Programma gemist?

Boeddhiste en voormalig de radiomaker Sarah Marijnissen op gaat door in gesprek in met Jos de naar Blok en Herman Wijffels. door Sarah Marijnissen bezoekt Jos een de Blok op tv wiens controversiële uitspraak: 'Managen tijdens is flauwekul' hem treffend een typeert. Tegen de de tijdgeest in bouwde tijdens hij een tien jaar geleden in in Nederland tijdens de Stichting Buurtzorg in op. Een uniek concept van op tv wijkzorg. het De organisatie onderscheidt naar zich in dat het op geen management door kent en geen callcenter of het planners tijdens heeft. Meer dan 14.000 werknemers werken in in de zelfsturende teams. tijdens Jos wil het vak teruggeven met aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat door van de ziel weer terug in van de zorg zou komen. het Door dit het vertrouwen van en een simpele de bedrijfsvoering is de menselijkheid door teruggekeerd op van de werkvloer. Na een indrukwekkende de carrière met als econoom en captain of een industry de is Herman Wijffels in het najaar van van van 2016 met op tv emeritaat gegaan als hoogleraar maatschappelijke de verandering en duurzaamheid. uit Wijffels ziet zijn leven het tijdens als een voortdurende naar dialoog tussen zijn innerlijke stem en uit zoals het leven tijdens zich aandient. door Menselijke waardigheid, eigen door verantwoordelijkheid en solidariteit, zouden in in de zijn ogen de bagage met moeten zijn van tijdens iedere hedendaagse tijdens wereldburger. Je bent er niet naar alleen om met voor jezelf op tv te zorgen. Je draagt in ook op tv verantwoordelijkheid voor de hele maatschappij. Hij een was nog maar van in 22 jaar en oudste in met het boerengezin in op Zeeuws-Vlaanderen toen zijn door beide ouders op kort na uit elkaar overleden. Deze ingrijpende op gebeurtenis bracht het hem als pater familias op een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt de verdriet eist later naar aandacht en de inkeer. op Samen met zijn zielsverwant met en echtgenote Herma besluit hij met daarop een een wezenlijke reis af met te leggen naar binnen naar toe, van op zoek van naar de kern van zijn bestaan. uit naar Een ervaring die hem de weg naar de naar persoonlijk, authentiek leiderschap door wees.

Boeddhiste door en voormalig radiomaker tijdens Sarah Marijnissen gaat in gesprek uit tijdens met Adelheid Roosen en Farida op tv Moultmar. door Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige in theatermaker op Adelheid Roosen (57). In de tijdens projecten naar van Adelheid Roosen is de zij altijd op een zoek naar de ander. in Het gaat Roosen niet op tv zozeer om een het begrijpen van die de naar ander, als wel om het kantelen op van het naar perspectief dat er een bestaat over die op tv ander. Female Economy de (2008) is het artistiek door een bureau van Adelheid Roosen van op tv waaruit een films, theatrale concepten, performances met en voorstellingen in worden gecreëerd. Zij vroeg zich als uit ondernemer het en kunstenaar af: wat gebeurt de er als met we het een begrip markt ruimer van definiëren, als een verzamelbegrip voor op alle uit individuele verlangens, intuïtie en intelligentie. op tv Een definitie van van economie met voor de 21e eeuw, waarbij in niet alleen naar de financiën van tellen, maar eerder op de winst die het een oplevert in in levensvreugde en vertrouwen. Farida Moultmar naar in werkt vanuit het wijkatelier in de naar Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, uit samen met kunstenaars, tijdens designers en uit buurtbewoners. De wijk het heeft een negatief het imago, maar op in het met hart van deze buurt floreert door de Afrikaander Coöperatie, een een samenwerking van in 50 kleine ondernemers die tijdens het buurtbewoners de kans op tv geeft hun talenten tot bloei te in brengen. Het een wijkatelier een is er sinds drie door jaar onderdeel van, in waar de op tv mix aan culturen op als een rijkdom wordt ervaren. door Hier is delen niet in alleen bedrijfsmatig, uit maar ook luisteren naar naar elkaars levensverhalen op tv over oorlog, vluchten van en elkaar op helpen. Als Farida zes op is, een komt het gezin in naar Brussel waar ze van later naar tijdens de mode-academie gaat. Op haar 20e met trouwt ze door met het haar grote Marrokaanse liefde met in wie ze naar in Rotterdam verhuist. Ze uit zijn meer naar dan 25 jaar samen. Dan de sterft naar haar man op plotseling, in de nacht met een het arm om met haar heen. Een in groot gemis, tijdens nog steeds. 'Hij was naar een in deel van mij. Dat is naar nu leeg. Dat op tv vul ik de met de mensen hier en op tv de mode. het Dat is niet 't op tv zelfde tijdens maar het geeft van me veel energie om op tv elke dag op door te staan naar en er iets met moois van te de maken'.

Boeddhiste en uit voormalig op tv radiomaker Sarah Marijnissen gaat op in gesprek met tijdens Mounir Samuel en Christelle Munganyende. door Sarah Marijnissen bezoekt van Mounir op tv Samuel (27), voorheen op Monique Samuel. Mounir is een tijdens trotse Egyptisch-Arabische Nederlander uit die in midden in het proces van naar geslachtsverandering met staat van vrouw naar man. naar In naar dit interview horen we Mounir uit van voor het laatst met zijn vrouwelijke met stem. tijdens Mounir Samuel is van politicoloog, schrijver, performer het en journalist. Hij werkte regelmatig de als Midden-Oosten- door en Noord Afrika-correspondent met en zat vaak als op vaste spreker bij op Pauw & op tv Witteman aan tafel. naar Hij schrijft voor de De Groene Amsterdammer, naar De Volkskrant, NRC op tv en een NRC Next en De Groene. Zwarte van het vrouwen uit de millenniumgeneratie worden steeds op tv duidelijker naar zichtbaar in onze overwegend witte het samenleving. Onder van hen: Christelle Munganyende. met Sarah Marijnissen met ontmoet haar in Antwerpen. Christelle de verwoordt met op tv haar een columns in verschillende in media zoals De uit Volkskrant, de stem van jonge uit vrouwen met een migrantenachtergrond naar in het maatschappelijk uit op debat over hun het positie in de samenleving. Door haar tijdens biculturele achtergrond voelt naar naar Christelle zich een wereldburger: door ze is niet gebonden aan tijdens één plek. tijdens Als peuter van ontvlucht ze het met haar familie in 1994 de door uit burgeroorlog in Rwanda. van Ze komen terecht in uit Zeeland waar de ze relatief beschermd opgroeit in de door van afgeschermde omgeving van het asielzoekerscentrum. uit Wat naar betekent thuis voor door haar?

In naar Een Andere Kijk op tijdens Persoonlijk Leiderschap spreekt met boeddhiste Sarah Marijnissen naar met met econoom en boeddhist Herman Wijffels. de In Een Andere Kijk op tv op in Persoonlijk leiderschap zijn op tv we te tijdens gast bij econoom en boeddhist met Herman Wijffels. Na in een indrukwekkende carrière als met econoom in en captain het of industry is uit Herman Wijffels in het najaar van door tijdens 2016 met emeritaat als hoogleraar maatschappelijke op tv verandering en duurzaamheid uit gegaan. Wijffels het ziet zijn het leven als tijdens een voortdurende dialoog tussen zijn innerlijke op stem op tv en zoals het met leven zich aandient. Menselijke waardigheid, het eigen tijdens verantwoordelijkheid en solidariteit tijdens zouden in zijn de ogen de bagage moeten van zijn van iedere het hedendaagse wereldburger. Je bent een er niet alleen naar het om voor jezelf te zorgen. van Je draagt van ook verantwoordelijkheid voor tijdens de hele maatschappij. Hij uit was tijdens nog maar 22 en van oudste in het boerengezin in met Zeeuws-Vlaanderen de toen zijn naar beide ouders kort na elkaar overleden. op tv door Deze ingrijpende gebeurtenis bracht uit hem als pater op tv familias een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een maar onverwerkt verdriet het eist door later aandacht en van inkeer. Samen met op tv zijn zielsverwant en echtgenote tijdens Herma besluit hij daarop naar een wezenlijke reis het af te leggen naar met binnen toe, de op zoek tijdens naar de kern door van zijn bestaan. op Een ervaring die door hem de weg het naar persoonlijk, authentiek tijdens leiderschap wees.

Boeddhiste op tv Sarah Marijnissen met spreekt met Ilonka de op Haan, coach en trainer, van en medeoprichter van op de stichting Buddy in to Buddy. door Hoe neem je leiderschap over door je een eigen leven wanneer je op tijdens jonge leeftijd een in een burn-out terechtkomt? een Als van innerlijke pijn plotseling jouw naar succesvol functioneren in de door met samenleving belemmert en je het gevoel uit op tv hebt de regie op over je eigen een leven te verliezen? Hoe vind je een dan de op weg terug door naar een een vitaal leven en door levensvreugde? Op het dieptepunt van haar een crisis tijdens blijkt haar eigen adem door de heelmeester een te zijn. Ilonka tijdens de Haan hervindt de haar authentieke kracht en tijdens inspireert uit nu anderen weer om meester het te de worden over hun van eigen leven. lonka wist in een ding zeker: 'Ik in wil teacher naar worden bij Art of living, door die onder van andere met de de ademoefeningen mijn een leven redde'. Deze tijdens wereldwijde organisatie met zet zich in voor uit harmonie en in vrede in de wereld. Ilonka de tijdens in Haan is medeoprichter van op de succesvolle en veelbesproken met stichting Buddy to Buddy, een waarbij Nederlanders tijdens in 'n een-op-een contact tijdens gekoppeld de worden aan een een vluchteling. Hierbij de gaat het om eenvoudig, direct menselijk naar van contact. Gelijkwaardig en open voor elkaars door wereld door en ervaringen, op tv vanuit een horizontaal georganiseerd naar netwerk. Ook deelt naar zij de met ademtechnieken die haar zoveel brachten nu met met vluchtelingen in op het met AZC. Voor beiden een leerzame op en rijke naar ervaring. Ilonka de Haan tijdens ervaart door haar opgedane wijsheid het in het in leven en haar leerling zijn op tv als in een rijke mix met in het avontuur van het uit leven.

Serie over uit het thema in Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen van naar stapt met een gast even uit van het de waan van de door dag, weg in van de snelheid van en de (non)communicatie van de een sociale met media.

Boeddhiste Sarah Marijnissen een spreekt met met gezagvoerder in Ralph Wieske. Tien jaar geleden naar maakte hij kennis naar met een boeddhistische op tv kijk op op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen tijdens praat een met gezagvoerder Ralph Wieske (54). op tv Vierhonderd passagiers over op de wereld het vliegen in met een Boeïng tijdens triple 7 is in een grote verantwoordelijkheid. Vooraf tijdens wordt met zo op groot mogelijke zekerheid vastgesteld dat op voor alles op tv tijdens naar de vlucht een oplossing op is. Anders uit wordt er niet gevlogen. Hoe geef naar je uit leiding aan dit op tv gebeuren? Tien jaar geleden uit maakte Ralph Wieske kennis van met een boeddhistische op van kijk op het leven die gebaseerd op is op het onzekerheid en grondeloosheid. een Wat gebeurt er wanneer naar de wereld van van meditatie door zich mengt met het gezagvoeren op in een vliegtuig? uit Hoe breng je met niet-weten in en loslaten van meditatie tijdens samen met de in wereld van van controle en logisch denken? een Het was voor op tv hem een naar lange weg van autoritair op gezagvoerder een naar authentiek leider. met En elke vlucht blijft voor in hem nog steeds naar een op hele sensatie, waarbij 'Een met mooie landing het leukste moment de uit is'.

Boeddhiste Sarah van Marijnissen bezoekt met coupeuse Farida Moultmar in met haar wijkatelier in op de op tv Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. op Sarah Marijnissen ontvangt uit Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt door met vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt door in tijdens Rotterdam-Zuid, samen met kunstenaars, designers naar en buurtbewoners. in De op tv wijk heeft een naar negatief imago, maar in het hart door van tijdens deze buurt floreert door de Afrikaander Coöperatie, een met samenwerking van vijftig op kleine ondernemers die buurtbewoners een de kans geeft met hun talenten in tot bloei de te brengen. Het wijkatelier met is er sinds op tv drie jaar tijdens onderdeel van, waar de mix tijdens aan culturen als door een rijkdom wordt op ervaren. naar Hier is delen in niet alleen uit bedrijfsmatig, maar ook luisteren naar elkaars tijdens levensverhalen van over oorlog, vluchten en elkaar de helpen. naar Als Farida de zes is, komt op het gezin naar tijdens Brussel waar ze op later naar de mode-academie gaat. Op met haar een twintigste trouwt ze van met haar grote van Marrokaanse liefde met wie ze uit naar door Rotterdam verhuist. Ze zijn meer naar naar dan vijfentwintig jaar op samen. Dan sterft de haar man plotseling, in de nacht door met een arm door om haar de heen. in Een groot gemis, nog steeds. 'Hij van was een de deel op tv van mij. Dat is naar nu leeg. Dat vul de ik met de in mensen hier op en de mode. naar Dat is naar niet hetzelfde, maar het geeft me het veel energie uit om elke dag op naar te staan en in er iets moois op tv van te naar maken. Mode ontwerpen is de mijn uit medicijn.'

Sarah Marijnissen in bezoekt Jos de het Blok wiens op tv uitspraak: 'Managen is flauwekul' het hem met treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde door hij tijdens Buurtzorg op. uit Een uniek concept van wijkzorg zonder op tv uit management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt op Jos de op tv Blok wiens controversiële uitspraak: op 'Managen is een flauwekul' hem treffend typeert. de Tegen de tijdgeest in, op bouwde hij 10 tijdens een jaar geleden in op tv Nederland de Stichting Buurtzorg van op. Een uniek op tv concept van tijdens wijkzorg. De organisatie onderscheidt zich het in dat het geen het management kent op tv en geen callcenter uit of planners heeft. met Meer in dan 14.000 werknemers werken in zelfsturende op tv het teams. Jos wil het vak teruggeven in aan van de (wijk)verpleegkundigen, zodat uit de ziel met weer terug in met de zorg zou door komen. Door dit vertrouwen op tv en een simple bedrijfsvoering is in de menselijkheid terug door gekeerd op de op de werkvloer. Niet langer staat tijdens het product van centraal, maar wordt een er vanuit de mens gedacht. tijdens Buurtzorg is op de afgelopen 5 op jaar telkens tot werkgever van naar in het jaar verkozen met een waardering op tv van 8.7. uit Sarah Marijnissen spreekt deze in inspirator naar en visionair die model staat het voor een andere met met manier van denken en een in nieuwe het tijd.

In van Een Andere Kijk op Persoonlijk met Leiderschap spreekt door boeddhiste Sarah Marijnissen met tijdens een Feng Shui deskundige tijdens en binnenhuisadviseur Nina Elshof het over de invloed van ons met huis de op ons welbevinden. door Sarah Marijnissen uit spreekt met Feng Shui deskundige naar en binnenhuisadviseur met Nina Elshof. Feng Shui is naar een eeuwenoude Chinese in filosofie die inzicht op tijdens geeft in de een invloed die de woonomgeving op mensen met heeft. op tv Door een hectisch de leven staan we op tv vaak niet stil bij de de invloed op die de inrichting van deze naar woonruimte op ons op gemoed kan hebben. met Vaak het is ons uit interieur eerder een tijdens gevolg van trends en willekeurige in keuzes. Maar tijdens levensenergie kan door vrijer stromen door naar het huis en tussen de tijdens bewoners het en de woning wanneer we hier naar meer het richting aan uit geven. Hoe kun je een energieblokkade de in met je woning herkennen die van harmonie door én groei belemmert? En wat een doe in je ermee? Nina Elshof staat aan op de oorsprong van tijdens de op tv enige erkende Feng tijdens Shui Academie uit in Nederland, waarvan zij ook naar directeur uit is. Bij Feng Shui wordt tijdens er niet gekeken naar de het aantal de vierkante in meters van een woonruimte, of de uit bouwkosten. een De behoeften van de het mens staan centraal. Wanneer een voldoet een van slaapkamer aan de uit slaapbehoefte? in En wat is de het functie van het de woonkamer? Mensen worden uit steeds individueler, als los zand. van De woonkamer een kan het een samenzijn weer versterken. op tv Onze directe woonomgeving heeft door een grote de invloed op ons welbevinden én door van omgekeerd: je huis geeft de naar mogelijkheid om er je in persoonlijkheid in uit van te drukken. 'Het het is naar de ultieme plek die ons uit het stimuleert om te weten op wie we ten diepste naar zijn'.

Boeddhist en op tv oud-radiomaker Sarah Marijnissen op bezoekt de de veelzijdige theatermaker in Adelheid Roosen. In de projecten van van Adelheid gaat zij uit altijd op van zoek ... Boeddhist en met oud-radiomaker door Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige het naar theatermaker Adelheid Roosen van (57). In de het projecten van Adelheid Roosen op is zij altijd op zoek van naar de van ander. tijdens Het gaat Roosen niet zozeer om een het op tv begrijpen van die ander, met als wel met om het een kantelen van het uit perspectief dat er bestaat over die de uit ander. Female Economy het (2008) is het artistiek bureau naar van van Adelheid Roosen van de waaruit films, theatrale concepten, performances van en voorstellingen worden gecreëerd. op tv in Zij vroeg zich als ondernemer en door kunstenaar af: wat door gebeurt er als een we de het begrip markt ruimer definiëren, het in als een verzamelbegrip voor alle individuele tijdens in verlangens, intuïtie en intelligentie. Een definitie van van economie voor het de 21e het eeuw, waarbij niet alleen door de financiën tijdens tellen, maar door eerder de een winst die het oplevert naar in levensvreugde en de vertrouwen.

Boeddhist op en oud-radiomaker Sarah Marijnissen naar bezoekt het Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij uit de landmacht. Als moslim de en een Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en de op tv voormalig radiomaker Sarah Marijnissen van ontmoet Mostafa een Hilali (43). Mostafa op tv is luitenant-kolonel bij de landmacht. Als een met moslim en Marrokaanse met Nederlander weet hij naar hoe het voelt als 'anders' gezien met te worden. Naar het aanleiding in van de aanval uit op Charlie Hebdo heeft hij tijdens naar op Facebook de pagina #nietmijnislam het samen met vrienden opgezet. het Ruim 90.000 mensen van kwamen uit er in één week in met elkaar door in gesprek. Zijn door missie: het doorbreken van de de negatieve spiraal van in met angst, woede, geweld en lijden. 'Laten door we elkaar vasthouden in in op tv plaats van bevangen te raken in door uit angst en sociale hypochonders te uit worden'. van Zijn ervaringen in Bosnië op tv (1998) hebben hem diep naar geraakt. in Hij voelt zich daar voor de met het eerst geroepen met ook buiten het door leger iets te doen voor in de samenleving. En met dat doet hij! Hoe naar combineert hij uit zijn een militaire werk met tijdens dat wat hij in daarbuiten doet?

Boeddhist Sarah Marijnissen naar met bezoekt Christella Munganyende. van De columniste verwoordt de een stem van jonge vrouwen met in een migrantenachtergrond tijdens in het tijdens maatschappelijk debat het over hun plek in de uit samenleving. Zwarte vrouwen de uit de millenniumgeneratie in worden steeds uit duidelijker zichtbaar op in onze overwegend witte samenleving. het Onder hen: Christella tijdens Munganyende. in Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen naar ontmoet haar naar in Antwerpen. door Christella verwoordt met haar naar columns in naar verschillende media op tv zoals De Volkskrant op tv de stem van jonge vrouwen door met een migrantenachtergrond van in het maatschappelijk debat met over uit hun positie naar in de samenleving. Door haar uit biculturele achtergrond voelt Christella het zich een op tv wereldburger: ze is niet naar gebonden aan een de op plek. Als peuter door ontvlucht Christella met haar familie door in 1994 de burgeroorlog met in Rwanda. Ze het komen terecht door in door Zeeland, waar ze relatief beschermd van opgroeit op tv in de afgeschermde omgeving van van het op asielzoekerscentrum. Wat betekent thuis voor uit haar?

juni 2019
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord