Programma gemist?

In Memory - het Op Times met Square wordt op tv een vrouw naakt uit in een tas aangetroffen. tijdens Ze kan zich in niets herinneren uit van haar verleden of een identiteit en haar lichaam de in is volledig bedekt op tv met mysterieuze tatoeages. door Deze Jane Doe blijkt met haar door de meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason de Bourne. De FBI van een ontdekt dat elke tattoo tijdens een sleutel is tot het het de oplossen van een misdrijf binnen van een het internationale criminele samenzwering. In deze seizoensfinale de op jagen Jane en Weller in Roman terug naar waar het tijdens allemaal van begon... Kunnen het ze hem eindelijk een stoppen?

Defection - Op van Times Square wordt naar een vrouw naakt naar in in een tas aangetroffen. Ze kan door zich niets op tv herinneren van haar verleden de van of identiteit en haar lichaam een is volledig bedekt de met mysterieuze tatoeages. Deze op tv naar Jane Doe blijkt met haar meedogenloze door vechtskills een tijdens soort vrouwelijke Jason Bourne. uit De FBI uit ontdekt dat elke in tattoo een sleutel het is op tv tot het oplossen van een in misdrijf binnen de een internationale met criminele samenzwering. In naar deze aflevering wordt Jane naar gedwongen iemand uit haar met verleden een te rekruteren om op tv een gevaarlijk verbond te helpen door sluiten.

Clamorous een Night - Op de Times Square uit wordt een vrouw naakt tijdens in een tas aangetroffen. Ze een kan zich niets op van herinneren van haar verleden naar of identiteit een en haar lichaam is volledig van bedekt met uit mysterieuze tatoeages. op Deze Jane Doe blijkt met haar het naar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke uit Jason Bourne. De uit FBI ontdekt van dat elke tattoo een sleutel door is tot met het oplossen van een in misdrijf binnen het een internationale criminele samenzwering. de naar Het team staat voor een dodelijke door bedreiging. Roman's loyaliteiten tijdens worden in getest.

Mum's van the Word - Op tijdens Times door Square wordt een vrouw naakt van in een tas het aangetroffen. Ze in kan zich niets herinneren door van in haar verleden of identiteit en uit haar lichaam is volledig uit bedekt op tv met mysterieuze op tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met in haar meedogenloze met vechtskills een soort door vrouwelijke naar Jason Bourne. De FBI ontdekt dat de elke met tattoo een sleutel is tot met een het oplossen van een misdrijf door binnen van een internationale criminele samenzwering. Het FBI-team in en in Avery wonen een gala door bij dat een wordt georganiseerd door hun op doelwit Hank de Crawford in de in hoop hem te arresteren. Roman het op tv groeit dichter naar de van Crawfords.

Artful het Dodge - Op Times van Square wordt met een vrouw naakt in uit een tas naar aangetroffen. Ze uit kan zich niets herinneren van van haar verleden of identiteit naar en haar lichaam uit is uit volledig bedekt met op tv mysterieuze tatoeages. Deze Jane met Doe blijkt met haar op tv meedogenloze vechtskills van een tijdens soort vrouwelijke Jason Bourne. De uit FBI door ontdekt dat elke tattoo op een sleutel is naar tot het oplossen van de een het misdrijf binnen een internationale de criminele samenzwering. Een CIA-bron dreigt in het team uit in elkaar te halen. door De positie van op tv Rich in de tijdens FBI op tv wordt in twijfel met getrokken. Roman en Crawford brengen het een dag samen van door onder naar vreemde het omstandigheden.

Deductions - met Op het Times Square wordt een vrouw van naakt het in een tas aangetroffen. Ze kan het zich niets naar herinneren van haar verleden van of identiteit en op tv op tv haar lichaam is volledig bedekt met van mysterieuze tatoeages. Deze een Jane de Doe blijkt met haar meedogenloze op met vechtskills een soort vrouwelijke Jason tijdens Bourne. door De FBI ontdekt dat elke een tattoo een sleutel is met met tot het oplossen van een de misdrijf op tv binnen een internationale criminele samenzwering. van Het team moet beslissen op tv of hij een door door gevangene vertrouwt die het hen waarschuwt voor een gevaarlijke samenzwering. de door Zapata zit gevangen tussen de in FBI en de naar CIA.

Everlasting op - Op Times Square tijdens wordt een vrouw een naakt in een de tas aangetroffen. een Ze kan zich naar niets herinneren door van haar verleden het of identiteit en haar op lichaam is volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. Deze het in Jane Doe blijkt met haar meedogenloze van uit vechtskills een soort op vrouwelijke Jason Bourne. De naar FBI ontdekt dat een elke tattoo een sleutel naar is door tot het oplossen van een het misdrijf binnen uit een internationale criminele samenzwering. Wanneer met Patterson's onderzoek op naar een tatoeage de resulteert in een een vreselijk incident, probeert ze op tv erachter door te komen wat uit er mis is gegaan. met Al snel realiseert ze op tv zich een dat alles niet is met zoals het de lijkt.

Warning het Shot - het Op Times Square het wordt een vrouw naakt in een een tas op tv aangetroffen. Ze kan zich een niets naar herinneren van haar verleden of identiteit uit uit en haar lichaam is de volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. een Deze Jane Doe van blijkt met het haar meedogenloze in vechtskills een soort vrouwelijke de Jason Bourne. in De FBI met ontdekt dat elke tattoo een sleutel op een is tot het het oplossen van een misdrijf binnen een tijdens internationale criminele samenzwering. op Een verrassend bezoek uit van uit Nas leidt het de team om een gevaarlijk stuk het technologie te onderzoeken het een dat werd gestolen door de NSA. tijdens Roman uit en Blake groeien steeds in dichter naar in elkaar.

Two op tv Legendary Chums - Op de Times met Square wordt een vrouw naakt in in een tas op aangetroffen. met Ze kan zich niets herinneren van de haar uit verleden of op tv identiteit en haar lichaam op is volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. Deze Jane tijdens Doe blijkt met uit haar uit meedogenloze vechtskills in een soort vrouwelijke Jason Bourne. van De FBI ontdekt dat tijdens elke tattoo naar een sleutel op is tot uit het oplossen van op een misdrijf binnen een internationale criminele met uit samenzwering.

Technology Wizards door - Op Times door Square wordt de een vrouw in naakt in een tas aangetroffen. Ze een in kan zich niets de herinneren van haar op verleden of identiteit en haar lichaam uit is op volledig bedekt met mysterieuze met tatoeages. Deze in Jane Doe blijkt met de haar meedogenloze vechtskills een in soort in vrouwelijke Jason een Bourne. De FBI ontdekt dat met elke de tattoo een sleutel is met tot het oplossen van een tijdens misdrijf binnen een een internationale criminele naar samenzwering.

Balance of Might van - op Op Times Square wordt in een vrouw naakt in in een tas aangetroffen. tijdens door Ze kan zich niets herinneren van op haar op verleden of identiteit naar en haar door lichaam is volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. Deze het Jane Doe de blijkt met haar op meedogenloze vechtskills een soort tijdens vrouwelijke Jason Bourne. op De FBI ontdekt naar dat elke door tattoo een sleutel is tot de het oplossen uit van door een misdrijf binnen een uit internationale criminele door samenzwering.

Hot uit Burning Flames - Op van Times Square wordt een tijdens vrouw naakt in uit een tas naar aangetroffen. op tv Ze kan zich niets herinneren van door haar verleden op tv of identiteit en op tv haar door lichaam is volledig in bedekt met mysterieuze uit tatoeages. Deze Jane uit Doe blijkt met haar meedogenloze de vechtskills een het soort vrouwelijke Jason het Bourne. De op tv FBI ontdekt dat tijdens elke tattoo een sleutel is door tot op tv het oplossen van een misdrijf de binnen een de internationale criminele naar samenzwering.

City Folk Under het op tv Wraps - Op Times Square naar wordt een op tv vrouw naakt in een met tas aangetroffen. Ze kan een zich niets een herinneren van naar haar verleden of identiteit en in het haar lichaam is volledig bedekt naar met mysterieuze tatoeages. met Deze Jane tijdens Doe blijkt met haar de meedogenloze vechtskills een naar soort vrouwelijke op tv Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt dat uit elke tattoo in een sleutel is tot in het oplossen van een misdrijf tijdens de binnen een internationale criminele een samenzwering.

Fix tijdens My Present op tv Havoc - Op Times Square op tv wordt een vrouw naakt het in een tas een aangetroffen. Ze kan op zich tijdens niets herinneren van haar naar verleden of naar identiteit en haar door lichaam is tijdens volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. naar Deze Jane Doe blijkt door van met haar meedogenloze door vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne. op tv De FBI met ontdekt dat in elke tattoo een van sleutel is tot het op tv oplossen van een de misdrijf binnen op tv een internationale criminele door samenzwering.

Adoring Suspect - met Op Times Square naar wordt een op tv vrouw naakt in uit een op tas aangetroffen. Ze kan zich op niets herinneren uit van haar van verleden of identiteit van en haar lichaam is volledig bedekt door met op mysterieuze tatoeages. door Deze Jane Doe blijkt op tv met haar meedogenloze vechtskills een door van soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI met ontdekt dat elke op tattoo een sleutel uit is tot door het oplossen uit van een misdrijf binnen het een internationale criminele door samenzwering.

april 2021
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!