Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur in Quinty uit Trustfull gaat voor Landschappen.nl op op pad met op rubberlaarzen en een borduurnaald. het Zij door komt erachter wat natuur, een het Hollandse landschap en op tv kastelen het met elkaar te maken op hebben. Het moet allemaal onderhouden met en behouden met worden. Niets groeit en door bloeit vanzelf. Gelukkig het zetten het duizenden vrijwilligers zich in om naar ervoor op tv te zorgen dat vogels kunnen van broeden, planten kunnen het groeien en met natuur weer terugkomt waar uit de het verdwenen was. Maar ook tijdens dat kastelen de deuren met het in volle glorie kunnen openen, met in behoud van een meubilair en textiel uit op tv de tijd uit van in toen.

Op een West-Timor In tijdens Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé een mee met met de mensen van met Unicef die op alles op van alles zetten om tijdens ernstige ondervoeding van kinderen naar tegen te gaan. Daarnaast op tv zorgen op tv ze ervoor dat de algehele op gezondheid van kinderen wordt met uit verbeterd. Ze werken aan hygiëne en uit de geven voorlichting over goede voeding, het opvoeding en betere scholing. op tv Heel door belangrijk, want Indonesië staat vierde op op de lijst in van uit landen met ernstig ondervoede tijdens kinderen.

Postcode op Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar op tv Rwanda tijdens en bezoekt door Akagera National Park, een naar van de mooiste savannewildparken in op tv Centraal-Afrika. Hij ziet door hoe het park het een beheerd wordt door African van Parks met het als doel om de het geheel ecologisch, met economisch en sociaal te verduurzamen. een Winston gaat door op zoek naar de Big het Five en op tv ziet hoe rangers het hun in werk doen en stropers op opsporen.

Nicolette van een Dam reist voor door Wilde in Ganzen naar Sri Lanka van en ontmoet Nederlanders die samen van met lokale partners door door ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur het van naar de Postcode Loterij is het Nicolette benieuwd hoe naar Wilde Ganzen meehelpt op de armoede in dit op tv land met te bestrijden. Zo door is ze bij de naar opening van een kleuterschool, door ziet op tv ze hoe belangrijk schoon water is op tv voor de door bevolking en spreekt ze tijdens in met vrouwen die hun tijdens man hebben verloren in in de naar burgeroorlog.

Postcode een Loterij-ambassadeur Caroline Tensen op bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor op tv in een vakantie in eigen door land. Dit fraaie gebied, beheerd door door Natuurmonumenten, ligt uit ten tijdens oosten van met Arnhem en is door zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline naar fietst door op bos en heide en ziet het groot op wild zoals wilde zwijnen en een edelherten. Met boswachter van Jan gaat Caroline op op tijdens wildsafari en door herder Cynthia leert haar een schaap door te uit scheren.

Martijn Krabbé de reist af naar van het op tv Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het met werk van op tv de de IUCN NL te door bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken de natuur de aan om die samen door met lokale partnerorganisaties uit te op tv beschermen. Hierdoor wordt het leefgebied met van zeldzame soorten zoals in de door Perzische panter, in lynx en wolf uitgebreid. Martijn uit maakt kennis met in het op tv werk van de met parkwachters, die de natuur beschermen tegen uit bosbranden de en stropers. Hij in luncht met een herders, ontmoet de lokale burgemeester en naar trekt de natuur in een in per paard.

Winston op tv Gerschtanowitz bezoekt een van project van uit Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam uit kookt een hij Hollandse pot door met vluchtelingen. Deze met vluchtelingstudenten zijn via de het studentmentoringproject door van het UAF gekoppeld aan Nederlandse een studenten. In de door rol in van studentmentor maken de het Nederlandse jongeren tijdens de UAF-studenten wegwijs de op de hogeschool op en universiteit. De vluchtelingstudenten op leren op deze manier een niet alleen beter in Nederlands, ze kunnen van ook met het al uit hun vragen terecht tijdens bij hun mentor. Ze met doen sociale contacten op en op integreren beter in uit de door maatschappij, met als uiteindelijk doel: door het afstuderen en het vinden in van een de baan die bij van hen past.

Programma waarin BN'ers op tv afreizen naar verschillende een bestemmingen over in de wereld om goededoelenprojecten in te op tv bezoeken.

Winston Gerschtanowitz bezoekt door een project van van Stichting voor Vluchteling-Studenten door UAF. In met Rotterdam kookt hij met Hollandse pot met met vluchtelingen. Deze op tv vluchtelingstudenten zijn via het in studentmentoringproject van het UAF de met gekoppeld aan Nederlandse studenten. In de door rol van studentmentor op tv de maken de Nederlandse van jongeren de UAF-studenten wegwijs uit op de hogeschool en tijdens universiteit. De een vluchtelingstudenten leren door op deze manier niet alleen beter het Nederlands, de ze kunnen op tv ook met al hun vragen een terecht bij hun mentor. op tv in Ze doen sociale contacten op en van integreren beter met in de maatschappij, met uit als het uiteindelijk doel: afstuderen op tv en het uit vinden van een van baan die bij hen het past.

Winston Gerschtanowitz uit bezoekt een project van op tv in Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In op Rotterdam kookt hij Hollandse van van pot met vluchtelingen. door Deze vluchtelingstudenten zijn via tijdens het studentmentoringproject van het met UAF naar gekoppeld aan Nederlandse met studenten. In de rol van van studentmentor maken de tijdens Nederlandse het jongeren de UAF-studenten wegwijs door op de hogeschool en in universiteit. De vluchtelingstudenten op leren op de deze manier niet het alleen beter Nederlands, ze op kunnen ook uit met al hun vragen terecht op tv bij hun op mentor. Ze een doen sociale contacten op en door het integreren beter in de van maatschappij, met als het uiteindelijk doel: een afstuderen en het tijdens vinden van een baan het die bij hen uit past.

Quinty tijdens Trustfull reist van naar het Afrikaanse van Swaziland. Ze bezoekt daar een het baanbrekend project van van het Aidsfonds om heel op tv Swaziland op aidsvrij te krijgen. Er door is geen ander land in ter wereld dat het zwaarder getroffen is naar door deze naar epidemie. Van de iets de meer op tv dan 1 miljoen in mensen heeft 31 door procent van de volwassenen een hiv, het virus dat een aids in veroorzaakt. De hele samenleving naar lijdt onder de tijdens gevolgen op ervan.

Quinty de Trustfull reist naar het de Afrikaanse Swaziland. Ze naar bezoekt op tv daar een baanbrekend project een van het Aidsfonds door om heel in Swaziland aidsvrij te de krijgen. Er is geen een ander land ter naar wereld dat zwaarder getroffen in is door op tv deze epidemie. Van de iets naar meer dan 1 in miljoen mensen met heeft 31 procent het van de volwassenen naar hiv, het virus dat met aids veroorzaakt. op tv De hele op tv samenleving lijdt onder de het gevolgen in ervan.

Caroline Tensen gaat naar met naar Port au Prince, de op hoofdstad van de Haïti, waar ze het van hospitaal van Artsen op tv Zonder met Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen het met in complexe zwangerschappen, helpt een ze met bevallingen en van bezoekt ze de afdeling een neonatologie. Ook van gaat ze met een op moeder op tv mee naar huis om met in eigen ogen het te zien onder welke een omstandigheden naar baby's in Haïti hun eerste in dagen tijdens doormaken.

Winston Gerschtanowitz heeft de door niet zoveel met voetbal, totdat hij met er naar in Rosmalen en Londen in achter komt dat de het balspelletje op naar 'Cruyff Courts' met mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet van hij hoe verstandelijk in een beperkte kinderen opbloeien, omdat het ze zijn uitgekozen voor het naar project tijdens 'Heroes of the Cruyff van Courts'. Dit project in van de van Cruyff Foundation biedt op tv kinderen de mogelijkheid om een op tv in sportevenement te organiseren.

juni 2021
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!