Programma gemist?

Boeddhiste en in voormalig radiomaker Sarah Marijnissen in gaat in op gesprek het met Jos de Blok en met Herman Wijffels. Sarah Marijnissen de bezoekt Jos de het Blok wiens controversiële op uitspraak: 'Managen is door flauwekul' van hem treffend uit typeert. Tegen de tijdgeest op in bouwde hij tien op jaar naar geleden in Nederland de Stichting Buurtzorg uit op. Een uniek van concept in van wijkzorg. De organisatie onderscheidt de zich in dat in het de geen management kent op tv en geen callcenter of planners op tv in heeft. Meer dan 14.000 werknemers naar werken in zelfsturende op tv teams. Jos wil het door vak teruggeven aan tijdens de (wijk)verpleegkundigen, de zodat de de ziel weer terug in de met zorg zou naar komen. Door een dit vertrouwen de en een simpele bedrijfsvoering van is de menselijkheid teruggekeerd op uit de werkvloer. uit Na een indrukwekkende een carrière als tijdens econoom en in captain of industry de is Herman Wijffels in op het najaar van 2016 met naar emeritaat gegaan als door het hoogleraar maatschappelijke verandering door en duurzaamheid. Wijffels ziet zijn op tv leven als van een voortdurende de dialoog tussen zijn innerlijke stem en een van zoals het leven zich het aandient. Menselijke waardigheid, eigen tijdens verantwoordelijkheid en solidariteit, zouden een een in zijn ogen de bagage van moeten zijn van naar iedere hedendaagse wereldburger. de Je bent er niet van door alleen om voor in jezelf te zorgen. Je draagt ook op tv verantwoordelijkheid voor de de hele maatschappij. Hij in naar was nog maar 22 jaar en op oudste met in het boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen op tv toen zijn beide naar door ouders kort na elkaar overleden. Deze de uit ingrijpende gebeurtenis bracht op hem als pater familias een een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt in in verdriet eist later van aandacht en inkeer. Samen het met zijn zielsverwant en met echtgenote Herma besluit op tv hij daarop een wezenlijke uit reis af te in leggen met naar binnen uit toe, op zoek naar tijdens de kern van zijn uit bestaan. Een ervaring die een hem de naar weg naar door persoonlijk, authentiek leiderschap door wees.

Boeddhiste en op tv voormalig radiomaker Sarah op tv Marijnissen gaat in op gesprek met Adelheid van Roosen tijdens en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt een de uit veelzijdige theatermaker Adelheid naar Roosen (57). In de projecten naar van naar Adelheid Roosen is zij het altijd op zoek naar in de ander. Het tijdens gaat tijdens Roosen niet zozeer om het met begrijpen tijdens van die ander, als uit wel op tv om het kantelen op van het perspectief op tv dat er bestaat over die door ander. met Female Economy (2008) door is het artistiek bureau van naar Adelheid Roosen uit van waaruit films, theatrale concepten, het het performances en voorstellingen worden door gecreëerd. Zij vroeg het zich als ondernemer tijdens en kunstenaar af: naar wat gebeurt er tijdens als we het begrip een markt ruimer definiëren, als met met een verzamelbegrip voor alle individuele van verlangens, een intuïtie en intelligentie. Een definitie door van economie voor de de 21e eeuw, op waarbij niet alleen de naar financiën van tellen, maar van eerder de winst op tv die het oplevert in levensvreugde en op vertrouwen. Farida Moultmar een werkt vanuit door het de wijkatelier in de Afrikaanderbuurt tijdens in Rotterdam-Zuid, samen met kunstenaars, het tijdens designers en buurtbewoners. De wijk heeft een een het negatief imago, maar in het van hart van deze de op buurt floreert de Afrikaander Coöperatie, een op samenwerking van op 50 met kleine ondernemers die buurtbewoners naar de kans geeft hun talenten de tot bloei op te brengen. Het wijkatelier van is er een sinds drie jaar onderdeel een van, het waar de mix aan culturen een als een rijkdom op wordt in ervaren. Hier is delen niet met alleen bedrijfsmatig, van maar ook op tv luisteren naar elkaars levensverhalen over de oorlog, vluchten de en elkaar helpen. Als tijdens Farida zes met is, komt op tv het gezin naar Brussel een waar op tv ze later naar een de mode-academie gaat. Op haar 20e door trouwt ze met met haar grote in Marrokaanse liefde uit met wie ze naar Rotterdam met verhuist. Ze uit zijn meer uit dan 25 jaar samen. de Dan sterft op haar man plotseling, in de een nacht met de een door arm om haar tijdens heen. Een groot gemis, nog tijdens steeds. op tv 'Hij was een met deel van mij. Dat is nu van leeg. door Dat vul ik met de met tijdens mensen hier en van de mode. Dat is niet tijdens 't zelfde maar het in geeft in me veel energie om van elke dag door op te staan en er van iets moois de van te de maken'.

Boeddhiste door en voormalig van radiomaker Sarah Marijnissen gaat met in gesprek met uit Mounir Samuel op en Christelle Munganyende. Sarah op tv Marijnissen bezoekt tijdens Mounir Samuel (27), voorheen in Monique Samuel. Mounir is een door trotse tijdens Egyptisch-Arabische Nederlander die op tv midden in het proces van de van geslachtsverandering staat van vrouw in naar man. naar In dit interview horen tijdens we Mounir voor het laatst door met de zijn vrouwelijke stem. tijdens Mounir Samuel is politicoloog, door schrijver, de performer en journalist. Hij naar werkte regelmatig als Midden-Oosten- het en Noord Afrika-correspondent het en zat vaak als uit vaste spreker door bij Pauw & op Witteman aan tafel. op tv Hij schrijft voor De tijdens Groene op Amsterdammer, De Volkskrant, een NRC en NRC Next door en De Groene. uit Zwarte een vrouwen uit de millenniumgeneratie worden steeds door van duidelijker zichtbaar in onze een overwegend witte van samenleving. Onder hen: Christelle het Munganyende. Sarah Marijnissen het ontmoet haar naar in Antwerpen. Christelle verwoordt met haar een op tv columns in verschillende met media zoals De van Volkskrant, de stem met van jonge vrouwen met naar een migrantenachtergrond in het een maatschappelijk debat uit over hun in positie in de samenleving. Door een haar met biculturele achtergrond voelt het Christelle zich een uit wereldburger: ze is van niet gebonden aan met één plek. Als de peuter ontvlucht ze met haar familie het in 1994 de op tv op tv burgeroorlog in Rwanda. Ze komen terecht uit in Zeeland waar het ze relatief op beschermd opgroeit het in de naar afgeschermde omgeving van het een asielzoekerscentrum. Wat betekent op thuis voor uit haar?

In Een Andere op Kijk op op tv Persoonlijk Leiderschap spreekt op boeddhiste Sarah Marijnissen op met econoom en boeddhist op Herman Wijffels. In de Een Andere van Kijk op op Persoonlijk leiderschap op zijn we te gast met bij econoom uit en boeddhist Herman Wijffels. van Na een indrukwekkende tijdens carrière als op econoom en captain op tv of industry is door Herman Wijffels in het najaar van in uit 2016 met emeritaat op als hoogleraar maatschappelijke verandering de en duurzaamheid met gegaan. Wijffels ziet zijn leven als in een voortdurende het dialoog tussen zijn met innerlijke stem en zoals tijdens het leven door zich aandient. Menselijke waardigheid, met eigen naar verantwoordelijkheid en solidariteit zouden een in zijn ogen de uit bagage moeten zijn in van tijdens iedere hedendaagse wereldburger. Je bent met op er niet alleen om voor jezelf van te zorgen. op Je draagt met ook verantwoordelijkheid in voor de hele maatschappij. Hij was uit van nog maar 22 tijdens en oudste in het boerengezin in op tv Zeeuws-Vlaanderen op tv toen zijn naar beide ouders kort na elkaar in overleden. Deze ingrijpende een gebeurtenis bracht hem het als pater familias met een tijdens groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt verdriet eist op later aandacht met en inkeer. Samen met het zijn zielsverwant en tijdens echtgenote door Herma besluit hij daarop naar een wezenlijke door reis af te leggen naar de binnen toe, op in zoek naar op tv de op tv kern van zijn bestaan. op tv Een ervaring die hem op de weg in naar persoonlijk, op tv authentiek leiderschap wees.

Boeddhiste van Sarah Marijnissen spreekt met uit Ilonka de tijdens Haan, coach en trainer, en uit medeoprichter naar van de stichting Buddy to naar Buddy. Hoe neem tijdens je leiderschap op over je eigen leven het in wanneer je op jonge leeftijd tijdens in een burn-out terechtkomt? de het Als innerlijke pijn plotseling op jouw succesvol functioneren in in de naar samenleving belemmert en je het gevoel in hebt het de regie over je eigen op tv door leven te verliezen? Hoe vind de je dan de op tv weg met terug naar een vitaal op leven en de levensvreugde? Op het dieptepunt door van haar crisis blijkt haar het met eigen adem de heelmeester in te zijn. Ilonka een de Haan hervindt haar uit authentieke kracht het en inspireert nu met anderen weer om meester de te worden over tijdens hun eigen leven. lonka van wist een ding een zeker: door 'Ik wil teacher worden bij op Art of living, in die van onder andere met de ademoefeningen de mijn leven in redde'. Deze een wereldwijde organisatie zet zich in op tv voor harmonie en door vrede in op tv de wereld. in Ilonka de Haan is medeoprichter op van de succesvolle met en op tv veelbesproken stichting Buddy op to Buddy, waarbij Nederlanders in de 'n een-op-een met contact een gekoppeld worden aan een vluchteling. uit Hierbij gaat het om tijdens eenvoudig, een direct menselijk contact. Gelijkwaardig en met open voor op tv elkaars wereld en tijdens ervaringen, vanuit met een horizontaal een georganiseerd netwerk. Ook deelt zij de in uit ademtechnieken die haar zoveel brachten tijdens nu met vluchtelingen op in het AZC. het Voor beiden een leerzame van en rijke op ervaring. Ilonka de Haan tijdens ervaart haar opgedane van wijsheid in op tv het leven en uit haar leerling zijn als in naar een rijke mix in het avontuur met van naar het leven.

Serie in over het thema uit Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist de Sarah Marijnissen stapt met een door door gast even uit uit de waan van op de dag, weg van de snelheid de met en de (non)communicatie van de van sociale in media.

Boeddhiste uit Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder uit op tv Ralph Wieske. Tien jaar geleden de maakte hij kennis met uit een boeddhistische kijk naar op het naar leven. Boeddhiste Sarah op tv Marijnissen het praat met gezagvoerder Ralph Wieske in (54). tijdens Vierhonderd passagiers over de in wereld vliegen in een Boeïng van uit triple 7 is uit een grote verantwoordelijkheid. Vooraf de wordt met zo groot mogelijke van zekerheid vastgesteld dat uit in voor alles tijdens de vlucht een door oplossing is. Anders het wordt van er niet gevlogen. Hoe geef het je leiding aan een in dit gebeuren? Tien jaar geleden van maakte Ralph naar Wieske kennis naar met een boeddhistische het kijk op het tijdens leven die gebaseerd is uit op onzekerheid en grondeloosheid. Wat op tv gebeurt van er wanneer op de wereld van door meditatie zich mengt met het gezagvoeren tijdens in een het vliegtuig? Hoe breng op tv je niet-weten van en loslaten tijdens van meditatie samen met de in wereld met van controle en logisch denken? Het naar was voor hem door een een lange weg van uit autoritair gezagvoerder naar in authentiek leider. in En elke vlucht door blijft voor hem nog tijdens steeds een een hele sensatie, waarbij 'Een mooie op tv landing uit het leukste moment in is'.

Boeddhiste Sarah Marijnissen het bezoekt coupeuse door Farida door Moultmar in haar een wijkatelier in de Afrikaanderbuurt het in Rotterdam-Zuid. van Sarah Marijnissen ontvangt met Farida Moultmar (49). Farida in Moultmar werkt vanuit het naar wijkatelier tijdens in de Afrikaanderbuurt tijdens in Rotterdam-Zuid, samen met met kunstenaars, designers en buurtbewoners. uit De wijk heeft de een negatief de imago, maar in het naar hart van op tv deze buurt floreert de Afrikaander een Coöperatie, een het samenwerking van uit vijftig kleine ondernemers die van buurtbewoners in de kans geeft hun talenten tijdens tot tijdens bloei te brengen. Het wijkatelier van is er op sinds drie naar jaar onderdeel van, uit waar de mix aan uit culturen als een uit rijkdom wordt ervaren. de Hier is delen niet alleen op bedrijfsmatig, maar naar ook luisteren naar naar elkaars op tv levensverhalen over oorlog, van vluchten en elkaar helpen. Als op tv Farida zes een is, komt het op tv gezin naar Brussel waar ze door later naar door de mode-academie in gaat. Op haar twintigste in trouwt ze met een haar grote Marrokaanse met liefde met wie ze de in naar Rotterdam verhuist. Ze zijn meer tijdens dan vijfentwintig in jaar samen. Dan sterft in haar man plotseling, uit in in de nacht met een arm door van om haar heen. Een de groot gemis, nog naar steeds. 'Hij was van een deel van met mij. Dat is nu leeg. een in Dat vul ik met de mensen met hier en de op mode. in Dat is niet hetzelfde, maar een het geeft me met veel energie naar om elke uit dag op door te staan en er iets door moois van te door maken. Mode ontwerpen uit is een mijn medicijn.'

Sarah Marijnissen het bezoekt naar Jos de Blok wiens uitspraak: tijdens 'Managen is flauwekul' hem op tv treffend typeert. uit 10 jaar een geleden bouwde hij Buurtzorg op. tijdens Een uniek concept van van van wijkzorg zonder management. Boeddhiste door Sarah Marijnissen op bezoekt Jos de het Blok wiens controversiële van uitspraak: 'Managen in is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen op de op tv tijdgeest in, bouwde hij met 10 jaar door geleden in Nederland met de Stichting Buurtzorg op. een Een uniek concept van met wijkzorg. De de organisatie onderscheidt zich van in dat van het geen management uit kent en geen callcenter een of planners heeft. Meer in dan 14.000 van werknemers werken op in zelfsturende teams. Jos wil op het vak in teruggeven aan de de (wijk)verpleegkundigen, zodat op tv de ziel weer terug het in naar de zorg zou komen. Door dit naar vertrouwen en een van simple bedrijfsvoering is door de een menselijkheid terug gekeerd in op de werkvloer. Niet langer tijdens op staat het product met centraal, maar wordt er vanuit op de mens gedacht. Buurtzorg in is de de afgelopen 5 jaar telkens tijdens tot werkgever op van het jaar verkozen op door met een waardering van 8.7. met Sarah Marijnissen spreekt een deze door inspirator en visionair die model naar staat voor een andere van manier van denken door en een nieuwe op de tijd.

In Een Andere de Kijk op tijdens Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste met Sarah Marijnissen met van Feng Shui op deskundige en binnenhuisadviseur Nina van Elshof over de een op invloed van ons huis op met ons welbevinden. Sarah tijdens Marijnissen spreekt uit met Feng een Shui deskundige en binnenhuisadviseur een Nina Elshof. Feng Shui is het een tijdens eeuwenoude Chinese de filosofie die inzicht geeft in op de invloed die de op het woonomgeving op mensen heeft. door Door een hectisch leven staan tijdens we uit vaak niet stil bij de op tv invloed die de een inrichting op van deze woonruimte in op ons gemoed kan in hebben. Vaak is ons tijdens in interieur eerder een gevolg van trends het en willekeurige een keuzes. Maar door levensenergie kan het vrijer stromen door het een huis en tussen een de bewoners en de naar woning naar wanneer we hier meer richting aan in geven. Hoe door kun je een de energieblokkade in je woning een herkennen die van harmonie én groei belemmert? het En wat doe de je ermee? op tv Nina Elshof staat de aan de oorsprong de van tijdens de enige erkende Feng Shui op tv Academie tijdens in Nederland, waarvan zij ook op tv directeur door is. Bij Feng Shui wordt naar er niet gekeken naar de het aantal vierkante tijdens meters van een uit woonruimte, of het de in bouwkosten. De behoeften op tv van de mens staan centraal. Wanneer het voldoet een met slaapkamer op aan de slaapbehoefte? En op wat is de functie van een de van woonkamer? Mensen worden steeds individueler, in als los zand. tijdens De de woonkamer kan het samenzijn door weer versterken. in Onze directe woonomgeving heeft een op tv grote invloed de op uit ons welbevinden én omgekeerd: je huis met naar geeft de mogelijkheid om er door je persoonlijkheid door in uit de te drukken. 'Het door is de ultieme plek die op tv ons stimuleert om te met weten wie we met ten diepste op zijn'.

Boeddhist en door oud-radiomaker Sarah Marijnissen het bezoekt de tijdens veelzijdige theatermaker Adelheid door Roosen. In de projecten in van Adelheid gaat zij van altijd op zoek de naar ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah het Marijnissen bezoekt in de veelzijdige theatermaker Adelheid op Roosen van (57). In de projecten van Adelheid tijdens tijdens Roosen is zij tijdens altijd op zoek naar de uit ander. Het op gaat Roosen in niet zozeer om het begrijpen van met door die ander, als op wel om het in kantelen van het perspectief dat er uit bestaat met over die ander. Female in Economy (2008) is het door op tv artistiek bureau van Adelheid Roosen in van waaruit films, uit theatrale tijdens concepten, performances en voorstellingen worden van gecreëerd. Zij vroeg zich naar als uit ondernemer en op kunstenaar af: wat gebeurt er uit als we op tv het begrip markt ruimer in definiëren, als een verzamelbegrip op voor alle een individuele de verlangens, intuïtie en intelligentie. Een op definitie van economie de voor de 21e uit eeuw, waarbij een niet alleen de een financiën tellen, maar eerder de de winst die naar het oplevert op tv in levensvreugde en met vertrouwen.

Boeddhist de en oud-radiomaker Sarah Marijnissen uit bezoekt Mostafa op tv Hilali, luitenant-kolonel bij op tv de landmacht. van Als moslim en Marrokaanse in Nederlander weet in hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah uit Marijnissen door ontmoet Mostafa Hilali (43). een Mostafa is luitenant-kolonel bij uit de landmacht. naar Als moslim de en Marrokaanse in Nederlander weet hij hoe op tv het voelt als 'anders' gezien met te op worden. Naar aanleiding een van de aanval het op Charlie Hebdo heeft hij het met op Facebook de pagina #nietmijnislam samen naar met vrienden op opgezet. Ruim 90.000 naar mensen kwamen er op tv in één week op tv met elkaar in gesprek. naar van Zijn missie: het doorbreken van een de het negatieve spiraal van in angst, woede, geweld en lijden. 'Laten een we het elkaar vasthouden in door plaats van bevangen te op raken door angst de en het sociale hypochonders te worden'. Zijn ervaringen van uit in Bosnië (1998) hebben hem het diep geraakt. tijdens Hij voelt zich in daar voor het het eerst geroepen ook buiten op tv het leger iets naar te doen voor de van samenleving. van En dat doet hij! tijdens Hoe combineert hij zijn uit militaire werk met met op tv dat wat hij het daarbuiten doet?

Boeddhist Sarah Marijnissen op bezoekt op tv Christella Munganyende. De columniste met verwoordt de uit stem van jonge vrouwen tijdens met een migrantenachtergrond door in het maatschappelijk op tv debat over naar hun plek tijdens in de samenleving. Zwarte vrouwen uit door de de millenniumgeneratie worden steeds duidelijker een zichtbaar op in onze overwegend witte samenleving. naar Onder hen: Christella naar Munganyende. Boeddhist en voormalig op tv radiomaker op Sarah Marijnissen ontmoet haar in de Antwerpen. Christella verwoordt een met haar het columns in in verschillende media uit zoals De Volkskrant de op tv stem van jonge vrouwen op tv met een migrantenachtergrond een in het maatschappelijk debat naar over hun een positie door in de samenleving. Door haar uit biculturele achtergrond op tv voelt Christella zich een wereldburger: uit ze is tijdens niet het gebonden aan een plek. het Als peuter tijdens ontvlucht Christella met haar familie in van 1994 naar de burgeroorlog uit in Rwanda. Ze komen terecht in uit Zeeland, een waar ze relatief op tv beschermd opgroeit in op de afgeschermde omgeving van het in asielzoekerscentrum. Wat met betekent thuis voor een haar?

januari 2019
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord