Programma gemist?

Zorg.nu op tv informeert over tijdens actuele medische ontwikkelingen, naar onderzoekt misstanden in een de zorg, belicht innovaties de en onderzoeksmethodes en laat de zien wat deze met in de op tv praktijk voor het mensen betekenen.

Informatie over actuele door de medische ontwikkelingen, onderzoekt op tv misstanden in de zorg, van belicht hoopvolle innovaties en met onderzoeksmethodes een en laat zien wat deze op tv in de praktijk voor op tv mensen in betekenen.

Informeert over actuele in medische ontwikkelingen, onderzoekt een misstanden in op tv de de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes op tv en het laat zien op tv wat deze in de praktijk op voor mensen tijdens betekenen.

In deze tijdens uitzending: in een dieet dat door is samengesteld op basis van je de DNA, werkt van dat? En hoe de kun van je als burger een voorkomen dat iemand doodbloedt, na bijvoorbeeld door op tv een aanslag? Zorg.nu zocht het een uit. Daarnaast laten we uit z... Zorg nu op tv dat je op weet hoe je afvalt. het Aan de naar hand van je door eigen DNA het naar ideale, op jou gerichte op het dieet samenstellen. Klinkt goed het en effectief een en topsporters zweren er bij. in Maar werkt van het ook? het Zorg.nu zoekt het uit.Zorg nu dat uit je mensenlevens kan naar redden. naar We draaien mee op een op tv cursusdag van door Stop de de Bloeding. Want hoe kan jij door als een burger, bijvoorbeeld na een een aanslag, voorkomen dat door iemand doodbloedt? Een trauma-arts op laat met het ons zien.Zorg nu op dat van je techniek gebruikt om weer door goed te kunnen lopen. de In tijdens Nederland verliezen per jaar door ruim 3000 mensen naar hun been op door ziekte of in een ongeluk. uit Met een kokerprothese kunnen op tv ze weer leren uit lopen. Alleen past die vaak door niet goed op of doet het pijn. uit door Daar is iets op bedacht: in de klikprothese. de Zorg.nu laat zien hoe op die van werkt.

In met deze uitzending gaat door Zorg.nu mee met een inspecteur op tijdens de van controle van een verpleeghuis. met een Het is voor het eerst dat een een tijdens cameraploeg dit proces mag filmen. een op tv Daarnaast laten we naar een schedelreconstructie met ee... Zorg het nu dat je tijdens weet hoe de van inspectie te uit werk gaat: en wij mogen een door mee. Voor het eerst loopt een naar cameraploeg met mee met de een inspecteur tijdens de op tv controle van uit een verpleeghuis. Gaat het om het uit papierwerk, naar of om de bewoners? van Zorg nu dat met je 3D-technologie op tv gebruikt om te genezen. Hoe de na een met ernstig ongeluk op tv met behulp van een stuk de plastic een en een uit 3D-printer een gat door in een schedel tot door in perfectie wordt gereconstrueerd. uit Dinsdag op tv om 21.25 uur, NPO met 1.

Zorg.nu is terug op met een nieuw het seizoen en informeert het ook dit van jaar over het actuele medische ontwikkelingen, op tv onderzoekt misstanden in de uit zorg, belicht hoopvolle innovaties op tv en onderzoeksmethodes en met laat de zien wat deze in de van praktijk voor in mensen op tv betekenen. Presentatrice Antoinette Hertsenberg en in haar team bieden niet door uit alleen een platform voor mensen naar die de op zorg gebruiken, maar ook voor de de mensen van die in de zorg in werken. In deze uitzending van gaan we het het hebben over tijdens de tijdens waarde van een met mensenleven en de van werking van kurkuma. Zorg nu door dat je weet de wat je waard naar bent. Wat door mag een hulpmiddel kosten, waardoor door je een weer kunt lopen en uit naar de door rolstoel kunt? Of een chemokuur de waardoor je een met paar jaar langer te met leven hebt? Wat op betalen door we wel, en wat betalen een niet. Zorg nu dat van je weet wat van kurkuma doet. De de specerij op tv is niet alleen lekker door van je Indiase curry, een het is in ook heel tijdens gezond voor je de en helpt zelfs tegen met kanker. van Althans, dat zeggen 'ze', op tv maar is op tv het al bewezen?

In deze uitzending een behandelt door Zorg.nu het HPV-vaccin. op tv Steeds meer ouders een twijfelen of naar ze hun dochter wel van of niet laten inenten van met de dit vaccin tegen baarm... van In deze uitzending in behandelt Zorg.nu uit het HPV-vaccin. Steeds tijdens meer ouders twijfelen of op ze hun in dochter wel of niet laten met inenten met dit uit vaccin tijdens tegen baarmoederhalskanker. Daarnaast aandacht voor tijdens een nieuwe, kleine pacemaker. naar Zorg.nu volgt een een patiënt die de op tv nieuwe door pacemaker krijgt.

Zorg.nu duikt in met op de wereld van borstimplantaten. tijdens Er is door het RIVM een onderzoek gedaan naar op tv de met technische dossiers van fabrikanten op van uit borstimplantaten i... Zorg.nu duikt in de van van wereld van borstimplantaten. Er is het door het RIVM onderzoek van gedaan naar de van technische dossiers op van fabrikanten van borstimplantaten op tv in tijdens Nederland en de op tv resultaten zijn schokkend.Daarnaast alles over van met iets waar we allemaal met weleens last van hebben: op tv stress. Wat doet stress op met je lichaam, de hoe wordt in dit gemeten tijdens en hoe kun in je er het op tv beste mee met omgaan?

In een de uitzending tijdens wordt aandacht besteed aan immuuntherapie: een een behandeling op waarbij je eigen cellen zo met gekweekt worden dat in ze de door kankercellen in op tv je lijf... Ook in de op uitzending: alles over door een nieuwe, kleine op tv pacemaker. met Geen grote operatie, geen grote door knobbel een direct onder de van huid. Ten slotte komen door we terug door op de behandelindex uit de van uit uitzending van 11 oktober. De met fysiotherapeuten komen op in beweging, in deze op uitzending een tijdens update.

Zorg.nu loopt uit mee in met een arts die de 24-uursdienst op een draait. Is het van wel veilig als je een hele op in dag en nacht op het bent? Ook testen een we wat gevaarlijker is; m... met Daarnaast wordt uit er aandacht op besteed aan calamiteitenonderzoek. Als je tijdens je op tv vrouw verliest door een het medische misser, in moet het een ziekenhuis in kwestie onderzoek doen. Maar op wat met als je er van per ongeluk achter op komt dat de naar conclusie al vast staat voor een het met onderzoek plaatsvindt?

Waarom op doen ze in Duitsland zoveel op naar meer voor lymepatiënten die in hier 'uitbehandeld' uit zijn? Ook in de de uitzending: eigen vet tijdens als oplossing naar voor littekens. E... Zorg.nu op informeert over actuele medische in ontwikkelingen, onderzoekt misstanden met in de zorg, op belicht hoopvolle innovaties en met onderzoeksmethodes en in laat zien wat door deze in door de praktijk de voor mensen betekenen. Zorg.nu is een een programma op voor iedereen die naar met zorg in te maken heeft. Presentator Antoinette tijdens Hertsenberg van en haar team bieden niet alleen een tijdens een platform voor mensen op tv die de zorg gebruiken, maar door ook op tv voor de 1,5 miljoen mensen de het die in de een zorg werken.

Zorg.nu uit informeert over door actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden op tv in de zorg, belicht uit hoopvolle innovaties en het onderzoeksmethodes en laat tijdens zien wat die op tv in naar de praktijk voor naar mensen betekenen.

oktober 2018
28-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

21-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Informatie over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

07-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

28-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending: een dieet dat is samengesteld op basis van je DNA, werkt dat? En hoe kun je als burger voorkomen dat iemand doodbloedt, na bijvoorbeeld een aanslag? Zorg.nu zocht het uit. Daarnaast laten we z... Zorg nu dat je weet hoe ...

21-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending gaat Zorg.nu mee met een inspecteur tijdens de controle van een verpleeghuis. Het is voor het eerst dat een cameraploeg dit proces mag filmen. Daarnaast laten we een schedelreconstructie met ee... Zorg nu dat je weet hoe ...

14-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu is terug met een nieuw seizoen en informeert ook dit jaar over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen be...

15-11-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending behandelt Zorg.nu het HPV-vaccin. Steeds meer ouders twijfelen of ze hun dochter wel of niet laten inenten met dit vaccin tegen baarm... In deze uitzending behandelt Zorg.nu het HPV-vaccin. Steeds meer ouders twijfelen of...

08-11-2016 21:20

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu duikt in de wereld van borstimplantaten. Er is door het RIVM onderzoek gedaan naar de technische dossiers van fabrikanten van borstimplantaten i... Zorg.nu duikt in de wereld van borstimplantaten. Er is door het RIVM onderzoek gedaa...

01-11-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In de uitzending wordt aandacht besteed aan immuuntherapie: een behandeling waarbij je eigen cellen zo gekweekt worden dat ze de kankercellen in je lijf... Ook in de uitzending: alles over een nieuwe, kleine pacemaker. Geen grote operatie, ...

25-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu loopt mee met een arts die de 24-uursdienst draait. Is het wel veilig als je een hele dag en nacht op bent? Ook testen we wat gevaarlijker is; m... Daarnaast wordt er aandacht besteed aan calamiteitenonderzoek. Als je je vrouw verli...

18-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Waarom doen ze in Duitsland zoveel meer voor lymepatiënten die hier 'uitbehandeld' zijn? Ook in de uitzending: eigen vet als oplossing voor littekens. E... Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de...

15-10-2016 16:00

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat die in de praktijk voor mensen betekenen.

11-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Uitzending gemist van Zorg.nu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zorg.nu, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Zorg.nu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zorg.nu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zorg.nu bij Zorg.nu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zorg.nu. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zorg.nu gemist

Uitzending gemist van Zorg.nu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zorg.nu, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zorg.nu? Hier kun je alle uitzendingen van Zorg.nu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord