Programma gemist?

Als door onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra met hardloopt, tijdens is klassieke muziek altijd bij met hem. En in in in het bijzonder de Winterreise van het Schubert, die tijdens door een tijdens vriend van Jan naar het het Fries is vertaald. het Toen deze vriend naar ziek werd, kwam uit Jan uit elke week naar diens een bed om er uit een gedeelte op tv uit voor te uit zingen. De muziek wordt op tv uitgevoerd door Raoul Steffani door (zang), Myrthe de Helder (viool), Leonard Besseling (cello) op en Jacobus den van uit Herder (piano).

In een de slijterij van de Kaapverdische op tv Mario de Lopes en Alice op Fortes, op de Kruiskade met in Rotterdam, is uit altijd klassieke muziek te de horen. Een in bijzondere rustplek in uit een hectische en de kleurrijke omgeving. De door vijfde van Beethoven is door van de favoriet van het Mario.

Ex-brandweerman het Rinus voelt zich een op zijn voetreis naar naar Santiago de Compostella naar alleen, in en toch samen met de zijn moeder. Op de tijdens zondagen werd er een gebeld tussen moeder en van zoon en de door met klassieke muziek kwam altijd op tv ter sprake. In het bijzonder van the met Lark Ascending op tv van de Engelse in componist Vaughan Willims. in Het verhaal van een eenzame met leeuwerik hoog op in de de lucht. Muziek als troost op op moeilijke een momenten.

Het ultieme liefdesverhaal tijdens van naar de West een Side Story speelt een de grote rol naar in het huwelijk van leerkrachten Alette het en Berry met Burghout. Ooit stuurden ze een cassettebandjes met door deze muziek naar elkaar het en op tv uiteindelijk was de het na een concert van in Leonard Bernsteins meesterwerk, dat uit Berry van voor Alette het op de knieƫn een ging.

De Limburgse een vlaaienbakker een Jos Coenen heeft op een bijzondere band met de Bolero op van Ravel. Met van zijn goede vriend uit een Jo bezocht hij menig het kroeg en samen speelden ze het graag een een potje biljart. Jo is op tv na het een lange strijd naar aan kanker overleden. uit En de Bolero roept bij naar Jos de hechte het band tussen uit de vrienden op tv op.

De Hart & op Ziel-lijst van van NPO de Radio 4. Met door reportages en een naar vooruitblik naar het Hart & tijdens Ziel Festival. de De Hart door & Ziel-lijst van van NPO Radio 4. Met reportages over in mensen die van op de een bijzondere manier het met klassieke muziek een bezig zijn en een door vooruitblik naar het op tv Hart & Ziel Festival dat met op 14 het oktober plaatsvindt in TivoliVredenburg op tv in in Utrecht.

september 2020
19-10-2018 22:45

Jan Hooghiemstra

Hart & Ziel - Jan Hooghiemstra

Als onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, is klassieke muziek altijd bij hem. En in het bijzonder de Winterreise van Schubert, die door een vriend van Jan naar het Fries is vertaald. Toen deze vriend ziek werd, kwam Jan el...

18-10-2018 22:50

Mario Lopes en Alice Fortes

Hart & Ziel - Mario Lopes en Alice Fortes

In de slijterij van de Kaapverdische Mario Lopes en Alice Fortes, op de Kruiskade in Rotterdam, is altijd klassieke muziek te horen. Een bijzondere rustplek in een hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde van Beethoven is de favoriet van...

17-10-2018 22:50

Rinus Kreeft

Hart & Ziel - Rinus Kreeft

Ex-brandweerman Rinus voelt zich op zijn voetreis naar Santiago de Compostella alleen, en toch samen met zijn moeder. Op de zondagen werd er gebeld tussen moeder en zoon en de klassieke muziek kwam altijd ter sprake. In het bijzonder the La...

16-10-2018 22:50

Alette Burghout

Hart & Ziel - Alette Burghout

Het ultieme liefdesverhaal van de West Side Story speelt een grote rol in het huwelijk van leerkrachten Alette en Berry Burghout. Ooit stuurden ze cassettebandjes met deze muziek naar elkaar en uiteindelijk was het na een concert van Leonar...

15-10-2018 22:45

Jos Coenen

Hart & Ziel - Jos Coenen

De Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen heeft een bijzondere band met de Bolero van Ravel. Met zijn goede vriend Jo bezocht hij menig kroeg en samen speelden ze graag een potje biljart. Jo is na een lange strijd aan kanker overleden. En de Bo...

14-10-2016 19:20

Hart & Ziel

Hart & Ziel - Hart & Ziel

De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages en een vooruitblik naar het Hart & Ziel Festival. De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages over mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn en een voor...

Hart & Ziel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart & Ziel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart & Ziel bij Hart & Ziel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart & Ziel. Heb je een uitzending van Hart & Ziel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart & Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart & Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!