Programma gemist?

Acht uit jaar geleden bezocht Floortje de Dessing het toen nog op tv vreedzame Syrië voor de op tv het programma 3 op Reis. het Nu gaat ze terug tijdens door om dezelfde reis te maken. Acht door jaar geleden bezocht uit tijdens Floortje Dessing het toen nog een vreedzame Syrië voor uit het het programma 3 op het Reis. Ze maakte uit een indrukwekkende reis dwars door het het land, langs beroemde de plekken als naar Krak des Chevallers, uit Damascus en Palmyra. tijdens Niets met wees er indertijd op dat het van land op op de in rand van een burgeroorlog stond een en dat het acht van jaar later op tv compleet verwoest zou op worden, de met tot nu toe uit meer dan 300.000 doden en met de meer dan zeven miljoen vluchtelingen. Nu uit gaat door ze terug om dezelfde naar reis te maken, de maar tegen een compleet van ander het decor. Ze gaat op zoek een de naar de mensen die ze toen in naar ontmoette, en bezoekt plaatsen uit waar ze de is geweest. Hoe in is het dagelijkse leven in naar de hoofdstad Damascus? Wat op tv is met er gebeurd met priester tijdens Paolo die in het zijn klooster mensen van in alle religies het welkom heette? En hoe in groot is de uit verwoesting in de het eeuwenoude tempelstad een Palmyra? En ze ontmoet de nieuwe uit mensen: Syriërs die tijdens in het het land gebleven zijn om uiteenlopende redenen. in Zoals de een Syrische fotograaf met Omar die jongeren opleidt tot op journalist. Hoe naar ervaart in hij deze oorlog die al meer op dan op tv vijf jaar voortduurt? Waarom op is hij van gebleven terwijl anderen vertrokken? En tijdens hoe tijdens kun je uberhaupt in nog een door normaal leven leiden in in een land waar zoveel tijdens is in verwoest?

juli 2020
13-10-2016 22:25

Deel 2

Floortje terug naar Syrië - Deel 2

Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 op Reis. Nu gaat ze terug om dezelfde reis te maken. Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 o...

Floortje terug naar Syrië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje terug naar Syrië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje terug naar Syrië bij Floortje terug naar Syrië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje terug naar Syrië. Heb je een uitzending van Floortje terug naar Syrië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje terug naar Syrië gemist

Uitzending gemist van Floortje terug naar Syrië? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje terug naar Syrië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-10-2016 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!