Programma gemist?

Boeddhiste en voormalig op radiomaker in Sarah Marijnissen gaat door in gesprek met met Jos de Blok en van Herman Wijffels. uit Sarah Marijnissen bezoekt Jos van de van Blok wiens controversiële op uitspraak: 'Managen is in flauwekul' hem treffend typeert. Tegen in de tijdgeest door in bouwde hij tien jaar in geleden naar in Nederland de tijdens Stichting Buurtzorg op. Een uniek van naar concept van wijkzorg. De met organisatie onderscheidt uit zich in dat het geen management van kent naar en geen tijdens callcenter of planners heeft. Meer op tv dan 14.000 van werknemers werken tijdens in zelfsturende teams. Jos wil tijdens het het vak teruggeven aan de (wijk)verpleegkundigen, tijdens zodat naar de ziel weer terug in in de zorg zou tijdens komen. Door dit door vertrouwen het en een simpele bedrijfsvoering is de de menselijkheid teruggekeerd naar op de werkvloer. Na naar tijdens een indrukwekkende carrière als een econoom en captain of tijdens industry is Herman het Wijffels het in het najaar van naar 2016 met emeritaat van gegaan als door hoogleraar maatschappelijke verandering met en duurzaamheid. Wijffels ziet zijn op tv leven naar als een voortdurende dialoog tussen zijn in innerlijke stem naar en in zoals het leven zich aandient. Menselijke tijdens waardigheid, eigen een verantwoordelijkheid en het solidariteit, zouden in zijn een ogen in de bagage moeten zijn van naar iedere hedendaagse wereldburger. de Je bent er niet op tv alleen om voor op jezelf de te zorgen. uit Je draagt ook het verantwoordelijkheid voor de met hele maatschappij. Hij was nog met maar 22 op tv jaar en uit oudste in het boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen door toen met zijn beide ouders kort op tv na elkaar overleden. Deze op ingrijpende op tv gebeurtenis bracht op tv hem als pater naar familias een groot met verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt verdriet eist later uit aandacht en een inkeer. Samen met zijn uit tijdens zielsverwant en echtgenote Herma besluit een hij daarop een wezenlijke van reis af te een leggen naar met binnen toe, op zoek van een naar de kern van op zijn bestaan. Een ervaring van die hem naar de weg naar een persoonlijk, authentiek leiderschap op tv wees.

Boeddhiste op en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen een gaat met in gesprek in met Adelheid Roosen met en Farida Moultmar. het Sarah Marijnissen bezoekt de de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). een In de projecten door van uit Adelheid Roosen is zij altijd tijdens op zoek een naar de ander. Het met in gaat Roosen niet door zozeer om het begrijpen van met die een ander, als wel met om het kantelen van het perspectief uit een dat er bestaat op tv over die ander. Female naar Economy (2008) is het van artistiek bureau van met Adelheid Roosen het van waaruit films, theatrale concepten, een performances naar en voorstellingen worden van gecreëerd. Zij vroeg zich als van ondernemer en kunstenaar van af: wat uit gebeurt er als we door het door begrip markt het ruimer definiëren, als een verzamelbegrip door voor uit alle individuele verlangens, intuïtie en intelligentie. op uit Een definitie van met economie voor de in 21e eeuw, waarbij niet op tv alleen de financiën tellen, maar de van eerder de winst die door het oplevert de in levensvreugde en vertrouwen. Farida van Moultmar werkt door vanuit het wijkatelier de in de Afrikaanderbuurt in het Rotterdam-Zuid, samen met uit kunstenaars, designers en de buurtbewoners. De met wijk heeft een van negatief imago, maar in het uit hart van deze het buurt floreert tijdens de Afrikaander naar Coöperatie, een samenwerking van de 50 kleine ondernemers het die buurtbewoners de de kans geeft op hun talenten tot op tv bloei te op brengen. Het wijkatelier een is er sinds het drie jaar onderdeel uit van, waar de door mix aan culturen als een door rijkdom wordt ervaren. in Hier is delen niet tijdens door alleen bedrijfsmatig, maar ook luisteren op tv naar elkaars tijdens levensverhalen over met oorlog, vluchten en elkaar helpen. Als in een Farida zes is, komt het gezin in naar op Brussel waar ze later naar uit naar de mode-academie gaat. Op haar 20e van de trouwt ze met haar tijdens grote Marrokaanse het liefde met wie ze naar Rotterdam met een verhuist. Ze zijn meer dan door 25 jaar samen. het Dan sterft een haar man plotseling, in door de tijdens nacht met een arm om uit haar heen. Een groot met gemis, nog in steeds. 'Hij was op tv een deel van met mij. Dat is nu de leeg. uit Dat vul ik op tv met de mensen de hier en de met mode. Dat is met niet 't uit zelfde maar het geeft naar me veel energie in om elke dag met op te staan het en er met iets moois van te op maken'.

Boeddhiste in en voormalig radiomaker Sarah het Marijnissen gaat in uit gesprek met een Mounir Samuel een en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt met op Mounir Samuel (27), tijdens voorheen Monique Samuel. Mounir is een in in trotse Egyptisch-Arabische Nederlander de die midden in uit het proces van geslachtsverandering staat van tijdens vrouw naar het man. In dit interview de horen we tijdens Mounir van voor het laatst met naar zijn vrouwelijke stem. Mounir Samuel uit is politicoloog, het schrijver, performer van en journalist. het Hij werkte regelmatig als Midden-Oosten- en op tv de Noord Afrika-correspondent en zat vaak als door tijdens vaste spreker bij het Pauw & Witteman aan tafel. Hij de in schrijft voor De Groene Amsterdammer, De in Volkskrant, tijdens NRC en NRC in Next en met De Groene. Zwarte vrouwen uit de uit millenniumgeneratie naar worden steeds duidelijker zichtbaar door in onze het overwegend witte samenleving. Onder hen: van Christelle Munganyende. op tv Sarah Marijnissen het ontmoet haar in Antwerpen. van Christelle een verwoordt met haar columns uit in verschillende media zoals De uit Volkskrant, de stem op met van jonge vrouwen op met een migrantenachtergrond in op tv het maatschappelijk debat het over hun in positie in de door samenleving. Door haar biculturele een achtergrond voelt Christelle zich een het wereldburger: ze van is niet op gebonden aan één plek. Als met peuter ontvlucht ze van op tv met haar familie in 1994 de de tijdens burgeroorlog in Rwanda. Ze tijdens komen terecht in Zeeland waar door ze in relatief beschermd opgroeit in met de afgeschermde op tv omgeving van het een asielzoekerscentrum. Wat betekent van thuis voor een haar?

In de Een Andere Kijk op tijdens Persoonlijk Leiderschap op tv spreekt boeddhiste tijdens Sarah Marijnissen met econoom en naar boeddhist de Herman Wijffels. In Een Andere van Kijk op Persoonlijk leiderschap uit zijn door we te gast bij econoom met tijdens en boeddhist Herman een Wijffels. Na een indrukwekkende carrière als een op econoom en captain of industry een is Herman Wijffels de in een het najaar van 2016 naar met emeritaat door als hoogleraar maatschappelijke verandering en duurzaamheid tijdens van gegaan. Wijffels ziet zijn op tv leven als in een voortdurende dialoog tussen zijn innerlijke in stem en zoals op het een leven zich aandient. Menselijke met waardigheid, eigen in verantwoordelijkheid en solidariteit zouden in met met zijn ogen de bagage moeten uit zijn van iedere naar hedendaagse wereldburger. Je bent het er niet alleen de om voor op jezelf op te zorgen. Je draagt ook verantwoordelijkheid naar voor de op hele met maatschappij. Hij was het nog maar 22 en oudste in in het boerengezin op tv in Zeeuws-Vlaanderen toen zijn op tv beide ouders kort een de na elkaar overleden. een Deze ingrijpende gebeurtenis bracht hem als van pater de familias een op groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt het verdriet eist later aandacht en met inkeer. tijdens Samen met zijn van zielsverwant en echtgenote Herma tijdens besluit hij de daarop een wezenlijke reis af de te leggen uit naar binnen toe, in op zoek naar de naar kern een van zijn bestaan. Een ervaring het die hem de de weg naar in persoonlijk, authentiek leiderschap op wees.

Boeddhiste Sarah Marijnissen tijdens op spreekt met Ilonka tijdens de Haan, coach naar en trainer, en medeoprichter het van de stichting Buddy to het Buddy. Hoe de neem je leiderschap uit over je eigen leven het wanneer je op op jonge tijdens leeftijd in in een burn-out terechtkomt? Als innerlijke pijn naar plotseling jouw op tv succesvol op functioneren in de samenleving belemmert naar en de je het gevoel hebt de regie met over je op eigen leven te naar verliezen? Hoe vind een je dan de op weg door terug naar een vitaal leven het en op tv levensvreugde? Op het dieptepunt van uit haar crisis blijkt haar van eigen adem met de een heelmeester te zijn. Ilonka de een Haan van hervindt haar authentieke naar kracht en inspireert het nu anderen weer om meester met te worden met over hun eigen leven. door lonka wist een ding met zeker: 'Ik tijdens wil teacher tijdens worden bij op tv Art of living, die onder door andere met de in ademoefeningen mijn leven op redde'. Deze met wereldwijde organisatie van zet zich in het voor harmonie en vrede in de de wereld. Ilonka de door Haan is medeoprichter op tv van de op succesvolle van en veelbesproken stichting Buddy to tijdens Buddy, uit waarbij Nederlanders in uit 'n een-op-een contact op tv gekoppeld worden aan een door vluchteling. Hierbij gaat het op om een eenvoudig, direct menselijk contact. Gelijkwaardig van en open voor op tv elkaars wereld van en ervaringen, vanuit op tv een horizontaal georganiseerd netwerk. op tv Ook deelt zij van de ademtechnieken die een haar uit zoveel brachten nu met vluchtelingen op tv in op het AZC. Voor beiden een in leerzame en rijke in ervaring. Ilonka de tijdens Haan ervaart de haar opgedane wijsheid het in het leven in en haar de leerling zijn als op tv een rijke mix in het met avontuur van het met leven.

Serie tijdens over het thema Persoonlijk Leiderschap. door tijdens Boeddhist Sarah Marijnissen de stapt met een gast even van uit met de waan van de dag, door weg in van de snelheid en de (non)communicatie naar van op tv de sociale de media.

Boeddhiste de Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder met door Ralph Wieske. Tien jaar tijdens geleden maakte hij kennis uit met een naar boeddhistische kijk op het leven. door Boeddhiste Sarah naar Marijnissen met praat met gezagvoerder op Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers de over de wereld in vliegen door in een Boeïng triple met 7 is de een grote verantwoordelijkheid. tijdens Vooraf wordt met tijdens zo groot mogelijke zekerheid uit vastgesteld dat voor alles tijdens het de vlucht tijdens een oplossing is. Anders een wordt er op tv niet gevlogen. Hoe geef tijdens op tv je leiding aan dit van gebeuren? Tien jaar geleden naar maakte Ralph uit Wieske kennis met in een boeddhistische kijk op het het leven die de gebaseerd in is op onzekerheid met en grondeloosheid. Wat gebeurt er tijdens wanneer de wereld op van in meditatie zich mengt met het gezagvoeren met in een op tv vliegtuig? Hoe breng de je niet-weten en loslaten met van meditatie op tv samen het met de wereld van tijdens controle en naar logisch denken? Het was voor door hem het een lange weg de van autoritair gezagvoerder naar authentiek in leider. En elke van vlucht op tv blijft voor hem nog steeds een uit hele sensatie, waarbij met 'Een mooie het landing het leukste moment naar op tv is'.

Boeddhiste Sarah door Marijnissen bezoekt coupeuse op Farida Moultmar een in haar wijkatelier in de naar Afrikaanderbuurt in het Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt de Farida Moultmar het (49). Farida Moultmar werkt uit vanuit het naar wijkatelier in met de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, van samen met kunstenaars, naar designers en op buurtbewoners. De wijk heeft van een van negatief imago, maar in het op tv hart van deze van buurt floreert de Afrikaander het Coöperatie, een het samenwerking van vijftig uit kleine ondernemers die op tv buurtbewoners de kans het geeft hun talenten tot met de bloei te brengen. Het uit wijkatelier is naar er sinds drie jaar door onderdeel van, waar in de mix aan culturen als het een rijkdom met wordt ervaren. door Hier is delen een niet alleen het bedrijfsmatig, maar ook van luisteren naar elkaars levensverhalen over in oorlog, vluchten en elkaar tijdens helpen. Als op tv Farida zes is, komt in het gezin naar door uit Brussel waar ze later naar de het de mode-academie gaat. Op haar twintigste op trouwt ze met haar het grote Marrokaanse liefde in met wie ze met naar Rotterdam verhuist. het Ze zijn meer tijdens dan vijfentwintig jaar op tv samen. Dan sterft door haar op man plotseling, in door de nacht met een arm uit tijdens om haar heen. Een groot gemis, tijdens nog steeds. 'Hij door was de een deel van tijdens mij. Dat is nu uit leeg. Dat vul ik op tv met van de mensen hier met en de naar mode. Dat is niet in hetzelfde, maar het geeft tijdens me veel tijdens energie om in elke dag op op tv te staan en er een iets moois van te het maken. de Mode ontwerpen is mijn een medicijn.'

Sarah van Marijnissen bezoekt Jos de Blok het wiens een uitspraak: 'Managen is in flauwekul' hem treffend op tv typeert. 10 jaar op geleden bouwde hij Buurtzorg op. op tv op Een uniek concept van wijkzorg zonder op tv management. Boeddhiste Sarah in Marijnissen bezoekt in Jos tijdens de Blok wiens met controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' een hem treffend typeert. op tv Tegen uit de tijdgeest in, bouwde hij door 10 jaar geleden op in Nederland het de Stichting Buurtzorg op. door Een het uniek concept van wijkzorg. De naar organisatie onderscheidt een zich in dat een het geen het management kent en geen callcenter naar of naar planners heeft. Meer dan 14.000 op werknemers werken in met zelfsturende het teams. Jos wil het vak van teruggeven aan de (wijk)verpleegkundigen, met zodat de ziel naar van weer terug in de zorg op zou van komen. Door dit op vertrouwen en een simple bedrijfsvoering is op de in menselijkheid terug gekeerd op tv op de met werkvloer. Niet langer naar staat het product centraal, maar tijdens wordt er vanuit de op mens gedacht. Buurtzorg tijdens is de afgelopen in 5 uit jaar telkens tot op tv werkgever van het jaar verkozen van een met een waardering van 8.7. Sarah het Marijnissen van spreekt deze inspirator en van visionair die in model staat voor een op tv andere op tv manier van denken en een nieuwe op tv tijdens tijd.

In Een met Andere Kijk op een Persoonlijk Leiderschap spreekt in boeddhiste tijdens Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige in en binnenhuisadviseur Nina op tv het Elshof over de op invloed van ons tijdens huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen het van spreekt met Feng Shui deskundige en tijdens binnenhuisadviseur van Nina Elshof. Feng Shui door is een eeuwenoude op Chinese uit filosofie die inzicht de geeft in de van invloed die de woonomgeving op mensen op heeft. tijdens Door een hectisch leven staan door we vaak niet met stil bij de in invloed die door de een inrichting van deze woonruimte op in ons van gemoed kan hebben. Vaak is ons uit interieur eerder een een gevolg het van trends en willekeurige keuzes. de uit Maar levensenergie kan vrijer stromen door door het huis en de tussen naar de bewoners en de woning de wanneer we hier op het meer richting aan van geven. Hoe kun je een met energieblokkade naar in je woning herkennen tijdens die harmonie én naar groei belemmert? met En wat doe je naar ermee? Nina Elshof staat aan in de oorsprong een van door de enige erkende Feng Shui Academie in in het Nederland, waarvan zij op tv ook directeur is. Bij Feng het Shui wordt er van niet gekeken de naar het op aantal vierkante meters van een een woonruimte, of de een door bouwkosten. De behoeften van de mens van uit staan centraal. Wanneer voldoet een in slaapkamer op aan de slaapbehoefte? En wat door is naar de functie van de in woonkamer? Mensen worden steeds naar individueler, als los zand. uit De het woonkamer kan het het samenzijn weer versterken. uit Onze directe van woonomgeving heeft een grote met invloed op ons welbevinden tijdens én omgekeerd: je huis door de geeft de mogelijkheid om op tv er je persoonlijkheid uit in uit de te drukken. 'Het op tv is de ultieme plek die ons het stimuleert om te tijdens op weten wie we ten de diepste zijn'.

Boeddhist een en oud-radiomaker Sarah Marijnissen van bezoekt de veelzijdige theatermaker op tv Adelheid Roosen. tijdens In de projecten door van Adelheid gaat zij tijdens de altijd op zoek ... de Boeddhist en oud-radiomaker Sarah tijdens Marijnissen bezoekt de veelzijdige de theatermaker Adelheid van Roosen (57). In met de van projecten van Adelheid Roosen uit is zij altijd op zoek de tijdens naar de ander. op tv Het gaat Roosen tijdens niet zozeer om het tijdens begrijpen van het die ander, als wel om het op kantelen van het tijdens perspectief dat er het bestaat over die in ander. uit Female Economy (2008) is het van uit artistiek bureau van Adelheid Roosen door van waaruit de films, theatrale met concepten, performances en een voorstellingen worden gecreëerd. Zij vroeg zich met als ondernemer met en kunstenaar af: in wat de gebeurt er als we het met begrip markt ruimer op definiëren, als een verzamelbegrip met voor naar alle individuele verlangens, intuïtie het en intelligentie. Een een definitie van economie voor van de met 21e eeuw, waarbij niet alleen een de van financiën tellen, maar eerder van de winst op tv die het oplevert in door levensvreugde de en vertrouwen.

Boeddhist op tv en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt met op Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. in Als moslim van en van Marrokaanse Nederlander weet hij... tijdens Boeddhist en voormalig radiomaker een Sarah Marijnissen ontmoet van Mostafa Hilali (43). Mostafa naar het is luitenant-kolonel bij met de landmacht. Als een moslim en Marrokaanse het Nederlander weet hij van hoe het voelt als 'anders' naar gezien op te worden. Naar aanleiding van van de aanval uit op Charlie Hebdo uit heeft hij op Facebook de een uit pagina #nietmijnislam samen met vrienden opgezet. op met Ruim 90.000 mensen de kwamen er in het één week met elkaar in gesprek. tijdens Zijn missie: met het doorbreken van op tv de het negatieve spiraal van angst, het woede, geweld op tv en lijden. 'Laten we de elkaar vasthouden in plaats van van uit bevangen te raken door angst en de sociale hypochonders uit te worden'. Zijn ervaringen naar op in Bosnië (1998) uit hebben hem diep door geraakt. Hij voelt zich daar het voor het eerst op tv geroepen ook op buiten het door leger iets te doen voor de met een samenleving. En dat doet hij! in Hoe combineert het hij zijn tijdens militaire werk met dat wat in hij daarbuiten een doet?

Boeddhist het Sarah Marijnissen bezoekt het Christella Munganyende. De columniste verwoordt in de op stem van jonge vrouwen met met een migrantenachtergrond in met het maatschappelijk door debat over hun in plek in de samenleving. door van Zwarte vrouwen uit de millenniumgeneratie worden tijdens steeds duidelijker uit zichtbaar het in onze overwegend in witte samenleving. Onder met hen: Christella Munganyende. Boeddhist en voormalig door radiomaker van Sarah Marijnissen ontmoet haar een in Antwerpen. Christella verwoordt tijdens met haar een columns in met verschillende media zoals op De Volkskrant de stem van tijdens jonge vrouwen een met een migrantenachtergrond uit in het tijdens maatschappelijk debat over hun positie door in op de samenleving. Door haar het biculturele achtergrond voelt Christella van tijdens zich een wereldburger: ze is niet van gebonden met aan een op plek. Als peuter ontvlucht op tv Christella met haar familie in door van 1994 de burgeroorlog in Rwanda. Ze op komen terecht door in door Zeeland, waar ze relatief beschermd naar opgroeit in met de afgeschermde tijdens omgeving van het asielzoekerscentrum. Wat tijdens betekent thuis voor door haar?

maart 2021
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!