Programma gemist?

Acht jaar met geleden de bezocht Floortje Dessing het met toen nog vreedzame Syrië voor naar het programma naar 3 op tijdens Reis. Nu op gaat ze terug om dezelfde reis een te maken. uit Acht jaar geleden bezocht naar Floortje Dessing het uit toen nog van vreedzame naar Syrië voor het programma 3 op op Reis. met Ze maakte een indrukwekkende tijdens reis dwars door het tijdens land, tijdens langs beroemde plekken als Krak door des op Chevallers, Damascus tijdens en Palmyra. Niets wees uit er indertijd op dat door het land op een de rand van in een burgeroorlog stond en een dat het door acht jaar later het compleet verwoest zou worden, uit met met tot nu toe meer uit dan in 300.000 doden en meer dan zeven op miljoen vluchtelingen. tijdens Nu tijdens gaat ze terug in om dezelfde reis te maken, maar uit tegen een compleet door ander decor. Ze uit gaat op met zoek naar de de mensen op die ze toen ontmoette, en bezoekt het plaatsen naar waar ze is door geweest. Hoe tijdens is het dagelijkse in leven in de hoofdstad naar Damascus? Wat is naar er gebeurd een met priester Paolo die in zijn de van klooster mensen van van alle religies welkom heette? En hoe op de groot is de verwoesting uit in de op tv eeuwenoude tempelstad Palmyra? En naar ze ontmoet nieuwe mensen: het Syriërs die in het een land in gebleven zijn de om uiteenlopende redenen. Zoals de het Syrische op fotograaf Omar die jongeren opleidt tot de journalist. uit Hoe ervaart hij uit deze oorlog een die al meer op tv dan vijf jaar in voortduurt? Waarom is hij het gebleven terwijl anderen vertrokken? uit En hoe tijdens kun je uberhaupt door nog een het normaal leven leiden tijdens in een land waar zoveel is de in verwoest?

december 2021
13-10-2016 22:25

Deel 2

Floortje terug naar Syrië - Deel 2

Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 op Reis. Nu gaat ze terug om dezelfde reis te maken. Acht jaar geleden bezocht Floortje Dessing het toen nog vreedzame Syrië voor het programma 3 o...

Floortje terug naar Syrië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floortje terug naar Syrië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floortje terug naar Syrië bij Floortje terug naar Syrië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floortje terug naar Syrië. Heb je een uitzending van Floortje terug naar Syrië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floortje terug naar Syrië gemist

Uitzending gemist van Floortje terug naar Syrië? Hier kun je alle uitzendingen van Floortje terug naar Syrië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-10-2016 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!