Programma gemist?

Postcode van Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor op tv Landschappen.nl de op pad met rubberlaarzen en op tv een tijdens borduurnaald. Zij uit komt erachter wat met natuur, het Hollandse tijdens landschap en kastelen in met elkaar te maken met hebben. Het de moet allemaal onderhouden en van behouden worden. Niets door groeit en bloeit vanzelf. op Gelukkig zetten duizenden het vrijwilligers zich door in om ervoor tijdens te zorgen dat het vogels kunnen in broeden, planten kunnen groeien en natuur door weer terugkomt waar de het verdwenen was. in tijdens Maar ook dat kastelen de deuren door in volle glorie de kunnen openen, van met behoud de van meubilair in en textiel uit de tijd van naar in toen.

Op West-Timor op In van Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur door Martijn Krabbé mee met de naar het mensen van Unicef die op tv alles op alles in zetten om ernstige tijdens ondervoeding van kinderen tegen tijdens te gaan. Daarnaast van zorgen ze ervoor dat door van de algehele gezondheid van kinderen wordt het verbeterd. Ze door werken aan op tv hygiëne en geven op voorlichting over goede voeding, opvoeding het en betere scholing. tijdens Heel een belangrijk, want Indonesië staat vierde in op de van lijst van op tv landen met ernstig met ondervoede kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur naar Winston Gerschtanowitz gaat naar in Rwanda en bezoekt een Akagera National op Park, een de van de een mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. op tv Hij ziet hoe het park naar beheerd naar wordt door African Parks met op als van doel om het geheel een ecologisch, het economisch en sociaal naar te verduurzamen. Winston gaat door op zoek het naar de Big Five naar en ziet op tv hoe rangers hun werk doen en naar stropers uit opsporen.

Nicolette van van Dam reist voor Wilde op tv Ganzen op tv naar Sri Lanka tijdens en ontmoet Nederlanders uit die samen met met lokale partners naar ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur op van de Postcode Loterij de tijdens is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen uit meehelpt op de armoede in dit op land te bestrijden. een Zo is ze bij met de naar opening van een van kleuterschool, ziet ze hoe belangrijk een schoon met water is voor de naar bevolking en spreekt ze de met van vrouwen die hun man op tv hebben op verloren in de in burgeroorlog.

Postcode naar Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal de Park met Veluwezoom voor een op vakantie in eigen land. Dit het fraaie gebied, beheerd uit door Natuurmonumenten, ligt de ten oosten op tv van Arnhem en het is de zo'n 10.000 voetbalvelden groot. op tv Caroline fietst door bos en in heide en de ziet groot wild op tv zoals wilde op zwijnen en het edelherten. Met boswachter een Jan gaat Caroline op wildsafari en met herder Cynthia de leert haar een schaap op tv te van scheren.

Martijn Krabbé de reist af naar het de tijdens Kaukasus Wildreservaat in Armenië in om het werk uit van de op tv IUCN NL te bezoeken. door Deze organisatie koopt van bedreigde stukken natuur aan om in die samen met een lokale tijdens partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor de wordt het leefgebied de van zeldzame de soorten zoals de Perzische panter, in lynx en van wolf uitgebreid. Martijn maakt het kennis met uit het werk naar van de een parkwachters, die de in natuur beschermen tegen bosbranden en stropers. het Hij op luncht met herders, naar ontmoet de lokale burgemeester en het de trekt de natuur in per het paard.

Winston Gerschtanowitz bezoekt het een op project van Stichting door voor Vluchteling-Studenten UAF. In uit Rotterdam door kookt hij Hollandse pot tijdens met vluchtelingen. uit Deze vluchtelingstudenten zijn via het naar studentmentoringproject van tijdens het UAF gekoppeld door aan Nederlandse studenten. In op tv de rol van tijdens studentmentor maken de met Nederlandse jongeren de door UAF-studenten de wegwijs op de hogeschool en op universiteit. De vluchtelingstudenten leren op op deze tijdens manier niet alleen beter door Nederlands, ze door kunnen op ook met al hun naar vragen terecht het bij hun mentor. Ze doen sociale van naar contacten op en integreren tijdens beter in de maatschappij, op tv met als de uiteindelijk doel: afstuderen het en het vinden een van een baan die bij naar een hen past.

Programma tijdens waarin BN'ers afreizen naar verschillende een bestemmingen over de een wereld om goededoelenprojecten op tv de te bezoeken.

Winston naar Gerschtanowitz bezoekt naar een project van Stichting het voor Vluchteling-Studenten UAF. In door Rotterdam kookt hij Hollandse op pot het met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten van zijn via het tijdens studentmentoringproject op tv van het UAF gekoppeld aan een Nederlandse studenten. In met de rol van uit studentmentor naar maken de Nederlandse jongeren door de UAF-studenten wegwijs op op tv de hogeschool en universiteit. tijdens tijdens De vluchtelingstudenten leren op uit deze manier niet alleen beter tijdens Nederlands, ze naar kunnen ook een met al hun vragen terecht uit bij hun mentor. uit Ze doen op tv sociale contacten uit op en integreren beter in in de naar maatschappij, met op als uiteindelijk doel: afstuderen en het door vinden het van een baan die op bij hen op tv past.

Winston Gerschtanowitz bezoekt naar een de project van Stichting voor tijdens Vluchteling-Studenten UAF. van In Rotterdam kookt het hij Hollandse door pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn van via het studentmentoringproject van van het UAF het naar gekoppeld aan Nederlandse uit studenten. In de rol van van studentmentor maken de Nederlandse op tv jongeren van de UAF-studenten wegwijs op de op tv van hogeschool en universiteit. De vluchtelingstudenten leren op op deze manier tijdens niet alleen beter naar Nederlands, ze kunnen de ook met door al uit hun vragen terecht van bij hun mentor. Ze doen de sociale het contacten op en de integreren beter in de naar maatschappij, met als uiteindelijk op tv doel: op tv afstuderen en het vinden van het een baan die bij met hen door past.

Quinty Trustfull naar reist naar het op tv Afrikaanse op tv Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend met uit project van het uit Aidsfonds om heel op Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is naar geen de ander land een ter wereld dat zwaarder getroffen is op tv door deze uit epidemie. door Van de iets uit meer dan 1 van miljoen mensen heeft 31 procent uit van het de volwassenen hiv, tijdens het virus dat aids naar veroorzaakt. De een hele samenleving lijdt onder naar de gevolgen op tv ervan.

Quinty Trustfull in reist naar van het Afrikaanse Swaziland. Ze de bezoekt op tv daar een baanbrekend project van met het Aidsfonds in om heel Swaziland aidsvrij in te naar krijgen. Er is geen ander land tijdens ter wereld in dat zwaarder uit getroffen is door deze epidemie. in Van de in iets meer dan 1 op in miljoen mensen heeft 31 procent van op de volwassenen van hiv, het virus dat op tv het aids veroorzaakt. De de hele samenleving lijdt onder de gevolgen naar op tv ervan.

Caroline een Tensen gaat naar Port au op Prince, het de hoofdstad van Haïti, een waar ze het in hospitaal naar van Artsen Zonder Grenzen in bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen uit met complexe op zwangerschappen, helpt met ze met bevallingen tijdens en bezoekt ze de afdeling met neonatologie. op Ook gaat ze met de een moeder van mee naar huis om met een eigen met ogen te op zien onder welke omstandigheden baby's op tv in Haïti hun het eerste dagen naar doormaken.

Winston Gerschtanowitz heeft het niet zoveel tijdens met voetbal, een totdat hij er in Rosmalen met en Londen achter het in komt dat het balspelletje op op 'Cruyff Courts' mensenlevens op verandert. het In Rosmalen ziet hij de hoe verstandelijk beperkte kinderen het opbloeien, in omdat ze zijn uit uitgekozen voor het project 'Heroes de of the de Cruyff Courts'. op Dit project van de Cruyff Foundation naar biedt van kinderen de mogelijkheid om een door sportevenement de te organiseren.

januari 2019
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord