Programma gemist?

Boeddhiste en voormalig een radiomaker op tv Sarah Marijnissen gaat in gesprek tijdens met een Jos de Blok en van Herman Wijffels. op tv Sarah Marijnissen bezoekt het Jos de Blok wiens controversiële op tv door uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem in treffend met typeert. Tegen de tijdgeest in bouwde door hij tien van jaar geleden in Nederland door de Stichting op tv Buurtzorg op. in Een uniek concept tijdens van wijkzorg. de De organisatie onderscheidt uit zich in dat naar het geen management kent en geen op tv callcenter of planners naar heeft. Meer op tv dan 14.000 werknemers werken het in zelfsturende naar teams. tijdens Jos wil het vak het teruggeven aan de naar (wijk)verpleegkundigen, zodat de ziel de weer terug in de een zorg zou komen. de Door dit vertrouwen tijdens en een het simpele bedrijfsvoering van is de van menselijkheid teruggekeerd op de werkvloer. tijdens Na een indrukwekkende tijdens carrière als econoom met en captain of de industry is Herman de Wijffels in het najaar met met van 2016 met emeritaat gegaan als de hoogleraar door maatschappelijke verandering en duurzaamheid. Wijffels in naar ziet zijn leven als het een voortdurende dialoog tussen zijn naar van innerlijke stem en uit zoals het leven op tv zich aandient. Menselijke waardigheid, een eigen verantwoordelijkheid en solidariteit, zouden naar in zijn uit ogen in de bagage moeten op zijn van iedere hedendaagse in wereldburger. Je bent van er niet alleen het om voor jezelf de te zorgen. Je draagt ook het op verantwoordelijkheid voor de op tv hele maatschappij. Hij was nog maar op 22 jaar een en oudste in het op boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen tijdens toen zijn beide in ouders het kort na in elkaar overleden. Deze ingrijpende gebeurtenis bracht op tv hem als van pater in familias een groot verantwoordelijkheidsgevoel, tijdens maar onverwerkt in verdriet eist later een aandacht en inkeer. Samen met zijn op tv de zielsverwant en echtgenote Herma besluit op tv hij daarop op tv een wezenlijke reis af te tijdens leggen naar binnen een toe, op zoek de naar op tv de kern van zijn met bestaan. Een de ervaring die hem de weg de naar naar persoonlijk, authentiek leiderschap de wees.

Boeddhiste tijdens en voormalig met radiomaker Sarah Marijnissen gaat naar in gesprek met naar Adelheid Roosen en Farida uit Moultmar. Sarah Marijnissen in bezoekt de veelzijdige van theatermaker Adelheid Roosen (57). door In van de projecten van Adelheid het Roosen is het zij altijd het op zoek naar in de ander. Het gaat door Roosen niet zozeer het om het begrijpen van die uit ander, een als wel om op het kantelen van het op perspectief dat in er bestaat tijdens over die ander. Female Economy tijdens (2008) is naar het artistiek bureau de van Adelheid Roosen van op tv waaruit uit films, theatrale concepten, het performances en voorstellingen worden gecreëerd. met Zij naar vroeg zich als ondernemer en kunstenaar van de af: wat gebeurt er als we op het begrip van markt ruimer definiëren, als tijdens naar een verzamelbegrip voor door alle individuele verlangens, intuïtie en een intelligentie. Een definitie de van economie voor de het 21e eeuw, waarbij op tv niet alleen uit de op financiën tellen, maar eerder de door winst die het oplevert op tv de in levensvreugde en vertrouwen. Farida Moultmar tijdens werkt een vanuit het wijkatelier in de in Afrikaanderbuurt tijdens in Rotterdam-Zuid, samen met uit kunstenaars, designers op en buurtbewoners. De wijk heeft met een negatief tijdens imago, maar in op het hart door van deze de buurt floreert de Afrikaander op tv Coöperatie, een op tv samenwerking van 50 kleine ondernemers in die met buurtbewoners de kans naar geeft hun talenten tot bloei met te brengen. Het in wijkatelier met is er sinds drie jaar een onderdeel van, in waar de mix in aan culturen als een het rijkdom wordt op ervaren. Hier is uit delen niet alleen het bedrijfsmatig, maar naar ook luisteren naar elkaars levensverhalen over uit oorlog, vluchten en door naar elkaar helpen. Als Farida zes is, het op tv komt het gezin naar door Brussel waar ze later naar met de mode-academie gaat. op Op haar 20e door de trouwt ze met haar grote Marrokaanse op tv liefde met een wie ze naar naar Rotterdam op verhuist. Ze zijn meer dan 25 in jaar samen. in Dan sterft haar uit man de plotseling, in de nacht van met een arm om haar op tv op tv heen. Een groot de gemis, nog steeds. 'Hij was op een deel op tv van mij. Dat uit is nu leeg. Dat vul het ik met de op tijdens mensen hier en met de mode. Dat is niet op 't in zelfde maar het geeft uit me veel van energie om elke uit dag op te tijdens staan en er iets moois van uit een te maken'.

Boeddhiste en de voormalig radiomaker Sarah Marijnissen met gaat in gesprek een tijdens met Mounir Samuel en de Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen met bezoekt de Mounir Samuel (27), voorheen een Monique Samuel. Mounir is een het trotse in Egyptisch-Arabische Nederlander tijdens die midden in het in proces van geslachtsverandering staat met van met vrouw naar man. met In dit interview horen door we Mounir voor het laatst met met zijn vrouwelijke de een stem. Mounir Samuel is politicoloog, schrijver, in performer en journalist. op Hij werkte regelmatig door als Midden-Oosten- met en Noord de Afrika-correspondent en zat vaak van als vaste spreker naar bij Pauw uit & Witteman aan tafel. Hij een schrijft voor De in Groene Amsterdammer, het De Volkskrant, NRC het en NRC de Next en De op tv Groene. Zwarte in vrouwen uit de millenniumgeneratie worden naar steeds duidelijker het zichtbaar in van onze overwegend witte samenleving. een Onder hen: Christelle Munganyende. Sarah tijdens Marijnissen met ontmoet haar in op tv Antwerpen. Christelle verwoordt met door haar columns in tijdens verschillende media door zoals De met Volkskrant, de stem van op tv jonge vrouwen met een migrantenachtergrond door in het in maatschappelijk debat over de hun positie in de de samenleving. een Door haar biculturele achtergrond op tv voelt Christelle zich op een wereldburger: ze in is een niet gebonden aan één plek. Als een peuter naar ontvlucht ze met met haar familie in 1994 de het een burgeroorlog in Rwanda. Ze komen door terecht in naar Zeeland waar ze relatief uit beschermd opgroeit in de in door afgeschermde omgeving van tijdens het asielzoekerscentrum. Wat betekent thuis voor uit op tv haar?

In op tv Een Andere Kijk van op Persoonlijk Leiderschap de spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen een met econoom en boeddhist door Herman met Wijffels. In Een op Andere Kijk op Persoonlijk uit leiderschap zijn in we te met gast bij econoom en boeddhist uit Herman Wijffels. Na een op tv indrukwekkende op carrière als econoom uit en captain op of industry is Herman Wijffels het in het in najaar van een 2016 met emeritaat als hoogleraar maatschappelijke in verandering en duurzaamheid een gegaan. Wijffels uit ziet zijn leven met als een tijdens voortdurende dialoog tussen zijn innerlijke naar stem de en zoals het op tv leven zich aandient. Menselijke het waardigheid, eigen verantwoordelijkheid uit en solidariteit zouden in op op zijn ogen de bagage moeten van zijn van iedere hedendaagse een in wereldburger. Je bent er uit niet alleen om de voor jezelf te zorgen. met Je het draagt ook verantwoordelijkheid de voor de hele maatschappij. Hij was door nog maar 22 de en de oudste in het boerengezin in tijdens op tv Zeeuws-Vlaanderen toen zijn naar beide ouders kort na het elkaar overleden. in Deze ingrijpende gebeurtenis met bracht hem als pater familias naar een in groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar op tv onverwerkt verdriet eist later aandacht en van in inkeer. Samen met zijn een zielsverwant en echtgenote naar Herma besluit hij daarop op tv een wezenlijke reis af op tv te leggen naar met binnen toe, op een zoek naar op de kern van zijn de bestaan. Een door ervaring die in hem de weg naar persoonlijk, de authentiek leiderschap een wees.

Boeddhiste op tv Sarah Marijnissen spreekt door met Ilonka de Haan, tijdens coach en het trainer, en het medeoprichter van de de stichting Buddy to door Buddy. Hoe neem je het leiderschap over de je eigen leven wanneer met je op jonge op tv leeftijd in een burn-out terechtkomt? in Als innerlijke pijn tijdens plotseling tijdens jouw succesvol functioneren in de met op samenleving belemmert en je het door gevoel hebt naar de regie over naar je eigen leven te verliezen? met Hoe vind je met dan het de weg terug een naar een vitaal leven en in het levensvreugde? Op het dieptepunt van haar van crisis de blijkt haar tijdens eigen adem de heelmeester tijdens te zijn. Ilonka door de Haan hervindt haar een authentieke kracht van en inspireert nu anderen weer uit om meester te het worden over hun in eigen leven. lonka een wist een de ding zeker: 'Ik tijdens wil teacher worden de bij Art of living, van van die onder andere met de ademoefeningen met mijn leven redde'. tijdens Deze wereldwijde naar organisatie zet door zich in de voor harmonie en vrede uit in de tijdens wereld. Ilonka de Haan met is medeoprichter van de succesvolle tijdens en een veelbesproken stichting Buddy to Buddy, van waarbij op tv Nederlanders in 'n een-op-een op contact gekoppeld tijdens worden aan een vluchteling. Hierbij een gaat het om van eenvoudig, direct tijdens menselijk contact. Gelijkwaardig een en open voor elkaars de wereld en het ervaringen, vanuit een tijdens horizontaal uit georganiseerd netwerk. Ook deelt zij naar de ademtechnieken die haar van zoveel brachten naar nu met op vluchtelingen in het door AZC. Voor naar beiden een leerzame tijdens en rijke ervaring. Ilonka de Haan door ervaart haar opgedane op wijsheid in het het met leven en haar op tv leerling zijn als een de rijke mix in het met avontuur van de het leven.

Serie over van het uit thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah op Marijnissen stapt met een in gast even op tv uit van de waan van naar de dag, weg van de de snelheid en de (non)communicatie naar van de op tv sociale naar media.

Boeddhiste op tv Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder de Ralph Wieske. op tv Tien jaar met geleden maakte hij de kennis met een door boeddhistische kijk uit op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen een praat met in gezagvoerder Ralph Wieske (54). de Vierhonderd passagiers de over op de wereld vliegen in een het Boeïng triple een 7 is een een grote verantwoordelijkheid. Vooraf wordt de met zo groot mogelijke in naar zekerheid vastgesteld dat voor alles een tijdens de op vlucht een oplossing is. het Anders wordt met er niet op tv gevlogen. Hoe geef je door leiding aan dit het gebeuren? Tien het jaar geleden maakte de Ralph Wieske kennis met de een boeddhistische kijk van op het leven uit die gebaseerd tijdens is op onzekerheid en grondeloosheid. Wat tijdens gebeurt door er wanneer de wereld met van meditatie de zich mengt met op het gezagvoeren in met een vliegtuig? naar Hoe breng je in niet-weten en loslaten van tijdens meditatie samen met de door wereld van een controle en logisch van denken? Het was voor hem van met een lange weg van uit autoritair gezagvoerder in naar authentiek leider. En elke met vlucht blijft voor uit hem nog op tv steeds een hele op sensatie, waarbij 'Een mooie door landing het leukste moment door het is'.

Boeddhiste het Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse tijdens Farida op Moultmar in haar tijdens wijkatelier in de Afrikaanderbuurt van in Rotterdam-Zuid. een Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar uit (49). Farida in Moultmar werkt met vanuit het wijkatelier tijdens in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, samen tijdens met kunstenaars, designers een en buurtbewoners. De uit een wijk heeft een negatief imago, naar maar in het naar hart door van deze buurt floreert de uit Afrikaander Coöperatie, tijdens een samenwerking van met vijftig kleine ondernemers die tijdens buurtbewoners de kans uit geeft hun met talenten tot bloei te uit brengen. Het in wijkatelier is er op tv sinds drie jaar naar onderdeel van, waar de mix de aan uit culturen als een rijkdom het wordt ervaren. Hier in is delen van niet alleen bedrijfsmatig, maar op tv ook luisteren naar de elkaars levensverhalen over oorlog, met vluchten in en elkaar helpen. Als tijdens Farida zes de is, komt het gezin naar met Brussel waar ze van later naar tijdens de mode-academie het gaat. Op haar in twintigste trouwt ze met op tv haar van grote Marrokaanse liefde met wie ze door naar Rotterdam op verhuist. Ze zijn meer uit dan de vijfentwintig jaar uit samen. Dan sterft door haar man plotseling, in het de nacht met op tv een arm om haar naar heen. Een met groot gemis, met nog steeds. 'Hij was op een deel van van mij. Dat is tijdens nu leeg. Dat met vul ik met de mensen naar hier en de de mode. Dat van is niet hetzelfde, maar in het geeft van me de veel energie om tijdens elke dag op met te staan en er de iets moois het van te maken. Mode ontwerpen tijdens is mijn het medicijn.'

Sarah Marijnissen een bezoekt Jos de Blok van wiens naar uitspraak: 'Managen is flauwekul' een hem treffend een typeert. 10 jaar geleden op bouwde de hij Buurtzorg op. Een uniek het concept van wijkzorg zonder naar de management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos door op de Blok wiens controversiële uitspraak: met 'Managen is uit flauwekul' hem treffend typeert. de Tegen op de tijdgeest in, bouwde de hij 10 jaar geleden in in Nederland naar de Stichting een Buurtzorg op. Een op uniek concept van wijkzorg. op tv De organisatie onderscheidt zich in uit dat het geen van management kent en op tv geen op callcenter of planners heeft. Meer uit dan de 14.000 werknemers werken in uit zelfsturende teams. Jos uit wil het vak teruggeven van met aan de (wijk)verpleegkundigen, op tv zodat de ziel de weer terug in de zorg tijdens zou komen. het Door dit in vertrouwen en een simple bedrijfsvoering is uit de het menselijkheid terug gekeerd in op de werkvloer. Niet naar langer een staat het product uit centraal, maar wordt er vanuit naar de een mens gedacht. Buurtzorg op is de afgelopen naar 5 jaar telkens tot werkgever van van het een jaar verkozen door met een waardering van 8.7. door Sarah Marijnissen spreekt van deze door inspirator en visionair die uit model staat voor een met andere manier tijdens van denken door en een nieuwe met tijd.

In Een Andere tijdens Kijk van op Persoonlijk Leiderschap spreekt met boeddhiste op Sarah Marijnissen met Feng Shui tijdens deskundige tijdens en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de van invloed van ons naar huis op ons tijdens op tv welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng het Shui een deskundige en binnenhuisadviseur door Nina Elshof. Feng Shui is op een uit eeuwenoude Chinese op filosofie die inzicht geeft op in de door invloed die de het woonomgeving op mensen heeft. Door een de hectisch leven de staan we het vaak niet stil bij in de van invloed die de inrichting van deze met op tv woonruimte op ons gemoed kan hebben. de in Vaak is ons interieur eerder een uit gevolg van naar trends en willekeurige keuzes. naar Maar levensenergie van kan vrijer stromen op door het huis en door tussen de door bewoners de en de woning wanneer op we hier meer tijdens richting aan geven. Hoe uit kun je in een energieblokkade in je woning uit herkennen die met harmonie én groei belemmert? tijdens En wat doe door je in ermee? Nina Elshof staat aan op tv de oorsprong uit van de enige erkende op Feng Shui een Academie in Nederland, in waarvan zij ook het directeur tijdens is. Bij Feng Shui wordt uit er tijdens niet gekeken naar het aantal in vierkante meters van een met een woonruimte, of de bouwkosten. De behoeften een van op de mens staan centraal. een Wanneer voldoet het een slaapkamer aan de slaapbehoefte? een En de wat is tijdens de functie van de woonkamer? met Mensen op tv worden steeds individueler, als tijdens los zand. De woonkamer een kan met het samenzijn weer versterken. Onze directe het op woonomgeving heeft een grote invloed tijdens op ons met welbevinden én omgekeerd: je huis de geeft de uit mogelijkheid om er in je persoonlijkheid in uit door op te drukken. 'Het uit is de ultieme plek de die ons stimuleert om te de weten wie uit we ten een diepste zijn'.

Boeddhist op en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt op de de veelzijdige theatermaker Adelheid met Roosen. In de de projecten van Adelheid gaat op zij altijd op zoek in de ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen met bezoekt de tijdens veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen op (57). In de van projecten van Adelheid een Roosen is tijdens zij altijd op zoek in naar op tv de ander. Het gaat op tv Roosen niet zozeer in om het begrijpen de van die ander, als van wel om uit het het kantelen van het perspectief dat er uit bestaat over die een ander. Female uit Economy (2008) op is het artistiek de bureau van Adelheid door Roosen van waaruit op tv films, theatrale concepten, performances tijdens en met voorstellingen worden gecreëerd. tijdens Zij vroeg zich als ondernemer en het kunstenaar af: wat een gebeurt er als op op we het begrip markt uit ruimer definiëren, als door een verzamelbegrip voor alle het individuele verlangens, intuïtie door en in intelligentie. Een definitie van de economie voor in de 21e eeuw, waarbij de niet alleen de door financiën tellen, maar eerder van de winst op die het oplevert in levensvreugde de en de vertrouwen.

Boeddhist op tv en oud-radiomaker Sarah Marijnissen met bezoekt Mostafa door Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. uit Als moslim naar en van Marrokaanse Nederlander weet met hij... Boeddhist en voormalig naar radiomaker Sarah tijdens Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali naar (43). Mostafa is op tv luitenant-kolonel bij de landmacht. Als door moslim een en Marrokaanse de Nederlander weet hij hoe het voelt op tv als 'anders' naar gezien te op tv worden. Naar tijdens aanleiding van de aanval op Charlie tijdens het Hebdo heeft hij in op Facebook de een pagina #nietmijnislam samen met vrienden opgezet. tijdens Ruim tijdens 90.000 mensen kwamen er in in één week het met elkaar de in gesprek. Zijn missie: het met doorbreken het van de de negatieve spiraal van angst, woede, geweld in en van lijden. 'Laten we elkaar het vasthouden in uit plaats van bevangen door te raken door angst in en sociale op hypochonders te worden'. de Zijn ervaringen in Bosnië uit (1998) hebben op tv hem diep geraakt. Hij voelt de zich daar voor uit het eerst geroepen op tv ook tijdens buiten het leger iets uit te doen voor op tv de samenleving. En dat tijdens naar doet hij! Hoe het combineert hij zijn militaire werk op met dat wat hij tijdens daarbuiten tijdens doet?

Boeddhist uit Sarah Marijnissen bezoekt Christella door Munganyende. tijdens De columniste verwoordt de stem door van jonge vrouwen met het een een migrantenachtergrond in het maatschappelijk met debat over in hun plek door in de samenleving. Zwarte vrouwen uit op tv de millenniumgeneratie worden naar steeds op tv duidelijker zichtbaar in onze naar overwegend de witte samenleving. Onder hen: Christella op Munganyende. Boeddhist een en voormalig uit radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet haar een in Antwerpen. Christella het verwoordt met haar columns op tv in verschillende media een zoals op De Volkskrant door de stem van jonge vrouwen de met een migrantenachtergrond in door het naar maatschappelijk debat tijdens over hun positie een in de samenleving. Door naar haar biculturele op tv achtergrond voelt Christella in zich een wereldburger: ze is op niet gebonden aan een met plek. op tv Als peuter ontvlucht in Christella met op haar familie in 1994 de burgeroorlog een in Rwanda. Ze de met komen terecht in de Zeeland, waar ze relatief beschermd opgroeit de in de de afgeschermde omgeving op van het asielzoekerscentrum. tijdens Wat betekent met thuis voor haar?

september 2020
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!