Programma gemist?

Na een de opening in uit De Nationale Opera waaiert het in festival tijdens uit over meer dan vijftien een op verschillende locaties in de naar binnenstad van op tv Amsterdam.

Cabaretier Jan door Jaap tijdens van der Wal opent het door Brainwash Festival op tv in De Nationale Opera. Presentator de Marcia het Luyten zal vervolgens aan in de hand in van pittige stellingen op tv in gesprek in gaan met aanwezigen. in Cabaretier Jan Jaap een van der Wal met opent het Brainwash op Festival in De de Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal uit vervolgens aan de de tijdens hand van pittige stellingen tijdens in gesprek uit gaan met de Amerikaanse op filosofe Susan op tv Neiman, de Tsjechische in econoom Tomás Sedlácek van en de Duitse filosoof naar Markus Gabriel. Op op zoek naar nieuwe in perspectieven op onderwerpen als digitalisering, op tv migratie en uit verantwoordelijkheid een voor toekomstige generaties.

januari 2021
15-10-2016 23:10

Brainwash Het beste van 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Het beste van 2016

Na de opening in De Nationale Opera waaiert het festival uit over meer dan vijftien verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam.

15-10-2016 16:00

Brainwash Festival opening 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Festival opening 2016

Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainwash Festival in De Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal vervolgens aan de hand van pittige stellingen in gesprek gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainw...

Brainwash TV 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash TV 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash TV 2016 bij Brainwash TV 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash TV 2016. Heb je een uitzending van Brainwash TV 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash TV 2016 gemist

Uitzending gemist van Brainwash TV 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash TV 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!