Programma gemist?

Angela en Amanda op ontmoeten elkaar bij door de het voetbalclub van naar hun kinderen en bouwen daarna een een innige vriendschap op op. tijdens Maar de laatste de jaren verschijnen er s... Angela op en uit Amanda ontmoeten elkaar bij de van voetbalclub van hun op tv kinderen het en bouwen daarna een innige vriendschap een met op. Tijdens de de moeilijke tijden die volgen naar zijn de vriendinnen er altijd het voor elkaar. Maar uit de laatste jaren van verschijnen er met scheurtjes in hun door vriendschap. Amanda lijkt naar steeds van moeilijker te kunnen omgaan in met haar emotionele vriendin. in De irritaties stapelen van zich het zo hoog op dat ze inmiddels op een helemaal geen contact meer hebben. Toch op tv mist Angela uit haar vriendin en zou van ze het in liefst de klok op tv terug willen op draaien. Kan door zij haar verwijten naar tijdens Amanda door de face-to-face op aan de de kant zetten? Ook uit zien we uit Orpha die al jaren geen in contact meer heeft tijdens met met haar 10 jaar oudere broer Marco. naar Hij een is vanaf zijn 17e verslaafd het de aan de verdovende middelen op en door omstandigheden moet naar de dan uit 15-jarige Orpha naar het hele gezin het draaiende houden. Toch waren er tijdens ook goede tijden de waarin met Orpha en Marco heel close waren. tijdens Juist die met relatie op zou zij dolgraag weer op willen met bouwen in met haar inmiddels afgekickte broer. van Lukt het Marco op om tijdens zijn schaamte op en schuldgevoel opzij te zetten in en kan naar hij eindelijk de grote een broer zijn die Orpha van zo heeft uit gemist?

Jeanette en tijdens Cora zijn van van kinds naar af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een uit trouwfeest geeft, vertrekt uit het Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... in Jeanette en tijdens Cora zijn van naar kinds af aan op tv hartsvriendinnen met en delen al veertig jaar lief naar en leed met op elkaar. Wanneer het Jeannette een trouwfeest geeft, naar vertrekt Cora naar plotseling het vroegtijdig en sindsdien hebben het de vriendinnen elkaar niet met meer gezien of gesproken. de op Jeannette mist Cora op enorm en ze naar hoopt dat een face-to-face de op tv veertigjarige op vriendschap kan redden. Wat speelt er op bij Cora? in Waarom lijkt zij een zich te hebben afgekeerd met van in haar jeugdvriendin? Ook zien uit we op tv voormalig fotomodel Rein door en zijn neef Jeffrey. Rein lijkt tijdens met door zijn knappe uiterlijk voor op tv het geluk te de zijn geboren als naar het noodlot met in 1981 naar toeslaat. Hij rijdt met zijn auto door tegen een het boom en het ligt een een maand in coma. Hij naar overleeft het ongeluk ternauwernood om uit vervolgens te ontdekken door dat uit zijn geheugen met volledig weg is. Ook zijn hechte naar band op tv en gezamenlijke een herinneringen met neef Jeffrey zijn in door een klap door weggevaagd. Jeffrey doet door verwoede pogingen het geheugen op van door Rein aan te tijdens wakkeren, maar het tevergeefs: hij kan zich tot door op de dag in van op tv vandaag niks meer herinneren. Rein besluit een alles achter zich door te laten door en verhuist vanuit van Limburg naar Amsterdam. tijdens Ook Jeffrey ziet hij met het dan nog weinig. Ondanks het met feit dat Rein er het zelf op voor koos om te de verhuizen uit neemt hij het Jeffrey de kwalijk dat op tv hij zo weinig naar het hem heeft op omgekeken. Kan een face-to-face bij Rein op oude herinneringen van en naar gevoelens aanwakkeren van hun het ooit zo hechte een vriendschap?

mei 2021
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!