Programma gemist?

Angela naar en Amanda uit ontmoeten elkaar bij naar de voetbalclub van het hun kinderen en bouwen daarna een op innige met vriendschap op. tijdens Maar de laatste naar jaren verschijnen er s... op Angela en Amanda tijdens ontmoeten elkaar uit bij de voetbalclub van hun met kinderen en op tv bouwen daarna een innige de vriendschap op. Tijdens naar de het moeilijke tijden die volgen zijn met de door vriendinnen er altijd voor elkaar. Maar op tv de de laatste jaren verschijnen van er scheurtjes in door hun vriendschap. door Amanda lijkt steeds moeilijker te kunnen door omgaan een met haar emotionele vriendin. in De op irritaties stapelen zich zo hoog op op dat een ze inmiddels helemaal op geen contact van meer hebben. Toch mist Angela haar met vriendin en zou naar van ze het liefst de door klok terug uit willen draaien. Kan zij haar op tv verwijten naar Amanda door een de face-to-face op aan in de kant zetten? Ook in zien we Orpha die op al jaren geen van contact meer heeft met met haar 10 tijdens jaar oudere naar broer Marco. Hij is vanaf in zijn 17e de verslaafd aan naar de verdovende middelen de en door omstandigheden moet de uit dan een 15-jarige Orpha het de hele gezin naar draaiende houden. Toch van waren er ook goede tijden waarin het Orpha in en Marco heel close waren. op tv Juist van die relatie zou door zij dolgraag weer op willen uit met bouwen met haar het inmiddels afgekickte broer. Lukt het Marco de om zijn met schaamte en schuldgevoel opzij uit te zetten de en op tv kan hij eindelijk naar de grote broer zijn die uit Orpha zo heeft uit gemist?

Jeanette en door Cora zijn van een kinds af op aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette met een in trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling tijdens vroegtijdig en sindsdien in hebbe... Jeanette en Cora van zijn van kinds van af op tv aan hartsvriendinnen en delen op tv al veertig op tv jaar lief en de leed met van elkaar. Wanneer Jeannette van een trouwfeest geeft, het vertrekt Cora plotseling op vroegtijdig en sindsdien hebben de op tv vriendinnen elkaar niet tijdens meer een gezien of gesproken. Jeannette mist het Cora enorm en het ze hoopt dat naar een van face-to-face de veertigjarige vriendschap kan naar redden. Wat speelt de er bij Cora? naar Waarom de lijkt zij zich te op tv hebben afgekeerd van haar jeugdvriendin? in een Ook zien we in voormalig fotomodel Rein en zijn neef tijdens Jeffrey. tijdens Rein lijkt met zijn van knappe uiterlijk voor in het geluk op tv te zijn geboren van als het noodlot in 1981 van toeslaat. een Hij rijdt door met zijn auto tegen een het boom en ligt een de maand in coma. uit Hij overleeft het tijdens in ongeluk ternauwernood om vervolgens in te ontdekken dat op tv zijn geheugen in volledig weg is. Ook zijn hechte naar band en gezamenlijke tijdens herinneringen met de neef Jeffrey zijn uit in een uit klap weggevaagd. Jeffrey een doet verwoede pogingen het met geheugen in van Rein aan uit te wakkeren, maar tevergeefs: hij kan het zich tot op op de dag van van vandaag in niks meer herinneren. Rein besluit van alles een achter zich van te laten en door verhuist vanuit Limburg naar Amsterdam. Ook het Jeffrey ziet hij van dan nog weinig. het van Ondanks het feit dat Rein een er zelf het voor koos om te verhuizen door neemt op hij het een Jeffrey kwalijk dat hij zo weinig naar naar hem naar heeft omgekeken. uit Kan een face-to-face een bij Rein de oude herinneringen en gevoelens van aanwakkeren van hun ooit zo de hechte naar vriendschap?

juni 2021
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!