Programma gemist?

Noor een kruipt door het oog van met het de naald en op tv wil haar leven beteren, maar is van het de te laat? de Lis wil Aaron romantisch het verrassen. De prille met liefde tussen Liam en Dilem op wordt de overschaduwd door zorgen om Liams uit zieke broer. tijdens Cleo is op in het verkeerde tijdens moment op de verkeerde met plek, wat iedereen meesleept in in een dramatische op een ontknoping.

Jacob een voelt zich steeds ongemakkelijker tijdens tegenover Vanessa: uit moet hij haar een opbiechten dat hij van Alzheimer heeft? De op broer van een door patiënt laat een zijn oog vallen in op Dilem. Sebastiaan zoekt weer naar contact met zijn naar ex David. Ook Max naar trekt de stoute van schoenen op tv aan.

Ineens een duikt Philippe weer op en op Cleo en de in artsen zijn uit gedwongen hem te helpen. door Boris het en Mia het kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, tijdens terwijl Max op worstelt met zijn gevoelens in een voor Emily. De au door pair van Lis en met Aaron de blijkt een lot door uit de loterij.

Cleo van krijgt een van schokkend bericht. Het op tv nieuwe koffiemeisje legt Emily de een dating-app op uit. Ook Jacob naar heeft een spannende date. Lis naar en Aaron komen een allebei om door in het werk, maar op wie met moet er nu voor op de kinderen op tv zorgen? Noor maakt schoon schip, door maar met het averechts effect.

Cleo de probeert het CMC en haar met het relatie met Luuk weer op de uit tijdens rails te krijgen, maar dan tijdens krijgt ze een reeks tijdens vreemde naar telefoontjes. Dilem vreest naar dat Noor op tv haar verslaving niet in de door hand heeft. Tara het neemt een het moedige stap: ze gaat haar met dromen achterna. Tijdens uit haar met afscheidsfeest lopen de emoties hoog de van op.

Mia uit besluit Jayda in huis van te op nemen en Jacob krijgt verrassend advies op tv naar van zijn coach. De recherche draait met Cleo de met duimschroeven aan, maar tijdens ze tijdens verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op tv door op knallende ruzie. Zal het naar haar in lukken om tegenover een Philippe het hoofd koel te een houden?

Terwijl Max tijdens en Lis het strijden om op de felbegeerde functie met van medisch directeur, zoekt tijdens Jacob wanhopig naar een nieuwe met in invulling van zijn leven. op Sebastiaan doet een met zeldzame medische ontdekking van en een zwangere uit tiener brengt Mia naar van haar op stuk.

Noor is het weer terug, met maar verzwijgt waar ze al met die weken van is geweest. door Dit tot ergernis een van Dilem. De spanningen tussen op tv in Luuk en Cleo het lopen op. Hij heeft het de indruk door dat ze iets voor hem van verbergt. Alex vindt Sebas van maar braaf uit en op daagt hem uit om over van zijn grenzen het te gaan.

Een jonge man op tv zakt naar in elkaar uit in de entreehal van de het ziekenhuis. Een op tv schotwond. Maar wie had in het op hem in gemunt? Luuk wil dat op Cleo naar openlijk uitkomt uit voor hun liefde, terwijl Sebastiaan op zijn in flirt met Alex juist van angstvallig geheimhoudt.

De romances op en intriges tussen met artsen, verpleegkundigen uit en patiënten naar in CMC barsten het weer in alle hevigheid los op tv bij RTL op 4. In het tweede door seizoen van de populaire naar ziekenhuisserie lijkt de de storm rond de op fraude in het het CMC te zijn uit gaan liggen. Lijkt, het want niets is uit naar minder waar. De afleveringen de zijn iedere zondag om het 22:00 uur te door zien op door RTL 4. Pers en politie hijgen in directeur uit Cleo de Waard (Ricky uit Koole) het nog steeds in de nek. met Net in als Cleo's minnaar, in de knappe neuroloog een Luuk (Bram van der Heijden), die een vindt in dat ze hun geheime uit relatie eindelijk eens door openbaar moeten het maken. Chirurg Jacob met (Vincent Croiset) heeft op zijn tijdens tijdens beurt op te biechten dat hij in ongeneeslijk van ziek is. Een in neergeschoten crimineel met en een medische uit tuchtzaak gooien verder roet in het het eten. uit Terwijl Cleo's problemen van zich opstapelen, begint Luuk uit te vermoeden dat door zij iets voor naar hem verbergt. Ze zal in iets het uit haar verleden op tv onder ogen moeten uit zien om het tij te op tv keren en niet met een alleen haar relatie, maar ook het het CMC te redden. De tijdens het meeste castleden uit het eerste de seizoen een keren terug. Victor tijdens Löw, Renée Soutendijk, Ricky Koole, in Vincent Croiset, Victoria Koblenko, uit het Susan Visser en Lieke van Lexmond de het maken weer het door nodige mee in en op buiten het ziekenhuis, evenals Kevin de Hassing, Bram uit van uit der Heijden, Toprak Yalçiner, Joy door Wielkens, Manoushka Zeegelaar in Breeveld, Hans Kesting en het op tv Linde van den Heuvel. Robert uit de naar Hoog heeft de van serie verlaten terwijl de rollen van door Robbert van den de Bergh en Marius in Mensink dit op seizoen van zijn uitgebreid.

Door naar een kettingbotsing op tv wordt het CMC het overspoeld door patiënten. Alle artsen op en van verpleegkundigen helpen mee. Zo op tv ook Lis, op die nu echt op het punt met van door bevallen staat. naar Cleo confronteert Philippe met het naar bewijs dat een Aaron en zij verzameld op hebben. op Philippe doet Cleo in een discutabel voorstel.

Langzamerhand krijgt Cleo met op tv een vermoeden wie er achter tijdens de fraude zit. tijdens Een confrontatie tussen uit Cleo en op tv Willemijn mondt uit in een een enorme ruzie in en Cleo neemt met een drastische maatregel. uit Jacob krijgt de uit schokkende de uitslag van zijn van onderzoeken.

Door de grote uit naar problemen op haar werk en privé van ziet een Cleo het door niet meer zitten. Maar zij is een niet de enige het die het zwaar naar het heeft. Dilem heeft ruzie met op tv haar ex, Willemijn heeft tijdens een moeizame relatie tijdens met haar zusje, op de en Jacob heeft het moeilijk op met in zichzelf.

Lis met is woedend op Aaron als uit ze erachter uit komt dat met hij het artikel tijdens over het CMC geschreven op tv heeft. Jacob doet in een verwoede van poging het naar goed te maken van met Noor. Ondanks uit de grote problemen tijdens waarin het CMC zich de bevindt, viert op Cleo haar verjaardag.

De met lastigste patiënten zijn op tv vaak zelf de arts. Dit bewijst Leonard van van der Horst, hartpatiënt tijdens én chirurg. uit De ernstig zieke Patries laat op tv uit zien hoe moeilijk het is de om te stoppen op met roken, zelfs als naar naar je COPD hebt. Noor een krijgt steeds een meer twijfels over haar relatie met van uit Jacob.

juli 2018
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord