Programma gemist?

Noor kruipt naar door het oog op van door de naald en naar wil haar leven beteren, maar uit is het op te laat? Lis de wil Aaron romantisch verrassen. De het prille liefde tussen uit naar Liam en Dilem wordt overschaduwd door het met zorgen om Liams zieke broer. Cleo een is uit op het verkeerde moment op op uit de verkeerde plek, wat tijdens iedereen meesleept in met een dramatische de ontknoping.

Jacob uit voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover naar Vanessa: moet hij uit haar opbiechten naar dat hij van Alzheimer heeft? De een broer van een patiënt laat van zijn oog vallen tijdens op van Dilem. Sebastiaan zoekt met weer contact met zijn het ex David. Ook een Max trekt in de stoute met schoenen aan.

Ineens op duikt Philippe in weer op en Cleo en de tijdens de artsen zijn gedwongen het hem te helpen. Boris en Mia van met kunnen nauwelijks meer van met elkaar afblijven, terwijl op tv Max worstelt met zijn gevoelens naar voor Emily. De op au pair tijdens van Lis op tv en Aaron blijkt een het lot uit met de loterij.

Cleo op tv krijgt een schokkend bericht. Het in nieuwe het koffiemeisje legt Emily een dating-app op tv uit. Ook Jacob in heeft een op spannende date. het Lis en Aaron komen allebei op tv om in het op werk, de maar wie van moet er nu voor de kinderen met zorgen? het Noor maakt schoon schip, op tv maar de met averechts effect.

Cleo met probeert het CMC in en haar met relatie met Luuk het weer op de uit rails te krijgen, maar tijdens dan krijgt ze een reeks door het vreemde telefoontjes. Dilem vreest tijdens dat Noor haar met verslaving niet uit in de hand heeft. van Tara neemt van een moedige stap: ze gaat haar op het dromen achterna. Tijdens haar op afscheidsfeest lopen de emoties het hoog een op.

Mia op besluit Jayda in huis te het van nemen en Jacob krijgt verrassend door advies een van zijn coach. De recherche draait op Cleo op de duimschroeven aan, uit maar ze verzwijgt dit voor van Luuk wat een uitloopt op knallende ruzie. een Zal het haar tijdens lukken om tegenover de in Philippe het hoofd koel te de houden?

Terwijl Max en tijdens tijdens Lis strijden om de felbegeerde functie op van het medisch directeur, tijdens zoekt Jacob wanhopig de naar een nieuwe invulling van zijn naar in leven. Sebastiaan doet op tv een zeldzame medische ontdekking en een van zwangere tiener brengt het Mia van tijdens haar uit stuk.

Noor door is weer terug, op tv maar verzwijgt waar ze uit al die weken met is geweest. naar Dit tot ergernis van tijdens Dilem. De spanningen van tussen Luuk in en Cleo lopen op. op tv Hij heeft de in indruk op dat ze iets voor van hem verbergt. de Alex vindt Sebas maar het braaf en met daagt hem uit om over naar zijn grenzen te door gaan.

Een met jonge man op tv zakt in elkaar in de entreehal in van het een ziekenhuis. Een schotwond. Maar in tijdens wie had het op hem gemunt? het Luuk wil dat een Cleo openlijk met uitkomt voor hun het liefde, terwijl met Sebastiaan zijn flirt met Alex door juist angstvallig uit geheimhoudt.

De romances op en door intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten op in CMC op barsten weer in van alle hevigheid door los bij RTL 4. tijdens In door het tweede seizoen uit van de populaire ziekenhuisserie lijkt de tijdens met storm rond de een fraude in het CMC met te zijn gaan liggen. het Lijkt, want niets is het minder waar. De in afleveringen met zijn iedere naar zondag om 22:00 uur te het zien op tijdens RTL 4. Pers de en politie hijgen directeur op tv Cleo de Waard het (Ricky Koole) met nog steeds in de nek. Net tijdens als een Cleo's minnaar, de op tv knappe neuroloog van Luuk (Bram van der een Heijden), die vindt dat ze door hun met geheime relatie eindelijk door eens openbaar een moeten maken. Chirurg Jacob in (Vincent Croiset) heeft op zijn tijdens een beurt op te biechten in dat hij door ongeneeslijk ziek is. Een neergeschoten uit crimineel en een medische op tv tuchtzaak met gooien verder roet een in het eten. Terwijl tijdens Cleo's problemen zich de opstapelen, begint Luuk te het vermoeden dat zij op iets voor van hem het verbergt. Ze zal op tv iets uit haar verleden onder ogen de moeten zien op om het het tij te keren en niet naar door alleen haar relatie, naar maar ook het CMC te op redden. De meeste naar castleden uit het eerste seizoen de de keren terug. Victor Löw, Renée Soutendijk, op Ricky het Koole, Vincent Croiset, naar Victoria Koblenko, Susan tijdens Visser en Lieke van het Lexmond van maken weer het nodige op tv mee in en buiten het op in ziekenhuis, evenals Kevin Hassing, Bram de van der Heijden, Toprak naar Yalçiner, Joy Wielkens, het Manoushka van Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting en uit Linde tijdens van den Heuvel. Robert naar de Hoog op tv heeft de serie verlaten de terwijl de tijdens rollen van naar Robbert van den Bergh en Marius met Mensink dit seizoen op zijn naar uitgebreid.

Door door een kettingbotsing wordt op het CMC overspoeld door door patiënten. Alle artsen en tijdens verpleegkundigen de helpen mee. met Zo ook Lis, die op nu echt een op het punt van bevallen staat. op tv Cleo confronteert Philippe een met het bewijs op het dat Aaron en zij verzameld het hebben. Philippe door doet Cleo een discutabel van voorstel.

Langzamerhand op krijgt Cleo een het vermoeden wie er achter de uit een fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo het door en Willemijn mondt in uit in een naar enorme ruzie en Cleo neemt in een naar drastische maatregel. Jacob met krijgt de schokkende uitslag met van zijn tijdens onderzoeken.

Door de grote naar problemen op haar naar werk op en privé ziet Cleo het tijdens niet op tv meer zitten. het Maar zij is niet de enige door in die het zwaar heeft. Dilem heeft uit ruzie door met haar een ex, Willemijn heeft de een moeizame relatie met de haar zusje, tijdens en Jacob heeft van het moeilijk met op tv zichzelf.

Lis is woedend met op Aaron met als ze erachter komt op tv dat hij naar het artikel van over het CMC geschreven heeft. uit Jacob doet een een verwoede poging uit het goed te maken door met Noor. Ondanks met de op tv grote problemen door waarin het CMC zich bevindt, viert het Cleo haar op verjaardag.

De lastigste de patiënten zijn de vaak zelf arts. Dit bewijst op Leonard in van der Horst, hartpatiënt op én chirurg. De ernstig de zieke Patries laat het een zien hoe moeilijk het de is om te stoppen uit met door roken, zelfs als een je COPD hebt. Noor het krijgt steeds meer van twijfels over haar relatie met op uit Jacob.

april 2018
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord