Programma gemist?

Noor kruipt in door tijdens het oog van de naald de en wil haar leven in op tv beteren, maar is uit het te laat? Lis een wil Aaron romantisch verrassen. De uit prille liefde naar tussen Liam en op tv Dilem wordt overschaduwd op door zorgen om Liams op tijdens zieke broer. Cleo een is op het op tv verkeerde moment op de naar verkeerde plek, de wat iedereen meesleept in een op tv dramatische de ontknoping.

Jacob met voelt zich door steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: de moet hij haar opbiechten dat met naar hij Alzheimer heeft? De uit broer van een het patiënt laat zijn oog op tv vallen op Dilem. Sebastiaan naar van zoekt weer contact met zijn in ex David. een Ook Max trekt de met stoute naar schoenen aan.

Ineens een duikt Philippe van weer op en Cleo en door de op artsen zijn gedwongen hem te in helpen. Boris en de Mia kunnen nauwelijks meer op tv van elkaar in afblijven, terwijl Max de worstelt met zijn gevoelens uit voor Emily. op tv De au pair van op de Lis en Aaron blijkt door een lot uit de met loterij.

Cleo op tv krijgt een schokkend uit bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt naar Emily een van dating-app uit. Ook Jacob door op heeft een spannende date. uit Lis en Aaron komen op tv allebei naar om in het op tv werk, maar wie moet er op tv nu uit voor de kinderen zorgen? met Noor maakt schoon schip, maar naar met averechts van effect.

Cleo van probeert het door CMC en haar relatie met Luuk op tv weer op op de rails te de krijgen, maar met dan krijgt ze een een reeks vreemde telefoontjes. Dilem in tijdens vreest dat Noor haar verslaving met niet uit in de hand heeft. uit Tara neemt in een moedige stap: ze gaat op tv haar dromen achterna. door Tijdens door haar afscheidsfeest lopen de emoties hoog met het op.

Mia besluit op tv Jayda in met huis te nemen en Jacob door krijgt naar verrassend advies van zijn door coach. De het recherche draait Cleo de naar duimschroeven de aan, maar ze verzwijgt dit voor van Luuk wat een uitloopt op van knallende ruzie. in Zal het haar van lukken om tegenover naar Philippe het hoofd koel te tijdens houden?

Terwijl uit Max en door Lis strijden om de felbegeerde functie tijdens van medisch directeur, op door zoekt Jacob wanhopig naar van een nieuwe invulling naar van zijn leven. op tv Sebastiaan doet een door zeldzame medische ontdekking en in een zwangere tiener brengt uit Mia het van haar met stuk.

Noor op is weer terug, maar van verzwijgt in waar ze al die op tv weken is geweest. Dit de tot ergernis van op tv Dilem. De van spanningen tussen Luuk het en Cleo lopen de op. Hij heeft van de indruk van dat ze iets voor hem verbergt. op Alex vindt een Sebas een maar braaf en daagt hem uit naar tijdens om over zijn grenzen uit te gaan.

Een jonge man naar zakt van in elkaar in de tijdens entreehal van het ziekenhuis. de tijdens Een schotwond. Maar wie het had het op hem gemunt? van Luuk uit wil dat Cleo openlijk door uitkomt voor hun liefde, op terwijl een Sebastiaan zijn flirt in met Alex juist angstvallig een geheimhoudt.

De romances en op tv intriges een tussen artsen, verpleegkundigen en van patiënten van in CMC barsten weer in op alle hevigheid los van bij RTL 4. naar In op het tweede seizoen de van de populaire ziekenhuisserie lijkt de uit storm rond de de fraude in het tijdens met CMC te zijn gaan liggen. Lijkt, van de want niets is minder het waar. De afleveringen zijn het iedere zondag uit om 22:00 een uur te zien op van RTL 4. Pers op tv en politie hijgen directeur Cleo de in Waard (Ricky een Koole) in nog steeds in de nek. de Net als Cleo's minnaar, van de naar knappe neuroloog op tv Luuk (Bram van der het Heijden), die vindt dat ze de hun geheime een relatie met eindelijk eens openbaar naar moeten maken. Chirurg Jacob uit (Vincent Croiset) heeft tijdens op zijn beurt op op te een biechten dat hij met ongeneeslijk ziek is. Een neergeschoten uit crimineel en een medische met tuchtzaak een gooien verder een roet in het eten. Terwijl Cleo's een door problemen zich opstapelen, uit begint Luuk te vermoeden dat met zij iets voor tijdens hem verbergt. met Ze zal iets door uit haar verleden door onder ogen moeten zien om tijdens het tij te naar keren met en niet alleen naar haar relatie, op tv maar ook het uit CMC te redden. De met meeste castleden uit met het eerste seizoen in keren terug. Victor met Löw, Renée Soutendijk, Ricky Koole, Vincent op Croiset, Victoria Koblenko, van in Susan Visser en de Lieke van Lexmond maken weer het de nodige mee in met en buiten het op ziekenhuis, uit evenals Kevin Hassing, Bram door van der Heijden, Toprak tijdens Yalçiner, Joy de Wielkens, Manoushka van Zeegelaar Breeveld, Hans Kesting en uit een Linde van den Heuvel. Robert de van Hoog heeft op tv de serie verlaten terwijl in de rollen in van Robbert van uit den Bergh en op Marius Mensink dit seizoen door zijn tijdens uitgebreid.

Door tijdens een kettingbotsing wordt het naar CMC in overspoeld door patiënten. Alle door artsen en een verpleegkundigen helpen mee. Zo van ook Lis, met die nu echt op het door punt van bevallen staat. op Cleo confronteert naar Philippe op tv met het bewijs een dat Aaron en zij verzameld op tv hebben. Philippe het doet Cleo een discutabel het voorstel.

Langzamerhand krijgt de Cleo een uit vermoeden wie er tijdens achter de naar fraude zit. Een confrontatie de tussen Cleo en Willemijn mondt uit uit in de een tijdens enorme ruzie en Cleo neemt een het een drastische maatregel. Jacob krijgt de uit schokkende een uitslag van zijn tijdens onderzoeken.

Door de grote de problemen op haar van werk en op tv privé ziet Cleo het met niet meer de zitten. Maar het zij is niet de een enige die het zwaar de heeft. het Dilem heeft ruzie met haar van ex, met Willemijn heeft een moeizame door relatie op met haar zusje, en op Jacob heeft het naar moeilijk met tijdens zichzelf.

Lis het is woedend op de Aaron als de ze erachter komt dat hij naar het artikel over op tv het CMC geschreven de heeft. door Jacob doet een verwoede tijdens poging het goed te maken op tv met in Noor. Ondanks de grote uit problemen waarin in het CMC met zich bevindt, viert Cleo door haar verjaardag.

De lastigste patiënten een zijn door vaak zelf arts. met Dit bewijst Leonard met van der Horst, tijdens hartpatiënt én met chirurg. De ernstig zieke tijdens Patries laat zien hoe met moeilijk het van is om te stoppen met op tv roken, zelfs tijdens als je COPD hebt. op met Noor krijgt steeds meer twijfels de over haar relatie met het een Jacob.

september 2021
25-03-2018 22:30

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Noor kruipt door het oog van de naald en wil haar leven beteren, maar is het te laat? Lis wil Aaron romantisch verrassen. De prille liefde tussen Liam en Dilem wordt overschaduwd door zorgen om Liams zieke broer. Cleo is op het verkeerde mo...

18-03-2018 22:30

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Jacob voelt zich steeds ongemakkelijker tegenover Vanessa: moet hij haar opbiechten dat hij Alzheimer heeft? De broer van een patiënt laat zijn oog vallen op Dilem. Sebastiaan zoekt weer contact met zijn ex David. Ook Max trekt de stoute sc...

11-03-2018 22:01

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Ineens duikt Philippe weer op en Cleo en de artsen zijn gedwongen hem te helpen. Boris en Mia kunnen nauwelijks meer van elkaar afblijven, terwijl Max worstelt met zijn gevoelens voor Emily. De au pair van Lis en Aaron blijkt een lot uit de...

04-03-2018 22:03

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Cleo krijgt een schokkend bericht. Het nieuwe koffiemeisje legt Emily een dating-app uit. Ook Jacob heeft een spannende date. Lis en Aaron komen allebei om in het werk, maar wie moet er nu voor de kinderen zorgen? Noor maakt schoon schip, m...

25-02-2018 22:00

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

Cleo probeert het CMC en haar relatie met Luuk weer op de rails te krijgen, maar dan krijgt ze een reeks vreemde telefoontjes. Dilem vreest dat Noor haar verslaving niet in de hand heeft. Tara neemt een moedige stap: ze gaat haar dromen ach...

18-02-2018 21:59

Afl. 5

Centraal Medisch Centrum - Afl. 5

Mia besluit Jayda in huis te nemen en Jacob krijgt verrassend advies van zijn coach. De recherche draait Cleo de duimschroeven aan, maar ze verzwijgt dit voor Luuk wat uitloopt op knallende ruzie. Zal het haar lukken om tegenover Philippe h...

11-02-2018 22:00

Afl. 4

Centraal Medisch Centrum - Afl. 4

Terwijl Max en Lis strijden om de felbegeerde functie van medisch directeur, zoekt Jacob wanhopig naar een nieuwe invulling van zijn leven. Sebastiaan doet een zeldzame medische ontdekking en een zwangere tiener brengt Mia van haar stuk.

04-02-2018 21:56

Afl. 3

Centraal Medisch Centrum - Afl. 3

Noor is weer terug, maar verzwijgt waar ze al die weken is geweest. Dit tot ergernis van Dilem. De spanningen tussen Luuk en Cleo lopen op. Hij heeft de indruk dat ze iets voor hem verbergt. Alex vindt Sebas maar braaf en daagt hem uit om o...

28-01-2018 21:56

Afl. 2

Centraal Medisch Centrum - Afl. 2

Een jonge man zakt in elkaar in de entreehal van het ziekenhuis. Een schotwond. Maar wie had het op hem gemunt? Luuk wil dat Cleo openlijk uitkomt voor hun liefde, terwijl Sebastiaan zijn flirt met Alex juist angstvallig geheimhoudt.

21-01-2018 21:59

Terug: Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum - Terug: Centraal Medisch Centrum

De romances en intriges tussen artsen, verpleegkundigen en patiënten in CMC barsten weer in alle hevigheid los bij RTL 4. In het tweede seizoen van de populaire ziekenhuisserie lijkt de storm rond de fraude in het CMC te zijn gaan liggen. L...

04-12-2016 21:33

Afl. 10

Centraal Medisch Centrum - Afl. 10

Door een kettingbotsing wordt het CMC overspoeld door patiënten. Alle artsen en verpleegkundigen helpen mee. Zo ook Lis, die nu echt op het punt van bevallen staat. Cleo confronteert Philippe met het bewijs dat Aaron en zij verzameld hebben...

27-11-2016 21:25

Afl. 9

Centraal Medisch Centrum - Afl. 9

Langzamerhand krijgt Cleo een vermoeden wie er achter de fraude zit. Een confrontatie tussen Cleo en Willemijn mondt uit in een enorme ruzie en Cleo neemt een drastische maatregel. Jacob krijgt de schokkende uitslag van zijn onderzoeken.

20-11-2016 21:26

Afl. 8

Centraal Medisch Centrum - Afl. 8

Door de grote problemen op haar werk en privé ziet Cleo het niet meer zitten. Maar zij is niet de enige die het zwaar heeft. Dilem heeft ruzie met haar ex, Willemijn heeft een moeizame relatie met haar zusje, en Jacob heeft het moeilijk met...

13-11-2016 21:33

Afl. 7

Centraal Medisch Centrum - Afl. 7

Lis is woedend op Aaron als ze erachter komt dat hij het artikel over het CMC geschreven heeft. Jacob doet een verwoede poging het goed te maken met Noor. Ondanks de grote problemen waarin het CMC zich bevindt, viert Cleo haar verjaardag.

06-11-2016 21:29

Afl. 6

Centraal Medisch Centrum - Afl. 6

De lastigste patiënten zijn vaak zelf arts. Dit bewijst Leonard van der Horst, hartpatiënt én chirurg. De ernstig zieke Patries laat zien hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, zelfs als je COPD hebt. Noor krijgt steeds meer twijfels ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Centraal Medisch Centrum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Centraal Medisch Centrum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Centraal Medisch Centrum bij Centraal Medisch Centrum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Centraal Medisch Centrum. Heb je een uitzending van Centraal Medisch Centrum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Centraal Medisch Centrum gemist

Nederlandse ziekenhuisserie waarin de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten de revue passeren. Ook worden hun onderlinge relaties gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven daarbuiten.

Uitzending gemist van Centraal Medisch Centrum? Hier kun je alle uitzendingen van Centraal Medisch Centrum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!