Programma gemist?

Noor tijdens kruipt door tijdens het oog van de naald van en wil haar leven in de beteren, maar is het te door laat? Lis naar wil Aaron romantisch verrassen. De op prille door liefde tussen uit Liam en Dilem naar wordt overschaduwd door de zorgen om Liams zieke broer. naar Cleo naar is op het verkeerde in moment op op tv de verkeerde plek, wat iedereen naar meesleept in een dramatische met op ontknoping.

Jacob op voelt zich steeds het ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij de een haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? het De broer van de een in patiënt laat zijn oog op vallen tijdens op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met met zijn ex in het David. Ook Max trekt de de stoute schoenen op tv aan.

Ineens duikt in Philippe naar weer op en naar Cleo en de artsen de zijn gedwongen hem in te helpen. Boris en in Mia kunnen nauwelijks door meer van elkaar afblijven, op terwijl Max het worstelt de met zijn gevoelens voor Emily. op De au een pair van het Lis en Aaron uit blijkt een lot uit de op loterij.

Cleo krijgt een tijdens schokkend bericht. tijdens Het nieuwe koffiemeisje de legt Emily een in dating-app uit. Ook met Jacob heeft een in spannende date. Lis met en Aaron komen allebei uit om in op tv het de werk, maar wie moet een er nu voor van de kinderen zorgen? naar Noor maakt in schoon schip, maar met met averechts effect.

Cleo probeert met het CMC en haar op tv relatie op met Luuk weer een op de rails te op tv krijgen, naar maar dan krijgt ze een met reeks op tv vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat de Noor haar verslaving niet met in de tijdens hand heeft. Tara neemt tijdens een moedige door stap: ze gaat in haar dromen achterna. Tijdens het haar afscheidsfeest het lopen de emoties door hoog met op.

Mia een besluit Jayda een in huis te nemen en van Jacob een krijgt verrassend advies van zijn coach. op tv uit De recherche draait op Cleo de duimschroeven aan, het maar ze verzwijgt dit voor het Luuk naar wat uitloopt op met knallende ruzie. Zal het haar op tv lukken om tegenover met Philippe op het hoofd door koel te houden?

Terwijl Max naar en Lis strijden om op tv de de felbegeerde functie van medisch directeur, een zoekt Jacob wanhopig door uit naar een nieuwe van invulling van zijn leven. Sebastiaan door doet een naar zeldzame medische ontdekking naar en een zwangere tiener brengt tijdens Mia van op tv haar met stuk.

Noor is uit weer op terug, maar verzwijgt waar ze al tijdens die tijdens weken is geweest. op tv Dit tot de ergernis van Dilem. De spanningen tussen een Luuk met en Cleo lopen op. Hij met heeft de op indruk dat ze iets het voor hem verbergt. van Alex vindt Sebas met maar braaf uit en daagt hem uit op tv om over tijdens zijn op tv grenzen te gaan.

Een jonge tijdens man zakt in in elkaar in de entreehal naar van het op ziekenhuis. Een schotwond. Maar met wie had het het op hem gemunt? in naar Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt tijdens voor hun liefde, op terwijl Sebastiaan met zijn het flirt met Alex juist angstvallig door geheimhoudt.

De in romances en op tv intriges tussen artsen, verpleegkundigen en door patiënten in tijdens CMC barsten op weer in alle hevigheid los bij het naar RTL 4. In het tweede seizoen naar van van de populaire ziekenhuisserie lijkt van de storm rond de op tv fraude het in het CMC met te zijn gaan het liggen. Lijkt, want niets op is uit minder waar. De afleveringen zijn iedere uit zondag om van 22:00 uit uur te zien op RTL naar 4. Pers naar en politie hijgen directeur door Cleo de naar Waard (Ricky Koole) nog steeds in door de een nek. Net als Cleo's een minnaar, de in knappe neuroloog met Luuk (Bram van der de Heijden), die tijdens vindt dat ze op hun geheime relatie eindelijk naar eens openbaar moeten maken. Chirurg het Jacob (Vincent Croiset) naar heeft op de zijn beurt door op te op biechten dat hij met ongeneeslijk ziek is. een Een neergeschoten crimineel op tv en een medische tuchtzaak van gooien verder op roet in het eten. Terwijl Cleo's het problemen de zich opstapelen, begint Luuk te het vermoeden tijdens dat zij iets in voor hem verbergt. Ze zal tijdens iets met uit haar verleden tijdens onder ogen moeten zien naar om in het tij te keren met en niet alleen haar relatie, met maar in ook het CMC naar te redden. De meeste castleden uit tijdens naar het eerste seizoen keren terug. Victor door Löw, Renée van Soutendijk, in Ricky Koole, Vincent uit Croiset, Victoria Koblenko, Susan Visser en in de Lieke van Lexmond maken uit weer het nodige uit mee in en van buiten het ziekenhuis, evenals Kevin tijdens Hassing, Bram op tv van der door Heijden, Toprak Yalçiner, Joy Wielkens, het Manoushka van Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting uit en Linde met van den Heuvel. van Robert de Hoog op tv heeft de serie verlaten de terwijl tijdens de rollen van Robbert van den een Bergh en het Marius naar Mensink dit seizoen tijdens zijn uitgebreid.

Door op tv een kettingbotsing wordt het door CMC met overspoeld door patiënten. Alle artsen van en verpleegkundigen helpen mee. in Zo ook Lis, op die nu van echt op een het punt van uit bevallen staat. Cleo confronteert in Philippe met de het bewijs dat met Aaron en zij verzameld tijdens hebben. naar Philippe doet Cleo een discutabel naar voorstel.

Langzamerhand krijgt Cleo in een vermoeden wie uit er door achter de fraude zit. Een tijdens confrontatie tussen uit Cleo uit en Willemijn mondt in uit in een enorme ruzie op en Cleo neemt op tv een drastische maatregel. Jacob naar krijgt op de schokkende uitslag naar van zijn door onderzoeken.

Door met de grote problemen door op haar werk en tijdens privé ziet een Cleo het niet meer op zitten. Maar het zij is niet de enige naar door die het zwaar heeft. Dilem heeft uit ruzie op met haar ex, de Willemijn heeft een moeizame relatie in op met haar zusje, op tv en Jacob heeft het tijdens moeilijk met uit zichzelf.

Lis in is woedend op de Aaron als op ze erachter komt dat hij het in artikel over het op uit CMC geschreven heeft. Jacob doet een door verwoede poging de het goed te maken het met Noor. Ondanks uit tijdens de grote problemen waarin het CMC een zich door bevindt, viert op tv Cleo haar verjaardag.

De lastigste de patiënten zijn in vaak zelf arts. op tv Dit bewijst Leonard naar van der Horst, naar hartpatiënt én chirurg. naar De ernstig zieke Patries laat uit zien hoe naar moeilijk het van is om te stoppen met naar roken, zelfs als van je COPD in hebt. Noor krijgt op steeds meer de twijfels over haar op relatie met van Jacob.

juni 2019
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord