Programma gemist?

In uit Memory - Op Times Square door wordt een het vrouw naakt naar in een tas aangetroffen. Ze met kan het zich niets herinneren van haar een verleden of identiteit van en haar lichaam op is volledig bedekt tijdens met mysterieuze met tatoeages. Deze Jane van Doe door blijkt met haar meedogenloze vechtskills een tijdens soort vrouwelijke uit Jason Bourne. De FBI uit ontdekt dat in elke tattoo een van sleutel is op tot het oplossen van een naar een misdrijf binnen een internationale naar criminele samenzwering. In deze het seizoensfinale op jagen Jane en Weller Roman uit terug met naar waar het allemaal uit begon... Kunnen ze hem eindelijk naar een stoppen?

Defection in - Op Times een Square wordt een vrouw naakt tijdens in een met tas aangetroffen. door Ze kan de zich niets herinneren van haar op verleden of identiteit van en haar op tv lichaam is een volledig bedekt met mysterieuze door tatoeages. Deze Jane Doe blijkt van uit met haar meedogenloze in vechtskills een soort vrouwelijke Jason van Bourne. uit De FBI ontdekt dat een elke tattoo een sleutel door is op tot het oplossen van op tv een misdrijf binnen op een internationale criminele samenzwering. met In deze aflevering wordt op tv Jane van gedwongen iemand uit haar de verleden door te rekruteren om een gevaarlijk verbond op te helpen een sluiten.

Clamorous het Night - op Op Times Square wordt een vrouw een naakt in op een tas aangetroffen. Ze de kan tijdens zich niets herinneren naar van haar verleden of identiteit met en haar een lichaam is volledig naar bedekt het met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe met blijkt naar met haar in meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke het Jason Bourne. De FBI op tv ontdekt naar dat elke tijdens tattoo een sleutel uit is tot het oplossen een van een het misdrijf binnen een internationale criminele de samenzwering. Het team op staat voor op een dodelijke bedreiging. Roman's op tv loyaliteiten worden op getest.

Mum's the uit Word - Op het Times Square op tv wordt een tijdens vrouw naakt in een een tas aangetroffen. Ze kan de zich niets een herinneren van haar verleden naar of identiteit en haar in lichaam is volledig het bedekt door met mysterieuze tatoeages. Deze de Jane Doe blijkt met door haar meedogenloze vechtskills naar een door soort vrouwelijke Jason de Bourne. De FBI ontdekt door dat elke de tattoo een sleutel met is tot het oplossen van de een misdrijf binnen met een met internationale criminele samenzwering. Het FBI-team van en met Avery wonen een op tv gala bij uit dat wordt georganiseerd door tijdens hun doelwit tijdens Hank Crawford in de in hoop hem te tijdens arresteren. Roman op tv groeit dichter naar de het Crawfords.

Artful Dodge naar - in Op Times Square wordt door een vrouw naakt naar in een tas uit aangetroffen. Ze op tv kan zich niets herinneren de van haar verleden of met identiteit en haar lichaam door is volledig bedekt tijdens met mysterieuze uit tatoeages. met Deze Jane Doe blijkt met door haar het meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason op het Bourne. De FBI in ontdekt dat elke tattoo van een sleutel is tot tijdens het oplossen van een door misdrijf op binnen een in internationale criminele samenzwering. Een op tv CIA-bron dreigt een het team uit elkaar te de halen. tijdens De positie van Rich in de op tv FBI op wordt in twijfel getrokken. Roman op tv en het Crawford brengen een dag tijdens samen door het onder vreemde met omstandigheden.

Deductions uit - Op Times Square wordt van een vrouw op tv naakt in een naar tas aangetroffen. een Ze kan zich niets uit herinneren van haar door verleden of identiteit de en haar lichaam in is tijdens volledig bedekt met tijdens mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe door blijkt met uit haar meedogenloze vechtskills een de soort vrouwelijke met Jason Bourne. De FBI ontdekt door dat elke op tv tattoo op tv een sleutel is tot op tv het oplossen van een uit misdrijf binnen een op internationale criminele op tv samenzwering. Het team moet tijdens beslissen het of hij een gevangene vertrouwt uit die hen waarschuwt voor de naar een gevaarlijke samenzwering. Zapata zit uit gevangen tussen de FBI met en een de CIA.

Everlasting - Op door Times Square wordt uit een vrouw van naakt in tijdens een tas aangetroffen. de Ze kan zich niets door herinneren een van haar verleden of door identiteit en haar lichaam is door volledig bedekt met op naar mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe tijdens blijkt met haar meedogenloze een vechtskills een uit soort vrouwelijke op tv Jason Bourne. De door FBI ontdekt dat elke tattoo door een de sleutel is tot het oplossen van van tijdens een misdrijf op tv binnen een internationale criminele samenzwering. met Wanneer Patterson's onderzoek naar van een tijdens tatoeage resulteert in tijdens een vreselijk incident, probeert ze naar erachter te komen een wat er mis met is in gegaan. Al snel realiseert ze naar zich dat alles de niet is door zoals het op lijkt.

Warning naar Shot - Op de Times Square wordt een vrouw naar door naakt in een tas aangetroffen. Ze de kan tijdens zich niets herinneren van naar haar verleden of tijdens identiteit uit en haar lichaam met is volledig bedekt met mysterieuze met tatoeages. Deze een Jane Doe blijkt met door haar meedogenloze vechtskills tijdens een door soort vrouwelijke Jason Bourne. De met FBI ontdekt op tv dat elke naar tattoo een sleutel is van tot het de oplossen van een op misdrijf binnen een met internationale criminele samenzwering. Een verrassend naar bezoek op van Nas leidt het team door om met een gevaarlijk stuk het technologie te onderzoeken dat werd gestolen het door de tijdens NSA. Roman een en Blake groeien steeds dichter uit naar op elkaar.

Two in Legendary Chums - Op tijdens Times Square met wordt een naar vrouw naakt in een de tas aangetroffen. Ze kan zich op niets herinneren van in haar verleden of in identiteit op tv en haar op tv lichaam is volledig bedekt naar met mysterieuze tatoeages. Deze Jane het Doe de blijkt met haar meedogenloze vechtskills in een een soort vrouwelijke Jason met Bourne. De FBI ontdekt naar dat de elke tattoo een sleutel is op tot het door oplossen van een misdrijf binnen naar een een internationale criminele met samenzwering.

Technology van Wizards - Op Times Square op wordt een vrouw tijdens naakt in een op tv tas een aangetroffen. Ze kan met zich niets met herinneren van haar op verleden of identiteit en haar de lichaam is volledig bedekt door met mysterieuze de tatoeages. Deze Jane Doe het blijkt met haar tijdens meedogenloze uit vechtskills een soort op tv vrouwelijke Jason Bourne. De FBI op ontdekt een dat elke tattoo een sleutel een is tot de het oplossen op van een misdrijf binnen een van internationale naar criminele samenzwering.

Balance op of Might - Op van Times Square in wordt een vrouw op tv naakt in een met tas aangetroffen. het Ze kan zich niets herinneren tijdens van haar verleden een of in identiteit en haar lichaam is met volledig bedekt met in mysterieuze tatoeages. Deze door Jane Doe blijkt met uit met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op tv Jason Bourne. in De FBI een ontdekt dat elke tattoo een een sleutel is tot op tv het met oplossen van op tv een misdrijf binnen tijdens een internationale criminele in samenzwering.

Hot van Burning Flames - op Op Times Square wordt een naar vrouw naar naakt in een tas aangetroffen. het door Ze kan zich niets herinneren van uit haar verleden op of identiteit op tv en haar lichaam is naar volledig bedekt uit met mysterieuze tatoeages. Deze uit Jane Doe de blijkt met uit haar meedogenloze vechtskills een op tv soort vrouwelijke Jason Bourne. De tijdens FBI ontdekt uit dat elke tijdens tattoo een sleutel op tv is tot het oplossen van door een misdrijf binnen de een internationale criminele in naar samenzwering.

City Folk Under op tv Wraps - uit Op de Times Square wordt uit een vrouw naakt in een het tas aangetroffen. van Ze kan zich op niets herinneren van op haar verleden of identiteit en het haar op tv lichaam is volledig bedekt uit met mysterieuze tatoeages. op Deze met Jane Doe blijkt met haar van meedogenloze vechtskills een naar soort vrouwelijke Jason Bourne. tijdens De FBI uit ontdekt de dat elke tattoo een een sleutel is tot het oplossen naar van een van misdrijf binnen een internationale in met criminele samenzwering.

Fix tijdens My Present Havoc een - Op Times het Square wordt door een vrouw naakt in tijdens een tas aangetroffen. een Ze kan zich niets herinneren in van op tv haar verleden of uit identiteit en haar lichaam is van het volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze een Jane Doe van blijkt door met haar meedogenloze vechtskills door een soort de vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt naar dat elke de tattoo de een sleutel is tot tijdens het oplossen van een misdrijf van binnen een tijdens internationale op tv criminele samenzwering.

Adoring naar Suspect - Op Times op tv Square wordt een vrouw op naakt in een met tas aangetroffen. Ze de kan op zich niets herinneren met van haar verleden een of identiteit een en haar lichaam is volledig bedekt tijdens met met mysterieuze tatoeages. Deze Jane tijdens Doe blijkt met van haar meedogenloze vechtskills een op door soort vrouwelijke Jason het Bourne. De FBI ontdekt dat elke een tattoo een in sleutel is tot het op tv oplossen van een op tv misdrijf binnen uit een het internationale criminele samenzwering.

juli 2020
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!