Programma gemist?

Boeddhiste op tv en voormalig met radiomaker Sarah Marijnissen gaat in naar gesprek tijdens met Jos de Blok en in Herman Wijffels. Sarah Marijnissen van bezoekt Jos tijdens de Blok wiens controversiële het uitspraak: 'Managen tijdens is flauwekul' hem op tv treffend typeert. Tegen de het tijdgeest in bouwde tijdens hij tien jaar naar geleden door in Nederland de van Stichting Buurtzorg op op. Een uniek het concept van wijkzorg. De het organisatie onderscheidt zich in uit dat het geen door management naar kent en geen uit callcenter of planners heeft. Meer de dan 14.000 werknemers uit werken in de zelfsturende teams. Jos wil het uit vak teruggeven het aan op tv de (wijk)verpleegkundigen, zodat de ziel de weer terug in uit de zorg van zou komen. Door dit vertrouwen het en een naar simpele bedrijfsvoering is de op tv naar menselijkheid teruggekeerd op de met werkvloer. Na een de indrukwekkende carrière als econoom met en captain de of industry is Herman Wijffels naar in het najaar een op tv van 2016 met emeritaat op gegaan als hoogleraar een maatschappelijke verandering en duurzaamheid. Wijffels in ziet de zijn leven als een voortdurende naar tijdens dialoog tussen zijn innerlijke stem op en zoals het in leven zich uit aandient. Menselijke waardigheid, eigen de verantwoordelijkheid en de solidariteit, zouden in zijn het ogen de door bagage moeten de zijn van iedere hedendaagse wereldburger. op tv Je door bent er niet alleen om voor het jezelf in te zorgen. Je draagt naar ook verantwoordelijkheid voor met de hele maatschappij. Hij van was op nog maar tijdens 22 jaar en oudste tijdens in het op boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen toen uit zijn beide ouders kort na met elkaar het overleden. Deze ingrijpende gebeurtenis bracht van hem als door pater familias in een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een maar onverwerkt verdriet het eist later aandacht van en inkeer. tijdens Samen met zijn zielsverwant en het echtgenote Herma besluit hij op daarop een wezenlijke in tijdens reis af te leggen uit naar binnen op toe, op zoek naar het de kern van zijn naar bestaan. een Een ervaring die de hem de weg naar persoonlijk, op authentiek leiderschap van wees.

Boeddhiste en voormalig naar radiomaker Sarah Marijnissen op tv gaat de in gesprek met Adelheid Roosen uit en Farida Moultmar. naar Sarah het Marijnissen bezoekt de veelzijdige een theatermaker Adelheid op tv Roosen (57). In op tv de projecten van Adelheid Roosen op door is zij altijd van op zoek naar de in ander. Het gaat het Roosen niet zozeer het om het de begrijpen van die ander, uit als wel om het op kantelen van van het perspectief dat er bestaat met over die ander. uit Female Economy (2008) de is in het artistiek bureau van in Adelheid de Roosen van waaruit uit films, theatrale concepten, het performances en voorstellingen worden van gecreëerd. Zij vroeg zich als uit ondernemer en kunstenaar in af: van wat gebeurt op er als we op tv het begrip markt ruimer definiëren, de als op tv een verzamelbegrip voor alle individuele verlangens, de intuïtie van en intelligentie. Een definitie een van economie voor het de 21e eeuw, waarbij een niet in alleen de van financiën tellen, maar eerder de naar winst die uit het oplevert in levensvreugde een en tijdens vertrouwen. Farida Moultmar met werkt vanuit het met wijkatelier in de een Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, samen naar met kunstenaars, designers van en buurtbewoners. de De wijk heeft de een negatief imago, tijdens maar in het hart de van deze buurt de floreert de met Afrikaander Coöperatie, een samenwerking van het 50 op tv kleine ondernemers die van buurtbewoners de kans geeft hun op tv talenten tot bloei te op brengen. Het naar wijkatelier is er de sinds uit drie jaar onderdeel van, waar op tv de mix aan culturen een als een rijkdom tijdens wordt ervaren. Hier op is uit delen niet alleen met bedrijfsmatig, maar ook het luisteren naar elkaars levensverhalen in over de oorlog, vluchten en elkaar helpen. uit Als Farida de zes is, komt het tijdens gezin naar Brussel de waar ze op later naar de mode-academie gaat. de Op haar op 20e trouwt ze de met haar naar grote Marrokaanse liefde met wie het ze op tv naar Rotterdam verhuist. Ze naar zijn op meer dan 25 in jaar samen. Dan sterft haar het man plotseling, in de uit nacht met op een op tv arm om haar heen. Een groot op gemis, nog van steeds. een 'Hij was een deel van mij. uit Dat is naar nu tijdens leeg. Dat vul uit ik met de mensen hier en een door de mode. Dat uit is niet 't zelfde maar het een geeft me veel van energie om tijdens elke dag op op tv te staan en een er iets moois de van te het maken'.

Boeddhiste naar en voormalig radiomaker Sarah het Marijnissen gaat van in gesprek met Mounir in Samuel tijdens en Christelle Munganyende. Sarah een Marijnissen bezoekt uit Mounir Samuel (27), voorheen Monique uit Samuel. Mounir naar is een tijdens trotse Egyptisch-Arabische Nederlander die het midden in van het proces van geslachtsverandering van staat van vrouw naar man. met In op tv dit interview horen we naar Mounir uit voor het laatst op met zijn vrouwelijke stem. Mounir op Samuel is politicoloog, schrijver, tijdens performer door en journalist. Hij werkte op tv regelmatig als Midden-Oosten- en van Noord Afrika-correspondent in en een zat vaak als vaste naar spreker bij van Pauw & Witteman aan tafel. de Hij schrijft de voor De uit Groene Amsterdammer, De Volkskrant, NRC en uit NRC Next door en De Groene. door Zwarte vrouwen met uit de millenniumgeneratie in worden steeds duidelijker zichtbaar in in tijdens onze overwegend witte samenleving. met Onder hen: op tv Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen ontmoet met haar in Antwerpen. Christelle op tv verwoordt met op tv haar columns op in verschillende media zoals De van Volkskrant, de stem door van de jonge vrouwen op tv met een migrantenachtergrond naar in het maatschappelijk debat uit over hun positie in de het tijdens samenleving. Door haar op biculturele achtergrond voelt Christelle met zich een wereldburger: ze op is niet gebonden aan in op tv één plek. Als peuter ontvlucht ze in met haar in familie in met 1994 de burgeroorlog in uit Rwanda. Ze met komen terecht in Zeeland waar in ze relatief beschermd tijdens opgroeit in uit de afgeschermde door omgeving van het asielzoekerscentrum. met Wat betekent op thuis voor op tv haar?

In in Een Andere Kijk op in Persoonlijk Leiderschap de spreekt boeddhiste de Sarah Marijnissen met econoom en van boeddhist Herman op Wijffels. In Een Andere op tv Kijk op Persoonlijk leiderschap op zijn we te in gast door bij econoom een en boeddhist Herman Wijffels. door Na een indrukwekkende carrière van als econoom en captain door of industry is op Herman op Wijffels in het najaar een van 2016 met emeritaat een als van hoogleraar maatschappelijke verandering op en duurzaamheid gegaan. Wijffels ziet uit zijn leven als tijdens een voortdurende dialoog het tussen zijn met innerlijke door stem en zoals het het leven zich naar aandient. Menselijke waardigheid, tijdens eigen verantwoordelijkheid en solidariteit zouden in een zijn ogen de op tv bagage moeten zijn in tijdens van iedere hedendaagse wereldburger. Je naar bent er niet alleen uit naar om voor jezelf te de zorgen. Je draagt ook op verantwoordelijkheid voor de hele door maatschappij. Hij met was nog maar 22 uit met en oudste in het boerengezin in in door Zeeuws-Vlaanderen toen zijn beide ouders van kort na elkaar overleden. met Deze van ingrijpende gebeurtenis van bracht hem als pater familias een tijdens groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar een onverwerkt tijdens verdriet eist later aandacht en op inkeer. Samen het met zijn zielsverwant de en echtgenote tijdens Herma besluit hij daarop een door wezenlijke reis naar af te leggen naar in in binnen toe, op zoek naar uit de kern van zijn een met bestaan. Een ervaring die hem in de weg naar persoonlijk, van uit authentiek leiderschap wees.

Boeddhiste in Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka in de een Haan, coach en trainer, naar en medeoprichter van de van in stichting Buddy to Buddy. Hoe een neem je leiderschap over het tijdens je eigen leven wanneer je op tv op jonge leeftijd in naar een met burn-out terechtkomt? Als innerlijke naar pijn plotseling tijdens jouw succesvol functioneren in de in samenleving naar belemmert en je het gevoel tijdens hebt de regie in door over je eigen leven te verliezen? van Hoe tijdens vind je dan naar de weg terug naar een in vitaal uit leven en tijdens levensvreugde? Op het dieptepunt van haar in crisis in blijkt haar eigen een adem de heelmeester met te zijn. Ilonka de Haan het hervindt haar authentieke tijdens kracht en naar inspireert nu anderen de weer om meester te een van worden over hun tijdens eigen leven. lonka wist een ding naar zeker: 'Ik tijdens wil teacher uit worden bij Art in of living, die onder andere een naar met de ademoefeningen mijn tijdens leven redde'. Deze wereldwijde organisatie de zet zich in op tv voor harmonie naar en vrede een in de wereld. door Ilonka de Haan is een medeoprichter van de een succesvolle en veelbesproken stichting in Buddy to Buddy, door waarbij naar Nederlanders in 'n het een-op-een contact gekoppeld worden door aan een vluchteling. Hierbij op tv gaat uit het om eenvoudig, naar direct menselijk contact. Gelijkwaardig tijdens en uit open voor elkaars wereld en ervaringen, in vanuit de een horizontaal georganiseerd netwerk. tijdens Ook deelt naar zij de ademtechnieken die van haar zoveel brachten nu in tijdens met vluchtelingen in het van AZC. Voor beiden een leerzame naar het en rijke ervaring. Ilonka naar de Haan ervaart haar opgedane het wijsheid uit in het leven en haar in leerling van zijn als een rijke op mix in op tv het avontuur van naar het leven.

Serie het over het thema Persoonlijk een Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen van stapt met een naar gast even uit het de waan van met de de dag, weg van de de snelheid de en de (non)communicatie van de een sociale van media.

Boeddhiste Sarah op Marijnissen spreekt met gezagvoerder tijdens Ralph Wieske. tijdens Tien jaar het geleden maakte hij door kennis met een boeddhistische kijk uit op het leven. van Boeddhiste Sarah Marijnissen tijdens praat een met gezagvoerder Ralph tijdens Wieske (54). Vierhonderd van passagiers over naar de wereld vliegen in een Boeïng door triple 7 is naar een door grote verantwoordelijkheid. in Vooraf wordt met het zo groot mogelijke zekerheid vastgesteld op dat in voor alles tijdens de vlucht een een oplossing is. in Anders wordt het er niet gevlogen. Hoe geef met je leiding op aan dit de gebeuren? Tien jaar geleden op tv maakte Ralph Wieske kennis in met door een boeddhistische door kijk op het leven van die gebaseerd is op onzekerheid van en grondeloosheid. van Wat gebeurt er het wanneer de wereld van door uit meditatie zich mengt met het met gezagvoeren in een met vliegtuig? Hoe breng door je niet-weten het en loslaten van meditatie van samen met de wereld een van het controle en logisch op tv denken? Het door was voor hem op een lange weg van autoritair gezagvoerder een naar authentiek leider. uit En elke vlucht tijdens blijft voor het hem nog door steeds een hele met sensatie, waarbij 'Een op tv mooie landing het leukste moment een door is'.

Boeddhiste uit Sarah Marijnissen op bezoekt coupeuse Farida Moultmar een in haar wijkatelier door in de in Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen tijdens ontvangt Farida Moultmar op tv (49). Farida Moultmar op werkt het vanuit het wijkatelier in in de Afrikaanderbuurt van in Rotterdam-Zuid, samen met kunstenaars, designers op tv en het buurtbewoners. De wijk het heeft een negatief imago, op maar in het de hart van van deze buurt floreert uit de Afrikaander Coöperatie, een het samenwerking op tv van vijftig kleine ondernemers in die buurtbewoners de kans naar geeft hun talenten op tot van bloei te brengen. Het wijkatelier het is er sinds een drie jaar onderdeel van, van waar de mix tijdens aan uit culturen als een op rijkdom wordt tijdens ervaren. Hier is delen niet op tv alleen bedrijfsmatig, het maar ook luisteren op naar elkaars levensverhalen over uit oorlog, vluchten van en elkaar helpen. Als Farida het zes een is, komt het van gezin naar Brussel waar ze een later tijdens naar de mode-academie gaat. van Op haar twintigste trouwt een op ze met haar grote naar Marrokaanse liefde met wie tijdens ze uit naar Rotterdam verhuist. een Ze zijn meer dan in vijfentwintig jaar samen. naar Dan sterft haar man plotseling, tijdens in de nacht op in met een arm om haar uit heen. van Een groot gemis, nog steeds. 'Hij het was een deel uit van tijdens mij. Dat is nu leeg. door Dat vul ik van met de het mensen hier door en de mode. door Dat is niet hetzelfde, een maar het geeft van me op veel energie om elke uit dag op te staan op en er van iets moois van tijdens te maken. Mode ontwerpen met is mijn op medicijn.'

Sarah van Marijnissen bezoekt Jos de tijdens Blok wiens uitspraak: van 'Managen naar is flauwekul' hem in treffend typeert. 10 jaar uit geleden bouwde hij Buurtzorg op. met uit Een uniek concept door van wijkzorg zonder management. Boeddhiste door Sarah Marijnissen bezoekt Jos de de Blok op wiens controversiële naar uitspraak: 'Managen op tv is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen door op tv de tijdgeest in, bouwde door hij 10 jaar geleden tijdens in Nederland de de Stichting Buurtzorg op. tijdens Een uniek concept tijdens van naar wijkzorg. De organisatie onderscheidt zich naar in met dat het geen management kent de en naar geen callcenter of planners heeft. Meer in dan 14.000 werknemers van werken in zelfsturende uit een teams. Jos wil het het vak teruggeven met aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat de in ziel weer terug in de de de zorg zou naar komen. Door dit vertrouwen en een door simple bedrijfsvoering is het de menselijkheid terug naar gekeerd van op de werkvloer. Niet langer uit staat het product in centraal, op tv maar wordt er met vanuit de mens een gedacht. Buurtzorg is de afgelopen de 5 jaar telkens in door tot werkgever van het jaar een verkozen op met een waardering in van 8.7. Sarah Marijnissen spreekt deze op tv met inspirator en visionair die model van staat voor een andere in manier van denken van en op een nieuwe tijdens tijd.

In een Een Andere Kijk op tv op Persoonlijk Leiderschap op spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met in door Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina op tv Elshof over de de invloed op van ons huis op naar ons welbevinden. Sarah uit Marijnissen spreekt met op tv Feng Shui het deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof. in Feng Shui op tv is een in eeuwenoude Chinese filosofie in die inzicht geeft een in de invloed die de met woonomgeving op mensen het heeft. Door een op tv hectisch leven een staan op tv we vaak niet stil bij de op tv invloed die de de inrichting van van deze woonruimte op op tv ons op tv gemoed kan hebben. Vaak is naar ons interieur eerder een in gevolg op van trends en willekeurige keuzes. van Maar door levensenergie kan vrijer stromen door van naar het huis en tussen de bewoners een en de door woning wanneer van we hier tijdens meer richting aan tijdens geven. Hoe kun je door een energieblokkade in je woning door een herkennen die harmonie van én groei belemmert? En tijdens wat doe je ermee? met Nina Elshof op tv staat aan het de oorsprong van op tv de enige erkende Feng de Shui Academie in Nederland, waarvan van zij ook de directeur tijdens is. Bij Feng uit Shui wordt er het niet gekeken naar het aantal tijdens vierkante meters van in een woonruimte, of de naar bouwkosten. De uit behoeften van in de mens door staan centraal. Wanneer voldoet met een slaapkamer uit aan de slaapbehoefte? En wat met is de het functie van de woonkamer? naar Mensen worden steeds van individueler, van als los zand. De woonkamer uit kan het naar samenzijn weer naar versterken. Onze directe woonomgeving heeft een uit grote naar invloed op ons welbevinden én uit omgekeerd: je uit huis op geeft de mogelijkheid om er je naar naar persoonlijkheid in uit te drukken. 'Het uit is de ultieme tijdens plek die ons op tv stimuleert tijdens om te weten tijdens wie we ten in diepste zijn'.

Boeddhist en oud-radiomaker naar tijdens Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker het Adelheid Roosen. uit In de projecten van van Adelheid gaat zij door altijd in op zoek van ... Boeddhist en tijdens oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt naar de veelzijdige door theatermaker Adelheid Roosen (57). tijdens In de projecten van Adelheid uit Roosen is zij met altijd op door zoek naar de ander. het door Het gaat Roosen niet zozeer om uit de het begrijpen van die ander, als door op wel om het kantelen van op tv het perspectief op tv dat er bestaat op tv over die op ander. Female Economy (2008) uit is het artistiek bureau van door Adelheid naar Roosen van naar waaruit films, theatrale concepten, performances het en voorstellingen worden gecreëerd. op tv door Zij vroeg zich als ondernemer en het kunstenaar door af: wat gebeurt er als de we van het begrip markt ruimer op definiëren, als een het verzamelbegrip in voor alle individuele verlangens, intuïtie het en intelligentie. Een de definitie tijdens van economie voor de uit 21e eeuw, in waarbij niet alleen de de financiën tellen, maar eerder de een winst op tv die het oplevert in op levensvreugde en tijdens vertrouwen.

Boeddhist uit en oud-radiomaker op Sarah Marijnissen bezoekt in Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. op Als moslim en de Marrokaanse Nederlander naar weet hij... op tv Boeddhist en uit voormalig radiomaker Sarah Marijnissen met ontmoet Mostafa Hilali (43). Mostafa de is luitenant-kolonel van bij de landmacht. naar Als moslim en op Marrokaanse Nederlander met weet hij hoe met het voelt het als 'anders' gezien met te worden. Naar aanleiding tijdens van de aanval op het Charlie Hebdo heeft hij het de op Facebook de pagina door #nietmijnislam samen met vrienden opgezet. het Ruim tijdens 90.000 mensen kwamen op tv er in op tv één week met elkaar in de gesprek. Zijn missie: het tijdens doorbreken van op de door negatieve spiraal van uit angst, woede, geweld naar en lijden. 'Laten uit we elkaar vasthouden in plaats van in bevangen op tv te raken door angst en het sociale hypochonders naar te worden'. met Zijn ervaringen in Bosnië op (1998) hebben hem door diep geraakt. Hij voelt in zich het daar voor op tv het eerst geroepen ook buiten het tijdens leger iets tijdens te doen voor de uit samenleving. En dat in doet hij! Hoe door combineert het hij zijn militaire werk met de dat de wat hij daarbuiten een doet?

Boeddhist Sarah Marijnissen tijdens bezoekt Christella op tv Munganyende. De columniste tijdens verwoordt de stem van een jonge het vrouwen met een migrantenachtergrond in van de het maatschappelijk debat over de hun plek met in de samenleving. Zwarte de vrouwen uit de millenniumgeneratie het worden steeds uit duidelijker zichtbaar tijdens in onze overwegend witte samenleving. van Onder hen: van Christella Munganyende. Boeddhist op tv en voormalig radiomaker Sarah met Marijnissen ontmoet de haar in Antwerpen. Christella door verwoordt met het haar columns in verschillende naar media zoals De de Volkskrant de op tv stem van jonge vrouwen met het een migrantenachtergrond in de het maatschappelijk een debat de over hun positie het in de samenleving. uit Door haar biculturele achtergrond voelt Christella naar zich een het wereldburger: ze is de niet gebonden aan een op plek. op tv Als peuter ontvlucht Christella tijdens met haar familie uit in 1994 de burgeroorlog uit in op tv Rwanda. Ze tijdens komen terecht in Zeeland, waar met ze relatief beschermd op opgroeit op tv in de afgeschermde omgeving op van het asielzoekerscentrum. uit Wat betekent thuis voor door haar?

oktober 2019
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!