Programma gemist?

Angela door en Amanda ontmoeten in elkaar bij de voetbalclub in van hun kinderen uit en bouwen daarna door een innige vriendschap op. uit Maar de laatste in jaren tijdens verschijnen er s... Angela van en Amanda ontmoeten op elkaar bij de tijdens voetbalclub van hun kinderen op tv en bouwen daarna het de een innige vriendschap op. tijdens Tijdens de moeilijke met tijden die naar volgen zijn de vriendinnen er altijd van voor elkaar. Maar door de de laatste jaren van verschijnen er scheurtjes in hun een vriendschap. door Amanda lijkt steeds op moeilijker te kunnen omgaan een met haar emotionele vriendin. De een irritaties stapelen de zich zo de hoog op dat ze op tv inmiddels met helemaal geen contact meer hebben. in Toch mist Angela haar op vriendin op en zou ze met het liefst de klok van terug de willen draaien. Kan zij haar tijdens verwijten naar Amanda door naar de face-to-face aan met de de kant zetten? Ook het zien we Orpha die tijdens al tijdens jaren geen contact meer heeft tijdens met haar 10 uit jaar oudere broer Marco. het tijdens Hij is vanaf zijn op 17e verslaafd aan de van verdovende middelen en een door omstandigheden een moet de dan 15-jarige Orpha op het hele gezin een draaiende houden. uit Toch het waren er ook goede tijden waarin door Orpha en uit Marco heel close op tv waren. Juist die relatie met een zou zij dolgraag van weer op willen bouwen met tijdens haar inmiddels van afgekickte broer. Lukt het op tv Marco om zijn schaamte met en met schuldgevoel opzij te uit zetten en kan de hij eindelijk de grote broer op in zijn die Orpha zo heeft door gemist?

Jeanette en Cora op tv zijn van op kinds af aan hartsvriendinnen. op door Wanneer Jeannette een het trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig de en sindsdien uit hebbe... Jeanette en de Cora zijn van kinds op tv af aan hartsvriendinnen op en in delen al veertig van jaar lief en leed uit met elkaar. tijdens Wanneer Jeannette tijdens een trouwfeest geeft, uit vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien het hebben op de vriendinnen elkaar niet meer naar gezien met of gesproken. van Jeannette mist Cora enorm van en ze hoopt dat een op op tv face-to-face de veertigjarige op tv vriendschap kan redden. Wat met speelt er tijdens bij Cora? Waarom lijkt in zij zich te een hebben afgekeerd van haar jeugdvriendin? de het Ook zien we tijdens voormalig fotomodel Rein en van zijn neef een Jeffrey. Rein lijkt met zijn tijdens knappe uiterlijk in voor het geluk te zijn van geboren als tijdens het op noodlot in 1981 toeslaat. Hij rijdt op met op zijn auto tegen uit een boom en het ligt een maand in in coma. op tv Hij overleeft het ongeluk uit ternauwernood om vervolgens te met ontdekken uit dat zijn geheugen volledig op weg is. Ook van zijn hechte band met en gezamenlijke herinneringen door met neef Jeffrey van zijn in de een klap weggevaagd. Jeffrey van doet verwoede op pogingen het geheugen van Rein aan de te uit wakkeren, maar tevergeefs: hij op kan zich tot op het de tijdens dag van vandaag niks naar meer herinneren. de Rein besluit op tv alles achter zich in te laten en verhuist vanuit het Limburg naar door Amsterdam. Ook op tv Jeffrey ziet hij dan nog een weinig. Ondanks op tv het feit dat het Rein er van zelf voor koos om te op tv verhuizen neemt hij uit het Jeffrey kwalijk dat in hij een zo weinig naar hem een heeft omgekeken. Kan tijdens een face-to-face bij de Rein oude herinneringen een en gevoelens naar aanwakkeren van hun op ooit zo hechte op tv vriendschap?

oktober 2020
26-10-2016 22:05

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daarna een innige vriendschap op. Maar de laatste jaren verschijnen er s... Angela en Amanda ontmoeten elkaar bij de voetbalclub van hun kinderen en bouwen daar...

19-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen. Wanneer Jeannette een trouwfeest geeft, vertrekt Cora plotseling vroegtijdig en sindsdien hebbe... Jeanette en Cora zijn van kinds af aan hartsvriendinnen en delen al veertig jaar lie...

12-10-2016 22:10

Face to Face

Face to Face - Face to Face

Face to Face gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Face to Face de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Face to Face bij Face to Face liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Face to Face. Heb je een uitzending van Face to Face gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Face to Face gemist

Uitzending gemist van Face to Face? Hier kun je alle uitzendingen van Face to Face kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!