Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur door Quinty Trustfull gaat tijdens voor in Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen met en op een borduurnaald. Zij komt uit erachter wat naar natuur, het Hollandse een landschap en kastelen naar met elkaar te maken door hebben. Het moet uit allemaal onderhouden en tijdens behouden worden. in Niets groeit en bloeit vanzelf. Gelukkig uit zetten duizenden de vrijwilligers een zich in om ervoor te door zorgen dat door vogels kunnen broeden, planten een kunnen van groeien en natuur op weer terugkomt waar het verdwenen met was. Maar ook uit dat tijdens kastelen de deuren in door volle glorie uit kunnen openen, met behoud van de meubilair en door textiel uit de tijd van op door toen.

Op West-Timor In op Indonesië werkt door Postcode op Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé op tv mee met de mensen van tijdens Unicef naar die alles op alles zetten om op tv ernstige ondervoeding het van uit kinderen tegen te gaan. Daarnaast naar zorgen ze tijdens ervoor dat uit de algehele gezondheid uit van kinderen wordt verbeterd. tijdens Ze werken het aan hygiëne en geven naar voorlichting over met goede voeding, opvoeding en betere scholing. naar Heel op tv belangrijk, want Indonesië staat vierde van op de een lijst in van landen met ernstig ondervoede het kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur Winston met in Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en uit bezoekt Akagera naar National Park, een van de in mooiste savannewildparken in op Centraal-Afrika. Hij van ziet in hoe het park op tv beheerd wordt door African Parks op tv met als de doel om het het geheel ecologisch, economisch en sociaal op te verduurzamen. Winston met tijdens gaat op zoek naar de Big het de Five en ziet hoe rangers hun tijdens werk doen en door uit stropers opsporen.

Nicolette van van Dam reist voor het Wilde Ganzen een naar Sri Lanka en ontmoet een Nederlanders de die samen met lokale een partners ontwikkelingsprojecten de hebben opgezet. Als ambassadeur van van de Postcode Loterij uit is Nicolette in benieuwd het hoe Wilde Ganzen meehelpt een de armoede in dit door land te bestrijden. tijdens Zo is van ze bij de opening van naar een kleuterschool, door ziet tijdens ze hoe belangrijk schoon het water is naar voor de bevolking de en spreekt ze met vrouwen die uit hun van man hebben verloren in de een naar burgeroorlog.

Postcode door Loterij-ambassadeur Caroline door Tensen bezoekt Nationaal op tv Park Veluwezoom voor een vakantie op in eigen op land. Dit tijdens fraaie gebied, beheerd tijdens door Natuurmonumenten, ligt ten oosten met van Arnhem en met is zo'n 10.000 de voetbalvelden groot. op Caroline fietst de door bos en heide en in ziet groot wild zoals op wilde zwijnen en met met edelherten. Met boswachter Jan gaat de Caroline op wildsafari en op herder door Cynthia leert haar een schaap op te een scheren.

Martijn op tv Krabbé reist af naar het de Kaukasus Wildreservaat de in Armenië om van het werk van in de IUCN NL te van bezoeken. met Deze organisatie koopt bedreigde stukken uit door natuur aan om uit die samen met lokale partnerorganisaties te op tv beschermen. een Hierdoor wordt het leefgebied van op tv zeldzame soorten van zoals de Perzische panter, op tv lynx en het wolf de uitgebreid. Martijn maakt kennis van met het werk van uit de parkwachters, die de in met natuur beschermen tegen bosbranden uit en stropers. Hij met luncht met herders, naar ontmoet de het lokale burgemeester en een trekt de natuur in de per paard.

Winston Gerschtanowitz op tv bezoekt een project in van Stichting door voor Vluchteling-Studenten UAF. op tv In Rotterdam kookt hij naar Hollandse pot met vluchtelingen. tijdens Deze van vluchtelingstudenten zijn naar via het studentmentoringproject van het in UAF het gekoppeld aan Nederlandse studenten. In de het op tv rol van studentmentor maken de Nederlandse op tv door jongeren de UAF-studenten wegwijs op de het hogeschool en universiteit. door een De vluchtelingstudenten leren op met deze manier de niet alleen beter Nederlands, op tv ze kunnen door ook met al hun door vragen terecht het bij hun mentor. Ze doen uit sociale contacten de op en van integreren beter in de maatschappij, met de als naar uiteindelijk doel: afstuderen op tv en het vinden op tv van een baan die naar bij hen uit past.

Programma op tv waarin BN'ers afreizen naar door verschillende bestemmingen over met de wereld om door goededoelenprojecten een te bezoeken.

Winston de Gerschtanowitz bezoekt een met project van Stichting met voor Vluchteling-Studenten UAF. In in Rotterdam kookt hij uit Hollandse van pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten een zijn via het studentmentoringproject het van het UAF in in gekoppeld aan Nederlandse studenten. in In de rol van van studentmentor het maken de Nederlandse jongeren de UAF-studenten van wegwijs op op de hogeschool naar en universiteit. De vluchtelingstudenten leren van op in deze manier niet alleen beter in Nederlands, ze kunnen een het ook met al hun vragen terecht met bij hun uit mentor. Ze doen sociale tijdens contacten op en in integreren beter met in de maatschappij, met in als uiteindelijk in doel: afstuderen met en het door vinden van een baan die door bij naar hen past.

Winston in Gerschtanowitz bezoekt een project van een Stichting voor Vluchteling-Studenten naar uit UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse uit van pot met vluchtelingen. Deze een vluchtelingstudenten zijn via het tijdens studentmentoringproject van het UAF in tijdens gekoppeld aan Nederlandse studenten. In het de rol in van studentmentor met maken de Nederlandse jongeren de UAF-studenten in wegwijs op de in hogeschool en een universiteit. De uit vluchtelingstudenten leren op de deze manier de niet alleen beter Nederlands, ze kunnen de ook met tijdens al hun vragen terecht door naar bij hun mentor. Ze doen tijdens sociale van contacten op en integreren met beter in de maatschappij, met met als uiteindelijk het doel: afstuderen en het met vinden van een met baan door die bij op tv hen past.

Quinty Trustfull door reist naar het Afrikaanse door Swaziland. Ze het bezoekt door daar een baanbrekend project van het naar Aidsfonds om tijdens heel Swaziland aidsvrij een te krijgen. Er op tv is geen ander op tv land met ter wereld dat zwaarder getroffen op is door in deze epidemie. de Van de iets meer dan 1 een miljoen tijdens mensen heeft 31 procent het van de volwassenen hiv, met in het virus dat aids veroorzaakt. uit De hele tijdens samenleving lijdt onder een de gevolgen de ervan.

Quinty de Trustfull reist naar het een Afrikaanse van Swaziland. Ze bezoekt naar daar een baanbrekend in project van het Aidsfonds om op tv heel Swaziland tijdens aidsvrij te op krijgen. Er is geen ander een land ter de wereld dat zwaarder getroffen is tijdens door deze epidemie. op Van de iets een meer dan tijdens 1 miljoen mensen met heeft 31 in procent van de volwassenen hiv, tijdens het virus in dat aids door veroorzaakt. De op hele samenleving lijdt onder de van gevolgen in ervan.

Caroline Tensen gaat door naar Port van au Prince, de het hoofdstad van Haïti, naar waar ze het het hospitaal van Artsen het Zonder het Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij op vrouwen met complexe met zwangerschappen, helpt ze met uit bevallingen en een bezoekt ze de afdeling met neonatologie. Ook gaat het door ze met een moeder mee de naar huis om met een eigen ogen het te door zien onder welke omstandigheden baby's in een Haïti hun eerste door dagen van doormaken.

Winston op Gerschtanowitz heeft op tv niet zoveel met voetbal, van totdat hij er in op Rosmalen en Londen achter van van komt dat het balspelletje op op tv 'Cruyff tijdens Courts' mensenlevens verandert. met In Rosmalen ziet hij hoe van verstandelijk door beperkte kinderen opbloeien, omdat door ze zijn uitgekozen op tv voor het project op 'Heroes of the naar Cruyff Courts'. Dit naar project van de naar Cruyff Foundation biedt kinderen de de mogelijkheid uit om een sportevenement te uit organiseren.

september 2019
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord