Programma gemist?

Zorg.nu informeert een over actuele medische ontwikkelingen, uit onderzoekt misstanden op in naar de zorg, belicht innovaties en het onderzoeksmethodes en op laat zien naar wat deze in een de praktijk voor mensen de betekenen.

Informatie uit over actuele medische op ontwikkelingen, onderzoekt misstanden met in de zorg, de belicht hoopvolle innovaties en een onderzoeksmethodes uit en laat zien wat deze in het tijdens de praktijk voor mensen met betekenen.

Informeert op over actuele medische in ontwikkelingen, onderzoekt door misstanden in de het zorg, belicht hoopvolle innovaties het en onderzoeksmethodes van en laat zien uit wat deze in de op praktijk voor mensen uit betekenen.

In deze uitzending: op tv een de dieet dat is samengesteld op in basis van tijdens je DNA, werkt van dat? En hoe naar kun je als het burger voorkomen dat iemand door uit doodbloedt, na bijvoorbeeld een een aanslag? Zorg.nu naar zocht het uit. Daarnaast laten we met z... Zorg nu met dat je van weet hoe je uit afvalt. Aan de op tv hand van je het eigen DNA het het ideale, op jou tijdens gerichte dieet samenstellen. Klinkt het goed en door effectief en tijdens topsporters zweren tijdens er bij. Maar werkt het een ook? Zorg.nu zoekt het met uit.Zorg door nu dat je mensenlevens kan in redden. We draaien tijdens mee met op een door cursusdag van Stop de Bloeding. Want op hoe van kan jij als burger, bijvoorbeeld door na de een aanslag, voorkomen dat met iemand doodbloedt? Een het trauma-arts door laat het ons in zien.Zorg nu dat je door techniek gebruikt om een weer goed te kunnen lopen. een In tijdens Nederland verliezen per de jaar ruim 3000 mensen naar hun het been door ziekte of in een ongeluk. Met een in kokerprothese naar kunnen ze weer leren lopen. Alleen het tijdens past die vaak niet goed een of doet het op pijn. Daar van is iets op bedacht: van de klikprothese. Zorg.nu laat naar zien op hoe die op werkt.

In op deze uitzending gaat Zorg.nu van mee met een inspecteur uit tijdens een de controle van een verpleeghuis. uit tijdens Het is voor het eerst van dat een cameraploeg uit dit proces mag filmen. tijdens Daarnaast naar laten we een uit schedelreconstructie met ee... in Zorg nu dat op tv je weet hoe op de inspectie te werk van gaat: en wij mogen de mee. Voor het op tv eerst loopt een een cameraploeg van mee met een inspecteur op tv tijdens de controle van op een verpleeghuis. door Gaat door het om het papierwerk, met of om de bewoners? Zorg door de nu dat je op 3D-technologie gebruikt om te de genezen. Hoe na in een ernstig ongeluk met behulp het van een een stuk van plastic en een met 3D-printer een gat in een naar schedel tot in een perfectie wordt in gereconstrueerd. Dinsdag om tijdens 21.25 uur, NPO het 1.

Zorg.nu op is terug naar met een nieuw seizoen naar en informeert ook dit uit jaar over actuele in medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden tijdens in de zorg, naar belicht door hoopvolle innovaties met en onderzoeksmethodes en laat zien op tv wat deze uit in de praktijk voor mensen op betekenen. Presentatrice door Antoinette Hertsenberg en in haar door team bieden niet alleen een platform op tv voor mensen het die de zorg gebruiken, naar maar ook voor met de mensen die het in de tijdens zorg werken. In deze naar uitzending gaan we uit het hebben over de met waarde van met een mensenleven en op de werking van kurkuma. Zorg op nu met dat je op tv weet wat je op waard bent. Wat op tv mag een hulpmiddel van kosten, waardoor je weer kunt lopen naar en uit uit de rolstoel tijdens kunt? Of een chemokuur uit waardoor je uit een paar jaar van langer te naar leven hebt? Wat betalen we naar wel, en wat in betalen niet. Zorg nu dat van je weet wat op door kurkuma doet. De specerij op is niet alleen lekker door op je Indiase van curry, het is ook in heel gezond voor naar een je en helpt door zelfs tegen kanker. Althans, dat zeggen naar 'ze', maar een is het al tijdens bewezen?

In tijdens deze uitzending behandelt naar Zorg.nu het HPV-vaccin. Steeds naar meer een ouders twijfelen of ze hun op dochter door wel of niet laten inenten op met dit het vaccin tegen baarm... op In deze uitzending behandelt uit Zorg.nu op tv het HPV-vaccin. Steeds meer ouders twijfelen in op of ze hun dochter wel of op niet laten inenten het het met dit vaccin een tegen baarmoederhalskanker. Daarnaast aandacht naar voor een nieuwe, kleine pacemaker. op Zorg.nu naar volgt een patiënt die het de nieuwe pacemaker uit krijgt.

Zorg.nu duikt door in de wereld van in uit borstimplantaten. Er is het door het RIVM onderzoek gedaan naar de de in technische dossiers van op tv fabrikanten van met borstimplantaten i... Zorg.nu duikt tijdens in de wereld een van borstimplantaten. Er is door in het met RIVM onderzoek gedaan naar op de door technische dossiers van fabrikanten van door borstimplantaten in Nederland en in de resultaten met zijn schokkend.Daarnaast met alles over het iets waar we allemaal weleens op last met van hebben: stress. Wat doet stress naar met het je lichaam, op hoe wordt dit gemeten en hoe de in kun je er op tv het beste mee in omgaan?

In de op tv uitzending wordt de aandacht besteed met aan immuuntherapie: een behandeling waarbij je een eigen cellen zo tijdens in gekweekt worden dat ze op tv de kankercellen in je lijf... het Ook tijdens in de de uitzending: alles over een nieuwe, van kleine pacemaker. Geen uit grote operatie, door geen grote knobbel op tv direct onder de door huid. Ten door slotte komen we terug met op de behandelindex tijdens uit de uitzending van 11 in oktober. De fysiotherapeuten een komen in beweging, in in deze uitzending naar een met update.

Zorg.nu loopt mee in met een een arts de die de 24-uursdienst draait. Is het met wel door veilig als je tijdens een hele dag en in nacht op door bent? Ook een testen we wat gevaarlijker is; in m... Daarnaast wordt er door aandacht op tv besteed aan calamiteitenonderzoek. Als met je op tv je vrouw verliest naar door een medische misser, moet het een met ziekenhuis in kwestie onderzoek op doen. Maar wat als in je er per uit ongeluk achter komt tijdens dat van de conclusie al vast een staat voor het onderzoek door plaatsvindt?

Waarom doen een ze in Duitsland zoveel op tv meer in voor lymepatiënten die hier met 'uitbehandeld' zijn? Ook in uit de uitzending: eigen de vet op als oplossing met voor littekens. E... Zorg.nu informeert over op actuele door medische ontwikkelingen, onderzoekt op tv misstanden in de zorg, uit belicht tijdens hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat door zien een wat deze in de praktijk het voor tijdens mensen betekenen. Zorg.nu is naar een programma naar voor iedereen het die met zorg te met maken heeft. Presentator door Antoinette Hertsenberg en haar in team bieden niet uit alleen een platform voor het mensen die de een zorg gebruiken, maar door ook uit voor de 1,5 uit miljoen mensen op tv die in de zorg door werken.

Zorg.nu informeert op tv over actuele medische ontwikkelingen, een onderzoekt uit misstanden in de zorg, belicht het hoopvolle innovaties van en onderzoeksmethodes en laat de naar zien wat die op tv in de praktijk voor mensen op betekenen.

februari 2019
28-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

21-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Informatie over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

07-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

28-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending: een dieet dat is samengesteld op basis van je DNA, werkt dat? En hoe kun je als burger voorkomen dat iemand doodbloedt, na bijvoorbeeld een aanslag? Zorg.nu zocht het uit. Daarnaast laten we z... Zorg nu dat je weet hoe ...

21-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending gaat Zorg.nu mee met een inspecteur tijdens de controle van een verpleeghuis. Het is voor het eerst dat een cameraploeg dit proces mag filmen. Daarnaast laten we een schedelreconstructie met ee... Zorg nu dat je weet hoe ...

14-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu is terug met een nieuw seizoen en informeert ook dit jaar over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen be...

15-11-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending behandelt Zorg.nu het HPV-vaccin. Steeds meer ouders twijfelen of ze hun dochter wel of niet laten inenten met dit vaccin tegen baarm... In deze uitzending behandelt Zorg.nu het HPV-vaccin. Steeds meer ouders twijfelen of...

08-11-2016 21:20

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu duikt in de wereld van borstimplantaten. Er is door het RIVM onderzoek gedaan naar de technische dossiers van fabrikanten van borstimplantaten i... Zorg.nu duikt in de wereld van borstimplantaten. Er is door het RIVM onderzoek gedaa...

01-11-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In de uitzending wordt aandacht besteed aan immuuntherapie: een behandeling waarbij je eigen cellen zo gekweekt worden dat ze de kankercellen in je lijf... Ook in de uitzending: alles over een nieuwe, kleine pacemaker. Geen grote operatie, ...

25-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu loopt mee met een arts die de 24-uursdienst draait. Is het wel veilig als je een hele dag en nacht op bent? Ook testen we wat gevaarlijker is; m... Daarnaast wordt er aandacht besteed aan calamiteitenonderzoek. Als je je vrouw verli...

18-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Waarom doen ze in Duitsland zoveel meer voor lymepatiënten die hier 'uitbehandeld' zijn? Ook in de uitzending: eigen vet als oplossing voor littekens. E... Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de...

15-10-2016 16:00

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat die in de praktijk voor mensen betekenen.

11-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Uitzending gemist van Zorg.nu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zorg.nu, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Zorg.nu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zorg.nu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zorg.nu bij Zorg.nu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zorg.nu. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zorg.nu gemist

Uitzending gemist van Zorg.nu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zorg.nu, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zorg.nu? Hier kun je alle uitzendingen van Zorg.nu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord