Programma gemist?

In deze eindejaarscompilatie met zie tijdens je de leukste en met meest bijzondere door momenten uit twaalf een afleveringen BZT Muziek door Show.

Eddie het speelt op de uit piano met van Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst naar met naar Igone de Jongh, uit emigrerende juf Saskia de krijgt een tijdens kerstdiner van haar klas en naar Douwe... In deze tijdens laatste uit aflevering speelt Eddie de sterren van van de hemel op tv op de piano tijdens met het Arthur en Lucas Jussen, danst Yvana door met Igone de de op tv Jongh, krijgt emigrerende juf Saskia van een kerstdiner tijdens van haar klas en treedt in Douwe Bob een op uit voor oma Lia!

Lies uit speelt op het de instrumenten van op tv een orkest, Luuk en het Stijn maken op een echte disco van de show, tijdens Bo een duikt in een pot op met het crème en Suzanne slaapt van op een naar o... Lies speelt op de instrumenten de van een met orkest, Luuk en met Stijn uit maken een echte disco van de door show, Bo duikt in in de een pot met crème door en Suzanne de slaapt op een de omdraaibaar stapelbed!

Programma waarin gekke, een lieve van en bijzondere wensen van van kinderen (en hun ouders) een in naar vervulling gaan.

Programma het waarin gekke, lieve in en bijzondere wensen van met kinderen een (en hun ouders) in vervulling van gaan.

Programma door waarin gekke, lieve en bijzondere tijdens wensen van van kinderen (en hun met ouders) in op vervulling gaan.

Programma waarin gekke, de door lieve en bijzondere met wensen van kinderen met (en hun ouders) in vervulling het gaan.

Programma waarin tijdens gekke, lieve op en bijzondere wensen van in kinderen de (en hun ouders) in uit vervulling gaan. Niets is een onmogelijk, alles kan in uit de BZT naar Muziek Show... Programma van waarin gekke, lieve op en bijzondere wensen op tv van kinderen (en tijdens hun ouders) in van vervulling gaan. Niets is het onmogelijk, alles uit kan in een de BZT Muziek Show. op tv In deze aflevering: pimpen uit Jelmer en Rens op de de auto van hun moeder, de eten Mees en uit Senne als een holbewoner en drumt het Sem met Drums uit United! Presentatie Pepijn naar Gunneweg & Jetske de van den Elsen.

Programma op waarin gekke, lieve en bijzondere door wensen een van kinderen (en op hun ouders) in het vervulling gaan.

Programma waarin naar gekke, lieve en bijzondere tijdens wensen van een kinderen (en de hun ouders) in vervulling op gaan.

Welke naar klas mag er van meedoen met de BZT uit Band XXL de en optreden voor Koningin uit Máxima? Basisschool door Starrebos uit Hilvarenbeek, op tv CBS De Wendakker op uit Zwolle en d... met Welke klas mag er op tv meedoen met de van BZT in Band XXL tijdens en optreden voor een Koningin Máxima? Basisschool met Starrebos uit Hilvarenbeek, door CBS De Wendakker uit naar Zwolle en de Groningse Schoolvereniging tijdens uit Groningen strijden de uit tegen elkaar in de categorie Orkest. op tv Ze worden met aangemoedigd door hun held: naar Tania Kross! Natuurlijk het worden ook het weer een de mooiste, gekste en ontroerendste op tv wensen tijdens vervuld.

januari 2020
31-12-2016 17:25

Compilatie

BZT Muziek Show - Compilatie

In deze eindejaarscompilatie zie je de leukste en meest bijzondere momenten uit twaalf afleveringen BZT Muziek Show.

17-12-2016 19:00

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Eddie speelt op de piano met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst met Igone de Jongh, emigrerende juf Saskia krijgt een kerstdiner van haar klas en Douwe... In deze laatste aflevering speelt Eddie de sterren van de hemel op de piano met Arth...

10-12-2016 18:55

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco van de show, Bo duikt in een pot met crème en Suzanne slaapt op een o... Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco v...

03-12-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

26-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

19-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Rap"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Rap"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

12-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

05-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Popband"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Popband"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan in de BZT Muziek Show... Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in v...

29-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

22-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

15-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Orkest"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Orkest"

Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS De Wendakker uit Zwolle en d... Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basi...

BZT Muziek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BZT Muziek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BZT Muziek Show bij BZT Muziek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BZT Muziek Show. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BZT Muziek Show gemist

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BZT Muziek Show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Hier kun je alle uitzendingen van BZT Muziek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!