Programma gemist?

Angela van en Amanda ontmoeten elkaar bij uit de voetbalclub van door hun met kinderen en bouwen daarna het een innige van vriendschap op. naar Maar de laatste met jaren verschijnen er op tv s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar het bij naar de voetbalclub van hun de kinderen en de bouwen daarna een innige vriendschap door van op. Tijdens de moeilijke tijden die een volgen zijn de naar vriendinnen er het altijd de voor elkaar. Maar de het laatste jaren verschijnen er door scheurtjes in hun vriendschap. met Amanda lijkt de steeds moeilijker te door kunnen omgaan met haar van een emotionele vriendin. De irritaties stapelen zich van zo hoog uit op dat naar ze inmiddels helemaal geen een contact meer uit hebben. Toch mist Angela door haar een vriendin en zou ze het liefst door in de klok terug willen draaien. op tv Kan zij haar verwijten de van naar Amanda door door de face-to-face aan tijdens de kant zetten? Ook zien in we Orpha die een al tijdens jaren geen contact meer op heeft met haar 10 jaar op tv oudere broer het Marco. van Hij is vanaf zijn 17e verslaafd op aan van de verdovende middelen en door van omstandigheden moet door de dan 15-jarige tijdens Orpha een het hele gezin uit draaiende houden. Toch waren er ook van goede tijden waarin de Orpha tijdens en Marco heel close met waren. Juist door die relatie zou zij dolgraag tijdens weer naar op willen bouwen met haar door inmiddels afgekickte broer. in Lukt tijdens het Marco om zijn uit schaamte uit en schuldgevoel opzij op tv te zetten en kan hij naar eindelijk de grote uit broer zijn die Orpha uit zo met heeft gemist?

Jeanette een en Cora zijn van tijdens kinds het af aan hartsvriendinnen. op tv Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt uit Cora plotseling uit vroegtijdig een en sindsdien hebbe... in Jeanette en Cora zijn het van kinds af aan hartsvriendinnen op tv en op tv delen al veertig jaar in lief en leed met van elkaar. met Wanneer Jeannette een naar trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling met vroegtijdig het en sindsdien hebben met de vriendinnen elkaar de niet meer gezien een of gesproken. Jeannette op mist Cora enorm van en ze hoopt dat de een face-to-face de veertigjarige op tv vriendschap kan door redden. Wat speelt er door op tv bij Cora? Waarom lijkt zij een zich te hebben door afgekeerd van haar uit jeugdvriendin? Ook zien we een tijdens voormalig fotomodel Rein en zijn neef naar Jeffrey. met Rein lijkt met van zijn knappe een uiterlijk voor het geluk te zijn door geboren als uit het noodlot naar in 1981 toeslaat. op Hij rijdt met zijn auto met tegen een boom op en ligt van een maand tijdens in coma. Hij overleeft de het tijdens ongeluk ternauwernood om de vervolgens te ontdekken dat met zijn geheugen volledig weg het is. Ook met zijn hechte band in en gezamenlijke herinneringen met neef een van Jeffrey zijn in een klap weggevaagd. uit op tv Jeffrey doet verwoede pogingen een het geheugen van van Rein aan te wakkeren, het maar tevergeefs: op hij kan op tv zich tot op de door dag van in vandaag niks meer herinneren. Rein besluit de alles uit achter zich te laten en door verhuist naar vanuit Limburg naar Amsterdam. uit Ook op tv Jeffrey ziet hij de dan nog weinig. tijdens Ondanks het feit dat Rein op tv er zelf voor op koos om te op verhuizen neemt tijdens hij het Jeffrey kwalijk op dat hij zo weinig door naar hem op tv heeft op omgekeken. Kan een face-to-face in bij Rein uit oude herinneringen en gevoelens aanwakkeren op tv van op tv hun ooit zo hechte op tv vriendschap?

januari 2020
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!