Programma gemist?

Basile, met kandidaat voor een belangrijke de Europese de functie wordt beschuldigd van op tv verkrachting. De van vrouw wil 1,5 miljoen. op tv Betaalt hij niet met binnen een dag, dan doet van ze in aangifte en is zijn naar carrière voorbij.Meer met Basile, kandidaat voor een uit belangrijke Europese het functie wordt in beschuldigd van verkrachting. De vrouw wil naar anderhalf miljoen. door Betaalt Basile niet binnen door een in dag, dan tijdens doet ze aangifte en is het zijn carrière voorbij. het Hiermee akkoord gaan lijkt een zijn enige uit redding, maar dan het moet hij van wel zijn vrouw met om hulp van vragen.Minder

Een overspelige huisvrouw, in een door geldbeluste personal trainer, tijdens een verlamde maffiabaas en uit een naar kettingzaag: drie geschifte uit personen, één chaotische met bende.

Een uit fantasierijk tienjarig meisje wil haar op spreekbeurt houden uit over moordenaars en legt naar contact met van een levenslang veroordeelde de gevangene. Er groeit een met bijzondere band op tv tussen naar de twee.Meer De met wonderbaarlijke vriendschap tussen een door levenslang gevangene en een uit 10-jarig meisje. Een de fantasierijk tienjarig meisje uit wil haar spreekbeurt de houden door over moordenaars en legt contact met het een levenslang tijdens veroordeelde gevangene. Er groeit uit een bijzondere naar band tussen de op tv twee, naar maar hoe meer de van twee naar elkaar toe groeien, het hoe een meer de op tv man wordt geconfronteerd met het zijn levenslange het lot.Minder

Arezo op tv heeft een duidelijk de doel voor ogen; afstuderen aan uit de uit dansacademie met een heel in persoonlijk stuk. Wanneer haar uit broer Koshan op onverwachts door verschijnt, komt haar hele wereld op het in zijn kop te van staan.

Een naar indringende film over de (naamloze) naar de slachtoffers van de Bijlmerramp. Een op tv 51-jarige illegale Ghanese van immigrant leidt een verborgen naar leven, door totdat hij opgescheept wordt door met de op twaalfjarige Nina.Meer van De 51-jarige illegale Ghanese immigrant uit Agymah heeft zijn vertrouwen met in de mensheid tijdens verloren en leidt een een verborgen door leven als kok een in door de Ghanese gemeenschap in de Bijlmer. naar Totdat hij opgescheept het wordt met in de naar twaalfjarige Nina, die trappelt van van ongeduld om naar in Nederland naar een nieuwe start het te maken. Aangeraakt door haar in enorme levenslust, zoekt een hij voorzichtig weer aansluiting naar bij het op leven buiten. Maar dan van slaat in het noodlot op tv toe; een vliegtuig stort uit neer op hun flatgebouw op en Agymah gaat wanhopig van op zoek door naar het meisje dat op hem weer op een door reden gaf om te leven. met Een indringende uit film over de (naamloze) op slachtoffers van de naar Bijlmerramp. Film van op tv de achtste reeks een van naar One Night Stand op tv (2013).Minder

23:15,De naar succesvolle 50'er in Speelman verdwijnt op een dag op tv uit zijn huwelijk om de op vanuit een leegstaand huis naast tijdens zijn villa door zijn vrouw te observeren, geobsedeerd op de door de vraag wat hij nog in op voor haar betekent.

23:15,Julian (14) wordt op tv hopeloos uit verliefd op de van veel oudere in Lara. Door groeiende met problemen thuis met zijn opdringerige het en alcoholistische moeder naar raakt Julian steeds uit meer tijdens ontspoord.

23:00,Edo (42) een maakte een de solo-zeiltocht. De laatste naar 48 uur is zijn van dochter Maria (8) aan uit boord. een Plots valt het schip stil. de met Als Edo vecht om Maria te door redden, blijkt op dat hij een heel in andere strijd uit voert.

22:50,Ex-hooligan naar Ricardo probeert de draad op een te het pakken nadat door hij uit de gevangenis komt. Zal in Ricardo een weer een normaal van leven kunnen opbouwen de met zijn de gezin?

22:52,Jeanne en in Kirk van Cauwelaert leven op tv in een met symbiose samen nadat Kirks het vader 'Rudolf' het 23 jaar eerder pijptabak door ging halen en naar nooit meer terugkeerde. op Op van een dag op tv verschijnt een flamboyante nieuwe de buurman.

23:15,Om de benauwdheidsproblemen het van Thomas een op te lossen sturen de zijn ouders uit hem naar van een magnetiseur. de Ze hebben niet in de gaten de wat een er eigenlijk het in de praktijk van de in magnetiseur het gebeurt.

23:17,De illegale door Ghanese immigrant op Agymah woont in de een Bijlmer en wordt opgescheept de in met de twaalfjarige naar Nina, die in Nederland van een nieuwe start een wil maken. Maar dan stort tijdens een een vliegtuig neer op hun uit flatgebouw.

21:05),Wat als je tijdens als schuchtere porseleinverzamelaar de opeens een brutale, op tv de kettingrokende onderduikster op je tijdens dak krijgt? Verzet, in een zwarte uit komedie over klein in oorlogsleed.

Ceremoniemeester met Ellen probeert haar broer een de met mooiste dag van zijn naar leven te bezorgen, maar in raakt met verstrikt in de streken en capriolen het op van haar familie.

Chauffeur Ben door Hunze heeft een op busongeluk veroorzaakt naar in Spanje, waarbij vijf passagiers op tv om het tijdens leven zijn een gekomen. Sindsdien gaat het hij gebukt onder uit een enorm het schuldgevoel.

september 2017
09-01-2015 23:00

One Night Stand

One night stand - One Night Stand

Basile, kandidaat voor een belangrijke Europese functie wordt beschuldigd van verkrachting. De vrouw wil 1,5 miljoen. Betaalt hij niet binnen een dag, dan doet ze aangifte en is zijn carrière voorbij.Meer Basile, kandidaat voor een belangri...

03-01-2015 23:10

One Night Stand

One night stand - One Night Stand

Een overspelige huisvrouw, een geldbeluste personal trainer, een verlamde maffiabaas en een kettingzaag: drie geschifte personen, één chaotische bende.

02-01-2015 22:52

One Night Stand

One night stand - One Night Stand

Een fantasierijk tienjarig meisje wil haar spreekbeurt houden over moordenaars en legt contact met een levenslang veroordeelde gevangene. Er groeit een bijzondere band tussen de twee.Meer De wonderbaarlijke vriendschap tussen een levenslang...

12-12-2014 23:15

One Night Stand

One night stand - One Night Stand

Arezo heeft een duidelijk doel voor ogen; afstuderen aan de dansacademie met een heel persoonlijk stuk. Wanneer haar broer Koshan onverwachts verschijnt, komt haar hele wereld op zijn kop te staan.

04-10-2014 23:25

One Night Stand

One night stand - One Night Stand

Een indringende film over de (naamloze) slachtoffers van de Bijlmerramp. Een 51-jarige illegale Ghanese immigrant leidt een verborgen leven, totdat hij opgescheept wordt met de twaalfjarige Nina.Meer De 51-jarige illegale Ghanese immigrant ...

24-01-2014 23:15

vr 24 jan 2014

One night stand - vr 24 jan 2014

23:15,De succesvolle 50'er Speelman verdwijnt op een dag uit zijn huwelijk om vanuit een leegstaand huis naast zijn villa zijn vrouw te observeren, geobsedeerd door de vraag wat hij nog voor haar betekent.

17-01-2014 23:15

vr 17 jan 2014

One night stand - vr 17 jan 2014

23:15,Julian (14) wordt hopeloos verliefd op de veel oudere Lara. Door groeiende problemen thuis met zijn opdringerige en alcoholistische moeder raakt Julian steeds meer ontspoord.

10-01-2014 23:00

vr 10 jan 2014

One night stand - vr 10 jan 2014

23:00,Edo (42) maakte een solo-zeiltocht. De laatste 48 uur is zijn dochter Maria (8) aan boord. Plots valt het schip stil. Als Edo vecht om Maria te redden, blijkt dat hij een heel andere strijd voert.

03-01-2014 22:50

vr 3 jan 2014

One night stand - vr 3 jan 2014

22:50,Ex-hooligan Ricardo probeert de draad op te pakken nadat hij uit de gevangenis komt. Zal Ricardo weer een normaal leven kunnen opbouwen met zijn gezin?

27-12-2013 22:52

vr 27 dec 2013

One night stand - vr 27 dec 2013

22:52,Jeanne en Kirk van Cauwelaert leven in een symbiose samen nadat Kirks vader 'Rudolf' 23 jaar eerder pijptabak ging halen en nooit meer terugkeerde. Op een dag verschijnt een flamboyante nieuwe buurman.

20-12-2013 23:15

vr 20 dec 2013

One night stand - vr 20 dec 2013

23:15,Om de benauwdheidsproblemen van Thomas op te lossen sturen zijn ouders hem naar een magnetiseur. Ze hebben niet in de gaten wat er eigenlijk in de praktijk van de magnetiseur gebeurt.

13-12-2013 23:17

vr 13 dec 2013

One night stand - vr 13 dec 2013

23:17,De illegale Ghanese immigrant Agymah woont in de Bijlmer en wordt opgescheept met de twaalfjarige Nina, die in Nederland een nieuwe start wil maken. Maar dan stort een vliegtuig neer op hun flatgebouw.

06-12-2013 21:05

Verzet (vr 6 dec 2013

One night stand - Verzet (vr 6 dec 2013

21:05),Wat als je als schuchtere porseleinverzamelaar opeens een brutale, kettingrokende onderduikster op je dak krijgt? Verzet, een zwarte komedie over klein oorlogsleed.

01-02-2013 23:15

Ballast

One night stand - Ballast

Ceremoniemeester Ellen probeert haar broer de mooiste dag van zijn leven te bezorgen, maar raakt verstrikt in de streken en capriolen van haar familie.

25-01-2013 23:15

Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

One night stand - Aflevering van vrijdag 25 januari 2013

Chauffeur Ben Hunze heeft een busongeluk veroorzaakt in Spanje, waarbij vijf passagiers om het leven zijn gekomen. Sindsdien gaat hij gebukt onder een enorm schuldgevoel.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

One night stand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van One night stand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van One night stand bij One night stand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van One night stand. Heb je een uitzending van One night stand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

One night stand gemist

One night stand is tot stand gebracht om nieuwe makers de mogelijkheid te bieden hun talent (verder) te ontwikkelen.One Night Stand biedt regisseurs en scenarioschrijvers de kans om een film van veertig minuten te maken. De eerstereeks van One Night Stand was te zien in het najaar van 2004.

Uitzending gemist van One night stand? Hier kun je alle uitzendingen van One night stand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-01-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord