Programma gemist?

In uit Memory - Op Times Square een uit wordt een vrouw tijdens naakt in een tas op tv aangetroffen. Ze kan zich tijdens niets op tv herinneren van haar op tv verleden of identiteit en op tv haar lichaam is van volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens Deze in Jane Doe blijkt op tv met haar meedogenloze vechtskills een het soort vrouwelijke Jason naar Bourne. De FBI uit ontdekt met dat elke tattoo een door sleutel is tot op het oplossen van een uit misdrijf binnen de een internationale uit criminele samenzwering. In in deze seizoensfinale jagen Jane op en Weller een Roman terug naar waar van het allemaal naar begon... Kunnen ze naar hem eindelijk het stoppen?

Defection - Op in Times Square wordt een een het vrouw naakt in de een tas aangetroffen. Ze kan op zich in niets herinneren uit van haar verleden de of identiteit en in haar lichaam is op volledig bedekt met tijdens mysterieuze tatoeages. Deze Jane met Doe blijkt met door haar meedogenloze vechtskills een op tv soort vrouwelijke Jason Bourne. de De op tv FBI ontdekt dat elke het tattoo een sleutel is uit tot het oplossen in van het een misdrijf binnen een het internationale criminele samenzwering. op In het deze aflevering wordt door Jane gedwongen iemand uit haar verleden door naar te rekruteren om het een gevaarlijk verbond uit te helpen sluiten.

Clamorous de Night - Op uit Times Square wordt de een vrouw naakt in uit een tas aangetroffen. een Ze kan op zich niets op tv herinneren van haar verleden of het identiteit van en haar lichaam is volledig naar bedekt op met mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane Doe blijkt tijdens met haar meedogenloze vechtskills tijdens een soort vrouwelijke Jason met het Bourne. De FBI van ontdekt dat elke tattoo een tijdens sleutel is het tot het oplossen van uit een misdrijf de binnen een in internationale criminele samenzwering. in Het team staat voor op een dodelijke bedreiging. Roman's van loyaliteiten worden tijdens getest.

Mum's het the Word - een Op Times Square wordt tijdens een vrouw naar naakt in een van tas aangetroffen. Ze met kan zich naar niets herinneren van haar verleden of van identiteit en haar op lichaam een is volledig bedekt met mysterieuze het tatoeages. Deze Jane op tv Doe blijkt met een van haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt dat naar op elke tattoo een sleutel naar is tot het oplossen tijdens van een de misdrijf binnen het een internationale criminele van samenzwering. Het FBI-team en Avery wonen tijdens een gala de bij dat van wordt georganiseerd uit door hun doelwit het Hank Crawford in de het hoop hem te het arresteren. Roman groeit uit dichter naar de tijdens Crawfords.

Artful Dodge - op naar Op Times Square de wordt een vrouw naakt in een een tas aangetroffen. in Ze kan zich niets door herinneren het van haar de verleden of identiteit en het haar lichaam door is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. met Deze Jane Doe tijdens blijkt tijdens met haar meedogenloze vechtskills een op tv soort vrouwelijke Jason tijdens Bourne. De FBI het ontdekt dat elke tijdens tattoo een op tv sleutel is met tot het oplossen van een het op misdrijf binnen een internationale criminele de samenzwering. Een CIA-bron het dreigt het team uit uit elkaar te halen. tijdens in De positie van Rich de in de FBI naar wordt in twijfel getrokken. door Roman en op tv Crawford brengen een dag een samen door onder vreemde van naar omstandigheden.

Deductions tijdens - Op Times Square wordt van naar een vrouw naakt in een naar tas aangetroffen. in Ze kan naar zich niets herinneren van haar verleden een of het identiteit en op haar lichaam is volledig bedekt met de door mysterieuze tatoeages. Deze in Jane Doe blijkt met haar meedogenloze het vechtskills een door soort vrouwelijke Jason Bourne. de De een FBI ontdekt dat elke tattoo op een sleutel met is tot het oplossen op tv van met een misdrijf het binnen een internationale criminele samenzwering. Het op tv team moet naar beslissen of de hij een op tv gevangene vertrouwt die van hen waarschuwt voor een de gevaarlijke samenzwering. Zapata zit de gevangen tussen een de FBI en de een CIA.

Everlasting het - Op Times Square op wordt een vrouw naakt op tv in door een tas aangetroffen. Ze kan naar zich niets van herinneren van haar in verleden een of identiteit en haar lichaam is in in volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. van Deze Jane naar Doe blijkt met haar op meedogenloze vechtskills het een soort vrouwelijke Jason Bourne. op De FBI ontdekt uit op dat elke tattoo een van sleutel is tot het oplossen tijdens van van een misdrijf binnen een internationale tijdens criminele samenzwering. op Wanneer Patterson's onderzoek naar op door een tatoeage resulteert in van een vreselijk incident, probeert ze tijdens op erachter te komen wat door er mis is gegaan. Al van snel realiseert ze door de zich dat alles niet is uit zoals het een lijkt.

Warning Shot de - Op Times van Square wordt een vrouw uit naakt in in een tas aangetroffen. Ze op met kan zich niets herinneren tijdens van haar verleden of identiteit van met en haar lichaam is volledig bedekt op tv met mysterieuze tatoeages. het Deze Jane naar Doe blijkt met van haar meedogenloze vechtskills een een soort vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI het op tv ontdekt dat elke naar tattoo een sleutel is tot op tv het het oplossen van een misdrijf binnen tijdens een internationale criminele samenzwering. het Een verrassend bezoek een van een Nas leidt het team om op een gevaarlijk de stuk technologie te onderzoeken in de dat werd gestolen door tijdens de NSA. Roman door en Blake groeien een steeds dichter met naar elkaar.

Two in Legendary Chums - Op met Times Square wordt een het vrouw het naakt in van een tas aangetroffen. Ze kan uit zich niets door herinneren van haar de verleden of identiteit en naar haar lichaam is volledig in bedekt met met mysterieuze tatoeages. Deze Jane op Doe van blijkt met haar meedogenloze uit vechtskills een soort tijdens vrouwelijke Jason Bourne. op De FBI ontdekt op dat elke van tattoo een sleutel is tot uit het naar oplossen van een naar misdrijf binnen een internationale een criminele met samenzwering.

Technology tijdens Wizards - Op Times een Square het wordt een vrouw naakt in op tv een tas aangetroffen. door Ze kan met zich niets herinneren de van haar verleden of in identiteit en haar lichaam van uit is volledig bedekt door met mysterieuze tatoeages. Deze door Jane Doe blijkt op met haar meedogenloze op vechtskills een soort uit vrouwelijke Jason Bourne. De door FBI ontdekt in dat elke tijdens tattoo een sleutel is in tot het op tv oplossen van een misdrijf binnen in een internationale de criminele samenzwering.

Balance op tv of Might - Op een Times Square wordt een een vrouw naakt door in een tas aangetroffen. in op Ze kan zich niets herinneren met van van haar verleden of identiteit van en haar lichaam het is volledig in bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane op Doe op blijkt met haar meedogenloze tijdens vechtskills een soort vrouwelijke tijdens Jason Bourne. tijdens De FBI ontdekt een dat elke tattoo een tijdens sleutel uit is tot het oplossen van tijdens een misdrijf binnen naar een internationale met criminele uit samenzwering.

Hot een Burning Flames van - Op Times Square wordt door een vrouw naakt in tijdens een tas aangetroffen. met Ze kan zich uit het niets herinneren van een haar verleden of de identiteit en haar met lichaam is volledig bedekt met uit mysterieuze tatoeages. Deze op Jane Doe een blijkt met haar meedogenloze uit vechtskills een soort door vrouwelijke Jason Bourne. naar De FBI ontdekt dat met elke tattoo een op tv sleutel op tv is tot het naar oplossen van een misdrijf een binnen een internationale criminele uit met samenzwering.

City Folk tijdens Under Wraps - het Op Times Square wordt op tv een de vrouw naakt in in een tas aangetroffen. Ze kan een zich door niets herinneren van haar verleden tijdens of identiteit op tv en haar lichaam op tv is volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. uit Deze Jane in Doe blijkt met haar met meedogenloze vechtskills een de soort vrouwelijke het Jason Bourne. De FBI in ontdekt dat elke tattoo naar een sleutel is uit tot het naar oplossen op van een misdrijf binnen een internationale door door criminele samenzwering.

Fix in My Present Havoc uit - Op in Times Square wordt een vrouw naakt de in in een tas op tv aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren tijdens tijdens van haar verleden of identiteit en naar het haar lichaam is volledig bedekt uit met mysterieuze tatoeages. uit Deze Jane het Doe blijkt met haar meedogenloze het vechtskills een een soort vrouwelijke Jason van Bourne. De FBI uit ontdekt dat elke tattoo door een van sleutel is tot het oplossen met van van een misdrijf naar binnen een internationale door criminele samenzwering.

Adoring Suspect - een Op op tv Times Square naar wordt een vrouw naakt in een van tas aangetroffen. op Ze op tv kan zich niets herinneren van haar naar verleden of een identiteit en haar van lichaam door is volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. Deze Jane het Doe een blijkt met haar meedogenloze uit vechtskills een soort vrouwelijke naar Jason Bourne. De uit FBI op ontdekt dat elke tattoo uit een sleutel is uit tot het oplossen van naar een misdrijf binnen een een internationale van criminele samenzwering.

maart 2021
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!