Programma gemist?

Afl.: Forensisch onderzoek. tijdens DNA-bewijs is niet tijdens meer uit de een rechtszaken weg met te denken. van Maar ook met DNA-materiaal worden de fouten uit gemaakt en de zijn mensen onterecht veroordeeld. met Hoe betrouwbaar is op tv DNA-bewijsmateriaal? En van naar welke personen mag DNA in naar de een database opgenomen van worden?

Afl.: op Gezondheid. In juni door 2000 spreekt Bill Clinton de uit verwachting uit in dat kennis naar van het genoom op tv de sleutel is tot op gezondheid en het einde door van honger. tijdens Inmiddels blijken ziektes uit veel ingewikkelder een te zijn. Genetische naar analyse maakt het wel door mogelijk om het bepaalde ziektes vroegtijdig op van te uit sporen. Heb je daar iets aan? in Wat als met er (nog) geen van geneesmiddel in voor is?

Afl.: Landbouw. Gouden in door rijst is een transgene in rijstsoort waar bèta-caroteen aan een toegevoegd op is. Door juridische gevechten is met het op tv beschikbaar stellen van de rijst aan met boeren in in ontwikkelingslanden nooit het gerealiseerd. In de Andes worden door met DNA-technieken de met oorspronkelijke uit genen van de op oertomaat opgespeurd.

juni 2021
15-10-2009 10:45

Forensisch onderzoek

De DNA revolutie - Forensisch onderzoek

Afl.: Forensisch onderzoek. DNA-bewijs is niet meer uit de rechtszaken weg te denken. Maar ook met DNA-materiaal worden fouten gemaakt en zijn mensen onterecht veroordeeld. Hoe betrouwbaar is DNA-bewijsmateriaal? En van welke personen mag D...

08-10-2009 10:45

Gezondheid

De DNA revolutie - Gezondheid

Afl.: Gezondheid. In juni 2000 spreekt Bill Clinton de verwachting uit dat kennis van het genoom de sleutel is tot gezondheid en het einde van honger. Inmiddels blijken ziektes veel ingewikkelder te zijn. Genetische analyse maakt het wel mo...

01-10-2009 10:45

Landbouw

De DNA revolutie - Landbouw

Afl.: Landbouw. Gouden rijst is een transgene rijstsoort waar bèta-caroteen aan toegevoegd is. Door juridische gevechten is het beschikbaar stellen van de rijst aan boeren in ontwikkelingslanden nooit gerealiseerd. In de Andes worden met DN...

De DNA revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De DNA revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De DNA revolutie bij De DNA revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De DNA revolutie. Heb je een uitzending van De DNA revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De DNA revolutie gemist

Sinds de ontdekking van DNA als drager van erfelijke informatie zijn veel geheimen van de erfelijkheid onthuld. Er isveel bekend geworden over de ongekende mogelijkheden én risico's van wat we met die kennis zouden kunnen doen. Is hetwetenschappelijk geknutsel met DNA de sleutel tot perfectie, gezondheid en het einde van de honger in de wereld? Ofleidt dat vooral tot monsters van mensen, misvormde dieren en onbeheersbare planten? Wat kunnen en wat willen wij metDNA?

Uitzending gemist van De DNA revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van De DNA revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-10-2009 om 10:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!