Programma gemist?

Na de op tv opening in De tijdens Nationale Opera waaiert het in festival van uit over op meer dan vijftien van verschillende locaties in de binnenstad met van het Amsterdam.

Cabaretier in Jan Jaap van der op Wal met opent het Brainwash Festival in door De het Nationale Opera. Presentator met Marcia Luyten zal vervolgens aan door de hand van uit pittige op tv stellingen in gesprek het gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan tijdens Jaap met van der Wal opent het het Brainwash Festival door in De Nationale Opera. op Presentator Marcia Luyten het zal naar vervolgens aan de hand van de pittige met stellingen in gesprek gaan met met de Amerikaanse filosofe in Susan de Neiman, de Tsjechische econoom Tomás Sedlácek met en de Duitse door filosoof op tv Markus Gabriel. Op uit zoek naar nieuwe perspectieven uit op onderwerpen als digitalisering, het het migratie en verantwoordelijkheid voor toekomstige het generaties.

juni 2021
15-10-2016 23:10

Brainwash Het beste van 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Het beste van 2016

Na de opening in De Nationale Opera waaiert het festival uit over meer dan vijftien verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam.

15-10-2016 16:00

Brainwash Festival opening 2016

Brainwash TV 2016 - Brainwash Festival opening 2016

Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainwash Festival in De Nationale Opera. Presentator Marcia Luyten zal vervolgens aan de hand van pittige stellingen in gesprek gaan met aanwezigen. Cabaretier Jan Jaap van der Wal opent het Brainw...

Brainwash TV 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brainwash TV 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brainwash TV 2016 bij Brainwash TV 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brainwash TV 2016. Heb je een uitzending van Brainwash TV 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brainwash TV 2016 gemist

Uitzending gemist van Brainwash TV 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Brainwash TV 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!