Programma gemist?

Boeddhiste de en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen met gaat in gesprek uit met Jos de een op Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen door bezoekt Jos de de Blok op wiens controversiële uitspraak: 'Managen is door op flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de van een tijdgeest in bouwde hij naar tien jaar geleden naar in Nederland met de Stichting Buurtzorg van op. Een uniek naar concept van wijkzorg. De het organisatie onderscheidt zich in van dat het geen management tijdens kent tijdens en geen callcenter of planners op tv heeft. Meer dan met 14.000 werknemers werken uit in zelfsturende tijdens teams. Jos met wil het vak tijdens teruggeven aan met de (wijk)verpleegkundigen, zodat de ziel van weer terug van in de uit zorg zou komen. Door dit op vertrouwen en naar een simpele door bedrijfsvoering is de menselijkheid teruggekeerd de op de tijdens werkvloer. Na een door indrukwekkende carrière als econoom naar en captain of naar industry in is Herman Wijffels in het najaar door van het 2016 met emeritaat het gegaan als hoogleraar maatschappelijke op verandering tijdens en duurzaamheid. Wijffels ziet door zijn leven als een op voortdurende dialoog tussen zijn in een innerlijke stem en op tv zoals het leven zich aandient. Menselijke de tijdens waardigheid, eigen verantwoordelijkheid door en solidariteit, zouden in zijn de ogen de bagage de moeten zijn van tijdens iedere hedendaagse op tv wereldburger. Je van bent er niet alleen om voor in jezelf in te zorgen. Je draagt ook van verantwoordelijkheid voor de van hele maatschappij. Hij van was nog maar van in 22 jaar en de oudste in het boerengezin met in Zeeuws-Vlaanderen toen zijn van beide ouders de kort na in elkaar overleden. Deze ingrijpende met gebeurtenis bracht hem als het pater familias een op groot uit verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt verdriet eist later op uit aandacht en inkeer. Samen met zijn de zielsverwant en echtgenote van Herma besluit uit hij daarop de een wezenlijke reis naar af te leggen naar binnen een toe, op zoek met naar de door kern van zijn bestaan. de Een op ervaring die hem de weg met naar in persoonlijk, authentiek leiderschap in wees.

Boeddhiste uit en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen op van gaat in gesprek met Adelheid door Roosen en Farida Moultmar. een Sarah Marijnissen op bezoekt de veelzijdige door theatermaker Adelheid Roosen door (57). In de projecten het van uit Adelheid Roosen van is zij altijd op zoek naar tijdens tijdens de ander. Het gaat een Roosen niet door zozeer om het begrijpen van die tijdens met ander, als wel om het kantelen tijdens van het de perspectief dat een er bestaat over die ander. uit Female Economy het (2008) is het het artistiek uit bureau van Adelheid in Roosen van waaruit naar films, theatrale concepten, performances en voorstellingen met worden gecreëerd. op Zij vroeg in zich als ondernemer en in kunstenaar af: wat gebeurt door er tijdens als we het door begrip markt ruimer definiëren, naar als een uit verzamelbegrip voor van alle individuele verlangens, naar intuïtie en intelligentie. door Een definitie van economie op tv voor de 21e eeuw, van waarbij door niet alleen de financiën tellen, maar op eerder in de winst het die het oplevert in levensvreugde en een tijdens vertrouwen. Farida Moultmar werkt naar vanuit het wijkatelier in het de op Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, samen de met kunstenaars, designers en buurtbewoners. naar De wijk heeft met uit een negatief imago, maar een in het met hart van deze uit buurt floreert de Afrikaander Coöperatie, een door samenwerking van met 50 van kleine ondernemers die tijdens buurtbewoners de kans geeft tijdens hun talenten tot bloei te uit brengen. de Het wijkatelier is er sinds naar op drie jaar onderdeel van, de waar de mix aan op culturen als een tijdens rijkdom wordt ervaren. op tv Hier is door delen niet alleen bedrijfsmatig, het maar door ook luisteren naar elkaars levensverhalen over op tv oorlog, vluchten en een elkaar op helpen. Als met Farida zes is, komt het tijdens gezin naar Brussel naar waar met ze later naar de mode-academie uit gaat. op Op haar 20e trouwt de ze met haar grote met Marrokaanse met liefde met wie ze van naar Rotterdam van verhuist. Ze zijn uit meer dan 25 jaar met samen. Dan sterft haar op man plotseling, in de een nacht met uit een arm om haar door heen. Een groot op tv gemis, tijdens nog steeds. 'Hij door was een de deel van mij. Dat het is nu leeg. op tv Dat vul ik met met de in mensen hier en door de mode. Dat is niet 't van zelfde maar tijdens het geeft me veel een door energie om elke naar dag op te staan en door er door iets moois van te op maken'.

Boeddhiste en in voormalig radiomaker naar Sarah Marijnissen naar gaat in gesprek met door Mounir Samuel en Christelle Munganyende. uit Sarah Marijnissen bezoekt het Mounir Samuel in (27), op voorheen Monique Samuel. de Mounir is een naar trotse Egyptisch-Arabische Nederlander die midden in in het proces van op tv geslachtsverandering van staat van vrouw van naar man. op In dit interview een horen we Mounir voor tijdens het laatst met naar zijn vrouwelijke stem. in Mounir Samuel is tijdens politicoloog, schrijver, performer en het journalist. op tv Hij werkte regelmatig het als Midden-Oosten- en in Noord Afrika-correspondent en zat vaak in als het vaste spreker bij Pauw & op tv Witteman aan tafel. de Hij tijdens schrijft voor De Groene in Amsterdammer, De Volkskrant, NRC op tv en NRC Next een en De Groene. Zwarte naar vrouwen uit de door millenniumgeneratie worden steeds een duidelijker zichtbaar in het een onze overwegend witte samenleving. Onder hen: tijdens Christelle Munganyende. Sarah op in Marijnissen ontmoet haar in Antwerpen. Christelle een verwoordt met met haar columns een in verschillende media zoals De naar Volkskrant, op de stem van jonge het vrouwen met een naar migrantenachtergrond in in het maatschappelijk debat over hun op positie in de een samenleving. Door haar op tv op biculturele achtergrond voelt Christelle naar zich een wereldburger: met ze is niet gebonden aan in één plek. een Als peuter met ontvlucht ze met haar op tv familie in 1994 van de burgeroorlog in tijdens Rwanda. Ze komen terecht de in van Zeeland waar ze relatief het beschermd van opgroeit in de afgeschermde omgeving tijdens van het asielzoekerscentrum. Wat op tv betekent thuis voor in in haar?

In Een in Andere op Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste tijdens Sarah Marijnissen met van econoom en boeddhist tijdens Herman Wijffels. In van Een Andere op Kijk op het Persoonlijk leiderschap door zijn we te gast bij uit econoom op en boeddhist Herman Wijffels. Na het een indrukwekkende naar carrière als econoom en door captain of industry is het Herman Wijffels in met met het najaar van 2016 met emeritaat op tv tijdens als hoogleraar maatschappelijke verandering en duurzaamheid naar gegaan. Wijffels ziet uit zijn leven als op een voortdurende dialoog tijdens tussen zijn de innerlijke stem en zoals uit een het leven zich in aandient. Menselijke waardigheid, eigen verantwoordelijkheid naar en solidariteit zouden van in de zijn ogen de op tv bagage moeten zijn van iedere door hedendaagse wereldburger. Je in bent er niet alleen in om voor van jezelf het te zorgen. Je naar draagt ook verantwoordelijkheid met voor de hele maatschappij. Hij op tv was nog maar op 22 en oudste in in het boerengezin uit in Zeeuws-Vlaanderen de toen zijn beide ouders een kort na elkaar door overleden. Deze ingrijpende gebeurtenis op bracht hem als van pater op tv familias een groot op verantwoordelijkheidsgevoel, maar onverwerkt verdriet eist op tv later aandacht en uit door inkeer. Samen met zijn zielsverwant en de echtgenote de Herma besluit een hij daarop een wezenlijke reis in af in te leggen naar binnen toe, in op zoek naar de op kern van door zijn bestaan. Een ervaring een die de hem de weg van naar persoonlijk, het authentiek leiderschap wees.

Boeddhiste Sarah een Marijnissen spreekt met op Ilonka de Haan, coach op tv en de trainer, en in medeoprichter van de stichting Buddy to op tv Buddy. met Hoe neem je leiderschap het over je eigen met leven wanneer je op naar een jonge leeftijd in een van burn-out terechtkomt? Als innerlijke pijn naar van plotseling jouw succesvol functioneren in het de samenleving belemmert en op tv je het door gevoel op hebt de regie over de je eigen leven te verliezen? van Hoe vind je van dan de tijdens weg door terug naar een vitaal leven en uit levensvreugde? Op van het naar dieptepunt van haar crisis blijkt haar het eigen adem de op heelmeester te naar zijn. Ilonka de tijdens Haan in hervindt haar authentieke door kracht en inspireert nu anderen van weer om meester het te worden over hun van eigen leven. de lonka wist met een ding op zeker: 'Ik wil teacher tijdens worden bij Art een of living, die onder de andere met de ademoefeningen door met mijn leven redde'. op Deze wereldwijde organisatie zet op zich in voor harmonie en uit vrede in in de door wereld. Ilonka de het Haan is medeoprichter van met de succesvolle en veelbesproken stichting van Buddy to op Buddy, op tv waarbij Nederlanders in 'n een-op-een contact tijdens gekoppeld worden van aan een van vluchteling. Hierbij gaat van het om eenvoudig, direct menselijk in contact. Gelijkwaardig en naar open met voor elkaars wereld en van ervaringen, de vanuit een horizontaal georganiseerd door netwerk. Ook deelt zij de op tijdens ademtechnieken die haar zoveel brachten het nu in met vluchtelingen in in het AZC. Voor in beiden een leerzame en rijke ervaring. het Ilonka de de Haan ervaart haar in opgedane door wijsheid in het leven door en haar leerling zijn in als een rijke tijdens mix in van het avontuur van het op leven.

Serie het over het thema van Persoonlijk Leiderschap. het Boeddhist Sarah Marijnissen uit stapt met een gast even uit naar de waan het van de uit dag, weg van de de snelheid en de (non)communicatie een van de sociale op door media.

Boeddhiste in Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder van Ralph met Wieske. Tien jaar tijdens geleden maakte hij van kennis met een boeddhistische kijk de op het leven. een het Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder op tv Ralph Wieske (54). een Vierhonderd passagiers over een de wereld het vliegen van in een Boeïng triple 7 een is het een grote verantwoordelijkheid. uit Vooraf wordt met zo groot mogelijke een zekerheid in vastgesteld dat voor van alles tijdens de vlucht tijdens een tijdens oplossing is. Anders wordt er niet van gevlogen. uit Hoe geef je leiding aan met de dit gebeuren? Tien jaar geleden met maakte Ralph Wieske kennis een met op een boeddhistische kijk op het uit leven uit die gebaseerd is op onzekerheid een en tijdens grondeloosheid. Wat gebeurt tijdens er wanneer de wereld van een meditatie zich op mengt met het uit gezagvoeren op in een vliegtuig? Hoe van breng je met niet-weten en loslaten op tv van meditatie samen met op de wereld van controle en op logisch denken? tijdens Het was de voor hem in een lange weg van autoritair gezagvoerder uit tijdens naar authentiek leider. van En elke vlucht blijft voor hem op tv het nog steeds een hele sensatie, naar waarbij 'Een mooie in landing het leukste moment door het is'.

Boeddhiste Sarah Marijnissen uit bezoekt op tv coupeuse Farida de Moultmar in haar wijkatelier uit in de Afrikaanderbuurt in in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt een Farida op Moultmar (49). Farida van Moultmar werkt vanuit de het wijkatelier in de naar Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, samen van met kunstenaars, designers op tv en buurtbewoners. de De wijk op tv heeft een negatief op imago, maar op tv in het hart van deze buurt tijdens floreert de Afrikaander naar Coöperatie, een de samenwerking van door vijftig kleine ondernemers het die buurtbewoners de kans op tv geeft hun talenten tot in bloei te brengen. uit Het wijkatelier een is door er sinds drie jaar onderdeel uit van, waar de mix naar aan culturen als de op een rijkdom wordt ervaren. Hier naar is delen niet alleen een bedrijfsmatig, op tv maar ook van luisteren naar elkaars levensverhalen over de oorlog, vluchten en op tv elkaar helpen. Als Farida de zes is, komt de het tijdens gezin naar Brussel waar een ze later naar naar de mode-academie gaat. Op tijdens haar twintigste van trouwt van ze met haar grote Marrokaanse liefde de met wie ze naar met naar Rotterdam verhuist. Ze zijn van meer dan vijfentwintig tijdens jaar samen. Dan op tv sterft haar op man plotseling, in uit de nacht met op een arm om haar heen. het Een groot gemis, door nog steeds. de 'Hij was een deel op het van mij. Dat in is nu leeg. Dat een vul ik door met de mensen hier en de door mode. Dat is in niet een hetzelfde, maar het geeft me van veel energie de om elke naar dag op tijdens te staan en er iets in moois met van te maken. Mode ontwerpen door is mijn door medicijn.'

Sarah op Marijnissen bezoekt door Jos de Blok wiens uitspraak: uit 'Managen is flauwekul' een hem naar treffend typeert. 10 door jaar geleden bouwde het hij Buurtzorg op. het Een uniek concept van van wijkzorg zonder management. Boeddhiste op tv Sarah uit Marijnissen bezoekt Jos de tijdens Blok wiens op controversiële uitspraak: 'Managen uit is flauwekul' hem door treffend typeert. Tegen de een tijdgeest in, bouwde hij een 10 jaar geleden in de Nederland de tijdens Stichting Buurtzorg op. op tv Een uniek concept het van wijkzorg. De organisatie tijdens tijdens onderscheidt zich in dat de het geen management kent het en geen naar callcenter of planners heeft. Meer het op dan 14.000 werknemers met werken in zelfsturende teams. van Jos wil het vak op tv teruggeven aan de (wijk)verpleegkundigen, van zodat de een ziel weer op tv terug in tijdens de zorg zou komen. een Door dit vertrouwen en op een simple bedrijfsvoering op is in de menselijkheid terug gekeerd met op de werkvloer. Niet het langer staat het het product centraal, maar wordt naar er vanuit een de tijdens mens gedacht. Buurtzorg is in de afgelopen 5 een jaar telkens tot met werkgever van het met jaar verkozen op met een waardering van van 8.7. Sarah het Marijnissen spreekt deze inspirator en visionair uit die model staat met voor een andere door van manier van denken en een nieuwe het op tv tijd.

In Een Andere tijdens Kijk op naar Persoonlijk Leiderschap spreekt de boeddhiste Sarah naar Marijnissen met Feng door Shui deskundige en binnenhuisadviseur door Nina Elshof over in de door invloed van ons huis op ons het met welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng uit Shui in deskundige en binnenhuisadviseur op Nina Elshof. Feng op tv Shui is een eeuwenoude Chinese een filosofie die inzicht de geeft een in de een invloed die de woonomgeving op het mensen heeft. Door een door hectisch leven door staan we vaak niet een stil bij een de invloed die uit de inrichting van van deze het woonruimte op ons gemoed kan op tv hebben. Vaak is van ons interieur naar eerder een gevolg van de trends en op tv willekeurige keuzes. Maar levensenergie kan het vrijer op tv stromen door met het huis en een tussen de bewoners en de op tv woning wanneer van we hier meer richting het aan naar geven. Hoe kun je een energieblokkade de in je woning van een herkennen die harmonie én groei belemmert? de de En wat doe je ermee? Nina tijdens Elshof staat op aan de oorsprong tijdens van de een enige erkende Feng Shui Academie in in een Nederland, waarvan zij ook op tv directeur is. Bij Feng op Shui tijdens wordt er niet met gekeken naar op tv het aantal vierkante tijdens meters van een woonruimte, tijdens of de bouwkosten. De behoeften in van de mens naar staan centraal. uit Wanneer voldoet een slaapkamer uit aan door de slaapbehoefte? En wat is door de functie van in de woonkamer? Mensen in worden steeds individueler, van van als los zand. De woonkamer een kan het de samenzijn weer versterken. Onze tijdens directe woonomgeving met heeft een grote uit invloed op ons tijdens welbevinden én omgekeerd: op je huis geeft de mogelijkheid tijdens om er door je persoonlijkheid in met uit te drukken. op 'Het is met de ultieme plek die ons een stimuleert om te door op tv weten wie we ten diepste het zijn'.

Boeddhist en oud-radiomaker op Sarah Marijnissen de bezoekt de de veelzijdige theatermaker Adelheid in Roosen. In de projecten van van tijdens Adelheid gaat zij altijd van op zoek ... Boeddhist op tv en oud-radiomaker Sarah Marijnissen tijdens bezoekt met de veelzijdige theatermaker Adelheid uit Roosen (57). In tijdens de op projecten van Adelheid Roosen is de zij altijd op op zoek naar een de ander. Het gaat naar Roosen niet zozeer de om het begrijpen van in die uit ander, als uit wel om het de kantelen van het perspectief dat er op bestaat over die op ander. door Female Economy (2008) is in het artistiek de bureau van Adelheid door Roosen van de waaruit films, theatrale tijdens concepten, performances en voorstellingen worden de gecreëerd. Zij op vroeg zich als ondernemer naar en kunstenaar het af: wat gebeurt het er als we het begrip door markt op tv ruimer definiëren, als in een verzamelbegrip voor tijdens alle individuele verlangens, op tv intuïtie en een intelligentie. Een definitie van economie van voor de 21e eeuw, naar waarbij niet een alleen de door financiën tellen, maar eerder de van winst die op tv het oplevert in levensvreugde op tv en tijdens vertrouwen.

Boeddhist naar en oud-radiomaker Sarah Marijnissen naar bezoekt Mostafa in Hilali, luitenant-kolonel met bij de landmacht. Als in moslim en Marrokaanse Nederlander op tv weet hij... Boeddhist de en van voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa uit tijdens Hilali (43). Mostafa is luitenant-kolonel het bij de landmacht. Als van moslim en Marrokaanse in Nederlander weet met hij het hoe het voelt als 'anders' gezien op tv te worden. de Naar aanleiding met van de aanval door op Charlie Hebdo de heeft hij op Facebook de het van pagina #nietmijnislam samen met naar vrienden opgezet. Ruim 90.000 in mensen kwamen er in de door één week met op elkaar in gesprek. Zijn missie: uit het doorbreken van tijdens de negatieve op spiraal van angst, woede, geweld een naar en lijden. 'Laten we elkaar vasthouden het in plaats van naar bevangen te raken van door angst en tijdens sociale hypochonders te op tv worden'. Zijn ervaringen met in Bosnië (1998) naar hebben de hem diep geraakt. van Hij voelt tijdens zich daar voor het eerst geroepen in ook buiten het het leger iets uit te naar doen voor de samenleving. van En dat doet hij! Hoe uit combineert op tv hij zijn militaire werk met uit dat van wat hij daarbuiten het doet?

Boeddhist uit Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. tijdens op De columniste verwoordt tijdens de stem van een jonge vrouwen met een een migrantenachtergrond in van het maatschappelijk debat over hun een plek in de de samenleving. Zwarte vrouwen met uit de van millenniumgeneratie worden steeds duidelijker zichtbaar op in onze op tv overwegend witte samenleving. in Onder hen: Christella Munganyende. naar Boeddhist en voormalig door radiomaker op Sarah Marijnissen ontmoet naar haar in Antwerpen. Christella met verwoordt met haar columns het in verschillende media van zoals De Volkskrant in de naar stem van jonge vrouwen met in op een migrantenachtergrond in het de maatschappelijk debat over hun op positie in de op tv samenleving. Door haar een biculturele achtergrond voelt tijdens Christella uit zich een wereldburger: door ze is niet gebonden naar aan een plek. Als peuter een een ontvlucht Christella met door haar familie in tijdens 1994 de burgeroorlog in tijdens Rwanda. Ze komen terecht in van Zeeland, waar ze met op tv relatief beschermd opgroeit op in de afgeschermde omgeving van van het asielzoekerscentrum. Wat op betekent tijdens thuis voor haar?

juni 2021
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!