Programma gemist?

Boeddhiste op tv en voormalig radiomaker Sarah het Marijnissen het gaat in gesprek in met Jos de op tv Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen van de bezoekt Jos de op tv Blok wiens controversiële naar uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend van uit typeert. Tegen de met tijdgeest in bouwde hij tien in jaar geleden in op tv Nederland de Stichting van Buurtzorg op. in Een uniek concept van wijkzorg. door De organisatie onderscheidt tijdens op tv zich in dat het geen op management kent en geen de callcenter naar of planners heeft. een Meer dan naar 14.000 werknemers werken een in zelfsturende teams. Jos naar wil het vak teruggeven met aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat het de ziel de weer tijdens terug in de tijdens zorg zou komen. Door dit vertrouwen van uit en een simpele door bedrijfsvoering is de menselijkheid de teruggekeerd op de de werkvloer. Na een indrukwekkende op tv carrière het als econoom en captain of industry de is naar Herman Wijffels in het in najaar door van 2016 met emeritaat gegaan het als naar hoogleraar maatschappelijke verandering door en duurzaamheid. Wijffels ziet door zijn leven als uit een voortdurende dialoog tussen zijn het door innerlijke stem en zoals het uit leven zich uit aandient. Menselijke waardigheid, eigen verantwoordelijkheid naar met en solidariteit, zouden in zijn ogen van de in bagage moeten zijn tijdens van iedere hedendaagse wereldburger. Je met bent tijdens er niet alleen met om voor jezelf te zorgen. door Je draagt ook de verantwoordelijkheid voor de op hele uit maatschappij. Hij was nog maar van 22 jaar een en oudste in het tijdens op tv boerengezin in Zeeuws-Vlaanderen door toen zijn beide ouders kort met na elkaar overleden. Deze op op ingrijpende gebeurtenis bracht hem als in pater familias op tv een groot verantwoordelijkheidsgevoel, door maar onverwerkt verdriet van eist later aandacht en op inkeer. tijdens Samen met zijn zielsverwant op tv en echtgenote tijdens Herma besluit hij daarop een op wezenlijke reis af door te leggen naar binnen van naar toe, op zoek met naar de kern van naar zijn bestaan. uit Een ervaring die met hem de weg naar persoonlijk, in authentiek leiderschap op tv wees.

Boeddhiste de en voormalig radiomaker Sarah op tv Marijnissen gaat in gesprek het met in Adelheid Roosen en Farida het Moultmar. Sarah Marijnissen met bezoekt de veelzijdige naar theatermaker Adelheid Roosen het (57). In de van projecten met van Adelheid Roosen door is zij altijd op zoek uit naar de ander. van Het gaat Roosen op niet zozeer om het van in begrijpen van die ander, als op tv wel om een het kantelen van het tijdens perspectief dat met er bestaat over naar die ander. Female Economy (2008) naar is het uit artistiek bureau van Adelheid het naar Roosen van waaruit films, met theatrale concepten, performances en voorstellingen op worden gecreëerd. Zij uit vroeg zich een als ondernemer naar en kunstenaar af: wat gebeurt het er als het we naar het begrip markt ruimer definiëren, als op tv een de verzamelbegrip voor alle op tv individuele verlangens, intuïtie en door intelligentie. Een van definitie van economie voor de op tv 21e eeuw, waarbij op op tv niet alleen de financiën tellen, de maar eerder de winst met die op tv het oplevert in levensvreugde en door vertrouwen. Farida Moultmar door van werkt vanuit het wijkatelier in de met uit Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid, een samen met kunstenaars, de designers en buurtbewoners. door De wijk heeft een negatief imago, op tv maar in naar het hart van een deze buurt floreert de uit Afrikaander Coöperatie, uit een samenwerking op van 50 kleine het ondernemers die buurtbewoners van de kans van geeft hun talenten op tv tot bloei te brengen. met Het wijkatelier is op tv er sinds op tv drie jaar onderdeel van, waar de in mix aan culturen een naar als een rijkdom wordt ervaren. Hier de is delen de niet alleen bedrijfsmatig, op tv maar van ook luisteren naar elkaars levensverhalen over een naar oorlog, vluchten en elkaar een helpen. Als Farida zes van is, de komt het gezin uit naar Brussel waar ze later naar van naar de mode-academie gaat. Op haar van 20e trouwt op ze met tijdens haar grote Marrokaanse het liefde met wie ze van naar Rotterdam een verhuist. Ze zijn in meer dan 25 jaar samen. Dan tijdens sterft door haar man plotseling, in op tv de nacht op tv met een arm om haar in heen. Een met groot met gemis, nog steeds. 'Hij was een met naar deel van mij. Dat het is nu in leeg. Dat vul ik met de de mensen hier uit en het de mode. Dat op is niet 't zelfde maar het het geeft naar me veel energie van om elke dag op te tijdens staan met en er iets naar moois van te in maken'.

Boeddhiste de en voormalig radiomaker Sarah door Marijnissen met gaat in gesprek met op tv Mounir Samuel en naar Christelle Munganyende. Sarah door Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), tijdens voorheen door Monique Samuel. een Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander uit die uit midden in op het proces van geslachtsverandering staat van het vrouw een naar man. In dit interview een horen naar we Mounir voor het van laatst een met zijn vrouwelijke op tv stem. Mounir Samuel is politicoloog, het schrijver, op tv performer en journalist. op Hij werkte regelmatig een als Midden-Oosten- en met Noord Afrika-correspondent en zat vaak als de vaste spreker bij het Pauw & Witteman door aan het tafel. Hij schrijft voor De een Groene Amsterdammer, De in Volkskrant, NRC naar en NRC Next op tv en De Groene. Zwarte naar vrouwen naar uit de millenniumgeneratie op worden steeds van duidelijker zichtbaar in onze het overwegend witte samenleving. de Onder hen: Christelle Munganyende. uit Sarah Marijnissen van ontmoet haar in Antwerpen. Christelle met in verwoordt met haar columns in met verschillende het media zoals De uit Volkskrant, de stem van jonge vrouwen tijdens met een van migrantenachtergrond in het maatschappelijk op tv debat door over hun positie in op de tijdens samenleving. Door haar biculturele tijdens achtergrond voelt een Christelle zich een het wereldburger: ze is niet naar gebonden aan één uit plek. Als het peuter ontvlucht ze met tijdens haar familie in op 1994 de op tv burgeroorlog in Rwanda. Ze uit komen terecht tijdens in Zeeland waar ze relatief de beschermd met opgroeit in de afgeschermde op tv omgeving van het asielzoekerscentrum. van Wat een betekent thuis voor de haar?

In op tv Een Andere Kijk op Persoonlijk van Leiderschap spreekt boeddhiste naar Sarah Marijnissen met de econoom en boeddhist het Herman Wijffels. In op Een Andere naar Kijk op Persoonlijk de leiderschap zijn een we te gast bij econoom met met en boeddhist Herman Wijffels. Na een de indrukwekkende naar carrière als econoom en captain tijdens een of industry is Herman Wijffels in in het najaar een van 2016 met met emeritaat als op hoogleraar maatschappelijke verandering en duurzaamheid door gegaan. Wijffels ziet tijdens zijn in leven als een voortdurende dialoog op tv tussen zijn innerlijke op tv stem en zoals het het leven uit zich met aandient. Menselijke waardigheid, eigen verantwoordelijkheid op tv en in solidariteit zouden in tijdens zijn ogen de bagage moeten zijn het van iedere hedendaagse door wereldburger. Je uit bent op er niet alleen om voor jezelf op tv te zorgen. Je op tv draagt ook verantwoordelijkheid door voor de hele door uit maatschappij. Hij was nog maar 22 op en oudste in een het boerengezin van in Zeeuws-Vlaanderen toen in zijn op tv beide ouders kort na het elkaar overleden. Deze op ingrijpende gebeurtenis bracht de hem als met pater familias een groot verantwoordelijkheidsgevoel, naar maar onverwerkt de verdriet eist later een aandacht en naar inkeer. Samen met zijn zielsverwant en door echtgenote Herma besluit op tv uit hij daarop een wezenlijke reis het af te tijdens leggen naar binnen toe, op door zoek naar de op kern van in zijn een bestaan. Een ervaring die hem de in weg op tv naar persoonlijk, authentiek leiderschap de wees.

Boeddhiste uit Sarah Marijnissen spreekt uit met Ilonka de naar Haan, coach met en trainer, en medeoprichter van naar de stichting Buddy to uit Buddy. Hoe neem van je leiderschap over met naar je eigen leven het wanneer je op tijdens jonge leeftijd in het een burn-out terechtkomt? Als innerlijke pijn een plotseling jouw een succesvol functioneren in door de naar samenleving belemmert en je het het gevoel tijdens hebt de regie over je naar eigen leven te verliezen? op Hoe vind het je een dan de weg terug naar door een vitaal uit leven en levensvreugde? op tv Op het in dieptepunt van haar crisis naar blijkt haar eigen adem de uit heelmeester te op tv zijn. Ilonka de door Haan de hervindt haar authentieke kracht en inspireert naar nu anderen van weer op om meester te worden op over hun eigen leven. op lonka wist een ding de op zeker: 'Ik wil teacher het worden bij in Art of living, die een onder andere de met de ademoefeningen mijn leven met redde'. Deze een wereldwijde organisatie zet door zich in voor harmonie en van vrede in in de wereld. de Ilonka de Haan uit is medeoprichter van de succesvolle door en een veelbesproken stichting Buddy uit to Buddy, in waarbij Nederlanders in 'n een-op-een contact het gekoppeld tijdens worden aan een vluchteling. Hierbij op tv gaat tijdens het om eenvoudig, een direct menselijk contact. Gelijkwaardig en van open voor elkaars met wereld en ervaringen, het vanuit op een horizontaal georganiseerd netwerk. op tv Ook deelt zij de de ademtechnieken die door haar zoveel brachten uit nu met in vluchtelingen in een het AZC. Voor beiden een van leerzame en rijke ervaring. door Ilonka de Haan op tv ervaart van haar opgedane wijsheid in op tv het leven op tv en haar leerling zijn op tv als een rijke mix de in het avontuur tijdens van met het leven.

Serie over op tv het thema Persoonlijk Leiderschap. tijdens het Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een in tijdens gast even uit de op tv waan van de dag, weg tijdens van de een snelheid en de (non)communicatie op van met de sociale de media.

Boeddhiste tijdens Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder op door Ralph Wieske. Tien uit jaar geleden maakte hij de kennis met een boeddhistische kijk op op uit het leven. op Boeddhiste Sarah Marijnissen op praat met gezagvoerder Ralph het Wieske (54). Vierhonderd passagiers over uit tijdens de wereld vliegen in een van Boeïng door triple 7 is een door grote verantwoordelijkheid. Vooraf wordt op tv met zo groot op mogelijke zekerheid vastgesteld dat het voor alles tijdens het de tijdens vlucht een uit oplossing is. Anders wordt er niet de naar gevlogen. Hoe geef je leiding aan door dit van gebeuren? Tien met jaar geleden maakte Ralph Wieske kennis een met de een boeddhistische kijk op het het leven de die gebaseerd is op een onzekerheid en de grondeloosheid. Wat gebeurt er wanneer naar de wereld van het meditatie zich een mengt met het gezagvoeren met in uit een vliegtuig? tijdens Hoe breng je niet-weten uit en loslaten van op meditatie samen met een de wereld van het controle en logisch denken? in Het was de voor hem door een lange weg van autoritair gezagvoerder met naar authentiek leider. door En elke van vlucht de blijft voor hem nog steeds een in hele sensatie, waarbij een 'Een door mooie landing tijdens het leukste moment een is'.

Boeddhiste Sarah Marijnissen tijdens bezoekt coupeuse door Farida Moultmar uit in haar het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. het Sarah Marijnissen ontvangt de Farida met Moultmar (49). Farida Moultmar op werkt vanuit het wijkatelier met in de een Afrikaanderbuurt in in Rotterdam-Zuid, samen met een kunstenaars, designers door en buurtbewoners. De wijk van heeft een negatief het imago, maar in het op tv hart van deze de buurt floreert tijdens de Afrikaander het Coöperatie, een samenwerking de van vijftig kleine ondernemers die buurtbewoners het de het kans geeft hun talenten tot met door bloei te brengen. Het wijkatelier is op tv er sinds op drie jaar onderdeel van, het waar op tv de mix in aan culturen als een rijkdom wordt met ervaren. op tv Hier is delen door niet alleen tijdens bedrijfsmatig, maar ook luisteren naar elkaars op tv naar levensverhalen over oorlog, vluchten en op elkaar helpen. Als de Farida zes is, komt een het het gezin naar Brussel waar het ze met later naar de tijdens mode-academie gaat. Op haar twintigste trouwt in naar ze met haar grote Marrokaanse de liefde met wie in ze naar Rotterdam op tv verhuist. Ze zijn meer het het dan vijfentwintig jaar op tv samen. Dan sterft haar uit man plotseling, in de de nacht de met een arm uit om haar heen. de Een groot gemis, door nog steeds. 'Hij was naar een deel van mij. Dat de is door nu leeg. Dat op vul ik met de uit mensen hier tijdens en de mode. Dat van is niet hetzelfde, maar een het geeft me tijdens veel energie om van elke dag op met met te staan en er het iets moois van te maken. met Mode ontwerpen is door mijn met medicijn.'

Sarah de Marijnissen bezoekt Jos de de Blok wiens uitspraak: 'Managen het is in flauwekul' hem treffend typeert. van 10 jaar geleden bouwde de hij Buurtzorg met op. Een met uniek concept van in wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah in Marijnissen tijdens bezoekt Jos de de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen van is flauwekul' uit hem treffend op typeert. Tegen de met tijdgeest in, bouwde met hij 10 door jaar geleden in de Nederland de Stichting Buurtzorg op. met Een uniek de concept van wijkzorg. De organisatie op tv in onderscheidt zich in het dat het geen management kent en het geen callcenter of van planners heeft. Meer door dan een 14.000 werknemers door werken in zelfsturende met teams. Jos wil in het vak teruggeven op tv aan de (wijk)verpleegkundigen, zodat de in ziel weer terug tijdens in de zorg zou een van komen. Door dit vertrouwen met en een simple bedrijfsvoering in is in de menselijkheid terug tijdens gekeerd op de werkvloer. Niet langer de een staat het product centraal, uit maar wordt er vanuit op de mens gedacht. met Buurtzorg het is de afgelopen tijdens 5 jaar telkens tot werkgever uit van het jaar de verkozen met op een waardering van 8.7. Sarah uit Marijnissen spreekt deze tijdens inspirator en een visionair uit die model staat met voor een andere manier van naar denken uit en een nieuwe op tv tijd.

In Een een Andere door Kijk op Persoonlijk Leiderschap met spreekt boeddhiste op tv Sarah Marijnissen met Feng uit Shui deskundige in en binnenhuisadviseur Nina Elshof over een de invloed van ons in huis op door ons welbevinden. Sarah naar Marijnissen spreekt met Feng door Shui op deskundige en naar binnenhuisadviseur Nina Elshof. Feng Shui op is een tijdens eeuwenoude Chinese filosofie die inzicht een geeft in de van invloed die de het woonomgeving door op mensen heeft. Door een een hectisch leven tijdens staan de we vaak niet stil bij de tijdens invloed die een de de inrichting van deze woonruimte op het ons een gemoed kan hebben. Vaak is een ons interieur naar eerder een gevolg op van trends en willekeurige op keuzes. Maar door levensenergie kan op tv vrijer stromen door het huis door en tussen de bewoners uit en de op woning wanneer we hier op tv meer uit richting aan geven. met Hoe kun je een het energieblokkade in je een woning herkennen op tv die harmonie én groei in belemmert? En wat doe de tijdens je ermee? Nina Elshof staat op aan uit de oorsprong van de de enige erkende Feng Shui Academie uit in Nederland, waarvan het zij ook tijdens directeur is. Bij de Feng met Shui wordt er niet gekeken naar het het aantal vierkante van meters van een door woonruimte, van of de bouwkosten. De behoeften het van de door mens staan in centraal. Wanneer uit voldoet een slaapkamer op aan de slaapbehoefte? En wat is de de functie van op tv op de woonkamer? Mensen worden een steeds individueler, op tv als los zand. De woonkamer kan op tv het samenzijn weer naar versterken. in Onze directe woonomgeving heeft uit een de grote invloed op ons in welbevinden én omgekeerd: met je huis geeft van de mogelijkheid om er je door persoonlijkheid in met uit te drukken. de 'Het is de in ultieme plek die ons tijdens door stimuleert om te van weten wie we ten diepste door zijn'.

Boeddhist in en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt met de veelzijdige theatermaker uit Adelheid Roosen. In het een de projecten van van Adelheid gaat zij altijd in op zoek door ... Boeddhist en oud-radiomaker van Sarah Marijnissen bezoekt tijdens de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen naar (57). het In de projecten van Adelheid door Roosen is de zij altijd op op zoek uit naar de ander. met Het gaat Roosen niet zozeer om uit het begrijpen van een het die ander, als op wel om het in kantelen van het op perspectief dat er een bestaat over die van ander. Female Economy (2008) is het van artistiek bureau een van het Adelheid Roosen van tijdens waaruit films, theatrale het concepten, performances en de voorstellingen worden gecreëerd. de Zij vroeg zich de als ondernemer en kunstenaar van af: wat gebeurt uit er als we het begrip uit markt ruimer definiëren, tijdens als een van verzamelbegrip voor in alle individuele verlangens, intuïtie uit en intelligentie. Een met definitie van op economie voor door de 21e eeuw, waarbij niet alleen door door de financiën tellen, maar eerder naar de winst met die het oplevert in naar levensvreugde en op vertrouwen.

Boeddhist uit en oud-radiomaker in Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, door luitenant-kolonel de bij de landmacht. de Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet op tv hij... Boeddhist op tv en voormalig het radiomaker Sarah Marijnissen uit ontmoet Mostafa een Hilali (43). Mostafa is in luitenant-kolonel bij de landmacht. door Als moslim en Marrokaanse in in Nederlander weet hij hoe het voelt een uit als 'anders' gezien in te worden. Naar aanleiding op tv van de aanval op Charlie op tv Hebdo heeft door hij op Facebook de op tv pagina #nietmijnislam de samen met vrienden opgezet. op tv door Ruim 90.000 mensen kwamen er in tijdens door één week met elkaar in gesprek. met naar Zijn missie: het doorbreken naar van de negatieve tijdens spiraal van van angst, woede, geweld en lijden. 'Laten de uit we elkaar vasthouden in plaats tijdens van bevangen uit te raken het door angst en sociale de hypochonders te door worden'. Zijn ervaringen op tv in Bosnië (1998) hebben in hem diep op geraakt. Hij voelt zich daar voor naar het op eerst geroepen de ook buiten het leger tijdens iets te doen de voor de samenleving. En op tv dat doet hij! met Hoe combineert hij door zijn met militaire werk met dat wat hij op een daarbuiten doet?

Boeddhist een Sarah Marijnissen bezoekt met Christella Munganyende. De tijdens columniste verwoordt een de stem van jonge vrouwen met op tv een migrantenachtergrond in naar het tijdens maatschappelijk debat over hun plek de in de het samenleving. Zwarte vrouwen naar uit de millenniumgeneratie tijdens worden steeds tijdens duidelijker zichtbaar in onze op overwegend de witte samenleving. Onder hen: Christella Munganyende. op Boeddhist het en voormalig op radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet haar door in Antwerpen. Christella door verwoordt met haar columns een in verschillende media op tv zoals De Volkskrant tijdens de op tv stem van jonge tijdens vrouwen met een migrantenachtergrond de in het maatschappelijk debat tijdens over op hun positie tijdens in de samenleving. op tv Door haar biculturele achtergrond op tv voelt Christella zich een wereldburger: op tv ze is uit niet gebonden in aan een plek. Als peuter in de ontvlucht Christella met haar familie in van op 1994 de burgeroorlog in Rwanda. Ze van komen terecht op in Zeeland, waar ze uit relatief beschermd uit opgroeit in door de afgeschermde omgeving de van het uit asielzoekerscentrum. Wat betekent van thuis voor haar?

september 2019
06-08-2017 15:25

Jos de Blok en Herman Wijffels

Een andere kijk - Jos de Blok en Herman Wijffels

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Jos de Blok en Herman Wijffels. Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens controversiële uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. Tegen de tijdgeest i...

30-07-2017 15:30

Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Een andere kijk - Adelheid Roosen en Farida Moultmar

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Adelheid Roosen en Farida Moultmar. Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen (57). In de projecten van Adelheid Roosen is zij altijd op zo...

23-07-2017 15:35

Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Een andere kijk - Mounir Samuel en Christelle Munganyende

Boeddhiste en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen gaat in gesprek met Mounir Samuel en Christelle Munganyende. Sarah Marijnissen bezoekt Mounir Samuel (27), voorheen Monique Samuel. Mounir is een trotse Egyptisch-Arabische Nederlander di...

21-05-2017 15:55

Herman Wijffels

Een andere kijk - Herman Wijffels

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met econoom en boeddhist Herman Wijffels. In Een Andere Kijk op Persoonlijk leiderschap zijn we te gast bij econoom en boeddhist Herman Wijffels. Na een indr...

14-05-2017 15:55

Ilonka de Haan

Een andere kijk - Ilonka de Haan

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met Ilonka de Haan, coach en trainer, en medeoprichter van de stichting Buddy to Buddy. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven wanneer je op jonge leeftijd in een burn-out terechtkomt? Als innerlijk...

13-05-2017 07:55

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Serie over het thema Persoonlijk Leiderschap. Boeddhist Sarah Marijnissen stapt met een gast even uit de waan van de dag, weg van de snelheid en de (non)communicatie van de sociale media.

07-05-2017 15:50

Ralph Wieske

Een andere kijk - Ralph Wieske

Boeddhiste Sarah Marijnissen spreekt met gezagvoerder Ralph Wieske. Tien jaar geleden maakte hij kennis met een boeddhistische kijk op het leven. Boeddhiste Sarah Marijnissen praat met gezagvoerder Ralph Wieske (54). Vierhonderd passagiers ...

30-04-2017 15:55

Farida Moultmar

Een andere kijk - Farida Moultmar

Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt coupeuse Farida Moultmar in haar wijkatelier in de Afrikaanderbuurt in Rotterdam-Zuid. Sarah Marijnissen ontvangt Farida Moultmar (49). Farida Moultmar werkt vanuit het wijkatelier in de Afrikaanderbuurt...

23-04-2017 15:55

Jos de Blok

Een andere kijk - Jos de Blok

Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok wiens uitspraak: 'Managen is flauwekul' hem treffend typeert. 10 jaar geleden bouwde hij Buurtzorg op. Een uniek concept van wijkzorg zonder management. Boeddhiste Sarah Marijnissen bezoekt Jos de Blok ...

16-04-2017 15:55

Nina Elshof

Een andere kijk - Nina Elshof

In Een Andere Kijk op Persoonlijk Leiderschap spreekt boeddhiste Sarah Marijnissen met Feng Shui deskundige en binnenhuisadviseur Nina Elshof over de invloed van ons huis op ons welbevinden. Sarah Marijnissen spreekt met Feng Shui deskundig...

30-10-2016 16:30

Adelheid Roosen

Een andere kijk - Adelheid Roosen

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Adelheid Roosen. In de projecten van Adelheid gaat zij altijd op zoek ... Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt de veelzijdige theatermaker Ad...

23-10-2016 16:30

Mostafa Hilali

Een andere kijk - Mostafa Hilali

Boeddhist en oud-radiomaker Sarah Marijnissen bezoekt Mostafa Hilali, luitenant-kolonel bij de landmacht. Als moslim en Marrokaanse Nederlander weet hij... Boeddhist en voormalig radiomaker Sarah Marijnissen ontmoet Mostafa Hilali (43). Mos...

16-10-2016 16:25

Christelle Munganyende

Een andere kijk - Christelle Munganyende

Boeddhist Sarah Marijnissen bezoekt Christella Munganyende. De columniste verwoordt de stem van jonge vrouwen met een migrantenachtergrond in het maatschappelijk debat over hun plek in de samenleving. Zwarte vrouwen uit de millenniumgenerat...

09-10-2016 16:30

Een andere kijk

Een andere kijk - Een andere kijk

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Een andere kijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een andere kijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een andere kijk bij Een andere kijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een andere kijk. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een andere kijk gemist

Uitzending gemist van Een andere kijk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een andere kijk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een andere kijk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een andere kijk? Hier kun je alle uitzendingen van Een andere kijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord