Programma gemist?

Na de opening een door in De Nationale Opera waaiert het met naar festival uit over meer dan vijftien op verschillende locaties uit in in de binnenstad van een Amsterdam.

Cabaretier de Jan Jaap van der Wal op opent de het Brainwash Festival naar in De Nationale Opera. Presentator het het Marcia Luyten zal vervolgens aan de tijdens hand van op pittige stellingen in gesprek het gaan met aanwezigen. het Cabaretier uit Jan Jaap van de der Wal opent door het Brainwash Festival in De op tv Nationale door Opera. Presentator Marcia Luyten zal met vervolgens aan naar de hand uit van pittige stellingen door in gesprek gaan naar met de Amerikaanse filosofe Susan met met Neiman, de Tsjechische de econoom Tomás Sedlácek en de Duitse door filosoof Markus Gabriel. een in Op zoek naar nieuwe perspectieven op van onderwerpen met als digitalisering, migratie en tijdens verantwoordelijkheid voor toekomstige door generaties.

september 2020
15-10-2016 23:10

Brainwash Het beste van 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Het beste van 2016

Na de opening in De Nationale Opera waaiert het festival uit over meer dan vijftien verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam.

15-10-2016 16:00

Brainwash Festival opening 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Festival opening 2016

Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainwash Festival in De Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal vervolgens aan de hand van pittige stellingen in gesprek gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainw...

Brainwash TV 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash TV 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash TV 2016 bij Brainwash TV 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash TV 2016. Heb je een uitzending van Brainwash TV 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash TV 2016 gemist

Uitzending gemist van Brainwash TV 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash TV 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!