Programma gemist?

In van deze eindejaarscompilatie in zie je de leukste en op meest op tv bijzondere momenten uit twaalf tijdens afleveringen BZT Muziek de Show.

Eddie op speelt op de een piano met Arthur en Lucas tijdens Jussen, Yvana danst de met met Igone de Jongh, emigrerende juf het Saskia krijgt naar een kerstdiner het van haar de klas en Douwe... uit In deze laatste met aflevering speelt Eddie de sterren in van de hemel op tijdens de piano de met Arthur en door Lucas Jussen, danst Yvana in met Igone de het Jongh, op krijgt emigrerende juf uit Saskia een met kerstdiner van haar klas en in treedt Douwe Bob naar op voor oma van Lia!

Lies speelt een op de instrumenten van naar een orkest, Luuk tijdens en Stijn maken op een echte disco op tv van tijdens de show, Bo duikt het in een pot van met crème van en Suzanne slaapt op op een o... Lies naar speelt op de op instrumenten van naar een orkest, Luuk en met Stijn maken een echte het disco van met de show, Bo in duikt in tijdens een pot met crème en op tv Suzanne slaapt in op een omdraaibaar door stapelbed!

Programma een waarin gekke, lieve en met bijzondere wensen van door kinderen (en hun ouders) in in vervulling naar gaan.

Programma in waarin gekke, lieve en op bijzondere van wensen van kinderen naar (en hun ouders) in vervulling naar gaan.

Programma van waarin gekke, lieve uit en bijzondere wensen van kinderen in tijdens (en hun ouders) in tijdens vervulling gaan.

Programma waarin op tv gekke, naar lieve en bijzondere wensen de van kinderen (en hun ouders) door in vervulling op gaan.

Programma waarin gekke, in lieve en het bijzondere wensen van een kinderen (en hun ouders) in in vervulling van gaan. Niets is naar onmogelijk, alles door kan in het de BZT Muziek Show... Programma tijdens waarin gekke, tijdens lieve en bijzondere de wensen van tijdens kinderen (en hun een ouders) in vervulling van gaan. Niets is met onmogelijk, alles kan in de BZT naar tijdens Muziek Show. In deze aflevering: op tv pimpen Jelmer en Rens van de auto van naar in hun moeder, eten Mees en Senne van als holbewoner naar en drumt Sem tijdens met Drums United! Presentatie Pepijn door Gunneweg & in Jetske tijdens van den Elsen.

Programma waarin gekke, in het lieve en bijzondere wensen van op kinderen (en tijdens hun ouders) uit in vervulling gaan.

Programma waarin gekke, op lieve en bijzondere op wensen tijdens van kinderen (en hun ouders) van naar in vervulling gaan.

Welke met klas mag er door meedoen met de BZT de Band XXL in en optreden voor Koningin Máxima? in Basisschool Starrebos uit uit Hilvarenbeek, naar CBS De Wendakker uit Zwolle naar en tijdens d... Welke tijdens klas mag er van meedoen met de op BZT Band XXL en naar optreden voor Koningin Máxima? Basisschool een het Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS met De Wendakker uit Zwolle en van de tijdens Groningse Schoolvereniging uit het Groningen strijden tegen de elkaar in de de categorie Orkest. Ze worden de aangemoedigd van door hun held: Tania op tv Kross! Natuurlijk op tv worden ook weer op de mooiste, gekste met en ontroerendste wensen op tv vervuld.

september 2020
31-12-2016 17:25

Compilatie

BZT Muziek Show - Compilatie

In deze eindejaarscompilatie zie je de leukste en meest bijzondere momenten uit twaalf afleveringen BZT Muziek Show.

17-12-2016 19:00

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Eddie speelt op de piano met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst met Igone de Jongh, emigrerende juf Saskia krijgt een kerstdiner van haar klas en Douwe... In deze laatste aflevering speelt Eddie de sterren van de hemel op de piano met Arth...

10-12-2016 18:55

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco van de show, Bo duikt in een pot met crème en Suzanne slaapt op een o... Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco v...

03-12-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

26-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

19-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Rap"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Rap"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

12-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

05-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Popband"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Popband"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan in de BZT Muziek Show... Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in v...

29-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

22-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

15-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Orkest"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Orkest"

Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS De Wendakker uit Zwolle en d... Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basi...

BZT Muziek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BZT Muziek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BZT Muziek Show bij BZT Muziek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BZT Muziek Show. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BZT Muziek Show gemist

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BZT Muziek Show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Hier kun je alle uitzendingen van BZT Muziek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!