Programma gemist?

Zorg.nu informeert de over actuele in medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in op tv uit de zorg, belicht innovaties op en onderzoeksmethodes op en laat zien wat deze in de de praktijk tijdens voor mensen op tv betekenen.

Informatie over actuele door medische tijdens ontwikkelingen, onderzoekt door misstanden in de zorg, belicht in hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes een en laat zien uit wat deze in uit de van praktijk voor mensen op betekenen.

Informeert van over actuele de medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden van in de tijdens zorg, belicht hoopvolle innovaties en de onderzoeksmethodes tijdens en laat zien wat deze in een de praktijk het voor mensen van betekenen.

In de deze uitzending: een dieet in dat is samengesteld op in naar basis van je DNA, werkt op dat? En hoe op kun je als burger in voorkomen op tv dat iemand van doodbloedt, na bijvoorbeeld een aanslag? Zorg.nu naar de zocht het uit. Daarnaast tijdens laten we met z... Zorg nu dat je van weet hoe naar je afvalt. Aan de van hand van je eigen het in DNA het ideale, op in jou gerichte dieet samenstellen. het Klinkt goed op tv en effectief en door topsporters zweren er in bij. Maar van werkt het ook? Zorg.nu op tv zoekt het uit.Zorg nu op tv dat je mensenlevens op kan op redden. We draaien op tv mee op een cursusdag van Stop tijdens de naar Bloeding. Want hoe op kan jij als op burger, bijvoorbeeld na een naar aanslag, voorkomen dat iemand een doodbloedt? naar Een trauma-arts de laat het ons zien.Zorg nu dat op tv je door techniek gebruikt tijdens om weer goed te kunnen de lopen. In Nederland verliezen het per het jaar ruim 3000 mensen hun met been het door ziekte op of een ongeluk. Met van een kokerprothese kunnen ze weer op leren uit lopen. Alleen past die vaak met op niet goed of doet het van pijn. door Daar is iets op op bedacht: de op klikprothese. Zorg.nu laat zien hoe die het door werkt.

In een deze uitzending gaat Zorg.nu mee op met een op inspecteur tijdens de controle naar van een verpleeghuis. naar op tv Het is voor uit het eerst dat een cameraploeg op tv dit met proces mag filmen. Daarnaast laten tijdens we een schedelreconstructie met op tv ee... Zorg nu naar dat je van weet hoe door de inspectie te werk gaat: uit en wij mogen naar mee. het Voor het eerst loopt het een cameraploeg van mee met een inspecteur tijdens op op de controle van een verpleeghuis. Gaat met een het om het uit papierwerk, of om de bewoners? naar Zorg uit nu dat je 3D-technologie gebruikt op tv om te genezen. de Hoe in na een ernstig ongeluk een met behulp van een stuk naar plastic en met een 3D-printer een gat in in in een schedel tot met in perfectie wordt gereconstrueerd. Dinsdag uit om tijdens 21.25 uur, NPO naar 1.

Zorg.nu is terug de met in een nieuw naar seizoen en informeert ook door dit jaar op tv over actuele medische tijdens ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, op tv het belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes het en op laat zien wat het deze in de praktijk voor mensen in betekenen. Presentatrice Antoinette een Hertsenberg en haar in op team bieden niet alleen tijdens een platform op voor mensen die de uit zorg gebruiken, met maar ook voor de uit mensen die in de met zorg werken. In deze uitzending de gaan we het het de hebben over de waarde van een op tv mensenleven en de in werking van kurkuma. Zorg het nu dat tijdens je het weet wat je op waard bent. Wat mag een het hulpmiddel kosten, naar waardoor je de weer kunt lopen op tv en uit de rolstoel kunt? van Of een in chemokuur waardoor je op een paar jaar langer op te leven hebt? Wat een op tv betalen we wel, naar en wat betalen niet. Zorg nu op dat met je weet wat met kurkuma doet. De tijdens specerij is niet alleen tijdens lekker door je met Indiase curry, het een is ook heel gezond voor het je en het helpt zelfs het tegen kanker. Althans, in dat zeggen 'ze', maar op tv is het al met bewezen?

In in deze uitzending behandelt Zorg.nu op tv het HPV-vaccin. Steeds op tv meer ouders twijfelen of een ze hun dochter in wel de of niet laten tijdens inenten met dit vaccin de tegen met baarm... In deze een uitzending behandelt Zorg.nu het HPV-vaccin. een Steeds meer ouders in twijfelen of naar ze hun dochter het wel of op tv niet laten inenten in met dit vaccin tegen baarmoederhalskanker. Daarnaast op tv aandacht op voor een nieuwe, kleine pacemaker. in door Zorg.nu volgt een door patiënt die de nieuwe pacemaker met krijgt.

Zorg.nu duikt in een de door wereld van borstimplantaten. Er is met door het door RIVM onderzoek gedaan het naar naar de technische dossiers van fabrikanten uit van borstimplantaten i... Zorg.nu door duikt in door de wereld uit van borstimplantaten. Er een is door het RIVM op tv onderzoek door gedaan naar de in technische dossiers van fabrikanten van borstimplantaten een uit in Nederland en de resultaten het zijn schokkend.Daarnaast alles tijdens over iets waar we met allemaal tijdens weleens last naar van hebben: stress. Wat doet stress naar een met je lichaam, hoe wordt dit de door gemeten en hoe kun met je er het beste mee het uit omgaan?

In de uitzending een wordt op tv aandacht besteed aan immuuntherapie: een de behandeling waarbij je tijdens eigen met cellen zo gekweekt van worden dat ze van de kankercellen in je het lijf... Ook op tv in de uitzending: een alles over een nieuwe, kleine een pacemaker. Geen van grote operatie, naar geen grote knobbel direct onder met de huid. Ten tijdens op slotte komen we terug op de op tv behandelindex op uit de uitzending van 11 de oktober. De in fysiotherapeuten naar komen in beweging, in deze op tv uitzending een een update.

Zorg.nu loopt op tv mee met tijdens een arts de die de 24-uursdienst op draait. Is het het wel veilig als je een naar hele dag en nacht door op door bent? Ook testen op we wat van gevaarlijker is; m... in Daarnaast wordt er aandacht besteed aan op calamiteitenonderzoek. op Als je je door vrouw verliest door een medische de de misser, moet het de ziekenhuis in kwestie onderzoek van doen. Maar wat als je met er per in ongeluk achter komt dat van uit de conclusie al vast door staat voor het onderzoek tijdens plaatsvindt?

Waarom de doen ze de in Duitsland zoveel meer voor uit lymepatiënten die hier 'uitbehandeld' in zijn? naar Ook in de de uitzending: eigen vet de als oplossing voor littekens. E... in van Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, op door onderzoekt misstanden in de zorg, met belicht uit hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes naar en laat in zien wat deze in de naar praktijk voor mensen betekenen. met Zorg.nu is een naar programma uit voor iedereen tijdens die met zorg tijdens te maken heeft. Presentator Antoinette een Hertsenberg en haar team in bieden niet alleen door een tijdens platform voor mensen die een de zorg gebruiken, maar op ook op tv voor de 1,5 de miljoen mensen die in op tv de van zorg werken.

Zorg.nu informeert uit over een actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden de in de zorg, belicht naar in hoopvolle innovaties en van onderzoeksmethodes en laat zien wat op die in in de praktijk uit voor mensen betekenen.

december 2018
28-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

21-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Informatie over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

07-03-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen betekenen.

28-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending: een dieet dat is samengesteld op basis van je DNA, werkt dat? En hoe kun je als burger voorkomen dat iemand doodbloedt, na bijvoorbeeld een aanslag? Zorg.nu zocht het uit. Daarnaast laten we z... Zorg nu dat je weet hoe ...

21-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending gaat Zorg.nu mee met een inspecteur tijdens de controle van een verpleeghuis. Het is voor het eerst dat een cameraploeg dit proces mag filmen. Daarnaast laten we een schedelreconstructie met ee... Zorg nu dat je weet hoe ...

14-02-2017 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu is terug met een nieuw seizoen en informeert ook dit jaar over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat deze in de praktijk voor mensen be...

15-11-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In deze uitzending behandelt Zorg.nu het HPV-vaccin. Steeds meer ouders twijfelen of ze hun dochter wel of niet laten inenten met dit vaccin tegen baarm... In deze uitzending behandelt Zorg.nu het HPV-vaccin. Steeds meer ouders twijfelen of...

08-11-2016 21:20

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu duikt in de wereld van borstimplantaten. Er is door het RIVM onderzoek gedaan naar de technische dossiers van fabrikanten van borstimplantaten i... Zorg.nu duikt in de wereld van borstimplantaten. Er is door het RIVM onderzoek gedaa...

01-11-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

In de uitzending wordt aandacht besteed aan immuuntherapie: een behandeling waarbij je eigen cellen zo gekweekt worden dat ze de kankercellen in je lijf... Ook in de uitzending: alles over een nieuwe, kleine pacemaker. Geen grote operatie, ...

25-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu loopt mee met een arts die de 24-uursdienst draait. Is het wel veilig als je een hele dag en nacht op bent? Ook testen we wat gevaarlijker is; m... Daarnaast wordt er aandacht besteed aan calamiteitenonderzoek. Als je je vrouw verli...

18-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Waarom doen ze in Duitsland zoveel meer voor lymepatiënten die hier 'uitbehandeld' zijn? Ook in de uitzending: eigen vet als oplossing voor littekens. E... Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de...

15-10-2016 16:00

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Zorg.nu informeert over actuele medische ontwikkelingen, onderzoekt misstanden in de zorg, belicht hoopvolle innovaties en onderzoeksmethodes en laat zien wat die in de praktijk voor mensen betekenen.

11-10-2016 21:25

Zorg.nu

Zorg.nu - Zorg.nu

Uitzending gemist van Zorg.nu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zorg.nu, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Zorg.nu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zorg.nu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zorg.nu bij Zorg.nu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zorg.nu. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zorg.nu gemist

Uitzending gemist van Zorg.nu? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zorg.nu, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Zorg.nu gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zorg.nu? Hier kun je alle uitzendingen van Zorg.nu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 28-03-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord