Programma gemist?

In uit Memory - Op Times Square het met wordt een vrouw naakt op tv in een tas aangetroffen. Ze tijdens van kan zich niets herinneren van uit haar verleden op tv of identiteit van en haar lichaam een is volledig bedekt met met mysterieuze tatoeages. Deze Jane de Doe blijkt met haar op tv meedogenloze vechtskills tijdens een soort een vrouwelijke Jason Bourne. De op FBI ontdekt een dat elke tattoo een sleutel een is tot door het uit oplossen van een misdrijf binnen een door internationale criminele samenzwering. naar op tv In deze seizoensfinale jagen Jane uit en Weller op Roman terug naar waar het de naar allemaal begon... Kunnen tijdens ze hem eindelijk het stoppen?

Defection - Op in Times Square in wordt een vrouw naakt op in met een tas aangetroffen. tijdens Ze kan een zich niets herinneren op van haar verleden of naar identiteit en haar lichaam is naar volledig bedekt met de mysterieuze de tatoeages. Deze een Jane Doe blijkt met haar op meedogenloze van vechtskills een soort vrouwelijke Jason uit Bourne. De de FBI ontdekt naar dat elke tattoo een sleutel is een tot het oplossen van van een misdrijf op door binnen een internationale criminele samenzwering. het In deze tijdens aflevering wordt Jane gedwongen iemand op tv uit uit haar verleden te rekruteren om uit uit een gevaarlijk verbond de te helpen sluiten.

Clamorous Night - de een Op Times Square wordt een door vrouw naakt op in een tas het aangetroffen. Ze kan zich met niets herinneren het van haar verleden of identiteit door en haar een lichaam door is volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe naar blijkt met op haar meedogenloze vechtskills een de op soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI op tv ontdekt dat met elke tattoo uit een sleutel naar is tot het oplossen van een door naar misdrijf binnen een internationale criminele van samenzwering. Het team uit staat voor een dodelijke door bedreiging. Roman's loyaliteiten op worden in getest.

Mum's op tv the Word - Op een Times Square een wordt een de vrouw naakt in een de tas aangetroffen. Ze van kan zich niets van herinneren van haar op verleden of identiteit en uit haar lichaam is een volledig bedekt met met mysterieuze tatoeages. Deze in Jane Doe blijkt uit met haar meedogenloze vechtskills in een op soort vrouwelijke Jason Bourne. De tijdens FBI op tv ontdekt dat elke tattoo een tijdens sleutel is met tot het oplossen de van een misdrijf binnen het de een internationale criminele samenzwering. Het FBI-team tijdens en Avery wonen op tv uit een gala bij dat van wordt georganiseerd door het hun doelwit Hank een Crawford in tijdens de hoop hem met te arresteren. Roman een groeit dichter naar de in Crawfords.

Artful Dodge - uit Op naar Times Square in wordt een vrouw naakt in een in tas door aangetroffen. Ze de kan zich niets herinneren van de haar van verleden of identiteit het en haar lichaam is volledig tijdens bedekt met mysterieuze tatoeages. op tv naar Deze Jane Doe blijkt door met haar meedogenloze vechtskills een tijdens door soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI met ontdekt de dat elke tijdens tattoo een sleutel uit is tot het met oplossen van een misdrijf tijdens binnen een internationale criminele een samenzwering. uit Een CIA-bron dreigt op het team uit elkaar in te halen. De tijdens positie van Rich in de door FBI wordt in de twijfel een getrokken. Roman en het Crawford brengen een door dag samen door onder vreemde uit een omstandigheden.

Deductions naar - Op in Times Square wordt in een vrouw naakt in een tas de door aangetroffen. Ze kan zich niets tijdens herinneren op van haar verleden of een identiteit en haar lichaam de is volledig uit bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze uit Jane Doe de blijkt met haar meedogenloze de vechtskills een het soort op tv vrouwelijke Jason Bourne. De FBI een ontdekt tijdens dat elke tattoo een sleutel is naar tot het oplossen een op van een misdrijf het binnen een internationale criminele samenzwering. Het van team moet door beslissen of hij op een gevangene op tv vertrouwt die hen op tv waarschuwt voor een gevaarlijke samenzwering. met met Zapata zit gevangen tussen met de FBI en de in CIA.

Everlasting - van Op Times Square wordt uit een vrouw door naakt in met een tas aangetroffen. op Ze kan zich door niets herinneren van haar verleden uit of identiteit van en haar lichaam tijdens is volledig bedekt met op tv mysterieuze tatoeages. Deze op op Jane Doe blijkt met een haar meedogenloze vechtskills een soort de uit vrouwelijke Jason Bourne. het De FBI ontdekt dat in elke tattoo een sleutel is op tot het van oplossen uit van een misdrijf de binnen een internationale in criminele samenzwering. Wanneer Patterson's met onderzoek naar een door tatoeage resulteert in een vreselijk in incident, uit probeert ze erachter tijdens te komen het wat er mis is gegaan. Al het door snel realiseert ze op zich dat alles niet is tijdens zoals het met lijkt.

Warning het Shot - Op door Times Square door wordt een vrouw naakt van in een tas aangetroffen. Ze in kan zich niets in herinneren van haar tijdens in verleden of identiteit en haar het lichaam is volledig van bedekt met mysterieuze tatoeages. van Deze Jane op tv Doe blijkt met haar naar op tv meedogenloze vechtskills een soort op tv vrouwelijke Jason Bourne. tijdens De FBI op tv ontdekt dat elke tattoo een sleutel uit is tot met het oplossen uit van een misdrijf met binnen een internationale criminele tijdens samenzwering. Een verrassend bezoek van van Nas leidt het het uit team om met een gevaarlijk stuk tijdens technologie te onderzoeken dat werd in gestolen door de NSA. met Roman van en Blake groeien steeds door dichter naar een elkaar.

Two Legendary naar Chums - Op door Times Square uit wordt een in vrouw naakt in een tas op tv aangetroffen. Ze tijdens kan zich niets in herinneren van met haar verleden of identiteit en haar uit lichaam is op tv volledig bedekt uit met mysterieuze door tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met een haar meedogenloze vechtskills uit een soort vrouwelijke door met Jason Bourne. De naar FBI ontdekt dat elke in tattoo een een sleutel is tot het oplossen van naar een misdrijf met binnen een een internationale criminele een samenzwering.

Technology met Wizards - Op Times Square op op wordt een vrouw door naakt in een tas met aangetroffen. Ze kan zich naar niets herinneren een van haar verleden of door identiteit tijdens en haar lichaam is volledig op bedekt met op tv mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe een blijkt het met haar meedogenloze vechtskills een in soort vrouwelijke Jason met Bourne. De FBI de ontdekt dat elke de tattoo een sleutel een is tot de het oplossen van een naar misdrijf in binnen een internationale criminele op samenzwering.

Balance of Might door - Op het Times de Square wordt een vrouw een naakt in een tas op aangetroffen. tijdens Ze kan zich niets uit herinneren van haar verleden met of identiteit een en haar lichaam is in volledig bedekt met een mysterieuze tatoeages. Deze een Jane Doe blijkt met een op tv haar meedogenloze vechtskills een met soort vrouwelijke Jason Bourne. een De FBI ontdekt dat door elke met tattoo een sleutel is tot naar het uit oplossen van een misdrijf van binnen een met internationale criminele de samenzwering.

Hot Burning met Flames - Op de Times Square wordt een de door vrouw naakt in een tas aangetroffen. naar Ze in kan zich niets herinneren naar van haar verleden in of identiteit en haar van lichaam is volledig in bedekt met mysterieuze het de tatoeages. Deze Jane uit Doe blijkt met haar het meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke de Jason Bourne. het De FBI ontdekt van dat elke tattoo een met sleutel van is tot het oplossen het van een op tv misdrijf binnen een de internationale criminele een samenzwering.

City Folk Under het Wraps een - Op Times Square wordt een een vrouw het naakt in een tas van aangetroffen. Ze kan in zich niets herinneren de het van haar verleden op of identiteit en haar met lichaam is volledig bedekt met tijdens mysterieuze tatoeages. van Deze Jane Doe blijkt in met haar met meedogenloze vechtskills een tijdens soort vrouwelijke Jason het Bourne. het De FBI ontdekt dat elke in tattoo een sleutel op tv is tot het oplossen naar van een de misdrijf binnen een internationale met criminele het samenzwering.

Fix naar My Present uit Havoc - Op Times met Square wordt een vrouw naakt door in een tas tijdens de aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren uit van de haar verleden of identiteit en door haar het lichaam is volledig in bedekt met mysterieuze tatoeages. op Deze Jane Doe het blijkt uit met haar meedogenloze vechtskills een soort met vrouwelijke Jason Bourne. tijdens De tijdens FBI ontdekt dat van elke tattoo een sleutel is uit tot het oplossen naar van een door misdrijf binnen een internationale uit criminele in samenzwering.

Adoring op Suspect - Op tijdens Times Square wordt een naar vrouw tijdens naakt in een tas aangetroffen. Ze van op kan zich niets naar herinneren van haar verleden door of identiteit de en haar lichaam is uit volledig bedekt met de mysterieuze tatoeages. Deze Jane tijdens Doe blijkt met met haar meedogenloze vechtskills op tv een soort vrouwelijke Jason naar op tv Bourne. De FBI ontdekt dat met elke op tattoo een sleutel is tot het met oplossen van een met misdrijf binnen een in internationale met criminele samenzwering.

februari 2019
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord