Programma gemist?

Acht jaar met geleden bezocht Floortje het Dessing het in toen nog vreedzame Syrië voor tijdens het programma uit 3 op Reis. Nu het gaat ze een terug om van dezelfde reis met te maken. Acht jaar geleden met bezocht Floortje Dessing op het toen nog vreedzame de Syrië in voor het naar programma 3 op Reis. Ze maakte op tv een indrukwekkende tijdens reis dwars door het van land, langs beroemde uit plekken op als Krak des Chevallers, Damascus de en Palmyra. op tv Niets op tv wees er indertijd op dat de het land op op tv de rand op tv van een door burgeroorlog stond en dat het in acht jaar later in compleet verwoest uit zou worden, met tot van nu toe meer dan op 300.000 doden en in meer van dan zeven miljoen in vluchtelingen. Nu gaat ze op terug om naar dezelfde reis tijdens te maken, maar met tegen een compleet door ander decor. Ze gaat op zoek met naar in de mensen die de ze toen ontmoette, een en bezoekt van plaatsen waar ze is geweest. Hoe op tv is het dagelijkse een leven van in de hoofdstad Damascus? Wat door het is er gebeurd met priester in Paolo die in zijn naar klooster mensen van het een alle religies welkom heette? En hoe in groot in is de verwoesting in de de eeuwenoude tempelstad op tv Palmyra? door En ze ontmoet nieuwe mensen: Syriërs in uit die in het land gebleven van zijn om uiteenlopende op tv redenen. Zoals de Syrische op tv fotograaf Omar die uit jongeren de opleidt tot journalist. van Hoe ervaart hij deze oorlog het die op al meer dan een vijf jaar tijdens voortduurt? Waarom is hij gebleven terwijl een anderen op tv vertrokken? En hoe kun uit je uberhaupt nog een op tv de normaal leven leiden op in een land waar zoveel op tv is een verwoest?

oktober 2020
13-10-2016 22:25

Deel 2

Floortje terug naar Syrië - Deel 2

Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 op Reis. Nu gaat ze terug om dezelfde reis te maken. Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 o...

Floortje terug naar Syrië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje terug naar Syrië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje terug naar Syrië bij Floortje terug naar Syrië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje terug naar Syrië. Heb je een uitzending van Floortje terug naar Syrië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje terug naar Syrië gemist

Uitzending gemist van Floortje terug naar Syrië? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje terug naar Syrië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-10-2016 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!