Programma gemist?

Na de opening een in tijdens De Nationale Opera waaiert het uit naar festival uit over meer dan vijftien in verschillende van locaties in de binnenstad van het in Amsterdam.

Cabaretier Jan Jaap tijdens van der Wal uit opent het Brainwash uit Festival door in De door Nationale Opera. Presentator Marcia het Luyten zal vervolgens aan uit de hand van door pittige stellingen door in gesprek tijdens gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan in Jaap van der uit Wal op opent het Brainwash tijdens Festival in De Nationale Opera. op Presentator Marcia door Luyten zal vervolgens een aan de de hand van pittige stellingen in gesprek op tv gaan uit met de Amerikaanse de filosofe Susan van Neiman, de Tsjechische econoom Tomás Sedlácek met en de Duitse een filosoof Markus Gabriel. in Op zoek de naar nieuwe perspectieven op op onderwerpen als in digitalisering, migratie en verantwoordelijkheid een voor toekomstige de generaties.

mei 2020
15-10-2016 23:10

Brainwash Het beste van 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Het beste van 2016

Na de opening in De Nationale Opera waaiert het festival uit over meer dan vijftien verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam.

15-10-2016 16:00

Brainwash Festival opening 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Festival opening 2016

Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainwash Festival in De Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal vervolgens aan de hand van pittige stellingen in gesprek gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainw...

Brainwash TV 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash TV 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash TV 2016 bij Brainwash TV 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash TV 2016. Heb je een uitzending van Brainwash TV 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash TV 2016 gemist

Uitzending gemist van Brainwash TV 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash TV 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!