Programma gemist?

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty door Trustfull met gaat voor Landschappen.nl op naar pad met rubberlaarzen en uit het een borduurnaald. Zij komt door erachter wat natuur, het de Hollandse landschap en de kastelen met elkaar te een maken hebben. op tv Het moet allemaal onderhouden naar en van behouden worden. naar Niets groeit en door bloeit vanzelf. Gelukkig zetten duizenden vrijwilligers de zich in om op tv ervoor te zorgen de dat vogels kunnen van broeden, planten op tv kunnen groeien en in natuur van weer terugkomt waar het verdwenen met was. met Maar ook dat kastelen het de deuren met in volle glorie een kunnen openen, met behoud door van meubilair en textiel uit op tv het de tijd van van toen.

Op op West-Timor In Indonesië werkt met Postcode door Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee op met de mensen met van Unicef die door alles op alles zetten een om ernstige ondervoeding door van door kinderen tegen te met gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor het dat de met algehele gezondheid van kinderen wordt in verbeterd. Ze met werken aan hygiëne en op tv geven op voorlichting over goede voeding, opvoeding met en betere scholing. in Heel belangrijk, op want Indonesië staat op vierde door op de lijst van in landen met ernstig ondervoede het kinderen.

Postcode door Loterij-ambassadeur Winston de Gerschtanowitz gaat naar Rwanda uit en bezoekt Akagera National tijdens Park, een in van de mooiste het savannewildparken in tijdens Centraal-Afrika. Hij ziet het hoe het park beheerd wordt de door op African Parks met als doel met om het het geheel ecologisch, economisch een en sociaal te van verduurzamen. Winston gaat op zoek met naar de uit Big de Five en ziet uit hoe rangers hun op tv werk doen en stropers de opsporen.

Nicolette van Dam naar reist voor Wilde de Ganzen naar Sri door een Lanka en ontmoet Nederlanders die samen een met lokale in partners de ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als op ambassadeur van de op Postcode Loterij is Nicolette benieuwd een hoe tijdens Wilde Ganzen meehelpt de in armoede op in dit land te bestrijden. Zo in met is ze bij tijdens de opening van een kleuterschool, ziet van ze hoe belangrijk uit van schoon water is voor de bevolking tijdens en naar spreekt ze met vrouwen die op tv hun man tijdens hebben verloren in het de met burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline door Tensen bezoekt Nationaal tijdens Park Veluwezoom voor in een vakantie het in eigen land. Dit naar naar fraaie gebied, beheerd van door Natuurmonumenten, ligt het ten oosten van Arnhem en is op tv door zo'n 10.000 voetbalvelden de groot. Caroline fietst door het bos en naar heide en ziet groot op tv wild zoals wilde op zwijnen en edelherten. Met naar boswachter Jan gaat Caroline op op naar wildsafari en het herder Cynthia leert in haar een schaap uit te scheren.

Martijn Krabbé reist uit af in naar het Kaukasus Wildreservaat in van Armenië om uit het op werk van de IUCN uit NL te bezoeken. Deze organisatie de van koopt bedreigde stukken natuur aan van om die samen met van lokale de partnerorganisaties te van beschermen. Hierdoor wordt tijdens het leefgebied van zeldzame soorten zoals op de tijdens Perzische panter, lynx van en wolf uitgebreid. Martijn maakt in kennis met op tv het werk van uit de door parkwachters, die de natuur beschermen tegen de bosbranden en stropers. een tijdens Hij luncht met herders, ontmoet op de lokale burgemeester een en trekt de tijdens natuur in per in paard.

Winston op Gerschtanowitz bezoekt een door project van Stichting voor Vluchteling-Studenten de UAF. In Rotterdam van kookt van hij Hollandse op tv pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten op zijn de via het studentmentoringproject van het UAF op gekoppeld door aan Nederlandse naar studenten. In de uit rol van studentmentor maken de op tv Nederlandse jongeren de UAF-studenten op tv wegwijs in op de hogeschool uit en universiteit. De vluchtelingstudenten op tv leren tijdens op deze manier niet alleen het beter Nederlands, op ze kunnen ook met op tv al hun vragen uit terecht bij hun mentor. uit Ze doen sociale van contacten de op en integreren beter in het de maatschappij, met in als het uiteindelijk doel: afstuderen en het van van vinden van een baan die het bij op tv hen past.

Programma waarin BN'ers uit afreizen naar tijdens verschillende bestemmingen over op de wereld om goededoelenprojecten op tv naar te bezoeken.

Winston tijdens Gerschtanowitz bezoekt een project van tijdens van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam naar kookt hij Hollandse naar pot met met vluchtelingen. uit Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject met op tv van het UAF het gekoppeld aan Nederlandse op tv studenten. In de op tv rol van studentmentor maken de door Nederlandse jongeren de UAF-studenten op door wegwijs op de door hogeschool en universiteit. De vluchtelingstudenten tijdens leren op op deze manier niet alleen in beter in Nederlands, ze kunnen ook met met al tijdens hun vragen terecht bij hun mentor. met de Ze doen sociale contacten op de en integreren beter in uit de maatschappij, met tijdens als uiteindelijk doel: uit op afstuderen en het vinden van een het met baan die bij hen tijdens past.

Winston Gerschtanowitz het bezoekt een project van tijdens Stichting voor Vluchteling-Studenten uit UAF. In uit Rotterdam kookt hij Hollandse in het pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn door via naar het studentmentoringproject in van het UAF gekoppeld aan tijdens Nederlandse studenten. In de naar rol van studentmentor door maken de Nederlandse een op tv jongeren de UAF-studenten wegwijs op de door hogeschool en op universiteit. De vluchtelingstudenten het leren tijdens op deze manier niet alleen het beter uit Nederlands, ze kunnen uit ook met al hun vragen een terecht bij hun op tv mentor. Ze doen door sociale contacten op en tijdens integreren het beter in de maatschappij, in met als door uiteindelijk doel: afstuderen en in het vinden de van een baan die door bij hen van past.

Quinty de Trustfull reist naar naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt van daar een baanbrekend naar project van door het uit Aidsfonds om heel van Swaziland aidsvrij te krijgen. Er in is een geen ander land ter wereld tijdens dat zwaarder getroffen is van door uit deze epidemie. Van de in iets meer dan met 1 miljoen van mensen heeft 31 uit procent van de volwassenen hiv, op tv het op virus dat aids veroorzaakt. naar De hele samenleving in lijdt onder de in gevolgen naar ervan.

Quinty Trustfull reist tijdens naar het Afrikaanse uit door Swaziland. Ze bezoekt daar tijdens een baanbrekend project tijdens van het het Aidsfonds om heel uit Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is uit geen ander in land ter de wereld dat zwaarder getroffen naar is door deze epidemie. uit met Van de iets meer dan 1 naar miljoen op tv mensen heeft 31 procent naar van de volwassenen het hiv, van het virus dat aids veroorzaakt. in De hele samenleving op lijdt onder door de gevolgen op ervan.

Caroline het Tensen gaat naar Port au een Prince, op tv de hoofdstad van Haïti, waar op ze het door hospitaal op van Artsen Zonder Grenzen op tv bezoekt. Hier ontmoet zij de vrouwen met complexe zwangerschappen, uit helpt ze een met met bevallingen en bezoekt ze de afdeling naar neonatologie. Ook gaat op tv een ze met een moeder mee naar naar huis om met de naar eigen ogen te zien onder op welke omstandigheden baby's met in Haïti op hun eerste dagen een doormaken.

Winston Gerschtanowitz door heeft niet het zoveel met voetbal, totdat de hij er van in Rosmalen en Londen achter tijdens komt dat uit het uit balspelletje op 'Cruyff Courts' door mensenlevens verandert. In Rosmalen door ziet hij een hoe verstandelijk naar beperkte kinderen opbloeien, tijdens omdat ze zijn uitgekozen het voor het project de 'Heroes of the Cruyff Courts'. een Dit project van uit de Cruyff tijdens Foundation biedt kinderen uit de van mogelijkheid om een sportevenement te naar organiseren.

juli 2018
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord