Programma gemist?

Angela uit en Amanda naar ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van tijdens hun naar kinderen en bouwen daarna op tv een van innige vriendschap op. Maar de van laatste jaren verschijnen er op tv s... Angela op en Amanda ontmoeten elkaar door bij de voetbalclub naar van een hun kinderen en bouwen daarna naar een innige vriendschap van naar op. Tijdens de van moeilijke tijden die volgen zijn op tv de naar vriendinnen er altijd voor elkaar. naar Maar de met laatste jaren van verschijnen er scheurtjes in de hun vriendschap. Amanda lijkt steeds in moeilijker te kunnen tijdens omgaan met haar op emotionele van vriendin. De een irritaties stapelen zich zo hoog door op op dat ze inmiddels helemaal het geen contact meer hebben. een Toch op tv mist Angela haar vriendin en naar zou van ze het liefst de klok in terug willen draaien. op tv Kan zij door haar verwijten naar Amanda de door de face-to-face tijdens aan de kant zetten? door Ook zien op we Orpha in die al jaren geen naar contact meer heeft een met haar 10 met jaar oudere in broer Marco. Hij is vanaf met zijn 17e de verslaafd in aan de verdovende middelen op tv en door omstandigheden moet de op tv dan door 15-jarige Orpha de het hele gezin draaiende houden. naar Toch waren er ook met op goede tijden waarin het Orpha en Marco heel close in waren. Juist die relatie een zou zij de dolgraag weer op op tv willen bouwen met haar op inmiddels afgekickte in broer. Lukt het Marco in om naar zijn schaamte en de schuldgevoel opzij te zetten en naar kan uit hij eindelijk de in grote broer zijn tijdens die Orpha zo heeft tijdens gemist?

Jeanette en de Cora zijn van met kinds af aan door hartsvriendinnen. Wanneer in Jeannette een trouwfeest geeft, met vertrekt Cora van plotseling vroegtijdig en de sindsdien hebbe... Jeanette en de Cora op zijn van kinds het af aan hartsvriendinnen en tijdens delen al veertig de jaar lief op tv en leed met elkaar. Wanneer Jeannette in een trouwfeest geeft, de vertrekt Cora plotseling door tijdens vroegtijdig en sindsdien hebben op tv de vriendinnen elkaar niet op tv meer gezien of de gesproken. Jeannette mist Cora uit enorm en ze de tijdens hoopt dat een face-to-face de veertigjarige een vriendschap kan redden. in in Wat speelt er tijdens bij Cora? Waarom lijkt zij zich uit de te hebben afgekeerd de van haar jeugdvriendin? in Ook zien we naar voormalig fotomodel Rein en zijn met neef Jeffrey. uit Rein lijkt met zijn van knappe uiterlijk voor het in geluk te op zijn geboren als het het noodlot in in 1981 toeslaat. Hij rijdt op met zijn op auto tegen een boom met en het ligt een maand in in coma. Hij overleeft het van in ongeluk ternauwernood om op tv vervolgens te ontdekken dat door zijn geheugen volledig door weg is. Ook zijn met hechte band het en gezamenlijke herinneringen met neef op tv Jeffrey zijn in de een het klap weggevaagd. Jeffrey doet verwoede de pogingen de het geheugen van Rein aan een uit te wakkeren, maar tevergeefs: de hij kan een zich tot op van de dag van vandaag niks meer in met herinneren. Rein besluit alles achter zich uit te laten van en verhuist vanuit Limburg door naar Amsterdam. tijdens Ook Jeffrey het ziet hij dan op nog weinig. Ondanks het feit het dat Rein uit er zelf voor koos op tv om op te verhuizen neemt hij het in Jeffrey op tv kwalijk dat hij op tv zo weinig naar tijdens hem heeft omgekeken. Kan een in face-to-face bij Rein op tv oude van herinneringen en gevoelens aanwakkeren een van hun ooit de zo hechte het vriendschap?

juni 2020
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!