Programma gemist?

Noor kruipt door door het oog van met de naald en door wil haar uit leven door beteren, maar is het van te laat? een Lis wil Aaron romantisch verrassen. uit De prille liefde tussen een Liam en Dilem naar een wordt overschaduwd door door zorgen om Liams zieke broer. tijdens Cleo is op op het een verkeerde moment op naar de verkeerde plek, wat iedereen meesleept op in een dramatische door tijdens ontknoping.

Jacob voelt zich naar met steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: op moet hij haar in opbiechten dat hij Alzheimer uit heeft? De broer van de een patiënt laat het zijn oog het vallen op Dilem. door Sebastiaan een zoekt weer contact met zijn ex door naar David. Ook Max het trekt de stoute schoenen op tv aan.

Ineens uit duikt Philippe weer uit op en Cleo en tijdens de artsen uit zijn gedwongen hem te in helpen. Boris en Mia in kunnen nauwelijks door meer van op elkaar afblijven, terwijl Max door worstelt naar met zijn gevoelens van voor Emily. De au met pair van op Lis en Aaron blijkt in een lot met uit de loterij.

Cleo in krijgt een schokkend bericht. in Het nieuwe koffiemeisje legt in Emily van een dating-app uit. van Ook Jacob heeft een spannende een date. in Lis en door Aaron komen allebei naar om in het met werk, maar wie moet er nu naar voor de kinderen het zorgen? Noor door maakt schoon schip, in maar met averechts het effect.

Cleo door probeert het CMC en haar naar relatie met Luuk op tv weer op door de rails te krijgen, de maar dan in krijgt ze een het reeks vreemde telefoontjes. Dilem het vreest het dat Noor naar haar verslaving niet in de hand de heeft. Tara een neemt tijdens een moedige stap: met ze gaat haar dromen achterna. Tijdens de in haar afscheidsfeest lopen de emoties het hoog in op.

Mia door besluit Jayda in het huis te nemen en tijdens Jacob krijgt verrassend advies door van zijn coach. van De recherche draait naar Cleo tijdens de duimschroeven het aan, maar ze verzwijgt dit door voor Luuk wat uitloopt naar op knallende in ruzie. Zal het van haar lukken om naar tegenover Philippe het een hoofd koel te met houden?

Terwijl tijdens Max en Lis tijdens strijden om de felbegeerde tijdens functie van medisch directeur, naar zoekt uit Jacob wanhopig naar een naar nieuwe invulling van zijn op leven. Sebastiaan doet naar een zeldzame medische een ontdekking op en een zwangere door tiener brengt door Mia van haar met stuk.

Noor is op weer terug, maar verzwijgt een naar waar ze al tijdens die weken is geweest. Dit op tv tot naar ergernis van Dilem. De spanningen tussen uit tijdens Luuk en Cleo door lopen op. Hij heeft in de indruk dat ze op tv iets voor hem uit verbergt. Alex vindt op tv Sebas maar braaf en een daagt hem uit op tv tijdens om over zijn in grenzen te gaan.

Een tijdens jonge man zakt op in elkaar in de met entreehal van op het ziekenhuis. Een schotwond. Maar op uit wie had het op op hem gemunt? Luuk wil in dat Cleo uit openlijk uitkomt voor hun op tv liefde, terwijl in Sebastiaan zijn flirt in met Alex juist de angstvallig geheimhoudt.

De romances tijdens en intriges tussen artsen, op tv op verpleegkundigen en patiënten in CMC een barsten weer in alle tijdens hevigheid los bij naar RTL 4. In een het tweede seizoen van het van de populaire ziekenhuisserie lijkt de van storm rond tijdens de fraude in op het CMC te de zijn het gaan liggen. Lijkt, want van niets is minder waar. De een afleveringen zijn de iedere op tv zondag om 22:00 uit uur te zien door op RTL 4. Pers en een politie hijgen directeur Cleo uit de Waard (Ricky het Koole) nog steeds in op tv in de nek. Net als op tv Cleo's minnaar, de op knappe neuroloog de Luuk (Bram van der Heijden), die de vindt dat een ze op tv hun geheime relatie eindelijk eens openbaar naar moeten uit maken. Chirurg Jacob naar (Vincent Croiset) heeft op het zijn uit beurt op te biechten dat hij in ongeneeslijk ziek is. tijdens Een neergeschoten van crimineel en met een medische tijdens tuchtzaak gooien verder de roet in het eten. Terwijl de Cleo's problemen zich opstapelen, door begint Luuk door te vermoeden dat zij een iets voor het hem verbergt. Ze zal de iets uit het haar naar verleden onder ogen moeten zien om op op het tij te in keren en niet alleen het haar relatie, naar maar ook het op CMC te redden. De meeste castleden het uit op het eerste seizoen keren naar terug. Victor Löw, Renée met Soutendijk, Ricky Koole, Vincent naar van Croiset, Victoria Koblenko, Susan Visser naar en Lieke van van Lexmond maken naar weer het nodige op mee in en buiten in het ziekenhuis, de evenals Kevin Hassing, op tv Bram van der Heijden, Toprak van Yalçiner, Joy Wielkens, door tijdens Manoushka Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting in en Linde van den een Heuvel. tijdens Robert de Hoog naar heeft de tijdens serie verlaten terwijl de rollen van op Robbert van het den Bergh het en Marius Mensink op tv dit seizoen zijn de uitgebreid.

Door een kettingbotsing uit wordt het de CMC overspoeld door patiënten. de op Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. door door Zo ook Lis, die naar nu echt op het punt naar van van bevallen staat. in Cleo confronteert Philippe met het uit bewijs tijdens dat Aaron en zij naar verzameld hebben. op tv Philippe doet Cleo een discutabel in voorstel.

Langzamerhand krijgt naar Cleo een vermoeden een wie het er achter de fraude met zit. Een confrontatie op tussen Cleo en Willemijn mondt naar uit in een in enorme ruzie op en Cleo met neemt een drastische maatregel. Jacob de in krijgt de schokkende uitslag de van zijn naar onderzoeken.

Door de de grote problemen met op haar werk en privé een ziet van Cleo het niet meer naar zitten. Maar zij het is niet de op tv enige die het zwaar het heeft. Dilem heeft uit het ruzie met haar ex, naar Willemijn heeft een door moeizame relatie met haar het zusje, en Jacob uit heeft het moeilijk uit met een zichzelf.

Lis is op tv woedend op Aaron uit als ze door erachter komt dat hij het het artikel over een het naar CMC geschreven heeft. Jacob doet een een verwoede poging het in goed te maken het met Noor. Ondanks met in de grote problemen waarin het uit CMC van zich bevindt, viert Cleo tijdens haar verjaardag.

De naar lastigste patiënten zijn het vaak zelf arts. Dit door bewijst op Leonard van der met Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig tijdens zieke met Patries laat zien hoe moeilijk op op tv het is om te stoppen uit met roken, zelfs als op je COPD op hebt. het Noor krijgt steeds de meer twijfels over een haar relatie met de Jacob.

augustus 2020
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!