Programma gemist?

Noor kruipt door door het een oog van de naald de en wil haar een leven met beteren, maar is het te door laat? tijdens Lis wil Aaron de romantisch verrassen. De prille liefde op tv tussen Liam en het Dilem wordt het overschaduwd door zorgen om Liams tijdens door zieke broer. Cleo het is op het verkeerde door moment op de verkeerde naar plek, wat iedereen meesleept het in een in dramatische door ontknoping.

Jacob op tv voelt zich steeds in ongemakkelijker tegenover Vanessa: tijdens moet hij haar naar opbiechten dat hij met Alzheimer heeft? door De broer van tijdens een patiënt laat zijn door oog vallen op Dilem. op Sebastiaan naar zoekt weer contact met zijn ex op David. uit Ook Max trekt de stoute van tijdens schoenen aan.

Ineens duikt Philippe met weer met op en Cleo en de tijdens artsen tijdens zijn gedwongen hem te helpen. een Boris en Mia in kunnen van nauwelijks meer van op tv elkaar afblijven, terwijl Max van worstelt met zijn gevoelens de voor Emily. in De au pair tijdens van de Lis en Aaron blijkt een lot op tv uit de uit loterij.

Cleo uit krijgt een schokkend bericht. Het uit de nieuwe koffiemeisje legt Emily een het dating-app uit. tijdens Ook Jacob het heeft een spannende date. Lis en naar met Aaron komen allebei om in het naar werk, maar met wie moet er nu van voor van de kinderen zorgen? Noor het maakt schoon schip, op tv maar met averechts naar effect.

Cleo probeert het naar CMC en haar met een relatie met Luuk weer op de van een rails te krijgen, een maar dan krijgt ze uit een reeks vreemde telefoontjes. in Dilem door vreest dat Noor uit haar verslaving niet door in de hand heeft. Tara neemt de een het moedige stap: ze door gaat haar dromen in achterna. Tijdens haar afscheidsfeest lopen door op tv de emoties hoog tijdens op.

Mia het besluit Jayda in huis te uit op tv nemen en Jacob krijgt verrassend advies een van op tv zijn coach. de De recherche draait uit Cleo de duimschroeven aan, maar ze op tijdens verzwijgt dit voor Luuk tijdens wat uitloopt op knallende ruzie. van Zal het op tv haar lukken op om tegenover Philippe het een hoofd de koel te houden?

Terwijl door Max en in Lis strijden om de felbegeerde in functie van medisch directeur, met met zoekt Jacob wanhopig naar uit een nieuwe invulling van zijn in leven. Sebastiaan tijdens doet in een zeldzame medische een ontdekking en een zwangere de tiener brengt naar Mia van haar op stuk.

Noor is weer in terug, de maar verzwijgt door waar ze al die met weken is geweest. tijdens Dit tot ergernis van de Dilem. De door spanningen tussen Luuk uit en Cleo lopen op. van Hij met heeft de indruk door dat ze iets uit voor hem verbergt. Alex vindt Sebas met maar braaf op en naar daagt hem uit het om over zijn grenzen door te gaan.

Een de jonge man zakt naar in elkaar van in de entreehal van het ziekenhuis. uit Een schotwond. Maar in in wie had het op hem uit gemunt? Luuk in wil dat Cleo openlijk een uitkomt voor hun de liefde, terwijl Sebastiaan in zijn flirt met Alex met juist met angstvallig geheimhoudt.

De uit romances en intriges door tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten door in CMC naar barsten weer op tv in alle een hevigheid los bij RTL 4. In tijdens een het tweede seizoen naar van de populaire ziekenhuisserie met lijkt de storm in rond de fraude in een het CMC in te zijn gaan met liggen. Lijkt, want van niets is minder waar. op De afleveringen door zijn iedere op tv zondag om 22:00 op tv uur te zien van op RTL 4. Pers uit en politie hijgen directeur Cleo met de Waard (Ricky op tv Koole) nog uit steeds in de nek. met Net als Cleo's minnaar, met de een knappe neuroloog Luuk op (Bram van der Heijden), die het vindt dat ze door uit hun geheime relatie op tv eindelijk eens openbaar moeten maken. op tv Chirurg Jacob (Vincent in Croiset) op heeft op zijn beurt op een te biechten dat hij op ongeneeslijk op ziek is. Een het neergeschoten crimineel en een medische in tuchtzaak gooien verder het roet in het een eten. naar Terwijl Cleo's problemen zich opstapelen, een begint Luuk uit te de vermoeden dat zij iets voor op tv hem van verbergt. Ze zal iets uit haar door verleden onder ogen tijdens moeten zien tijdens om in het tij te op keren en niet alleen haar op tv relatie, maar het ook het CMC met te redden. De meeste van castleden uit het eerste van seizoen keren terug. Victor in Löw, Renée Soutendijk, op Ricky van Koole, Vincent Croiset, van Victoria Koblenko, Susan op tv Visser en Lieke van Lexmond de maken weer van het nodige mee in naar en buiten een het ziekenhuis, in evenals Kevin Hassing, Bram van het der tijdens Heijden, Toprak Yalçiner, Joy Wielkens, van op tv Manoushka Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting en naar Linde op van den Heuvel. op tv Robert de Hoog heeft een de in serie verlaten terwijl de rollen van het Robbert van op tv den Bergh en Marius door Mensink dit op seizoen zijn in uitgebreid.

Door een kettingbotsing een wordt het CMC in overspoeld door naar patiënten. Alle uit artsen en verpleegkundigen helpen het mee. Zo de ook Lis, die tijdens nu echt op op het punt van door bevallen staat. Cleo confronteert Philippe het van met het bewijs een dat Aaron en zij verzameld hebben. op van Philippe doet Cleo met een discutabel voorstel.

Langzamerhand krijgt Cleo tijdens een vermoeden wie de er achter de het fraude zit. op Een confrontatie in tussen Cleo in en Willemijn mondt uit uit in een enorme de ruzie en Cleo in neemt een drastische van maatregel. Jacob krijgt naar de schokkende uitslag van zijn met door onderzoeken.

Door de grote op tv met problemen op haar naar werk en privé door ziet Cleo het niet meer op tv zitten. Maar op zij is naar niet de enige die het op tv zwaar heeft. Dilem heeft het ruzie met haar naar ex, Willemijn heeft het een moeizame relatie het met haar uit zusje, en naar Jacob heeft het tijdens moeilijk met de zichzelf.

Lis op tv is woedend naar op Aaron als op tv ze erachter komt dat hij in het artikel door over het CMC in geschreven heeft. Jacob naar doet een verwoede de poging het op tv goed te maken met Noor. de Ondanks de grote problemen uit de waarin het CMC zich een bevindt, viert Cleo haar in verjaardag.

De met lastigste patiënten zijn naar vaak zelf arts. door Dit bewijst Leonard van der uit Horst, tijdens hartpatiënt én chirurg. De een ernstig zieke in Patries laat zien hoe van moeilijk het is om de te tijdens stoppen met roken, het zelfs als je COPD met hebt. Noor krijgt steeds met het meer twijfels over haar relatie met op tv door Jacob.

december 2018
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord