Programma gemist?

Na de de opening in De Nationale op tv het Opera waaiert het in festival uit over meer op tv dan vijftien een verschillende locaties in in de binnenstad van van Amsterdam.

Cabaretier Jan met Jaap van der Wal op in opent het Brainwash Festival in De naar naar Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal uit vervolgens aan tijdens de hand tijdens van pittige stellingen in in gesprek op tv gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan door Jaap van door der Wal opent het naar Brainwash Festival door in De Nationale Opera. uit Presentator Marcia Luyten uit zal vervolgens aan uit de hand van pittige met stellingen in op gesprek gaan een met de Amerikaanse filosofe een Susan naar Neiman, de Tsjechische op tv econoom Tomás Sedlácek en de de Duitse filosoof Markus uit Gabriel. Op zoek de naar nieuwe door perspectieven op onderwerpen als digitalisering, naar tijdens migratie en verantwoordelijkheid tijdens voor toekomstige generaties.

september 2021
15-10-2016 23:10

Brainwash Het beste van 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Het beste van 2016

Na de opening in De Nationale Opera waaiert het festival uit over meer dan vijftien verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam.

15-10-2016 16:00

Brainwash Festival opening 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Festival opening 2016

Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainwash Festival in De Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal vervolgens aan de hand van pittige stellingen in gesprek gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainw...

Brainwash TV 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash TV 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash TV 2016 bij Brainwash TV 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash TV 2016. Heb je een uitzending van Brainwash TV 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash TV 2016 gemist

Uitzending gemist van Brainwash TV 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash TV 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!