Programma gemist?

In uit deze eindejaarscompilatie zie je de met leukste naar en meest de bijzondere momenten uit twaalf afleveringen tijdens BZT Muziek naar Show.

Eddie in speelt op de piano door met Arthur met en Lucas Jussen, Yvana op tv danst met van Igone de Jongh, op emigrerende juf Saskia krijgt een naar een kerstdiner van haar klas de en Douwe... In deze laatste uit aflevering speelt in Eddie de uit sterren van de uit hemel op de piano met op tv Arthur en het Lucas Jussen, danst Yvana het met met Igone de Jongh, krijgt emigrerende op tv een juf Saskia een kerstdiner van op haar op tv klas en treedt Douwe Bob op tv op het voor oma Lia!

Lies op tv speelt op op de instrumenten van een op orkest, Luuk en Stijn maken het een echte de disco van het de show, het Bo duikt in een pot met met crème en Suzanne in slaapt op een het o... Lies op speelt op de van instrumenten op tv van een orkest, Luuk en tijdens Stijn het maken een echte disco op tv van de show, Bo duikt een in een pot naar met crème een en op tv Suzanne slaapt op een omdraaibaar naar stapelbed!

Programma uit waarin gekke, lieve tijdens en bijzondere wensen van kinderen van (en hun ouders) tijdens op tv in vervulling gaan.

Programma waarin in gekke, uit lieve en bijzondere naar wensen van kinderen (en hun op ouders) in vervulling op gaan.

Programma waarin het gekke, lieve en bijzondere door wensen van een kinderen het (en hun ouders) met in vervulling gaan.

Programma waarin gekke, uit lieve tijdens en bijzondere wensen op tv van kinderen (en hun ouders) door in vervulling met gaan.

Programma in waarin gekke, lieve en door bijzondere wensen tijdens van kinderen in (en hun ouders) in vervulling uit gaan. van Niets is onmogelijk, door alles kan in de BZT het Muziek Show... op Programma waarin door gekke, lieve en bijzondere wensen van van kinderen het (en hun ouders) in tijdens vervulling gaan. Niets is met onmogelijk, alles in kan in de in BZT Muziek de Show. In deze aflevering: pimpen door Jelmer en in Rens de auto op tv van hun in moeder, eten Mees en uit Senne als de holbewoner en door drumt Sem met Drums United! Presentatie een Pepijn uit Gunneweg & Jetske de van den Elsen.

Programma waarin naar gekke, lieve en door bijzondere wensen uit van kinderen (en hun ouders) het in op tv vervulling gaan.

Programma uit waarin gekke, lieve en in bijzondere wensen van kinderen uit (en de hun ouders) van in vervulling gaan.

Welke klas met mag er meedoen met op met de BZT Band XXL en op optreden door voor Koningin Máxima? door Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, op CBS De Wendakker uit Zwolle op en van d... Welke klas met mag er meedoen met met de BZT Band door XXL en optreden voor het Koningin Máxima? Basisschool door Starrebos de uit Hilvarenbeek, CBS De uit Wendakker met uit Zwolle en naar de Groningse Schoolvereniging tijdens uit Groningen strijden tegen door elkaar in naar de categorie Orkest. Ze het worden aangemoedigd door op tv hun held: Tania op Kross! Natuurlijk worden in ook weer de op mooiste, gekste en ontroerendste tijdens wensen van vervuld.

juni 2020
31-12-2016 17:25

Compilatie

BZT Muziek Show - Compilatie

In deze eindejaarscompilatie zie je de leukste en meest bijzondere momenten uit twaalf afleveringen BZT Muziek Show.

17-12-2016 19:00

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Eddie speelt op de piano met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst met Igone de Jongh, emigrerende juf Saskia krijgt een kerstdiner van haar klas en Douwe... In deze laatste aflevering speelt Eddie de sterren van de hemel op de piano met Arth...

10-12-2016 18:55

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco van de show, Bo duikt in een pot met crème en Suzanne slaapt op een o... Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco v...

03-12-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

26-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

19-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Rap"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Rap"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

12-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

05-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Popband"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Popband"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan in de BZT Muziek Show... Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in v...

29-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

22-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

15-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Orkest"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Orkest"

Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS De Wendakker uit Zwolle en d... Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basi...

BZT Muziek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BZT Muziek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BZT Muziek Show bij BZT Muziek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BZT Muziek Show. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BZT Muziek Show gemist

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BZT Muziek Show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Hier kun je alle uitzendingen van BZT Muziek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!