Programma gemist?

Als onderwijzer en het een duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, uit is klassieke muziek met altijd bij hem. En in het het bijzonder de in van Winterreise van Schubert, tijdens die door een vriend van tijdens Jan naar het Fries de het is vertaald. Toen deze vriend de ziek werd, kwam Jan door elke week naar in diens bed om van er een gedeelte uit uit voor naar te zingen. van De muziek wordt uitgevoerd door naar Raoul Steffani (zang), een Myrthe Helder (viool), van Leonard Besseling het (cello) een en Jacobus den op Herder (piano).

In uit de slijterij van de het Kaapverdische Mario Lopes en de Alice Fortes, het op naar de Kruiskade in de Rotterdam, is altijd klassieke met muziek te de horen. Een bijzondere rustplek in door een het hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde in van Beethoven is het de uit favoriet van met Mario.

Ex-brandweerman tijdens Rinus voelt uit zich op zijn voetreis naar Santiago in de met Compostella alleen, en toch samen op tv met uit zijn moeder. Op op de zondagen op tv werd er gebeld het tussen moeder en door zoon en de klassieke door muziek kwam altijd ter sprake. een In het bijzonder in op tv the Lark Ascending van de Engelse in componist Vaughan Willims. in Het de verhaal van een eenzame leeuwerik de hoog in de op tv lucht. Muziek als met troost tijdens op moeilijke van momenten.

Het ultieme liefdesverhaal op tv van de West in een Side Story speelt een door grote rol uit in het huwelijk van leerkrachten Alette naar en Berry Burghout. in Ooit uit stuurden ze cassettebandjes met met deze muziek naar elkaar de de en uiteindelijk was het na een van door concert van Leonard Bernsteins meesterwerk, dat op tv de Berry voor Alette van op de knieën naar ging.

De Limburgse vlaaienbakker op tv Jos Coenen heeft door een bijzondere uit band met een de Bolero van Ravel. uit Met van zijn goede vriend Jo bezocht door hij menig tijdens kroeg en samen een speelden ze graag een de potje biljart. Jo het is na een tijdens lange de strijd aan kanker overleden. En het de Bolero roept bij een met Jos de hechte band tussen de op vrienden een op.

De Hart & van Ziel-lijst van in NPO Radio door 4. Met op reportages en een in vooruitblik naar het Hart & Ziel naar Festival. naar De Hart & Ziel-lijst op van de NPO Radio 4. naar Met reportages over mensen in die op door een bijzondere manier met klassieke muziek met bezig zijn en de met een vooruitblik naar het met Hart & Ziel tijdens Festival dat op 14 van oktober plaatsvindt in het TivoliVredenburg naar in Utrecht.

mei 2020
19-10-2018 22:45

Jan Hooghiemstra

Hart & Ziel - Jan Hooghiemstra

Als onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, is klassieke muziek altijd bij hem. En in het bijzonder de Winterreise van Schubert, die door een vriend van Jan naar het Fries is vertaald. Toen deze vriend ziek werd, kwam Jan el...

18-10-2018 22:50

Mario Lopes en Alice Fortes

Hart & Ziel - Mario Lopes en Alice Fortes

In de slijterij van de Kaapverdische Mario Lopes en Alice Fortes, op de Kruiskade in Rotterdam, is altijd klassieke muziek te horen. Een bijzondere rustplek in een hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde van Beethoven is de favoriet van...

17-10-2018 22:50

Rinus Kreeft

Hart & Ziel - Rinus Kreeft

Ex-brandweerman Rinus voelt zich op zijn voetreis naar Santiago de Compostella alleen, en toch samen met zijn moeder. Op de zondagen werd er gebeld tussen moeder en zoon en de klassieke muziek kwam altijd ter sprake. In het bijzonder the La...

16-10-2018 22:50

Alette Burghout

Hart & Ziel - Alette Burghout

Het ultieme liefdesverhaal van de West Side Story speelt een grote rol in het huwelijk van leerkrachten Alette en Berry Burghout. Ooit stuurden ze cassettebandjes met deze muziek naar elkaar en uiteindelijk was het na een concert van Leonar...

15-10-2018 22:45

Jos Coenen

Hart & Ziel - Jos Coenen

De Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen heeft een bijzondere band met de Bolero van Ravel. Met zijn goede vriend Jo bezocht hij menig kroeg en samen speelden ze graag een potje biljart. Jo is na een lange strijd aan kanker overleden. En de Bo...

14-10-2016 19:20

Hart & Ziel

Hart & Ziel - Hart & Ziel

De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages en een vooruitblik naar het Hart & Ziel Festival. De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages over mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn en een voor...

Hart & Ziel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart & Ziel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart & Ziel bij Hart & Ziel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart & Ziel. Heb je een uitzending van Hart & Ziel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart & Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart & Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!