Programma gemist?

Postcode het Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull in gaat voor Landschappen.nl op pad op tv met een rubberlaarzen en een in borduurnaald. Zij een komt erachter wat natuur, het Hollandse een landschap en kastelen op tv met elkaar te het maken van hebben. Het moet de allemaal onderhouden en met behouden worden. Niets groeit met en bloeit tijdens vanzelf. Gelukkig zetten duizenden naar vrijwilligers zich in om het ervoor te van zorgen dat uit vogels kunnen broeden, planten kunnen tijdens een groeien en natuur weer terugkomt door waar door het verdwenen was. Maar het ook dat kastelen de deuren uit in tijdens volle glorie kunnen openen, met met behoud uit van meubilair en het textiel uit door de tijd van naar toen.

Op tijdens West-Timor In Indonesië uit werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé de op mee met de door mensen van Unicef die in alles op alles zetten de om ernstige ondervoeding van in de kinderen tegen te gaan. Daarnaast van zorgen ze ervoor tijdens dat de algehele een gezondheid op van kinderen wordt verbeterd. Ze werken het aan hygiëne en een het geven voorlichting over goede voeding, opvoeding uit op tv en betere scholing. Heel van belangrijk, want tijdens Indonesië staat vierde op de met lijst van landen met de ernstig naar ondervoede kinderen.

Postcode uit Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz door gaat naar Rwanda tijdens en bezoekt Akagera National op Park, een van de tijdens mooiste met savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet tijdens op tv hoe het park beheerd wordt een door African Parks met het met als doel om het geheel ecologisch, van economisch en sociaal de te op tv verduurzamen. Winston gaat van op zoek naar de Big op Five en ziet de hoe tijdens rangers hun werk doen uit en op stropers opsporen.

Nicolette op van Dam reist voor Wilde naar Ganzen met naar Sri Lanka uit en ontmoet Nederlanders die samen van met lokale het partners ontwikkelingsprojecten op tv hebben opgezet. Als ambassadeur een van de Postcode Loterij van is op Nicolette benieuwd hoe de Wilde Ganzen meehelpt de het armoede in dit land op te bestrijden. door Zo is met ze bij de op opening van een kleuterschool, door ziet ze hoe belangrijk van schoon water op is een voor de bevolking en spreekt het ze met vrouwen met die hun met man hebben de verloren in de op tv burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline van Tensen bezoekt Nationaal door Park Veluwezoom voor uit een het vakantie in eigen land. Dit met fraaie gebied, met beheerd van door Natuurmonumenten, ligt ten oosten uit van Arnhem en is de in zo'n 10.000 voetbalvelden een groot. Caroline fietst uit door bos en heide in en ziet groot wild zoals uit wilde met zwijnen en edelherten. Met boswachter met in Jan gaat Caroline op wildsafari van en herder Cynthia leert de haar een in schaap te op tv scheren.

Martijn in Krabbé reist af naar een het Kaukasus Wildreservaat naar in Armenië om naar het werk uit van de IUCN NL uit te bezoeken. Deze naar organisatie koopt een bedreigde stukken natuur aan door om die op samen met lokale partnerorganisaties te met beschermen. Hierdoor wordt uit het leefgebied uit van zeldzame soorten zoals van van de Perzische panter, lynx en door wolf uitgebreid. tijdens Martijn maakt kennis met met het door werk van de parkwachters, die de op tv het natuur beschermen tegen bosbranden en stropers. uit Hij het luncht met herders, ontmoet uit de van lokale burgemeester en trekt op de natuur in per op paard.

Winston Gerschtanowitz bezoekt tijdens op tv een project van Stichting voor op tv Vluchteling-Studenten UAF. In naar Rotterdam kookt een hij Hollandse pot op tv met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn naar via het studentmentoringproject een van het UAF uit gekoppeld het aan Nederlandse studenten. In de een het rol van studentmentor maken de tijdens Nederlandse jongeren de UAF-studenten een wegwijs op naar de hogeschool en door universiteit. De vluchtelingstudenten van leren op deze op manier niet alleen door beter met Nederlands, ze kunnen ook op tv met al hun vragen terecht van bij hun mentor. op tv Ze doen sociale uit contacten op de en integreren beter de in de maatschappij, met door als in uiteindelijk doel: afstuderen en het door vinden van de een baan die het bij hen tijdens past.

Programma de waarin BN'ers op tv afreizen naar verschillende bestemmingen van over de wereld om goededoelenprojecten door te op bezoeken.

Winston Gerschtanowitz tijdens bezoekt een project het van Stichting in voor Vluchteling-Studenten UAF. In uit Rotterdam kookt hij op tv Hollandse pot met vluchtelingen. in Deze vluchtelingstudenten op zijn via het studentmentoringproject het het van het UAF gekoppeld op tv aan Nederlandse studenten. In met de rol door van studentmentor maken de de Nederlandse jongeren tijdens de UAF-studenten wegwijs tijdens op de hogeschool en universiteit. op De vluchtelingstudenten tijdens leren op op deze manier niet alleen beter door Nederlands, ze uit kunnen ook met in al van hun vragen terecht bij hun op tv mentor. Ze doen sociale naar contacten op op en integreren het beter in de maatschappij, in met als uiteindelijk in doel: afstuderen en het tijdens vinden door van een baan die het bij hen van past.

Winston Gerschtanowitz van bezoekt een project door van Stichting een voor Vluchteling-Studenten UAF. van In Rotterdam kookt tijdens hij Hollandse tijdens pot met vluchtelingen. naar Deze vluchtelingstudenten zijn via het het studentmentoringproject van van het UAF op tv gekoppeld aan Nederlandse studenten. de In de rol tijdens van studentmentor op tv maken de Nederlandse jongeren de UAF-studenten de wegwijs op de de hogeschool en universiteit. in het De vluchtelingstudenten leren op deze door manier niet alleen op beter Nederlands, ze kunnen de ook met in al hun tijdens vragen terecht bij het hun mentor. Ze doen sociale de contacten op het en integreren beter in tijdens de in maatschappij, met op tv als uiteindelijk doel: de afstuderen en het vinden van naar een met baan die bij hen het past.

Quinty Trustfull uit reist naar naar het Afrikaanse op tv Swaziland. Ze bezoekt daar een van baanbrekend op project van het Aidsfonds met om heel Swaziland aidsvrij te uit krijgen. Er naar is op geen ander land ter de wereld dat zwaarder getroffen is naar door door deze epidemie. Van de tijdens iets meer door dan 1 naar miljoen mensen heeft 31 met procent van van de volwassenen hiv, het virus dat in aids veroorzaakt. in De hele uit samenleving lijdt onder tijdens de gevolgen in ervan.

Quinty naar Trustfull reist naar het in Afrikaanse Swaziland. Ze door bezoekt daar de een baanbrekend project met van het tijdens Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te naar naar krijgen. Er is geen ander met land ter wereld door dat zwaarder getroffen op is de door deze epidemie. de Van de iets meer het dan 1 miljoen mensen met heeft 31 de procent van de volwassenen hiv, met het met virus dat aids veroorzaakt. De het hele samenleving lijdt het onder de in gevolgen de ervan.

Caroline Tensen met gaat uit naar Port au naar Prince, de hoofdstad van Haïti, de waar ze het hospitaal uit het van Artsen Zonder de Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen een in met complexe zwangerschappen, helpt van ze met tijdens bevallingen en bezoekt van ze de afdeling neonatologie. een Ook gaat ze met naar een moeder op tv mee naar huis het om met met eigen ogen te zien onder welke naar omstandigheden baby's de in Haïti naar hun eerste dagen van doormaken.

Winston tijdens Gerschtanowitz heeft niet naar zoveel met op tv voetbal, totdat hij er het in Rosmalen een en Londen achter komt tijdens dat het balspelletje een op 'Cruyff een Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet tijdens hij hoe verstandelijk naar beperkte kinderen op tv opbloeien, omdat ze zijn het uitgekozen voor het uit project met 'Heroes of the Cruyff Courts'. tijdens Dit project het van de de Cruyff Foundation biedt kinderen de op mogelijkheid in om een van sportevenement te organiseren.

maart 2021
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!