Programma gemist?

Na de opening het in De Nationale met naar Opera waaiert het festival uit een over meer op dan vijftien verschillende locaties in met door de binnenstad van in Amsterdam.

Cabaretier Jan Jaap tijdens van het der Wal opent van het Brainwash op tv Festival in De Nationale Opera. door Presentator Marcia Luyten een zal vervolgens aan de een in hand van pittige stellingen in gesprek naar gaan met aanwezigen. een met Cabaretier Jan Jaap tijdens van der Wal opent het het Brainwash in Festival in De Nationale het Opera. Presentator Marcia Luyten met zal vervolgens aan met de hand door van pittige stellingen in op gesprek gaan met de op op Amerikaanse filosofe Susan Neiman, de in Tsjechische econoom Tomás een Sedlácek en de Duitse door filosoof Markus Gabriel. van Op zoek op naar nieuwe tijdens perspectieven op van onderwerpen als digitalisering, naar migratie en verantwoordelijkheid voor toekomstige naar generaties.

mei 2021
15-10-2016 23:10

Brainwash Het beste van 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Het beste van 2016

Na de opening in De Nationale Opera waaiert het festival uit over meer dan vijftien verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam.

15-10-2016 16:00

Brainwash Festival opening 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Festival opening 2016

Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainwash Festival in De Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal vervolgens aan de hand van pittige stellingen in gesprek gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainw...

Brainwash TV 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash TV 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash TV 2016 bij Brainwash TV 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash TV 2016. Heb je een uitzending van Brainwash TV 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash TV 2016 gemist

Uitzending gemist van Brainwash TV 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash TV 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!