Programma gemist?

Acht tijdens jaar geleden bezocht uit Floortje Dessing een het toen nog een vreedzame Syrië voor van het programma 3 op Reis. met Nu gaat ze terug op tv om dezelfde een reis te maken. op Acht jaar geleden bezocht in Floortje door Dessing het tijdens toen nog vreedzame Syrië voor naar het programma 3 op in Reis. Ze op maakte een een indrukwekkende reis dwars door de het land, langs in beroemde plekken als Krak op des Chevallers, Damascus van en Palmyra. Niets het wees uit er indertijd met op dat het land op het de rand van het een uit burgeroorlog stond en op tv dat het acht jaar later in compleet verwoest zou tijdens worden, met tot nu op toe meer dan op 300.000 doden op en meer op tv dan zeven miljoen vluchtelingen. Nu naar gaat van ze terug tijdens om dezelfde reis te maken, door maar tegen uit een compleet door ander decor. Ze gaat op op zoek uit naar de mensen op tv die ze toen in ontmoette, en bezoekt plaatsen waar ze op met is geweest. Hoe is het van dagelijkse leven in de met tijdens hoofdstad Damascus? Wat is er het gebeurd met priester Paolo op tv tijdens die in zijn klooster mensen naar van alle naar religies welkom heette? En hoe een groot de is de op tv verwoesting in de uit eeuwenoude tempelstad Palmyra? En ze ontmoet met nieuwe mensen: Syriërs door die in op het land gebleven zijn op om uiteenlopende redenen. van Zoals door de Syrische fotograaf van Omar die uit jongeren opleidt tot journalist. het Hoe ervaart het hij deze oorlog die al meer de het dan vijf jaar voortduurt? naar Waarom is hij gebleven terwijl door anderen vertrokken? En de het hoe kun je uberhaupt nog door een normaal leven leiden een in door een land waar zoveel op tv is de verwoest?

juni 2021
13-10-2016 22:25

Deel 2

Floortje terug naar Syrië - Deel 2

Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 op Reis. Nu gaat ze terug om dezelfde reis te maken. Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 o...

Floortje terug naar Syrië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje terug naar Syrië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje terug naar Syrië bij Floortje terug naar Syrië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje terug naar Syrië. Heb je een uitzending van Floortje terug naar Syrië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje terug naar Syrië gemist

Uitzending gemist van Floortje terug naar Syrië? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje terug naar Syrië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-10-2016 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!