Programma gemist?

Acht jaar met geleden bezocht Floortje Dessing van tijdens het toen nog tijdens vreedzame Syrië voor het op programma 3 op het Reis. Nu gaat ze terug in om dezelfde de reis te maken. Acht uit jaar geleden op bezocht Floortje Dessing het in toen van nog vreedzame Syrië voor uit het programma 3 op tv op Reis. uit Ze maakte een indrukwekkende een reis dwars door het van land, langs door beroemde plekken als van Krak het des Chevallers, Damascus en in Palmyra. Niets op tv wees er indertijd op van dat het van land op de van rand van een met burgeroorlog stond en dat de het acht de jaar later compleet uit verwoest zou worden, met tot tijdens nu toe het meer dan 300.000 doden tijdens en in meer dan zeven miljoen tijdens vluchtelingen. Nu gaat ze terug naar om dezelfde reis de uit te maken, maar tegen door een compleet ander decor. door Ze gaat op op zoek naar met de mensen uit die ze toen ontmoette, en bezoekt op tv naar plaatsen waar ze is geweest. Hoe op tv van is het dagelijkse leven in in de door hoofdstad Damascus? Wat op is er gebeurd met priester Paolo naar die in in zijn een klooster mensen van alle religies in welkom heette? uit En hoe groot is door de verwoesting op tv in de eeuwenoude een tempelstad Palmyra? En ze uit ontmoet nieuwe uit mensen: Syriërs die in met het land gebleven uit zijn om uiteenlopende een redenen. Zoals de Syrische door fotograaf Omar het die jongeren opleidt tot op tijdens journalist. Hoe ervaart hij deze de oorlog die al meer uit dan vijf met jaar voortduurt? Waarom uit is hij gebleven van terwijl op tv anderen vertrokken? En hoe de kun je uberhaupt nog een uit normaal leven op tv leiden in een met land waar zoveel de is door verwoest?

maart 2021
13-10-2016 22:25

Deel 2

Floortje terug naar Syrië - Deel 2

Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 op Reis. Nu gaat ze terug om dezelfde reis te maken. Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 o...

Floortje terug naar Syrië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje terug naar Syrië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje terug naar Syrië bij Floortje terug naar Syrië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje terug naar Syrië. Heb je een uitzending van Floortje terug naar Syrië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje terug naar Syrië gemist

Uitzending gemist van Floortje terug naar Syrië? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje terug naar Syrië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-10-2016 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!