Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty uit Trustfull de gaat voor Landschappen.nl op op pad met rubberlaarzen het en door een borduurnaald. Zij een komt erachter wat natuur, het het Hollandse een landschap en kastelen met elkaar te een maken hebben. tijdens Het moet door allemaal onderhouden en behouden een worden. Niets uit groeit en bloeit een vanzelf. Gelukkig zetten duizenden vrijwilligers het zich in om met ervoor te zorgen in dat een vogels kunnen broeden, planten kunnen de op tv groeien en natuur weer terugkomt de waar op tv het verdwenen was. Maar ook op tv dat de kastelen de deuren in volle glorie het kunnen openen, met een behoud van meubilair met en tijdens textiel uit de het tijd van uit toen.

Op uit West-Timor In de Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn een Krabbé mee met tijdens de mensen van met Unicef die alles op door alles in zetten om ernstige in ondervoeding van kinderen uit tegen te gaan. Daarnaast zorgen door uit ze ervoor dat van de algehele gezondheid van kinderen wordt tijdens verbeterd. Ze werken naar op tv aan hygiëne en geven het voorlichting over goede het voeding, opvoeding een en betere scholing. Heel naar belangrijk, want Indonesië staat de vierde op de tijdens lijst van het landen met ernstig ondervoede het kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur uit Winston Gerschtanowitz een gaat naar Rwanda en van bezoekt de Akagera National Park, een van met de mooiste door savannewildparken in de Centraal-Afrika. Hij ziet hoe uit het park beheerd uit wordt door African op Parks met de als doel om het geheel tijdens ecologisch, economisch en een sociaal te een verduurzamen. Winston gaat op in zoek naar de Big van Five en op ziet hoe rangers hun tijdens werk doen en uit stropers een opsporen.

Nicolette van Dam uit reist voor naar Wilde Ganzen naar met Sri Lanka en tijdens ontmoet Nederlanders door die samen met in lokale partners ontwikkelingsprojecten het hebben opgezet. Als ambassadeur van van in de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd in hoe naar Wilde Ganzen naar meehelpt de armoede de in dit land te het bestrijden. Zo is ze bij op tv de met opening van een kleuterschool, van ziet in ze hoe belangrijk schoon een water is voor in de bevolking en spreekt ze op met op tv vrouwen die hun man van hebben verloren in van de door burgeroorlog.

Postcode in Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal het Park Veluwezoom de voor een vakantie in van eigen land. Dit naar de fraaie gebied, beheerd door naar Natuurmonumenten, ligt van ten oosten van tijdens Arnhem en is zo'n 10.000 door voetbalvelden groot. een Caroline fietst door bos op en heide en in ziet groot wild tijdens zoals uit wilde zwijnen en edelherten. Met boswachter door door Jan gaat Caroline op wildsafari en op tv herder Cynthia leert tijdens haar een schaap met naar te scheren.

Martijn naar Krabbé reist uit af naar het Kaukasus Wildreservaat in een Armenië om het het op werk van de IUCN NL een te bezoeken. Deze het organisatie koopt bedreigde stukken van een natuur aan om die samen op met lokale partnerorganisaties door te beschermen. een Hierdoor wordt het leefgebied op van zeldzame soorten op zoals de Perzische panter, in lynx naar en wolf uitgebreid. Martijn op tv maakt kennis met het op werk de van de een parkwachters, die de natuur beschermen op tegen bosbranden en tijdens stropers. Hij luncht naar met herders, ontmoet van de lokale burgemeester en de trekt tijdens de natuur in per in paard.

Winston Gerschtanowitz bezoekt op tv een project van met Stichting op voor Vluchteling-Studenten in UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse van pot met het vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten uit zijn via met het studentmentoringproject van het de UAF gekoppeld aan de Nederlandse studenten. het In de door rol van studentmentor maken op tv de Nederlandse jongeren de met UAF-studenten wegwijs van op de hogeschool uit en universiteit. De van vluchtelingstudenten leren naar op deze manier door niet alleen beter door Nederlands, ze kunnen ook een met al van hun vragen terecht door bij hun mentor. Ze doen uit sociale contacten naar op en integreren beter in in de van maatschappij, met als naar uiteindelijk doel: afstuderen en het het door vinden van een baan die de bij hen door past.

Programma waarin BN'ers door afreizen naar een verschillende bestemmingen over de met wereld op tv om goededoelenprojecten te met bezoeken.

Winston het Gerschtanowitz bezoekt een tijdens project van Stichting voor van Vluchteling-Studenten UAF. In tijdens Rotterdam kookt hij van Hollandse pot met vluchtelingen. van het Deze vluchtelingstudenten zijn naar via het studentmentoringproject van met het UAF gekoppeld aan op tv Nederlandse studenten. In uit de rol van studentmentor op tv maken in de Nederlandse met jongeren de UAF-studenten naar wegwijs op de hogeschool en universiteit. de De vluchtelingstudenten op leren een op deze manier niet alleen beter naar tijdens Nederlands, ze kunnen het ook met al hun op vragen terecht op tv bij hun mentor. tijdens Ze doen sociale contacten op in en integreren beter door in de maatschappij, met door door als uiteindelijk doel: afstuderen het en het vinden van een de baan die bij uit hen door past.

Winston Gerschtanowitz bezoekt naar een project van een Stichting voor van Vluchteling-Studenten UAF. In in Rotterdam kookt tijdens hij Hollandse pot met met vluchtelingen. Deze van vluchtelingstudenten zijn tijdens via het studentmentoringproject van door het UAF gekoppeld door aan Nederlandse de studenten. In de rol van uit studentmentor maken de de Nederlandse jongeren de UAF-studenten op tv wegwijs op de een hogeschool van en universiteit. De vluchtelingstudenten leren naar op op tv deze manier het niet alleen beter Nederlands, ze kunnen met ook uit met al hun vragen tijdens terecht bij van hun mentor. Ze doen op sociale contacten in op en integreren beter in met de maatschappij, met naar als uiteindelijk doel: van afstuderen door en het vinden van door een baan naar die bij hen het past.

Quinty Trustfull reist het naar het Afrikaanse op tv Swaziland. in Ze bezoekt daar het een baanbrekend het project van het op tv Aidsfonds om heel met Swaziland aidsvrij te krijgen. tijdens Er is geen door ander land ter wereld op tv dat in zwaarder getroffen is door deze uit epidemie. Van de iets op tv meer dan 1 in op miljoen mensen heeft 31 door procent van de volwassenen een hiv, het virus dat door op aids veroorzaakt. De in hele samenleving lijdt de onder de gevolgen door ervan.

Quinty Trustfull reist op tv het naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt tijdens daar een op baanbrekend project van op tv het Aidsfonds om uit heel Swaziland aidsvrij door te krijgen. op Er is geen ander land de ter wereld dat uit zwaarder op tv getroffen is door deze door epidemie. Van de van iets meer dan van 1 miljoen mensen door heeft door 31 procent van de het volwassenen hiv, het virus dat op tv aids met veroorzaakt. De hele samenleving lijdt het onder tijdens de gevolgen met ervan.

Caroline uit Tensen gaat naar het Port au Prince, de naar hoofdstad van Haïti, waar op uit ze het hospitaal van Artsen de Zonder Grenzen door bezoekt. Hier op ontmoet zij vrouwen met complexe op tv zwangerschappen, tijdens helpt ze met bevallingen en bezoekt het de ze de afdeling op neonatologie. Ook gaat in ze met een moeder mee naar een huis om met van eigen ogen te uit het zien onder welke omstandigheden baby's in het Haïti hun eerste uit dagen met doormaken.

Winston Gerschtanowitz tijdens heeft op tv niet zoveel met voetbal, tijdens totdat hij met er in Rosmalen en op tv Londen achter in komt dat het balspelletje op tv op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. in In op Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk in beperkte op tv kinderen opbloeien, het omdat ze zijn op tv uitgekozen voor het project 'Heroes of op the Cruyff Courts'. tijdens Dit project van in de Cruyff Foundation uit biedt kinderen van de mogelijkheid om op een de sportevenement te organiseren.

december 2021
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!