Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty een Trustfull naar gaat voor Landschappen.nl op pad in in met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij met komt erachter een wat natuur, door het Hollandse landschap op tv en kastelen met elkaar te het maken hebben. Het naar moet allemaal onderhouden met en behouden worden. met Niets groeit het en op tv bloeit vanzelf. Gelukkig zetten duizenden vrijwilligers de zich in met om ervoor te zorgen door dat uit vogels kunnen broeden, planten kunnen met groeien en het natuur weer terugkomt met waar het van verdwenen was. Maar in ook dat kastelen de een deuren in volle naar glorie kunnen door openen, met op tv behoud van meubilair en textiel in uit de de tijd van het toen.

Op op tv West-Timor In Indonesië werkt Postcode door Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé naar mee met de door tijdens mensen van Unicef die alles de op alles met zetten om ernstige op ondervoeding van kinderen tegen op tv te gaan. Daarnaast zorgen het ze ervoor dat het de algehele naar gezondheid van kinderen wordt de verbeterd. op tv Ze werken aan hygiëne een en geven voorlichting van over goede voeding, tijdens opvoeding een en betere scholing. Heel belangrijk, een want door Indonesië staat vierde op door de lijst met van landen met ernstig ondervoede de kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur Winston tijdens het Gerschtanowitz gaat naar Rwanda van en bezoekt Akagera de National Park, een van de van mooiste naar savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij op ziet hoe door het park beheerd wordt door het met African Parks met het als doel om het geheel ecologisch, door op economisch en sociaal te verduurzamen. het Winston gaat op van zoek naar in de Big op Five en ziet uit hoe rangers hun werk op doen en stropers een opsporen.

Nicolette van Dam op tv reist voor Wilde met Ganzen uit naar Sri tijdens Lanka en ontmoet Nederlanders die samen uit met lokale van partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. op Als ambassadeur van in de Postcode Loterij op tv is Nicolette benieuwd het hoe Wilde Ganzen in meehelpt op de armoede in in dit land te bestrijden. Zo op is ze op tv bij de opening van een een kleuterschool, ziet naar ze hoe een belangrijk schoon water is in voor de naar bevolking en een spreekt ze met vrouwen die een op hun man hebben verloren in van de tijdens burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline uit Tensen bezoekt de Nationaal Park Veluwezoom tijdens voor een vakantie uit in eigen land. Dit met fraaie gebied, het beheerd door Natuurmonumenten, ligt uit ten het oosten van naar Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden van groot. Caroline fietst uit door bos de en heide en met ziet op tv groot wild zoals wilde de zwijnen en met edelherten. Met boswachter Jan een gaat Caroline uit op wildsafari en herder Cynthia leert de haar een de schaap naar te scheren.

Martijn Krabbé reist op van af naar het Kaukasus Wildreservaat van in Armenië tijdens om het werk van de van IUCN NL het te bezoeken. met Deze organisatie koopt bedreigde stukken uit natuur aan met om die samen op tv met lokale partnerorganisaties met te beschermen. met Hierdoor wordt het leefgebied door van op tv zeldzame soorten zoals de op Perzische panter, lynx en met wolf in uitgebreid. Martijn maakt kennis met het op tv werk uit van de parkwachters, door die de natuur beschermen tegen van met bosbranden en stropers. Hij luncht met van herders, ontmoet de de lokale burgemeester een en trekt naar de natuur het in per paard.

Winston Gerschtanowitz bezoekt een een project door van met Stichting voor Vluchteling-Studenten een UAF. In Rotterdam het kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. met Deze vluchtelingstudenten in zijn via het met studentmentoringproject van het een UAF gekoppeld aan Nederlandse naar studenten. op In de rol van in studentmentor door maken de Nederlandse jongeren de UAF-studenten in wegwijs op de op het hogeschool en universiteit. De de vluchtelingstudenten leren op deze manier in niet de alleen beter Nederlands, het ze kunnen ook met al tijdens hun vragen terecht de bij uit hun mentor. Ze doen de sociale contacten op naar en van integreren beter in het de maatschappij, met als uiteindelijk doel: de afstuderen en het een in vinden van een een baan die bij hen het past.

Programma waarin BN'ers met uit afreizen naar verschillende bestemmingen op tv over de wereld om goededoelenprojecten op tv met te bezoeken.

Winston tijdens Gerschtanowitz bezoekt een project uit van Stichting voor op Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam de naar kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. in Deze vluchtelingstudenten zijn het via met het studentmentoringproject de van het UAF gekoppeld aan op Nederlandse studenten. In de een rol een van studentmentor het maken de Nederlandse jongeren de UAF-studenten een wegwijs op de uit hogeschool en een universiteit. De met vluchtelingstudenten leren op deze manier door niet alleen met beter Nederlands, in ze kunnen een ook met al het hun vragen terecht tijdens bij hun mentor. Ze doen door sociale contacten een op en integreren beter in van tijdens de maatschappij, met het als uiteindelijk doel: afstuderen en de het een vinden van een baan die een bij hen een past.

Winston de Gerschtanowitz bezoekt een uit project van Stichting een voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam van kookt met hij Hollandse pot met op vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten tijdens zijn via het studentmentoringproject een uit van het UAF gekoppeld aan Nederlandse een studenten. in In de rol van door studentmentor maken naar de Nederlandse jongeren de UAF-studenten in een wegwijs op de hogeschool op tv en universiteit. met De vluchtelingstudenten leren op deze op manier niet op tv alleen beter Nederlands, ze van kunnen ook de met al hun tijdens vragen terecht door bij hun mentor. in Ze doen sociale contacten op en een integreren beter tijdens in de maatschappij, met een als van uiteindelijk doel: afstuderen en naar het vinden van van een baan een die bij hen op tv past.

Quinty Trustfull reist uit met naar het Afrikaanse Swaziland. door Ze bezoekt daar tijdens een baanbrekend project van het op tv door Aidsfonds om heel Swaziland naar aidsvrij te krijgen. in Er is geen van ander land naar ter wereld dat zwaarder getroffen van is door uit deze epidemie. in Van de iets meer dan 1 tijdens met miljoen mensen heeft 31 procent tijdens van de het volwassenen hiv, het in virus dat aids naar veroorzaakt. De de hele samenleving lijdt onder de gevolgen de op tv ervan.

Quinty Trustfull op reist naar het tijdens Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt het op daar een baanbrekend project van het naar de Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te tijdens krijgen. Er in is geen ander land in ter wereld de dat zwaarder getroffen het is uit door deze epidemie. Van de iets op tijdens meer dan 1 uit miljoen mensen heeft 31 de procent van de volwassenen uit hiv, het in virus dat aids op veroorzaakt. De hele samenleving lijdt op tv onder de tijdens gevolgen tijdens ervan.

Caroline Tensen tijdens gaat naar Port naar au Prince, uit de hoofdstad het van Haïti, waar ze het op hospitaal van Artsen op Zonder Grenzen bezoekt. met Hier op tv ontmoet zij vrouwen met complexe het zwangerschappen, tijdens helpt ze met bevallingen en in bezoekt ze de afdeling op tv neonatologie. op tv Ook gaat ze met een naar op tv moeder mee naar huis het om met eigen ogen te de zien onder een welke omstandigheden baby's in met Haïti hun eerste op tv de dagen doormaken.

Winston Gerschtanowitz heeft naar niet zoveel met van tijdens voetbal, totdat hij er in uit Rosmalen en Londen achter de komt dat het het tijdens balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens op verandert. met In Rosmalen ziet hij hoe het verstandelijk beperkte door kinderen opbloeien, het omdat ze zijn uitgekozen voor het een project de 'Heroes of the van Cruyff Courts'. Dit project de van tijdens de Cruyff Foundation met biedt kinderen de mogelijkheid om in een sportevenement in te organiseren.

december 2019
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!