Programma gemist?

Noor kruipt door tijdens het oog van het de naald en op tv wil haar een leven beteren, maar een is het te laat? in Lis wil Aaron van romantisch verrassen. het De prille liefde in tussen op tv Liam en Dilem wordt overschaduwd in door zorgen om Liams het zieke broer. een Cleo is op het door verkeerde moment de op op de verkeerde plek, wat iedereen van meesleept in een dramatische tijdens uit ontknoping.

Jacob het voelt zich steeds ongemakkelijker uit tegenover Vanessa: moet hij tijdens met haar opbiechten dat een hij Alzheimer heeft? De broer van het een door patiënt laat zijn oog naar vallen op door Dilem. Sebastiaan door zoekt weer contact met zijn ex de het David. Ook Max trekt het de stoute de schoenen aan.

Ineens van duikt Philippe weer op en het Cleo en de naar artsen zijn gedwongen van hem te door helpen. Boris en tijdens Mia kunnen een nauwelijks meer met van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt tijdens met op tv zijn gevoelens voor Emily. het De au pair op van Lis naar en Aaron het blijkt een lot uit de naar loterij.

Cleo krijgt een uit schokkend het bericht. Het de nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app tijdens tijdens uit. Ook Jacob heeft een spannende op tv date. Lis het en Aaron komen allebei door om in tijdens het werk, maar tijdens wie het moet er nu voor de kinderen met zorgen? Noor maakt naar schoon schip, in maar met averechts in effect.

Cleo tijdens probeert het de CMC en haar relatie met een Luuk weer op de de rails te krijgen, tijdens maar tijdens dan krijgt ze een reeks in vreemde in telefoontjes. Dilem vreest tijdens dat Noor haar verslaving op niet in tijdens de hand heeft. Tara neemt door een moedige stap: uit ze gaat op tv haar dromen achterna. naar Tijdens haar afscheidsfeest lopen een de emoties uit hoog op op.

Mia besluit door Jayda een in huis te nemen en op Jacob krijgt verrassend van advies van zijn coach. op tv tijdens De recherche draait Cleo de naar duimschroeven uit aan, maar ze verzwijgt dit uit voor uit Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. met op Zal het haar lukken om van tegenover het Philippe het hoofd koel te van houden?

Terwijl Max tijdens en het Lis strijden om de tijdens felbegeerde functie van een medisch directeur, op zoekt Jacob wanhopig naar een een nieuwe het invulling van zijn leven. Sebastiaan tijdens doet een op tv zeldzame medische ontdekking en met een zwangere de tiener brengt Mia met van haar door stuk.

Noor is weer uit de terug, maar verzwijgt uit waar ze al die door weken is uit geweest. Dit tot ergernis van Dilem. de De van spanningen tussen de Luuk en Cleo lopen op. van Hij heeft de indruk door naar dat ze iets voor in hem verbergt. Alex vindt Sebas op tv maar braaf tijdens en daagt hem uit de om een over zijn door grenzen te gaan.

Een jonge man naar zakt in het elkaar in in de entreehal van het een ziekenhuis. Een met schotwond. Maar wie had door het naar op hem gemunt? Luuk wil in dat Cleo openlijk uitkomt tijdens voor met hun liefde, de terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex de juist angstvallig op geheimhoudt.

De romances en van intriges door tussen artsen, verpleegkundigen van en patiënten in met CMC barsten weer in alle op tv hevigheid los met bij in RTL 4. In het tweede de seizoen op tv van de populaire ziekenhuisserie in lijkt de storm uit rond de tijdens fraude in het op tv CMC te zijn gaan liggen. in Lijkt, want niets is met tijdens minder waar. De afleveringen met zijn iedere het zondag om 22:00 op uur te zien op op RTL 4. Pers en op tv politie hijgen directeur Cleo de van Waard (Ricky door Koole) nog steeds in een de nek. Net een uit als Cleo's minnaar, naar de knappe neuroloog Luuk de (Bram van der Heijden), de die vindt dat door ze hun geheime een relatie op eindelijk eens openbaar moeten op tv maken. Chirurg Jacob naar (Vincent Croiset) op heeft op zijn beurt op door te biechten dat hij een naar ongeneeslijk ziek is. Een neergeschoten crimineel naar met en een medische het tuchtzaak gooien verder roet in het in eten. Terwijl door Cleo's problemen zich opstapelen, tijdens begint Luuk te een vermoeden dat zij een iets door voor hem tijdens verbergt. Ze zal iets naar uit haar met verleden onder ogen moeten zien om een het tij uit te keren en niet met met alleen haar relatie, naar maar ook het CMC te tijdens redden. De meeste castleden uit door het eerste seizoen op tv het keren terug. Victor Löw, Renée Soutendijk, het met Ricky Koole, Vincent Croiset, Victoria Koblenko, door Susan Visser tijdens en Lieke van in Lexmond maken van weer het nodige mee tijdens in en buiten uit het ziekenhuis, evenals Kevin een Hassing, Bram van de door der Heijden, Toprak Yalçiner, op Joy Wielkens, Manoushka Zeegelaar Breeveld, met Hans Kesting op tv en Linde de van den Heuvel. Robert op de Hoog heeft de de serie verlaten terwijl naar op tv de rollen van Robbert van uit den Bergh en met Marius tijdens Mensink dit seizoen met zijn uitgebreid.

Door een kettingbotsing in tijdens wordt het CMC overspoeld door patiënten. naar het Alle artsen en verpleegkundigen helpen naar mee. Zo ook op Lis, die nu echt naar naar op het punt van bevallen staat. het Cleo naar confronteert Philippe op tv met het bewijs op dat Aaron en zij verzameld hebben. op tv Philippe het doet Cleo een het discutabel voorstel.

Langzamerhand krijgt een Cleo een vermoeden wie op er uit achter de fraude een zit. Een confrontatie tussen Cleo door en Willemijn mondt met uit in een de enorme ruzie en de Cleo neemt het een drastische naar maatregel. Jacob krijgt tijdens de schokkende uitslag uit van zijn op onderzoeken.

Door de naar grote problemen op met haar werk en privé uit ziet het Cleo het een niet meer zitten. uit Maar zij is niet de enige het die het door zwaar heeft. Dilem van heeft ruzie met met haar ex, uit Willemijn heeft een in moeizame relatie met tijdens haar zusje, en in Jacob heeft op het moeilijk met uit zichzelf.

Lis is tijdens woedend tijdens op Aaron als ze met erachter komt dat tijdens hij het artikel over van het CMC geschreven heeft. het Jacob doet met een verwoede op tv poging het goed te het maken met van Noor. Ondanks de grote een problemen waarin naar het CMC een zich bevindt, viert Cleo op tv haar verjaardag.

De lastigste uit patiënten zijn naar vaak zelf door arts. Dit bewijst naar Leonard van der Horst, hartpatiënt én op tv een chirurg. De ernstig zieke op tv Patries laat zien hoe op tv moeilijk het is om tijdens te stoppen met met roken, met zelfs als je op tv COPD hebt. Noor op tv krijgt steeds meer twijfels over op tijdens haar relatie met van Jacob.

april 2020
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!