Programma gemist?

In het Memory - Op Times Square uit wordt een een vrouw naakt door in een uit tas aangetroffen. Ze op tv kan zich niets op tv herinneren van haar verleden of een identiteit en uit haar lichaam is volledig van bedekt met naar mysterieuze tatoeages. Deze een Jane Doe tijdens blijkt met haar meedogenloze vechtskills tijdens een uit soort vrouwelijke Jason tijdens Bourne. De FBI ontdekt dat op tv elke tattoo een sleutel uit op is tot het oplossen van op een misdrijf van binnen een internationale criminele in samenzwering. In deze op tv seizoensfinale jagen Jane het en Weller Roman op tv terug naar waar een het allemaal begon... Kunnen de ze uit hem eindelijk op stoppen?

Defection - Op van Times Square wordt met een de vrouw naakt in een op tas aangetroffen. Ze kan op zich niets het herinneren van van haar verleden of identiteit door en haar lichaam is het een volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. naar Deze tijdens Jane Doe blijkt met met haar meedogenloze op tv vechtskills een soort vrouwelijke op tv Jason Bourne. op De FBI ontdekt dat door elke tattoo een sleutel is naar tot het oplossen met een van een misdrijf naar binnen een internationale criminele van samenzwering. In deze aflevering uit wordt Jane gedwongen iemand met uit haar tijdens verleden te het rekruteren om een op tv gevaarlijk verbond te helpen tijdens sluiten.

Clamorous door Night - Op Times Square op tv op wordt een vrouw naakt op tv in een tas aangetroffen. de Ze kan zich niets tijdens herinneren van haar een met verleden of identiteit en haar een lichaam van is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. tijdens met Deze Jane Doe tijdens blijkt met haar van meedogenloze vechtskills een het soort vrouwelijke Jason Bourne. De uit FBI ontdekt dat elke een tattoo de een sleutel is in tot het oplossen van de een misdrijf uit binnen een een internationale criminele samenzwering. Het tijdens team staat voor een dodelijke met naar bedreiging. Roman's loyaliteiten door worden getest.

Mum's the met Word - Op de Times Square wordt een het tijdens vrouw naakt in een uit tas aangetroffen. Ze kan het zich niets herinneren van naar haar verleden door of identiteit door en haar lichaam naar is volledig bedekt met mysterieuze uit uit tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met een haar het meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op tv Jason Bourne. De uit FBI in ontdekt dat elke van tattoo een sleutel is tijdens tot van het oplossen van met een misdrijf binnen een internationale naar criminele samenzwering. Het op FBI-team tijdens en Avery wonen een gala bij het dat een wordt georganiseerd door het hun doelwit Hank Crawford door in in de hoop hem te arresteren. een Roman groeit dichter tijdens naar de tijdens Crawfords.

Artful Dodge naar - tijdens Op Times Square wordt een met vrouw naakt in uit een tas aangetroffen. Ze een de kan zich niets herinneren in van haar verleden of identiteit een en naar haar lichaam is van volledig bedekt uit met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe tijdens blijkt met haar met meedogenloze door vechtskills een van soort vrouwelijke Jason Bourne. tijdens De FBI ontdekt dat een elke met tattoo een sleutel een is tot het de oplossen van een misdrijf in binnen een internationale uit criminele samenzwering. Een het CIA-bron dreigt het team het uit elkaar te van halen. De positie uit van door Rich in de FBI wordt in door op twijfel getrokken. Roman en Crawford brengen op een de dag samen door onder door vreemde een omstandigheden.

Deductions - een Op Times Square naar wordt van een vrouw naakt in in een tas aangetroffen. Ze op kan zich niets uit herinneren van haar een verleden uit of identiteit en haar naar lichaam is op tv volledig bedekt met op tv mysterieuze tatoeages. Deze Jane uit Doe blijkt met haar meedogenloze door vechtskills een soort tijdens vrouwelijke Jason Bourne. op tv De FBI ontdekt van dat elke door tattoo door een sleutel is op tot het oplossen van op tv een misdrijf binnen een tijdens internationale criminele samenzwering. Het een in team moet beslissen of hij een een de gevangene vertrouwt die hen een waarschuwt voor een gevaarlijke samenzwering. het Zapata zit gevangen naar tussen de FBI op en de het CIA.

Everlasting naar - Op op Times Square wordt een het vrouw naakt in met een tas aangetroffen. Ze kan op tv zich in niets herinneren van haar in verleden of uit identiteit en in haar lichaam is volledig bedekt met van mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane uit Doe blijkt door met haar meedogenloze een vechtskills een soort vrouwelijke Jason het Bourne. het De FBI ontdekt dat op elke tattoo van een sleutel is tot op het oplossen van een uit misdrijf de binnen een internationale criminele samenzwering. van Wanneer Patterson's onderzoek naar met een tatoeage uit resulteert in een vreselijk op het incident, probeert ze erachter te komen van wat er mis op is naar gegaan. Al in snel realiseert ze een zich dat alles niet is op zoals het het lijkt.

Warning het Shot - Op van Times Square wordt een vrouw op naakt in een een de tas aangetroffen. Ze kan zich niets uit herinneren van het haar verleden met of identiteit en haar in lichaam is het volledig bedekt van met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe de blijkt op tv met haar meedogenloze vechtskills een het soort vrouwelijke Jason op uit Bourne. De FBI ontdekt dat elke in tattoo met een sleutel in is tot het oplossen door van een misdrijf binnen een een internationale tijdens criminele samenzwering. het Een verrassend bezoek van Nas leidt een het op tv team om tijdens een gevaarlijk stuk door technologie te onderzoeken dat werd tijdens gestolen door de NSA. de Roman op tv en Blake groeien op steeds dichter naar in elkaar.

Two een Legendary Chums - Op op tv Times Square van wordt een met vrouw naakt in een naar tas aangetroffen. het Ze kan zich niets herinneren in van haar verleden door of identiteit en haar op tv lichaam is naar volledig bedekt met op tv mysterieuze tatoeages. Deze Jane een Doe blijkt met de haar op tv meedogenloze vechtskills de een soort vrouwelijke tijdens Jason Bourne. De FBI tijdens ontdekt dat elke op tv tattoo een sleutel is tot van het oplossen van uit een misdrijf binnen op een internationale criminele een in samenzwering.

Technology Wizards - een tijdens Op Times Square op wordt een vrouw op naakt in een tas aangetroffen. Ze uit kan zich niets met herinneren van tijdens haar in verleden of identiteit en naar haar lichaam is volledig bedekt met met mysterieuze tatoeages. een Deze Jane op Doe blijkt met op tv haar in meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke van Jason Bourne. De FBI met ontdekt dat elke tijdens van tattoo een sleutel is op tv tot het oplossen van een tijdens misdrijf binnen naar een internationale de criminele samenzwering.

Balance tijdens of Might op tv - Op Times Square wordt naar een tijdens vrouw naakt in een uit tas aangetroffen. Ze kan op tv zich niets met herinneren van haar verleden van of identiteit in en haar lichaam van is volledig naar bedekt met mysterieuze tatoeages. in Deze Jane Doe blijkt met uit met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke op Jason Bourne. De naar op tv FBI ontdekt dat elke tattoo op tv een sleutel uit is tot van het oplossen van een misdrijf op tv binnen een een internationale criminele met samenzwering.

Hot het Burning Flames - Op door Times Square wordt een met door vrouw naakt in een de tas aangetroffen. Ze kan tijdens zich niets herinneren van van haar verleden of van het identiteit en haar van lichaam is volledig bedekt het met mysterieuze tatoeages. Deze een Jane op Doe blijkt met uit haar meedogenloze vechtskills het een soort vrouwelijke Jason Bourne. De in het FBI ontdekt dat elke het tattoo een sleutel is op tv tot in het oplossen van het een misdrijf binnen een internationale criminele in tijdens samenzwering.

City het Folk Under Wraps tijdens - Op Times Square wordt op een vrouw uit naakt in een tas de aangetroffen. Ze kan uit zich niets herinneren met van van haar verleden of identiteit op tv en door haar lichaam is volledig het bedekt met mysterieuze van tatoeages. Deze Jane Doe blijkt naar op met haar meedogenloze vechtskills een soort een vrouwelijke van Jason Bourne. De FBI door ontdekt dat op elke tattoo een sleutel door is tot in het oplossen van een misdrijf het binnen een internationale van met criminele samenzwering.

Fix het My Present Havoc uit - Op Times Square uit wordt een met vrouw naakt in naar een tas aangetroffen. tijdens Ze kan zich uit niets herinneren in van haar verleden of naar identiteit en door haar lichaam is volledig bedekt uit met mysterieuze tatoeages. Deze naar Jane door Doe blijkt met in haar meedogenloze vechtskills een soort in vrouwelijke op tv Jason Bourne. De FBI op tv ontdekt dat van elke tattoo in een sleutel is in tot het oplossen op van een misdrijf binnen een naar internationale criminele van samenzwering.

Adoring naar Suspect - tijdens Op Times Square door wordt een vrouw naakt in een door tas in aangetroffen. Ze kan zich tijdens niets herinneren de van haar verleden of uit identiteit en haar lichaam tijdens is volledig bedekt van met mysterieuze in tatoeages. Deze uit Jane Doe in blijkt met haar met meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason op uit Bourne. De FBI uit ontdekt dat elke op tattoo een sleutel is een tot het oplossen van op tv een van misdrijf binnen een internationale tijdens criminele samenzwering.

november 2018
15-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

In Memory - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

15-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Defection - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze...

01-11-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Clamorous Night - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

01-11-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Mum's the Word - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedoge...

25-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Artful Dodge - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

25-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Deductions - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloz...

18-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Everlasting - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenlo...

18-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Warning Shot - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenl...

11-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Two Legendary Chums - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar me...

11-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Technology Wizards - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

04-10-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Balance of Might - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedo...

04-10-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Hot Burning Flames - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar mee...

27-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

City Folk Under Wraps - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar ...

27-09-2018 20:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Fix My Present Havoc - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar m...

20-09-2018 21:30

Blindspot

Blindspot - Blindspot

Adoring Suspect - Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blindspot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blindspot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blindspot bij Blindspot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blindspot. Heb je een uitzending van Blindspot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blindspot gemist

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam ...

Uitzending gemist van Blindspot? Hier kun je alle uitzendingen van Blindspot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 61
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord