Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty door Trustfull gaat in voor Landschappen.nl op een pad met rubberlaarzen en in een borduurnaald. van Zij komt erachter op wat natuur, het Hollandse naar landschap de en kastelen met elkaar het te maken hebben. Het de moet tijdens allemaal onderhouden naar en behouden worden. Niets groeit door en bloeit vanzelf. op tv Gelukkig zetten duizenden vrijwilligers op tv zich in om de in ervoor te zorgen dat vogels door kunnen op broeden, planten kunnen tijdens groeien en natuur tijdens weer terugkomt waar het verdwenen op was. met Maar ook dat kastelen met de deuren in op tv volle glorie kunnen openen, met een behoud van meubilair de en textiel door uit in de tijd van in toen.

Op West-Timor In naar met Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé tijdens mee met de een mensen van Unicef een die alles naar op alles zetten op om op tv ernstige ondervoeding van de kinderen tegen te gaan. Daarnaast de zorgen ze ervoor dat met de algehele door gezondheid van kinderen het wordt verbeterd. Ze op werken aan hygiëne en op geven voorlichting naar over op tv goede voeding, opvoeding de en betere scholing. Heel belangrijk, want het Indonesië staat van vierde op de van lijst van tijdens landen met ernstig ondervoede uit kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur op tv Winston Gerschtanowitz gaat van naar het Rwanda en bezoekt Akagera op tv National Park, een van op de mooiste in savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet van hoe het park door de beheerd wordt door African Parks met op als doel om in het de geheel ecologisch, economisch en het sociaal te verduurzamen. Winston naar het gaat op zoek naar tijdens de Big Five en van ziet hoe rangers tijdens hun werk doen en door stropers op opsporen.

Nicolette van Dam door reist van voor Wilde Ganzen naar Sri met met Lanka en ontmoet Nederlanders die op samen met lokale in partners ontwikkelingsprojecten hebben naar opgezet. een Als ambassadeur van de Postcode op Loterij is Nicolette benieuwd op hoe in Wilde Ganzen meehelpt naar de armoede in dit land met te bestrijden. Zo van is ze van bij het de opening van een kleuterschool, ziet in ze hoe door belangrijk schoon water is de voor de op bevolking en spreekt de ze met vrouwen door die hun man op hebben verloren in op tv de uit burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline door van Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom tijdens voor een vakantie in door eigen land. Dit uit fraaie gebied, beheerd het door Natuurmonumenten, ligt op een ten oosten van Arnhem en het is door zo'n 10.000 voetbalvelden in groot. Caroline fietst door bos met en heide en door ziet groot wild in zoals door wilde zwijnen en edelherten. Met door boswachter Jan het gaat Caroline de op wildsafari en herder Cynthia leert een het haar een schaap te tijdens scheren.

Martijn Krabbé reist op tv af naar het tijdens Kaukasus Wildreservaat in met door Armenië om het werk van naar de op IUCN NL te met bezoeken. Deze organisatie koopt door bedreigde stukken natuur door aan om die op tv samen met in lokale partnerorganisaties te op beschermen. Hierdoor wordt naar het leefgebied van zeldzame met soorten zoals de Perzische naar panter, lynx de en wolf het uitgebreid. Martijn maakt kennis met met het werk van de de parkwachters, die de door in natuur beschermen tegen bosbranden en de stropers. Hij luncht met door herders, ontmoet met de lokale uit burgemeester en trekt de natuur van door in per paard.

Winston van Gerschtanowitz bezoekt tijdens een project van een Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam op kookt hij een Hollandse het pot met vluchtelingen. in Deze vluchtelingstudenten zijn via tijdens het studentmentoringproject van op het UAF gekoppeld aan uit Nederlandse studenten. een In de rol van de studentmentor van maken de Nederlandse op jongeren de UAF-studenten wegwijs op de de hogeschool en universiteit. uit De vluchtelingstudenten leren op tv op deze van manier niet op tv alleen beter Nederlands, tijdens ze kunnen ook van met al het hun vragen terecht bij hun naar mentor. Ze doen door sociale contacten op het en integreren beter in een de maatschappij, met van als van uiteindelijk doel: afstuderen door en het vinden van een op baan die uit bij hen op tv past.

Programma op waarin BN'ers afreizen met naar verschillende bestemmingen van over de wereld van om goededoelenprojecten te de bezoeken.

Winston in Gerschtanowitz bezoekt een tijdens project van Stichting naar voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam een kookt hij Hollandse de pot de met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn het op tv via het studentmentoringproject op tv van het UAF gekoppeld naar aan Nederlandse studenten. van In de rol door van studentmentor maken de in Nederlandse jongeren de door UAF-studenten wegwijs op de het op hogeschool en universiteit. De vluchtelingstudenten leren een de op deze manier niet alleen beter naar Nederlands, het ze kunnen ook op tv met al hun vragen uit terecht bij hun met mentor. Ze op tv doen sociale contacten op tv op en integreren beter met in de maatschappij, naar met de als uiteindelijk doel: met afstuderen en het het vinden van een baan die de bij hen op tv past.

Winston met Gerschtanowitz bezoekt een door project van Stichting voor de Vluchteling-Studenten UAF. In met Rotterdam naar kookt hij Hollandse pot met met vluchtelingen. in Deze vluchtelingstudenten zijn via het in studentmentoringproject van het het UAF gekoppeld aan Nederlandse tijdens studenten. uit In de rol tijdens van studentmentor maken de Nederlandse van met jongeren de UAF-studenten wegwijs op uit de hogeschool en universiteit. het naar De vluchtelingstudenten leren op deze manier door niet door alleen beter met Nederlands, ze kunnen ook met al naar van hun vragen terecht door bij hun mentor. met Ze doen sociale contacten op en uit integreren uit beter in van de maatschappij, met als uiteindelijk doel: uit afstuderen door en het vinden uit van een baan met die bij hen met past.

Quinty een Trustfull reist in naar het Afrikaanse Swaziland. Ze door bezoekt daar een baanbrekend naar project een van het Aidsfonds om heel van van Swaziland aidsvrij te op tv krijgen. Er is geen een ander land ter de wereld dat zwaarder getroffen is van door deze op epidemie. op Van de iets meer dan in 1 miljoen mensen heeft het 31 procent de van de volwassenen het hiv, het tijdens virus dat aids veroorzaakt. van De hele naar samenleving lijdt onder van de gevolgen op tv ervan.

Quinty op Trustfull reist naar het Afrikaanse door Swaziland. van Ze bezoekt daar een baanbrekend op een project van het Aidsfonds in om heel op Swaziland aidsvrij te krijgen. de Er is het geen ander land ter in wereld dat zwaarder een getroffen is door in deze epidemie. Van een de iets op tv meer dan 1 miljoen een mensen heeft 31 in procent van op tv de volwassenen hiv, tijdens het virus dat door aids veroorzaakt. De van hele samenleving lijdt onder de gevolgen op tv uit ervan.

Caroline door Tensen gaat naar tijdens Port au Prince, tijdens de hoofdstad van van Haïti, waar ze het van hospitaal van uit Artsen Zonder de Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij tijdens vrouwen met op tv complexe zwangerschappen, helpt ze met op tv bevallingen op en bezoekt ze de afdeling van neonatologie. Ook een gaat ze met een naar op tv moeder mee naar in huis om met eigen tijdens ogen te zien de onder welke omstandigheden baby's het in Haïti hun een eerste dagen door doormaken.

Winston Gerschtanowitz heeft uit niet door zoveel met voetbal, het totdat hij in er in Rosmalen en Londen achter de op komt dat het balspelletje met op 'Cruyff op tv Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen een ziet hij tijdens hoe verstandelijk beperkte uit kinderen opbloeien, omdat tijdens ze zijn uitgekozen met voor het project 'Heroes of naar the op Cruyff Courts'. Dit uit project van de in Cruyff Foundation biedt kinderen het de mogelijkheid om een een sportevenement te uit organiseren.

juli 2018
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord