Programma gemist?

Boeddhiste en voormalig tijdens door radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek uit met Jos een de met Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen met bezoekt Jos met de Blok wiens naar controversiële uitspraak: 'Managen uit is flauwekul' hem tijdens treffend typeert. Tegen de met tijdgeest een in bouwde hij naar tien jaar geleden in Nederland in de Stichting Buurtzorg van in op. Een uniek concept van wijkzorg. in naar De organisatie onderscheidt van zich in dat uit het geen management kent en uit geen callcenter of planners door heeft. Meer dan uit 14.000 werknemers op werken in in zelfsturende teams. uit Jos wil het vak de teruggeven aan tijdens de (wijk)verpleegkundigen, zodat de ziel weer de terug een in de zorg uit zou komen. Door dit vertrouwen een en uit een simpele bedrijfsvoering in is de menselijkheid het teruggekeerd op de werkvloer. de Na een het indrukwekkende carrière als econoom en de captain of industry van is Herman Wijffels tijdens in het het najaar van uit 2016 met op tv emeritaat gegaan als hoogleraar maatschappelijke verandering naar en duurzaamheid. Wijffels naar ziet zijn naar leven als door een voortdurende dialoog tussen zijn in de innerlijke stem en door zoals het leven zich aandient. op tv Menselijke waardigheid, eigen naar verantwoordelijkheid en solidariteit, het zouden in zijn door ogen tijdens de bagage moeten zijn van op iedere hedendaagse wereldburger. met Je bent tijdens er niet een alleen om voor jezelf te zorgen. tijdens Je draagt tijdens ook verantwoordelijkheid voor uit de hele met maatschappij. Hij was tijdens nog maar 22 een jaar en oudste in het van boerengezin tijdens in Zeeuws-Vlaanderen toen zijn tijdens beide op ouders kort na elkaar overleden. Deze de ingrijpende gebeurtenis uit bracht hem als door pater een familias een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar het onverwerkt verdriet eist de later aandacht en inkeer. in Samen met het zijn zielsverwant op en echtgenote Herma een besluit hij het daarop een wezenlijke reis af te met leggen naar het binnen toe, op in zoek naar de op kern van zijn bestaan. de Een ervaring die een het hem de weg naar persoonlijk, een authentiek leiderschap tijdens wees.

Boeddhiste het en voormalig een radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek het met Adelheid Roosen de en Farida op Moultmar. Sarah het Marijnissen bezoekt de veelzijdige naar theatermaker Adelheid uit Roosen (57). In in de projecten van Adelheid naar Roosen uit is zij altijd op op zoek naar de met ander. Het gaat Roosen van niet zozeer om op het het begrijpen van die ander, als wel door met om het kantelen van het tijdens perspectief dat er op tv bestaat over op tv die ander. Female op Economy (2008) is het op tv artistiek bureau van op tv Adelheid Roosen van waaruit een films, op theatrale concepten, door performances en voorstellingen worden gecreëerd. een Zij vroeg met zich als in ondernemer en kunstenaar op af: wat gebeurt er als we met het tijdens begrip markt ruimer definiëren, van als op tv een verzamelbegrip voor alle individuele verlangens, tijdens intuïtie in en intelligentie. op tv Een definitie van economie voor de de 21e in eeuw, waarbij het niet alleen de financiën tellen, in maar de eerder de winst die het uit oplevert in levensvreugde en met vertrouwen. Farida van Moultmar werkt een vanuit het in wijkatelier in de Afrikaanderbuurt een in Rotterdam-Zuid, samen uit met kunstenaars, van designers en buurtbewoners. De op wijk heeft een negatief uit imago, maar in in het hart van deze met buurt floreert uit de een Afrikaander Coöperatie, een samenwerking van 50 op kleine op tv ondernemers die buurtbewoners door de kans geeft in hun talenten tot bloei te tijdens brengen. Het op tv wijkatelier is er sinds naar een drie jaar onderdeel met van, waar de mix aan culturen naar als een de rijkdom wordt tijdens ervaren. Hier uit is delen niet alleen bedrijfsmatig, maar naar ook het luisteren naar met elkaars levensverhalen over oorlog, vluchten door en elkaar helpen. van Als Farida met zes is, in komt het gezin naar op tv Brussel waar ze later naar op tv uit de mode-academie gaat. Op tijdens haar 20e trouwt ze met het haar grote uit Marrokaanse liefde met wie op tv ze naar de Rotterdam verhuist. Ze door zijn meer dan door 25 jaar samen. Dan het sterft haar man een plotseling, op in de nacht met een door tijdens arm om haar heen. van Een groot gemis, nog in steeds. 'Hij was een een deel van mij. in Dat is op tv nu leeg. door Dat vul ik met naar de mensen hier en in de het mode. Dat het is niet 't op tv zelfde maar het geeft me veel een energie om elke een dag op te in staan en er van het iets moois van te de maken'.

Boeddhiste op tv en voormalig naar radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek tijdens op tv met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. uit Sarah Marijnissen bezoekt op tv Mounir Samuel uit (27), met voorheen Monique Samuel. Mounir is een in trotse Egyptisch-Arabische Nederlander het die midden een in het door proces van geslachtsverandering het staat van vrouw tijdens naar man. In dit naar interview horen we Mounir tijdens voor het laatst door op met zijn vrouwelijke in stem. Mounir Samuel van is politicoloog, schrijver, performer in en journalist. Hij werkte op regelmatig als Midden-Oosten- het en Noord Afrika-correspondent het en zat vaak het als vaste spreker het bij Pauw & door Witteman aan op tafel. Hij tijdens schrijft voor De Groene Amsterdammer, de De van Volkskrant, NRC en NRC Next de en op De Groene. Zwarte vrouwen uit van de millenniumgeneratie met worden steeds door duidelijker zichtbaar in uit onze overwegend witte het samenleving. Onder hen: Christelle op Munganyende. Sarah Marijnissen op ontmoet haar tijdens in Antwerpen. Christelle verwoordt met in haar een columns in verschillende media zoals op tv De Volkskrant, het de stem van tijdens jonge vrouwen met een migrantenachtergrond een de in het maatschappelijk debat over hun tijdens positie van in de samenleving. Door het haar biculturele achtergrond van voelt Christelle van zich een wereldburger: op tv ze is niet op tv gebonden aan één een plek. Als in peuter ontvlucht ze met haar familie op in het 1994 de op burgeroorlog in Rwanda. Ze komen op tv terecht door in Zeeland waar ze relatief door beschermd opgroeit in op de afgeschermde naar omgeving van het asielzoekerscentrum. met Wat betekent thuis tijdens voor van haar?

In met Een Andere Kijk op het Persoonlijk de Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met van econoom en een boeddhist Herman tijdens Wijffels. In Een Andere door Kijk op op Persoonlijk leiderschap op zijn we te de gast bij econoom en boeddhist Herman door Wijffels. uit Na een indrukwekkende uit carrière als uit econoom en captain of met industry is Herman van Wijffels in het najaar van het naar 2016 met emeritaat als met hoogleraar maatschappelijke verandering door en duurzaamheid uit gegaan. Wijffels ziet een zijn leven als een voortdurende dialoog het uit tussen zijn innerlijke het stem en zoals het leven zich door aandient. Menselijke waardigheid, de eigen de verantwoordelijkheid en solidariteit door zouden in zijn ogen tijdens de bagage op moeten zijn van iedere hedendaagse op wereldburger. Je een bent er niet een alleen om door voor jezelf te zorgen. Je de draagt op tv ook verantwoordelijkheid voor de hele de de maatschappij. Hij was een nog maar 22 en oudste in een het boerengezin in naar Zeeuws-Vlaanderen met toen zijn van beide ouders kort na elkaar overleden. tijdens Deze ingrijpende van gebeurtenis bracht hem als tijdens pater familias het een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar van op tv onverwerkt verdriet eist uit later aandacht en tijdens inkeer. Samen met uit zijn zielsverwant en echtgenote Herma besluit op hij daarop met een van wezenlijke reis af te leggen in naar op tv binnen toe, op de zoek naar de kern van op tv zijn bestaan. Een ervaring van die hem de tijdens de weg naar persoonlijk, tijdens authentiek leiderschap wees.

Boeddhiste Sarah Marijnissen naar spreekt met tijdens Ilonka de van Haan, coach en trainer, en met medeoprichter van het de stichting Buddy to op tv Buddy. Hoe uit neem je van leiderschap over je tijdens eigen leven wanneer je op op tv jonge uit leeftijd in een een burn-out terechtkomt? Als innerlijke het pijn plotseling een jouw succesvol functioneren in de uit samenleving belemmert en uit je het op tv gevoel hebt de regie in over je het eigen leven de te verliezen? Hoe vind je een op tv dan de weg door terug naar een vitaal op leven en de levensvreugde? Op het het dieptepunt van haar crisis de blijkt haar eigen adem met de heelmeester te zijn. tijdens de Ilonka de Haan hervindt naar haar authentieke kracht en inspireert een de nu anderen weer om op tv meester te worden over het hun eigen leven. de lonka wist een op tv ding zeker: 'Ik het wil teacher op tv worden bij Art of living, met die onder in andere met de ademoefeningen in mijn met leven redde'. Deze met wereldwijde organisatie zet een zich in voor harmonie van en vrede in de op tv wereld. Ilonka de in door Haan is medeoprichter uit van de succesvolle en veelbesproken een stichting Buddy to van Buddy, waarbij Nederlanders in in een 'n een-op-een contact gekoppeld worden het aan uit een vluchteling. Hierbij gaat het om met eenvoudig, direct in menselijk contact. van Gelijkwaardig en de open voor elkaars uit wereld en ervaringen, vanuit een uit horizontaal georganiseerd netwerk. in Ook deelt zij de de ademtechnieken door die haar zoveel tijdens brachten nu met vluchtelingen door in op tv het AZC. Voor beiden een leerzame de en een rijke ervaring. van Ilonka de Haan ervaart haar opgedane een op tv wijsheid in het leven naar en haar leerling zijn als op tv in een rijke mix van in het avontuur van met het leven.

Serie over de het thema Persoonlijk Leiderschap. met de Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een met op gast even uit de waan van uit de dag, weg op van van de snelheid en op de (non)communicatie van het de sociale op tv media.

Boeddhiste op Sarah Marijnissen door spreekt met gezagvoerder Ralph op tv Wieske. Tien jaar geleden maakte tijdens uit hij kennis met een boeddhistische kijk naar op het leven. naar Boeddhiste Sarah tijdens Marijnissen praat met van gezagvoerder Ralph tijdens Wieske (54). Vierhonderd passagiers over een de wereld in vliegen in een op Boeïng triple 7 is uit een grote verantwoordelijkheid. de een Vooraf wordt met zo groot in mogelijke zekerheid vastgesteld dat het door voor alles tijdens de vlucht een tijdens oplossing van is. Anders wordt er naar niet door gevlogen. Hoe geef je leiding aan uit dit gebeuren? Tien van jaar geleden maakte naar Ralph Wieske met kennis met naar een boeddhistische kijk op op het leven die een gebaseerd is naar op onzekerheid en grondeloosheid. Wat in naar gebeurt er wanneer met de wereld van in meditatie zich mengt met het gezagvoeren uit in een door vliegtuig? Hoe met breng je niet-weten door en loslaten van meditatie uit samen met het de wereld van controle en een logisch denken? door Het was op voor hem uit een lange weg van autoritair gezagvoerder uit naar het authentiek leider. En elke vlucht van met blijft voor hem nog steeds het een door hele sensatie, waarbij door 'Een mooie landing op het leukste moment op tv is'.

Boeddhiste Sarah Marijnissen met bezoekt op coupeuse Farida Moultmar in haar op tv met wijkatelier in de Afrikaanderbuurt op tv in Rotterdam-Zuid. Sarah het Marijnissen ontvangt Farida uit Moultmar (49). Farida Moultmar werkt op vanuit het op tv wijkatelier in uit de Afrikaanderbuurt naar in Rotterdam-Zuid, samen met kunstenaars, uit designers van en buurtbewoners. De met wijk heeft een negatief door imago, maar in het hart met naar van deze buurt floreert de Afrikaander de Coöperatie, een met samenwerking van vijftig in kleine ondernemers die van buurtbewoners de kans met geeft hun in talenten tot bloei met te brengen. het Het wijkatelier is er sinds het drie jaar een onderdeel van, waar tijdens de mix aan culturen op als een met rijkdom wordt ervaren. Hier is door naar delen niet alleen bedrijfsmatig, maar ook een luisteren naar elkaars tijdens levensverhalen over oorlog, een in vluchten en elkaar door helpen. Als Farida uit zes is, komt het gezin naar van het Brussel waar ze met later naar de mode-academie gaat. op tv Op haar twintigste met trouwt ze op tv met haar grote een Marrokaanse liefde met wie met ze naar Rotterdam verhuist. door in Ze zijn meer dan vijfentwintig uit jaar samen. in Dan sterft haar man uit plotseling, van in de nacht met in een arm om naar haar heen. Een groot een gemis, nog steeds. 'Hij een was een deel uit van de mij. Dat is door nu leeg. Dat vul naar ik met tijdens de mensen hier uit en de mode. op tv Dat is niet hetzelfde, tijdens maar het het geeft me veel energie een om door elke dag op te staan op tv en er iets moois door van naar te maken. van Mode ontwerpen is mijn de medicijn.'

Sarah de Marijnissen bezoekt Jos de door Blok wiens van uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem naar treffend met typeert. 10 jaar geleden bouwde een naar hij Buurtzorg op. Een uniek concept in van wijkzorg de zonder management. met Boeddhiste Sarah Marijnissen het bezoekt Jos de Blok wiens uit controversiële uitspraak: 'Managen van een is flauwekul' hem met treffend typeert. Tegen de tijdgeest met in, door bouwde hij 10 jaar geleden in tijdens van Nederland de Stichting Buurtzorg op. in Een uniek op concept van wijkzorg. de De organisatie tijdens onderscheidt zich in uit dat het geen management met kent en geen callcenter tijdens of planners heeft. Meer tijdens dan door 14.000 werknemers werken het in zelfsturende teams. op tv Jos wil het vak teruggeven met het aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat de ziel in weer met terug in de zorg tijdens zou komen. Door dit tijdens vertrouwen en een op op simple bedrijfsvoering is de menselijkheid op tv terug gekeerd op met de werkvloer. Niet langer het staat het product de naar centraal, maar wordt er de vanuit de naar mens gedacht. Buurtzorg is de een afgelopen 5 naar jaar telkens tot werkgever van op het het jaar verkozen met een waardering van van uit 8.7. Sarah Marijnissen spreekt met deze het inspirator en visionair die model staat in voor een andere de manier van van denken en in een nieuwe door tijd.

In van Een Andere Kijk op met Persoonlijk Leiderschap spreekt met boeddhiste uit Sarah Marijnissen met Feng Shui naar deskundige door en binnenhuisadviseur Nina Elshof over uit de invloed van ons op huis op ons met welbevinden. Sarah Marijnissen uit spreekt met Feng tijdens Shui het deskundige en binnenhuisadviseur Nina uit Elshof. Feng Shui is tijdens een eeuwenoude Chinese naar tijdens filosofie die inzicht geeft in op de invloed die de tijdens woonomgeving op van mensen de heeft. Door een hectisch de leven staan we vaak met niet stil bij op de op invloed die de inrichting van op tv deze woonruimte van op ons gemoed kan hebben. op Vaak naar is ons de interieur eerder een gevolg van in trends en willekeurige naar keuzes. Maar levensenergie kan met vrijer stromen door op tv het huis een en tussen de op tv bewoners en de woning van wanneer we uit hier meer op richting aan geven. Hoe van kun je een energieblokkade op tv in in je woning herkennen die harmonie uit én de groei belemmert? naar En wat doe door je ermee? Nina uit Elshof staat aan de oorsprong van in de enige het erkende Feng Shui de Academie in Nederland, waarvan op van zij ook directeur is. in Bij Feng Shui wordt er naar niet gekeken naar uit het aantal vierkante in meters tijdens van een van woonruimte, of de bouwkosten. De van behoeften van de mens door op staan centraal. Wanneer voldoet een slaapkamer de tijdens aan de slaapbehoefte? En op tv wat is de functie van het tijdens de woonkamer? Mensen van worden steeds individueler, als de los zand. De woonkamer kan op het samenzijn het weer versterken. het Onze directe woonomgeving tijdens heeft een grote invloed een op ons welbevinden én van omgekeerd: je huis naar geeft de mogelijkheid naar om er je het persoonlijkheid de in uit te de drukken. 'Het is de op tv ultieme plek op tv die ons stimuleert om van te weten uit wie we ten diepste in zijn'.

Boeddhist een en oud-radiomaker op Sarah Marijnissen bezoekt de de veelzijdige theatermaker Adelheid met Roosen. In in de projecten van Adelheid gaat zij van in altijd op zoek ... Boeddhist een en oud-radiomaker op Sarah Marijnissen bezoekt met de veelzijdige theatermaker Adelheid een Roosen door (57). In de projecten van Adelheid het Roosen is van zij door altijd op zoek met naar de ander. Het gaat Roosen in niet naar zozeer om naar het begrijpen van die ander, in als wel om naar het kantelen van het het perspectief een dat er een bestaat over die ander. met Female Economy (2008) is het naar artistiek bureau naar van Adelheid Roosen van van waaruit films, theatrale van door concepten, performances en voorstellingen worden gecreëerd. in Zij uit vroeg zich als in ondernemer en in kunstenaar af: wat gebeurt er als van we het een begrip uit markt ruimer definiëren, als een verzamelbegrip op voor alle individuele tijdens verlangens, uit intuïtie en intelligentie. het Een definitie van uit economie voor de 21e van eeuw, waarbij het niet alleen de de financiën tellen, maar eerder de in winst tijdens die het oplevert in levensvreugde op en op vertrouwen.

Boeddhist uit en oud-radiomaker Sarah Marijnissen tijdens bezoekt Mostafa Hilali, in luitenant-kolonel het bij de landmacht. Als moslim en naar Marrokaanse op tv Nederlander weet hij... Boeddhist en tijdens voormalig tijdens radiomaker Sarah Marijnissen uit ontmoet Mostafa Hilali (43). tijdens Mostafa een is luitenant-kolonel bij de landmacht. Als op moslim door en Marrokaanse de Nederlander weet hij hoe het naar voelt door als 'anders' gezien te worden. door Naar aanleiding een van de aanval het op Charlie Hebdo heeft de hij door op Facebook de pagina #nietmijnislam in samen de met vrienden opgezet. Ruim 90.000 mensen tijdens kwamen van er in één week door met elkaar in gesprek. met Zijn missie: op het een doorbreken van de negatieve spiraal de van angst, woede, op geweld en lijden. tijdens 'Laten we in elkaar vasthouden in plaats door van bevangen op te raken door het angst en sociale hypochonders te naar worden'. de Zijn ervaringen in op Bosnië (1998) hebben hem tijdens diep op tv geraakt. Hij voelt van zich daar voor het eerst het geroepen ook buiten op tv het leger iets te in door doen voor de samenleving. een En dat met doet hij! Hoe in combineert hij zijn van militaire werk met de dat wat hij daarbuiten de doet?

Boeddhist tijdens Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. de De columniste het verwoordt van de stem van jonge vrouwen met het een migrantenachtergrond in op tv uit het maatschappelijk debat op tv over hun plek een in de samenleving. Zwarte van vrouwen uit de millenniumgeneratie worden de steeds op tv duidelijker zichtbaar in onze met overwegend witte naar samenleving. Onder hen: Christella door Munganyende. Boeddhist in en voormalig radiomaker Sarah het Marijnissen tijdens ontmoet haar in Antwerpen. Christella naar verwoordt door met haar columns in verschillende het media zoals De op tv Volkskrant de met stem van jonge vrouwen de met een migrantenachtergrond op tv in het maatschappelijk het debat over op hun positie in met de samenleving. Door haar naar biculturele achtergrond tijdens voelt Christella zich de een wereldburger: ze is niet tijdens gebonden aan een op plek. Als peuter een op ontvlucht Christella met haar op tv familie in het 1994 de burgeroorlog in Rwanda. Ze uit komen terecht in in Zeeland, waar van ze relatief door beschermd opgroeit tijdens in de afgeschermde omgeving naar van het asielzoekerscentrum. Wat tijdens betekent thuis op tv voor haar?

april 2019
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord