Programma gemist?

Als onderwijzer en op duivenmelker met Jan Hooghiemstra hardloopt, is op tv klassieke muziek altijd op bij hem. En in het het bijzonder de naar Winterreise van Schubert, het naar die door een vriend van tijdens Jan van naar het Fries is vertaald. Toen van deze uit vriend ziek het werd, kwam Jan elke week van naar diens bed om een er een gedeelte van uit voor te op zingen. De muziek tijdens een wordt uitgevoerd door met Raoul Steffani (zang), het Myrthe Helder (viool), Leonard naar Besseling (cello) en Jacobus den uit Herder op (piano).

In de slijterij in van de de Kaapverdische met Mario Lopes en Alice Fortes, op de de met Kruiskade in Rotterdam, is op altijd klassieke muziek te uit de horen. Een bijzondere rustplek in op een hectische en naar kleurrijke omgeving. in De vijfde van Beethoven is uit de favoriet van met op tv Mario.

Ex-brandweerman Rinus voelt tijdens zich op zijn met voetreis naar Santiago naar op de Compostella alleen, en toch samen naar met met zijn moeder. Op de de zondagen werd er op tv gebeld tussen de moeder en zoon en de uit klassieke muziek kwam naar tijdens altijd ter sprake. In het bijzonder naar the op Lark Ascending van de een Engelse de componist Vaughan Willims. Het verhaal van de door een eenzame leeuwerik hoog in de op lucht. door Muziek als troost op moeilijke de tijdens momenten.

Het naar ultieme liefdesverhaal van door de West Side Story van speelt een grote rol het in van het huwelijk van leerkrachten op tv Alette en van Berry Burghout. Ooit de stuurden ze cassettebandjes met deze op tv muziek naar elkaar naar en uiteindelijk door was het na een een concert het van Leonard Bernsteins meesterwerk, tijdens dat Berry voor naar Alette op de van knieën door ging.

De het Limburgse vlaaienbakker Jos in Coenen heeft een op bijzondere band het met de Bolero tijdens van Ravel. Met door zijn goede vriend Jo bezocht hij door menig kroeg en op samen speelden ze de met graag een potje biljart. Jo is van na een lange met strijd aan kanker in door overleden. En de Bolero roept naar bij Jos naar de hechte band op tussen de vrienden het op.

De Hart van & op tv Ziel-lijst van NPO naar Radio 4. Met met reportages en een van vooruitblik naar het Hart het & Ziel Festival. De door Hart & het Ziel-lijst van NPO Radio de 4. Met naar reportages over mensen naar die op uit een bijzondere manier met klassieke muziek een bezig zijn en uit een uit vooruitblik naar het Hart & met Ziel Festival naar dat tijdens op 14 oktober plaatsvindt het in TivoliVredenburg het in Utrecht.

juli 2021
19-10-2018 22:45

Jan Hooghiemstra

Hart & Ziel - Jan Hooghiemstra

Als onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, is klassieke muziek altijd bij hem. En in het bijzonder de Winterreise van Schubert, die door een vriend van Jan naar het Fries is vertaald. Toen deze vriend ziek werd, kwam Jan el...

18-10-2018 22:50

Mario Lopes en Alice Fortes

Hart & Ziel - Mario Lopes en Alice Fortes

In de slijterij van de Kaapverdische Mario Lopes en Alice Fortes, op de Kruiskade in Rotterdam, is altijd klassieke muziek te horen. Een bijzondere rustplek in een hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde van Beethoven is de favoriet van...

17-10-2018 22:50

Rinus Kreeft

Hart & Ziel - Rinus Kreeft

Ex-brandweerman Rinus voelt zich op zijn voetreis naar Santiago de Compostella alleen, en toch samen met zijn moeder. Op de zondagen werd er gebeld tussen moeder en zoon en de klassieke muziek kwam altijd ter sprake. In het bijzonder the La...

16-10-2018 22:50

Alette Burghout

Hart & Ziel - Alette Burghout

Het ultieme liefdesverhaal van de West Side Story speelt een grote rol in het huwelijk van leerkrachten Alette en Berry Burghout. Ooit stuurden ze cassettebandjes met deze muziek naar elkaar en uiteindelijk was het na een concert van Leonar...

15-10-2018 22:45

Jos Coenen

Hart & Ziel - Jos Coenen

De Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen heeft een bijzondere band met de Bolero van Ravel. Met zijn goede vriend Jo bezocht hij menig kroeg en samen speelden ze graag een potje biljart. Jo is na een lange strijd aan kanker overleden. En de Bo...

14-10-2016 19:20

Hart & Ziel

Hart & Ziel - Hart & Ziel

De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages en een vooruitblik naar het Hart & Ziel Festival. De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages over mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn en een voor...

Hart & Ziel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart & Ziel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart & Ziel bij Hart & Ziel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart & Ziel. Heb je een uitzending van Hart & Ziel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart & Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart & Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!