Programma gemist?

Angela en Amanda naar ontmoeten elkaar van bij van de voetbalclub van hun kinderen en de bouwen daarna op tv een op innige vriendschap op. Maar van de laatste jaren door verschijnen er s... Angela de en Amanda ontmoeten naar elkaar bij de voetbalclub tijdens van hun kinderen naar uit en bouwen daarna een op tv innige vriendschap op. Tijdens de een op tv moeilijke tijden die volgen zijn door de vriendinnen er altijd op tv voor elkaar. door Maar de laatste jaren naar op tv verschijnen er scheurtjes in in hun vriendschap. Amanda naar lijkt steeds moeilijker het te kunnen op tv omgaan met haar emotionele in vriendin. De irritaties stapelen zich naar zo hoog op in op dat ze inmiddels helemaal van geen contact meer hebben. Toch uit mist Angela haar op vriendin en zou naar tijdens ze het liefst de klok terug in willen draaien. het Kan zij haar verwijten de van naar Amanda door de face-to-face in aan de kant zetten? de Ook zien met we naar Orpha die al jaren op tv geen contact meer heeft met op haar 10 jaar naar oudere broer een Marco. Hij is met vanaf uit zijn 17e verslaafd in aan de verdovende in middelen en door in omstandigheden moet de dan tijdens 15-jarige Orpha het hele gezin op tv draaiende naar houden. Toch van waren er ook goede tijden van waarin Orpha naar en Marco heel close waren. naar Juist van die relatie zou in zij dolgraag weer op met willen bouwen met door haar inmiddels afgekickte broer. met van Lukt het Marco door om zijn schaamte en uit schuldgevoel opzij op tv te zetten en in kan hij eindelijk de tijdens grote broer zijn op tv die Orpha zo heeft een gemist?

Jeanette en uit Cora een zijn van kinds af aan in hartsvriendinnen. op tv Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, de vertrekt Cora plotseling een vroegtijdig op en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora uit zijn van van kinds af aan hartsvriendinnen de en van delen al op tv veertig jaar lief en leed met de door elkaar. Wanneer Jeannette een een trouwfeest geeft, vertrekt Cora naar plotseling vroegtijdig met en sindsdien een hebben de vriendinnen elkaar niet meer met gezien door of gesproken. Jeannette mist Cora van enorm en naar ze hoopt dat een een face-to-face van de veertigjarige vriendschap kan redden. op tv uit Wat speelt er bij Cora? tijdens Waarom lijkt zij zich de te tijdens hebben afgekeerd op tv van haar jeugdvriendin? Ook zien door we voormalig fotomodel met Rein en zijn neef de Jeffrey. Rein lijkt op tv naar met zijn knappe uiterlijk een voor het geluk te zijn de geboren als met het noodlot in uit 1981 toeslaat. in Hij rijdt met door zijn auto tegen een een boom en ligt de een maand in coma. de Hij overleeft het het ongeluk ternauwernood het om vervolgens naar te ontdekken dat zijn geheugen uit een volledig weg is. Ook met zijn hechte met band en gezamenlijke een herinneringen met neef Jeffrey naar zijn in een klap door weggevaagd. Jeffrey in doet verwoede pogingen van het geheugen van Rein aan op uit te wakkeren, maar tevergeefs: hij op kan een zich tot op de op dag van vandaag niks een meer herinneren. Rein besluit op tv de alles achter zich in te laten en verhuist vanuit in Limburg naar Amsterdam. een Ook op Jeffrey ziet hij door dan nog weinig. Ondanks het feit op dat Rein naar er zelf voor uit koos om de te verhuizen neemt met hij het in Jeffrey kwalijk dat hij het zo weinig naar hem heeft op omgekeken. Kan een op het face-to-face bij Rein met oude herinneringen en met gevoelens aanwakkeren van op hun ooit zo van hechte vriendschap?

juli 2021
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!