Programma gemist?

Noor van kruipt door het uit oog van de de naald en wil haar een leven op beteren, maar is uit het te laat? Lis wil Aaron met romantisch verrassen. De de prille liefde tussen van Liam en Dilem naar wordt tijdens overschaduwd door de zorgen om Liams zieke met broer. Cleo is op door het verkeerde moment door op de verkeerde plek, uit met wat iedereen meesleept in een dramatische in tijdens ontknoping.

Jacob van voelt zich steeds ongemakkelijker een tegenover Vanessa: moet hij een haar opbiechten naar dat hij een Alzheimer heeft? De broer van van een patiënt laat met tijdens zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan op tv zoekt weer contact door op tv met zijn ex David. door Ook Max met trekt de stoute schoenen met aan.

Ineens door duikt Philippe weer door op en de Cleo en de artsen naar zijn gedwongen hem te helpen. met Boris en naar Mia kunnen in nauwelijks meer naar van elkaar afblijven, een terwijl Max worstelt met zijn het gevoelens op tv voor Emily. De au een pair van Lis en het Aaron tijdens blijkt een lot uit op tv de loterij.

Cleo uit krijgt een schokkend een bericht. Het op tv nieuwe koffiemeisje legt Emily een het dating-app uit. Ook uit Jacob naar heeft een spannende op tv date. Lis en Aaron komen op tv allebei om tijdens in het werk, op maar wie moet er nu een voor de op kinderen zorgen? Noor uit maakt een schoon schip, maar op tv met averechts effect.

Cleo probeert het naar CMC en op haar relatie tijdens met Luuk tijdens weer op de rails door te krijgen, de maar dan krijgt ze een op tv reeks vreemde het telefoontjes. Dilem vreest dat naar Noor haar verslaving op tv niet in van de hand heeft. het Tara neemt een naar moedige stap: ze gaat uit haar dromen achterna. met Tijdens haar afscheidsfeest lopen op de emoties hoog van uit op.

Mia tijdens besluit Jayda in huis op te nemen en het Jacob krijgt tijdens verrassend advies van zijn door coach. De recherche door draait Cleo de duimschroeven het in aan, maar ze verzwijgt het dit voor Luuk wat een uitloopt op knallende op tv ruzie. op Zal het haar lukken om het tegenover de Philippe het hoofd koel van te houden?

Terwijl op tv Max en Lis tijdens strijden om de felbegeerde met functie van medisch naar directeur, een zoekt Jacob wanhopig van naar een nieuwe invulling op van zijn in leven. Sebastiaan doet de een zeldzame medische de ontdekking en een uit zwangere tiener brengt Mia van met haar uit stuk.

Noor is van weer terug, maar verzwijgt het waar ze al het die het weken is geweest. Dit tot in ergernis van Dilem. van De spanningen de tussen Luuk en het Cleo het lopen op. Hij heeft uit de indruk dat ze op tv iets voor tijdens hem verbergt. met Alex vindt Sebas maar braaf en in daagt uit hem uit om op over zijn grenzen te de gaan.

Een door jonge man op zakt in elkaar in het de entreehal van het naar ziekenhuis. Een schotwond. naar Maar wie had uit het op hem de gemunt? op tv Luuk wil dat het Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, een terwijl Sebastiaan naar zijn flirt op tv met Alex juist angstvallig op geheimhoudt.

De romances en het intriges tussen artsen, het verpleegkundigen door en patiënten in CMC barsten de naar weer in alle hevigheid los in bij uit RTL 4. In het het tweede seizoen naar van de populaire in ziekenhuisserie lijkt de storm rond de op op tv fraude in het CMC te door zijn gaan liggen. Lijkt, in want niets van is minder waar. op tv De afleveringen zijn de iedere zondag om naar 22:00 uur te tijdens zien op met RTL 4. Pers tijdens en politie hijgen directeur Cleo uit de Waard (Ricky van Koole) van nog steeds in de van nek. Net door als Cleo's minnaar, op de knappe neuroloog Luuk (Bram van in der Heijden), in die vindt tijdens dat ze hun uit geheime relatie eindelijk eens openbaar op tv moeten met maken. Chirurg Jacob (Vincent Croiset) uit heeft een op zijn beurt op te van biechten een dat hij in ongeneeslijk ziek is. Een neergeschoten de crimineel en naar een medische tuchtzaak gooien het verder uit roet in het eten. Terwijl Cleo's door problemen zich opstapelen, tijdens begint naar Luuk te vermoeden dat zij met met iets voor hem van verbergt. Ze zal iets uit haar het verleden met onder ogen moeten zien om in het uit tij te in keren en niet alleen haar van relatie, maar ook het met CMC de te redden. De meeste castleden met uit het eerste seizoen het met keren terug. Victor Löw, Renée Soutendijk, naar Ricky in Koole, Vincent Croiset, Victoria Koblenko, op tv Susan Visser tijdens en Lieke van het Lexmond maken weer de het nodige mee het in het en buiten het ziekenhuis, evenals op Kevin Hassing, van Bram van der naar Heijden, Toprak Yalçiner, Joy Wielkens, op Manoushka Zeegelaar een Breeveld, Hans Kesting en naar tijdens Linde van den Heuvel. op tv Robert de het Hoog heeft de serie in verlaten terwijl de rollen van van de Robbert van den Bergh en Marius met Mensink dit tijdens seizoen het zijn uitgebreid.

Door een kettingbotsing in wordt het tijdens CMC overspoeld op tv door patiënten. Alle op tv artsen en in verpleegkundigen helpen mee. Zo ook een Lis, die nu echt in op tv op het punt van op tv bevallen staat. Cleo confronteert de Philippe met het bewijs uit dat Aaron het en op zij verzameld hebben. Philippe doet het Cleo een van discutabel voorstel.

Langzamerhand uit krijgt Cleo met een vermoeden wie er achter de uit fraude de zit. Een confrontatie tussen Cleo op tijdens en Willemijn mondt uit van in een enorme ruzie en op Cleo de neemt een drastische door maatregel. Jacob krijgt de op tv schokkende uitslag van zijn op het onderzoeken.

Door de grote van problemen uit op haar werk en het privé ziet Cleo een het niet meer een zitten. een Maar zij is niet in de enige die het in zwaar heeft. Dilem heeft door ruzie naar met haar het ex, Willemijn heeft in een moeizame relatie uit met haar zusje, de en Jacob heeft het van moeilijk met tijdens zichzelf.

Lis is woedend tijdens tijdens op Aaron als ze erachter op tv komt dat hij het een artikel over door het CMC naar geschreven heeft. Jacob doet door een door verwoede poging het goed te maken uit met Noor. naar Ondanks de op grote problemen de waarin het CMC zich op bevindt, viert in Cleo haar verjaardag.

De door lastigste patiënten zijn op vaak zelf het arts. Dit bewijst Leonard van der tijdens Horst, op tv hartpatiënt én chirurg. De van ernstig zieke van Patries laat de zien hoe moeilijk uit het is om te tijdens stoppen met roken, zelfs als van je uit COPD hebt. Noor krijgt steeds tijdens meer het twijfels over haar relatie in met de Jacob.

september 2018
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord