Jacco's film

Uitzending gemist van Filmclub: Jacco's film? Hier kun je alle uitzendingen van Filmclub: Jacco's film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-09-2009 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!