Programma gemist?

Tara's op tv moeder blijkt tijdens ziek te zijn, uit maar ze wil haar uit collega's hier niet op mee lastigvallen. Philippe vertelt Cleo in dat hij meer van weet over op tv de dubieuze boekhouding door van het CMC. Aaron tijdens uit ontvangt hierover een anoniem van telefoontje.

Cleo ziet haar tijdens vader weer op voor het tijdens eerst in vijftien tijdens jaar. Ze heeft veel van vragen voor hem. uit Ondertussen met komt ze erachter op dat er niets een klopt van de boekhouding met van het uit CMC. Ze doet navraag bij haar van met collega's.

Jacobs ego de wordt nog groter als van hij het voor een tv-programma naar wordt gevraagd. Er wordt een uit alcoholist met op tv hoofdwond binnengebracht. Zijn door identiteit uit blijft lang onbekend, totdat hij naar vertelt op tv dat zijn dochter het bij het CMC het werkt.

Een het verwarde Syrische uit jongen wordt het op CMC binnengebracht. Naast met zijn diabetes heeft hij van een nog veel groter van probleem. Sebastiaan de blijkt de reddende engel. een Cleo uit verdiept zich in de tijdens kwartaalcijfers van het het ziekenhuis en maakt plannen om het meer geld te de kunnen uit verdienen.

juli 2020
30-10-2016 21:32

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Tara's moeder blijkt ziek te zijn, maar ze wil haar collega's hier niet mee lastigvallen. Philippe vertelt Cleo dat hij meer weet over de dubieuze boekhouding van het CMC. Aaron ontvangt hierover een anoniem telefoontje.

23-10-2016 21:34

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Cleo ziet haar vader weer voor het eerst in vijftien jaar. Ze heeft veel vragen voor hem. Ondertussen komt ze erachter dat er niets klopt van de boekhouding van het CMC. Ze doet navraag bij haar collega's.

16-10-2016 21:38

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Jacobs ego wordt nog groter als hij voor een tv-programma wordt gevraagd. Er wordt een alcoholist met hoofdwond binnengebracht. Zijn identiteit blijft lang onbekend, totdat hij vertelt dat zijn dochter bij het CMC werkt.

09-10-2016 21:36

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een verwarde Syrische jongen wordt het CMC binnengebracht. Naast zijn diabetes heeft hij een nog veel groter probleem. Sebastiaan blijkt de reddende engel. Cleo verdiept zich in de kwartaalcijfers van het ziekenhuis en maakt plannen om meer...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!