Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur een Quinty Trustfull gaat door voor de Landschappen.nl op pad met op rubberlaarzen en een een borduurnaald. Zij komt erachter op tv wat natuur, een het Hollandse uit landschap en kastelen met van elkaar te maken hebben. Het het moet allemaal de onderhouden en behouden naar worden. Niets met groeit en bloeit vanzelf. Gelukkig in zetten naar duizenden vrijwilligers zich in om op ervoor te zorgen een naar dat vogels kunnen broeden, planten het kunnen groeien in en natuur weer terugkomt waar een het verdwenen was. op Maar ook dat met kastelen de de deuren in uit volle glorie kunnen op openen, met behoud van tijdens meubilair en een textiel uit de in tijd van een toen.

Op op tv West-Timor In Indonesië werkt met Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé naar mee met van de mensen van met Unicef met die alles op alles zetten van om ernstige ondervoeding het van kinderen tegen te door door gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de de algehele door gezondheid het van kinderen wordt verbeterd. Ze werken met aan hygiëne en door geven tijdens voorlichting over goede de voeding, opvoeding en betere een scholing. Heel belangrijk, naar want Indonesië staat vierde met op de een lijst van landen de met ernstig ondervoede op tv kinderen.

Postcode op tv Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar in Rwanda en op tv bezoekt Akagera uit National Park, een van op tv de van mooiste savannewildparken in het Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park op beheerd van wordt door African op Parks met als doel om door het geheel ecologisch, naar door economisch en sociaal te op verduurzamen. Winston de gaat op zoek naar de de Big Five en ziet het hoe rangers hun uit met werk doen en stropers de opsporen.

Nicolette de van Dam reist voor in Wilde Ganzen de naar Sri het Lanka en ontmoet een Nederlanders die samen met lokale naar partners ontwikkelingsprojecten op tv hebben opgezet. Als ambassadeur tijdens van de Postcode Loterij in door is Nicolette benieuwd hoe op Wilde Ganzen de meehelpt de armoede in in dit land uit te bestrijden. Zo is een ze bij de de opening van het een kleuterschool, ziet een ze hoe belangrijk schoon op tv water is voor de bevolking in en tijdens spreekt ze met vrouwen tijdens die tijdens hun man hebben verloren de in de van burgeroorlog.

Postcode een Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt uit Nationaal Park door Veluwezoom voor een op vakantie in eigen land. Dit naar fraaie gebied, een beheerd door Natuurmonumenten, in ligt ten oosten van in Arnhem en is het met zo'n 10.000 voetbalvelden groot. van Caroline fietst door bos een en heide en de ziet groot in wild zoals van wilde zwijnen en edelherten. Met op boswachter Jan gaat Caroline in op wildsafari en met herder van Cynthia leert een haar een schaap op te scheren.

Martijn Krabbé reist het af naar een het Kaukasus Wildreservaat tijdens in van Armenië om het werk van een de IUCN NL met te tijdens bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken op tv uit natuur aan om die samen met met lokale partnerorganisaties door te beschermen. Hierdoor wordt op tv het door leefgebied van zeldzame soorten de zoals de Perzische panter, op tv lynx en wolf naar uitgebreid. Martijn met maakt kennis met een het werk tijdens van de parkwachters, die uit de natuur van beschermen tegen bosbranden en met stropers. Hij luncht met met door herders, ontmoet de lokale burgemeester en door trekt een de natuur in per het paard.

Winston uit Gerschtanowitz bezoekt de een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten een op tv UAF. In Rotterdam kookt uit hij Hollandse van pot met vluchtelingen. Deze naar vluchtelingstudenten zijn via het uit studentmentoringproject van op tv het UAF gekoppeld aan Nederlandse op tv studenten. In de op rol van studentmentor door maken de Nederlandse tijdens jongeren uit de UAF-studenten op wegwijs op de hogeschool en universiteit. tijdens met De vluchtelingstudenten leren op deze manier een in niet alleen beter Nederlands, ze kunnen van een ook met al tijdens hun vragen terecht door bij hun mentor. Ze doen sociale door contacten in op en integreren beter op tv in de maatschappij, met door als uiteindelijk uit doel: afstuderen en uit het op tv vinden van een baan een die bij naar hen past.

Programma waarin met BN'ers afreizen naar naar verschillende bestemmingen de over de wereld om goededoelenprojecten in te naar bezoeken.

Winston Gerschtanowitz bezoekt door het een project van Stichting uit voor Vluchteling-Studenten met UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse uit pot met vluchtelingen. op Deze op vluchtelingstudenten zijn via het tijdens studentmentoringproject van het UAF door gekoppeld aan met Nederlandse studenten. In uit de een rol van studentmentor maken de Nederlandse uit een jongeren de UAF-studenten wegwijs in op de hogeschool en universiteit. met De door vluchtelingstudenten leren op deze de manier niet alleen met beter Nederlands, ze kunnen een ook naar met al in hun vragen terecht bij hun mentor. naar Ze op tv doen sociale contacten op een en integreren beter in met door de maatschappij, met als uiteindelijk doel: tijdens afstuderen en het van vinden met van een baan tijdens die bij hen in past.

Winston Gerschtanowitz op tv bezoekt een van project van in Stichting voor Vluchteling-Studenten in UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse een pot met een vluchtelingen. Deze in vluchtelingstudenten zijn via het tijdens studentmentoringproject op van het UAF naar gekoppeld aan Nederlandse studenten. met In de rol van studentmentor de maken de op Nederlandse jongeren de de UAF-studenten wegwijs op door de hogeschool en uit universiteit. De in vluchtelingstudenten leren op deze uit manier niet alleen de beter van Nederlands, ze kunnen ook met naar al hun van vragen terecht bij van hun mentor. Ze in doen sociale van contacten op en integreren op tv beter in de door maatschappij, met als uiteindelijk doel: op tv afstuderen en op het vinden op van een baan die door bij hen de past.

Quinty Trustfull reist uit naar het tijdens Afrikaanse in Swaziland. Ze bezoekt daar op een baanbrekend in project van het uit Aidsfonds om heel op tv Swaziland aidsvrij te krijgen. Er in is geen ander land de ter wereld dat uit zwaarder getroffen de is tijdens door deze epidemie. Van de het iets meer op tv dan 1 miljoen mensen op heeft 31 procent op tv van de volwassenen hiv, op het door virus dat aids veroorzaakt. in De hele een samenleving lijdt onder de in gevolgen uit ervan.

Quinty Trustfull reist in naar op tv het Afrikaanse Swaziland. Ze een bezoekt een daar een baanbrekend de project van het Aidsfonds om een heel Swaziland aidsvrij te het krijgen. Er door is geen het ander land ter de wereld dat zwaarder getroffen uit is van door deze epidemie. Van de iets naar meer dan 1 naar een miljoen mensen heeft uit 31 procent van de volwassenen hiv, de het het virus dat aids veroorzaakt. het De hele het samenleving lijdt onder de gevolgen op een ervan.

Caroline uit Tensen gaat naar naar Port au Prince, de met hoofdstad van in Haïti, waar ze het hospitaal naar van Artsen uit Zonder Grenzen bezoekt. Hier de ontmoet zij uit vrouwen in met complexe zwangerschappen, tijdens helpt ze met met bevallingen en bezoekt ze de afdeling het neonatologie. Ook naar gaat ze met met een in moeder mee naar op tv huis om met eigen ogen te de de zien onder welke omstandigheden baby's in uit Haïti hun een eerste dagen naar doormaken.

Winston Gerschtanowitz heeft het in niet zoveel met voetbal, totdat van hij een er in Rosmalen van en Londen achter komt dat van het met balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens in verandert. in In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk van beperkte kinderen op opbloeien, omdat ze zijn met uitgekozen een voor het het project 'Heroes of the Cruyff Courts'. de Dit op project van de een Cruyff Foundation biedt op kinderen de mogelijkheid van om een sportevenement het te organiseren.

februari 2019
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord