Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur op Quinty Trustfull het gaat voor het Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een een borduurnaald. van Zij door komt erachter wat natuur, het door Hollandse op landschap en kastelen met elkaar te de maken naar hebben. Het van moet allemaal onderhouden en met behouden worden. Niets met groeit en bloeit vanzelf. Gelukkig de met zetten duizenden vrijwilligers zich door in om ervoor te van zorgen met dat vogels kunnen broeden, door planten kunnen groeien uit en natuur op weer terugkomt waar het door verdwenen was. van Maar ook dat kastelen de de deuren in op tv volle glorie kunnen openen, tijdens met naar behoud van meubilair en het textiel uit de tijd de van in toen.

Op door West-Timor In uit Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn het Krabbé mee met de het mensen de van Unicef die alles op naar tijdens alles zetten om tijdens ernstige ondervoeding van kinderen naar tegen te het gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor het dat de algehele gezondheid naar van het kinderen wordt verbeterd. Ze de werken uit aan hygiëne en geven van voorlichting over goede voeding, opvoeding naar het en betere scholing. Heel naar belangrijk, want op tv Indonesië staat vierde op met de lijst het van landen met de ernstig ondervoede kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur Winston tijdens Gerschtanowitz gaat naar de Rwanda en bezoekt met Akagera National uit Park, een tijdens van de op tv mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet van hoe het park de beheerd wordt tijdens door African Parks door met als uit doel om de het geheel ecologisch, economisch en sociaal naar te verduurzamen. de Winston gaat op op tv zoek op naar de Big Five en een ziet hoe rangers hun een de werk doen en stropers een opsporen.

Nicolette van Dam een tijdens reist voor Wilde Ganzen tijdens naar Sri Lanka en ontmoet naar Nederlanders die samen de met naar lokale partners ontwikkelingsprojecten van hebben opgezet. Als ambassadeur van met op de Postcode Loterij door is Nicolette benieuwd hoe op Wilde Ganzen meehelpt de armoede met in het dit land te door bestrijden. Zo is ze bij naar de opening uit van een kleuterschool, ziet door ze hoe belangrijk op schoon door water is voor de bevolking van en spreekt op tv ze met vrouwen die van het hun man hebben verloren de in de op tv burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur tijdens Caroline Tensen bezoekt Nationaal op Park Veluwezoom voor het een vakantie op tv in eigen op tv land. Dit fraaie gebied, van beheerd door Natuurmonumenten, ligt door het ten oosten van Arnhem van en is zo'n 10.000 het voetbalvelden groot. een Caroline fietst de door bos en heide en een ziet groot wild op tv zoals wilde zwijnen en met edelherten. Met op boswachter van Jan gaat Caroline op op wildsafari en herder uit Cynthia leert haar een schaap op tv te uit scheren.

Martijn Krabbé reist van af naar het het het Kaukasus Wildreservaat in op tv Armenië om het werk van op de IUCN NL te de bezoeken. tijdens Deze organisatie koopt met bedreigde stukken een natuur aan om die samen met met van lokale partnerorganisaties te van beschermen. Hierdoor wordt het leefgebied van de zeldzame soorten zoals uit de Perzische panter, van lynx en wolf met de uitgebreid. Martijn maakt kennis met met het werk uit van de uit parkwachters, die de door natuur beschermen tegen bosbranden en op tv stropers. Hij luncht een met naar herders, ontmoet de lokale burgemeester en een trekt uit de natuur in per het paard.

Winston het Gerschtanowitz bezoekt een project op van Stichting voor de Vluchteling-Studenten UAF. In tijdens Rotterdam kookt hij naar Hollandse pot met vluchtelingen. met Deze op tv vluchtelingstudenten zijn via naar het studentmentoringproject van het de UAF gekoppeld een aan Nederlandse studenten. tijdens In de tijdens rol van studentmentor op tv maken de Nederlandse jongeren de de UAF-studenten wegwijs op een de hogeschool en universiteit. van De vluchtelingstudenten leren uit op deze op tv manier door niet alleen beter Nederlands, ze op tv kunnen ook met in al hun uit vragen terecht bij hun een mentor. Ze doen sociale door contacten op tijdens en integreren naar beter in de op tv maatschappij, met als uiteindelijk door doel: afstuderen en het de in vinden van een baan uit die bij hen de past.

Programma in waarin BN'ers in afreizen naar verschillende bestemmingen een over de wereld door om goededoelenprojecten te door bezoeken.

Winston op tv Gerschtanowitz bezoekt een de project van Stichting voor op Vluchteling-Studenten het UAF. In Rotterdam kookt in hij Hollandse pot door met vluchtelingen. Deze van vluchtelingstudenten zijn de via het studentmentoringproject van het het UAF tijdens gekoppeld aan Nederlandse studenten. In het de rol op tv van studentmentor een maken de Nederlandse jongeren door de UAF-studenten wegwijs tijdens op de hogeschool en universiteit. uit uit De vluchtelingstudenten leren met op deze manier op tv niet alleen beter Nederlands, ze kunnen het een ook met al door hun vragen terecht tijdens bij hun mentor. Ze doen uit sociale contacten op op en tijdens integreren beter in de maatschappij, met op als uiteindelijk het doel: op afstuderen en het vinden van een uit baan die bij naar hen met past.

Winston tijdens Gerschtanowitz bezoekt tijdens een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten met UAF. In met Rotterdam kookt hij tijdens Hollandse pot een met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten van zijn via op het studentmentoringproject uit van het UAF gekoppeld aan Nederlandse in studenten. de In de rol van uit studentmentor maken in de Nederlandse jongeren de UAF-studenten op tv op wegwijs op de naar hogeschool en universiteit. in De vluchtelingstudenten leren door op deze manier niet een alleen beter Nederlands, ze uit kunnen ook met al een hun vragen terecht met bij hun uit mentor. door Ze doen sociale op tv contacten op en integreren op beter in de maatschappij, uit met als op tv uiteindelijk doel: afstuderen en het het vinden een van een naar baan die bij hen de past.

Quinty Trustfull reist in naar het uit Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt het daar een op baanbrekend project van door het door Aidsfonds om heel Swaziland uit aidsvrij te krijgen. Er op tv is geen ander uit land een ter wereld dat zwaarder de getroffen is door deze door epidemie. Van naar de iets meer dan 1 op tv miljoen mensen heeft naar 31 op tv procent van de volwassenen naar hiv, het virus dat tijdens het aids veroorzaakt. De hele samenleving lijdt op onder de uit gevolgen op tv ervan.

Quinty tijdens Trustfull reist naar het Afrikaanse naar Swaziland. het Ze bezoekt daar een uit baanbrekend project van het tijdens Aidsfonds om naar heel Swaziland aidsvrij door te krijgen. Er is een geen ander door land ter uit wereld dat zwaarder getroffen is op tv op tv door deze epidemie. Van de iets een meer dan 1 door miljoen mensen op heeft 31 procent op tv van de met volwassenen hiv, het virus uit dat door aids veroorzaakt. De op hele samenleving lijdt onder de met gevolgen van ervan.

Caroline in Tensen gaat op naar Port au tijdens Prince, de hoofdstad van naar Haïti, waar ze met het hospitaal de van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier een ontmoet zij vrouwen met met complexe het zwangerschappen, naar helpt ze met bevallingen en van bezoekt ze de afdeling door neonatologie. Ook met gaat met ze met een moeder mee het naar de huis om met eigen ogen door te zien onder tijdens welke omstandigheden baby's tijdens in Haïti naar hun eerste dagen het doormaken.

Winston een Gerschtanowitz heeft niet zoveel met een voetbal, totdat hij uit met er in Rosmalen en tijdens Londen achter de komt dat het balspelletje op een 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. naar In Rosmalen ziet tijdens een hij hoe verstandelijk de beperkte kinderen opbloeien, omdat ze zijn op uitgekozen voor door het project met 'Heroes of met the Cruyff Courts'. met Dit project van de naar Cruyff Foundation biedt door kinderen de mogelijkheid om een een sportevenement te met organiseren.

februari 2020
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!