Programma gemist?

Afl.: door Forensisch onderzoek. DNA-bewijs van is niet meer uit de een met rechtszaken weg te denken. in Maar ook met DNA-materiaal met worden fouten op gemaakt en op tv zijn mensen onterecht veroordeeld. Hoe betrouwbaar een is DNA-bewijsmateriaal? op En met van welke personen het mag DNA in het een database opgenomen tijdens worden?

Afl.: Gezondheid. op tv In tijdens juni 2000 spreekt op tv Bill Clinton de verwachting uit dat naar kennis door van het genoom de sleutel de is naar tot gezondheid en een het einde van honger. het Inmiddels blijken ziektes de veel ingewikkelder te in zijn. Genetische analyse op tv maakt het het wel mogelijk om van bepaalde ziektes vroegtijdig op door te sporen. Heb je door door daar iets aan? Wat als door er op tv (nog) geen geneesmiddel voor op is?

Afl.: op Landbouw. Gouden rijst is een tijdens in transgene rijstsoort waar bèta-caroteen een aan toegevoegd is. in Door juridische gevechten is het een beschikbaar stellen van het de op tv rijst aan boeren in ontwikkelingslanden op tv de nooit gerealiseerd. In de Andes worden op tv van met DNA-technieken de oorspronkelijke door genen van door de oertomaat opgespeurd.

mei 2021
15-10-2009 10:45

Forensisch onderzoek

De DNA revolutie - Forensisch onderzoek

Afl.: Forensisch onderzoek. DNA-bewijs is niet meer uit de rechtszaken weg te denken. Maar ook met DNA-materiaal worden fouten gemaakt en zijn mensen onterecht veroordeeld. Hoe betrouwbaar is DNA-bewijsmateriaal? En van welke personen mag D...

08-10-2009 10:45

Gezondheid

De DNA revolutie - Gezondheid

Afl.: Gezondheid. In juni 2000 spreekt Bill Clinton de verwachting uit dat kennis van het genoom de sleutel is tot gezondheid en het einde van honger. Inmiddels blijken ziektes veel ingewikkelder te zijn. Genetische analyse maakt het wel mo...

01-10-2009 10:45

Landbouw

De DNA revolutie - Landbouw

Afl.: Landbouw. Gouden rijst is een transgene rijstsoort waar bèta-caroteen aan toegevoegd is. Door juridische gevechten is het beschikbaar stellen van de rijst aan boeren in ontwikkelingslanden nooit gerealiseerd. In de Andes worden met DN...

De DNA revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De DNA revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De DNA revolutie bij De DNA revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De DNA revolutie. Heb je een uitzending van De DNA revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De DNA revolutie gemist

Sinds de ontdekking van DNA als drager van erfelijke informatie zijn veel geheimen van de erfelijkheid onthuld. Er isveel bekend geworden over de ongekende mogelijkheden én risico's van wat we met die kennis zouden kunnen doen. Is hetwetenschappelijk geknutsel met DNA de sleutel tot perfectie, gezondheid en het einde van de honger in de wereld? Ofleidt dat vooral tot monsters van mensen, misvormde dieren en onbeheersbare planten? Wat kunnen en wat willen wij metDNA?

Uitzending gemist van De DNA revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van De DNA revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-10-2009 om 10:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!