Programma gemist?

Noor in kruipt door op tv het oog van de naald en het wil haar leven een beteren, maar naar is het te een laat? Lis een wil Aaron van romantisch verrassen. De prille liefde tussen van Liam en Dilem in wordt overschaduwd door naar zorgen om Liams op zieke broer. in Cleo uit is op het verkeerde moment de op de verkeerde uit plek, de wat iedereen meesleept in een dramatische de de ontknoping.

Jacob met voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover met de Vanessa: moet hij haar opbiechten een dat hij Alzheimer heeft? op De broer met van een in patiënt laat zijn oog vallen van op Dilem. op tv Sebastiaan de zoekt weer contact met zijn ex in David. Ook Max naar door trekt de stoute schoenen op aan.

Ineens duikt in Philippe weer op en naar Cleo en de door artsen zijn gedwongen het in hem te helpen. Boris en Mia in kunnen nauwelijks uit meer op van elkaar afblijven, terwijl naar Max worstelt met zijn op tv gevoelens voor Emily. De van au naar pair van Lis en uit Aaron met blijkt een lot het uit de loterij.

Cleo krijgt een een schokkend bericht. van Het de nieuwe koffiemeisje legt met Emily een dating-app uit. Ook Jacob tijdens heeft een spannende op tv date. met Lis en Aaron komen tijdens allebei om op tv in het werk, maar wie met moet er nu van voor de kinderen het zorgen? het Noor maakt van schoon schip, maar het met averechts effect.

Cleo met probeert het CMC van en haar tijdens relatie met Luuk weer naar op de rails te krijgen, het maar op dan krijgt het ze een reeks vreemde telefoontjes. in Dilem op tv vreest dat Noor haar tijdens verslaving niet in de hand met heeft. Tara neemt met een met moedige stap: ze gaat haar tijdens een dromen achterna. Tijdens uit haar afscheidsfeest lopen de emoties het hoog tijdens op.

Mia tijdens besluit Jayda in huis te uit nemen en tijdens Jacob krijgt in verrassend advies van zijn een coach. De in recherche draait in Cleo de duimschroeven aan, maar op ze verzwijgt dit de voor door Luuk wat uitloopt naar op knallende ruzie. Zal het op tv haar op tv lukken om tegenover Philippe in het hoofd op tv koel te houden?

Terwijl uit Max en Lis strijden een om de op tv felbegeerde functie van medisch directeur, met zoekt Jacob het wanhopig naar een nieuwe op invulling van zijn met leven. Sebastiaan het doet door een zeldzame medische ontdekking en een van zwangere tiener de brengt Mia van op haar met stuk.

Noor een is weer terug, op maar verzwijgt waar naar ze al met die weken is geweest. Dit tot op tv op tv ergernis van Dilem. De naar spanningen tussen Luuk en op Cleo lopen op. Hij het heeft de indruk uit dat het ze iets voor hem de verbergt. Alex vindt met Sebas van maar braaf en daagt de hem uit om over naar zijn grenzen een te gaan.

Een jonge man door zakt in op elkaar in de entreehal met het van het ziekenhuis. Een naar schotwond. Maar wie uit had het op hem op gemunt? Luuk wil dat van met Cleo openlijk uitkomt voor hun uit liefde, terwijl Sebastiaan zijn door in flirt met Alex juist angstvallig op geheimhoudt.

De romances en van door intriges tussen artsen, verpleegkundigen en een patiënten in CMC door barsten weer op in alle een hevigheid los bij RTL een 4. In op tv het tweede seizoen van de op tv populaire op ziekenhuisserie lijkt de met storm rond de op tv fraude in het CMC te zijn het naar gaan liggen. Lijkt, want niets met is minder uit waar. De afleveringen zijn uit iedere zondag uit om 22:00 op uur te zien op door RTL 4. Pers en het politie hijgen directeur naar Cleo de Waard (Ricky Koole) tijdens nog van steeds in de het nek. Net als de Cleo's minnaar, het de knappe neuroloog van Luuk (Bram van der op Heijden), die naar vindt dat ze hun tijdens geheime relatie eindelijk eens uit openbaar moeten een maken. Chirurg Jacob (Vincent Croiset) met heeft door op zijn beurt een op te biechten dat hij een ongeneeslijk ziek door is. Een het neergeschoten crimineel en een in medische tuchtzaak op tv gooien verder van roet in het eten. tijdens Terwijl Cleo's problemen zich opstapelen, het begint tijdens Luuk te het vermoeden dat zij iets voor uit hem verbergt. Ze de zal iets uit naar haar verleden onder ogen in moeten zien een om het op tij te keren en het niet alleen haar relatie, met maar tijdens ook het de CMC te redden. De meeste castleden het uit het eerste seizoen door keren de terug. Victor Löw, uit Renée Soutendijk, Ricky Koole, Vincent de Croiset, Victoria van Koblenko, Susan Visser en een Lieke van Lexmond door maken weer het tijdens nodige van mee in en van buiten het ziekenhuis, uit evenals Kevin een Hassing, Bram van van der Heijden, Toprak Yalçiner, naar Joy Wielkens, Manoushka op Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting op en Linde van den op Heuvel. Robert op tv de Hoog in heeft de serie op verlaten terwijl van de rollen van Robbert van den op Bergh en Marius van Mensink op tv dit seizoen zijn naar uitgebreid.

Door een op tv kettingbotsing wordt het van CMC overspoeld op tv door patiënten. Alle artsen door en verpleegkundigen in helpen mee. Zo ook van Lis, die van nu echt op het punt tijdens van bevallen staat. in Cleo confronteert Philippe tijdens met het van bewijs de dat Aaron en op zij verzameld hebben. Philippe doet Cleo uit op tv een discutabel voorstel.

Langzamerhand tijdens krijgt Cleo een een vermoeden wie er achter de in fraude naar zit. Een confrontatie het tussen Cleo en de Willemijn mondt uit in op een naar enorme ruzie en Cleo neemt een op drastische maatregel. met Jacob krijgt de in schokkende uitslag een van zijn van onderzoeken.

Door tijdens de grote problemen op haar met werk in en privé ziet het Cleo het niet meer op zitten. Maar zij is naar niet de van enige tijdens die het zwaar heeft. tijdens Dilem heeft naar ruzie met haar ex, Willemijn op tv heeft een uit moeizame relatie met haar door zusje, en op Jacob heeft het moeilijk tijdens met tijdens zichzelf.

Lis uit is woedend op Aaron op tv als op tv ze erachter komt dat hij van het de artikel over het CMC geschreven het heeft. de Jacob doet een verwoede poging het op tv van goed te maken met van Noor. Ondanks de grote problemen op waarin het CMC in door zich bevindt, viert Cleo haar tijdens verjaardag.

De lastigste tijdens patiënten zijn een vaak zelf arts. Dit bewijst een tijdens Leonard van der Horst, uit hartpatiënt én chirurg. De op tv ernstig zieke Patries laat naar zien hoe door moeilijk het is om op te stoppen met de roken, zelfs als een met je COPD hebt. de Noor krijgt steeds meer twijfels over een haar relatie met uit een Jacob.

januari 2020
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!