Programma gemist?

In Memory naar - tijdens Op Times Square wordt op een vrouw naakt in op tv een tas tijdens aangetroffen. Ze kan zich tijdens niets herinneren van haar op tv in verleden of identiteit en haar uit lichaam is volledig een bedekt met mysterieuze tatoeages. naar Deze van Jane Doe blijkt uit met haar meedogenloze vechtskills een naar soort naar vrouwelijke Jason Bourne. De in FBI van ontdekt dat elke tattoo een een sleutel de is tot het oplossen naar van een misdrijf binnen op een internationale criminele samenzwering. door tijdens In deze seizoensfinale jagen Jane en een Weller het Roman terug naar waar op het van allemaal begon... Kunnen ze hem eindelijk uit door stoppen?

Defection - Op met Times in Square wordt een een vrouw naakt in een tas door het aangetroffen. Ze kan zich op tv niets herinneren van haar verleden in in of identiteit en tijdens haar lichaam is volledig bedekt uit met mysterieuze tatoeages. op Deze Jane Doe tijdens blijkt met met haar meedogenloze door vechtskills een soort het vrouwelijke Jason Bourne. De FBI uit ontdekt het dat elke tattoo in een sleutel is tot het oplossen uit van een misdrijf uit binnen een op tv internationale criminele samenzwering. uit In deze aflevering wordt door Jane op gedwongen iemand uit haar verleden op te rekruteren op om een gevaarlijk verbond het te helpen tijdens sluiten.

Clamorous het Night - Op Times Square naar wordt in een vrouw naakt in een door tas op tv aangetroffen. Ze kan zich van niets herinneren op tv van haar verleden of een identiteit en haar naar lichaam is volledig de bedekt met mysterieuze tatoeages. een Deze in Jane Doe blijkt door met haar meedogenloze vechtskills een in tijdens soort vrouwelijke Jason met Bourne. De FBI ontdekt dat een elke tattoo een de sleutel is tot het in oplossen van een op misdrijf binnen een de door internationale criminele samenzwering. Het team tijdens staat voor een naar dodelijke bedreiging. Roman's van loyaliteiten worden uit getest.

Mum's de the Word - Op Times op Square naar wordt een tijdens vrouw naakt in een tijdens tas aangetroffen. Ze kan een zich door niets herinneren van haar verleden op of identiteit en haar in lichaam is op tv volledig bedekt tijdens met mysterieuze tatoeages. Deze Jane in Doe blijkt in met haar meedogenloze vechtskills de een in soort vrouwelijke Jason Bourne. De door FBI van ontdekt dat elke naar tattoo een sleutel is het tot op tv het oplossen van op tv een misdrijf binnen een internationale van criminele samenzwering. Het in FBI-team en Avery wonen in in een gala bij dat wordt van georganiseerd op tv door hun doelwit Hank Crawford op in de op tv hoop hem te arresteren. naar Roman door groeit dichter naar met de Crawfords.

Artful het Dodge - uit Op Times Square wordt van een vrouw op tv naakt in een tas van aangetroffen. Ze kan van zich niets herinneren op van haar met verleden of identiteit en haar lichaam in tijdens is volledig bedekt met uit mysterieuze tatoeages. Deze Jane van Doe blijkt met haar een meedogenloze vechtskills tijdens een soort vrouwelijke Jason naar Bourne. De FBI tijdens ontdekt in dat elke tattoo een van sleutel is tot het op tv naar oplossen van een misdrijf binnen een tijdens internationale op criminele samenzwering. Een CIA-bron dreigt de het team uit tijdens elkaar te uit halen. De positie van van Rich op in de tijdens FBI wordt in twijfel de getrokken. Roman en Crawford brengen met een dag van samen door onder vreemde uit het omstandigheden.

Deductions een - Op Times Square wordt met een vrouw naakt de in een tas met aangetroffen. naar Ze kan zich niets herinneren de van op tv haar verleden of identiteit en op haar op lichaam is op tv volledig bedekt met de mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt het met op haar meedogenloze vechtskills een met soort op tv vrouwelijke Jason Bourne. De met FBI ontdekt tijdens dat elke tattoo een sleutel door is door tot het oplossen van een op misdrijf binnen een uit internationale criminele samenzwering. het Het team moet beslissen op tv of op hij een gevangene de vertrouwt die hen door waarschuwt voor uit een gevaarlijke samenzwering. Zapata door zit gevangen het tussen de FBI en de het CIA.

Everlasting - Op op tv Times uit Square wordt een vrouw naakt naar door in een tas aangetroffen. Ze een kan zich niets herinneren het van van haar verleden of identiteit en het haar lichaam op is volledig bedekt naar met mysterieuze tijdens tatoeages. Deze Jane van Doe blijkt met haar meedogenloze met vechtskills een een soort op tv vrouwelijke Jason Bourne. van De FBI ontdekt dat elke in tattoo op een sleutel is tot het op oplossen van een uit misdrijf binnen een door internationale de criminele samenzwering. Wanneer op Patterson's onderzoek naar een tatoeage resulteert naar het in een vreselijk incident, op probeert ze erachter te op tv komen wat tijdens er mis is gegaan. een Al snel van realiseert ze zich dat tijdens alles niet is op zoals het van lijkt.

Warning tijdens Shot - Op Times Square op op tv wordt een vrouw naakt op tv in een tas aangetroffen. Ze op tv door kan zich niets herinneren van haar in een verleden of identiteit en uit haar lichaam is volledig op tv bedekt met mysterieuze de tatoeages. naar Deze Jane Doe blijkt met haar tijdens meedogenloze vechtskills een het soort een vrouwelijke Jason Bourne. De uit FBI ontdekt door dat elke tattoo tijdens een sleutel is naar tot het oplossen van de een naar misdrijf binnen een een internationale criminele samenzwering. Een de verrassend bezoek de van Nas leidt het team de om een gevaarlijk op stuk technologie op te onderzoeken dat werd in gestolen door de tijdens NSA. Roman en tijdens Blake groeien steeds met dichter naar het elkaar.

Two Legendary Chums van van - Op Times Square wordt met een vrouw naakt uit in tijdens een tas aangetroffen. Ze in kan zich niets herinneren door van op haar verleden of door identiteit en haar lichaam door is volledig bedekt met van mysterieuze tatoeages. Deze een Jane door Doe blijkt met met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op Jason Bourne. De uit door FBI ontdekt dat op elke tattoo een sleutel is in tot het oplossen naar van een misdrijf op binnen tijdens een internationale criminele de samenzwering.

Technology tijdens Wizards - Op Times het Square door wordt een vrouw een naakt in een op tv tas aangetroffen. Ze de kan zich niets herinneren van het haar verleden of identiteit door en in haar lichaam is volledig bedekt tijdens met mysterieuze van tatoeages. Deze Jane Doe tijdens blijkt met haar met meedogenloze vechtskills een een soort het vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI ontdekt dat van elke tattoo een sleutel de is tot het de oplossen van een naar het misdrijf binnen een internationale een criminele samenzwering.

Balance van of Might een - Op Times Square het wordt een op vrouw naakt in naar een tas aangetroffen. Ze kan in zich niets herinneren in van haar verleden door of identiteit door en haar lichaam is een volledig bedekt met een mysterieuze tatoeages. met Deze Jane op tv Doe blijkt met haar de meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke tijdens Jason uit Bourne. De FBI ontdekt dat op tv elke op tattoo een naar sleutel is tot het uit oplossen van op een misdrijf binnen een het internationale criminele uit samenzwering.

Hot Burning Flames met - Op in Times Square wordt op tv een vrouw naakt in een een tas aangetroffen. naar Ze in kan zich niets herinneren van op tv haar het verleden of identiteit en een haar lichaam is naar volledig bedekt met met mysterieuze tatoeages. op Deze Jane naar Doe blijkt met door haar meedogenloze vechtskills een soort het vrouwelijke in Jason Bourne. De het FBI ontdekt dat door elke tattoo een sleutel door is tot het oplossen van in een misdrijf in binnen een internationale criminele een van samenzwering.

City op Folk Under Wraps - van Op Times op Square wordt een in vrouw naakt van in een tas aangetroffen. Ze naar kan tijdens zich niets herinneren van tijdens haar verleden of identiteit op en naar haar lichaam is volledig bedekt met van mysterieuze tatoeages. Deze in Jane op tv Doe blijkt met haar meedogenloze een vechtskills een tijdens soort vrouwelijke naar Jason Bourne. De een FBI ontdekt een dat elke tattoo een de sleutel is tot het het oplossen in van een misdrijf naar binnen een internationale criminele een samenzwering.

Fix My in Present op tv Havoc - Op Times de Square wordt een vrouw tijdens naakt in een tas door aangetroffen. Ze kan het zich niets met herinneren van haar op verleden of identiteit en een haar lichaam is tijdens volledig bedekt met een mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane Doe het blijkt de met haar meedogenloze vechtskills een door soort in vrouwelijke Jason Bourne. De FBI op tv ontdekt dat door elke tattoo in een sleutel is tot het uit oplossen van een misdrijf een binnen met een internationale criminele in samenzwering.

Adoring tijdens Suspect - de Op Times Square een wordt een vrouw naakt in in een een tas aangetroffen. Ze kan zich niets uit herinneren van in haar door verleden of identiteit en haar lichaam een is volledig bedekt met met mysterieuze een tatoeages. de Deze Jane Doe met blijkt met haar door meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason het Bourne. De FBI van ontdekt dat naar elke tattoo een uit sleutel is door tot het oplossen van een op tijdens misdrijf binnen een van internationale criminele samenzwering.

mei 2019
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord