Programma gemist?

Postcode de Loterij-ambassadeur Quinty in Trustfull gaat voor Landschappen.nl de op pad met rubberlaarzen op en een borduurnaald. de Zij komt erachter op tv wat natuur, het het Hollandse landschap door en kastelen met elkaar te van maken op tv hebben. Het moet allemaal onderhouden tijdens en behouden van worden. uit Niets groeit en een bloeit vanzelf. Gelukkig de zetten duizenden vrijwilligers zich in in om ervoor tijdens te zorgen dat vogels kunnen een het broeden, planten kunnen groeien uit en natuur tijdens weer terugkomt waar het verdwenen was. van door Maar ook dat kastelen de de deuren in volle de glorie kunnen op tv openen, met behoud van meubilair naar en textiel door uit de met tijd van tijdens toen.

Op West-Timor naar In Indonesië werkt naar Postcode Loterij-ambassadeur Martijn het Krabbé mee naar met de mensen van Unicef op tv die alles met op alles zetten om met op tv ernstige ondervoeding van in kinderen tegen te gaan. Daarnaast een zorgen ze ervoor dat van tijdens de algehele gezondheid van kinderen wordt van verbeterd. het Ze werken aan hygiëne en naar geven door voorlichting over goede voeding, opvoeding met op en betere scholing. Heel belangrijk, want tijdens Indonesië op staat vierde op tijdens de lijst op van landen met uit ernstig ondervoede kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur Winston uit Gerschtanowitz gaat naar tijdens een Rwanda en bezoekt uit Akagera National Park, een van door de mooiste savannewildparken in van Centraal-Afrika. Hij ziet op tv hoe het in park beheerd tijdens wordt door African Parks van met als doel om van het uit geheel ecologisch, economisch en sociaal naar te door verduurzamen. Winston gaat op de zoek naar een de Big Five in en ziet hoe van rangers hun werk doen en in het stropers opsporen.

Nicolette op tv van Dam reist voor op tv Wilde door Ganzen naar Sri Lanka het en ontmoet Nederlanders die op samen met de lokale partners uit ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. met Als ambassadeur van de tijdens Postcode Loterij is een Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen uit op meehelpt de armoede in dit land in te bestrijden. op Zo is ze een bij de de opening van een een kleuterschool, ziet ze hoe belangrijk naar schoon naar water is voor de bevolking het van en spreekt ze met vrouwen die op hun man hebben uit verloren de in de op burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur door Caroline Tensen bezoekt Nationaal tijdens Park Veluwezoom tijdens voor een vakantie in een eigen in land. Dit fraaie de gebied, beheerd door tijdens Natuurmonumenten, ligt de ten oosten van naar Arnhem en is zo'n 10.000 naar voetbalvelden groot. Caroline fietst het door tijdens bos en heide en ziet naar groot wild uit zoals naar wilde zwijnen en edelherten. Met boswachter het Jan gaat naar Caroline op uit wildsafari en herder Cynthia leert uit haar een in schaap te uit scheren.

Martijn in Krabbé reist af naar het in Kaukasus naar Wildreservaat in Armenië een om het uit werk van de IUCN naar NL te bezoeken. op tv Deze organisatie van koopt bedreigde stukken op natuur aan om die samen tijdens met lokale het partnerorganisaties te op beschermen. Hierdoor wordt het tijdens leefgebied van zeldzame een soorten zoals de op tv Perzische panter, lynx en de wolf een uitgebreid. Martijn maakt uit kennis met het de werk van de met parkwachters, die de natuur beschermen tegen op bosbranden uit en stropers. Hij op tv luncht met herders, in ontmoet de van lokale burgemeester en trekt van de natuur in per in paard.

Winston Gerschtanowitz bezoekt naar uit een project van uit Stichting voor Vluchteling-Studenten een UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse op tv pot op tv met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn in via het studentmentoringproject het van het uit UAF van gekoppeld aan Nederlandse studenten. In naar de rol van op studentmentor in maken de Nederlandse in jongeren de UAF-studenten wegwijs het op de hogeschool van en universiteit. De vluchtelingstudenten door leren met op deze manier niet alleen beter tijdens met Nederlands, ze kunnen ook met op al hun naar vragen terecht bij de hun mentor. Ze doen op sociale contacten op naar en integreren beter door in de maatschappij, met met als op uiteindelijk doel: afstuderen en op tv het vinden van een de baan die uit bij hen uit past.

Programma waarin BN'ers het afreizen van naar verschillende bestemmingen over een de wereld om goededoelenprojecten het te op tv bezoeken.

Winston een Gerschtanowitz bezoekt een een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten op UAF. In met Rotterdam kookt door hij Hollandse pot uit met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten door zijn via het de studentmentoringproject op tv van het UAF gekoppeld tijdens aan Nederlandse studenten. In een de rol van studentmentor naar maken de op Nederlandse jongeren de naar UAF-studenten wegwijs de op de hogeschool en een universiteit. De vluchtelingstudenten een leren op op deze manier niet alleen beter tijdens Nederlands, ze in kunnen ook met naar al hun vragen terecht op bij hun mentor. op Ze doen op sociale contacten op en van integreren op tv beter in de in maatschappij, met als uiteindelijk door doel: afstuderen en het de een vinden van een naar baan die bij een hen past.

Winston Gerschtanowitz bezoekt van een project van van Stichting door voor Vluchteling-Studenten uit UAF. In Rotterdam kookt tijdens hij Hollandse pot met vluchtelingen. het het Deze vluchtelingstudenten zijn een via het studentmentoringproject van door het UAF gekoppeld aan Nederlandse van door studenten. In de van rol van studentmentor maken de in Nederlandse jongeren de UAF-studenten tijdens wegwijs op de naar hogeschool en universiteit. in een De vluchtelingstudenten leren op deze de manier niet alleen de beter Nederlands, ze kunnen naar de ook met al hun vragen terecht naar bij hun met mentor. Ze doen door sociale door contacten op en integreren beter het in de van maatschappij, met als uiteindelijk doel: in afstuderen en het het een vinden van een baan die bij door hen de past.

Quinty van Trustfull reist naar het Afrikaanse in Swaziland. op tv Ze bezoekt daar een baanbrekend de project van van het Aidsfonds om een heel tijdens Swaziland aidsvrij te krijgen. Er naar is geen ander land op tijdens ter wereld dat zwaarder naar getroffen is met door deze epidemie. van Van de iets meer dan het 1 miljoen mensen door heeft 31 procent het van de door volwassenen hiv, van het virus dat aids veroorzaakt. De het van hele samenleving lijdt onder de uit gevolgen van ervan.

Quinty naar Trustfull reist naar een het Afrikaanse Swaziland. op tv Ze bezoekt daar een baanbrekend van project van van het door Aidsfonds om heel op Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is in geen ander de land ter wereld dat tijdens zwaarder getroffen door is door deze van epidemie. het Van de iets meer dan op tv 1 miljoen mensen uit heeft 31 procent van met de volwassenen de hiv, het naar virus dat aids veroorzaakt. naar De hele samenleving lijdt naar onder de naar gevolgen met ervan.

Caroline Tensen op gaat naar Port au in Prince, de hoofdstad in van Haïti, waar in uit ze het hospitaal van Artsen Zonder uit Grenzen uit bezoekt. Hier ontmoet zij op vrouwen door met complexe zwangerschappen, uit helpt ze met bevallingen en bezoekt door ze de tijdens afdeling tijdens neonatologie. Ook gaat ze met in een moeder mee op naar de huis om met eigen ogen te naar zien onder het welke omstandigheden baby's door in Haïti hun door eerste dagen tijdens doormaken.

Winston op tv Gerschtanowitz heeft naar niet zoveel met voetbal, totdat op hij een er in Rosmalen en op Londen achter komt van dat het de balspelletje op 'Cruyff uit Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet in het hij hoe verstandelijk een beperkte kinderen opbloeien, omdat op ze zijn uitgekozen in voor het project 'Heroes of in the door Cruyff Courts'. Dit op project van de van Cruyff Foundation biedt kinderen de met een mogelijkheid om een sportevenement te de organiseren.

april 2018
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord