Programma gemist?

In Memory - een Op uit Times Square uit wordt een vrouw naakt in een met de tas aangetroffen. Ze kan met zich niets herinneren van haar het verleden de of identiteit en haar lichaam naar is volledig naar bedekt met mysterieuze naar tatoeages. uit Deze Jane Doe tijdens blijkt met haar meedogenloze de vechtskills een soort vrouwelijke door Jason Bourne. De FBI een ontdekt dat elke uit tattoo een sleutel in is tot het tijdens oplossen op van een misdrijf binnen het een internationale een criminele samenzwering. tijdens In deze seizoensfinale een jagen Jane en Weller de Roman terug naar waar het van allemaal begon... op tv Kunnen ze hem eindelijk tijdens van stoppen?

Defection de - Op Times Square wordt het een op vrouw naakt in een op tas met aangetroffen. Ze kan zich niets door herinneren van haar verleden tijdens een of identiteit en haar lichaam op is volledig bedekt met op tv mysterieuze tatoeages. Deze tijdens een Jane Doe blijkt met haar het meedogenloze vechtskills een een soort vrouwelijke Jason in Bourne. De op FBI ontdekt dat elke op tattoo een sleutel is tijdens de tot het oplossen op tv van een misdrijf binnen van een internationale criminele samenzwering. van In deze op aflevering wordt Jane gedwongen iemand het uit haar door verleden te door rekruteren om een het gevaarlijk verbond te helpen door sluiten.

Clamorous Night - op Op uit Times Square in wordt een vrouw naakt in naar een door tas aangetroffen. Ze kan in zich niets herinneren van haar met verleden of identiteit een en op tv haar lichaam de is volledig bedekt met mysterieuze van tatoeages. Deze Jane Doe de blijkt de met haar meedogenloze vechtskills in een soort vrouwelijke door Jason Bourne. met De FBI ontdekt dat elke in tattoo een sleutel tijdens is tot een het oplossen van een uit misdrijf binnen een van uit internationale criminele samenzwering. Het team door staat een voor een dodelijke bedreiging. Roman's loyaliteiten een het worden getest.

Mum's uit the Word - Op naar Times van Square wordt een vrouw een naakt in een tas uit aangetroffen. uit Ze kan zich uit niets herinneren van haar in verleden of identiteit en de haar lichaam op is volledig bedekt met mysterieuze in tatoeages. Deze Jane uit door Doe blijkt met het haar meedogenloze vechtskills uit een soort vrouwelijke van Jason Bourne. De FBI ontdekt dat het door elke tattoo een op tv sleutel is tot tijdens het oplossen van een misdrijf binnen het een internationale criminele de de samenzwering. Het FBI-team het en Avery wonen de een gala bij op tv dat wordt georganiseerd door hun het doelwit Hank Crawford in de de hoop hem in te arresteren. Roman naar groeit dichter tijdens naar met de Crawfords.

Artful Dodge op - Op tijdens Times Square wordt een uit vrouw naakt in een op de tas aangetroffen. Ze kan zich niets naar herinneren van door haar verleden of in identiteit en haar van lichaam is volledig een bedekt met mysterieuze van tatoeages. Deze van Jane Doe blijkt uit met haar meedogenloze vechtskills een de soort vrouwelijke Jason naar Bourne. De het FBI ontdekt dat elke door tattoo een sleutel van is tot op het oplossen van een op tv misdrijf binnen een op tv het internationale criminele samenzwering. Een het CIA-bron dreigt met het team uit een elkaar te halen. De positie in van Rich uit in de op tv FBI wordt in twijfel getrokken. Roman naar naar en Crawford brengen een dag naar samen door onder door vreemde op omstandigheden.

Deductions - Op door door Times Square wordt een vrouw in naakt in naar een tas aangetroffen. Ze kan van zich niets herinneren door een van haar verleden of identiteit en op van haar lichaam is volledig bedekt naar met mysterieuze tatoeages. Deze naar de Jane Doe blijkt op met haar meedogenloze vechtskills een op tv soort vrouwelijke uit Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt dat elke tattoo de een sleutel is in tot door het oplossen van een een misdrijf van binnen een internationale criminele op tv samenzwering. Het team door moet beslissen of hij een een gevangene vertrouwt een die hen in waarschuwt voor een gevaarlijke de samenzwering. Zapata zit door gevangen tussen de naar FBI en de een CIA.

Everlasting in - Op Times uit Square wordt een naar vrouw naakt in een een tas op aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren met van haar op verleden of identiteit een en haar door lichaam is tijdens volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. op Deze door Jane Doe blijkt met haar meedogenloze een vechtskills door een soort vrouwelijke Jason Bourne. naar De van FBI ontdekt op tv dat elke tattoo een sleutel is de tot het in oplossen van een misdrijf op binnen van een internationale tijdens criminele samenzwering. Wanneer Patterson's onderzoek naar in een tijdens tatoeage resulteert in een vreselijk uit incident, het probeert ze erachter met te komen op wat er mis met is gegaan. Al met snel realiseert ze zich dat alles van niet is zoals het het door lijkt.

Warning Shot - van op tv Op Times Square wordt een een vrouw naakt in een met een tas aangetroffen. Ze kan zich een niets herinneren van haar de een verleden of identiteit en de haar lichaam is naar volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens Deze met Jane Doe blijkt met naar haar meedogenloze vechtskills van een soort vrouwelijke tijdens Jason een Bourne. De FBI ontdekt uit dat elke tattoo een sleutel uit is tot met het op oplossen van een misdrijf in binnen een internationale criminele een samenzwering. Een verrassend bezoek een van Nas de leidt het team tijdens om een gevaarlijk stuk door technologie te de onderzoeken dat door werd gestolen door uit de NSA. op tv Roman en Blake groeien in steeds dichter naar in elkaar.

Two Legendary Chums uit - Op in Times van Square wordt een van vrouw naakt in een tas aangetroffen. op tv Ze kan zich de niets herinneren van van haar verleden op of identiteit en de haar lichaam het is volledig bedekt met het mysterieuze tatoeages. Deze de Jane op Doe blijkt met haar van meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke door Jason Bourne. door De FBI het ontdekt dat elke tattoo met een tijdens sleutel is tot een het oplossen van een de misdrijf binnen de een internationale criminele een samenzwering.

Technology Wizards - door Op Times met Square wordt een vrouw in naakt in tijdens een tas in aangetroffen. Ze kan het zich niets uit herinneren van haar verleden van of identiteit in en haar lichaam is volledig op bedekt met mysterieuze tatoeages. met door Deze Jane Doe het blijkt met haar van meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason met Bourne. naar De FBI tijdens ontdekt dat elke tattoo een sleutel naar is tot tijdens het oplossen op tv van een misdrijf binnen op een internationale in criminele samenzwering.

Balance of Might op tv - een Op Times Square het wordt een vrouw naakt op in van een tas aangetroffen. met Ze kan zich niets herinneren van naar haar verleden of uit identiteit en haar een de lichaam is volledig bedekt met uit mysterieuze naar tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met in haar meedogenloze een vechtskills een soort de vrouwelijke naar Jason Bourne. De het FBI ontdekt dat naar elke tattoo een sleutel is tot naar het naar oplossen van een misdrijf tijdens binnen een op tv internationale criminele van samenzwering.

Hot op Burning Flames - Op tijdens Times naar Square wordt een vrouw naakt de in een tas op tv aangetroffen. Ze het kan zich niets in herinneren van de haar verleden of identiteit naar en haar lichaam is volledig op bedekt naar met mysterieuze tatoeages. Deze Jane met uit Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills het het een soort vrouwelijke Jason Bourne. De in FBI ontdekt dat door tijdens elke tattoo een sleutel is tot op tv het oplossen van naar een op misdrijf binnen de een internationale criminele het samenzwering.

City op tv Folk Under Wraps - Op de Times van Square wordt van een vrouw naakt in een een tas aangetroffen. naar Ze kan zich niets door herinneren door van haar verleden of identiteit tijdens en tijdens haar lichaam is een volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze een Jane Doe blijkt op tv met haar in meedogenloze vechtskills een soort door tijdens vrouwelijke Jason Bourne. De FBI tijdens ontdekt in dat elke tattoo op tv een sleutel is tot op het oplossen van een misdrijf op binnen een het internationale criminele van samenzwering.

Fix My Present met Havoc - naar Op Times Square wordt uit door een vrouw naakt in een tas door aangetroffen. Ze op kan naar zich niets herinneren van haar een verleden of identiteit de en haar op tv lichaam is volledig bedekt op tv met mysterieuze tatoeages. door Deze Jane Doe blijkt tijdens met haar meedogenloze met vechtskills een uit soort vrouwelijke Jason een Bourne. op De FBI ontdekt dat elke met tattoo een van sleutel is tot het door oplossen naar van een misdrijf binnen op tv een internationale tijdens criminele samenzwering.

Adoring Suspect - door het Op Times Square wordt een vrouw tijdens op tv naakt in een in tas aangetroffen. Ze kan door zich niets door herinneren van haar verleden of identiteit uit naar en haar lichaam is volledig bedekt tijdens met mysterieuze in tatoeages. Deze Jane Doe op de blijkt met haar meedogenloze vechtskills door een soort vrouwelijke Jason in Bourne. op De FBI ontdekt dat elke de tattoo een sleutel het is het tot het oplossen door van een naar misdrijf binnen een internationale criminele in samenzwering.

december 2018
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord