Programma gemist?

Acht door jaar geleden bezocht Floortje op tv Dessing het toen uit nog vreedzame Syrië voor op het het programma 3 op Reis. Nu uit gaat ze terug in om dezelfde reis in te maken. van Acht jaar in geleden bezocht het Floortje Dessing het toen nog uit vreedzame Syrië in voor het programma 3 op naar Reis. Ze uit maakte een indrukwekkende door reis dwars door in het land, langs beroemde uit plekken van als Krak de des Chevallers, Damascus en het Palmyra. Niets de wees er indertijd op dat een het de land op de rand van naar een burgeroorlog stond met en naar dat het acht jaar door later compleet verwoest zou worden, tijdens de met tot nu toe meer dan op tv 300.000 doden en op meer dan zeven op tv miljoen vluchtelingen. uit Nu op gaat ze terug om dezelfde reis de het te maken, maar tegen naar een compleet op ander decor. Ze door gaat op zoek naar de mensen met die door ze toen ontmoette, en bezoekt naar plaatsen tijdens waar ze is geweest. Hoe een is het dagelijkse een leven in de tijdens naar hoofdstad Damascus? Wat is er op tv gebeurd op met priester Paolo die in door zijn klooster mensen het van alle uit religies welkom op heette? En hoe groot een is de verwoesting uit in de eeuwenoude tempelstad op tv Palmyra? door En ze ontmoet nieuwe mensen: in Syriërs op tv die in het land gebleven zijn uit om in uiteenlopende redenen. Zoals de het Syrische fotograaf Omar van die jongeren opleidt op tot uit journalist. Hoe ervaart hij deze oorlog tijdens die uit al meer dan vijf in jaar met voortduurt? Waarom is hij gebleven met terwijl anderen vertrokken? En op tv een hoe kun je een uberhaupt nog een normaal op tv leven leiden in een tijdens land waar zoveel naar is een verwoest?

januari 2020
13-10-2016 22:25

Deel 2

Floortje terug naar Syrië - Deel 2

Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 op Reis. Nu gaat ze terug om dezelfde reis te maken. Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 o...

Floortje terug naar Syrië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje terug naar Syrië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje terug naar Syrië bij Floortje terug naar Syrië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje terug naar Syrië. Heb je een uitzending van Floortje terug naar Syrië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje terug naar Syrië gemist

Uitzending gemist van Floortje terug naar Syrië? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje terug naar Syrië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-10-2016 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!