Programma gemist?

Noor kruipt door van het oog een van de naald van en wil haar leven het beteren, maar de is het te laat? een van Lis wil Aaron romantisch verrassen. op tv De prille liefde tussen op op tv Liam en Dilem naar wordt overschaduwd door zorgen om Liams naar zieke broer. tijdens Cleo is op het met verkeerde moment op op de verkeerde naar plek, in wat iedereen meesleept een in een dramatische van ontknoping.

Jacob uit voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover op tv Vanessa: moet hij een haar opbiechten dat met hij Alzheimer in heeft? De uit broer van in een patiënt laat zijn op oog vallen op Dilem. Sebastiaan op tv zoekt tijdens weer contact met zijn ex op op David. Ook Max trekt in de stoute schoenen met aan.

Ineens duikt Philippe op weer op en het Cleo en de de op tv artsen zijn gedwongen hem te een helpen. Boris en de Mia kunnen met nauwelijks meer van elkaar met afblijven, terwijl uit Max worstelt met van zijn gevoelens voor uit Emily. De au naar pair van Lis het en Aaron blijkt een met lot met uit de loterij.

Cleo krijgt een tijdens tijdens schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt uit Emily een de dating-app uit. Ook een Jacob heeft een in spannende date. het Lis en het Aaron komen allebei om in het uit werk, het maar wie moet er nu naar voor de met kinderen zorgen? Noor maakt op schoon schip, een maar van met averechts effect.

Cleo van probeert het tijdens CMC en haar relatie met van Luuk weer op de de rails te van krijgen, maar tijdens dan krijgt ze een de reeks vreemde telefoontjes. Dilem het vreest dat Noor het haar verslaving tijdens niet in op de hand heeft. Tara neemt op tv naar een moedige stap: ze gaat haar tijdens dromen achterna. Tijdens van haar een afscheidsfeest lopen de een emoties hoog tijdens op.

Mia besluit van Jayda in op tv huis te nemen en op tv Jacob krijgt verrassend advies op van zijn in coach. tijdens De recherche draait van Cleo de duimschroeven op aan, maar ze verzwijgt tijdens dit voor Luuk wat uitloopt op tv op op knallende ruzie. het Zal het haar op lukken om tegenover Philippe het het hoofd tijdens koel te houden?

Terwijl Max uit en Lis strijden uit om de met felbegeerde functie van van medisch directeur, zoekt uit Jacob wanhopig naar een nieuwe een invulling van van zijn leven. Sebastiaan uit doet op tv een zeldzame medische ontdekking en de een zwangere tiener naar brengt Mia van het haar in stuk.

Noor is weer met terug, maar verzwijgt tijdens waar het ze al die weken van is door geweest. Dit tot een ergernis van Dilem. naar De spanningen tussen Luuk en in Cleo lopen op. uit Hij door heeft de indruk dat ze naar iets voor in hem verbergt. Alex vindt door Sebas uit maar braaf en met daagt hem uit om over tijdens zijn op tv grenzen te gaan.

Een jonge op man tijdens zakt in elkaar in de op tv entreehal van het het ziekenhuis. Een schotwond. Maar op tv wie het had het naar op hem gemunt? Luuk wil dat uit Cleo openlijk de uitkomt voor hun in liefde, op tv terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex naar op tv juist angstvallig geheimhoudt.

De romances en van intriges tussen door artsen, verpleegkundigen in en patiënten in CMC op tv barsten weer in op alle een hevigheid los bij door RTL 4. In het tweede seizoen een van naar de populaire het ziekenhuisserie lijkt de storm rond de door fraude van in het CMC te zijn met naar gaan liggen. Lijkt, want niets op tv is minder met waar. De met afleveringen zijn iedere zondag om tijdens 22:00 met uur te zien op RTL 4. Pers tijdens en een politie hijgen directeur Cleo de op Waard (Ricky met Koole) de nog steeds in de nek. tijdens Net een als Cleo's minnaar, een de knappe neuroloog een Luuk (Bram van naar der Heijden), die vindt dat ze de door hun geheime relatie eindelijk een eens openbaar moeten tijdens maken. Chirurg Jacob een (Vincent Croiset) heeft op van zijn beurt op tv op te biechten dat op tv hij uit ongeneeslijk ziek is. een Een neergeschoten crimineel de en een medische op tv tuchtzaak gooien verder roet in het in in eten. Terwijl Cleo's van problemen zich opstapelen, begint Luuk in te met vermoeden dat zij iets voor van hem in verbergt. Ze zal op iets uit haar verleden onder met ogen moeten in zien om het tij te naar keren en niet de het alleen haar relatie, maar ook het in CMC te redden. De door op tv meeste castleden uit het het eerste seizoen keren terug. met Victor uit Löw, Renée Soutendijk, van Ricky Koole, Vincent Croiset, Victoria met Koblenko, Susan Visser naar en Lieke van van Lexmond maken naar weer het nodige mee met in tijdens en buiten het ziekenhuis, op evenals Kevin Hassing, tijdens Bram van der de Heijden, Toprak Yalçiner, Joy van Wielkens, Manoushka Zeegelaar Breeveld, een Hans Kesting en tijdens uit Linde van den Heuvel. tijdens Robert de Hoog heeft de op serie verlaten terwijl het de rollen van op tv Robbert van den met door Bergh en Marius de Mensink dit seizoen zijn op uitgebreid.

Door met een kettingbotsing wordt op tv het CMC overspoeld in door patiënten. met Alle artsen en verpleegkundigen helpen op mee. op tv Zo ook Lis, die met nu echt op het een punt van met bevallen staat. Cleo uit confronteert Philippe met op het bewijs dat Aaron van en zij verzameld hebben. op tv Philippe doet Cleo uit een naar discutabel voorstel.

Langzamerhand de krijgt Cleo een vermoeden op wie er uit achter de fraude tijdens zit. Een naar confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt het in uit in een enorme ruzie tijdens en Cleo neemt een in drastische op maatregel. Jacob krijgt de schokkende in uitslag van van zijn in onderzoeken.

Door op de grote problemen op het haar werk en privé door ziet Cleo het van niet meer zitten. in Maar zij op tv is met niet de enige die van het zwaar heeft. Dilem heeft het ruzie van met haar ex, van Willemijn heeft een moeizame relatie naar het met haar zusje, en het Jacob heeft het uit moeilijk met in zichzelf.

Lis is een woedend op het Aaron als ze erachter komt naar in dat hij het naar artikel over het CMC door geschreven heeft. Jacob doet tijdens een van verwoede poging het goed te maken tijdens het met Noor. Ondanks de grote tijdens problemen in waarin het CMC zich het bevindt, viert Cleo haar uit verjaardag.

De op lastigste patiënten zijn vaak op zelf arts. Dit het bewijst Leonard van tijdens der Horst, in hartpatiënt én chirurg. De ernstig in in zieke Patries laat zien hoe met moeilijk het is door om te stoppen het met een roken, zelfs als tijdens je COPD hebt. Noor krijgt steeds van met meer twijfels over op haar relatie met tijdens Jacob.

juli 2021
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!