Programma gemist?

Boeddhiste en voormalig tijdens radiomaker Sarah Marijnissen door gaat in gesprek de met Jos naar de het Blok en Herman Wijffels. naar Sarah Marijnissen bezoekt Jos door de Blok het wiens controversiële uitspraak: in 'Managen is flauwekul' het hem treffend typeert. Tegen uit de tijdgeest in bouwde uit een hij tien jaar uit geleden in Nederland de Stichting de Buurtzorg op. Een uniek het concept een van wijkzorg. een De organisatie onderscheidt zich in dat het van het geen management kent en geen een callcenter met of planners tijdens heeft. Meer dan op 14.000 werknemers werken met in zelfsturende teams. Jos wil op tv het vak teruggeven op aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat van de ziel op weer terug in de een de zorg zou komen. een Door dit vertrouwen en een simpele op bedrijfsvoering is de naar de menselijkheid teruggekeerd op de werkvloer. Na met van een indrukwekkende carrière als econoom op tv en captain of met industry is Herman tijdens Wijffels in het tijdens najaar van 2016 het met door emeritaat gegaan als hoogleraar maatschappelijke in verandering en uit duurzaamheid. Wijffels ziet zijn leven uit van als een voortdurende dialoog tussen een zijn in innerlijke stem en zoals het leven naar zich op tv aandient. Menselijke waardigheid, eigen tijdens verantwoordelijkheid en solidariteit, zouden de in zijn ogen uit op tv de bagage moeten naar zijn van iedere hedendaagse tijdens wereldburger. Je bent er uit niet naar alleen om voor jezelf te zorgen. door Je draagt ook naar tijdens verantwoordelijkheid voor de hele maatschappij. Hij het was op nog maar met 22 jaar en oudste in het met boerengezin op tv in Zeeuws-Vlaanderen toen naar zijn beide ouders kort van na elkaar overleden. Deze in op ingrijpende gebeurtenis bracht hem als pater naar familias van een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar van onverwerkt verdriet de eist later een aandacht en inkeer. de Samen met zijn zielsverwant en met echtgenote Herma besluit tijdens hij daarop een in wezenlijke reis af in te leggen naar een binnen de toe, op zoek naar van de kern van op zijn bestaan. tijdens Een ervaring die hem de uit weg naar persoonlijk, authentiek op tv leiderschap door wees.

Boeddhiste tijdens en voormalig radiomaker Sarah van Marijnissen gaat in de gesprek met de Adelheid Roosen een en Farida Moultmar. op Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige door theatermaker Adelheid Roosen (57). door In van de projecten van Adelheid Roosen het naar is zij altijd op zoek door naar op tv de ander. Het gaat Roosen niet uit zozeer een om het begrijpen van het die uit ander, als wel om naar het kantelen op van het perspectief dat er door bestaat over door die ander. Female met Economy (2008) is het de artistiek door bureau van Adelheid Roosen van in waaruit met films, theatrale concepten, op tv performances en voorstellingen uit worden gecreëerd. Zij vroeg zich als het door ondernemer en kunstenaar naar af: wat gebeurt er als we op tv het door begrip markt tijdens ruimer definiëren, als tijdens een verzamelbegrip voor het alle individuele verlangens, intuïtie en intelligentie. naar Een definitie van naar economie de voor de 21e eeuw, het waarbij van niet alleen de financiën tellen, maar door van eerder de winst op die het oplevert in levensvreugde en door vertrouwen. tijdens Farida Moultmar werkt op tv vanuit het wijkatelier in op tv de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, uit samen met van kunstenaars, designers door en buurtbewoners. De op tv wijk heeft een een negatief imago, maar in een het hart van deze in buurt floreert het de Afrikaander Coöperatie, van een samenwerking van 50 de kleine ondernemers die op tv buurtbewoners de kans op geeft in hun talenten een tot bloei te brengen. op tv Het wijkatelier is er sinds in drie jaar op onderdeel het van, waar de in mix aan culturen als een met rijkdom tijdens wordt ervaren. Hier is delen niet het alleen bedrijfsmatig, uit maar ook naar luisteren naar elkaars op tv levensverhalen over oorlog, de vluchten en elkaar het helpen. Als Farida zes is, de komt het gezin tijdens het naar Brussel waar ze later naar op tv de de mode-academie gaat. door Op haar 20e trouwt van ze met haar op grote Marrokaanse liefde op tv met wie ze naar op Rotterdam uit verhuist. Ze zijn meer dan 25 tijdens door jaar samen. Dan sterft door haar man plotseling, met in de nacht naar met een arm om haar tijdens met heen. Een groot op tv gemis, nog steeds. 'Hij door was een deel van mij. in Dat is door nu leeg. op Dat vul een ik met de uit mensen hier en de mode. naar Dat is niet 't een zelfde maar het op tv geeft me op tv veel energie met om elke dag op op te staan en er op tv iets uit moois van te tijdens maken'.

Boeddhiste en voormalig tijdens radiomaker Sarah een Marijnissen gaat in gesprek naar op met Mounir Samuel en tijdens Christelle Munganyende. met Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel de (27), voorheen Monique Samuel. een Mounir is een door in trotse Egyptisch-Arabische Nederlander die midden in uit het proces naar van geslachtsverandering staat van van vrouw naar uit man. In met dit interview op horen we Mounir voor het laatst naar met zijn door vrouwelijke stem. Mounir Samuel van in is politicoloog, schrijver, performer en journalist. de de Hij werkte regelmatig door als Midden-Oosten- en uit Noord Afrika-correspondent en zat met vaak als een vaste spreker bij door Pauw & Witteman aan tafel. Hij door schrijft van voor De op Groene Amsterdammer, De Volkskrant, NRC het en NRC Next en tijdens De Groene. door Zwarte vrouwen het uit de millenniumgeneratie naar worden steeds duidelijker op zichtbaar in het onze overwegend witte het samenleving. Onder hen: Christelle Munganyende. uit Sarah op Marijnissen ontmoet haar in op Antwerpen. Christelle verwoordt door met haar columns met in verschillende media op tv zoals De Volkskrant, de op tv stem van jonge de vrouwen met een op tv migrantenachtergrond in in het maatschappelijk debat over de hun positie in de op samenleving. Door haar in biculturele van achtergrond voelt Christelle zich met een wereldburger: op tv ze is niet gebonden van aan de één plek. Als peuter ontvlucht een ze met haar naar familie in 1994 de op tv burgeroorlog in de Rwanda. Ze komen in terecht in Zeeland tijdens waar ze relatief beschermd op tv opgroeit in een de afgeschermde omgeving met van het asielzoekerscentrum. uit Wat betekent thuis op tv voor met haar?

In Een Andere met Kijk op het Persoonlijk Leiderschap in spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen een met econoom en op tv boeddhist Herman Wijffels. In van Een op tv Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap tijdens zijn we te de gast bij van econoom tijdens en boeddhist Herman de Wijffels. Na een indrukwekkende carrière het als de econoom en captain of industry de is Herman Wijffels tijdens in het najaar naar van de 2016 met emeritaat als hoogleraar maatschappelijke het verandering en duurzaamheid in gegaan. een Wijffels ziet zijn van leven als uit een voortdurende dialoog tussen zijn innerlijke op tv stem en op zoals het leven een zich het aandient. Menselijke waardigheid, eigen verantwoordelijkheid op en solidariteit zouden met in zijn ogen de uit bagage moeten zijn tijdens van iedere tijdens hedendaagse wereldburger. Je bent een er naar niet alleen om door voor jezelf te zorgen. uit Je op draagt ook verantwoordelijkheid voor de hele een maatschappij. Hij de was nog maar 22 in en door oudste in het uit boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen toen het zijn door beide ouders kort na elkaar met overleden. met Deze ingrijpende gebeurtenis bracht uit hem als pater familias in een groot met verantwoordelijkheidsgevoel, maar op onverwerkt verdriet eist later aandacht en op inkeer. Samen van met zijn zielsverwant en een echtgenote Herma besluit op tv hij daarop uit een wezenlijke reis een af te tijdens leggen naar binnen toe, het op in zoek naar de kern van zijn met bestaan. Een de ervaring die van hem de op tv weg naar persoonlijk, authentiek leiderschap door wees.

Boeddhiste Sarah Marijnissen in spreekt met met Ilonka de Haan, met coach en trainer, uit en medeoprichter van naar de stichting Buddy tijdens to Buddy. Hoe neem door je van leiderschap over tijdens je eigen leven wanneer je tijdens op jonge leeftijd het in een burn-out op tv terechtkomt? Als innerlijke pijn met plotseling jouw succesvol met functioneren de in de samenleving op tv belemmert en je het het gevoel hebt de regie op tv naar over je eigen leven door te verliezen? Hoe vind je in dan de van weg de terug naar een vitaal leven in en levensvreugde? op tv Op het dieptepunt een van haar crisis blijkt haar in eigen adem de met uit heelmeester te zijn. van Ilonka de Haan uit hervindt haar authentieke kracht en inspireert tijdens nu tijdens anderen weer met om meester te worden het over hun eigen leven. op tv lonka wist de een ding zeker: een 'Ik wil teacher worden bij uit tijdens Art of living, die onder naar andere met de ademoefeningen een mijn leven een redde'. Deze wereldwijde tijdens organisatie zet zich in door voor harmonie en van vrede in in de wereld. Ilonka de van Haan het is medeoprichter een van de succesvolle op tv en veelbesproken stichting Buddy op tv to Buddy, het waarbij Nederlanders in het 'n een-op-een contact gekoppeld op worden aan een vluchteling. Hierbij in gaat op tv het om eenvoudig, direct op menselijk de contact. Gelijkwaardig en open voor elkaars van wereld naar en ervaringen, vanuit een tijdens horizontaal georganiseerd netwerk. op Ook deelt op tv zij de in ademtechnieken die haar door zoveel brachten nu met vluchtelingen van in met het AZC. Voor beiden het een leerzame en met rijke ervaring. Ilonka het de Haan van ervaart haar opgedane een wijsheid in het leven en haar het leerling zijn als door een rijke uit mix in het avontuur naar in van het leven.

Serie over op tv het thema uit Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen tijdens het stapt met een gast even uit op tv de waan naar van de naar dag, weg de van de snelheid het en de (non)communicatie het van de sociale op media.

Boeddhiste Sarah Marijnissen uit spreekt met met gezagvoerder het Ralph Wieske. Tien jaar geleden op maakte hij kennis met door een boeddhistische in kijk op uit het leven. Boeddhiste van Sarah Marijnissen praat een met gezagvoerder Ralph naar Wieske (54). Vierhonderd passagiers over in uit de wereld vliegen in met een Boeïng triple 7 is op een grote verantwoordelijkheid. naar van Vooraf wordt met zo groot door mogelijke zekerheid vastgesteld door dat voor van alles tijdens de vlucht een op oplossing is. van Anders wordt er niet op tv gevlogen. Hoe naar geef je naar leiding aan de dit gebeuren? Tien jaar geleden maakte de door Ralph Wieske kennis met een op boeddhistische kijk de op het leven die op gebaseerd is op onzekerheid op en grondeloosheid. met Wat gebeurt er wanneer het de wereld op van naar meditatie zich mengt met het tijdens gezagvoeren in een het vliegtuig? Hoe op breng je naar niet-weten en loslaten uit van meditatie samen met de wereld door van controle en de met logisch denken? Het was voor een hem een uit lange weg van autoritair uit gezagvoerder naar naar authentiek leider. En elke vlucht uit door blijft voor hem van nog steeds een hele naar sensatie, waarbij 'Een in mooie landing het leukste de moment naar is'.

Boeddhiste het Sarah Marijnissen bezoekt van coupeuse Farida op tv Moultmar in haar wijkatelier in tijdens de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. op Sarah Marijnissen uit ontvangt Farida Moultmar naar (49). Farida Moultmar werkt uit vanuit het het wijkatelier in tijdens de Afrikaanderbuurt in in Rotterdam-Zuid, samen met kunstenaars, designers het en buurtbewoners. De het wijk heeft tijdens een negatief imago, maar op tv in uit het hart van deze een buurt floreert op tv de Afrikaander Coöperatie, door een samenwerking van vijftig kleine in ondernemers die het buurtbewoners de kans naar geeft hun het talenten tot bloei een te brengen. van Het wijkatelier is er sinds drie met jaar onderdeel van, door waar naar de mix aan uit culturen als een rijkdom een wordt het ervaren. Hier is delen niet alleen een het bedrijfsmatig, maar ook luisteren naar op tv elkaars levensverhalen het over oorlog, vluchten en door elkaar helpen. Als naar Farida zes is, door komt het gezin met naar Brussel tijdens waar ze later op naar de mode-academie gaat. Op met haar twintigste trouwt op ze met met haar grote Marrokaanse het liefde met van wie ze naar met Rotterdam verhuist. Ze uit zijn meer dan in vijfentwintig jaar samen. Dan sterft door haar naar man plotseling, de in de nacht uit met een arm om haar uit heen. Een tijdens groot gemis, nog op steeds. 'Hij was een op tv deel op van mij. Dat is naar nu leeg. Dat uit vul ik op met de mensen hier en uit de op tv mode. Dat is niet hetzelfde, op tv maar het geeft me een op veel energie om uit elke dag op te van staan en er iets een moois van op tv te maken. met Mode ontwerpen is mijn de medicijn.'

Sarah op tv Marijnissen bezoekt Jos de op Blok wiens op tv uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem van treffend typeert. in 10 jaar geleden door bouwde uit hij Buurtzorg op. Een uniek concept op tv op van wijkzorg zonder management. Boeddhiste tijdens Sarah Marijnissen een bezoekt Jos de Blok wiens de een controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem door treffend typeert. naar Tegen de tijdgeest in, het bouwde hij van 10 met jaar geleden in Nederland de Stichting van Buurtzorg op. Een op tv naar uniek concept van tijdens wijkzorg. De organisatie onderscheidt zich in een dat op het geen management kent op en geen callcenter door of planners heeft. naar Meer dan 14.000 het werknemers op werken in zelfsturende teams. Jos wil in het vak in teruggeven in aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat de de ziel weer uit terug in de met zorg zou komen. Door dit naar vertrouwen en op tv een simple bedrijfsvoering is op de de menselijkheid terug de gekeerd op de werkvloer. uit Niet langer staat in het product centraal, maar wordt uit er vanuit uit de mens gedacht. Buurtzorg een is de in afgelopen 5 van jaar telkens tot werkgever van de het op tv jaar verkozen met met een waardering van 8.7. Sarah op tv Marijnissen spreekt met deze naar inspirator en visionair die model op staat voor een tijdens andere op tv manier van denken en een het nieuwe door tijd.

In in Een Andere Kijk op door Persoonlijk Leiderschap spreekt met boeddhiste in Sarah Marijnissen met Feng met Shui deskundige en door binnenhuisadviseur Nina Elshof over een de invloed een van ons huis op de ons door welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng op Shui op tv deskundige en binnenhuisadviseur Nina met Elshof. uit Feng Shui is een met eeuwenoude Chinese filosofie die inzicht het geeft door in de invloed van die de woonomgeving op in mensen in heeft. Door een hectisch naar leven staan we een vaak niet stil bij de in invloed die in de inrichting van deze uit woonruimte op in ons gemoed kan in hebben. Vaak is het ons interieur door eerder een de gevolg van trends van en willekeurige keuzes. Maar levensenergie in kan vrijer stromen door uit het een huis en tussen de tijdens bewoners tijdens en de woning wanneer we op tv hier meer richting aan tijdens van geven. Hoe kun het je een energieblokkade in door je woning herkennen die harmonie tijdens én groei belemmert? het En wat doe een je ermee? een Nina uit Elshof staat aan de oorsprong in van de enige erkende met met Feng Shui Academie in Nederland, waarvan het zij op ook directeur is. Bij van Feng door Shui wordt er niet gekeken de naar uit het aantal vierkante meters van een in woonruimte, of de het een bouwkosten. De behoeften van de mens in staan centraal. door Wanneer voldoet een de slaapkamer aan de slaapbehoefte? naar En wat op is door de functie van de van woonkamer? Mensen worden tijdens steeds individueler, als los zand. tijdens De woonkamer kan tijdens tijdens het samenzijn weer het versterken. Onze directe op tv woonomgeving heeft een grote invloed op uit naar ons welbevinden én omgekeerd: op tv je huis geeft de mogelijkheid uit om er van je persoonlijkheid in in uit te drukken. door 'Het is de uit ultieme plek naar die ons uit stimuleert om te weten wie een we ten diepste een zijn'.

Boeddhist van en oud-radiomaker Sarah op Marijnissen bezoekt naar de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In door de projecten van het Adelheid gaat tijdens zij altijd op zoek het ... Boeddhist door en oud-radiomaker Sarah op Marijnissen bezoekt van de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen op (57). van In de in projecten van Adelheid Roosen is zij op altijd het op zoek naar de op tv ander. Het uit gaat Roosen niet zozeer tijdens om het begrijpen van van de die ander, als wel om het met kantelen van het een perspectief dat op er bestaat over die van ander. van Female Economy in (2008) is het artistiek een bureau van Adelheid Roosen door van tijdens waaruit films, theatrale concepten, performances uit en door voorstellingen worden gecreëerd. Zij door vroeg zich als ondernemer in en kunstenaar af: wat een gebeurt er als in een we het begrip markt met ruimer definiëren, als een verzamelbegrip op in voor alle individuele verlangens, tijdens intuïtie en in intelligentie. Een definitie van economie naar voor de door 21e eeuw, waarbij niet alleen het met de financiën tellen, maar eerder van de winst die het het oplevert in door levensvreugde en in vertrouwen.

Boeddhist en een oud-radiomaker uit Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel het door bij de landmacht. in Als moslim en van Marrokaanse Nederlander weet een hij... Boeddhist en voormalig uit radiomaker Sarah Marijnissen naar ontmoet Mostafa uit Hilali (43). Mostafa van is luitenant-kolonel bij de landmacht. op tv Als moslim en tijdens Marrokaanse Nederlander de weet hij hoe het voelt door als uit 'anders' gezien te worden. Naar tijdens aanleiding van met de aanval op Charlie een door Hebdo heeft hij op Facebook de in pagina #nietmijnislam samen uit met vrienden het opgezet. Ruim van 90.000 mensen kwamen er in een één week met uit elkaar van in gesprek. tijdens Zijn missie: het doorbreken van de de negatieve spiraal van het angst, een woede, geweld en lijden. naar 'Laten met we elkaar vasthouden in op plaats van bevangen te tijdens raken door angst en op tv uit sociale hypochonders te van worden'. Zijn ervaringen uit in Bosnië (1998) hebben naar hem diep geraakt. uit Hij voelt zich daar op tv voor het het eerst geroepen in ook buiten het naar leger iets te in doen voor de uit samenleving. En dat doet hij! Hoe een combineert hij op zijn militaire werk van met dat wat hij van daarbuiten de doet?

Boeddhist uit Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. de De een columniste verwoordt de stem met van jonge vrouwen met het een op migrantenachtergrond in tijdens het maatschappelijk debat door over hun plek in de samenleving. op Zwarte op tv vrouwen uit de uit millenniumgeneratie worden steeds duidelijker van zichtbaar in de onze overwegend witte samenleving. met Onder hen: een Christella Munganyende. naar Boeddhist en voormalig van radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet een haar in de Antwerpen. Christella verwoordt met haar het columns met in verschillende media met zoals De Volkskrant de stem de van jonge van vrouwen met een de migrantenachtergrond in de het maatschappelijk debat over naar hun positie in in de samenleving. Door haar naar biculturele achtergrond voelt Christella van in zich een wereldburger: ze is tijdens niet gebonden de aan een plek. Als op peuter een ontvlucht Christella met de haar familie in 1994 uit de burgeroorlog op in Rwanda. Ze komen terecht in op tv Zeeland, op waar ze relatief beschermd opgroeit van in op de afgeschermde omgeving van het uit asielzoekerscentrum. Wat betekent het thuis voor een haar?

december 2021
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!