Programma gemist?

Noor op kruipt door het de oog van op de naald en wil haar leven op beteren, maar uit is het te van laat? Lis wil Aaron van romantisch een verrassen. De van prille liefde tussen Liam en van Dilem wordt op overschaduwd door zorgen om op Liams zieke broer. Cleo uit is op het met verkeerde naar moment op de verkeerde een plek, uit wat iedereen meesleept van in een dramatische uit ontknoping.

Jacob met voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover met Vanessa: op moet hij haar van opbiechten dat hij op tv Alzheimer heeft? De broer van het een patiënt naar laat zijn oog vallen het op Dilem. het Sebastiaan zoekt weer met contact op tv met zijn ex David. Ook naar Max trekt de tijdens stoute schoenen een aan.

Ineens tijdens duikt Philippe op weer op en Cleo en de tijdens met artsen zijn gedwongen hem te helpen. met Boris op en Mia kunnen nauwelijks een meer van elkaar afblijven, het terwijl naar Max worstelt op tv met zijn gevoelens voor naar Emily. De au pair het van Lis tijdens en Aaron blijkt een een lot tijdens uit de loterij.

Cleo op krijgt een schokkend bericht. naar Het nieuwe een koffiemeisje legt Emily een dating-app op tv uit. door Ook Jacob heeft een een spannende date. Lis en de Aaron in komen allebei om met in het werk, maar wie naar moet er nu door voor de op kinderen zorgen? Noor maakt in schoon naar schip, maar met averechts met effect.

Cleo probeert het de CMC en haar op tv relatie van met Luuk weer uit op de rails te krijgen, naar maar dan in krijgt ze de een reeks vreemde van telefoontjes. Dilem van vreest dat Noor haar verslaving niet een in de naar hand heeft. met Tara neemt het een moedige stap: ze op gaat haar dromen achterna. Tijdens op tv haar afscheidsfeest lopen naar de het emoties hoog op op.

Mia besluit met Jayda in naar huis te nemen en een Jacob krijgt het verrassend advies van zijn coach. het De op tv recherche draait op tv Cleo de duimschroeven tijdens aan, maar ze verzwijgt dit uit voor tijdens Luuk wat uitloopt op knallende tijdens ruzie. Zal het op tv haar lukken om tegenover in met Philippe het hoofd koel uit te houden?

Terwijl op tv Max en Lis uit strijden om de de felbegeerde functie van het medisch directeur, met zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe uit invulling naar van zijn leven. tijdens Sebastiaan doet een zeldzame de medische van ontdekking en een zwangere tiener brengt tijdens door Mia van haar door stuk.

Noor op is weer op tv terug, maar verzwijgt waar ze de al die weken is tijdens met geweest. Dit tot ergernis van van Dilem. De spanningen een tussen naar Luuk en Cleo lopen door op. Hij heeft de het indruk dat ze iets met voor hem verbergt. van Alex vindt met Sebas van maar braaf en daagt hem uit tijdens om over zijn de grenzen te op gaan.

Een een jonge man zakt het in elkaar in de uit entreehal van tijdens het ziekenhuis. Een schotwond. van Maar wie door had het in op hem gemunt? in Luuk wil dat van Cleo openlijk uitkomt voor hun tijdens liefde, terwijl naar Sebastiaan zijn flirt met naar Alex juist angstvallig uit geheimhoudt.

De door romances en uit intriges tussen artsen, uit verpleegkundigen en patiënten in CMC op barsten weer op in alle hevigheid tijdens los bij RTL uit 4. In het op tv tweede seizoen van door de populaire ziekenhuisserie lijkt met de door storm rond de uit fraude in het CMC te op tv zijn gaan het liggen. Lijkt, want niets is door de minder waar. De afleveringen zijn op tv iedere door zondag om 22:00 uur te op tv zien met op RTL 4. Pers en naar politie hijgen directeur Cleo de uit Waard met (Ricky Koole) nog steeds tijdens in de nek. uit Net als Cleo's de minnaar, de knappe het neuroloog Luuk (Bram door van der Heijden), met die vindt dat ze het door hun geheime relatie eindelijk eens openbaar naar moeten op tv maken. Chirurg Jacob (Vincent Croiset) met heeft tijdens op zijn met beurt op te biechten dat hij uit ongeneeslijk ziek is. naar Een neergeschoten de crimineel en een medische met tuchtzaak uit gooien verder roet een in het eten. het Terwijl Cleo's problemen de zich opstapelen, van begint Luuk te vermoeden dat zij het iets voor hem de verbergt. Ze een zal iets van uit haar tijdens verleden onder ogen moeten zien uit om het tij in te de keren en niet alleen haar met relatie, maar ook het een CMC te redden. De op tv op tv meeste castleden uit het eerste op seizoen keren terug. met Victor Löw, Renée door Soutendijk, Ricky het Koole, Vincent Croiset, Victoria Koblenko, een Susan Visser een en Lieke van op Lexmond maken in weer het van nodige mee in en buiten het tijdens ziekenhuis, evenals Kevin op tv Hassing, op tv Bram van der Heijden, uit Toprak Yalçiner, van Joy Wielkens, Manoushka Zeegelaar in Breeveld, met Hans Kesting en Linde van op den Heuvel. Robert de door Hoog heeft de in naar serie verlaten terwijl uit de rollen van Robbert van den op Bergh het en Marius Mensink dit uit seizoen naar zijn uitgebreid.

Door op tv een kettingbotsing wordt het een CMC overspoeld door patiënten. het op Alle artsen en verpleegkundigen op helpen mee. Zo ook naar Lis, die nu echt een op tijdens het punt van bevallen staat. tijdens uit Cleo confronteert Philippe naar met het bewijs in dat Aaron en op tv zij verzameld hebben. Philippe doet door Cleo een een discutabel voorstel.

Langzamerhand de krijgt Cleo een vermoeden wie van in er achter de fraude zit. Een met uit confrontatie tussen Cleo en Willemijn uit mondt uit in een naar enorme ruzie door en Cleo door neemt een drastische met maatregel. Jacob krijgt de naar schokkende uitslag van naar zijn de onderzoeken.

Door de grote naar problemen uit op haar een werk en privé ziet Cleo van het niet meer zitten. van in Maar zij is van niet de enige op tv die het zwaar heeft. Dilem heeft op tv ruzie met haar van ex, Willemijn heeft tijdens een het moeizame relatie met haar door zusje, en uit Jacob heeft het moeilijk met met het zichzelf.

Lis door is woedend op Aaron als tijdens met ze erachter komt tijdens dat hij het op tv artikel over het van CMC geschreven heeft. Jacob op doet een verwoede een poging het door goed te maken met Noor. Ondanks van de grote van problemen uit waarin het CMC het zich bevindt, viert Cleo haar in verjaardag.

De lastigste van patiënten zijn vaak uit zelf arts. Dit bewijst de een Leonard van der op Horst, hartpatiënt én chirurg. De op ernstig zieke Patries laat het op zien hoe moeilijk door het is om te stoppen met door roken, zelfs als op tv je COPD van hebt. Noor door krijgt steeds meer twijfels op tv over haar relatie met door op tv Jacob.

december 2019
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!