Programma gemist?

Noor naar kruipt door het oog van uit de tijdens naald en wil haar leven uit de beteren, maar is het te de laat? Lis een wil Aaron romantisch verrassen. De met prille in liefde tussen Liam en in Dilem in wordt overschaduwd door zorgen om een Liams een zieke broer. Cleo is op het in verkeerde moment de op de in verkeerde plek, wat met iedereen meesleept de in een dramatische de ontknoping.

Jacob voelt op tv zich steeds naar ongemakkelijker tegenover Vanessa: door moet hij het haar opbiechten dat hij op tv Alzheimer heeft? De een broer van een patiënt laat van zijn een oog vallen een op Dilem. Sebastiaan van zoekt weer contact in met zijn ex een David. Ook Max trekt op tv de stoute schoenen tijdens aan.

Ineens de duikt Philippe op tv weer op en Cleo en de naar artsen zijn gedwongen door hem te helpen. op tv Boris de en Mia tijdens kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, van terwijl Max worstelt naar met zijn gevoelens van voor Emily. van De tijdens au pair van Lis en van Aaron blijkt een een lot uit de naar loterij.

Cleo met krijgt een schokkend bericht. Het op tv naar nieuwe koffiemeisje legt Emily van een dating-app uit. in Ook Jacob heeft een spannende van date. Lis de en Aaron komen allebei door om op tv in het tijdens werk, maar wie moet er nu uit voor van de kinderen in zorgen? Noor maakt schoon schip, maar naar met averechts het effect.

Cleo probeert naar het CMC en haar naar in relatie met Luuk weer op tijdens de rails te op tv krijgen, maar dan krijgt naar ze een uit reeks vreemde telefoontjes. Dilem met vreest dat naar Noor uit haar verslaving niet in de hand het heeft. Tara op tv neemt een moedige stap: op tv naar ze gaat haar dromen achterna. Tijdens uit haar afscheidsfeest in lopen de uit emoties hoog het op.

Mia besluit Jayda in in huis uit te de nemen en Jacob krijgt een verrassend advies van zijn in coach. De naar recherche draait Cleo op tv de duimschroeven aan, maar ze in verzwijgt dit uit voor Luuk wat door uitloopt door op knallende ruzie. Zal uit het haar lukken om tegenover tijdens van Philippe het hoofd koel te met houden?

Terwijl Max de en Lis tijdens strijden om op de felbegeerde functie van medisch directeur, door uit zoekt Jacob wanhopig met naar een nieuwe op invulling van zijn leven. tijdens Sebastiaan doet een zeldzame een medische ontdekking en een de zwangere tiener door brengt Mia tijdens van haar het stuk.

Noor door is weer naar terug, maar verzwijgt waar een ze al uit die weken is geweest. Dit tot een ergernis uit van Dilem. De op tv spanningen tussen Luuk en Cleo het een lopen op. Hij heeft de de indruk dat ze iets een voor door hem verbergt. in Alex vindt Sebas maar van braaf en daagt met hem uit om over in zijn grenzen te uit gaan.

Een jonge man op zakt in de elkaar in een de entreehal op van het ziekenhuis. uit Een schotwond. Maar wie had uit het op hem gemunt? de Luuk wil de dat Cleo uit openlijk uitkomt voor het hun liefde, uit terwijl Sebastiaan zijn flirt met in Alex juist angstvallig naar geheimhoudt.

De het romances en intriges tussen artsen, naar verpleegkundigen de en patiënten in CMC barsten op tv naar weer in alle hevigheid los bij door de RTL 4. In het tweede seizoen van met van de populaire ziekenhuisserie in lijkt de storm rond de op de fraude in het van CMC te zijn gaan liggen. van Lijkt, met want niets is minder tijdens waar. De afleveringen zijn in iedere zondag om van 22:00 een uur te zien een op RTL 4. Pers en politie hijgen op tv directeur tijdens Cleo de Waard het (Ricky Koole) nog steeds tijdens in de nek. Net op als Cleo's minnaar, naar de door knappe neuroloog in Luuk (Bram van der een Heijden), die vindt dat met ze hun tijdens geheime relatie eindelijk eens openbaar uit moeten maken. Chirurg door Jacob (Vincent door Croiset) heeft op de zijn beurt op te met biechten dat hij op tv het ongeneeslijk ziek is. Een naar neergeschoten crimineel en een op medische tuchtzaak gooien verder op roet in het op eten. de Terwijl Cleo's uit problemen zich opstapelen, begint de Luuk te vermoeden dat van zij iets door voor hem verbergt. Ze zal met een iets uit haar verleden onder ogen op tv moeten zien de om het van tij te keren en niet uit alleen haar op relatie, maar ook het uit CMC te in redden. De tijdens meeste castleden uit het eerste een seizoen keren terug. Victor in met Löw, Renée Soutendijk, op Ricky Koole, Vincent Croiset, Victoria met Koblenko, door Susan Visser en Lieke van naar Lexmond maken weer het op tv uit nodige mee in en buiten het op tv ziekenhuis, evenals Kevin door Hassing, Bram van uit der van Heijden, Toprak Yalçiner, het Joy Wielkens, Manoushka Zeegelaar tijdens Breeveld, Hans Kesting en de Linde van den in Heuvel. Robert de een Hoog heeft de op naar serie verlaten terwijl de een rollen van uit Robbert van den Bergh en het Marius Mensink dit een seizoen zijn in uitgebreid.

Door van een kettingbotsing wordt uit het CMC overspoeld door een patiënten. Alle artsen de en naar verpleegkundigen helpen mee. met Zo ook Lis, die nu echt op op het met punt van bevallen van staat. Cleo het confronteert Philippe de met het bewijs dat Aaron en in zij in verzameld hebben. Philippe doet Cleo met een het discutabel voorstel.

Langzamerhand krijgt het Cleo een vermoeden naar wie op er achter de fraude met zit. Een het confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt naar uit in een met enorme uit ruzie en op Cleo neemt een op drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende van tijdens uitslag van zijn in onderzoeken.

Door de met grote problemen op van haar werk en privé naar ziet het Cleo het met niet meer zitten. een Maar zij is niet de enige op tv die het met zwaar heeft. Dilem heeft op tv ruzie op met haar ex, de Willemijn heeft een moeizame tijdens relatie in met haar zusje, in en Jacob heeft op het moeilijk met van zichzelf.

Lis op tv is woedend op Aaron naar als ze erachter in komt dat het hij het met artikel over het CMC een geschreven heeft. een Jacob doet een verwoede een poging het goed te naar maken met de Noor. Ondanks de naar grote problemen waarin het op CMC zich bevindt, door viert Cleo haar in verjaardag.

De de lastigste patiënten zijn vaak zelf naar arts. Dit het bewijst Leonard van der het Horst, hartpatiënt én tijdens een chirurg. De ernstig zieke Patries op tv laat de zien hoe moeilijk de het is om te stoppen met uit naar roken, zelfs als je tijdens COPD hebt. Noor naar krijgt steeds een meer twijfels over haar de relatie met een Jacob.

april 2021
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!