Programma gemist?

In Memory - met Op Times uit Square wordt een vrouw de naakt in een op tas aangetroffen. Ze in met kan zich niets herinneren van haar door naar verleden of identiteit en haar lichaam een is in volledig bedekt met mysterieuze een tatoeages. Deze met Jane Doe blijkt met in haar meedogenloze vechtskills een op soort vrouwelijke Jason de Bourne. De FBI van ontdekt de dat elke van tattoo een sleutel is tot een het oplossen naar van een op tv misdrijf binnen een op tv internationale criminele samenzwering. op tv In deze seizoensfinale jagen Jane en op Weller Roman terug met naar het waar het op tv allemaal begon... Kunnen ze de hem eindelijk door stoppen?

Defection - Op tijdens Times Square naar wordt een vrouw het naakt in een op tv tas een aangetroffen. Ze kan op zich niets herinneren op van haar verleden of identiteit tijdens en haar lichaam is naar een volledig bedekt met mysterieuze tijdens tatoeages. Deze in Jane Doe blijkt met haar meedogenloze in vechtskills door een soort vrouwelijke Jason Bourne. het De FBI ontdekt door dat elke tattoo uit op tv een sleutel is tot het met oplossen van van een misdrijf binnen een in internationale op tv criminele samenzwering. In deze aflevering door wordt door Jane gedwongen iemand uit door haar verleden van te rekruteren om een gevaarlijk verbond uit een te helpen sluiten.

Clamorous met Night - Op Times Square met wordt een vrouw uit een naakt in een een tas aangetroffen. Ze kan op zich niets met herinneren van haar verleden of identiteit door en haar lichaam op tv is volledig uit bedekt met mysterieuze tatoeages. door Deze de Jane Doe blijkt met het haar meedogenloze vechtskills een een soort op vrouwelijke Jason het Bourne. De FBI door ontdekt dat elke tattoo een sleutel van is tot het van oplossen van naar een misdrijf van binnen een op tv internationale criminele samenzwering. van Het team staat voor een in dodelijke bedreiging. naar Roman's loyaliteiten naar worden getest.

Mum's van the Word - Op Times met Square uit wordt een vrouw naakt in met een het tas aangetroffen. op Ze kan zich niets herinneren naar van haar verleden of met identiteit en het haar lichaam is door volledig bedekt uit met mysterieuze door tatoeages. Deze Jane Doe door blijkt met haar meedogenloze uit vechtskills een een soort vrouwelijke Jason naar Bourne. De FBI met ontdekt dat elke de tattoo een sleutel is tot tijdens het oplossen van de een misdrijf uit binnen een een internationale criminele samenzwering. Het FBI-team een en Avery een wonen een met gala bij dat een wordt georganiseerd uit door hun doelwit het Hank Crawford in de hoop het hem te arresteren. Roman uit groeit door dichter naar op de Crawfords.

Artful door Dodge - Op Times Square van wordt een vrouw met van naakt in een naar tas aangetroffen. Ze kan zich niets van in herinneren van haar verleden of identiteit het en haar lichaam een is volledig bedekt tijdens het met mysterieuze tatoeages. Deze Jane het Doe blijkt met uit haar meedogenloze vechtskills een uit soort vrouwelijke in Jason Bourne. De FBI een in ontdekt dat elke tattoo een uit sleutel tijdens is tot het oplossen van een naar op tv misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. het Een CIA-bron dreigt een het team op tv uit elkaar op te halen. met De positie van in Rich in de het FBI wordt in op twijfel getrokken. Roman en Crawford door brengen in een dag samen door onder vreemde met met omstandigheden.

Deductions - Op op Times Square wordt in een vrouw de naakt in met een tas aangetroffen. van Ze kan zich niets herinneren uit van haar verleden het door of identiteit en uit haar lichaam is door volledig bedekt met mysterieuze een tatoeages. Deze Jane een Doe blijkt in met haar meedogenloze vechtskills in een soort in vrouwelijke Jason Bourne. De FBI door ontdekt dat elke door tattoo een sleutel is uit tot op tv het oplossen in van een misdrijf binnen een internationale van criminele samenzwering. Het van team in moet beslissen of hij naar een gevangene vertrouwt van die hen naar waarschuwt voor een gevaarlijke naar samenzwering. Zapata van zit gevangen tussen de door FBI en de naar CIA.

Everlasting van - Op Times Square op tv wordt een vrouw naakt tijdens op in een tas op tv aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren tijdens met van haar verleden of identiteit het en haar lichaam naar is volledig de bedekt met mysterieuze door tatoeages. Deze op tv Jane Doe blijkt met met haar meedogenloze vechtskills een soort het vrouwelijke in Jason Bourne. De FBI ontdekt tijdens dat elke tattoo van een een sleutel is tot het op tv oplossen van een misdrijf met binnen van een internationale criminele samenzwering. het Wanneer Patterson's onderzoek op naar een tatoeage het resulteert op in een vreselijk incident, probeert ze een erachter te uit komen wat door er mis is gegaan. Al naar met snel realiseert ze op tv zich dat alles niet is met zoals het op tv lijkt.

Warning Shot - de Op Times Square in het wordt een vrouw naakt in de een tas het aangetroffen. Ze op kan zich niets herinneren van haar het verleden of naar identiteit en van haar lichaam op is volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe tijdens tijdens blijkt met haar meedogenloze naar vechtskills een soort vrouwelijke Jason op Bourne. De een FBI ontdekt tijdens dat elke tattoo een sleutel de is tot met het naar oplossen van een misdrijf binnen een door internationale criminele in samenzwering. Een verrassend het bezoek van in Nas leidt het team om door uit een gevaarlijk stuk technologie te onderzoeken de dat werd op gestolen door in de NSA. Roman en Blake het groeien steeds met dichter naar op elkaar.

Two Legendary Chums een - Op Times op Square met wordt een vrouw naar naakt in een tijdens tas aangetroffen. Ze op tv kan zich door niets herinneren van haar uit verleden of op tv identiteit en haar lichaam tijdens is volledig bedekt met mysterieuze het tatoeages. Deze met Jane in Doe blijkt met haar van meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke tijdens Jason Bourne. uit De FBI ontdekt de dat elke tattoo een met sleutel is op tv tot het met oplossen van een misdrijf binnen met op tv een internationale criminele het samenzwering.

Technology Wizards in - Op Times Square op tv wordt een met vrouw tijdens naakt in een tas aangetroffen. Ze een naar kan zich niets op herinneren van haar verleden of in identiteit het en haar lichaam is tijdens volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. met Deze Jane Doe de blijkt met met haar meedogenloze van vechtskills een soort vrouwelijke Jason van Bourne. De uit FBI ontdekt de dat elke tattoo een de sleutel tijdens is tot het door oplossen van een misdrijf van binnen een het internationale criminele samenzwering.

Balance in of Might tijdens - Op Times Square wordt een een vrouw door naakt in een tas op aangetroffen. uit Ze kan zich een niets herinneren van haar verleden of door identiteit en haar de lichaam is het volledig bedekt met mysterieuze uit tatoeages. Deze uit Jane Doe het blijkt met haar op meedogenloze vechtskills in een soort vrouwelijke uit Jason Bourne. De door FBI ontdekt dat elke tattoo een een sleutel het is tot op tv het oplossen van een een misdrijf binnen een internationale in criminele het samenzwering.

Hot van Burning Flames op tv - Op Times Square tijdens wordt een vrouw naakt een in een van tas aangetroffen. de Ze kan zich door niets herinneren van haar verleden of de uit identiteit en haar lichaam is volledig van bedekt met een mysterieuze tatoeages. naar Deze Jane Doe in blijkt met haar naar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke door Jason Bourne. De met FBI ontdekt dat een elke tattoo op een op tv sleutel is tot de het oplossen van een misdrijf binnen in een internationale uit criminele naar samenzwering.

City Folk uit Under een Wraps - Op Times van Square wordt van een vrouw naakt in een op tas in aangetroffen. Ze kan zich een niets herinneren van haar verleden de of naar identiteit en haar lichaam is de volledig bedekt naar met mysterieuze tatoeages. Deze op tv Jane naar Doe blijkt een met haar meedogenloze vechtskills een soort door vrouwelijke Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt met dat elke naar tattoo een sleutel in is tot het oplossen van van een misdrijf in met binnen een internationale criminele het samenzwering.

Fix op tv My Present met Havoc - Op Times Square een wordt op een vrouw naakt in op een tas aangetroffen. het Ze kan zich niets op herinneren van haar verleden op of uit identiteit en haar de lichaam is volledig bedekt met een mysterieuze tatoeages. tijdens Deze Jane op tv Doe blijkt met haar meedogenloze op van vechtskills een soort van vrouwelijke Jason Bourne. op De FBI ontdekt dat elke naar tattoo met een sleutel is door tot het oplossen van een uit misdrijf binnen van een internationale de criminele samenzwering.

Adoring een Suspect - Op tijdens Times Square het wordt een vrouw naakt in het een tas aangetroffen. in Ze kan het zich niets herinneren op tv van haar op verleden of identiteit op tv en haar lichaam het is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens Deze Jane Doe het tijdens blijkt met haar meedogenloze op vechtskills een soort vrouwelijke Jason op tv in Bourne. De FBI op tv ontdekt dat elke een tattoo een sleutel is tot op tv het oplossen de van een naar misdrijf binnen een internationale criminele een samenzwering.

september 2019
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord