Programma gemist?

In tijdens Memory - naar Op Times Square wordt een vrouw op tv naakt door in een tas aangetroffen. uit Ze van kan zich niets herinneren van de haar verleden of de identiteit en haar lichaam op tv is volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. met Deze Jane naar Doe het blijkt met haar uit meedogenloze vechtskills een soort in vrouwelijke Jason Bourne. De FBI in ontdekt dat het elke tattoo een tijdens sleutel is op tv tot het oplossen van van een misdrijf binnen een een internationale uit criminele samenzwering. In deze seizoensfinale naar jagen uit Jane en Weller Roman tijdens terug met naar waar het op tv allemaal begon... Kunnen ze hem eindelijk met op tv stoppen?

Defection - Op door Times in Square wordt een vrouw naakt op tv het in een tas aangetroffen. Ze in kan zich niets op herinneren van haar verleden uit of identiteit en met door haar lichaam is volledig bedekt van met mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane tijdens Doe blijkt met haar meedogenloze met uit vechtskills een soort op tv vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt in de dat elke tattoo een een sleutel is uit tot het oplossen van een misdrijf van binnen een internationale op tv criminele samenzwering. In in deze van aflevering wordt Jane gedwongen iemand op tv van uit haar verleden te rekruteren om het een op tv gevaarlijk verbond te een helpen sluiten.

Clamorous op Night - Op Times naar Square het wordt een vrouw op tv naakt in een tas uit aangetroffen. Ze het kan zich niets herinneren van haar van verleden naar of identiteit en uit haar lichaam is door volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. het tijdens Deze Jane Doe blijkt met haar de meedogenloze vechtskills een in soort vrouwelijke Jason de Bourne. in De FBI ontdekt op tv dat elke tattoo een sleutel door is tot het een oplossen de van een tijdens misdrijf binnen een internationale criminele op samenzwering. Het team staat een in voor een dodelijke bedreiging. Roman's de loyaliteiten worden op getest.

Mum's the Word tijdens - Op op Times Square wordt een op tv vrouw het naakt in een tijdens tas aangetroffen. Ze kan zich een niets herinneren van van haar met verleden of identiteit in en haar naar lichaam is volledig bedekt van met mysterieuze tijdens tatoeages. Deze Jane het Doe blijkt met haar meedogenloze uit vechtskills een met soort vrouwelijke Jason Bourne. De door FBI ontdekt dat tijdens elke tattoo van een sleutel is tot met het oplossen op tv van een misdrijf op tv binnen een in internationale criminele samenzwering. van Het FBI-team en Avery met wonen een gala bij tijdens dat wordt in georganiseerd door hun op doelwit van Hank Crawford in de hoop hem door te arresteren. in Roman groeit dichter naar een de op tv Crawfords.

Artful op tv Dodge - Op tijdens Times Square wordt een vrouw door naakt in op een tas aangetroffen. met Ze kan op zich niets tijdens herinneren van haar verleden of identiteit het en haar door lichaam op is volledig bedekt met naar mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe in blijkt met van haar meedogenloze vechtskills een naar soort naar vrouwelijke Jason Bourne. door De FBI uit ontdekt dat elke van tattoo een sleutel een is tot het oplossen van met een misdrijf binnen op een internationale criminele samenzwering. van door Een CIA-bron dreigt het tijdens team uit elkaar te door halen. De het positie van door Rich in de FBI wordt in het een twijfel getrokken. Roman en Crawford het brengen een dag op samen door onder vreemde tijdens tijdens omstandigheden.

Deductions - Op op Times van Square wordt een uit vrouw naakt in een van tas aangetroffen. naar Ze kan zich niets herinneren op van van haar verleden of identiteit door en haar op lichaam is volledig bedekt met een mysterieuze tatoeages. Deze tijdens Jane Doe uit blijkt met met haar meedogenloze vechtskills uit een soort vrouwelijke Jason Bourne. van De de FBI ontdekt dat de elke tattoo een sleutel tijdens is tot het oplossen op op tv van een misdrijf op binnen een internationale criminele samenzwering. van Het team moet beslissen van of uit hij een gevangene het vertrouwt die hen uit waarschuwt voor een uit gevaarlijke samenzwering. Zapata op tv zit gevangen tussen de een FBI en de door CIA.

Everlasting - op Op Times Square een wordt een vrouw naakt met in een tas in aangetroffen. Ze kan met zich niets de herinneren van haar verleden op of door identiteit en op tv haar lichaam is volledig bedekt met op tv tijdens mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt uit met door haar meedogenloze vechtskills een in soort vrouwelijke Jason van Bourne. op De FBI ontdekt dat elke door tattoo door een sleutel is een tot het oplossen van een misdrijf tijdens binnen in een internationale op criminele samenzwering. Wanneer Patterson's het onderzoek naar van een tatoeage resulteert in een met vreselijk incident, probeert het ze erachter te op tv komen wat het er mis is de gegaan. Al een snel realiseert ze het zich dat alles op tv niet is zoals het op tv lijkt.

Warning door Shot - Op Times met Square wordt op een vrouw naakt naar in een tas aangetroffen. Ze uit kan zich niets de herinneren van haar de verleden of identiteit naar en haar lichaam in is volledig bedekt door met het mysterieuze tatoeages. door Deze Jane Doe blijkt met naar haar op tv meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op Jason Bourne. De FBI op tv ontdekt dat elke op tv tattoo een sleutel naar door is tot het oplossen van een een op misdrijf binnen een uit internationale criminele samenzwering. Een verrassend een bezoek van op tv Nas leidt van het team om een gevaarlijk stuk een technologie te naar onderzoeken dat van werd gestolen door de naar NSA. Roman en Blake op een groeien steeds dichter naar in elkaar.

Two uit Legendary Chums - de Op Times Square wordt op tv een door vrouw naakt in een tas het aangetroffen. Ze de kan zich niets herinneren op tv van haar verleden of door in identiteit en haar lichaam is op volledig de bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane op door Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills naar een soort vrouwelijke in Jason door Bourne. De FBI door ontdekt dat op tv elke tattoo een sleutel is naar tot het oplossen van uit door een misdrijf binnen een naar internationale criminele een samenzwering.

Technology een Wizards - Op Times Square naar een wordt een vrouw naakt in een op tv tas aangetroffen. op Ze kan zich een niets herinneren met van haar verleden of met identiteit en haar lichaam in is naar volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. op Deze Jane Doe in blijkt met haar met op meedogenloze vechtskills een soort naar vrouwelijke Jason Bourne. de De FBI ontdekt dat van elke tattoo uit een sleutel de is tot het oplossen het van een misdrijf tijdens binnen een tijdens internationale criminele samenzwering.

Balance tijdens of Might - Op het Times Square wordt een uit vrouw in naakt in een tas op aangetroffen. Ze de kan zich niets met herinneren van haar naar verleden of de identiteit en haar met lichaam is volledig bedekt met van mysterieuze tatoeages. Deze Jane in Doe blijkt het met haar meedogenloze op vechtskills een het soort vrouwelijke Jason door Bourne. De FBI ontdekt dat op tv elke tattoo een tijdens van sleutel is tot het oplossen van door een misdrijf uit binnen een met internationale criminele een samenzwering.

Hot naar Burning Flames - de Op Times Square wordt op een met vrouw naakt in een tas aangetroffen. een Ze door kan zich het niets herinneren van op tv haar verleden of identiteit en haar uit lichaam op is volledig bedekt tijdens met mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane op tv Doe blijkt met in haar meedogenloze vechtskills een het soort vrouwelijke Jason tijdens Bourne. De een FBI ontdekt dat elke tattoo op tv een uit sleutel is tot het in oplossen van een misdrijf binnen door een internationale criminele uit het samenzwering.

City de Folk Under Wraps - uit Op Times de Square wordt een vrouw naakt de in in een tas aangetroffen. Ze met kan zich niets herinneren op tv van op tv haar verleden of identiteit en een haar door lichaam is volledig op tv bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze een Jane van Doe blijkt met haar het meedogenloze vechtskills een van soort op tv vrouwelijke Jason Bourne. De door FBI ontdekt dat elke met tattoo een het sleutel is tot het tijdens oplossen van een tijdens misdrijf binnen een uit internationale op criminele samenzwering.

Fix tijdens My Present Havoc - de Op Times het Square wordt op tv een vrouw naakt in een door tas aangetroffen. Ze kan uit zich niets herinneren op tv van haar met verleden of met identiteit en haar de lichaam is volledig bedekt op met mysterieuze tatoeages. Deze het het Jane Doe blijkt met op haar meedogenloze vechtskills een soort in vrouwelijke Jason met Bourne. De FBI met ontdekt dat elke het tattoo door een sleutel is tot het oplossen met van een met misdrijf binnen tijdens een internationale van criminele samenzwering.

Adoring Suspect - uit Op Times het Square wordt een vrouw met op tv naakt in een tas aangetroffen. Ze het kan tijdens zich niets herinneren van de haar met verleden of identiteit en in haar lichaam op is volledig bedekt met het mysterieuze tatoeages. het Deze Jane Doe blijkt met een haar meedogenloze vechtskills de een soort vrouwelijke Jason uit Bourne. De FBI op tv ontdekt dat op elke tattoo een van sleutel met is tot het oplossen van in een misdrijf het binnen een een internationale criminele samenzwering.

januari 2019
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord