Programma gemist?

In Memory - naar in Op Times Square wordt een vrouw op naakt op tv in een tas aangetroffen. Ze de kan zich niets naar herinneren van naar haar verleden op of identiteit en op haar lichaam is met volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. de op Deze Jane Doe blijkt met haar de de meedogenloze vechtskills een soort door vrouwelijke Jason Bourne. De van FBI ontdekt dat elke op tv tattoo door een sleutel tijdens is tot het oplossen van het een misdrijf binnen het een internationale criminele het samenzwering. In door deze seizoensfinale uit jagen Jane en Weller Roman terug met naar waar naar het allemaal begon... Kunnen op ze hem tijdens eindelijk van stoppen?

Defection - Op het op tv Times Square wordt een vrouw naakt op in tijdens een tas aangetroffen. Ze kan door van zich niets herinneren van de haar verleden op of identiteit en haar op lichaam is volledig bedekt met het mysterieuze door tatoeages. Deze Jane Doe op tv blijkt met haar in meedogenloze tijdens vechtskills een soort vrouwelijke door Jason Bourne. De in FBI ontdekt dat van elke tattoo een sleutel op tv is tot een het oplossen van door een misdrijf binnen een een internationale criminele in samenzwering. In deze aflevering wordt op de Jane gedwongen iemand uit naar haar verleden in te rekruteren om een gevaarlijk op tv verbond uit te helpen sluiten.

Clamorous Night - het Op het Times Square wordt een in vrouw naakt in een de op tv tas aangetroffen. Ze kan zich van niets herinneren van tijdens haar verleden of uit identiteit en op tv haar lichaam is volledig op bedekt met mysterieuze tatoeages. op naar Deze Jane Doe op tv blijkt met haar meedogenloze vechtskills een tijdens met soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI uit van ontdekt dat elke tattoo op tv een sleutel is tot het in oplossen van een van op misdrijf binnen een een internationale criminele samenzwering. van Het team staat voor door een dodelijke uit bedreiging. Roman's loyaliteiten worden op getest.

Mum's tijdens the Word - Op door Times in Square wordt een vrouw naakt in een een met tas aangetroffen. Ze naar kan zich niets herinneren van door haar de verleden of identiteit en van haar lichaam is op tv volledig bedekt naar met mysterieuze in tatoeages. Deze Jane tijdens Doe blijkt met met haar meedogenloze vechtskills een de soort vrouwelijke door Jason Bourne. De FBI ontdekt het dat naar elke tattoo een sleutel is tot naar het uit oplossen van een de misdrijf binnen een naar internationale criminele samenzwering. Het FBI-team door en op Avery wonen een gala bij met dat wordt georganiseerd tijdens uit door hun doelwit van Hank Crawford in de in hoop hem te door arresteren. Roman groeit dichter naar tijdens uit de Crawfords.

Artful Dodge het - Op op Times Square wordt een vrouw van naakt in een een tas aangetroffen. door Ze kan zich op tv niets uit herinneren van haar verleden of identiteit de en haar lichaam een in is volledig bedekt met het mysterieuze tatoeages. Deze Jane op tv Doe blijkt met haar het meedogenloze vechtskills een van soort vrouwelijke op tv Jason Bourne. De FBI op tv ontdekt van dat elke tattoo een door sleutel is tot op het een oplossen van een misdrijf tijdens binnen een de internationale criminele samenzwering. naar Een CIA-bron dreigt het team met uit elkaar te halen. naar De op positie van op tv Rich in de FBI wordt naar in twijfel door getrokken. Roman het en Crawford brengen een tijdens dag samen met door onder vreemde van omstandigheden.

Deductions - het Op Times Square het wordt een vrouw naakt met in een tijdens tas aangetroffen. in Ze kan naar zich niets herinneren van haar op tv verleden een of identiteit en haar lichaam is uit volledig bedekt de met mysterieuze tatoeages. door Deze een Jane Doe blijkt met haar naar meedogenloze vechtskills een het soort vrouwelijke uit Jason Bourne. De FBI ontdekt in dat elke met tattoo een door sleutel is tot door het oplossen van een misdrijf met binnen een een internationale een criminele samenzwering. Het team moet beslissen van of hij een het gevangene vertrouwt een die hen waarschuwt voor met een gevaarlijke tijdens samenzwering. Zapata zit in gevangen tussen het de FBI en de van CIA.

Everlasting met - Op Times een Square wordt een vrouw naakt tijdens in een op tv tas aangetroffen. van Ze kan zich niets tijdens herinneren van haar verleden de de of identiteit en haar lichaam is op van volledig bedekt met mysterieuze een tatoeages. Deze Jane de Doe blijkt met met haar meedogenloze vechtskills met een soort op vrouwelijke Jason Bourne. De op FBI ontdekt dat door elke tattoo een sleutel op tv is tot op het oplossen van een de misdrijf binnen een internationale naar op criminele samenzwering. Wanneer Patterson's onderzoek door naar een tatoeage met resulteert in in een vreselijk incident, op tv probeert ze uit erachter te komen wat een er mis de is gegaan. Al het snel realiseert ze zich in dat alles niet is zoals naar tijdens het lijkt.

Warning Shot - in door Op Times Square de wordt een vrouw naakt in op een op tas aangetroffen. Ze kan zich niets tijdens herinneren van een haar verleden of identiteit uit uit en haar lichaam een is volledig bedekt met mysterieuze het tatoeages. Deze de Jane Doe blijkt met haar op meedogenloze een vechtskills een soort vrouwelijke Jason tijdens Bourne. uit De FBI op tv ontdekt dat elke tattoo tijdens een sleutel uit is tot het oplossen op van een misdrijf binnen tijdens een internationale de criminele samenzwering. de Een verrassend bezoek van Nas uit leidt het team om het met een gevaarlijk stuk tijdens technologie te onderzoeken dat in werd gestolen door een de NSA. Roman tijdens en Blake van groeien steeds dichter naar naar elkaar.

Two op Legendary Chums - van Op Times Square wordt door een vrouw naakt een in tijdens een tas aangetroffen. Ze kan de zich niets herinneren van van haar verleden of op tv op identiteit en haar lichaam is door volledig op bedekt met mysterieuze uit tatoeages. Deze Jane Doe een blijkt met haar het meedogenloze vechtskills met een soort vrouwelijke Jason tijdens Bourne. De FBI ontdekt dat naar elke tattoo op tv een sleutel is door tot het oplossen van op een een misdrijf binnen een door internationale criminele in samenzwering.

Technology Wizards van - Op Times het Square met wordt een vrouw naakt in een de tas aangetroffen. Ze in de kan zich niets herinneren door van haar verleden of identiteit van en tijdens haar lichaam is op tv volledig bedekt met met mysterieuze tatoeages. Deze Jane op Doe blijkt met haar het meedogenloze naar vechtskills een soort naar vrouwelijke Jason Bourne. De FBI door ontdekt dat uit elke tattoo een sleutel het is tot het uit het oplossen van een door misdrijf binnen een internationale het criminele samenzwering.

Balance of tijdens Might - op tv Op Times de Square wordt een van vrouw naakt in met een tas aangetroffen. Ze kan een zich met niets herinneren van haar op tv verleden of identiteit en haar door lichaam het is volledig bedekt met mysterieuze tijdens tatoeages. tijdens Deze Jane Doe in blijkt met haar meedogenloze het vechtskills op tv een soort vrouwelijke Jason Bourne. De de FBI ontdekt een dat elke tattoo naar een sleutel is naar tot het oplossen van het een het misdrijf binnen een internationale criminele naar op tv samenzwering.

Hot het Burning Flames - Op Times op tv Square wordt door een vrouw naakt in tijdens een uit tas aangetroffen. Ze door kan zich niets herinneren de van van haar verleden of identiteit en met haar lichaam tijdens is volledig op tv bedekt met mysterieuze tatoeages. uit Deze Jane Doe op blijkt met een haar meedogenloze vechtskills een een soort vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI ontdekt dat het door elke tattoo een sleutel is op tot tijdens het oplossen van een misdrijf de binnen een internationale op tv criminele tijdens samenzwering.

City het Folk Under Wraps - in Op Times Square het wordt een een vrouw naakt in een tas met aangetroffen. Ze een kan in zich niets herinneren van van haar verleden of identiteit en in haar lichaam is in volledig bedekt naar met mysterieuze tatoeages. op Deze van Jane Doe blijkt met op tv haar meedogenloze vechtskills van een soort vrouwelijke in Jason Bourne. het De FBI ontdekt dat elke tattoo uit een in sleutel is in tot het oplossen een van een misdrijf binnen een het internationale in criminele samenzwering.

Fix een My Present Havoc - Op op tv Times op Square wordt een vrouw in naakt in tijdens een tas aangetroffen. Ze een kan naar zich niets herinneren van met haar verleden of identiteit een en haar lichaam is het volledig de bedekt met mysterieuze tatoeages. een Deze Jane het Doe blijkt met haar tijdens meedogenloze vechtskills een soort naar vrouwelijke Jason in Bourne. De FBI het ontdekt dat elke tattoo tijdens een door sleutel is tot het tijdens oplossen van een misdrijf door binnen een internationale uit criminele op tv samenzwering.

Adoring Suspect - op met Op Times Square wordt een vrouw met naakt op in een tas aangetroffen. tijdens Ze kan een zich niets door herinneren van haar een verleden of identiteit op en haar lichaam is volledig tijdens bedekt naar met mysterieuze tatoeages. tijdens Deze Jane Doe blijkt de met haar meedogenloze vechtskills een in soort met vrouwelijke Jason Bourne. De FBI uit in ontdekt dat elke tattoo een van sleutel is tot het op het oplossen van een misdrijf een binnen een van internationale criminele samenzwering.

februari 2020
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!