Programma gemist?

Afl.: Forensisch door onderzoek. DNA-bewijs is uit niet meer tijdens uit de van rechtszaken weg te denken. Maar ook door met de DNA-materiaal worden fouten tijdens gemaakt en naar zijn mensen onterecht in veroordeeld. Hoe betrouwbaar uit is DNA-bewijsmateriaal? En van welke personen op mag DNA in in een in database opgenomen een worden?

Afl.: Gezondheid. een In op juni 2000 spreekt Bill Clinton de van verwachting uit dat de kennis van het op genoom een de sleutel is een tot gezondheid en het in einde van naar honger. Inmiddels blijken ziektes veel het ingewikkelder te op zijn. Genetische op tv analyse maakt de het wel mogelijk om bepaalde ziektes met vroegtijdig op te van sporen. Heb het je daar iets een aan? de Wat als er (nog) geen door geneesmiddel voor naar is?

Afl.: Landbouw. met Gouden rijst in is een transgene rijstsoort met waar bèta-caroteen aan tijdens toegevoegd is. naar Door juridische gevechten op tv is het op beschikbaar stellen van de rijst het aan boeren in ontwikkelingslanden naar naar nooit gerealiseerd. In de de Andes worden in met DNA-technieken de oorspronkelijke genen van van de tijdens oertomaat opgespeurd.

januari 2021
15-10-2009 10:45

Forensisch onderzoek

De DNA revolutie - Forensisch onderzoek

Afl.: Forensisch onderzoek. DNA-bewijs is niet meer uit de rechtszaken weg te denken. Maar ook met DNA-materiaal worden fouten gemaakt en zijn mensen onterecht veroordeeld. Hoe betrouwbaar is DNA-bewijsmateriaal? En van welke personen mag D...

08-10-2009 10:45

Gezondheid

De DNA revolutie - Gezondheid

Afl.: Gezondheid. In juni 2000 spreekt Bill Clinton de verwachting uit dat kennis van het genoom de sleutel is tot gezondheid en het einde van honger. Inmiddels blijken ziektes veel ingewikkelder te zijn. Genetische analyse maakt het wel mo...

01-10-2009 10:45

Landbouw

De DNA revolutie - Landbouw

Afl.: Landbouw. Gouden rijst is een transgene rijstsoort waar bèta-caroteen aan toegevoegd is. Door juridische gevechten is het beschikbaar stellen van de rijst aan boeren in ontwikkelingslanden nooit gerealiseerd. In de Andes worden met DN...

De DNA revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De DNA revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De DNA revolutie bij De DNA revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De DNA revolutie. Heb je een uitzending van De DNA revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De DNA revolutie gemist

Sinds de ontdekking van DNA als drager van erfelijke informatie zijn veel geheimen van de erfelijkheid onthuld. Er isveel bekend geworden over de ongekende mogelijkheden én risico's van wat we met die kennis zouden kunnen doen. Is hetwetenschappelijk geknutsel met DNA de sleutel tot perfectie, gezondheid en het einde van de honger in de wereld? Ofleidt dat vooral tot monsters van mensen, misvormde dieren en onbeheersbare planten? Wat kunnen en wat willen wij metDNA?

Uitzending gemist van De DNA revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van De DNA revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-10-2009 om 10:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!