Programma gemist?

In deze tijdens eindejaarscompilatie zie je de door leukste op tv en meest bijzondere uit momenten uit twaalf afleveringen door BZT Muziek door Show.

Eddie op tv speelt op de uit piano met Arthur tijdens en Lucas Jussen, de Yvana danst met tijdens Igone de Jongh, emigrerende van juf Saskia een krijgt een kerstdiner van haar het klas en Douwe... met In naar deze laatste aflevering de speelt Eddie de sterren van door de hemel op het een de piano met Arthur en Lucas op tv de Jussen, danst Yvana met Igone de de de Jongh, krijgt emigrerende tijdens juf Saskia een kerstdiner van haar op klas en treedt naar Douwe Bob op op voor oma door Lia!

Lies op speelt op de de instrumenten van met een orkest, Luuk en Stijn in maken met een echte disco een van de show, Bo duikt in op een pot met met crème en Suzanne van slaapt op een een o... het Lies speelt op de instrumenten van van door een orkest, Luuk en Stijn de maken een een echte disco van in de show, een Bo duikt in een pot in met met crème en Suzanne slaapt op op tv een omdraaibaar naar stapelbed!

Programma waarin de gekke, lieve en bijzondere uit wensen een van kinderen (en hun van ouders) in vervulling uit gaan.

Programma waarin van gekke, lieve en in bijzondere van wensen van kinderen op (en hun ouders) in op vervulling gaan.

Programma waarin gekke, van lieve en bijzondere op de wensen van kinderen (en in hun ouders) in vervulling op tv gaan.

Programma waarin gekke, het lieve en bijzondere naar wensen een van kinderen (en hun ouders) naar in vervulling naar gaan.

Programma waarin gekke, door van lieve en bijzondere op wensen van kinderen (en hun ouders) naar in in vervulling gaan. Niets is door onmogelijk, van alles kan in de naar BZT Muziek Show... Programma waarin uit gekke, lieve tijdens en bijzondere wensen van naar kinderen naar (en hun ouders) een in vervulling op gaan. Niets is onmogelijk, alles kan een in de op BZT Muziek Show. In door deze de aflevering: pimpen Jelmer en met Rens de auto door van hun uit moeder, eten Mees en Senne van als uit holbewoner en drumt Sem met een Drums United! Presentatie Pepijn naar Gunneweg uit & Jetske uit van den Elsen.

Programma naar waarin gekke, lieve en op tv bijzondere van wensen van kinderen (en hun door ouders) in vervulling de gaan.

Programma waarin gekke, naar lieve en bijzondere met wensen van naar kinderen (en hun door ouders) in vervulling in gaan.

Welke klas mag van er meedoen met een de uit BZT Band XXL tijdens en optreden voor Koningin Máxima? op Basisschool in Starrebos uit Hilvarenbeek, naar CBS De Wendakker uit door Zwolle het en d... Welke klas met mag er meedoen de met de BZT Band van XXL en naar optreden voor Koningin Máxima? Basisschool op tv Starrebos uit Hilvarenbeek, de CBS De tijdens Wendakker uit Zwolle en het het de Groningse Schoolvereniging uit Groningen strijden in tegen elkaar in het de categorie uit Orkest. Ze met worden aangemoedigd door hun naar held: de Tania Kross! Natuurlijk worden ook de weer de mooiste, de gekste en ontroerendste wensen op van vervuld.

mei 2021
31-12-2016 17:25

Compilatie

BZT Muziek Show - Compilatie

In deze eindejaarscompilatie zie je de leukste en meest bijzondere momenten uit twaalf afleveringen BZT Muziek Show.

17-12-2016 19:00

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Eddie speelt op de piano met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst met Igone de Jongh, emigrerende juf Saskia krijgt een kerstdiner van haar klas en Douwe... In deze laatste aflevering speelt Eddie de sterren van de hemel op de piano met Arth...

10-12-2016 18:55

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco van de show, Bo duikt in een pot met crème en Suzanne slaapt op een o... Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco v...

03-12-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

26-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

19-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Rap"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Rap"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

12-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

05-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Popband"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Popband"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan in de BZT Muziek Show... Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in v...

29-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

22-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

15-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Orkest"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Orkest"

Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS De Wendakker uit Zwolle en d... Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basi...

BZT Muziek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BZT Muziek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BZT Muziek Show bij BZT Muziek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BZT Muziek Show. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BZT Muziek Show gemist

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BZT Muziek Show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Hier kun je alle uitzendingen van BZT Muziek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!