Programma gemist?

Boeddhiste het en voormalig radiomaker uit Sarah Marijnissen gaat in gesprek met tijdens met Jos de Blok en Herman naar Wijffels. op Sarah Marijnissen bezoekt Jos de van Blok in wiens controversiële uitspraak: 'Managen is het van flauwekul' hem treffend op tv typeert. Tegen de tijdgeest in op tv bouwde naar hij tien jaar op tv geleden in Nederland de Stichting Buurtzorg op tv op. Een op tv uniek concept van op tv wijkzorg. De organisatie de onderscheidt zich een in dat het geen op tv management kent een en geen een callcenter of planners het heeft. Meer dan in 14.000 werknemers werken het in zelfsturende teams. Jos wil het het vak teruggeven op tv aan naar de (wijk)verpleegkundigen, zodat de op tv ziel weer naar terug in de zorg zou komen. van Door van dit vertrouwen tijdens en een simpele van bedrijfsvoering is de tijdens menselijkheid teruggekeerd op de van werkvloer. Na een indrukwekkende carrière de het als econoom en captain of van industry is Herman op Wijffels in het najaar de van op tv 2016 met emeritaat gegaan als een hoogleraar maatschappelijke verandering door het en duurzaamheid. Wijffels met ziet zijn leven als de een voortdurende dialoog op tv tussen zijn innerlijke stem en met zoals een het leven uit zich aandient. Menselijke waardigheid, eigen door verantwoordelijkheid en solidariteit, door zouden tijdens in zijn ogen een de bagage moeten zijn van iedere de hedendaagse op wereldburger. Je bent er door niet in alleen om voor met jezelf te zorgen. door Je draagt ook verantwoordelijkheid voor het de hele maatschappij. met Hij was op tv nog maar 22 op jaar en oudste in van het boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen de toen zijn op beide ouders kort van na het elkaar overleden. Deze ingrijpende tijdens gebeurtenis bracht hem op als pater in familias een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar met onverwerkt verdriet eist op tv later aandacht en in inkeer. Samen met naar zijn zielsverwant naar en echtgenote Herma tijdens besluit hij daarop een wezenlijke een in reis af te leggen naar op binnen toe, in op zoek naar de kern een van zijn tijdens bestaan. Een ervaring door die hem de de weg in naar persoonlijk, authentiek leiderschap een wees.

Boeddhiste met en voormalig radiomaker Sarah het Marijnissen gaat in van gesprek met Adelheid Roosen in en Farida Moultmar. tijdens Sarah Marijnissen van bezoekt de op tv veelzijdige theatermaker naar Adelheid Roosen (57). In de uit projecten van Adelheid Roosen uit is in zij altijd met op zoek naar de van ander. Het gaat uit Roosen niet zozeer om op tv het begrijpen een van die ander, van als wel om het kantelen op van het naar perspectief dat er naar bestaat over die ander. uit de Female Economy (2008) is het door artistiek met bureau van Adelheid het Roosen van waaruit op tv films, theatrale concepten, performances en in voorstellingen worden gecreëerd. door Zij vroeg zich als tijdens ondernemer en op tv kunstenaar af: wat gebeurt door er als we op tv het begrip door markt ruimer definiëren, als een een door verzamelbegrip voor alle individuele verlangens, het intuïtie en intelligentie. met Een de definitie van economie van voor de naar 21e eeuw, waarbij niet naar alleen de financiën door tellen, maar eerder de tijdens winst die het oplevert tijdens in van levensvreugde en vertrouwen. Farida naar Moultmar werkt vanuit van het van wijkatelier in de Afrikaanderbuurt op in Rotterdam-Zuid, samen met kunstenaars, op tv designers en op tv buurtbewoners. op De wijk heeft een negatief imago, in maar het in het hart van op tv deze buurt op floreert de het Afrikaander Coöperatie, een samenwerking van 50 van kleine ondernemers die op tv naar buurtbewoners de kans naar geeft hun talenten tijdens tot bloei te brengen. een Het wijkatelier is er in sinds drie jaar onderdeel op tv op tv van, waar de mix een aan culturen als een een rijkdom wordt op ervaren. Hier door is delen niet alleen van bedrijfsmatig, maar ook met luisteren naar elkaars levensverhalen met over oorlog, vluchten door en elkaar een helpen. Als Farida zes door is, komt het van gezin naar uit Brussel waar ze later naar het de mode-academie tijdens gaat. Op haar met 20e op trouwt ze met haar uit grote Marrokaanse liefde met wie een het ze naar Rotterdam naar verhuist. Ze zijn meer dan op tv 25 jaar tijdens samen. Dan sterft haar met man plotseling, de in de nacht met een van arm uit om haar heen. in Een groot gemis, in nog steeds. in 'Hij was een deel met van mij. Dat is nu op leeg. door Dat vul uit ik met de mensen hier met en de de mode. Dat is niet op tv 't zelfde maar het het geeft me veel door energie om van elke dag op op tv te staan en er in iets uit moois van te een maken'.

Boeddhiste op en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen in gaat met in gesprek met Mounir Samuel de en Christelle in Munganyende. op Sarah Marijnissen bezoekt met Mounir Samuel (27), voorheen Monique in Samuel. Mounir de is een trotse Egyptisch-Arabische een Nederlander van die midden in het door proces van geslachtsverandering staat van de vrouw naar man. in In dit op interview horen we de Mounir voor op het laatst met zijn naar vrouwelijke stem. door Mounir Samuel door is politicoloog, schrijver, performer in en journalist. Hij werkte een regelmatig het als Midden-Oosten- en Noord tijdens Afrika-correspondent en uit zat vaak als vaste spreker uit bij Pauw & een Witteman aan tafel. Hij de schrijft voor uit De naar Groene Amsterdammer, De Volkskrant, op tv NRC en NRC Next en naar De Groene. Zwarte met vrouwen uit de naar millenniumgeneratie worden op tv steeds duidelijker uit zichtbaar in onze op tv overwegend witte samenleving. Onder uit hen: Christelle Munganyende. naar Sarah Marijnissen ontmoet haar door het in Antwerpen. Christelle verwoordt met naar haar uit columns in verschillende media zoals De op tv Volkskrant, de het stem van van jonge vrouwen met naar een migrantenachtergrond in het maatschappelijk van debat over hun op tv positie van in de samenleving. het Door haar biculturele achtergrond voelt de Christelle zich een op tv wereldburger: ze met is niet gebonden in aan één plek. een Als peuter ontvlucht het ze met uit haar familie in naar 1994 de op tv burgeroorlog in Rwanda. Ze komen terecht met in Zeeland waar een ze relatief uit beschermd opgroeit uit in de naar afgeschermde omgeving van uit het asielzoekerscentrum. Wat door betekent thuis voor naar haar?

In Een op tv Andere Kijk op tv op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste door Sarah op tv Marijnissen met econoom van en boeddhist Herman uit Wijffels. In naar Een Andere Kijk het op Persoonlijk leiderschap naar zijn we te tijdens gast bij econoom en boeddhist Herman uit op Wijffels. Na een indrukwekkende carrière als tijdens de econoom en captain of industry is met op tv Herman Wijffels in het najaar van van 2016 met emeritaat de als naar hoogleraar maatschappelijke verandering en duurzaamheid in gegaan. Wijffels ziet op uit zijn leven als een voortdurende dialoog tijdens tussen zijn op tv innerlijke stem en zoals uit het in leven zich in aandient. Menselijke waardigheid, een eigen verantwoordelijkheid en solidariteit zouden met in zijn ogen de met bagage moeten met zijn met van iedere hedendaagse wereldburger. door Je bent er niet alleen op in om voor jezelf in te zorgen. Je draagt op tv ook verantwoordelijkheid de voor de hele een maatschappij. Hij was nog maar 22 naar en oudste met in het het boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen toen zijn van beide tijdens ouders kort na elkaar overleden. op met Deze ingrijpende gebeurtenis bracht naar hem als op pater familias een groot met verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt verdriet de eist later met aandacht en naar inkeer. Samen met zijn zielsverwant op en echtgenote op tv Herma besluit hij met daarop een wezenlijke reis af een te leggen uit naar binnen toe, op op tv zoek naar de met kern in van zijn bestaan. Een ervaring naar die hem het de weg naar een persoonlijk, authentiek leiderschap naar wees.

Boeddhiste van Sarah Marijnissen naar spreekt met Ilonka de met Haan, coach en in trainer, en medeoprichter van door de tijdens stichting Buddy to Buddy. een Hoe neem je leiderschap over door je uit eigen leven van wanneer je op jonge met leeftijd in een burn-out met terechtkomt? Als innerlijke van pijn uit plotseling jouw succesvol functioneren in met de samenleving belemmert en naar je het gevoel in hebt van de regie over je het eigen door leven te verliezen? Hoe vind je uit dan de uit weg met terug naar een vitaal leven en een levensvreugde? tijdens Op het dieptepunt van haar op tv crisis in blijkt haar eigen adem de een heelmeester te in zijn. Ilonka de Haan naar van hervindt haar authentieke een kracht en inspireert met nu anderen weer om meester van te worden over hun met met eigen leven. lonka wist een de ding naar zeker: 'Ik wil door teacher worden bij Art of living, op die onder andere een met de ademoefeningen op tv mijn leven redde'. in Deze wereldwijde met organisatie zet zich tijdens in voor harmonie en een vrede in uit de wereld. in Ilonka de Haan is een medeoprichter van de succesvolle van met en veelbesproken stichting in Buddy to Buddy, waarbij van Nederlanders in van 'n een-op-een contact gekoppeld met worden aan een vluchteling. met Hierbij gaat in het om eenvoudig, op direct menselijk de contact. Gelijkwaardig en open voor met elkaars wereld en op ervaringen, vanuit een horizontaal in georganiseerd netwerk. door Ook deelt zij in de ademtechnieken door die haar de zoveel brachten nu met vluchtelingen in de in het AZC. Voor beiden een een leerzame met en rijke ervaring. uit Ilonka de Haan van ervaart haar opgedane wijsheid in het met van leven en haar naar leerling zijn als het een rijke mix in een het avontuur door van het leven.

Serie over het naar thema de Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen van stapt met een door gast in even uit de waan in van de door dag, weg een van de snelheid met en de (non)communicatie van de op tv sociale met media.

Boeddhiste door Sarah Marijnissen spreekt met met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien op jaar de geleden maakte hij op kennis met een boeddhistische de kijk op naar het leven. een Boeddhiste Sarah Marijnissen de praat met gezagvoerder Ralph Wieske in (54). Vierhonderd naar passagiers over de wereld uit vliegen in een door Boeïng triple 7 de is de een grote verantwoordelijkheid. Vooraf wordt met met zo met groot mogelijke met zekerheid vastgesteld dat voor van alles tijdens de vlucht een op oplossing is. Anders op wordt er niet naar gevlogen. Hoe van geef naar je leiding aan door dit gebeuren? Tien op jaar geleden maakte Ralph Wieske het kennis met een een boeddhistische van kijk op het leven die van gebaseerd is door op onzekerheid en grondeloosheid. Wat met gebeurt er een wanneer met de wereld van meditatie zich mengt uit met het gezagvoeren tijdens in op een vliegtuig? tijdens Hoe breng je van niet-weten en loslaten van van meditatie samen met tijdens de wereld met van controle en het logisch denken? Het uit was voor hem een lange weg een van autoritair tijdens gezagvoerder van naar authentiek leider. En in elke vlucht met blijft voor hem nog tijdens steeds een hele sensatie, waarbij op 'Een mooie op landing het leukste moment op het is'.

Boeddhiste in Sarah Marijnissen uit bezoekt coupeuse Farida uit Moultmar in haar op wijkatelier in de Afrikaanderbuurt op tv in Rotterdam-Zuid. Sarah het Marijnissen ontvangt het Farida Moultmar (49). Farida van Moultmar werkt de vanuit het wijkatelier het in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, samen in met op kunstenaars, designers en buurtbewoners. De op tv wijk op heeft een negatief imago, naar maar naar in het hart van op deze buurt van floreert de Afrikaander uit Coöperatie, een samenwerking van vijftig naar kleine ondernemers die buurtbewoners het door de kans geeft hun talenten tot het bloei door te brengen. naar Het wijkatelier is er op tv sinds drie jaar het onderdeel van, waar de mix uit aan naar culturen als naar een rijkdom wordt ervaren. Hier is de delen niet alleen naar bedrijfsmatig, het maar ook met luisteren naar elkaars levensverhalen over op tv oorlog, met vluchten en elkaar helpen. Als Farida het zes is, komt het van het gezin naar Brussel waar ze door later naar naar de mode-academie een gaat. Op haar twintigste trouwt een ze met haar met uit grote Marrokaanse liefde met op wie ze naar in Rotterdam verhuist. Ze zijn uit meer tijdens dan vijfentwintig jaar door samen. Dan sterft haar man plotseling, met in de op tv nacht met door een arm van om haar heen. een Een groot gemis, nog steeds. op 'Hij was op tv een deel van mij. in Dat is een nu leeg. Dat vul van ik met de mensen het hier en door de het mode. Dat is niet hetzelfde, maar tijdens het geeft van me door veel energie om elke dag op op tv te staan met en er op iets moois van te maken. uit op tv Mode ontwerpen is mijn tijdens medicijn.'

Sarah de Marijnissen bezoekt uit Jos de Blok met wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' in hem treffend van typeert. 10 met jaar geleden bouwde hij op Buurtzorg op. uit Een uniek concept in van wijkzorg zonder op management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de de Blok wiens tijdens controversiële tijdens uitspraak: 'Managen van is flauwekul' hem treffend tijdens typeert. Tegen de tijdgeest in, op tv bouwde hij van 10 jaar uit geleden in Nederland de Stichting door Buurtzorg op. in Een uniek concept tijdens van wijkzorg. door De organisatie onderscheidt zich op in dat het geen tijdens management kent van en geen callcenter of tijdens planners heeft. Meer door dan door 14.000 werknemers werken in zelfsturende van teams. het Jos wil het vak teruggeven uit aan de door (wijk)verpleegkundigen, zodat door de ziel op weer terug in de naar zorg zou komen. het Door dit uit vertrouwen en een simple bedrijfsvoering is van de het menselijkheid terug gekeerd op tijdens de werkvloer. van Niet langer door staat het product in centraal, maar wordt er vanuit het de mens gedacht. uit Buurtzorg is in de afgelopen 5 jaar telkens van tot een werkgever van het jaar van verkozen met een waardering van van in 8.7. Sarah de Marijnissen spreekt deze het inspirator en visionair die model staat met op voor een andere manier van naar denken en een nieuwe door in tijd.

In in Een Andere Kijk naar op Persoonlijk door Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah met Marijnissen met de Feng Shui deskundige in en binnenhuisadviseur Nina Elshof over door de invloed van ons een huis op ons naar welbevinden. door Sarah Marijnissen spreekt met door Feng Shui deskundige met en binnenhuisadviseur Nina door Elshof. Feng Shui is door een met eeuwenoude Chinese filosofie die op tv inzicht geeft in op de invloed die tijdens de woonomgeving op mensen door van heeft. Door een hectisch leven staan van we vaak een niet tijdens stil bij de invloed die de met in inrichting van deze woonruimte op van ons gemoed kan van hebben. Vaak is op ons interieur eerder een van gevolg van trends van en willekeurige keuzes. in Maar uit levensenergie kan vrijer op tv stromen door een het huis en tussen de met bewoners en de woning tijdens de wanneer we hier meer een richting aan geven. het Hoe kun je uit een energieblokkade in je woning met tijdens herkennen die harmonie én met groei belemmert? En wat doe op tv je uit ermee? Nina Elshof staat aan tijdens de op oorsprong van de enige de erkende met Feng Shui Academie in tijdens Nederland, waarvan in zij ook directeur naar is. Bij Feng Shui wordt de er niet gekeken naar een het aantal door vierkante meters van een het woonruimte, op of de bouwkosten. De in behoeften van de mens op staan centraal. de Wanneer voldoet een in slaapkamer tijdens aan de slaapbehoefte? En wat de is de tijdens functie van tijdens de woonkamer? Mensen worden tijdens steeds individueler, op als los zand. De van woonkamer kan het op samenzijn weer het versterken. Onze directe woonomgeving heeft een van grote tijdens invloed op uit ons welbevinden én omgekeerd: je op tv huis geeft de mogelijkheid het om er op tv je op persoonlijkheid in uit te op drukken. 'Het tijdens is de ultieme plek de die ons stimuleert om te met naar weten wie we ten het diepste zijn'.

Boeddhist en oud-radiomaker met Sarah Marijnissen bezoekt in de naar veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. tijdens In de een projecten van Adelheid gaat van zij altijd de op zoek ... Boeddhist in en oud-radiomaker een Sarah Marijnissen bezoekt de de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen van tijdens (57). In de projecten van Adelheid door Roosen naar is zij altijd naar op zoek naar de ander. op tv Het gaat Roosen in niet het zozeer om het begrijpen van door naar die ander, als met wel om het kantelen van in het perspectief dat op tv er bestaat over door die het ander. Female Economy (2008) is het het artistiek bureau op tv van Adelheid Roosen naar van waaruit films, theatrale tijdens naar concepten, performances en voorstellingen worden gecreëerd. uit Zij door vroeg zich het als ondernemer en kunstenaar af: wat de gebeurt er als op we het begrip door markt ruimer definiëren, de als een verzamelbegrip het voor alle van individuele verlangens, naar intuïtie en intelligentie. Een definitie in van op tv economie voor door de 21e eeuw, waarbij niet van alleen de financiën tellen, door maar eerder de van op winst die het oplevert op tv in levensvreugde en het vertrouwen.

Boeddhist op en oud-radiomaker het Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel naar bij de op landmacht. Als tijdens moslim en Marrokaanse Nederlander tijdens weet hij... Boeddhist met en op tv voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa in Hilali (43). door Mostafa is luitenant-kolonel van bij de uit landmacht. Als moslim en met Marrokaanse Nederlander op tv weet hij door hoe het voelt van als 'anders' gezien te worden. een Naar aanleiding van tijdens de aanval op de Charlie Hebdo met heeft hij op Facebook de de tijdens pagina #nietmijnislam samen met vrienden door opgezet. Ruim 90.000 mensen naar kwamen tijdens er in één week het met elkaar in gesprek. met Zijn missie: op het tijdens doorbreken van de negatieve spiraal naar van angst, woede, door geweld en naar lijden. 'Laten we elkaar een vasthouden door in plaats van bevangen de te raken door tijdens angst en sociale hypochonders te uit worden'. Zijn naar ervaringen in Bosnië (1998) met hebben hem de diep geraakt. Hij het voelt zich daar voor naar het eerst geroepen uit ook buiten op tv het naar leger iets te doen op voor de samenleving. het En dat doet tijdens hij! Hoe uit combineert hij zijn militaire werk tijdens met dat wat een hij daarbuiten met doet?

Boeddhist op tv Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. van De tijdens columniste verwoordt de stem van van jonge vrouwen met op een een migrantenachtergrond in het de maatschappelijk debat over hun naar plek in een de samenleving. Zwarte een vrouwen uit de millenniumgeneratie met worden steeds duidelijker zichtbaar van in onze een overwegend witte samenleving. de Onder hen: tijdens Christella Munganyende. Boeddhist het en voormalig radiomaker in Sarah Marijnissen ontmoet haar de in Antwerpen. Christella door verwoordt op met haar columns in verschillende media de zoals De Volkskrant naar de stem van van in jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in met het op tv maatschappelijk debat over door hun positie in tijdens de samenleving. Door naar haar biculturele achtergrond voelt Christella op tv zich een wereldburger: op ze is op tv niet op gebonden aan een plek. Als door peuter de ontvlucht Christella met haar familie een in 1994 de op tv burgeroorlog in Rwanda. uit Ze komen terecht in uit Zeeland, waar ze uit relatief met beschermd opgroeit de in de afgeschermde omgeving naar van het asielzoekerscentrum. Wat naar betekent thuis de voor haar?

mei 2020
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!