Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty in naar Trustfull gaat voor Landschappen.nl in op pad met uit rubberlaarzen en van een borduurnaald. Zij komt erachter op tv wat uit natuur, het Hollandse met landschap en kastelen van met elkaar te maken hebben. uit Het moet uit allemaal onderhouden de en behouden worden. de Niets groeit en bloeit vanzelf. door Gelukkig zetten duizenden vrijwilligers van zich een in om ervoor te zorgen op dat vogels met kunnen broeden, planten kunnen van groeien en naar natuur weer terugkomt waar op uit het verdwenen was. Maar van ook dat een kastelen de deuren naar in volle glorie kunnen openen, op met tijdens behoud van meubilair en naar textiel uit de tijd door van met toen.

Op West-Timor tijdens In Indonesië werkt Postcode een Loterij-ambassadeur Martijn op tv Krabbé mee met de de mensen van door Unicef die alles een op alles op tv zetten om door ernstige ondervoeding van kinderen tegen te van gaan. naar Daarnaast zorgen de ze ervoor dat de algehele gezondheid op van tijdens kinderen wordt verbeterd. Ze door werken aan met hygiëne en geven voorlichting over het goede voeding, een opvoeding en betere tijdens scholing. Heel belangrijk, de want de Indonesië staat vierde op uit de lijst van landen met in ernstig ondervoede het kinderen.

Postcode een Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz het gaat naar Rwanda in en bezoekt Akagera National uit Park, een door van de de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet op tv een hoe het park beheerd het wordt door African Parks tijdens met als doel om uit uit het geheel ecologisch, economisch en een sociaal te verduurzamen. Winston uit gaat op zoek met naar de uit Big Five van en ziet hoe door rangers hun werk het doen en stropers tijdens opsporen.

Nicolette van uit Dam reist op tv voor Wilde met Ganzen naar Sri Lanka een en ontmoet in Nederlanders die samen met op tv lokale partners op ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van uit de Postcode Loterij met is op Nicolette benieuwd hoe door Wilde Ganzen naar meehelpt de armoede op tv in dit land uit te bestrijden. Zo op tv is ze bij de opening van op een kleuterschool, het ziet ze met hoe belangrijk van schoon water is met voor de bevolking en spreekt ze de met van vrouwen die op tv hun man hebben verloren in het de uit burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur door Caroline Tensen tijdens bezoekt Nationaal Park de Veluwezoom voor van een vakantie in eigen land. Dit in fraaie gebied, beheerd tijdens door van Natuurmonumenten, ligt ten oosten een van Arnhem de en is zo'n 10.000 voetbalvelden door groot. Caroline op fietst door bos en op tv heide en de ziet groot wild zoals een het wilde zwijnen en edelherten. het Met boswachter Jan uit gaat Caroline op van wildsafari en herder Cynthia op leert haar met een schaap te naar scheren.

Martijn Krabbé in reist af naar in het Kaukasus Wildreservaat in van een Armenië om het met werk van de uit IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie uit uit koopt bedreigde stukken natuur door aan om die op samen met lokale partnerorganisaties naar te beschermen. een Hierdoor wordt het leefgebied het van zeldzame tijdens soorten zoals de Perzische in panter, lynx en het wolf uitgebreid. Martijn door maakt naar kennis met het werk met van de parkwachters, op die de natuur beschermen tegen op bosbranden en een stropers. Hij op tv luncht met herders, ontmoet de naar lokale door burgemeester en het trekt de natuur in per de paard.

Winston Gerschtanowitz bezoekt uit een met project van Stichting voor Vluchteling-Studenten tijdens UAF. op tv In Rotterdam kookt hij op Hollandse pot met vluchtelingen. een Deze uit vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject door van het het UAF gekoppeld met aan Nederlandse studenten. In de een rol met van studentmentor maken de Nederlandse tijdens jongeren de UAF-studenten naar wegwijs op op de hogeschool en uit universiteit. De vluchtelingstudenten op tv leren de op deze manier met niet alleen beter Nederlands, ze kunnen in ook uit met al hun op tv vragen terecht bij uit hun mentor. Ze doen door sociale contacten naar op en integreren in beter in de maatschappij, met naar als uiteindelijk in doel: afstuderen en tijdens het vinden van uit een baan die tijdens bij hen in past.

Programma tijdens waarin BN'ers afreizen in naar verschillende bestemmingen over de naar het wereld om goededoelenprojecten met te bezoeken.

Winston in Gerschtanowitz bezoekt een project met van Stichting voor naar Vluchteling-Studenten met UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse op tv pot met vluchtelingen. in Deze uit vluchtelingstudenten zijn via in het studentmentoringproject uit van het UAF gekoppeld een aan Nederlandse studenten. een In de rol van studentmentor het maken de Nederlandse in uit jongeren de UAF-studenten wegwijs op met de hogeschool en in universiteit. De vluchtelingstudenten uit leren naar op deze manier niet alleen beter op tv Nederlands, ze met kunnen van ook met al hun vragen met terecht bij hun mentor. van Ze doen sociale het contacten op door en integreren beter het in de maatschappij, met een als door uiteindelijk doel: afstuderen en het van vinden uit van een baan die bij met uit hen past.

Winston naar Gerschtanowitz bezoekt een project in van met Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In tijdens Rotterdam kookt hij Hollandse op pot met vluchtelingen. het Deze in vluchtelingstudenten zijn naar via het studentmentoringproject van het UAF een gekoppeld op aan Nederlandse door studenten. In de rol het van studentmentor maken de uit Nederlandse jongeren de een UAF-studenten wegwijs naar op de hogeschool door en universiteit. De vluchtelingstudenten leren van op op deze manier een niet alleen beter Nederlands, ze kunnen van ook met naar al in hun vragen terecht bij hun mentor. een Ze naar doen sociale contacten op en de integreren de beter in uit de maatschappij, met als uiteindelijk doel: naar de afstuderen en het vinden van een van baan in die bij hen met past.

Quinty het Trustfull reist naar op het Afrikaanse Swaziland. Ze op bezoekt daar een baanbrekend een van project van het naar Aidsfonds om heel van Swaziland aidsvrij te tijdens krijgen. Er is geen ander land het ter wereld dat op tv een zwaarder getroffen is door deze met epidemie. naar Van de iets in meer dan 1 miljoen in mensen heeft 31 procent op van de het volwassenen hiv, het virus een dat aids veroorzaakt. De in hele samenleving lijdt naar onder de gevolgen in het ervan.

Quinty Trustfull op reist de naar het Afrikaanse Swaziland. van Ze bezoekt daar een in baanbrekend project van het van uit Aidsfonds om heel in Swaziland aidsvrij te krijgen. in Er is geen de ander land ter wereld dat een de zwaarder getroffen is door deze epidemie. met Van de op tv iets op tv meer dan 1 miljoen met mensen heeft 31 op tv procent van de het volwassenen hiv, het door virus dat aids veroorzaakt. op De hele samenleving lijdt door onder de gevolgen door het ervan.

Caroline Tensen gaat uit naar Port met au Prince, de door hoofdstad van Haïti, waar op tv in ze het hospitaal van Artsen Zonder in Grenzen bezoekt. Hier uit uit ontmoet zij vrouwen met op tv complexe zwangerschappen, helpt van ze met bevallingen en op tv bezoekt ze de afdeling de naar neonatologie. Ook gaat ze naar met een moeder mee naar het huis om uit met eigen ogen te naar zien onder met welke omstandigheden baby's in met Haïti hun op tv eerste van dagen doormaken.

Winston een Gerschtanowitz heeft door niet zoveel met de voetbal, totdat hij er in Rosmalen met en door Londen achter op komt dat het balspelletje op tijdens 'Cruyff naar Courts' mensenlevens verandert. een In Rosmalen ziet hij door hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, door omdat een ze zijn uitgekozen voor naar het project uit 'Heroes of the Cruyff door Courts'. een Dit project van van de Cruyff Foundation biedt kinderen de van mogelijkheid om een door met sportevenement te organiseren.

september 2018
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord