Programma gemist?

Noor kruipt door door het oog de van de naald en door op wil haar leven beteren, de maar is door het te laat? Lis wil Aaron door romantisch met verrassen. De prille liefde tussen in Liam en Dilem van wordt overschaduwd van door zorgen om op tv Liams een zieke broer. Cleo is op het de de verkeerde moment op op tv de verkeerde plek, wat iedereen het meesleept in een naar dramatische door ontknoping.

Jacob voelt zich uit steeds op tv ongemakkelijker tegenover Vanessa: het moet hij haar op opbiechten dat hij het Alzheimer heeft? naar De broer van naar een patiënt laat zijn door oog vallen op Dilem. Sebastiaan uit zoekt met weer contact met in zijn ex in David. Ook Max de trekt de stoute naar schoenen aan.

Ineens van duikt Philippe weer op met en op tv Cleo en de artsen zijn een gedwongen door hem te helpen. Boris in en Mia kunnen in nauwelijks meer van elkaar door afblijven, terwijl Max worstelt op tv door met zijn gevoelens voor Emily. op De au pair van het Lis en Aaron op tijdens blijkt een lot tijdens uit de loterij.

Cleo krijgt een in schokkend bericht. Het het op tv nieuwe koffiemeisje legt Emily een een dating-app de uit. Ook Jacob uit heeft een spannende date. door Lis en Aaron op tv komen allebei om in het uit een werk, maar wie een moet er nu voor de kinderen naar zorgen? Noor op tv maakt schoon op tv schip, maar met met averechts effect.

Cleo naar probeert het CMC en haar op relatie met Luuk door met weer op de rails te krijgen, door van maar dan krijgt op tv ze een reeks een vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor van haar uit verslaving niet in de met hand heeft. tijdens Tara neemt een het moedige stap: ze een gaat haar dromen op tv achterna. Tijdens haar afscheidsfeest met lopen de emoties hoog tijdens naar op.

Mia van besluit Jayda de in huis te nemen en de Jacob krijgt in verrassend advies van zijn coach. op De recherche draait door Cleo de duimschroeven de aan, maar ze op tv verzwijgt dit op voor Luuk naar wat uitloopt op tijdens knallende ruzie. Zal een het haar lukken om met tegenover een Philippe het hoofd koel het te houden?

Terwijl op tv Max en Lis uit strijden om op tv de felbegeerde functie van van medisch directeur, zoekt de Jacob wanhopig naar een nieuwe een de invulling van zijn leven. Sebastiaan doet naar een zeldzame op tv medische ontdekking en een op tv op zwangere tiener brengt Mia van van haar de stuk.

Noor op is weer terug, maar verzwijgt van naar waar ze al die weken is van geweest. Dit tijdens tot ergernis van de Dilem. De spanningen tussen op tv Luuk en een Cleo lopen op. in Hij heeft de indruk op de dat ze iets voor op tv hem verbergt. op tv Alex vindt Sebas maar tijdens braaf en een daagt hem uit om over een zijn grenzen te met gaan.

Een naar jonge man het zakt in elkaar in het de entreehal van tijdens het ziekenhuis. Een het schotwond. Maar wie van had het op tijdens hem gemunt? in Luuk wil dat Cleo op tv openlijk uitkomt naar voor hun liefde, met terwijl Sebastiaan zijn tijdens flirt met Alex juist angstvallig op geheimhoudt.

De romances tijdens en intriges tussen artsen, op verpleegkundigen en op tv patiënten door in CMC barsten weer in alle door hevigheid los tijdens bij de RTL 4. In het de tweede seizoen van op de populaire ziekenhuisserie met lijkt de storm rond de met fraude in het in CMC te van zijn gaan liggen. tijdens Lijkt, want een niets is minder waar. De een afleveringen zijn iedere een zondag om de 22:00 uur te het zien naar op RTL 4. Pers uit en politie hijgen uit directeur Cleo de Waard door (Ricky Koole) nog steeds op in met de nek. Net als tijdens Cleo's minnaar, op tv de knappe neuroloog Luuk (Bram tijdens van der Heijden), die in vindt dat op ze hun tijdens geheime relatie eindelijk eens openbaar een met moeten maken. Chirurg Jacob (Vincent Croiset) met heeft in op zijn beurt tijdens op te biechten dat hij de ongeneeslijk ziek is. tijdens Een neergeschoten crimineel het een en een medische tuchtzaak de gooien verder roet naar in het eten. Terwijl Cleo's door problemen zich opstapelen, het begint Luuk te een vermoeden dat in zij iets met voor hem verbergt. met Ze zal iets de uit haar verleden het onder ogen van moeten zien om het tij de te op keren en niet tijdens alleen haar relatie, maar op ook het CMC het te redden. De meeste van castleden uit met het eerste seizoen keren tijdens terug. Victor Löw, Renée Soutendijk, van Ricky Koole, een Vincent Croiset, Victoria uit Koblenko, Susan Visser het en Lieke van Lexmond op tv maken door weer het nodige mee in op tv en op tv buiten het ziekenhuis, evenals naar Kevin Hassing, Bram van het der tijdens Heijden, Toprak Yalçiner, Joy Wielkens, van een Manoushka Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting het en Linde van den tijdens Heuvel. met Robert de Hoog heeft een de serie met verlaten terwijl de rollen van op in Robbert van den Bergh de en Marius Mensink dit het seizoen zijn door uitgebreid.

Door de een kettingbotsing wordt het op CMC overspoeld door van patiënten. Alle tijdens artsen en naar verpleegkundigen helpen mee. Zo met ook Lis, die op tv nu echt op het punt het op tv van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe een in met het bewijs van dat Aaron en zij verzameld het hebben. Philippe doet Cleo in tijdens een discutabel voorstel.

Langzamerhand door krijgt Cleo een vermoeden op tv wie in er achter de fraude zit. naar Een confrontatie tussen het Cleo en tijdens Willemijn mondt een uit in een enorme uit ruzie en Cleo met neemt een drastische maatregel. Jacob het krijgt de schokkende tijdens uitslag tijdens van zijn in onderzoeken.

Door de grote naar problemen de op haar werk van en privé ziet Cleo op het de niet meer zitten. Maar zij een is niet de enige in die het op zwaar heeft. Dilem in heeft ruzie met het haar ex, Willemijn heeft met een moeizame in relatie met in haar zusje, en Jacob uit heeft het moeilijk met het een zichzelf.

Lis naar is woedend op Aaron als op ze erachter komt van dat in hij het artikel de over het op tv CMC geschreven heeft. Jacob doet de een in verwoede poging het goed het te maken met met Noor. Ondanks de grote op problemen waarin het CMC tijdens zich door bevindt, viert Cleo door haar verjaardag.

De lastigste patiënten een van zijn vaak zelf arts. Dit een bewijst Leonard van door der Horst, tijdens hartpatiënt én chirurg. De ernstig de een zieke Patries laat zien de hoe moeilijk het is uit om de te stoppen met roken, in zelfs als je COPD hebt. in met Noor krijgt steeds meer twijfels over met haar relatie van met uit Jacob.

februari 2019
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord