Programma gemist?

'The naar Roast' vormt de basis, met op in roasters Peter Pannenkoek, Soundos, een Ryanne van Dorst en met Erica het Terpstra. De persiflages die voorbijkomen uit zijn o.a. 'Moltalk', een naar vooruitblik op op tv 'The Voice op tv Senior', 'Op Goed Geluk' en, naar uit de door oude doos, 'De Familie een Knots'. Gastrollen uit zijn weggelegd voor op AD-columnist Angela de naar Jong, Monic tijdens Hendrickx, Timor Steffens het en Rogier van der tijdens Linden.

De Amerikaanse op iconische sitcom in 'Friends' vormt de basis. Met tijdens Estelle Cruijff als op Rachel, tijdens Mattie Valk als Ross, Carly op tv Wijs als op tv Monica, Carlo het als Joey en Irene naar als op tv Phoebe. Persfilages die voorbijkomen zijn op tv van onder meer een 'Groeten uit XX', uit 'De Rijdende het Rechter' en in Maan & Ronnie Flex die 'Blijf op tv Bij de Mij' zingen.

De Amerikaanse tijdens iconische naar sitcom 'Friends' vormt de basis. met Met Estelle Cruijff door als uit Rachel, Mattie Valk als van Ross, Carly Wijs de als Monica, naar Carlo als Joey en Irene in als met Phoebe. Persfilages die op tv voorbijkomen zijn van onder uit meer 'Groeten uit XX', uit 'De Rijdende Rechter' met en Maan & van Ronnie Flex die 'Blijf door Bij Mij' van zingen.

Carlo is naar te zien als Uncle een Fester, Yolanthe door Sneijder-Cabau als Morticia in Addams, Ruben Nicolai van als Gomez Addams en met Maan als door Wednesday Addams, kortom: 'The naar Addams Family'. Irene in speelt Patricia een Paay en er naar zijn op tv fragmenten te zien uit het programma de 'Het Perfecte op tv Naadje', met gastrollen van uit Elise tijdens Schaap en Ron Boszhard. Jelka het van Houten van kruipt in de door huid van Juf op Ank en Carlo met wordt directeur Anton. in Ze zingen: 'Hallo een Allemaal'.

'The Roast' door vormt de de basis, met roasters met Peter Pannenkoek, Soundos, Ryanne van het Dorst van en Erica Terpstra. met De persiflages die voorbijkomen zijn met o.a. op 'Moltalk', een vooruitblik het op 'The Voice tijdens Senior', 'Op Goed Geluk' van en, uit de oude op tv doos, naar 'De Familie in Knots'. Gastrollen zijn weggelegd voor AD-columnist door Angela de Jong, uit in Monic Hendrickx, Timor Steffens op tv en Rogier uit van der Linden.

'The een Roast' vormt de de basis, met op roasters Peter Pannenkoek, van Soundos, Ryanne van Dorst en met Erica Terpstra. de De persiflages die voorbijkomen zijn uit op o.a. 'Moltalk', een vooruitblik op de 'The Voice Senior', van 'Op tijdens Goed Geluk' en, uit de de oude naar doos, 'De Familie Knots'. Gastrollen zijn op weggelegd uit voor AD-columnist Angela de Jong, een Monic een Hendrickx, Timor met Steffens en Rogier naar van der Linden.

In de studio het van tijdens 'Voetbal Inside' wordt er in gekeken naar diverse op tv fragmenten. op Bijvoorbeeld naar een persiflage op de het 'NOS Journaal', met de Irene op Moors als Annechien op Steenhuizen en Carlo door Boszhard als verslaggever op tv Ron Fresen. Ook naar is Carlo op te zien als meneer Reimers in en Ruben op tv van der Meer als het Herman den op tv Blijker. Anna Nooshin, uit de Braboneger, Esmée op van Kampen, Wil uit Boszhard en Carlo zijn te een in zien als de cast in van 'Stranger Things'. Met 'Linda door de Mol' wordt naar in er teruggeblikt op 'Medisch van Centrum West' en Carlo op is te zien het en te horen in als John de tijdens Bever.

In naar het persiflageprogramma tijdens De TV Kantine vergoten Carlo Boszhard in van en Irene Moors de bekend Nederland uit. Deze tijdens week wordt de succesvolle tv-serie in De door Luizenmoeder nagespeeld. Jelka van de Houten kruipt in een de huid van Juf uit Ank en Carlo door wordt directeur Anton. een naar Ze zingen de hit 'Hallo de Allemaal'. Verder is in op deze uitzending Carlo met te zien als Uncle naar Fester, Yolanthe Sneijder-Cabau uit als Morticia Addams, het Ruben Nicolai als in uit Gomez Addams en Maan in als Wednesday Addams, tijdens kortom: 'The Addams Family'. van Ook is Irene door te zien als van Patricia Paay en het zijn er met fragmenten te zien uit naar het programma 'Het het Perfecte Naadje', met tijdens gastrollen van Elise Schaap naar en Ron op Boszhard.

In het de tv-studio van 'Jinek' ontvangt naar Irene Moors als op tv Eva Jinek met diverse gasten: Carlo Boszhard tijdens tijdens als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als met Boef een en Jelka van Houten als naar de Roxeanne Hazes. Ook vertoont 'Eva' op een exclusieve naar scene uit 'House of naar Cards', met Irene het als Claire en Carlo door tijdens als Frank Underwood. Aan de tafel op van 'Voetbal Inside' op tv komen naast belangrijke naar balzaken ook op andere gespreksonderwerpen de voorbij en wordt op er teruggeblikt op door 'Medisch Centrum op tv West'. Ook zien de mannen in aan met tafel een scène van op tv 'Stranger Things'.

In de studio door van de 'Voetbal Inside' wordt de er gekeken naar de diverse fragmenten. Bijvoorbeeld naar een tijdens persiflage op het op 'NOS op Journaal', met op tv Irene Moors als Annechien Steenhuizen en naar Carlo Boszhard op als verslaggever Ron Fresen. de naar Ook is Carlo te zien als van meneer Reimers tijdens en Ruben van der op tv Meer als Herman van den Blijker. van Anna op tv Nooshin, de Braboneger, Esmée met van Kampen, Wil Boszhard uit en Carlo zijn naar te het zien als de cast van door 'Stranger Things'. Met de 'Linda de Mol' het wordt er teruggeblikt op tv op 'Medisch Centrum met West' en Carlo in is te tijdens zien en te horen als op tv John de door Bever.

Na tijdens acht seizoenen sluit hun drukbezochte op kantine en op openen Carlo, Irene en uit hun (nieuwe) persiflages tijdens de deuren van op de grootste met tv-studio’s en locaties van tijdens Nederland, zoals die uit van uit ‘Jinek’ en ‘Voetbal Inside’. Vanaf naar vanavond is tijdens ‘De uit TV Kantine’ in de van nieuwe setting van wekelijks te zien door vanaf 20:00 uur op tv op RTL 4. In de het tv-studio van door ‘Jinek’ ontvangt Irene Moors als met Eva Jinek een in de eerste naar aflevering diverse gasten: op Carlo Boszhard als het Erik Dijkstra, Buddy Vedder in als Boef het en Jelka van Houten in als het Roxeanne Hazes. Tijdens de show kijken met de de gasten onder andere naar op tv een fragment uit tijdens ‘De in Slimste Mens’ waar Angela de een Jong en Erland met Galjaard strijden om de uit tijdens winst. Ook vertoont 'Eva' op een exclusieve op scène uit ‘House of Cards’ van met Irene als naar Claire op tv en Carlo als Frank door Underwood. Aan de tafel van ‘Voetbal de Inside’ komen op tv naast belangrijke uit balzaken ook andere op gespreksonderwerpen ter tafel met en wordt er met bijvoorbeeld teruggeblikt op ‘Medisch Centrum op tv West’ waarin Carlo het te zien is op als Dick een van Lennep, van Irene als de Zuster Reinie, Luuk Ikink te een zien het is in de rol van naar Dokter Eric Koning, Rick van het Brandsteder als Jan van de Wouden door en Wibi in Soerjabi als patiënt. Dit in fragment de wordt vertoond door ‘Linda tijdens de Mol’ die in naar elke uit aflevering vanuit de van ‘Oh, Wat naar Een Jaar!'-setting terugblikt op een tijdens oud het tv-fragment. Ook zien de uit mannen aan tafel een naar scène van op tv de serie ‘Stranger Things’ waarin van Anna Nooshin met het personage Maik in op zich neemt, tijdens de Braboneger speelt in Lucas en Esmée van Kampen, met met Eleven. In seizoen negen tijdens zijn er in de ‘De TV Kantine’ met nog veel meer gastspelers met te zien: Monic Hendrickx, de Ruben van der Meer, op Kasper van Kooten, op Yolanthe Sneijder-Cabau, Ruben uit Nicolai, het Maan, Elise van Schaap en de de dames van O'G3NE zijn maar een met paar namen de van een nog veel van langere lijst op gastspelers.

Persiflageprogramma door waarin Carlo Boszhard tijdens en Irene Moors een wekelijks bekend Nederland uitvergroten. Het met duo naar ondergaat opnieuw talloze spectaculaire door transformaties die van tot in detail zijn de uitgewerkt.

Persiflageprogramma waarin Carlo het de Boszhard en Irene de Moors wekelijks bekend in Nederland uitvergroten. Het duo ondergaat naar opnieuw talloze spectaculaire transformaties naar die tot uit in detail tijdens zijn uitgewerkt.

Persiflageprogramma door waarin Carlo de Boszhard en Irene een Moors wekelijks bekend op tv Nederland uitvergroten. Het door duo ondergaat opnieuw talloze het spectaculaire transformaties die in tot in detail zijn op uitgewerkt.

Persiflageprogramma het waarin Carlo een Boszhard en Irene Moors op tv wekelijks bekend Nederland uitvergroten. Het van duo ondergaat opnieuw de talloze spectaculaire transformaties op tv die tot in op tv detail zijn naar uitgewerkt.

februari 2018
19-02-2018 16:27

Afl. 4

De TV Kantine - Afl. 4

'The Roast' vormt de basis, met roasters Peter Pannenkoek, Soundos, Ryanne van Dorst en Erica Terpstra. De persiflages die voorbijkomen zijn o.a. 'Moltalk', een vooruitblik op 'The Voice Senior', 'Op Goed Geluk' en, uit de oude doos, 'De Fa...

18-02-2018 18:07

Afl. 5

De TV Kantine - Afl. 5

De Amerikaanse iconische sitcom 'Friends' vormt de basis. Met Estelle Cruijff als Rachel, Mattie Valk als Ross, Carly Wijs als Monica, Carlo als Joey en Irene als Phoebe. Persfilages die voorbijkomen zijn van onder meer 'Groeten uit XX', 'D...

17-02-2018 20:09

Afl. 5

De TV Kantine - Afl. 5

De Amerikaanse iconische sitcom 'Friends' vormt de basis. Met Estelle Cruijff als Rachel, Mattie Valk als Ross, Carly Wijs als Monica, Carlo als Joey en Irene als Phoebe. Persfilages die voorbijkomen zijn van onder meer 'Groeten uit XX', 'D...

12-02-2018 16:28

Afl. 3

De TV Kantine - Afl. 3

Carlo is te zien als Uncle Fester, Yolanthe Sneijder-Cabau als Morticia Addams, Ruben Nicolai als Gomez Addams en Maan als Wednesday Addams, kortom: 'The Addams Family'. Irene speelt Patricia Paay en er zijn fragmenten te zien uit het progr...

11-02-2018 18:07

Afl. 4

De TV Kantine - Afl. 4

'The Roast' vormt de basis, met roasters Peter Pannenkoek, Soundos, Ryanne van Dorst en Erica Terpstra. De persiflages die voorbijkomen zijn o.a. 'Moltalk', een vooruitblik op 'The Voice Senior', 'Op Goed Geluk' en, uit de oude doos, 'De Fa...

10-02-2018 20:08

Afl. 4

De TV Kantine - Afl. 4

'The Roast' vormt de basis, met roasters Peter Pannenkoek, Soundos, Ryanne van Dorst en Erica Terpstra. De persiflages die voorbijkomen zijn o.a. 'Moltalk', een vooruitblik op 'The Voice Senior', 'Op Goed Geluk' en, uit de oude doos, 'De Fa...

05-02-2018 16:27

Afl. 2

De TV Kantine - Afl. 2

In de studio van 'Voetbal Inside' wordt er gekeken naar diverse fragmenten. Bijvoorbeeld naar een persiflage op het 'NOS Journaal', met Irene Moors als Annechien Steenhuizen en Carlo Boszhard als verslaggever Ron Fresen. Ook is Carlo te zie...

03-02-2018 20:09

De TV Kantine: persiflage De Luizenmoeder

De TV Kantine - De TV Kantine: persiflage De Luizenmoeder

In het persiflageprogramma De TV Kantine vergoten Carlo Boszhard en Irene Moors bekend Nederland uit. Deze week wordt de succesvolle tv-serie De Luizenmoeder nagespeeld. Jelka van Houten kruipt in de huid van Juf Ank en Carlo wordt directeu...

29-01-2018 16:29

Afl. 1

De TV Kantine - Afl. 1

In de tv-studio van 'Jinek' ontvangt Irene Moors als Eva Jinek diverse gasten: Carlo Boszhard als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als Boef en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes. Ook vertoont 'Eva' een exclusieve scene uit 'House of Cards', met...

27-01-2018 20:08

Afl. 2

De TV Kantine - Afl. 2

In de studio van 'Voetbal Inside' wordt er gekeken naar diverse fragmenten. Bijvoorbeeld naar een persiflage op het 'NOS Journaal', met Irene Moors als Annechien Steenhuizen en Carlo Boszhard als verslaggever Ron Fresen. Ook is Carlo te zie...

20-01-2018 20:08

Afl. 1

De TV Kantine - Afl. 1

Na acht seizoenen sluit hun drukbezochte kantine en openen Carlo, Irene en hun (nieuwe) persiflages de deuren van de grootste tv-studio’s en locaties van Nederland, zoals die van ‘Jinek’ en ‘Voetbal Inside’. Vanaf vanavond is ‘De TV Kantine...

17-12-2016 20:10

Afl. 8

De TV Kantine - Afl. 8

Persiflageprogramma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors wekelijks bekend Nederland uitvergroten. Het duo ondergaat opnieuw talloze spectaculaire transformaties die tot in detail zijn uitgewerkt.

10-12-2016 20:09

Afl. 7

De TV Kantine - Afl. 7

Persiflageprogramma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors wekelijks bekend Nederland uitvergroten. Het duo ondergaat opnieuw talloze spectaculaire transformaties die tot in detail zijn uitgewerkt.

03-12-2016 20:09

Afl. 6

De TV Kantine - Afl. 6

Persiflageprogramma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors wekelijks bekend Nederland uitvergroten. Het duo ondergaat opnieuw talloze spectaculaire transformaties die tot in detail zijn uitgewerkt.

26-11-2016 20:10

Afl. 5

De TV Kantine - Afl. 5

Persiflageprogramma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors wekelijks bekend Nederland uitvergroten. Het duo ondergaat opnieuw talloze spectaculaire transformaties die tot in detail zijn uitgewerkt.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV Kantine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV Kantine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV Kantine bij De TV Kantine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV Kantine. Heb je een uitzending van De TV Kantine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV Kantine gemist

Zolang er televisie is, is de tv kantine er. Op deze locatie komen alle sterren bij elkaar, van Jeroen Pauw tot Mary Borsato, van Marc-Marie Huijbrechts tot Frits Sissing, van Joop Braakhekke tot Ali B en van Kim Holland tot Sonja Bakker. De kijker van het nieuwe RTL 4-programma De Tv Kantine maakt het lief en leed van de sterren mee. Of zoals Glennis Grace in de titelsong zingt: ”Kijk naar de sterren, hoe ze stralen op tv, maar in de kantine daar beleef je ‘t met ze me: hoe ze lachen, hoe ze huilen. Zijn ze even van de buis, de tv kantine, daar voelt elke ster zich thuis.” Elke week biedt De Tv Kantine een afgeronde verhaallijn, waarin verschillende GN’ers (Gepersifleerde Nederlanders) – aan alle in totaal 71 gestalte gegeven door Carlo Boszhard & Irene Moors – een rol spelen.

Uitzending gemist van De TV Kantine? Hier kun je alle uitzendingen van De TV Kantine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 101
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 16:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord