Programma gemist?

Boeddhiste en voormalig naar radiomaker Sarah het Marijnissen gaat in door gesprek op tv met Jos de Blok en Herman in op tv Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt door Jos de Blok wiens controversiële door uitspraak: 'Managen is een flauwekul' uit hem treffend tijdens typeert. Tegen de tijdgeest in bouwde op hij tien de jaar geleden in door Nederland de Stichting tijdens Buurtzorg op. Een uniek in concept van van wijkzorg. De door organisatie onderscheidt zich in in dat het het geen management kent en geen tijdens callcenter of planners op tv op tv heeft. Meer dan met 14.000 werknemers werken tijdens in zelfsturende teams. Jos wil een het vak teruggeven aan uit de in (wijk)verpleegkundigen, zodat de op tv ziel weer op tv terug in de zorg zou komen. de Door door dit vertrouwen en een met simpele bedrijfsvoering de is de menselijkheid een teruggekeerd op met de werkvloer. Na een indrukwekkende carrière uit op tv als econoom en uit captain of industry is Herman naar Wijffels in op het najaar van door 2016 met emeritaat tijdens gegaan als hoogleraar maatschappelijke een verandering op en duurzaamheid. Wijffels ziet zijn leven door als tijdens een voortdurende dialoog op tv tussen zijn innerlijke uit stem en naar zoals het leven zich een aandient. Menselijke door waardigheid, eigen verantwoordelijkheid en solidariteit, zouden met in zijn van ogen de bagage een moeten zijn van uit iedere hedendaagse op tv wereldburger. Je bent er uit niet tijdens alleen om voor jezelf te op tv zorgen. Je draagt ook een verantwoordelijkheid voor de op tv hele met maatschappij. Hij was nog uit maar 22 jaar uit en met oudste in het boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen naar in toen zijn beide ouders kort tijdens na elkaar overleden. op tv Deze ingrijpende naar gebeurtenis bracht hem als op pater familias een groot naar verantwoordelijkheidsgevoel, maar op tv onverwerkt verdriet eist later naar naar aandacht en inkeer. naar Samen met zijn zielsverwant en echtgenote naar een Herma besluit hij met daarop een wezenlijke de reis af te leggen naar op binnen op tv toe, op zoek naar de kern met van de zijn bestaan. Een ervaring een die hem de weg op tv naar persoonlijk, met authentiek leiderschap naar wees.

Boeddhiste en voormalig door radiomaker Sarah het Marijnissen gaat in gesprek op tv met Adelheid het Roosen en Farida Moultmar. met de Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker door Adelheid Roosen naar (57). In de projecten door van Adelheid de Roosen is zij naar altijd op tijdens zoek naar de in ander. Het gaat Roosen naar niet zozeer om op het begrijpen van met die ander, op als wel om naar het kantelen van van het perspectief dat de er bestaat over met die ander. Female Economy (2008) op tv is het in artistiek bureau van Adelheid het Roosen van van waaruit films, theatrale concepten, tijdens het performances en voorstellingen worden gecreëerd. Zij naar vroeg door zich als ondernemer en kunstenaar de af: wat gebeurt van er tijdens als we de het begrip markt ruimer definiëren, als naar een verzamelbegrip voor de alle op individuele verlangens, intuïtie en met intelligentie. Een definitie van de economie voor met de 21e van eeuw, waarbij niet in alleen de financiën tellen, maar de op tv eerder de winst die uit het oplevert in levensvreugde en het van vertrouwen. Farida Moultmar werkt vanuit door het door wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, van samen in met kunstenaars, de designers en buurtbewoners. De wijk op tv heeft een negatief in imago, maar tijdens in het naar hart van deze buurt floreert de een tijdens Afrikaander Coöperatie, een samenwerking de van 50 kleine ondernemers een die het buurtbewoners de kans geeft door hun talenten naar tot bloei te brengen. Het wijkatelier op tv is er sinds een drie jaar onderdeel de van, waar tijdens de mix door aan culturen als een rijkdom van wordt ervaren. Hier tijdens op tv is delen niet alleen bedrijfsmatig, met maar de ook luisteren naar elkaars levensverhalen uit over oorlog, een vluchten en elkaar naar helpen. Als Farida zes van is, komt het het gezin naar naar Brussel waar ze later naar van de tijdens mode-academie gaat. een Op haar 20e trouwt ze met de haar grote op Marrokaanse uit liefde met wie met ze naar Rotterdam verhuist. in Ze zijn meer dan uit 25 jaar samen. Dan op sterft haar man naar plotseling, in door de nacht met het een arm om naar haar uit heen. Een groot door gemis, nog steeds. 'Hij was met een de deel van mij. Dat is door nu leeg. Dat een vul ik met door de mensen hier uit en de door mode. Dat de is niet 't zelfde maar op het geeft me veel van energie uit om elke dag op te uit staan door en er iets moois van het naar te maken'.

Boeddhiste en voormalig een de radiomaker Sarah Marijnissen de gaat in gesprek het met Mounir Samuel door en Christelle Munganyende. Sarah een Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), in voorheen Monique Samuel. naar Mounir het is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander tijdens die midden in uit het proces tijdens van geslachtsverandering staat op van een vrouw naar man. In het dit interview horen we van Mounir voor het laatst met met zijn vrouwelijke in stem. Mounir Samuel de is politicoloog, op tv schrijver, performer en op tv journalist. Hij werkte door regelmatig als Midden-Oosten- en met Noord Afrika-correspondent tijdens en zat naar vaak als vaste spreker bij in Pauw & in Witteman aan tafel. Hij met van schrijft voor De Groene Amsterdammer, tijdens De Volkskrant, NRC tijdens en met NRC Next en De van Groene. Zwarte op vrouwen uit de millenniumgeneratie uit worden steeds duidelijker op tv zichtbaar in onze overwegend tijdens witte samenleving. Onder het hen: Christelle een Munganyende. Sarah Marijnissen ontmoet met haar in in Antwerpen. Christelle verwoordt met haar een columns in verschillende de media zoals de De Volkskrant, de stem uit van jonge vrouwen op met een een migrantenachtergrond in het maatschappelijk tijdens debat een over hun positie op in de samenleving. Door haar een biculturele met achtergrond voelt op tv Christelle zich een wereldburger: een ze is de niet gebonden aan één plek. Als van peuter ontvlucht uit ze met haar familie met in 1994 de met de burgeroorlog in Rwanda. Ze komen terecht uit in Zeeland waar in ze relatief door beschermd opgroeit in met de afgeschermde naar omgeving van het asielzoekerscentrum. uit Wat betekent thuis voor tijdens tijdens haar?

In Een de Andere het Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt in boeddhiste Sarah op Marijnissen met naar econoom en boeddhist door Herman Wijffels. In Een Andere Kijk van op door Persoonlijk leiderschap zijn we te van de gast bij econoom en boeddhist Herman de Wijffels. Na naar een indrukwekkende carrière door als econoom door en captain of industry is met Herman Wijffels in het het najaar een van 2016 met emeritaat met als hoogleraar maatschappelijke uit verandering en uit duurzaamheid door gegaan. Wijffels ziet zijn leven als naar een voortdurende dialoog op tv tussen zijn innerlijke met stem en zoals met het leven in zich aandient. Menselijke op tv waardigheid, eigen van verantwoordelijkheid en solidariteit de zouden in het zijn ogen de bagage moeten op tv zijn van in iedere hedendaagse wereldburger. Je het bent er niet alleen met om voor jezelf een het te zorgen. Je draagt ook verantwoordelijkheid op voor de uit hele maatschappij. door Hij was nog maar op tv 22 en oudste in van door het boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen toen het zijn beide ouders kort door uit na elkaar overleden. met Deze ingrijpende gebeurtenis bracht hem als het pater familias een het de groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt uit verdriet eist later aandacht en naar door inkeer. Samen met de zijn zielsverwant en echtgenote door Herma besluit hij daarop een in wezenlijke naar reis af te leggen naar de binnen met toe, op tijdens zoek naar de kern van zijn een bestaan. Een van ervaring die hem het de weg naar in persoonlijk, authentiek leiderschap naar wees.

Boeddhiste Sarah het Marijnissen spreekt met Ilonka uit van de Haan, coach het en trainer, en medeoprichter van van de stichting Buddy to door van Buddy. Hoe neem je leiderschap een over je eigen leven in in wanneer je op jonge leeftijd in de een burn-out de terechtkomt? de Als innerlijke pijn plotseling jouw tijdens succesvol functioneren in uit de samenleving belemmert en op tv je door het gevoel hebt de regie tijdens over uit je eigen leven te met verliezen? Hoe op vind je in dan de weg terug naar een de vitaal tijdens leven en levensvreugde? Op naar het een dieptepunt van haar crisis een blijkt haar eigen adem met de heelmeester uit te zijn. Ilonka de tijdens Haan hervindt haar door authentieke kracht tijdens en inspireert nu anderen weer tijdens om meester te op worden op tv over hun eigen leven. lonka met de wist een ding zeker: 'Ik het wil teacher worden een bij Art of op tv living, die onder uit andere met de de ademoefeningen met mijn leven redde'. Deze wereldwijde organisatie uit zet zich in door het voor harmonie en vrede in in de wereld. op tv Ilonka de Haan tijdens is medeoprichter van de succesvolle uit en veelbesproken van stichting Buddy to de Buddy, waarbij Nederlanders in tijdens 'n naar een-op-een contact gekoppeld worden door aan een vluchteling. op tv Hierbij gaat het naar om eenvoudig, direct menselijk door met contact. Gelijkwaardig en open voor elkaars de wereld van en ervaringen, vanuit een in horizontaal georganiseerd op tv netwerk. Ook met deelt zij de ademtechnieken door die haar van zoveel brachten nu in met vluchtelingen in het AZC. Voor op beiden een tijdens leerzame en rijke tijdens ervaring. tijdens Ilonka de Haan ervaart haar opgedane op wijsheid in met het tijdens leven en haar door leerling zijn als een rijke naar mix in het avontuur tijdens van op tv het leven.

Serie in over het thema Persoonlijk het Leiderschap. Boeddhist Sarah met Marijnissen stapt met een de op gast even uit de naar waan van het de dag, weg van de snelheid het en de een (non)communicatie op van de sociale een media.

Boeddhiste Sarah op tv Marijnissen spreekt met gezagvoerder met met Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte met tijdens hij kennis met een boeddhistische door kijk op in het leven. uit Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met door gezagvoerder Ralph tijdens Wieske (54). Vierhonderd de passagiers over de in wereld vliegen in tijdens een Boeïng triple 7 is een een uit grote verantwoordelijkheid. het Vooraf wordt met zo het groot mogelijke zekerheid vastgesteld naar dat voor alles een tijdens de vlucht een op oplossing is. Anders op tv wordt in er niet gevlogen. Hoe geef uit je leiding door aan dit gebeuren? in Tien jaar geleden naar maakte Ralph Wieske kennis naar met een boeddhistische door kijk op op het leven naar die gebaseerd is op onzekerheid uit en grondeloosheid. het Wat van gebeurt er wanneer de wereld met van meditatie zich mengt het het met het gezagvoeren in door een vliegtuig? Hoe breng van je niet-weten en uit loslaten een van meditatie samen met de wereld tijdens van het controle en logisch door denken? Het was voor naar hem een uit lange weg op van autoritair gezagvoerder naar authentiek leider. met in En elke vlucht blijft voor op hem nog steeds de een hele sensatie, tijdens waarbij 'Een mooie landing met het leukste moment met op is'.

Boeddhiste naar Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida naar Moultmar in op tv haar wijkatelier tijdens in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. door Sarah Marijnissen ontvangt het door Farida Moultmar (49). Farida de Moultmar werkt vanuit het het wijkatelier in in de Afrikaanderbuurt van in Rotterdam-Zuid, samen met kunstenaars, op tv designers met en buurtbewoners. De wijk heeft een op tv negatief met imago, maar in het hart op van deze met buurt met floreert de Afrikaander Coöperatie, naar een samenwerking van vijftig het kleine ondernemers op die buurtbewoners het de kans geeft hun het talenten tot bloei te van brengen. Het wijkatelier tijdens is er sinds de drie door jaar onderdeel van, waar de met mix aan culturen als van een rijkdom door wordt ervaren. Hier in is delen niet op alleen bedrijfsmatig, een maar ook tijdens luisteren naar elkaars levensverhalen over met oorlog, vluchten en in elkaar in helpen. Als Farida zes is, met komt het gezin naar naar Brussel waar het ze later door naar de mode-academie gaat. met Op de haar twintigste trouwt ze uit met haar een grote Marrokaanse liefde met wie door ze naar uit Rotterdam verhuist. Ze zijn meer op tv dan met vijfentwintig jaar samen. Dan sterft het naar haar man plotseling, in van de nacht met een tijdens arm om de haar heen. Een groot een gemis, nog tijdens steeds. 'Hij was een met deel van mij. Dat uit is van nu leeg. Dat tijdens vul ik met de op tv mensen hier het en de tijdens mode. Dat is met niet hetzelfde, maar op het geeft me op veel energie om elke dag in op te de staan en op tv er iets moois van de te maken. Mode ontwerpen met is mijn door medicijn.'

Sarah op tv Marijnissen bezoekt Jos de Blok naar het wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' de hem treffend in typeert. 10 jaar geleden bouwde op tv hij Buurtzorg met op. Een de uniek concept van op wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah het door Marijnissen bezoekt Jos de in Blok wiens controversiële uitspraak: op tv 'Managen is flauwekul' in hem op tv treffend typeert. Tegen de tijdgeest in in, bouwde hij 10 een jaar met geleden in Nederland de Stichting naar Buurtzorg in op. Een uniek door concept van wijkzorg. De de organisatie onderscheidt zich op in dat het het geen management kent met en in geen callcenter of planners het heeft. Meer dan 14.000 de werknemers werken in een zelfsturende teams. Jos wil tijdens het op tv vak teruggeven op tv aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat de van ziel weer terug door in de zorg zou een komen. Door dit in vertrouwen door en een simple bedrijfsvoering is uit de menselijkheid terug de gekeerd op het de in werkvloer. Niet langer staat het product naar de centraal, maar wordt van er vanuit de mens gedacht. op tv Buurtzorg is de de afgelopen 5 uit jaar telkens door tot werkgever van het jaar van verkozen met een waardering door van 8.7. Sarah in Marijnissen door spreekt deze de inspirator en visionair die model op staat met voor een andere manier op tv van denken en een nieuwe op de tijd.

In op Een Andere tijdens Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt door boeddhiste Sarah op tv Marijnissen met Feng Shui deskundige het en binnenhuisadviseur uit Nina Elshof een over de invloed op tv van ons van huis op ons welbevinden. met Sarah Marijnissen spreekt het met Feng Shui deskundige en door binnenhuisadviseur Nina naar Elshof. het Feng Shui is een eeuwenoude Chinese naar filosofie die inzicht naar geeft in de naar invloed die het de woonomgeving op mensen het heeft. Door met een door hectisch leven staan we een vaak niet naar stil bij de invloed die een de inrichting van het deze woonruimte op een ons gemoed kan hebben. van Vaak naar is ons interieur eerder uit een gevolg door van trends en willekeurige een keuzes. Maar levensenergie de kan de vrijer stromen door het huis het en tussen de bewoners het en de woning een wanneer we hier tijdens meer op richting aan tijdens geven. Hoe kun je een op energieblokkade in je woning een herkennen van die harmonie én groei naar belemmert? een En wat doe je ermee? Nina een Elshof staat aan tijdens de oorsprong op van de enige erkende in Feng Shui Academie door in Nederland, een waarvan zij de ook directeur is. Bij Feng met Shui wordt er een niet gekeken naar uit het met aantal vierkante meters van een een woonruimte, naar of de bouwkosten. De het behoeften van de naar mens staan centraal. Wanneer tijdens voldoet uit een slaapkamer aan een de slaapbehoefte? En uit wat is de met functie van de de woonkamer? Mensen worden steeds uit individueler, als los zand. op tv uit De woonkamer kan het samenzijn op tv weer versterken. met Onze directe woonomgeving heeft een in tijdens grote invloed op ons het welbevinden én omgekeerd: naar je huis geeft de de mogelijkheid om van er je op persoonlijkheid in uit door te drukken. 'Het is de tijdens ultieme tijdens plek die ons stimuleert om tijdens te weten een wie we ten diepste met zijn'.

Boeddhist op tv en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de de veelzijdige met theatermaker Adelheid Roosen. In door de projecten van op Adelheid gaat van zij altijd op tv op zoek ... op tv Boeddhist en tijdens oud-radiomaker Sarah Marijnissen naar bezoekt de veelzijdige theatermaker in Adelheid Roosen (57). In de in projecten van Adelheid de door Roosen is zij in altijd op zoek naar naar de ander. Het een gaat Roosen niet zozeer om het het naar begrijpen van die ander, als door een wel om het kantelen in van het op tv perspectief dat er bestaat over de die ander. Female een Economy (2008) uit is het artistiek bureau van van Adelheid tijdens Roosen van een waaruit films, theatrale van concepten, performances en voorstellingen worden van gecreëerd. Zij vroeg naar zich als ondernemer de en kunstenaar uit af: wat gebeurt er het als de we het begrip markt ruimer definiëren, een als met een verzamelbegrip het voor alle individuele verlangens, intuïtie en door tijdens intelligentie. Een definitie tijdens van economie voor de 21e door eeuw, tijdens waarbij niet alleen de financiën tellen, met maar tijdens eerder de winst met die het oplevert in levensvreugde op en in vertrouwen.

Boeddhist en tijdens oud-radiomaker Sarah Marijnissen in bezoekt Mostafa Hilali, naar luitenant-kolonel bij de landmacht. in Als op moslim en Marrokaanse Nederlander met weet hij... Boeddhist in en door voormalig radiomaker Sarah Marijnissen uit ontmoet Mostafa Hilali (43). Mostafa de een is luitenant-kolonel bij naar de landmacht. Als moslim uit en Marrokaanse Nederlander weet een hij hoe het met voelt als van 'anders' gezien te uit worden. Naar aanleiding van de door de aanval op Charlie op tv Hebdo heeft hij op uit Facebook de pagina #nietmijnislam samen op tv op tv met vrienden opgezet. Ruim 90.000 uit mensen van kwamen er in één in week met elkaar in gesprek. op Zijn missie: het het doorbreken het van de negatieve van spiraal van angst, door woede, geweld en naar lijden. 'Laten op tv we elkaar vasthouden de in plaats van bevangen het te raken door op angst en met sociale hypochonders te worden'. in Zijn ervaringen in Bosnië op (1998) op hebben hem diep in geraakt. Hij voelt zich daar de voor het eerst geroepen uit een ook buiten het leger iets in te doen door voor de samenleving. En het dat doet hij! tijdens Hoe combineert hij zijn op tv militaire met werk met dat wat met hij daarbuiten tijdens doet?

Boeddhist een Sarah Marijnissen bezoekt Christella het Munganyende. De een columniste verwoordt het de stem van jonge vrouwen met het een migrantenachtergrond in uit het maatschappelijk een debat over op hun plek van in de samenleving. Zwarte vrouwen in uit de op tv millenniumgeneratie worden steeds duidelijker zichtbaar in in onze door overwegend witte tijdens samenleving. Onder hen: uit Christella Munganyende. Boeddhist en voormalig een radiomaker op Sarah Marijnissen ontmoet door haar in Antwerpen. Christella verwoordt een met haar uit columns een in verschillende media zoals De Volkskrant met van de stem van jonge vrouwen in met een door migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat met met over hun positie in van de samenleving. Door haar biculturele op tv de achtergrond voelt Christella zich een wereldburger: op tv ze is niet uit gebonden aan tijdens een plek. Als de peuter ontvlucht op Christella met haar familie in naar 1994 de uit burgeroorlog in Rwanda. Ze op komen terecht een in Zeeland, waar ze van relatief beschermd met opgroeit in de van afgeschermde een omgeving van het in asielzoekerscentrum. Wat betekent thuis voor op tv haar?

maart 2019
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord