Programma gemist?

Postcode naar Loterij-ambassadeur Quinty in Trustfull gaat voor Landschappen.nl naar op pad met de rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij een komt erachter van wat natuur, het Hollandse uit landschap op tv en kastelen met elkaar te de maken hebben. met Het moet allemaal door onderhouden en op behouden worden. Niets groeit door en in bloeit vanzelf. Gelukkig door zetten duizenden vrijwilligers van zich in om ervoor te zorgen in de dat vogels kunnen broeden, op tv planten kunnen groeien het en natuur weer terugkomt waar van het tijdens verdwenen was. Maar in ook dat de kastelen de deuren in volle op tv glorie op kunnen openen, met behoud op van meubilair en door textiel uit de tijd van door door toen.

Op door West-Timor In Indonesië werkt Postcode op tv Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé naar mee op met de mensen uit van Unicef die alles uit op alles zetten om de ernstige een ondervoeding van kinderen tegen te uit gaan. Daarnaast de zorgen tijdens ze ervoor dat de algehele een gezondheid van kinderen wordt door verbeterd. met Ze werken aan hygiëne een en geven voorlichting over van goede voeding, met opvoeding en betere met scholing. van Heel belangrijk, want Indonesië staat met vierde uit op de lijst naar van landen met ernstig ondervoede op tv kinderen.

Postcode Loterij-ambassadeur het Winston Gerschtanowitz gaat naar tijdens Rwanda en bezoekt door Akagera een National Park, in een van de het mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij door ziet de hoe het park beheerd wordt door tijdens African Parks van met als doel het om tijdens het geheel ecologisch, economisch en sociaal het te verduurzamen. Winston door gaat uit op zoek naar de Big op Five met en ziet het hoe rangers hun door werk doen en stropers naar opsporen.

Nicolette naar van Dam tijdens reist voor Wilde Ganzen naar van Sri Lanka en ontmoet in Nederlanders die een samen op met lokale partners in ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. op tv Als ambassadeur van de Postcode van Loterij is een Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen de door meehelpt de armoede door in dit land van te bestrijden. Zo is de ze bij de opening van met een tijdens kleuterschool, ziet ze hoe belangrijk in schoon water is het met voor de bevolking en uit spreekt ze met vrouwen van die hun man door hebben verloren in in de op tv burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline door Tensen bezoekt Nationaal het Park Veluwezoom met voor een op vakantie in uit eigen land. Dit fraaie gebied, van beheerd door Natuurmonumenten, ligt op ten oosten een van Arnhem en is de tijdens zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fietst het door bos door en heide en ziet uit groot naar wild zoals wilde zwijnen en op tv naar edelherten. Met boswachter Jan van gaat Caroline op van wildsafari en herder op Cynthia leert een haar een schaap een te scheren.

Martijn Krabbé naar reist naar af naar het Kaukasus tijdens Wildreservaat in naar Armenië om het tijdens werk van de IUCN NL van te bezoeken. Deze organisatie door koopt bedreigde stukken uit natuur aan van om die een samen met lokale op partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor in wordt het leefgebied van uit zeldzame soorten op zoals de Perzische door panter, lynx en op wolf uitgebreid. op Martijn maakt kennis een met het werk met van de parkwachters, die de de natuur beschermen tegen in bosbranden een en stropers. Hij luncht het met herders, ontmoet de uit lokale uit burgemeester en tijdens trekt de natuur in per op tv paard.

Winston Gerschtanowitz naar bezoekt een project van van Stichting voor van Vluchteling-Studenten UAF. op In Rotterdam kookt hij Hollandse de pot het met vluchtelingen. tijdens Deze vluchtelingstudenten zijn via het tijdens studentmentoringproject van op tv het UAF in gekoppeld aan Nederlandse studenten. In de door op rol van studentmentor maken de naar Nederlandse het jongeren de UAF-studenten het wegwijs op de hogeschool en universiteit. het het De vluchtelingstudenten leren met op deze manier niet van alleen beter Nederlands, de ze kunnen ook met tijdens al door hun vragen terecht de bij hun mentor. Ze doen van sociale contacten op en met integreren naar beter in de maatschappij, met door als uiteindelijk doel: door afstuderen en het tijdens vinden van een naar baan die bij het het hen past.

Programma met waarin BN'ers afreizen naar verschillende door bestemmingen uit over de met wereld om goededoelenprojecten het te bezoeken.

Winston op Gerschtanowitz bezoekt naar een project van Stichting voor uit Vluchteling-Studenten UAF. op tv In Rotterdam kookt hij Hollandse het pot met vluchtelingen. door Deze vluchtelingstudenten zijn uit via de het studentmentoringproject in van het UAF gekoppeld aan Nederlandse uit met studenten. In de rol door van studentmentor maken uit de Nederlandse op tv jongeren de UAF-studenten wegwijs op op tv de tijdens hogeschool en universiteit. De vluchtelingstudenten in leren op deze manier van niet de alleen beter Nederlands, het ze kunnen op tv ook met al hun vragen tijdens terecht tijdens bij hun mentor. Ze op tv doen sociale contacten op en een integreren beter in op tv de maatschappij, met van als door uiteindelijk doel: afstuderen en uit het door vinden van een baan die bij de van hen past.

Winston Gerschtanowitz tijdens bezoekt een project de van Stichting voor Vluchteling-Studenten tijdens UAF. In door Rotterdam de kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. op tv Deze door vluchtelingstudenten zijn het via het studentmentoringproject van naar het UAF gekoppeld aan van Nederlandse studenten. In met de rol van studentmentor een maken naar de Nederlandse jongeren de met UAF-studenten wegwijs op tijdens de tijdens hogeschool en universiteit. De vluchtelingstudenten door leren van op deze manier niet alleen beter door Nederlands, ze kunnen de ook tijdens met al hun vragen terecht het bij hun mentor. van Ze in doen sociale contacten op met en integreren beter in met de maatschappij, met een als door uiteindelijk doel: afstuderen en een het vinden van uit een baan op tv die bij hen op tv past.

Quinty Trustfull reist het naar uit het Afrikaanse naar Swaziland. Ze bezoekt de daar een baanbrekend project van het op Aidsfonds tijdens om heel het Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is uit geen ander land tijdens ter wereld op tv dat zwaarder op tv getroffen is een door deze epidemie. Van de het iets een meer dan 1 miljoen mensen heeft een 31 procent op tv van de volwassenen hiv, het het virus het dat de aids veroorzaakt. De hele samenleving lijdt de onder de gevolgen in de ervan.

Quinty Trustfull reist een naar het Afrikaanse de Swaziland. Ze op bezoekt daar een een baanbrekend project van het het Aidsfonds om heel naar Swaziland aidsvrij de te op tv krijgen. Er is geen ander land naar ter wereld dat door zwaarder door getroffen is op door deze epidemie. op Van de iets meer dan met 1 de miljoen mensen heeft 31 procent van met de volwassenen hiv, in het in virus dat aids veroorzaakt. De met hele door samenleving lijdt onder de gevolgen in op tv ervan.

Caroline Tensen gaat door een naar Port au van Prince, de hoofdstad van Haïti, door waar ze een het hospitaal van Artsen door Zonder Grenzen bezoekt. in Hier uit ontmoet zij vrouwen het met complexe zwangerschappen, helpt door ze met bevallingen en bezoekt in ze de afdeling het neonatologie. door Ook gaat ze met de een moeder tijdens mee naar huis om met naar eigen ogen te op zien onder welke uit omstandigheden baby's in een uit Haïti hun eerste door dagen doormaken.

Winston uit Gerschtanowitz heeft op tv niet zoveel met voetbal, totdat hij uit de er in Rosmalen en tijdens Londen achter in komt dat het balspelletje op 'Cruyff op op Courts' mensenlevens verandert. tijdens In Rosmalen ziet hij hoe naar verstandelijk beperkte kinderen op tv opbloeien, een omdat ze zijn uitgekozen op voor het met project 'Heroes of the Cruyff Courts'. uit Dit naar project van met de Cruyff Foundation biedt uit kinderen de mogelijkheid op tv om een op tv sportevenement te organiseren.

oktober 2018
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord