Programma gemist?

In Memory - met Op Times Square naar wordt uit een vrouw naakt in op tv een door tas aangetroffen. Ze kan zich het niets herinneren van haar op tv verleden van of identiteit en haar lichaam de is volledig de bedekt met mysterieuze op tv tatoeages. Deze Jane Doe met blijkt met haar het meedogenloze vechtskills een uit soort vrouwelijke Jason door van Bourne. De FBI ontdekt dat elke door tattoo een een sleutel op is tot het oplossen van het een misdrijf op binnen een internationale criminele samenzwering. op In deze een seizoensfinale jagen op tv Jane en Weller Roman terug het naar waar van het allemaal een begon... Kunnen naar ze hem eindelijk op tv stoppen?

Defection naar - Op Times Square op wordt een vrouw uit naakt in in een tas het aangetroffen. Ze kan zich niets naar herinneren van door haar verleden of naar identiteit en haar lichaam de is volledig naar bedekt met tijdens mysterieuze tatoeages. Deze Jane uit Doe blijkt met haar het meedogenloze vechtskills in een soort uit vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt in dat het elke tattoo een sleutel van is de tot het oplossen van een misdrijf naar binnen op een internationale criminele samenzwering. op tv In deze aflevering wordt met Jane gedwongen in iemand uit een haar verleden te door rekruteren om een gevaarlijk in verbond door te helpen sluiten.

Clamorous Night - de Op Times Square op tv door wordt een vrouw naakt in op tv een tas van aangetroffen. Ze kan zich niets een herinneren van haar van door verleden of identiteit een en haar lichaam is volledig bedekt de met tijdens mysterieuze tatoeages. Deze op Jane Doe tijdens blijkt met haar op tv meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke met Jason Bourne. De een FBI ontdekt dat elke het tattoo een het sleutel op tv is tot het oplossen van de een misdrijf binnen op een met internationale criminele samenzwering. op Het team staat voor een een dodelijke bedreiging. Roman's loyaliteiten in worden van getest.

Mum's naar the Word - het Op Times Square wordt een van vrouw naakt de in een op tas aangetroffen. Ze kan zich van niets een herinneren van haar naar verleden of het identiteit en haar lichaam tijdens is volledig bedekt met een mysterieuze een tatoeages. Deze Jane op tv Doe blijkt met haar meedogenloze de vechtskills de een soort vrouwelijke met Jason Bourne. De van FBI ontdekt dat elke op tv tattoo een sleutel is tot met het oplossen met van een misdrijf tijdens binnen een met internationale criminele samenzwering. Het in FBI-team en tijdens Avery wonen een gala op tv bij dat wordt georganiseerd van in door hun doelwit Hank Crawford in van de naar hoop hem te arresteren. op tv Roman groeit met dichter naar de uit Crawfords.

Artful Dodge - tijdens Op Times op Square wordt naar een vrouw uit naakt in een tijdens tas aangetroffen. Ze kan op zich niets herinneren uit van haar verleden of identiteit tijdens en haar de lichaam is volledig op tv bedekt met naar mysterieuze tatoeages. Deze Jane een Doe van blijkt met haar meedogenloze van vechtskills een een soort vrouwelijke Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt dat elke in tattoo een sleutel naar een is tot het oplossen tijdens van een misdrijf een binnen een internationale criminele door samenzwering. Een CIA-bron op dreigt het in team uit elkaar naar te halen. het De positie van Rich in de op FBI tijdens wordt in uit twijfel getrokken. Roman en Crawford tijdens brengen een dag de samen door onder van vreemde de omstandigheden.

Deductions - Op op tv met Times Square wordt een vrouw naakt uit in naar een tas aangetroffen. Ze op kan zich tijdens niets herinneren uit van haar verleden van of identiteit en haar het lichaam is op tv volledig bedekt met mysterieuze in tatoeages. Deze Jane Doe in blijkt met haar meedogenloze door vechtskills een soort met vrouwelijke Jason Bourne. het De FBI een ontdekt dat elke door tattoo een sleutel op tv is tot het door oplossen van een misdrijf van op binnen een internationale het criminele samenzwering. Het team moet beslissen door of hij van een gevangene op tv vertrouwt die hen de waarschuwt voor een in gevaarlijke samenzwering. door Zapata zit gevangen tussen de FBI de het en de CIA.

Everlasting de - Op Times Square wordt tijdens een uit vrouw naakt in een tijdens tas aangetroffen. op tv Ze kan zich niets de herinneren van op tv haar verleden of identiteit en op tv een haar lichaam is volledig door bedekt met met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt het met haar meedogenloze met vechtskills een soort op tv vrouwelijke het Jason Bourne. De in FBI ontdekt dat elke een tattoo een sleutel is de tot tijdens het oplossen van van een misdrijf binnen een de internationale criminele samenzwering. op tv Wanneer Patterson's onderzoek door naar een van tatoeage resulteert in op tv een vreselijk incident, de probeert ze erachter met te komen wat het er mis is gegaan. een Al snel realiseert met ze zich in dat alles niet tijdens is zoals het op tv lijkt.

Warning Shot - een op Op Times Square op tv wordt een vrouw naakt in de een tas aangetroffen. Ze uit uit kan zich niets met herinneren van haar verleden of identiteit tijdens en haar een lichaam is volledig bedekt het met mysterieuze op tatoeages. Deze tijdens Jane Doe blijkt met door haar meedogenloze uit vechtskills een soort vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI uit ontdekt dat elke tijdens tattoo op tv een sleutel is tot het van de oplossen van een misdrijf met binnen een internationale criminele naar samenzwering. Een verrassend bezoek in het van Nas leidt het team om uit een gevaarlijk door stuk technologie te onderzoeken uit met dat werd gestolen door van de NSA. Roman en Blake in het groeien steeds dichter naar op tv elkaar.

Two de Legendary Chums naar - Op Times Square wordt een op vrouw de naakt in een in tas aangetroffen. van Ze kan zich niets herinneren van van haar op verleden of identiteit en op tv haar lichaam door is volledig bedekt tijdens met mysterieuze tatoeages. Deze Jane uit Doe blijkt met naar de haar meedogenloze vechtskills een soort met vrouwelijke Jason Bourne. De tijdens FBI met ontdekt dat elke tattoo een naar sleutel is tot in het oplossen het van een misdrijf binnen uit een op tv internationale criminele op tv samenzwering.

Technology Wizards - tijdens Op Times Square de wordt een vrouw de naakt in met een tas aangetroffen. Ze een een kan zich niets herinneren door van haar het verleden of identiteit en haar naar lichaam op tv is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. in Deze Jane Doe het blijkt met van haar meedogenloze vechtskills op een soort vrouwelijke Jason met Bourne. De door FBI op tv ontdekt dat elke tattoo een naar sleutel naar is tot het op tv oplossen van een misdrijf een binnen een internationale criminele naar samenzwering.

Balance of Might op tv - Op het Times Square wordt een naar op vrouw naakt in door een tas aangetroffen. Ze een kan zich het niets herinneren van haar verleden of met identiteit en tijdens haar lichaam in is volledig bedekt met met mysterieuze een tatoeages. Deze Jane Doe blijkt tijdens met haar meedogenloze door vechtskills een in soort vrouwelijke in Jason Bourne. De FBI van ontdekt dat elke tattoo van een sleutel is van tot het oplossen van naar op een misdrijf binnen een het internationale criminele de samenzwering.

Hot uit Burning Flames een - Op Times Square wordt het een vrouw naakt in op een van tas aangetroffen. Ze kan de zich niets herinneren de van haar op verleden of op identiteit en haar lichaam in is volledig bedekt met tijdens mysterieuze de tatoeages. Deze Jane door Doe blijkt met haar meedogenloze met vechtskills een soort naar vrouwelijke van Jason Bourne. De FBI ontdekt op dat elke tijdens tattoo een sleutel is tot op het oplossen van van tijdens een misdrijf binnen een internationale criminele op tv op tv samenzwering.

City door Folk Under een Wraps - Op Times Square naar wordt een vrouw het naakt van in een tas de aangetroffen. Ze kan met zich niets herinneren van het haar verleden of identiteit en de haar lichaam is in volledig bedekt met naar mysterieuze tatoeages. Deze een van Jane Doe blijkt in met haar meedogenloze vechtskills een naar soort naar vrouwelijke Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt dat elke tattoo op tv een sleutel is naar tot het oplossen in de van een misdrijf binnen een het internationale op criminele samenzwering.

Fix tijdens My Present Havoc - uit Op naar Times Square wordt uit een vrouw naakt een in een tas aangetroffen. Ze kan op zich niets herinneren de van naar haar verleden of identiteit de en de haar lichaam is volledig bedekt in met mysterieuze van tatoeages. Deze Jane Doe een blijkt met met haar meedogenloze uit vechtskills een soort vrouwelijke de Jason Bourne. De FBI ontdekt uit een dat elke tattoo uit een sleutel is tot tijdens het oplossen door van een misdrijf door binnen een internationale criminele de samenzwering.

Adoring naar Suspect - Op Times op tv Square wordt een vrouw naar een naakt in een tas een aangetroffen. Ze kan zich van niets herinneren van op tv haar verleden of door identiteit en haar lichaam op tv door is volledig bedekt met op mysterieuze tatoeages. Deze op tv Jane Doe blijkt met haar naar meedogenloze vechtskills de een soort vrouwelijke Jason op Bourne. op De FBI ontdekt dat in elke tattoo een door sleutel is tot het een oplossen op tv van een tijdens misdrijf binnen een internationale een criminele samenzwering.

juni 2021
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!