Programma gemist?

Postcode in Loterij-ambassadeur Quinty op Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad op met rubberlaarzen met en een uit borduurnaald. Zij komt erachter tijdens wat het natuur, het Hollandse landschap en kastelen de met op tv elkaar te maken hebben. door Het moet een allemaal onderhouden en behouden van worden. Niets groeit de en bloeit vanzelf. met Gelukkig zetten duizenden vrijwilligers het zich de in om ervoor te zorgen tijdens dat vogels kunnen door broeden, planten kunnen een door groeien en natuur de weer terugkomt waar het verdwenen was. op op tv Maar ook dat kastelen door de deuren in volle het glorie kunnen een openen, met behoud van meubilair in en in textiel uit uit de tijd van tijdens toen.

Op op tv West-Timor In Indonesië werkt tijdens Postcode Loterij-ambassadeur het Martijn Krabbé mee met tijdens de mensen het van Unicef in die alles op alles door zetten om ernstige ondervoeding op tv van tijdens kinderen tegen te een gaan. Daarnaast zorgen met ze ervoor dat de het algehele gezondheid van kinderen van wordt verbeterd. Ze tijdens werken aan van hygiëne en geven voorlichting over uit de goede voeding, opvoeding en betere een scholing. van Heel belangrijk, want Indonesië staat vierde het de op de lijst van op landen met de ernstig ondervoede kinderen.

Postcode door Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz met gaat naar Rwanda en tijdens bezoekt Akagera op National Park, naar een van de mooiste savannewildparken in van Centraal-Afrika. Hij ziet een hoe het op park naar beheerd wordt door African Parks de met als doel om met tijdens het geheel ecologisch, economisch en sociaal met te verduurzamen. tijdens Winston gaat op zoek een naar de Big tijdens Five het en ziet tijdens hoe rangers hun tijdens werk doen en stropers door opsporen.

Nicolette het van Dam reist naar voor Wilde Ganzen naar een Sri Lanka de en ontmoet Nederlanders die samen van met lokale tijdens partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. door op Als ambassadeur van een de Postcode Loterij is Nicolette van benieuwd hoe Wilde in Ganzen meehelpt de armoede door in dit land tijdens te een bestrijden. Zo op is ze bij de naar opening van een kleuterschool, ziet van ze hoe door belangrijk op tv schoon water is voor uit de bevolking en spreekt ze tijdens met vrouwen de die van hun man hebben verloren in de de naar burgeroorlog.

Postcode Loterij-ambassadeur op tv Caroline Tensen bezoekt Nationaal het Park Veluwezoom op voor met een vakantie in met eigen land. Dit op fraaie gebied, beheerd door van Natuurmonumenten, ligt ten op tv oosten van op tv Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden met groot. Caroline een fietst door bos en in op heide en ziet groot wild het zoals wilde zwijnen het en edelherten. het Met boswachter Jan gaat de Caroline een op wildsafari en herder op tv Cynthia leert haar van een schaap tijdens te scheren.

Martijn Krabbé met reist af naar het de Kaukasus Wildreservaat in in Armenië door om het werk de van de een IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie op tv koopt bedreigde stukken in natuur aan om tijdens die samen met door lokale tijdens partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor op tv wordt de het leefgebied van zeldzame met soorten zoals de Perzische panter, door lynx door en wolf de uitgebreid. Martijn maakt uit kennis met het het werk van de parkwachters, die de uit natuur het beschermen tegen bosbranden de en stropers. Hij een luncht met herders, ontmoet de door door lokale burgemeester en trekt de natuur uit in per met paard.

Winston met Gerschtanowitz bezoekt uit een project van op Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In uit Rotterdam tijdens kookt hij Hollandse pot met met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten naar zijn via het op studentmentoringproject van tijdens het UAF het gekoppeld aan Nederlandse studenten. met In de rol van studentmentor de maken de Nederlandse een jongeren de UAF-studenten naar wegwijs op de van hogeschool en in universiteit. De vluchtelingstudenten door leren op deze uit manier van niet alleen beter Nederlands, ze kunnen met in ook met al hun vragen het terecht bij hun door mentor. Ze doen het sociale contacten op op en integreren beter in uit de maatschappij, met in als uiteindelijk doel: de afstuderen en met het vinden van een uit van baan die bij op tv hen past.

Programma de waarin BN'ers afreizen naar een verschillende bestemmingen een over de door wereld om goededoelenprojecten te naar bezoeken.

Winston op Gerschtanowitz bezoekt een project tijdens van Stichting voor Vluchteling-Studenten op UAF. In Rotterdam een met kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. een Deze vluchtelingstudenten zijn op via het studentmentoringproject naar van het van UAF gekoppeld aan Nederlandse op tv studenten. In de de rol van een studentmentor maken de uit Nederlandse op jongeren de UAF-studenten wegwijs op met de van hogeschool en universiteit. De vluchtelingstudenten met leren op op tv deze manier niet alleen beter op tv met Nederlands, ze kunnen ook door met al hun vragen van terecht bij tijdens hun mentor. Ze doen in sociale contacten op door en in integreren beter in de maatschappij, tijdens met van als uiteindelijk doel: in afstuderen en het vinden van in een baan de die bij met hen past.

Winston Gerschtanowitz op bezoekt een project van van Stichting voor in Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam tijdens kookt hij Hollandse een pot het met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn uit via het studentmentoringproject met de van het UAF gekoppeld op aan Nederlandse studenten. het In de met rol van studentmentor de maken de Nederlandse jongeren de naar UAF-studenten wegwijs op tijdens de van hogeschool en universiteit. naar De vluchtelingstudenten leren op met deze manier niet alleen door beter op tv Nederlands, ze kunnen ook uit met al hun van vragen terecht bij hun mentor. het Ze doen op sociale contacten op een en integreren beter in het de maatschappij, op met als tijdens uiteindelijk doel: tijdens afstuderen en het vinden van uit een baan die op tv bij hen met past.

Quinty een Trustfull reist naar naar het Afrikaanse Swaziland. in Ze bezoekt daar een baanbrekend op tv project van uit het Aidsfonds de om heel uit Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is het geen ander op tv land ter wereld dat met zwaarder getroffen uit is door het deze epidemie. Van de iets in meer dan 1 met miljoen mensen heeft naar 31 procent de van het de volwassenen hiv, in het virus dat een aids veroorzaakt. De hele samenleving in lijdt onder de gevolgen in een ervan.

Quinty naar Trustfull reist naar met het Afrikaanse Swaziland. Ze door bezoekt in daar een baanbrekend project van het van Aidsfonds om heel op tv Swaziland aidsvrij naar te krijgen. Er op is naar geen ander land ter door wereld dat tijdens zwaarder getroffen is door een deze epidemie. Van door de iets meer dan 1 het tijdens miljoen mensen heeft 31 procent de van op tv de volwassenen hiv, het virus dat een aids veroorzaakt. met De hele samenleving in lijdt onder de de gevolgen een ervan.

Caroline Tensen gaat de naar Port au naar Prince, de naar hoofdstad van tijdens Haïti, waar door ze het hospitaal van Artsen Zonder van Grenzen bezoekt. Hier op tv ontmoet naar zij vrouwen met de complexe zwangerschappen, helpt ze door met bevallingen op tv en bezoekt ze de afdeling het neonatologie. het Ook gaat ze met een de moeder uit mee naar huis om met tijdens eigen op tv ogen te uit zien onder welke omstandigheden baby's in in Haïti tijdens hun eerste in dagen doormaken.

Winston een Gerschtanowitz heeft niet zoveel op tv met voetbal, totdat door hij er door in Rosmalen en Londen op tv achter komt uit dat het balspelletje op op tv 'Cruyff Courts' uit mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet door hij uit hoe verstandelijk beperkte naar kinderen opbloeien, omdat door ze zijn uitgekozen voor het door project 'Heroes uit of the op Cruyff Courts'. de Dit project van de Cruyff Foundation op met biedt kinderen de mogelijkheid om een tijdens sportevenement de te organiseren.

april 2018
15-04-2018 23:29

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij komt erachter wat natuur, het Hollandse landschap en kastelen met elkaar te maken hebben. Het moet allemaal onderhoude...

08-04-2018 23:29

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Op West-Timor In Indonesië werkt Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé mee met de mensen van Unicef die alles op alles zetten om ernstige ondervoeding van kinderen tegen te gaan. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de algehele gezondheid v...

01-04-2018 23:34

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het gehee...

25-03-2018 23:26

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Nicolette van Dam reist voor Wilde Ganzen naar Sri Lanka en ontmoet Nederlanders die samen met lokale partners ontwikkelingsprojecten hebben opgezet. Als ambassadeur van de Postcode Loterij is Nicolette benieuwd hoe Wilde Ganzen meehelpt de...

18-03-2018 23:26

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bezoekt Nationaal Park Veluwezoom voor een vakantie in eigen land. Dit fraaie gebied, beheerd door Natuurmonumenten, ligt ten oosten van Arnhem en is zo'n 10.000 voetbalvelden groot. Caroline fie...

15-10-2017 12:34

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Martijn Krabbé reist af naar het Kaukasus Wildreservaat in Armenië om het werk van de IUCN NL te bezoeken. Deze organisatie koopt bedreigde stukken natuur aan om die samen met lokale partnerorganisaties te beschermen. Hierdoor wordt het lee...

08-10-2017 23:36

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillend...

08-10-2017 12:26

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

01-10-2017 23:36

Afl. 3

Bestemming ... - Afl. 3

Programma waarin BN'ers afreizen naar verschillende bestemmingen over de wereld om goededoelenprojecten te bezoeken.

01-10-2017 12:29

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 23:34

Afl. 2

Bestemming ... - Afl. 2

Winston Gerschtanowitz bezoekt een project van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In Rotterdam kookt hij Hollandse pot met vluchtelingen. Deze vluchtelingstudenten zijn via het studentmentoringproject van het UAF gekoppeld aan Nederl...

24-09-2017 12:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

17-09-2017 23:34

Afl. 1

Bestemming ... - Afl. 1

Quinty Trustfull reist naar het Afrikaanse Swaziland. Ze bezoekt daar een baanbrekend project van het Aidsfonds om heel Swaziland aidsvrij te krijgen. Er is geen ander land ter wereld dat zwaarder getroffen is door deze epidemie. Van de iet...

16-04-2017 23:33

Afl. 5

Bestemming ... - Afl. 5

Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal van Artsen Zonder Grenzen bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen en bezoekt ze de afdeling neonatologi...

09-04-2017 23:32

Afl. 4

Bestemming ... - Afl. 4

Winston Gerschtanowitz heeft niet zoveel met voetbal, totdat hij er in Rosmalen en Londen achter komt dat het balspelletje op 'Cruyff Courts' mensenlevens verandert. In Rosmalen ziet hij hoe verstandelijk beperkte kinderen opbloeien, omdat ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming ... bij Bestemming ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming .... Heb je een uitzending van Bestemming ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming ... gemist

Programma waarin Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Gaston Starreveld en Quinty Trustfull afreizen naar verschillende bestemmingen ter wereld. Te zien is hoe de ambassadeurs meelopen met verschillende projecten van een goed doel, dat wordt gesteund door de Postcode Loterij. Ver weg, maar ook dicht bij huis. Van tevoren weten de BN'ers wat de bestemming is, maar niet om welk goed doel het gaat. Het enige dat vaststaat, is dat hulp ter plaatse hard nodig is. De persoonlijke reisverslagen van de ambassadeurs geven een onthullende en soms onthutsende kijk in een wereld die vaak onzichtbaar blijft.

Uitzending gemist van Bestemming ...? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 23:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord