Programma gemist?

In deze eindejaarscompilatie tijdens zie je de naar van leukste en meest bijzondere door momenten uit twaalf door afleveringen BZT de Muziek Show.

Eddie speelt op tijdens op de piano met met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst op met Igone van de Jongh, tijdens emigrerende juf in Saskia krijgt een kerstdiner op tv van haar klas een en Douwe... In deze laatste uit aflevering op speelt Eddie de sterren op van de hemel tijdens op de op tv piano met Arthur op en Lucas tijdens Jussen, danst Yvana door met Igone de Jongh, op tv krijgt emigrerende juf Saskia op een kerstdiner van haar uit klas en tijdens treedt Douwe Bob naar op voor oma van Lia!

Lies speelt op op tv de in instrumenten van een orkest, Luuk het en Stijn maken met een met echte disco van het de show, in Bo duikt in een een pot met in crème en Suzanne het slaapt op een o... Lies op speelt uit op de instrumenten van een orkest, een Luuk uit en Stijn van maken een echte disco uit van de show, Bo duikt een in een in pot met door crème en Suzanne de slaapt op een een omdraaibaar stapelbed!

Programma in waarin gekke, op tv lieve en bijzondere wensen van een kinderen (en hun ouders) uit in met vervulling gaan.

Programma waarin met gekke, lieve en bijzondere een wensen van kinderen naar (en hun op ouders) in vervulling het gaan.

Programma op waarin gekke, lieve en bijzondere op wensen het van kinderen van (en hun ouders) in vervulling op gaan.

Programma door waarin gekke, de lieve en bijzondere wensen van een kinderen (en hun ouders) uit in uit vervulling gaan.

Programma waarin gekke, het naar lieve en bijzondere wensen van kinderen de (en hun in ouders) in vervulling gaan. de Niets is op tv onmogelijk, alles kan met in de BZT naar Muziek Show... Programma van waarin gekke, op tv lieve en van bijzondere wensen van kinderen door (en hun ouders) in in vervulling gaan. Niets van is onmogelijk, naar alles kan in de BZT uit de Muziek Show. In deze aflevering: van pimpen naar Jelmer en Rens de auto van op tv door hun moeder, eten Mees en Senne door als holbewoner en de drumt Sem met door Drums van United! Presentatie Pepijn Gunneweg & tijdens Jetske van den met Elsen.

Programma op waarin gekke, lieve en uit bijzondere wensen van het kinderen (en hun op ouders) in in vervulling gaan.

Programma waarin op tv gekke, lieve en bijzondere in wensen van kinderen van van (en hun ouders) in vervulling op tv gaan.

Welke klas op tv mag er meedoen in met de uit BZT Band XXL op en optreden voor de Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit de Hilvarenbeek, CBS De van Wendakker door uit Zwolle en d... tijdens Welke op tv klas mag er meedoen met naar de BZT Band XXL op en optreden voor een Koningin het Máxima? Basisschool Starrebos uit tijdens Hilvarenbeek, op tv CBS De Wendakker uit Zwolle en met de Groningse op tv Schoolvereniging uit Groningen een strijden tegen elkaar op tv in de door categorie Orkest. Ze uit worden aangemoedigd door hun held: van in Tania Kross! Natuurlijk worden ook weer van de mooiste, door gekste en door ontroerendste wensen tijdens vervuld.

januari 2021
31-12-2016 17:25

Compilatie

BZT Muziek Show - Compilatie

In deze eindejaarscompilatie zie je de leukste en meest bijzondere momenten uit twaalf afleveringen BZT Muziek Show.

17-12-2016 19:00

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Eddie speelt op de piano met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst met Igone de Jongh, emigrerende juf Saskia krijgt een kerstdiner van haar klas en Douwe... In deze laatste aflevering speelt Eddie de sterren van de hemel op de piano met Arth...

10-12-2016 18:55

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco van de show, Bo duikt in een pot met crème en Suzanne slaapt op een o... Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco v...

03-12-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

26-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

19-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Rap"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Rap"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

12-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

05-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Popband"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Popband"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan in de BZT Muziek Show... Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in v...

29-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

22-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

15-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Orkest"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Orkest"

Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS De Wendakker uit Zwolle en d... Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basi...

BZT Muziek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BZT Muziek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BZT Muziek Show bij BZT Muziek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BZT Muziek Show. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BZT Muziek Show gemist

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BZT Muziek Show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Hier kun je alle uitzendingen van BZT Muziek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!