Programma gemist?

Postcode een Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull op tv gaat voor Landschappen.nl naar op pad met rubberlaarzen en in een borduurnaald. het Zij komt erachter tijdens wat natuur, met het Hollandse landschap in en kastelen met naar elkaar te in maken hebben. Het met moet allemaal onderhouden van en behouden worden. Niets in groeit en bloeit door vanzelf. Gelukkig zetten in duizenden vrijwilligers zich in door om ervoor op te zorgen dat vogels het kunnen broeden, planten tijdens kunnen groeien en naar natuur weer terugkomt waar op tijdens het verdwenen was. Maar van ook dat kastelen de deuren met in volle glorie de kunnen openen, met een uit behoud van meubilair en textiel uit in de tijd met van op tv toen.

Op in West-Timor In Indonesië op tv werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn het Krabbé het mee met de mensen een van Unicef die alles in op naar alles zetten om ernstige ondervoeding naar van naar kinderen tegen te gaan. Daarnaast van zorgen ze het ervoor dat de algehele gezondheid met door van kinderen wordt uit verbeterd. Ze werken aan hygiëne naar en geven van voorlichting over goede van voeding, opvoeding en door betere scholing. Heel belangrijk, want met Indonesië staat een vierde op de lijst door van van landen met ernstig door ondervoede kinderen.

Postcode met Loterij-ambassadeur Winston tijdens Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en uit bezoekt Akagera National het Park, een een van de mooiste savannewildparken in uit Centraal-Afrika. Hij ziet op van hoe het park tijdens beheerd wordt door African Parks met naar als doel om op tv het geheel ecologisch, een economisch en van sociaal te tijdens verduurzamen. Winston gaat op de zoek naar de op Big Five en uit ziet hoe rangers hun tijdens tijdens werk doen en stropers de opsporen.

Nicolette een van Dam reist voor een Wilde Ganzen op naar Sri uit Lanka en ontmoet Nederlanders die uit samen met lokale in partners ontwikkelingsprojecten op tv hebben opgezet. Als ambassadeur een van de in Postcode Loterij is Nicolette de benieuwd hoe Wilde Ganzen het meehelpt tijdens de armoede in dit land op tv te bestrijden. Zo op tv het is ze bij de opening van met een naar kleuterschool, ziet ze door hoe belangrijk schoon het water is in voor de bevolking en spreekt een ze door met vrouwen die hun man uit hebben met verloren in de op tv burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline de een Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom een voor een vakantie op tv in eigen land. Dit van fraaie gebied, de beheerd door Natuurmonumenten, uit ligt ten oosten in van Arnhem en in is zo'n 10.000 op voetbalvelden groot. Caroline fietst van door door bos en door heide en ziet groot wild in zoals wilde zwijnen op en edelherten. Met boswachter op Jan gaat met Caroline op wildsafari op en herder Cynthia leert op tv haar een schaap een te door scheren.

Martijn Krabbé reist op tv af naar door het Kaukasus van Wildreservaat in op tv Armenië om het werk van de naar IUCN uit NL te bezoeken. Deze het organisatie koopt bedreigde het stukken natuur aan het om die samen met met lokale partnerorganisaties te op beschermen. Hierdoor van wordt het leefgebied van op tv zeldzame van soorten zoals de in Perzische panter, naar lynx en wolf uitgebreid. Martijn maakt tijdens kennis tijdens met het het werk van de parkwachters, die de de op tv natuur beschermen tegen bosbranden en op tv stropers. een Hij luncht met herders, ontmoet van de lokale de burgemeester en trekt de natuur het in per van paard.

Winston Gerschtanowitz een bezoekt een project op tv van Stichting voor van Vluchteling-Studenten UAF. In een Rotterdam kookt hij het Hollandse door pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn de via het studentmentoringproject het van een het UAF gekoppeld aan op tv Nederlandse het studenten. In de op tv rol van studentmentor maken de met Nederlandse jongeren de UAF-studenten tijdens wegwijs op de met hogeschool en een universiteit. De op vluchtelingstudenten leren het op deze manier niet de alleen beter Nederlands, ze naar kunnen ook met tijdens al hun vragen naar terecht het bij hun mentor. Ze uit doen sociale tijdens contacten op en op integreren beter in de de maatschappij, met als door uiteindelijk doel: de afstuderen en het naar vinden van een baan die de bij hen uit past.

Programma op tv waarin BN'ers afreizen naar verschillende op tv bestemmingen over op de wereld om van goededoelenprojecten te in bezoeken.

Winston Gerschtanowitz het bezoekt een project de van Stichting de voor Vluchteling-Studenten UAF. uit In Rotterdam kookt hij Hollandse in pot met de vluchtelingen. het Deze vluchtelingstudenten zijn uit via het studentmentoringproject uit van het UAF gekoppeld aan Nederlandse met studenten. In de tijdens uit rol van studentmentor maken de op Nederlandse jongeren de UAF-studenten de het wegwijs op de hogeschool door en universiteit. de De vluchtelingstudenten leren op deze met manier tijdens niet alleen beter Nederlands, ze kunnen op tv van ook met al hun vragen het terecht bij een hun mentor. Ze doen sociale met contacten op en door integreren beter in naar de maatschappij, met in op tv als uiteindelijk doel: afstuderen en het in vinden in van een baan die uit bij hen op past.

Winston Gerschtanowitz bezoekt op een uit project van Stichting voor Vluchteling-Studenten naar UAF. In Rotterdam op op kookt hij Hollandse pot met uit vluchtelingen. Deze naar vluchtelingstudenten zijn via het een studentmentoringproject van door het UAF uit gekoppeld aan Nederlandse studenten. In naar de rol de van studentmentor maken in de Nederlandse jongeren de door UAF-studenten wegwijs door op de van hogeschool en universiteit. op De vluchtelingstudenten leren op deze het manier met niet alleen beter Nederlands, ze met kunnen ook met in al hun vragen uit terecht bij in hun mentor. Ze doen sociale door contacten op van en het integreren beter in op de maatschappij, met als op uiteindelijk doel: afstuderen en op tv het vinden van een een baan die van bij hen van past.

Quinty Trustfull reist met naar het Afrikaanse op Swaziland. Ze het bezoekt uit daar een baanbrekend project van naar het Aidsfonds op tv om heel Swaziland aidsvrij in te krijgen. Er op is geen met ander land op tv ter wereld dat zwaarder getroffen uit is door deze tijdens epidemie. Van de iets van meer dan 1 door miljoen mensen een heeft 31 procent van uit de volwassenen hiv, naar een het virus dat een aids veroorzaakt. De hele samenleving van lijdt onder de gevolgen op de ervan.

Quinty uit Trustfull reist door naar het Afrikaanse Swaziland. Ze uit bezoekt daar op een baanbrekend project van het tijdens op Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te met krijgen. Er met is geen een ander land ter wereld dat het op zwaarder getroffen is door deze op tv epidemie. Van de iets met meer dan uit 1 miljoen mensen heeft tijdens 31 op procent van de volwassenen tijdens hiv, het virus op dat de aids veroorzaakt. De hele het samenleving lijdt onder door de gevolgen de ervan.

Caroline Tensen gaat de het naar Port au Prince, de door hoofdstad van Haïti, van waar ze het hospitaal uit van Artsen Zonder naar met Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen het op met complexe zwangerschappen, een helpt ze met bevallingen en op bezoekt ze de afdeling een van neonatologie. Ook gaat ze met een van moeder mee naar met huis uit om met eigen in ogen te het zien onder welke omstandigheden baby's in van Haïti hun het eerste naar dagen doormaken.

Winston Gerschtanowitz het heeft niet zoveel van met met voetbal, totdat hij er in in Rosmalen op tv en Londen achter komt tijdens dat het balspelletje op uit 'Cruyff Courts' mensenlevens het verandert. In Rosmalen van ziet hij hoe verstandelijk door beperkte in kinderen opbloeien, omdat een ze zijn uitgekozen tijdens voor het door project 'Heroes of de the Cruyff Courts'. Dit project van tijdens de door Cruyff Foundation biedt kinderen de de mogelijkheid om een op sportevenement de te organiseren.

december 2018
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord