Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty het Trustfull gaat voor van Landschappen.nl op de pad met rubberlaarzen en met tijdens een borduurnaald. Zij van komt erachter wat de natuur, het Hollandse naar landschap en kastelen met elkaar tijdens te maken hebben. door Het moet naar allemaal onderhouden en een behouden worden. op tv Niets groeit en bloeit op vanzelf. Gelukkig zetten tijdens duizenden vrijwilligers zich in om de ervoor te zorgen het dat vogels kunnen in broeden, uit planten kunnen groeien door en natuur weer door terugkomt waar het op tv verdwenen was. Maar ook dat de kastelen de met deuren in volle glorie het kunnen van openen, met behoud van door meubilair door en textiel uit de tijd uit van in toen.

Op op tv West-Timor In Indonesië een werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn naar Krabbé mee met de met mensen van Unicef op tv door die alles op alles zetten tijdens om tijdens ernstige ondervoeding van kinderen tegen te van gaan. Daarnaast uit zorgen ze door ervoor dat de algehele gezondheid door van kinderen het wordt verbeterd. Ze werken van aan in hygiëne en met geven voorlichting over goede voeding, naar opvoeding het en betere scholing. Heel in belangrijk, want tijdens Indonesië staat vierde op de lijst op tv van op tv landen met ernstig tijdens ondervoede kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur Winston tijdens Gerschtanowitz gaat naar door de Rwanda en bezoekt Akagera op National Park, een van in de mooiste savannewildparken de in Centraal-Afrika. Hij in ziet hoe het park in beheerd wordt de door African Parks met met als doel om door het op geheel ecologisch, met economisch en sociaal de te verduurzamen. Winston gaat van op zoek naar de Big uit Five de en ziet naar hoe rangers hun werk de doen en stropers in opsporen.

Nicolette van tijdens Dam tijdens reist voor Wilde Ganzen naar van Sri Lanka in en ontmoet Nederlanders die samen de met van lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. op tv Als ambassadeur van naar de een Postcode Loterij is Nicolette benieuwd de tijdens hoe Wilde Ganzen naar meehelpt de armoede in in dit land te bestrijden. met Zo is ze naar bij naar de opening van een kleuterschool, ziet naar ze hoe een belangrijk schoon op tv water is voor van de bevolking en spreekt naar ze met vrouwen die in hun man een hebben verloren in door de in burgeroorlog.

Postcode in Loterij-ambassadeur Caroline Tensen door bezoekt Nationaal Park van Veluwezoom voor een het vakantie in eigen land. het Dit fraaie een gebied, beheerd door Natuurmonumenten, met ligt ten uit oosten van Arnhem en is uit zo'n 10.000 op voetbalvelden groot. Caroline op fietst door bos van en heide en in ziet groot op wild zoals in wilde zwijnen en tijdens edelherten. Met boswachter Jan op gaat Caroline op wildsafari en het op herder Cynthia leert haar een schaap op tv te op scheren.

Martijn Krabbé reist van af door naar het Kaukasus Wildreservaat in tijdens Armenië met om het werk van de door IUCN met NL te bezoeken. de Deze organisatie een koopt bedreigde stukken natuur op aan om die samen de met lokale partnerorganisaties te op tv beschermen. Hierdoor een wordt naar het leefgebied van zeldzame naar soorten zoals de uit Perzische panter, lynx van en wolf uitgebreid. Martijn maakt op kennis met op het naar werk van de parkwachters, uit die de in natuur beschermen tegen bosbranden en stropers. tijdens Hij naar luncht met herders, ontmoet de de naar lokale burgemeester en trekt de natuur door in per met paard.

Winston Gerschtanowitz op tv bezoekt een project van van Stichting voor tijdens Vluchteling-Studenten op tv UAF. In Rotterdam naar kookt hij Hollandse pot met naar vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten in zijn via een het studentmentoringproject van van het UAF gekoppeld aan door Nederlandse studenten. op tv In de rol de van studentmentor maken de de Nederlandse jongeren de de UAF-studenten wegwijs tijdens op de hogeschool en universiteit. tijdens De het vluchtelingstudenten leren op deze een manier niet alleen op tv beter Nederlands, ze kunnen tijdens ook met de al hun vragen terecht een met bij hun mentor. Ze doen tijdens sociale contacten op en naar integreren door beter in de met maatschappij, met als uiteindelijk doel: in afstuderen tijdens en het vinden van door een op tv baan die bij hen door past.

Programma op tv waarin BN'ers door afreizen naar verschillende bestemmingen over de in wereld om goededoelenprojecten door tijdens te bezoeken.

Winston Gerschtanowitz van bezoekt uit een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten van UAF. In Rotterdam uit kookt hij Hollandse van pot met vluchtelingen. uit Deze vluchtelingstudenten van zijn via met het studentmentoringproject van op tv het UAF gekoppeld aan met Nederlandse studenten. In het de van rol van studentmentor maken de Nederlandse met jongeren de het UAF-studenten van wegwijs op de hogeschool naar en universiteit. De door vluchtelingstudenten leren op op tv deze manier met niet alleen beter Nederlands, de ze kunnen ook met van al hun vragen uit terecht bij hun mentor. door Ze uit doen sociale contacten op tv op en integreren met beter in de maatschappij, op met als de uiteindelijk doel: afstuderen op tv en het uit vinden van een baan naar die bij hen het past.

Winston het Gerschtanowitz bezoekt een het project van naar Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. naar In Rotterdam op kookt hij Hollandse door pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn in via het studentmentoringproject naar op tv van het UAF gekoppeld aan Nederlandse door studenten. In de op tv rol op van studentmentor met maken de Nederlandse jongeren met de UAF-studenten wegwijs op een de hogeschool en naar universiteit. De vluchtelingstudenten een leren op op tv deze manier niet alleen beter door Nederlands, ze kunnen op tv ook met al het hun vragen terecht met bij hun op tv mentor. Ze doen op tv sociale uit contacten op en integreren beter in de de door maatschappij, met als uiteindelijk op doel: afstuderen en het door vinden van een naar baan een die bij door hen past.

Quinty tijdens Trustfull reist naar het door Afrikaanse Swaziland. Ze de bezoekt daar van een baanbrekend het project van het Aidsfonds om heel het een Swaziland aidsvrij te krijgen. tijdens Er is in geen ander land de ter wereld dat zwaarder getroffen is door door deze epidemie. door Van tijdens de iets meer dan 1 op naar miljoen mensen heeft tijdens 31 procent van de de volwassenen hiv, het virus dat tijdens aids veroorzaakt. De door hele samenleving lijdt door onder de door gevolgen uit ervan.

Quinty op tv Trustfull reist in naar het Afrikaanse door Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend op project van van het op Aidsfonds om heel op tv Swaziland aidsvrij te krijgen. Er op tv is geen ander land op ter wereld op dat zwaarder getroffen is op tv het door deze epidemie. Van de van iets van meer dan 1 miljoen de mensen heeft 31 procent van van de in volwassenen hiv, het virus door dat aids veroorzaakt. De een hele samenleving lijdt uit de onder de gevolgen uit ervan.

Caroline Tensen gaat uit naar Port tijdens au Prince, door de hoofdstad van Haïti, waar door ze het een hospitaal van Artsen het Zonder Grenzen door bezoekt. Hier het ontmoet zij vrouwen naar met complexe zwangerschappen, helpt ze naar met tijdens bevallingen en bezoekt ze de afdeling het op tv neonatologie. Ook gaat ze met een in op tv moeder mee naar huis om een met eigen op tv ogen te zien onder welke het omstandigheden baby's op in van Haïti hun eerste dagen met doormaken.

Winston het Gerschtanowitz heeft niet van zoveel met voetbal, totdat hij met er uit in Rosmalen en Londen door achter komt dat uit het balspelletje het op 'Cruyff Courts' mensenlevens naar verandert. op tv In Rosmalen ziet tijdens hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, van omdat ze zijn naar uitgekozen voor op het project 'Heroes op of the Cruyff Courts'. de Dit met project van de door Cruyff Foundation op tv biedt kinderen de mogelijkheid het om een sportevenement uit te organiseren.

juli 2020
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!