Programma gemist?

In op Memory - Op Times Square van wordt een vrouw van naar naakt in een tas een aangetroffen. Ze kan door zich niets herinneren van haar de verleden of een identiteit en haar door lichaam op is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. de Deze Jane op Doe blijkt op tv met haar meedogenloze de vechtskills een soort vrouwelijke Jason de Bourne. op De FBI ontdekt dat uit elke tattoo een sleutel op uit is tot het in oplossen van een de misdrijf binnen een internationale criminele de samenzwering. In deze seizoensfinale op met jagen Jane en Weller Roman terug op in naar waar het naar allemaal begon... Kunnen ze hem met eindelijk een stoppen?

Defection - uit Op Times Square tijdens wordt een door vrouw naakt in een tijdens tas aangetroffen. Ze met kan zich niets herinneren de van uit haar verleden met of identiteit en in haar lichaam is volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane Doe op tv blijkt met haar meedogenloze van vechtskills een de soort van vrouwelijke Jason Bourne. De de FBI ontdekt de dat elke tattoo de een sleutel is naar tot het oplossen uit van een misdrijf door binnen een internationale criminele samenzwering. op tv In deze aflevering naar wordt Jane tijdens gedwongen iemand uit haar verleden uit te rekruteren om tijdens een gevaarlijk verbond uit uit te helpen sluiten.

Clamorous Night in - uit Op Times Square een wordt een vrouw de naakt in een tas uit aangetroffen. Ze kan tijdens zich niets herinneren van haar op verleden de of identiteit en haar in lichaam is op volledig bedekt op tv met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe de blijkt met van haar uit meedogenloze vechtskills een in soort vrouwelijke Jason van Bourne. De FBI ontdekt dat door elke tattoo een met sleutel door is tot het oplossen tijdens van een op tv misdrijf binnen een internationale criminele in samenzwering. Het team staat een in voor een dodelijke bedreiging. Roman's loyaliteiten met worden in getest.

Mum's het the Word - Op Times op Square wordt een op tv door vrouw naakt in een tas op tv aangetroffen. Ze kan zich de niets in herinneren van haar verleden of het naar identiteit en haar door lichaam is volledig bedekt door met mysterieuze tatoeages. Deze Jane een Doe blijkt met naar tijdens haar meedogenloze vechtskills een soort tijdens vrouwelijke Jason Bourne. De de FBI op ontdekt dat elke een tattoo een sleutel is tot door het oplossen van het een misdrijf binnen een een een internationale criminele samenzwering. Het FBI-team uit en het Avery wonen een gala bij op dat het wordt georganiseerd door een hun doelwit Hank Crawford naar in de hoop hem op tv te van arresteren. Roman op tv groeit dichter naar de de Crawfords.

Artful een Dodge - Op Times Square de een wordt een vrouw naakt in een in tas aangetroffen. van Ze kan zich niets op tv herinneren van haar uit verleden tijdens of identiteit en haar lichaam de is volledig bedekt een met mysterieuze uit tatoeages. Deze van Jane Doe blijkt met haar in meedogenloze de vechtskills een soort vrouwelijke de Jason Bourne. op De FBI door ontdekt dat elke tattoo een sleutel in uit is tot het oplossen van met een misdrijf op binnen een internationale criminele op tv samenzwering. Een CIA-bron op dreigt het een team uit elkaar het te halen. De positie van op tv van Rich in de FBI op tv wordt in het twijfel getrokken. Roman en Crawford brengen op door een dag samen door onder vreemde op op tv omstandigheden.

Deductions - op tv Op Times Square wordt op tv de een vrouw naakt in een tas van aangetroffen. Ze kan een zich niets het herinneren tijdens van haar verleden de of identiteit en haar lichaam is op tv volledig bedekt de met naar mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe van blijkt met tijdens haar meedogenloze vechtskills een soort de vrouwelijke Jason Bourne. uit De FBI ontdekt de op tv dat elke tattoo een sleutel naar is tot het het oplossen met van een misdrijf tijdens binnen een internationale een criminele samenzwering. Het team moet beslissen op op tv of hij een gevangene vertrouwt die op tv door hen waarschuwt voor een door gevaarlijke samenzwering. Zapata op zit gevangen tussen de op tv FBI en de op tv CIA.

Everlasting het - Op door Times Square wordt een vrouw naakt naar in een tas naar aangetroffen. op tv Ze kan de zich niets herinneren door van haar verleden of in identiteit en haar in lichaam is de volledig bedekt met mysterieuze door tatoeages. Deze met Jane Doe blijkt met van haar meedogenloze vechtskills een een soort vrouwelijke uit Jason Bourne. De FBI door ontdekt op dat elke tattoo een met sleutel is tot een het oplossen van naar een misdrijf binnen een op internationale criminele samenzwering. in Wanneer Patterson's tijdens onderzoek naar een met tatoeage resulteert in op tv een vreselijk incident, probeert in ze erachter te uit komen tijdens wat er mis uit is gegaan. Al snel naar realiseert ze zich op tv dat alles niet het is zoals het door lijkt.

Warning op tv Shot - Op van Times Square wordt een op tv vrouw op tv naakt in een tas aangetroffen. uit Ze kan zich niets door met herinneren van haar verleden of van identiteit en haar lichaam op tv is volledig het bedekt met mysterieuze een tatoeages. Deze uit Jane Doe tijdens blijkt met haar meedogenloze vechtskills een een soort het vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI ontdekt dat elke de tijdens tattoo een sleutel is tot met het door oplossen van een misdrijf binnen het een van internationale criminele samenzwering. van Een verrassend bezoek van Nas door leidt het team om op een op gevaarlijk stuk technologie te onderzoeken het van dat werd gestolen door de NSA. het Roman in en Blake groeien steeds dichter uit op tv naar elkaar.

Two Legendary uit Chums - Op Times uit naar Square wordt een vrouw naakt in met een in tas aangetroffen. Ze kan zich door door niets herinneren van haar het verleden of identiteit op en haar lichaam is uit volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. Deze Jane het Doe blijkt het met haar meedogenloze vechtskills de een soort in vrouwelijke Jason Bourne. het De FBI naar ontdekt dat elke tattoo een tijdens sleutel in is tot het oplossen van naar tijdens een misdrijf binnen door een internationale criminele van samenzwering.

Technology het Wizards - Op uit Times Square de wordt een vrouw naakt in de een tas door aangetroffen. Ze het kan zich niets naar herinneren van haar verleden of uit identiteit in en haar lichaam is volledig het bedekt uit met mysterieuze tatoeages. op Deze Jane Doe van blijkt met haar meedogenloze vechtskills een van soort in vrouwelijke Jason Bourne. het De FBI ontdekt met dat elke tattoo een door sleutel is tot het van op tv oplossen van een misdrijf van binnen een internationale criminele het samenzwering.

Balance op of Might - Op Times van Square wordt tijdens een tijdens vrouw naakt in de een tas aangetroffen. Ze kan zich naar niets van herinneren van haar verleden uit of met identiteit en haar lichaam is uit volledig bedekt met naar mysterieuze op tv tatoeages. Deze Jane Doe blijkt de met haar tijdens meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke van Jason het Bourne. De door FBI ontdekt dat elke tattoo een door sleutel door is tot uit het oplossen van een tijdens misdrijf binnen een internationale door criminele een samenzwering.

Hot van Burning Flames - Op Times de Square door wordt een op tv vrouw naakt in een tas aangetroffen. met naar Ze kan zich niets door herinneren van haar verleden het of in identiteit en haar lichaam is de volledig bedekt met op tv mysterieuze tijdens tatoeages. Deze Jane Doe blijkt de met haar de meedogenloze vechtskills een soort uit vrouwelijke Jason Bourne. De met FBI ontdekt dat het de elke tattoo een sleutel is tot met met het oplossen van een een misdrijf binnen op tv een internationale criminele op samenzwering.

City in Folk Under Wraps uit - Op Times Square tijdens wordt een vrouw door naakt in een tas naar aangetroffen. tijdens Ze kan zich niets het herinneren van haar op verleden of identiteit en uit haar lichaam door is volledig naar bedekt met het mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe van blijkt op tv met haar meedogenloze met vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne. op De FBI ontdekt tijdens dat elke tattoo tijdens een sleutel op tv is tot het oplossen een van het een misdrijf binnen een uit internationale van criminele samenzwering.

Fix op My Present Havoc - de Op Times Square wordt in een het vrouw naakt in op tv een tas het aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren door uit van haar verleden of identiteit door en haar lichaam de is volledig bedekt het met een mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane Doe blijkt de met haar meedogenloze vechtskills een naar soort vrouwelijke Jason op tv Bourne. De FBI naar ontdekt op tv dat elke tattoo een sleutel van is tot het in oplossen van een misdrijf op tv binnen een uit internationale van criminele samenzwering.

Adoring Suspect het - Op Times Square door wordt een vrouw naar naakt in een door door tas aangetroffen. Ze kan zich van niets herinneren van tijdens haar naar verleden of identiteit en haar lichaam op tv is volledig bedekt tijdens met mysterieuze in tatoeages. een Deze Jane Doe blijkt uit met haar meedogenloze vechtskills op tv een soort door vrouwelijke Jason van Bourne. De FBI ontdekt dat elke in tijdens tattoo een sleutel is met tot het oplossen van tijdens een misdrijf binnen een op internationale criminele een samenzwering.

oktober 2020
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!