Programma gemist?

In Memory - tijdens Op Times in Square wordt met een vrouw naakt naar in een tas aangetroffen. een Ze kan zich een niets op tv herinneren van haar verleden of identiteit op en haar lichaam uit uit is volledig bedekt met naar mysterieuze tatoeages. Deze uit Jane Doe blijkt tijdens met haar meedogenloze vechtskills een in soort het vrouwelijke Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt dat elke op tattoo een sleutel op tv uit is tot het met oplossen van een misdrijf binnen uit een internationale criminele het samenzwering. In deze tijdens seizoensfinale jagen tijdens Jane en Weller Roman in terug naar waar het in naar allemaal begon... Kunnen ze van hem eindelijk het stoppen?

Defection - in Op Times Square naar wordt een vrouw in naakt in de een tas aangetroffen. Ze uit kan zich tijdens niets herinneren van haar een verleden of identiteit in en haar op lichaam is volledig bedekt met van mysterieuze tatoeages. in Deze Jane Doe blijkt op tv met haar een meedogenloze vechtskills een door soort vrouwelijke van Jason Bourne. De FBI ontdekt door dat elke tattoo met een sleutel op is uit tot het oplossen van op een misdrijf binnen een van internationale criminele op tv samenzwering. In deze aflevering op tv wordt Jane gedwongen iemand uit de uit haar verleden te door rekruteren om met een gevaarlijk verbond te naar helpen sluiten.

Clamorous Night door - Op Times Square door wordt een in vrouw een naakt in een tas aangetroffen. met Ze door kan zich niets herinneren op tv van haar het verleden of identiteit en haar uit lichaam is volledig door bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens in Deze Jane Doe blijkt met het haar meedogenloze van vechtskills een soort het vrouwelijke Jason Bourne. in De FBI de ontdekt dat elke tattoo door een sleutel is op tv tot het oplossen het van een naar misdrijf binnen een internationale criminele een samenzwering. Het team staat op tv voor het een dodelijke van bedreiging. Roman's loyaliteiten worden tijdens getest.

Mum's the Word door door - Op Times Square wordt met een naar vrouw naakt in een in tas aangetroffen. Ze kan zich naar niets tijdens herinneren van haar op verleden of op identiteit en haar lichaam is volledig op tv bedekt de met mysterieuze naar tatoeages. Deze Jane Doe de blijkt met van haar meedogenloze vechtskills een tijdens soort vrouwelijke Jason Bourne. uit De FBI ontdekt het dat elke de tattoo een sleutel op tv is tot het oplossen een van tijdens een misdrijf binnen een internationale op tv criminele samenzwering. uit Het FBI-team door en Avery wonen een in gala bij naar dat wordt georganiseerd door op hun doelwit Hank Crawford de in de hoop hem met te arresteren. Roman op naar groeit dichter naar de op Crawfords.

Artful Dodge - op tv een Op Times Square wordt een vrouw op tv naakt in door een tas aangetroffen. de Ze kan zich niets van herinneren van met haar verleden of in identiteit en haar de lichaam een is volledig bedekt met tijdens mysterieuze tatoeages. tijdens Deze Jane Doe blijkt met van haar meedogenloze het vechtskills een soort op tv vrouwelijke Jason naar Bourne. De FBI met ontdekt dat elke tattoo een sleutel met is tot op tv het oplossen van van een misdrijf binnen de een internationale in criminele samenzwering. op tv Een CIA-bron dreigt het team in uit elkaar te naar halen. de De positie van Rich in de op tv naar FBI wordt in twijfel op getrokken. Roman en Crawford brengen uit door een dag samen naar door onder vreemde een omstandigheden.

Deductions op tv - Op Times Square wordt door een op tv vrouw naakt in een uit tas aangetroffen. op Ze kan zich niets herinneren in van haar verleden op of identiteit en van haar naar lichaam is volledig bedekt met de mysterieuze door tatoeages. Deze Jane Doe van blijkt met haar meedogenloze door tijdens vechtskills een soort vrouwelijke Jason een Bourne. De op FBI ontdekt dat op tv elke tattoo in een sleutel is tot in het oplossen van een een misdrijf door binnen een internationale op criminele samenzwering. Het team door moet beslissen uit of hij een gevangene vertrouwt die naar hen tijdens waarschuwt voor naar een gevaarlijke samenzwering. Zapata zit gevangen op tussen de in FBI en in de CIA.

Everlasting - Op van door Times Square wordt een vrouw op naakt in in een tas een aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren uit van haar verleden met van of identiteit en haar op tv lichaam is volledig op tv bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze met Jane Doe op tv blijkt op met haar meedogenloze vechtskills het een soort vrouwelijke Jason Bourne. uit De FBI een ontdekt dat uit elke tattoo een sleutel is op tv met tot het oplossen van van een misdrijf binnen een internationale van door criminele samenzwering. Wanneer tijdens Patterson's onderzoek naar een tijdens tatoeage resulteert in een vreselijk van op incident, probeert ze erachter te op tv komen op tv wat er mis is gegaan. tijdens Al snel tijdens realiseert ze zich dat in alles niet is van zoals het een lijkt.

Warning de Shot - Op door Times Square wordt een vrouw in naakt in een naar tas aangetroffen. op Ze kan zich de niets herinneren een van haar verleden op tv of identiteit op tv en haar lichaam is volledig een bedekt de met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe door blijkt naar met haar in meedogenloze vechtskills een tijdens soort vrouwelijke Jason op tv Bourne. De FBI in ontdekt dat elke tattoo een van sleutel is door tot het oplossen van op een misdrijf binnen uit een internationale criminele samenzwering. de naar Een verrassend bezoek van Nas uit leidt het naar team om het een gevaarlijk stuk technologie tijdens te onderzoeken dat werd gestolen naar op tv door de NSA. Roman en Blake van groeien met steeds dichter naar naar elkaar.

Two Legendary Chums het - Op een Times Square wordt het een vrouw een naakt in een op tv tas aangetroffen. met Ze kan zich niets herinneren van de haar verleden de of identiteit en in haar van lichaam is volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. Deze van Jane op tv Doe blijkt met haar meedogenloze naar vechtskills een soort in vrouwelijke Jason Bourne. naar De FBI uit ontdekt dat elke een tattoo een sleutel is in tot het oplossen een van een misdrijf tijdens binnen uit een internationale criminele met samenzwering.

Technology een Wizards - Op Times het Square wordt een vrouw het naakt door in een tas tijdens aangetroffen. Ze kan zich naar niets herinneren van een haar verleden of identiteit uit en haar tijdens lichaam is het volledig bedekt met mysterieuze tijdens tatoeages. Deze Jane Doe door blijkt met haar naar meedogenloze tijdens vechtskills een soort vrouwelijke de Jason door Bourne. De FBI ontdekt uit dat elke een tattoo een sleutel met is tot het een oplossen van een misdrijf tijdens binnen een internationale met criminele samenzwering.

Balance of op Might - Op de Times van Square wordt een vrouw naakt op tv in een naar tas aangetroffen. Ze kan zich op niets het herinneren van naar haar verleden of identiteit op tv en haar lichaam uit is volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. Deze het Jane Doe blijkt de met haar meedogenloze vechtskills op een van soort vrouwelijke in Jason Bourne. De FBI met ontdekt dat uit elke tattoo een sleutel een is tot het oplossen van uit een het misdrijf binnen een met internationale criminele door samenzwering.

Hot Burning de Flames - met Op Times naar Square wordt een de vrouw naakt in een op tv tas aangetroffen. Ze kan naar zich niets herinneren van tijdens haar uit verleden of identiteit door en haar lichaam is volledig op tv bedekt op tv met mysterieuze het tatoeages. Deze Jane Doe een blijkt met haar tijdens meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke uit van Jason Bourne. De FBI ontdekt het dat met elke tattoo een sleutel uit is tot het oplossen van de een op tv misdrijf binnen een internationale een criminele in samenzwering.

City Folk Under met van Wraps - Op uit Times Square wordt een door vrouw naakt in op tv een tas aangetroffen. Ze de kan op tv zich niets herinneren van haar een verleden of identiteit uit en haar lichaam is door volledig bedekt met naar het mysterieuze tatoeages. Deze Jane een Doe blijkt met haar door meedogenloze vechtskills een uit soort vrouwelijke op Jason Bourne. De FBI ontdekt op tv in dat elke tattoo een van sleutel is tot een het oplossen uit van een misdrijf binnen een internationale tijdens criminele door samenzwering.

Fix een My Present tijdens Havoc - Op Times op tv Square wordt een naar vrouw naakt een in een tas aangetroffen. Ze kan in zich het niets herinneren van haar uit verleden op of identiteit en haar lichaam is in volledig door bedekt met mysterieuze uit tatoeages. Deze Jane Doe blijkt van met in haar meedogenloze naar vechtskills een soort vrouwelijke van Jason Bourne. De tijdens FBI ontdekt uit dat elke tattoo van een sleutel is tot uit het oplossen van een misdrijf de binnen een internationale tijdens de criminele samenzwering.

Adoring met Suspect - Op Times Square op met wordt een vrouw naakt in een een tijdens tas aangetroffen. Ze naar kan zich niets herinneren van haar een verleden op of identiteit en haar lichaam van is volledig een bedekt met een mysterieuze tatoeages. tijdens Deze Jane Doe blijkt tijdens met haar meedogenloze vechtskills naar een soort met vrouwelijke Jason Bourne. De FBI naar door ontdekt dat elke het tattoo een sleutel is tot op het oplossen op tv van een misdrijf binnen een het op tv internationale criminele samenzwering.

april 2019
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord