Programma gemist?

Angela het en Amanda ontmoeten van elkaar bij de voetbalclub van op hun van kinderen en bouwen door daarna een de innige vriendschap op. Maar de in laatste jaren verschijnen er van van s... Angela en naar Amanda ontmoeten elkaar bij het de voetbalclub van van hun kinderen en naar bouwen daarna een innige met vriendschap op. door Tijdens de met moeilijke tijden die volgen een zijn de vriendinnen er altijd op voor naar elkaar. Maar de laatste jaren het verschijnen op er scheurtjes in hun vriendschap. de Amanda lijkt steeds op tv moeilijker te kunnen met omgaan met het haar emotionele vriendin. de De de irritaties stapelen zich zo op hoog op dat ze door inmiddels van helemaal geen contact meer hebben. een Toch mist Angela het haar vriendin en van zou ze van het liefst de klok terug op tv willen draaien. een Kan zij haar verwijten in naar naar Amanda door de het face-to-face aan de kant zetten? de op tv Ook zien we van Orpha die al een jaren geen contact meer van heeft met uit haar 10 jaar oudere broer op Marco. Hij is de vanaf zijn 17e met verslaafd aan het de verdovende middelen en met door omstandigheden moet de op dan 15-jarige het Orpha het de hele gezin draaiende houden. tijdens Toch waren er naar ook goede tijden in waarin naar Orpha en Marco heel close waren. in tijdens Juist die relatie zou zij dolgraag in weer naar op willen bouwen in met haar tijdens inmiddels afgekickte broer. op tv Lukt het Marco met om zijn schaamte en schuldgevoel uit opzij te zetten uit en de kan hij eindelijk de grote broer naar zijn die Orpha uit naar zo heeft gemist?

Jeanette en Cora uit zijn de van kinds af aan hartsvriendinnen. tijdens Wanneer Jeannette het een trouwfeest geeft, van vertrekt het Cora plotseling vroegtijdig het en sindsdien hebbe... Jeanette de en Cora zijn van de kinds af aan hartsvriendinnen door en delen in al veertig op jaar lief en leed een met elkaar. Wanneer op Jeannette de een trouwfeest geeft, vertrekt Cora op tv plotseling vroegtijdig en naar sindsdien naar hebben de vriendinnen elkaar een niet meer gezien op of gesproken. Jeannette mist naar Cora in enorm en ze hoopt dat door een face-to-face de veertigjarige op vriendschap kan redden. met Wat speelt er naar bij Cora? naar Waarom lijkt zij van zich van te hebben afgekeerd van haar uit jeugdvriendin? Ook zien tijdens we voormalig fotomodel een Rein en zijn neef op tv Jeffrey. Rein uit lijkt met zijn op tv knappe uiterlijk door voor het geluk te door zijn geboren als tijdens het noodlot in 1981 een toeslaat. het Hij rijdt met zijn auto naar tegen een boom tijdens en ligt een het maand in coma. naar Hij overleeft het in ongeluk ternauwernood om uit vervolgens te tijdens ontdekken dat zijn geheugen het een volledig weg is. Ook zijn op tv hechte band en gezamenlijke op herinneringen met tijdens neef Jeffrey het zijn in een het klap weggevaagd. Jeffrey doet verwoede tijdens pogingen het uit geheugen van Rein aan naar te wakkeren, maar tijdens tevergeefs: hij kan naar zich van tot op naar de dag van vandaag niks op tv meer herinneren. Rein besluit met alles achter zich tijdens te laten en tijdens verhuist vanuit Limburg naar naar naar Amsterdam. Ook Jeffrey ziet een hij dan de nog weinig. Ondanks tijdens het feit op tv dat Rein er zelf voor koos tijdens om te het verhuizen neemt het hij het Jeffrey kwalijk met dat hij zo weinig van naar hem heeft door omgekeken. Kan door een face-to-face een bij Rein oude herinneringen uit en gevoelens aanwakkeren van door tijdens hun ooit zo hechte naar vriendschap?

januari 2021
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!