Programma gemist?

Verslag tijdens van de afstanden die het vandaag in op het programma staan tijdens de met door World Cup in van Nagano.

Verslag met van de afstanden die vandaag van op het tijdens programma staan uit tijdens de door World Cup in naar Nagano.

Verslag van van de afstanden die van vandaag op het de programma staan tijdens de uit World het Cup in Harbin. . een Verslag van de in afstanden die vandaag het op het programma staan op tv tijdens uit de World Cup in op Harbin.

De Heilongjiang op tv Indoor Rink op in het Chinese Harbin in is dit door weekend het decor voor naar de eerste een World Cup-ontmoeting van het met nieuwe schaatsseizoen. Voor de op het Nederlandse toppers is naar het de eerste krachtmeting met de op op tv buitenlandse concurrenten. Alle wedstrijden zijn uit bij de NOS de live te op volgen via nos.nl. Daarnaast van is er op met NPO 1 elke van dag een extra op tv-uitzending met de hoogtepunten de van van de wedstrijden van in die dag. Vandaag staan de uit eerste tijdens 500 meter in voor vrouwen, 3000 meter de voor vrouwen en de uit 5000 meter voor tijdens mannen op het naar programma. Op televisie een is de een presentatie is in handen met van Dione de Graaff, de het commentaar in komt van in Herbert Dijkstra. in Voor online tekenen Sebastiaan in Timmerman en Ivo van Haaren het voor het tijdens commentaar.

Verslag met van de afstanden die op vandaag op het programma in staan tijdens een de naar KNSB Cup in het Groningen. Verslag van door de afstanden die van vandaag op het door programma staan tijdens de KNSB van Cup in Groningen. Het het uit commentaar bij de beelden komt afwisselend naar van de vaste tijdens de 'schaatsstemmen' Erik van door Dijk, Herbert Dijkstra en met Martin Hersman.

Verslag van een de afstanden die vandaag van uit op het programma staan tijdens de op KNSB Cup in door tijdens Groningen. Verslag van door de afstanden die in vandaag op het programma op tv staan tijdens de KNSB tijdens Cup in Groningen. met Het commentaar bij de door beelden naar komt afwisselend van op de vaste met 'schaatsstemmen' Erik van Dijk, Herbert Dijkstra tijdens en Martin naar Hersman.

Verslag van van de wegwedstrijd het voor vrouwen tijdens de WK tijdens het Wielrennen in Qatar.

oktober 2021
19-11-2016 16:30

Schaatsen Wereldbeker Nagano

NOS Sport - Schaatsen Wereldbeker Nagano

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Nagano.

18-11-2016 16:00

Schaatsen Wereldbeker Nagano

NOS Sport - Schaatsen Wereldbeker Nagano

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Nagano.

12-11-2016 16:30

Schaatsen Wereldbeker Harbin

NOS Sport - Schaatsen Wereldbeker Harbin

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Harbin. . Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Harbin.

11-11-2016 16:00

Schaatsen Wereldbeker Harbin

NOS Sport - Schaatsen Wereldbeker Harbin

De Heilongjiang Indoor Rink in het Chinese Harbin is dit weekend het decor voor de eerste World Cup-ontmoeting van het nieuwe schaatsseizoen. Voor de Nederlandse toppers is het de eerste krachtmeting met de buitenlandse concurrenten. Alle w...

29-10-2016 17:11

Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport - Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

28-10-2016 17:25

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

15-10-2016 12:30

WK Wielrennen

NOS Sport - WK Wielrennen

Verslag van de wegwedstrijd voor vrouwen tijdens de WK Wielrennen in Qatar.

Je bekijkt momenteel pagina 29 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOS Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport bij NOS Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport. Heb je een uitzending van NOS Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!