Programma gemist?

In tijdens Memory - Op Times uit Square wordt een vrouw het naakt in een naar het tas aangetroffen. Ze kan zich niets met herinneren van met haar verleden of identiteit de en haar lichaam uit is volledig bedekt tijdens naar met mysterieuze tatoeages. Deze Jane met Doe blijkt met haar naar meedogenloze vechtskills in een soort vrouwelijke Jason op Bourne. De tijdens FBI ontdekt dat het elke tattoo een sleutel met is uit tot het oplossen door van een de misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. tijdens met In deze seizoensfinale jagen Jane op en Weller Roman terug de naar door waar het allemaal begon... naar Kunnen van ze hem eindelijk in stoppen?

Defection - tijdens Op Times Square uit wordt met een vrouw naakt naar in een tas tijdens aangetroffen. Ze kan uit zich niets herinneren van haar op tv verleden naar of identiteit en met haar lichaam is uit volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. uit Deze Jane Doe door blijkt met haar op meedogenloze vechtskills een soort van vrouwelijke Jason Bourne. op De FBI door ontdekt met dat elke tattoo een met sleutel is tot het uit oplossen van in een misdrijf binnen een internationale van criminele in samenzwering. In deze aflevering wordt het Jane gedwongen een iemand uit haar een verleden te rekruteren op om op een gevaarlijk verbond te helpen uit sluiten.

Clamorous het Night - Op tijdens Times Square wordt een vrouw het naakt in het een naar tas aangetroffen. Ze kan zich niets tijdens herinneren van haar naar verleden of naar identiteit en de haar lichaam op tv is volledig bedekt met mysterieuze uit tatoeages. Deze uit Jane Doe blijkt het met haar meedogenloze met vechtskills een van soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI door ontdekt dat van elke tattoo in een sleutel is tot naar het oplossen van een door een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. de Het team staat het voor naar een dodelijke bedreiging. op tv Roman's loyaliteiten worden van getest.

Mum's the Word naar - Op Times een Square wordt uit een vrouw de naakt in een tas aangetroffen. tijdens Ze in kan zich niets herinneren een van haar verleden of tijdens identiteit met en haar de lichaam is volledig bedekt met in mysterieuze naar tatoeages. Deze Jane Doe blijkt van met haar meedogenloze door vechtskills een soort vrouwelijke van van Jason Bourne. De FBI door ontdekt dat elke van tattoo een op sleutel is tot op tv het oplossen van een misdrijf binnen naar een in internationale criminele samenzwering. Het FBI-team van en Avery de wonen een de gala bij dat wordt georganiseerd naar de door hun doelwit Hank de Crawford in door de hoop hem door te arresteren. Roman groeit op tv dichter naar de in Crawfords.

Artful Dodge uit - Op Times op Square wordt een tijdens vrouw het naakt in een van tas aangetroffen. Ze kan zich niets van herinneren op van haar verleden of naar identiteit en haar lichaam met naar is volledig bedekt met de mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe door van blijkt met haar de meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke van Jason Bourne. een De FBI op ontdekt dat elke tattoo een sleutel de is op tv tot het oplossen van een op misdrijf binnen het een internationale tijdens criminele samenzwering. Een CIA-bron in dreigt uit het team uit elkaar te op tv halen. De positie van op tv Rich in de uit FBI wordt in de twijfel getrokken. Roman op tv en Crawford een brengen een dag samen op door onder in vreemde op omstandigheden.

Deductions - Op het Times Square wordt met een vrouw uit naakt in een het tas aangetroffen. Ze kan een in zich niets herinneren in van haar verleden of identiteit van en door haar lichaam is volledig op bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze naar de Jane Doe blijkt met haar meedogenloze in vechtskills een van soort vrouwelijke Jason de Bourne. De tijdens FBI ontdekt in dat elke tattoo een een sleutel is tot het door oplossen van in een misdrijf tijdens binnen een internationale criminele samenzwering. de Het team de moet beslissen of hij in een tijdens gevangene vertrouwt die hen in waarschuwt voor een een gevaarlijke samenzwering. Zapata zit gevangen naar op tv tussen de FBI en de het CIA.

Everlasting naar - Op Times Square wordt in een van vrouw naakt in het een tas aangetroffen. Ze een kan zich in niets herinneren van naar haar verleden of identiteit en door haar de lichaam is volledig bedekt op met mysterieuze met tatoeages. Deze Jane Doe blijkt naar met haar meedogenloze met vechtskills een van soort een vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt door dat elke tattoo naar een sleutel is tijdens tot het het oplossen van een tijdens misdrijf binnen een uit internationale op criminele samenzwering. Wanneer Patterson's onderzoek naar tijdens een tatoeage resulteert in in met een vreselijk incident, probeert uit ze erachter te een komen op tv wat er mis is gegaan. Al tijdens in snel realiseert ze door zich dat alles tijdens niet is zoals het uit lijkt.

Warning met Shot - Op tijdens Times Square wordt een vrouw uit naakt in een de tas aangetroffen. Ze naar in kan zich niets tijdens herinneren van haar verleden op of identiteit en haar op lichaam naar is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. naar Deze Jane van Doe blijkt in met haar meedogenloze van vechtskills een soort vrouwelijke met Jason tijdens Bourne. De FBI op ontdekt dat elke het tattoo een sleutel uit is tot het oplossen van in een misdrijf binnen uit een op tv internationale criminele samenzwering. Een door verrassend bezoek in van Nas leidt het team met om een naar gevaarlijk stuk uit technologie te onderzoeken dat werd gestolen van door de de NSA. Roman en tijdens Blake op tv groeien steeds dichter naar op elkaar.

Two Legendary door Chums - door Op Times Square op wordt een vrouw op naakt in een door tas aangetroffen. Ze uit kan zich niets herinneren van door haar verleden door of identiteit en van haar lichaam is op tv volledig bedekt met mysterieuze op tv tatoeages. de Deze Jane Doe de blijkt met haar meedogenloze vechtskills op tv een soort vrouwelijke op Jason Bourne. de De het FBI ontdekt dat elke tijdens tattoo een op sleutel is tot het naar oplossen van een in misdrijf binnen in een internationale criminele de samenzwering.

Technology naar Wizards - met Op Times Square wordt een tijdens vrouw naakt tijdens in een tijdens tas aangetroffen. Ze kan naar zich niets herinneren van haar de verleden of naar identiteit en haar lichaam de is volledig bedekt met met tijdens mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe uit blijkt op tv met haar met meedogenloze vechtskills een door soort vrouwelijke Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt dat elke op tv tattoo een in sleutel is tot naar het oplossen van naar een misdrijf binnen in een met internationale criminele samenzwering.

Balance met of Might - Op Times op Square wordt een in in vrouw naakt in een tas naar aangetroffen. Ze kan zich naar niets herinneren in van haar verleden op of identiteit en naar haar lichaam is op tv volledig het bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane uit Doe blijkt met op haar tijdens meedogenloze vechtskills een soort een vrouwelijke Jason Bourne. De op FBI naar ontdekt dat elke tattoo de een op sleutel is tot een het oplossen van een naar misdrijf binnen een een internationale criminele naar samenzwering.

Hot Burning Flames tijdens - Op een Times Square wordt een tijdens van vrouw naakt in een tas aangetroffen. het Ze naar kan zich op tv niets herinneren van van haar verleden of identiteit op en haar op lichaam is volledig van bedekt met mysterieuze tatoeages. een Deze Jane Doe uit blijkt met een haar meedogenloze vechtskills een met soort vrouwelijke de Jason Bourne. De naar FBI ontdekt dat elke tijdens tattoo een sleutel is tot met het oplossen van in door een misdrijf binnen een internationale criminele op een samenzwering.

City Folk Under in Wraps - uit Op Times de Square wordt een uit vrouw naakt in uit een tas aangetroffen. Ze kan van op zich niets herinneren van haar verleden op of identiteit en het haar een lichaam is op volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. Deze Jane in Doe blijkt met haar naar meedogenloze vechtskills tijdens een soort vrouwelijke Jason het Bourne. De FBI ontdekt op tv op tv dat elke tattoo in een sleutel is tot naar het oplossen van een de misdrijf met binnen een internationale criminele naar samenzwering.

Fix My Present naar Havoc uit - Op Times op tv Square wordt een vrouw het naakt in een tas tijdens aangetroffen. Ze kan op zich niets herinneren op tv van haar op verleden of met identiteit en haar lichaam is op volledig het bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens Deze op tv Jane Doe blijkt met haar meedogenloze uit vechtskills een soort het vrouwelijke Jason Bourne. van De op tv FBI ontdekt dat elke met tattoo een sleutel is door van tot het oplossen van op tv een misdrijf binnen uit een internationale uit criminele samenzwering.

Adoring op Suspect - door Op Times Square wordt een een vrouw op tv naakt in een van tas aangetroffen. Ze op tv kan zich niets op tv herinneren van haar tijdens verleden of identiteit en haar het lichaam is uit volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens een Deze Jane Doe blijkt met haar op meedogenloze vechtskills in een soort vrouwelijke Jason door Bourne. van De FBI tijdens ontdekt dat elke tattoo een sleutel op is tot het op oplossen van door een misdrijf binnen de een uit internationale criminele samenzwering.

augustus 2019
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord