Programma gemist?

Noor uit kruipt door naar het oog van de naald en de wil haar leven door beteren, naar maar is het te laat? op tv Lis wil Aaron op romantisch verrassen. van De prille op liefde tussen Liam en Dilem naar wordt overschaduwd door met zorgen in om Liams zieke op broer. Cleo het is op het een verkeerde moment op de tijdens verkeerde plek, een wat iedereen meesleept in een dramatische de uit ontknoping.

Jacob voelt zich op tv tijdens steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij naar het haar opbiechten dat hij uit Alzheimer heeft? De tijdens broer van een patiënt laat tijdens zijn oog vallen een op tijdens Dilem. Sebastiaan zoekt weer op contact met zijn van ex David. op tv Ook Max in trekt de stoute schoenen op aan.

Ineens met duikt Philippe weer op en in op Cleo en de artsen zijn gedwongen op tv hem te helpen. het Boris en een Mia kunnen nauwelijks meer door van elkaar afblijven, tijdens terwijl Max worstelt de de met zijn gevoelens voor Emily. De tijdens door au pair van de Lis en Aaron blijkt een naar lot uit de uit loterij.

Cleo van krijgt een de schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt in Emily een de dating-app uit. Ook Jacob met heeft een spannende een date. in Lis en Aaron op tv komen allebei om het in het werk, maar tijdens wie naar moet er nu voor de kinderen van op zorgen? Noor maakt naar schoon schip, maar met door averechts effect.

Cleo naar probeert het door CMC en haar relatie met Luuk tijdens weer uit op de rails te krijgen, door door maar dan krijgt ze in een reeks vreemde tijdens telefoontjes. Dilem vreest met dat Noor haar de verslaving niet in de in hand heeft. op tv Tara neemt een in moedige stap: ze gaat op haar op dromen achterna. Tijdens tijdens haar afscheidsfeest lopen door de emoties hoog op tv op.

Mia besluit Jayda naar in huis in te nemen een en Jacob krijgt verrassend advies op van zijn met coach. De recherche draait de tijdens Cleo de duimschroeven aan, met maar ze verzwijgt een dit voor op Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. met Zal in het haar lukken door om tegenover Philippe het hoofd op tv koel een te houden?

Terwijl Max op tv en Lis strijden het om de de felbegeerde functie van medisch directeur, door door zoekt Jacob wanhopig uit naar een nieuwe invulling in van zijn leven. Sebastiaan doet in een zeldzame medische in door ontdekking en een van zwangere tiener brengt Mia in van haar tijdens stuk.

Noor naar is weer terug, maar verzwijgt met van waar ze al die weken is op naar geweest. Dit tot door ergernis van Dilem. De spanningen op tv tussen Luuk en Cleo uit de lopen op. Hij heeft de indruk met dat ze iets een voor tijdens hem verbergt. Alex vindt Sebas in maar braaf het en een daagt hem uit het om over zijn grenzen te het gaan.

Een door jonge man zakt in elkaar tijdens het in de entreehal van het ziekenhuis. de Een tijdens schotwond. Maar van wie had het naar op hem gemunt? Luuk op wil dat Cleo openlijk uitkomt in met voor hun liefde, terwijl Sebastiaan tijdens zijn flirt met Alex door naar juist angstvallig geheimhoudt.

De romances en met door intriges tussen artsen, verpleegkundigen op en patiënten op tv in CMC barsten weer in naar alle hevigheid los bij van RTL door 4. In het tweede naar seizoen van de populaire in ziekenhuisserie lijkt tijdens de storm rond tijdens de fraude in naar het CMC een te zijn door gaan liggen. Lijkt, want in niets is in minder waar. De afleveringen zijn iedere op tv zondag om uit 22:00 uur door te zien op in RTL 4. Pers met en politie hijgen directeur Cleo een de Waard (Ricky Koole) van naar nog steeds in in de nek. Net als een Cleo's minnaar, van de knappe neuroloog Luuk (Bram van op tv der met Heijden), die vindt dat de ze hun geheime relatie het eindelijk eens door openbaar moeten maken. door Chirurg uit Jacob (Vincent Croiset) naar heeft op zijn het beurt op te biechten tijdens dat hij van ongeneeslijk ziek is. een Een neergeschoten crimineel op tv en een medische in tuchtzaak gooien verder roet in de het eten. Terwijl Cleo's tijdens problemen op zich opstapelen, begint het Luuk te vermoeden dat met zij iets voor hem in verbergt. Ze zal op iets op tv uit haar verleden onder ogen op moeten zien uit om het tij op te keren en de niet alleen haar relatie, naar maar ook in het van CMC te redden. De meeste castleden uit het het eerste seizoen op tv keren tijdens terug. Victor Löw, Renée op Soutendijk, op Ricky Koole, Vincent tijdens Croiset, Victoria Koblenko, Susan naar Visser en Lieke van een Lexmond op tv maken weer het nodige mee in in en buiten uit het ziekenhuis, op evenals Kevin met Hassing, Bram van der Heijden, in Toprak Yalçiner, Joy een Wielkens, Manoushka Zeegelaar uit Breeveld, Hans in Kesting en Linde op tv van den Heuvel. Robert de door naar Hoog heeft de serie verlaten terwijl op de naar rollen van met Robbert van den Bergh en met Marius Mensink in dit seizoen zijn met uitgebreid.

Door uit een kettingbotsing wordt het uit CMC overspoeld door het patiënten. Alle artsen en met verpleegkundigen helpen uit mee. Zo ook naar Lis, die nu echt met in op het punt van bevallen staat. op tv op Cleo confronteert Philippe met het bewijs op tv door dat Aaron en zij verzameld hebben. van de Philippe doet Cleo een discutabel uit voorstel.

Langzamerhand krijgt uit Cleo een vermoeden wie de er in achter de fraude het zit. Een tijdens confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt met uit uit in een enorme ruzie en in Cleo neemt uit een drastische maatregel. uit Jacob uit krijgt de schokkende uitslag van zijn van uit onderzoeken.

Door de tijdens grote problemen op door haar van werk en privé ziet van Cleo het niet meer zitten. door Maar zij is tijdens niet de met enige die het op tv zwaar heeft. op tv Dilem heeft ruzie met het haar ex, Willemijn het heeft een moeizame naar relatie met haar door zusje, en Jacob heeft het het uit moeilijk met een zichzelf.

Lis op is woedend op Aaron van als ze de erachter komt met dat hij het naar artikel over het door CMC geschreven heeft. uit Jacob doet een verwoede naar poging het op tv goed te maken met Noor. Ondanks de het de grote problemen waarin het CMC een de zich bevindt, viert Cleo haar tijdens verjaardag.

De naar lastigste patiënten zijn vaak op zelf arts. Dit bewijst een tijdens Leonard van der Horst, van hartpatiënt én chirurg. De op tv ernstig op tv zieke Patries laat zien hoe de moeilijk het is de om in te stoppen met roken, naar zelfs als je COPD hebt. door uit Noor krijgt steeds meer op twijfels over haar op tv relatie met het Jacob.

september 2019
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord