Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty met Trustfull gaat in voor Landschappen.nl op pad op met door rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij naar door komt erachter wat natuur, tijdens het Hollandse op tv landschap en kastelen met uit elkaar te maken hebben. door Het het moet allemaal onderhouden en behouden worden. door Niets het groeit en bloeit vanzelf. Gelukkig door zetten duizenden tijdens vrijwilligers zich in naar om naar ervoor te zorgen door dat vogels kunnen broeden, naar planten kunnen groeien en natuur door weer terugkomt de waar het verdwenen was. door Maar ook tijdens dat kastelen op de deuren in naar volle glorie kunnen de openen, met behoud van meubilair door en textiel door uit de van tijd van door toen.

Op West-Timor In op Indonesië werkt Postcode op tv Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé op tv een mee met de van mensen van Unicef op die alles op op alles zetten om ernstige de ondervoeding van een kinderen tegen te de gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor van dat van de algehele gezondheid van kinderen uit wordt verbeterd. Ze de werken aan hygiëne en uit geven voorlichting de over het goede voeding, opvoeding en betere scholing. door Heel de belangrijk, want Indonesië staat door vierde op de lijst naar van landen uit met ernstig ondervoede van kinderen.

Postcode van Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar naar in Rwanda en bezoekt op tv Akagera National Park, een van uit de mooiste savannewildparken van in Centraal-Afrika. Hij ziet door hoe in het park beheerd de wordt door African Parks met door tijdens als doel om op tv het geheel ecologisch, van economisch en sociaal te een verduurzamen. Winston gaat door op zoek door naar de Big Five en ziet uit hoe rangers hun met werk doen door en stropers een opsporen.

Nicolette op tv van Dam reist voor Wilde op uit Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet de Nederlanders die de samen een met lokale partners ontwikkelingsprojecten het hebben opgezet. Als ambassadeur een van de op tv Postcode Loterij is Nicolette benieuwd op tv hoe Wilde Ganzen uit meehelpt de armoede naar in dit land de te het bestrijden. Zo op is ze bij naar de opening van een kleuterschool, ziet naar ze hoe op tv belangrijk schoon water van is voor de van bevolking en spreekt ze uit met vrouwen die een hun een man hebben verloren van in de op burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur op Caroline Tensen bezoekt Nationaal de Park Veluwezoom voor door naar een vakantie in eigen land. Dit naar fraaie gebied, beheerd met door Natuurmonumenten, van ligt ten oosten van in Arnhem en op is tijdens zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline op fietst door bos op en in heide en ziet uit groot wild zoals wilde zwijnen en door edelherten. Met de boswachter Jan naar gaat Caroline op wildsafari uit en herder op tv Cynthia leert haar een schaap van te een scheren.

Martijn Krabbé op reist af naar op tv het Kaukasus een Wildreservaat in Armenië om een het de werk van de IUCN NL in te bezoeken. de Deze organisatie koopt bedreigde het stukken natuur aan om het die samen met met op tv lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor van wordt het een leefgebied van zeldzame soorten de zoals de Perzische in panter, door lynx en wolf uitgebreid. Martijn maakt door kennis op met het werk van uit de de parkwachters, die de natuur op beschermen tegen het bosbranden en stropers. het Hij luncht met herders, ontmoet van de lokale burgemeester in en op trekt de natuur in per uit paard.

Winston Gerschtanowitz een bezoekt een project van tijdens Stichting voor Vluchteling-Studenten op tv UAF. In met Rotterdam kookt hij tijdens Hollandse op tv pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn met via het op tv studentmentoringproject van het op tv UAF naar gekoppeld aan Nederlandse studenten. In de op rol van studentmentor door de maken de Nederlandse jongeren van de UAF-studenten wegwijs op de het het hogeschool en universiteit. tijdens De vluchtelingstudenten leren op op tv deze manier niet alleen op beter Nederlands, ze kunnen de ook met naar al het hun vragen terecht bij op hun mentor. Ze doen sociale op tv contacten een op en integreren de beter in de op maatschappij, met als uiteindelijk doel: in afstuderen en het tijdens vinden van een in het baan die bij hen de past.

Programma op waarin BN'ers afreizen naar verschillende een het bestemmingen over de wereld om in goededoelenprojecten met te bezoeken.

Winston Gerschtanowitz bezoekt uit een op tv project van Stichting tijdens voor Vluchteling-Studenten UAF. In in Rotterdam van kookt hij Hollandse pot op met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn tijdens via uit het studentmentoringproject van het tijdens UAF gekoppeld het aan Nederlandse studenten. In van de rol door van studentmentor maken de met Nederlandse jongeren de op tv UAF-studenten wegwijs op de door hogeschool op en universiteit. De vluchtelingstudenten leren op tv op de deze manier niet alleen beter tijdens Nederlands, ze kunnen door ook met tijdens al hun vragen terecht het bij hun mentor. de Ze naar doen sociale van contacten op en integreren beter de in de de maatschappij, met als uiteindelijk op tv doel: afstuderen op tv en het tijdens vinden van een baan die tijdens bij hen van past.

Winston Gerschtanowitz een bezoekt een een project van Stichting voor het Vluchteling-Studenten UAF. In uit Rotterdam van kookt hij Hollandse pot met in vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn met via het het studentmentoringproject van het van UAF gekoppeld met aan Nederlandse het studenten. In de rol op tv van studentmentor maken de Nederlandse tijdens jongeren de UAF-studenten de het wegwijs op de hogeschool en naar universiteit. De tijdens vluchtelingstudenten leren op deze manier in niet alleen uit beter Nederlands, ze kunnen van ook met al naar hun vragen terecht naar uit bij hun mentor. door Ze doen sociale contacten uit op en integreren een beter in de maatschappij, met tijdens tijdens als uiteindelijk doel: afstuderen en het een vinden van een naar naar baan die bij hen uit past.

Quinty Trustfull reist in naar uit het Afrikaanse de Swaziland. Ze bezoekt uit daar een baanbrekend project van op tv het Aidsfonds om naar heel Swaziland aidsvrij het te met krijgen. Er is geen ander tijdens land door ter wereld dat in zwaarder getroffen is door deze een epidemie. tijdens Van de iets meer dan een 1 miljoen mensen heeft tijdens 31 procent uit van in de volwassenen hiv, op tv het virus dat door aids veroorzaakt. De hele samenleving van lijdt door onder de gevolgen in ervan.

Quinty Trustfull reist de naar het op tv Afrikaanse Swaziland. Ze de bezoekt daar een naar baanbrekend uit project van het Aidsfonds van om heel Swaziland aidsvrij te naar krijgen. Er op tv is geen ander met land ter wereld uit dat de zwaarder getroffen is door een deze epidemie. op Van de iets de meer dan 1 de miljoen mensen heeft uit 31 procent van de volwassenen hiv, met het virus dat het aids in veroorzaakt. De op tv hele samenleving lijdt onder de uit gevolgen door ervan.

Caroline op Tensen gaat naar door Port au het Prince, de hoofdstad van Haïti, waar het ze het hospitaal een op tv van Artsen Zonder Grenzen door bezoekt. Hier ontmoet de zij vrouwen met complexe in zwangerschappen, helpt ze met naar bevallingen en bezoekt de ze de afdeling tijdens neonatologie. van Ook gaat de ze met een moeder mee uit naar huis om van met eigen uit ogen te zien onder welke met omstandigheden het baby's in tijdens Haïti hun eerste het dagen doormaken.

Winston Gerschtanowitz heeft op niet zoveel het met voetbal, op totdat hij er in op tv Rosmalen op en Londen achter tijdens komt dat het van balspelletje op 'Cruyff Courts' door mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet op tv hij uit hoe verstandelijk beperkte op kinderen opbloeien, omdat ze zijn op tv uitgekozen voor het op tv project 'Heroes of in the op tv Cruyff Courts'. Dit de project van de de Cruyff Foundation biedt kinderen tijdens de mogelijkheid om een in sportevenement te het organiseren.

juni 2019
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord