Programma gemist?

Angela het en Amanda naar ontmoeten elkaar bij met de voetbalclub van op tv hun kinderen en bouwen het daarna een innige vriendschap op op. Maar de laatste met jaren de verschijnen er s... Angela met en in Amanda ontmoeten elkaar tijdens bij de voetbalclub de van hun kinderen op tv en bouwen daarna een innige van vriendschap op. in Tijdens de moeilijke tijdens tijden die op volgen zijn de tijdens vriendinnen er altijd voor elkaar. op tv Maar de laatste jaren het verschijnen in er scheurtjes in hun naar vriendschap. de Amanda lijkt steeds moeilijker van te kunnen omgaan met op haar naar emotionele vriendin. De op tv irritaties stapelen zich op zo hoog op dat ze inmiddels in uit helemaal geen contact meer tijdens hebben. Toch op tv mist Angela haar van vriendin en zou ze het liefst een de uit klok terug willen draaien. een Kan zij haar verwijten tijdens de naar Amanda door een de face-to-face aan de tijdens kant zetten? in Ook zien we Orpha die van al jaren geen met contact met meer heeft met haar 10 jaar op tv van oudere broer Marco. Hij tijdens is vanaf zijn 17e de verslaafd aan de naar verdovende tijdens middelen en door omstandigheden op tv moet de dan van 15-jarige Orpha naar het hele gezin draaiende houden. Toch de waren er een ook op tv goede tijden waarin Orpha en het Marco heel op tv close waren. Juist die relatie de zou het zij dolgraag weer op willen op bouwen door met haar inmiddels een afgekickte broer. Lukt de het Marco om zijn schaamte de en schuldgevoel opzij door te op zetten en kan hij eindelijk het op de grote broer zijn die in Orpha zo heeft naar gemist?

Jeanette tijdens en Cora zijn van naar kinds af het aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette door een trouwfeest geeft, vertrekt naar het Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien met hebbe... tijdens Jeanette en Cora van zijn van kinds naar af aan hartsvriendinnen en delen al met veertig jaar lief een en uit leed met op elkaar. Wanneer Jeannette op tv een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling op tv de vroegtijdig en sindsdien hebben de door vriendinnen elkaar met niet meer gezien of gesproken. door op Jeannette mist Cora enorm en in ze met hoopt dat een face-to-face de het veertigjarige vriendschap kan een redden. Wat met speelt er van bij Cora? Waarom lijkt in zij zich een te hebben afgekeerd van haar jeugdvriendin? het Ook in zien we voormalig fotomodel Rein van en de zijn neef Jeffrey. Rein lijkt naar met op tv zijn knappe uiterlijk voor door het geluk te zijn tijdens de geboren als het noodlot in naar 1981 toeslaat. Hij een rijdt door met zijn auto tegen een boom het en ligt tijdens een maand tijdens in coma. Hij naar overleeft het het ongeluk ternauwernood om vervolgens naar te ontdekken dat zijn geheugen uit volledig weg naar is. Ook met zijn hechte naar band en gezamenlijke herinneringen met neef uit Jeffrey tijdens zijn in een klap weggevaagd. het Jeffrey doet door verwoede pogingen uit het geheugen van Rein aan een te wakkeren, maar naar tevergeefs: hij op tv kan zich tot op in de dag tijdens van vandaag niks door meer herinneren. met Rein besluit alles achter met zich te laten het en verhuist in vanuit Limburg naar Amsterdam. uit Ook Jeffrey tijdens ziet hij dan nog weinig. op tv Ondanks het feit in dat Rein er tijdens de zelf voor koos de om te verhuizen neemt hij het door de Jeffrey kwalijk dat hij zo het weinig uit naar hem heeft omgekeken. Kan de een face-to-face bij naar Rein oude herinneringen een en gevoelens aanwakkeren in van hun ooit door zo hechte met vriendschap?

september 2020
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!