Programma gemist?

In deze eindejaarscompilatie het zie je het de leukste en meest het bijzondere momenten een uit twaalf de afleveringen BZT Muziek in Show.

Eddie speelt naar op de op piano met Arthur en Lucas van door Jussen, Yvana danst met op Igone de Jongh, naar emigrerende juf Saskia krijgt op een kerstdiner van op tv haar klas tijdens en Douwe... In deze laatste in aflevering in speelt Eddie de sterren de van door de hemel op de piano met op Arthur en Lucas op tv Jussen, op danst Yvana met Igone in de uit Jongh, krijgt emigrerende juf het Saskia een van kerstdiner van haar klas en op tv treedt Douwe Bob op tv op voor oma de Lia!

Lies naar speelt op de door instrumenten van een orkest, Luuk van en met Stijn maken een echte de disco van de de show, Bo duikt in naar een een pot met crème de en Suzanne slaapt op uit een o... Lies tijdens speelt op de tijdens instrumenten van op een orkest, in Luuk en Stijn op maken een echte disco van de door het show, Bo duikt in een pot door met met crème en Suzanne slaapt op op een omdraaibaar de stapelbed!

Programma waarin uit gekke, lieve en bijzondere in wensen van op kinderen (en het hun ouders) uit in vervulling gaan.

Programma tijdens waarin gekke, lieve en bijzondere op wensen van kinderen de (en hun het ouders) in vervulling naar gaan.

Programma in waarin gekke, lieve van en bijzondere wensen van kinderen naar (en hun ouders) tijdens in in vervulling gaan.

Programma waarin op tv gekke, lieve en op bijzondere wensen van kinderen het (en hun in ouders) in vervulling van gaan.

Programma door waarin gekke, lieve en bijzondere uit wensen van op kinderen (en hun ouders) op de in vervulling gaan. Niets in is onmogelijk, alles de kan in de BZT Muziek tijdens het Show... Programma waarin in gekke, lieve en bijzondere wensen van een kinderen (en hun de ouders) naar in vervulling gaan. Niets is op tv tijdens onmogelijk, alles kan in de op BZT Muziek uit Show. In deze op tv aflevering: pimpen Jelmer en Rens tijdens de het auto van hun op tv moeder, eten Mees en het Senne van als holbewoner en op tv drumt Sem met Drums de United! Presentatie Pepijn naar Gunneweg & Jetske van den op Elsen.

Programma waarin gekke, de lieve en bijzondere op wensen van de kinderen (en hun ouders) in in van vervulling gaan.

Programma waarin uit gekke, lieve en tijdens bijzondere wensen van van kinderen (en hun het ouders) in vervulling naar gaan.

Welke klas de mag er meedoen de met de BZT in Band met XXL en optreden voor Koningin Máxima? met Basisschool Starrebos in uit Hilvarenbeek, CBS De naar met Wendakker uit Zwolle en d... op tv Welke klas tijdens mag er meedoen door met de BZT Band XXL een en optreden een voor naar Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, in CBS De Wendakker tijdens uit Zwolle van en de Groningse Schoolvereniging uit tijdens uit Groningen strijden tegen elkaar in met op tv de categorie Orkest. Ze worden uit aangemoedigd door hun held: op tv Tania Kross! Natuurlijk van door worden ook weer de mooiste, de gekste en een ontroerendste wensen de vervuld.

december 2021
31-12-2016 17:25

Compilatie

BZT Muziek Show - Compilatie

In deze eindejaarscompilatie zie je de leukste en meest bijzondere momenten uit twaalf afleveringen BZT Muziek Show.

17-12-2016 19:00

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Eddie speelt op de piano met Arthur en Lucas Jussen, Yvana danst met Igone de Jongh, emigrerende juf Saskia krijgt een kerstdiner van haar klas en Douwe... In deze laatste aflevering speelt Eddie de sterren van de hemel op de piano met Arth...

10-12-2016 18:55

BZT Muziek Show

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show

Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco van de show, Bo duikt in een pot met crème en Suzanne slaapt op een o... Lies speelt op de instrumenten van een orkest, Luuk en Stijn maken een echte disco v...

03-12-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 2"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

26-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Blazen en Fluiten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

19-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Rap"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Rap"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

12-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Huis-, Tuin- en Keukeninstrumenten"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

05-11-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Popband"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Popband"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan in de BZT Muziek Show... Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in v...

29-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Iets Anders 1"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

22-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Bodypercussie"

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan.

15-10-2016 19:00

BZT Muziek Show - "Orkest"

BZT Muziek Show - BZT Muziek Show - "Orkest"

Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek, CBS De Wendakker uit Zwolle en d... Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor Koningin Máxima? Basi...

BZT Muziek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BZT Muziek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BZT Muziek Show bij BZT Muziek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BZT Muziek Show. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BZT Muziek Show gemist

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BZT Muziek Show, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van BZT Muziek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BZT Muziek Show? Hier kun je alle uitzendingen van BZT Muziek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!