Programma gemist?

Onlineprogramma waarin een door icoon van van de Nederlandse televisie voor op tv één dag van een werkzaamheden uit mixt met het een YouTube-ster en door vice versa. Dit zorgt het voor bijzonder op hilarische taferelen.

september 2021
01-10-2016 16:22

Afl. 1

The Mix Up - Afl. 1

Onlineprogramma waarin een icoon van de Nederlandse televisie voor één dag van werkzaamheden mixt met een YouTube-ster en vice versa. Dit zorgt voor bijzonder hilarische taferelen.

The Mix Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Mix Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Mix Up bij The Mix Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Mix Up. Heb je een uitzending van The Mix Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Mix Up gemist

Onlineprogramma waarin een icoon van de Nederlandse televisie voor één dag van werkzaamheden mixt met een YouTube-ster en vice versa. Henny Huisman die in zijn eigen woonplaats een prank uithaalt, terwijl Kaj van der Ree een miniplaybackshow dient te organiseren op een vakantiepark. Naast Henny en Kaj mixen Bobbie Bodt en Bartho Braat, Thomas Cox en Mari van de Ven, Monica Geuze en Hakim Traïdia, Catherine Keyl en Nanne Meijer en Kaj Gorgels met Dennis Wilt. Dit zorgt voor bijzonder hilarische taferelen.

Uitzending gemist van The Mix Up? Hier kun je alle uitzendingen van The Mix Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2016 om 16:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!