Programma gemist?

In het deze eindejaarscompilatie op tv zie je de leukste naar en meest bijzondere momenten uit op tv op tv twaalf afleveringen BZT Muziek door Show.

Eddie speelt op van de piano van met Arthur en Lucas in Jussen, Yvana door danst met Igone tijdens de Jongh, met emigrerende juf Saskia naar krijgt een kerstdiner van haar door klas en in Douwe... In deze tijdens laatste aflevering naar speelt Eddie met de sterren van de hemel door op de door piano met Arthur en de Lucas Jussen, danst Yvana in met Igone uit de Jongh, met krijgt emigrerende juf Saskia een naar kerstdiner van haar uit klas met en treedt een Douwe Bob op voor naar oma Lia!

Lies van speelt op van de instrumenten van een een orkest, Luuk en op tv Stijn maken een echte disco het van van de show, Bo op duikt in een pot de met in crème en Suzanne slaapt op met een in o... Lies speelt op de uit instrumenten naar van een orkest, Luuk en Stijn op tv maken in een echte op disco van de show, Bo een duikt in het een pot met crème en door Suzanne slaapt op tv op een omdraaibaar tijdens stapelbed!

Programma waarin gekke, naar lieve en tijdens bijzondere wensen een van kinderen (en hun uit ouders) in vervulling met gaan.

Programma tijdens waarin gekke, naar lieve en bijzondere wensen van kinderen uit met (en hun ouders) in door vervulling gaan.

Programma waarin op tv gekke, het lieve en bijzondere van wensen van kinderen het (en hun ouders) in door vervulling gaan.

Programma naar waarin gekke, van lieve en bijzondere het wensen van kinderen (en de hun ouders) in in vervulling gaan.

Programma waarin de gekke, lieve en de bijzondere wensen op tv van kinderen (en hun met ouders) in vervulling met gaan. Niets is onmogelijk, tijdens alles het kan in de in BZT Muziek Show... een Programma waarin gekke, naar lieve en bijzondere in wensen van tijdens kinderen (en hun in ouders) in vervulling gaan. Niets is van onmogelijk, tijdens alles kan de in de BZT de Muziek Show. In deze aflevering: pimpen een door Jelmer en Rens de de auto van hun moeder, tijdens eten Mees tijdens en Senne als holbewoner en op tv drumt Sem met de de Drums United! Presentatie Pepijn Gunneweg & op tv Jetske van de den Elsen.

Programma in waarin gekke, in lieve en bijzondere wensen van kinderen tijdens (en een hun ouders) in vervulling uit gaan.

Programma waarin gekke, het lieve en op tv bijzondere door wensen van kinderen (en van hun ouders) in naar vervulling gaan.

Welke klas op tv mag er meedoen met van de BZT Band uit XXL en optreden tijdens met voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit op tv Hilvarenbeek, CBS De tijdens Wendakker uit Zwolle door op en d... Welke een klas mag er meedoen met de uit met BZT Band XXL en optreden voor uit Koningin Máxima? Basisschool op tv Starrebos uit Hilvarenbeek, op tv het CBS De Wendakker uit op tv Zwolle en de Groningse naar Schoolvereniging uit Groningen strijden in tegen tijdens elkaar in de op categorie Orkest. Ze met worden aangemoedigd door hun held: de Tania Kross! Natuurlijk met worden ook van weer naar de mooiste, gekste en met ontroerendste wensen door vervuld.

oktober 2021
31-12-2016 17:25

Compilatie

BZT Muziek Show - Compilatie

In deze eindejaarscompilatie zie je de leukste en meest bijzondere momenten uit twaalf afleveringen BZT Muziek Show.

17-12-2016 19:00

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Eddie speelt op de piano met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst met Igone de Jongh, emigrerende juf Saskia krijgt een kerstdiner van haar klas en Douwe... In deze laatste aflevering speelt Eddie de sterren van de hemel op de piano met Arth...

10-12-2016 18:55

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco van de show, Bo duikt in een pot met crème en Suzanne slaapt op een o... Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco v...

03-12-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

26-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

19-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Rap"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Rap"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

12-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

05-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Popband"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Popband"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan in de BZT Muziek Show... Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in v...

29-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

22-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

15-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Orkest"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Orkest"

Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS De Wendakker uit Zwolle en d... Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basi...

BZT Muziek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BZT Muziek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BZT Muziek Show bij BZT Muziek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BZT Muziek Show. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BZT Muziek Show gemist

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BZT Muziek Show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Hier kun je alle uitzendingen van BZT Muziek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!