Programma gemist?

In Memory in - op tv Op Times Square wordt door een vrouw naakt in tijdens een door tas aangetroffen. Ze kan zich in niets herinneren het van haar tijdens verleden of identiteit en haar in lichaam naar is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. een Deze Jane Doe door op tv blijkt met haar meedogenloze vechtskills een met soort naar vrouwelijke Jason Bourne. De het FBI ontdekt dat van elke tattoo een door sleutel is de tot het oplossen van een het misdrijf binnen in een internationale criminele samenzwering. met In met deze seizoensfinale het jagen Jane en Weller met Roman terug naar waar het een naar allemaal begon... Kunnen ze hem een eindelijk in stoppen?

Defection - de Op Times Square door wordt een vrouw de naakt in een uit tas aangetroffen. uit Ze kan op tv zich niets herinneren van haar verleden de of op identiteit en haar met lichaam is de volledig bedekt met mysterieuze tijdens tatoeages. Deze Jane Doe blijkt op tv met haar op tv meedogenloze op tv vechtskills een soort vrouwelijke Jason met Bourne. in De FBI ontdekt dat op elke tattoo het een sleutel is een tot het oplossen van een door misdrijf uit binnen een internationale criminele het samenzwering. In deze het aflevering wordt Jane gedwongen van iemand uit haar verleden door te rekruteren in om een gevaarlijk op verbond een te helpen sluiten.

Clamorous het Night - Op Times met Square wordt tijdens een vrouw naakt in een het tas tijdens aangetroffen. Ze kan zich niets een herinneren van in haar verleden op tv of identiteit de en haar lichaam is volledig bedekt tijdens met mysterieuze tatoeages. uit Deze uit Jane Doe blijkt met met haar meedogenloze vechtskills een het door soort vrouwelijke Jason Bourne. het De FBI ontdekt van dat elke tattoo een met sleutel is naar tot het oplossen van een in met misdrijf binnen een internationale criminele tijdens samenzwering. Het tijdens team staat de voor een dodelijke bedreiging. Roman's naar loyaliteiten worden een getest.

Mum's op the Word van - Op Times Square tijdens wordt een vrouw van naakt in een tas in aangetroffen. Ze kan zich op tv naar niets herinneren van haar verleden uit of identiteit het en haar lichaam is uit volledig bedekt van met mysterieuze tatoeages. Deze het Jane Doe blijkt met het haar een meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op tv Jason uit Bourne. De FBI van ontdekt dat elke tattoo uit een sleutel de is tot het door oplossen van een misdrijf binnen van een op internationale criminele samenzwering. Het de FBI-team en door Avery wonen een gala bij naar dat het wordt georganiseerd door hun het doelwit Hank Crawford de in de hoop hem door te arresteren. Roman van groeit dichter naar de de het Crawfords.

Artful Dodge - tijdens in Op Times Square wordt een op vrouw naakt in een naar het tas aangetroffen. Ze kan zich niets uit de herinneren van haar van verleden of identiteit naar en haar lichaam is uit volledig bedekt met door mysterieuze tatoeages. de Deze Jane Doe blijkt op met haar een meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op Jason in Bourne. De FBI ontdekt dat elke op tv op tv tattoo een sleutel is tijdens tot het oplossen van een van misdrijf binnen een tijdens internationale criminele naar samenzwering. naar Een CIA-bron dreigt het team naar uit in elkaar te halen. een De positie van Rich in op de het FBI wordt in twijfel getrokken. op Roman en Crawford brengen een een dag samen het door onder vreemde met door omstandigheden.

Deductions - een Op Times Square van wordt met een vrouw naakt in naar een tas aangetroffen. Ze kan op tv zich niets in herinneren van haar verleden de of tijdens identiteit en haar tijdens lichaam is volledig de bedekt met mysterieuze uit tatoeages. Deze Jane op Doe blijkt met haar tijdens meedogenloze vechtskills een soort in vrouwelijke Jason Bourne. naar De door FBI ontdekt dat elke tijdens tattoo een sleutel is met tot het oplossen met naar van een misdrijf binnen een internationale uit op tv criminele samenzwering. Het naar team moet beslissen of hij op een gevangene vertrouwt die op hen waarschuwt voor van het een gevaarlijke samenzwering. Zapata zit uit gevangen tussen met de FBI en de de CIA.

Everlasting uit - Op Times een Square wordt een vrouw in naakt in een in tas aangetroffen. Ze kan met op zich niets herinneren op tv van haar verleden of identiteit en met de haar lichaam is volledig in bedekt met mysterieuze tatoeages. naar Deze in Jane Doe blijkt met op tv haar meedogenloze vechtskills een soort door vrouwelijke in Jason Bourne. De FBI ontdekt naar op dat elke tattoo een sleutel is een tot het oplossen tijdens van een misdrijf een binnen een internationale de criminele naar samenzwering. Wanneer Patterson's tijdens onderzoek naar van een tatoeage resulteert in op tv een vreselijk incident, op tv probeert ze erachter een te komen in wat er mis is gegaan. Al naar het snel realiseert ze zich de dat alles niet van is zoals tijdens het lijkt.

Warning het Shot - naar Op Times Square wordt een door vrouw naakt met in een tas aangetroffen. Ze een kan tijdens zich niets door herinneren van haar verleden of identiteit een en in haar lichaam een is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. de Deze Jane het Doe blijkt een met haar meedogenloze vechtskills met een tijdens soort vrouwelijke Jason op Bourne. De FBI ontdekt op tv dat elke tattoo een op tv sleutel is naar tot het oplossen van een op tv een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. naar met Een verrassend bezoek van Nas naar leidt het team om in tijdens een gevaarlijk stuk op technologie te onderzoeken door dat werd gestolen door de NSA. op tv Roman en Blake het met groeien steeds dichter het naar elkaar.

Two tijdens Legendary Chums - Op Times een Square naar wordt een vrouw van naakt in een tas tijdens aangetroffen. Ze kan zich op niets herinneren op van haar verleden op of identiteit en haar het lichaam is volledig naar bedekt op tv met mysterieuze tatoeages. Deze de Jane Doe blijkt het met haar naar meedogenloze vechtskills een soort naar vrouwelijke van Jason Bourne. De FBI ontdekt de dat elke in tattoo een sleutel is het tot uit het oplossen van een misdrijf binnen het een internationale naar criminele uit samenzwering.

Technology op Wizards - Op Times Square met wordt een van vrouw naakt in een van tas aangetroffen. door Ze kan zich van niets met herinneren van haar verleden met of identiteit en haar lichaam naar is tijdens volledig bedekt met mysterieuze uit tatoeages. Deze Jane naar Doe blijkt met van haar op meedogenloze vechtskills een door soort vrouwelijke Jason Bourne. De naar FBI ontdekt dat elke met tattoo een sleutel naar is tot naar het oplossen op van een een misdrijf binnen een internationale criminele het samenzwering.

Balance tijdens of Might - Op door Times Square wordt een op tv vrouw naakt in van een tas uit aangetroffen. Ze kan van zich de niets herinneren van haar op tv verleden of identiteit met en haar lichaam is naar volledig bedekt met mysterieuze een tatoeages. op tv Deze Jane uit Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills met een soort vrouwelijke de Jason in Bourne. De FBI ontdekt dat in tijdens elke tattoo een sleutel is tot een het oplossen op van een misdrijf binnen door een de internationale criminele in samenzwering.

Hot op tv Burning Flames - op Op Times Square tijdens wordt een door vrouw naakt in een tas aangetroffen. in Ze de kan zich niets herinneren van van haar verleden door of een identiteit en haar lichaam is op volledig bedekt tijdens met mysterieuze tatoeages. Deze op tv Jane Doe blijkt door met haar door meedogenloze vechtskills een soort uit vrouwelijke Jason Bourne. tijdens De FBI de ontdekt dat elke tattoo naar een op tv sleutel is tot het oplossen van naar een misdrijf tijdens binnen de een internationale criminele in samenzwering.

City in Folk Under een Wraps - Op op Times Square wordt een vrouw naakt op in naar een tas met aangetroffen. Ze kan zich in niets herinneren van haar verleden op tv of een identiteit en haar een lichaam is volledig bedekt met met mysterieuze tatoeages. Deze op Jane Doe door blijkt de met haar meedogenloze op vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne. het De FBI van ontdekt dat de elke tattoo een sleutel het is tot het oplossen in van op tv een misdrijf binnen een internationale tijdens criminele op tv samenzwering.

Fix My Present op Havoc - Op op tv met Times Square wordt een vrouw naakt door in in een tas aangetroffen. Ze het kan zich niets een herinneren van met haar verleden of identiteit tijdens en het haar lichaam is volledig de bedekt met mysterieuze tatoeages. op Deze Jane Doe met blijkt met haar meedogenloze naar vechtskills een de soort vrouwelijke naar Jason Bourne. De FBI ontdekt naar dat elke in tattoo een sleutel naar is tot het oplossen door van de een misdrijf het binnen een internationale in criminele samenzwering.

Adoring Suspect een - tijdens Op Times Square een wordt een vrouw naakt in een uit in tas aangetroffen. Ze kan zich uit niets herinneren van haar door verleden of van identiteit en haar lichaam van door is volledig bedekt met in mysterieuze tatoeages. het Deze Jane Doe blijkt met tijdens haar meedogenloze tijdens vechtskills een soort vrouwelijke een Jason Bourne. naar De FBI ontdekt dat elke naar tattoo een sleutel uit is tot het tijdens oplossen van het een misdrijf binnen een naar internationale criminele met samenzwering.

januari 2020
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!