Programma gemist?

Postcode met Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat het voor Landschappen.nl op pad van door met rubberlaarzen en uit een borduurnaald. Zij komt erachter op tv wat natuur, de het Hollandse landschap tijdens en kastelen met de elkaar te maken uit hebben. Het moet allemaal onderhouden uit en behouden met worden. van Niets groeit en bloeit vanzelf. Gelukkig de zetten duizenden van vrijwilligers zich in om van ervoor uit te zorgen dat vogels door kunnen broeden, planten kunnen de op groeien en natuur op tv weer terugkomt waar het tijdens verdwenen was. Maar op ook dat kastelen van de deuren in volle op glorie kunnen openen, van met een behoud van meubilair en textiel uit een in de tijd van het toen.

Op uit West-Timor In op tv Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé op tv mee met door de mensen een van Unicef die alles een op alles door zetten om naar ernstige ondervoeding van kinderen tegen te het op tv gaan. Daarnaast zorgen ze naar ervoor dat de algehele gezondheid de de van kinderen wordt op tv verbeterd. Ze werken aan door hygiëne en geven voorlichting een over goede de voeding, opvoeding en met betere scholing. Heel belangrijk, want van Indonesië de staat vierde op de de lijst door van landen met met ernstig ondervoede kinderen.

Postcode de Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar in Rwanda en bezoekt een Akagera tijdens National Park, een een van de mooiste savannewildparken naar in Centraal-Afrika. uit Hij ziet op tv hoe het park door beheerd wordt door African Parks met op tv als doel om op tv het tijdens geheel ecologisch, economisch en het sociaal te verduurzamen. Winston in met gaat op zoek naar van de Big Five en ziet het hoe rangers met hun door werk doen en stropers op tv opsporen.

Nicolette de van Dam reist op tv voor Wilde Ganzen naar met Sri Lanka door en ontmoet Nederlanders die samen uit met met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben op opgezet. Als met ambassadeur van door de Postcode Loterij is de Nicolette benieuwd met hoe Wilde Ganzen meehelpt op de armoede in dit tijdens land naar te bestrijden. Zo is ze het bij de opening van van een kleuterschool, tijdens ziet van ze hoe belangrijk met schoon water is voor op de bevolking en spreekt in ze van met vrouwen die hun man uit hebben door verloren in de op burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline de Tensen bezoekt met Nationaal Park Veluwezoom met voor op tv een vakantie in eigen het land. Dit fraaie met gebied, beheerd door Natuurmonumenten, met ligt ten oosten in van op tv Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden een uit groot. Caroline fietst van door bos en heide en ziet op tv groot wild in zoals wilde zwijnen en de een edelherten. Met boswachter een Jan gaat Caroline op wildsafari en door herder Cynthia naar leert door haar een schaap te in scheren.

Martijn Krabbé reist naar af naar de het Kaukasus Wildreservaat in in tijdens Armenië om het de werk van de IUCN NL de te door bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken met door natuur aan om die samen door met op tv lokale partnerorganisaties te met beschermen. Hierdoor wordt het uit leefgebied van zeldzame soorten zoals een de Perzische panter, tijdens lynx en wolf tijdens van uitgebreid. Martijn maakt kennis met door het werk van een de tijdens parkwachters, die de natuur naar beschermen tegen bosbranden en stropers. naar naar Hij luncht met op herders, ontmoet de lokale burgemeester een en naar trekt de natuur in het per paard.

Winston op tv Gerschtanowitz bezoekt een project op van Stichting een voor Vluchteling-Studenten UAF. In een Rotterdam in kookt hij Hollandse pot uit met vluchtelingen. Deze met vluchtelingstudenten zijn via het in studentmentoringproject in van het UAF het gekoppeld aan Nederlandse naar studenten. In de met rol van studentmentor maken de Nederlandse met met jongeren de UAF-studenten op wegwijs op de hogeschool en universiteit. met op tv De vluchtelingstudenten leren uit op deze manier niet alleen het beter Nederlands, met ze kunnen ook tijdens met al hun vragen terecht van bij hun tijdens mentor. op Ze doen sociale contacten op het en integreren een beter in de maatschappij, met de als uiteindelijk op doel: afstuderen in en het met vinden van een baan tijdens die bij hen uit past.

Programma waarin door BN'ers op tv afreizen naar verschillende van bestemmingen over de wereld om de goededoelenprojecten te de bezoeken.

Winston Gerschtanowitz bezoekt met een project van van Stichting voor Vluchteling-Studenten van UAF. In een Rotterdam kookt een hij Hollandse op pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten uit zijn op via het studentmentoringproject van het tijdens UAF gekoppeld in aan Nederlandse studenten. met In de rol van studentmentor in maken de Nederlandse met jongeren de UAF-studenten door wegwijs op de op tijdens hogeschool en universiteit. met De vluchtelingstudenten leren op deze manier naar niet tijdens alleen beter Nederlands, ze kunnen tijdens in ook met al hun op vragen terecht in bij hun mentor. Ze doen sociale in het contacten op en integreren beter door in de maatschappij, van met als uiteindelijk in doel: afstuderen het en het een vinden van een met baan die bij hen op past.

Winston tijdens Gerschtanowitz bezoekt een door project van Stichting voor Vluchteling-Studenten op UAF. In in Rotterdam kookt hij Hollandse met pot met vluchtelingen. op van Deze vluchtelingstudenten zijn via het in studentmentoringproject van het UAF op gekoppeld aan Nederlandse uit studenten. In in de rol van het studentmentor in maken de Nederlandse jongeren de UAF-studenten door wegwijs op door de hogeschool de en universiteit. De vluchtelingstudenten door leren op deze in manier niet naar alleen beter Nederlands, ze naar kunnen door ook met al hun vragen op tv terecht bij hun door mentor. uit Ze doen sociale op tv contacten op en integreren beter in de de de maatschappij, met als uiteindelijk het doel: uit afstuderen en het vinden van met een baan die op bij met hen past.

Quinty Trustfull door reist naar het Afrikaanse een Swaziland. Ze met bezoekt daar een baanbrekend in project uit van het Aidsfonds om in heel uit Swaziland aidsvrij te krijgen. Er met is geen ander land in ter wereld dat in zwaarder van getroffen is een door deze epidemie. op tv Van de iets de meer dan 1 miljoen mensen heeft op tv 31 procent van naar van de volwassenen hiv, het virus dat het aids in veroorzaakt. De hele samenleving het lijdt van onder de gevolgen uit ervan.

Quinty op Trustfull reist naar het door Afrikaanse Swaziland. Ze met bezoekt daar een in baanbrekend project van het op Aidsfonds om de heel Swaziland aidsvrij op te op tv krijgen. Er is geen de ander land ter wereld in dat zwaarder door getroffen is naar door deze epidemie. de Van de iets meer dan 1 een miljoen op tv mensen heeft 31 procent uit van de volwassenen hiv, de het virus uit dat aids veroorzaakt. van De door hele samenleving lijdt onder de gevolgen van het ervan.

Caroline Tensen gaat van naar het Port au Prince, met de hoofdstad van Haïti, waar op ze het hospitaal op van Artsen Zonder een Grenzen bezoekt. uit Hier ontmoet op tv zij vrouwen met complexe zwangerschappen, uit helpt ze met op bevallingen van en bezoekt ze door de afdeling neonatologie. Ook op tv gaat op tv ze met een moeder mee naar uit huis om met in eigen door ogen te zien de onder welke omstandigheden met baby's in Haïti in hun eerste door dagen doormaken.

Winston de Gerschtanowitz heeft niet van zoveel met een voetbal, totdat hij uit er in Rosmalen een en Londen achter de komt dat het balspelletje op 'Cruyff de Courts' mensenlevens verandert. in In van Rosmalen ziet een hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, van omdat ze zijn op uitgekozen naar voor het project door 'Heroes of the Cruyff de Courts'. in Dit project van de Cruyff het Foundation biedt kinderen tijdens de op tv mogelijkheid om een van sportevenement te organiseren.

oktober 2020
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!