Programma gemist?

In Memory - met Op Times Square op tv wordt een op vrouw door naakt in een tas door aangetroffen. Ze kan zich niets in herinneren de van haar op tv verleden of identiteit de en haar lichaam is in volledig bedekt met mysterieuze op tv tatoeages. Deze op tv Jane Doe blijkt met op tv haar het meedogenloze vechtskills een op tv soort vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI ontdekt tijdens dat elke het tattoo een sleutel in is tot het oplossen een van een een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. in In deze seizoensfinale de jagen Jane tijdens en Weller Roman terug in naar waar het op tv allemaal door begon... Kunnen ze door hem eindelijk op tv stoppen?

Defection het - Op Times de Square wordt een vrouw naakt met door in een tas aangetroffen. een Ze kan met zich niets herinneren op van haar verleden of identiteit naar en haar lichaam is het volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. door Deze Jane een Doe blijkt een met haar meedogenloze vechtskills een soort met vrouwelijke naar Jason Bourne. De FBI ontdekt uit een dat elke tattoo een sleutel tijdens is tot uit het oplossen de van een misdrijf tijdens binnen een internationale criminele in samenzwering. In op tv deze aflevering wordt naar Jane gedwongen iemand het uit haar verleden te rekruteren om door een gevaarlijk de verbond te helpen het sluiten.

Clamorous op Night - Op Times Square in wordt van een vrouw naakt in van een tas aangetroffen. Ze een kan zich op tv niets herinneren van haar met verleden het of identiteit en haar lichaam met is volledig bedekt een met mysterieuze tatoeages. in Deze van Jane Doe blijkt met op haar meedogenloze op vechtskills een soort naar vrouwelijke Jason Bourne. De FBI door naar ontdekt dat elke tattoo de een sleutel is tot het naar oplossen van op tv een misdrijf binnen op tv een naar internationale criminele samenzwering. Het team op staat voor een het dodelijke bedreiging. Roman's loyaliteiten met worden in getest.

Mum's een the Word - van Op Times Square op tv wordt een vrouw naakt een in een het tas aangetroffen. Ze kan zich door op tv niets herinneren van haar verleden een of identiteit en haar naar lichaam is met volledig de bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze door Jane Doe het blijkt met haar meedogenloze vechtskills uit tijdens een soort vrouwelijke Jason tijdens Bourne. De FBI op ontdekt dat elke tattoo tijdens een het sleutel is tot het oplossen van tijdens een een misdrijf binnen een internationale criminele naar samenzwering. Het FBI-team naar en Avery wonen naar een gala bij door dat wordt georganiseerd het door door hun doelwit Hank Crawford in door de hoop met hem te arresteren. Roman een de groeit dichter naar op tv de Crawfords.

Artful de Dodge - Op Times uit Square een wordt een vrouw naakt naar in een op tas aangetroffen. Ze kan zich niets op tv herinneren van haar uit naar verleden of identiteit op tv en haar lichaam is volledig bedekt op tv op tv met mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane Doe blijkt met haar de meedogenloze vechtskills een met soort vrouwelijke Jason met Bourne. op De FBI op tv ontdekt dat elke tattoo naar een sleutel de is tot het oplossen van op tv een misdrijf binnen een het internationale criminele samenzwering. met Een van CIA-bron dreigt de het team uit elkaar te halen. het De positie van van Rich in in de FBI door wordt in twijfel getrokken. Roman door en Crawford in brengen een dag door samen door onder vreemde op tijdens omstandigheden.

Deductions - van Op Times met Square wordt een vrouw tijdens naakt in een tas van aangetroffen. het Ze kan zich niets uit herinneren van haar verleden de naar of identiteit en door haar lichaam is volledig met bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze op Jane Doe blijkt naar met haar een meedogenloze vechtskills een het soort vrouwelijke Jason Bourne. door De op tv FBI ontdekt met dat elke tattoo een sleutel op is tot naar het oplossen de van een misdrijf binnen een op tv internationale criminele naar samenzwering. Het team naar moet beslissen of hij in een gevangene met vertrouwt die hen door waarschuwt voor naar een gevaarlijke samenzwering. Zapata zit naar gevangen tussen de FBI met uit en de CIA.

Everlasting uit - Op Times Square de wordt een vrouw door naakt in een het tas aangetroffen. uit Ze kan zich niets door herinneren van tijdens haar verleden of identiteit en op tv haar lichaam is van volledig door bedekt met mysterieuze tatoeages. een Deze uit Jane Doe blijkt met haar meedogenloze met vechtskills tijdens een soort vrouwelijke Jason Bourne. van De een FBI ontdekt dat elke tattoo op tv een sleutel is in tot het op tv oplossen van een het misdrijf binnen een door internationale criminele op tv samenzwering. Wanneer Patterson's het onderzoek naar een in tatoeage resulteert in in een vreselijk incident, probeert ze het erachter op tv te komen wat er een mis is gegaan. Al het het snel realiseert ze zich op tv dat alles niet is in zoals het tijdens lijkt.

Warning een Shot - in Op Times Square wordt een vrouw van naakt in een op tas het aangetroffen. Ze tijdens kan zich niets herinneren naar van haar verleden of identiteit naar en haar lichaam tijdens is een volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens Deze Jane Doe op blijkt met naar haar meedogenloze vechtskills een het soort met vrouwelijke Jason Bourne. naar De FBI ontdekt dat elke op tv tattoo een uit sleutel de is tot het oplossen op van een misdrijf het binnen een internationale de criminele samenzwering. Een van verrassend bezoek van met Nas leidt het team op om een gevaarlijk in stuk technologie te onderzoeken een dat uit werd gestolen door de door NSA. Roman en Blake met groeien steeds dichter op tv op naar elkaar.

Two met Legendary Chums - Op de Times Square de wordt een vrouw naakt een in een tas aangetroffen. op Ze kan uit zich niets herinneren van op een haar verleden of met identiteit en haar in lichaam is volledig bedekt in met mysterieuze tatoeages. Deze Jane uit Doe blijkt op met haar de meedogenloze vechtskills een soort het vrouwelijke Jason Bourne. in De FBI ontdekt dat op van elke tattoo een sleutel is tot uit het in oplossen van een het misdrijf binnen een de internationale criminele op samenzwering.

Technology met Wizards - Op van Times Square wordt een door vrouw naakt in een door een tas aangetroffen. Ze kan zich niets op herinneren van haar in tijdens verleden of identiteit en de haar lichaam op is volledig bedekt met met mysterieuze tatoeages. Deze Jane het Doe blijkt met haar op meedogenloze vechtskills met een soort de vrouwelijke Jason Bourne. De FBI op ontdekt dat elke tijdens tattoo een sleutel op is een tot het oplossen van uit een misdrijf binnen een door internationale criminele tijdens samenzwering.

Balance of Might van - uit Op Times Square met wordt een vrouw naakt in door een door tas aangetroffen. Ze kan naar zich niets in herinneren van naar haar verleden of identiteit en haar een lichaam is tijdens volledig met bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane met Doe van blijkt met door haar meedogenloze vechtskills een het soort vrouwelijke uit Jason Bourne. De FBI ontdekt dat een elke tattoo een een sleutel is een tot het op oplossen van met een misdrijf binnen een in internationale criminele op samenzwering.

Hot Burning Flames tijdens door - Op Times Square wordt door een een vrouw naakt in de een tas aangetroffen. Ze kan zich tijdens naar niets herinneren van haar verleden of van identiteit en op haar lichaam de is volledig bedekt uit met mysterieuze tatoeages. Deze Jane door Doe de blijkt met haar op tv meedogenloze vechtskills een tijdens soort vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI ontdekt dat een tijdens elke tattoo een sleutel is tot de het oplossen van op een misdrijf op tv binnen een internationale op criminele met samenzwering.

City Folk een Under Wraps - Op naar Times op Square wordt een vrouw naakt in in een tas een aangetroffen. Ze kan op tv zich niets herinneren in van haar verleden door of identiteit het en haar lichaam is met volledig bedekt met de het mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt tijdens met uit haar meedogenloze vechtskills een in soort vrouwelijke door Jason Bourne. De op tv FBI ontdekt door dat elke tattoo het een sleutel is tot op tv het oplossen van het een misdrijf binnen door een internationale criminele door samenzwering.

Fix uit My Present Havoc - tijdens Op van Times Square wordt een een vrouw naakt in een op tas aangetroffen. op tv Ze kan zich niets van herinneren van haar verleden van of identiteit door en haar lichaam op is volledig bedekt met een mysterieuze tatoeages. tijdens Deze Jane Doe blijkt tijdens met de haar meedogenloze vechtskills een soort van van vrouwelijke Jason Bourne. tijdens De FBI ontdekt dat elke door tattoo een sleutel de is tot naar het oplossen de van een misdrijf binnen van een internationale criminele op tv samenzwering.

Adoring het Suspect - Op het Times Square wordt een in vrouw naakt in in een tas uit aangetroffen. Ze kan zich niets door herinneren van van haar verleden of identiteit uit op en haar lichaam een is volledig bedekt naar met mysterieuze tatoeages. van Deze Jane Doe op blijkt met haar meedogenloze vechtskills in een soort het vrouwelijke Jason door Bourne. De FBI ontdekt dat elke van tattoo een sleutel in in is tot het in oplossen van een misdrijf binnen met een door internationale criminele samenzwering.

december 2021
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!