Programma gemist?

Noor kruipt een door het oog van van de een naald en wil uit haar leven beteren, maar uit is het te door laat? Lis wil Aaron van romantisch verrassen. uit De prille het liefde tussen Liam en Dilem uit wordt op tv overschaduwd door het zorgen om Liams zieke op broer. Cleo is door op het verkeerde de moment op de verkeerde plek, door wat iedereen het meesleept in in een dramatische op tv ontknoping.

Jacob voelt zich door steeds ongemakkelijker tegenover in de Vanessa: moet hij van haar opbiechten dat door hij Alzheimer heeft? De broer de van een op patiënt laat zijn oog tijdens vallen op naar Dilem. Sebastiaan met zoekt weer contact een met zijn ex David. Ook de Max trekt met de stoute schoenen de aan.

Ineens duikt naar Philippe weer op op en Cleo naar en de artsen zijn gedwongen uit hem te het helpen. Boris in en Mia kunnen met nauwelijks meer van elkaar het afblijven, terwijl Max worstelt naar met zijn tijdens gevoelens voor tijdens Emily. De au pair een van naar Lis en Aaron de blijkt een lot het uit de loterij.

Cleo krijgt een door schokkend bericht. op Het door nieuwe koffiemeisje legt Emily een het dating-app uit. Ook naar Jacob heeft een een spannende date. uit Lis en op tv Aaron komen allebei om in naar het werk, maar wie de door moet er nu voor tijdens de kinderen zorgen? Noor op maakt schoon door schip, maar met averechts uit effect.

Cleo tijdens probeert het CMC en haar de relatie met uit Luuk weer van op de rails te krijgen, op maar naar dan krijgt naar ze een reeks op tv vreemde telefoontjes. Dilem op tv vreest dat Noor haar naar verslaving niet in de hand in heeft. door Tara neemt door een moedige stap: ze gaat haar het dromen achterna. het Tijdens haar afscheidsfeest op lopen de emoties hoog in van op.

Mia besluit uit Jayda de in huis te nemen en naar Jacob krijgt verrassend het advies van tijdens zijn coach. De tijdens recherche draait Cleo het de duimschroeven aan, een maar ze verzwijgt dit voor van Luuk wat uitloopt naar op knallende de ruzie. Zal het de haar lukken om uit tegenover Philippe het hoofd van koel te op houden?

Terwijl in Max en Lis van strijden om de felbegeerde functie tijdens van medisch directeur, met zoekt Jacob wanhopig uit naar een nieuwe tijdens invulling van zijn uit leven. Sebastiaan doet op een zeldzame medische uit ontdekking en de een het zwangere tiener brengt het Mia van haar een stuk.

Noor de is weer terug, maar tijdens verzwijgt waar door ze al die weken een is geweest. Dit tot de uit ergernis van Dilem. uit De spanningen tussen met Luuk en Cleo lopen op. een Hij van heeft de indruk de dat ze iets voor op tv hem verbergt. Alex uit vindt Sebas naar maar braaf en daagt met hem uit om over zijn in grenzen te een gaan.

Een jonge man de zakt in elkaar op in op tv de entreehal uit van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar van wie van had het op hem gemunt? op Luuk wil dat van de Cleo openlijk uitkomt voor in hun liefde, terwijl door Sebastiaan zijn op tv flirt met Alex juist in angstvallig geheimhoudt.

De romances en op intriges op tussen artsen, verpleegkundigen en op patiënten in CMC op tv barsten op weer in alle op tv hevigheid los bij RTL 4. op In door het tweede seizoen met van de populaire in ziekenhuisserie lijkt de storm de rond de fraude uit in het CMC te zijn in in gaan liggen. Lijkt, want niets is op minder waar. De naar uit afleveringen zijn iedere zondag om uit 22:00 uur te tijdens zien op met RTL 4. Pers en tijdens politie hijgen directeur Cleo de op Waard het (Ricky Koole) nog steeds met in de nek. in Net als een Cleo's minnaar, de knappe neuroloog in Luuk (Bram uit van een der Heijden), die vindt naar dat ze van hun geheime relatie eindelijk eens openbaar door moeten maken. Chirurg op Jacob (Vincent Croiset) het heeft op uit zijn beurt uit op te uit biechten dat hij het ongeneeslijk ziek is. Een neergeschoten de crimineel in en een medische tuchtzaak gooien naar verder met roet in het eten. uit Terwijl Cleo's problemen zich opstapelen, een begint Luuk een te vermoeden van dat zij op tv iets voor hem verbergt. Ze zal naar iets uit door haar van verleden onder ogen moeten zien met om het het tij te een keren en niet met alleen haar relatie, maar ook het het op CMC te redden. De naar meeste castleden uit het een eerste seizoen keren terug. Victor op tv Löw, Renée Soutendijk, in uit Ricky Koole, Vincent Croiset, op tv Victoria Koblenko, Susan Visser tijdens en uit Lieke van Lexmond maken weer het met nodige mee door in en buiten het op een ziekenhuis, evenals Kevin Hassing, Bram uit van der met Heijden, Toprak Yalçiner, Joy Wielkens, de Manoushka Zeegelaar Breeveld, het Hans een Kesting en Linde van den tijdens een Heuvel. Robert de Hoog heeft de tijdens serie de verlaten terwijl de uit rollen van Robbert van den tijdens Bergh en uit Marius Mensink dit seizoen door zijn op tv uitgebreid.

Door naar een kettingbotsing wordt het door CMC tijdens overspoeld door patiënten. uit Alle artsen en verpleegkundigen helpen tijdens mee. Zo naar ook Lis, die nu echt op op in het punt van op tv bevallen staat. Cleo confronteert Philippe een met het op bewijs met dat Aaron en zij het verzameld hebben. naar Philippe doet Cleo een discutabel op voorstel.

Langzamerhand krijgt in Cleo een vermoeden in wie er achter de in fraude zit. Een tijdens confrontatie de tussen Cleo en Willemijn mondt van uit met in een enorme door ruzie en Cleo neemt in een drastische maatregel. het Jacob naar krijgt de schokkende uitslag een van zijn naar onderzoeken.

Door door de grote problemen op met haar werk en privé op ziet Cleo het door niet meer naar zitten. Maar tijdens zij is niet de de enige een die het zwaar heeft. Dilem tijdens heeft uit ruzie met haar ex, Willemijn door heeft een moeizame uit relatie met haar zusje, uit en op Jacob heeft het met moeilijk met van zichzelf.

Lis is woedend uit van op Aaron als ze erachter het komt dat met hij het artikel door over het naar CMC geschreven heeft. Jacob doet in een door verwoede poging het op goed te maken met tijdens Noor. Ondanks de op tv grote problemen waarin een het CMC zich bevindt, viert door Cleo haar met verjaardag.

De naar lastigste patiënten zijn het vaak zelf tijdens arts. Dit bewijst uit Leonard van der Horst, hartpatiënt én door op chirurg. De ernstig zieke uit Patries laat uit zien hoe moeilijk het is om de te stoppen met het roken, zelfs als met je COPD hebt. de Noor krijgt steeds een meer een twijfels over haar op relatie met het Jacob.

december 2020
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!