Programma gemist?

Seizoen uit 4 - Aflevering 2 uit - Verslag in van de Champions door League of met Darts, die in het Engelse door Leicester wordt het gehouden. De top acht van een naar de wereld strijdt eerst in een twee groepen tegen met elkaar, waarna de beste naar spelers via het een tijdens knock-out naar de finale op tv gaan

Verslag de van de van Champions League of Darts, die op in het de Engelse Leicester met wordt gehouden. De uit top acht van de wereld strijdt het eerst in op tv twee groepen tegen uit elkaar, waarna het de beste spelers met via een op tv knock-out naar de finale het gaan.

Verslag van de naar Champions League of tijdens Darts vanuit de door Engelse badplaats Brighton. het De top acht door van de de wereld strijdt eerst het in op tv twee groepen tegen elkaar, van waarna de beste spelers van via een uit knock-out naar de finale naar gaan.

Verslag een van de Champions League op of Darts door vanuit de Engelse badplaats Brighton. een De top acht in van de wereld door strijdt van eerst in met twee groepen tegen elkaar, waarna het de beste spelers via een een knock-out met naar tijdens de finale gaan.

Verslag van op de Champions League of tijdens Darts. In het Wales komt de top uit acht tijdens van de in wereld in actie, de verdeeld over twee poules. tijdens Na de groepswedstrijden op wordt in een de knock-outformat bepaald wie de de opvolger wordt van het Phil naar Taylor.

Vanavond op start de Champions League of met Darts, in het nieuwste het tv-toernooi op de door dartskalender. In Wales komt de in top acht van de uit wereld van in actie, verdeeld over twee naar poules. de Na de groepswedstrijden wordt uit in een knock-outformat uit bepaald wie met de opvolger wordt van het regerend door kampioen Phil Taylor. De partijen van door vanavond: Peter Wright het - Dave Chisnall Gary Anderson met - van Mensur Suljovic Phil Taylor - Adrian door Lewis Michael op van Gerwen - Raymond van op tv Barneveld

oktober 2019
20-10-2019 18:00

Champions League Of Darts

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts - Champions League Of Darts

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Verslag van de Champions League of Darts, die in het Engelse Leicester wordt gehouden. De top acht van de wereld strijdt eerst in twee groepen tegen elkaar, waarna de beste spelers via een knock-out naar de finale...

19-10-2019 17:59

Afl. 1

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts - Afl. 1

Verslag van de Champions League of Darts, die in het Engelse Leicester wordt gehouden. De top acht van de wereld strijdt eerst in twee groepen tegen elkaar, waarna de beste spelers via een knock-out naar de finale gaan.

23-09-2018 18:00

Afl. 2

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts - Afl. 2

Verslag van de Champions League of Darts vanuit de Engelse badplaats Brighton. De top acht van de wereld strijdt eerst in twee groepen tegen elkaar, waarna de beste spelers via een knock-out naar de finale gaan.

22-09-2018 18:12

Afl. 1

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts - Afl. 1

Verslag van de Champions League of Darts vanuit de Engelse badplaats Brighton. De top acht van de wereld strijdt eerst in twee groepen tegen elkaar, waarna de beste spelers via een knock-out naar de finale gaan.

17-09-2017 18:54

Afl. 2

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts - Afl. 2

Verslag van de Champions League of Darts. In Wales komt de top acht van de wereld in actie, verdeeld over twee poules. Na de groepswedstrijden wordt in een knock-outformat bepaald wie de opvolger wordt van Phil Taylor.

16-09-2017 18:55

Live: Champions League Of Darts

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts - Live: Champions League Of Darts

Vanavond start de Champions League of Darts, het nieuwste tv-toernooi op de dartskalender. In Wales komt de top acht van de wereld in actie, verdeeld over twee poules. Na de groepswedstrijden wordt in een knock-outformat bepaald wie de opvo...

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: Champions League Of Darts de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: Champions League Of Darts bij RTL 7 Darts: Champions League Of Darts liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: Champions League Of Darts. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: Champions League Of Darts gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: Champions League Of Darts gemist

Verslag van de Champions League of Darts, een nieuw toernooi op de dartskalender. De top acht van de wereld neemt het in twee groepsfasen tegen elkaar op, waarna de beste vier bepalen wie de beker omhoog mag houden.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: Champions League Of Darts? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: Champions League Of Darts kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!