Programma gemist?

Tara's in moeder blijkt ziek op te zijn, maar ze wil van van haar collega's hier niet met mee lastigvallen. Philippe vertelt op tv Cleo op dat hij meer weet over een de dubieuze boekhouding op tv van het door CMC. Aaron ontvangt hierover een tijdens op tv anoniem telefoontje.

Cleo ziet de haar vader weer op tv voor uit het eerst in vijftien jaar. door Ze heeft van veel vragen voor hem. het Ondertussen komt ze de erachter dat er naar niets klopt van de een boekhouding met van het CMC. Ze van doet navraag bij haar het tijdens collega's.

Jacobs naar ego wordt met nog groter als hij voor het een tv-programma wordt van gevraagd. door Er wordt een alcoholist met hoofdwond naar binnengebracht. Zijn identiteit uit blijft lang onbekend, op totdat hij vertelt van de dat zijn dochter bij het CMC door uit werkt.

Een verwarde Syrische tijdens jongen wordt het door uit CMC binnengebracht. Naast zijn het diabetes heeft hij de een nog veel groter probleem. van Sebastiaan blijkt de een reddende engel. uit Cleo door verdiept zich in de op tv kwartaalcijfers van het tijdens ziekenhuis en maakt op plannen om van meer geld te kunnen tijdens verdienen.

januari 2020
30-10-2016 21:32

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Tara's moeder blijkt ziek te zijn, maar ze wil haar collega's hier niet mee lastigvallen. Philippe vertelt Cleo dat hij meer weet over de dubieuze boekhouding van het CMC. Aaron ontvangt hierover een anoniem telefoontje.

23-10-2016 21:34

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Cleo ziet haar vader weer voor het eerst in vijftien jaar. Ze heeft veel vragen voor hem. Ondertussen komt ze erachter dat er niets klopt van de boekhouding van het CMC. Ze doet navraag bij haar collega's.

16-10-2016 21:38

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Jacobs ego wordt nog groter als hij voor een tv-programma wordt gevraagd. Er wordt een alcoholist met hoofdwond binnengebracht. Zijn identiteit blijft lang onbekend, totdat hij vertelt dat zijn dochter bij het CMC werkt.

09-10-2016 21:36

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een verwarde Syrische jongen wordt het CMC binnengebracht. Naast zijn diabetes heeft hij een nog veel groter probleem. Sebastiaan blijkt de reddende engel. Cleo verdiept zich in de kwartaalcijfers van het ziekenhuis en maakt plannen om meer...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!