Programma gemist?

Als onderwijzer een en duivenmelker tijdens Jan Hooghiemstra hardloopt, is uit klassieke muziek altijd bij op tv door hem. En in het bijzonder het de op tv Winterreise van Schubert, die door in een vriend van tijdens Jan de naar het Fries is vertaald. van Toen deze vriend de ziek het werd, kwam Jan elke van week naar in diens bed om er een een gedeelte uit uit voor te zingen. De muziek met op tv wordt uitgevoerd door Raoul de Steffani (zang), het Myrthe Helder (viool), Leonard naar Besseling (cello) en de Jacobus den Herder een (piano).

In de op slijterij van de Kaapverdische een Mario Lopes naar en op tv Alice Fortes, op de door Kruiskade in Rotterdam, is altijd op tv klassieke muziek te naar horen. op tv Een bijzondere rustplek in een met hectische en kleurrijke het omgeving. De vijfde uit het van Beethoven is de naar favoriet van het Mario.

Ex-brandweerman tijdens Rinus voelt zich op met zijn voetreis naar het Santiago de Compostella op tv alleen, en toch samen van op met zijn moeder. de Op de zondagen werd naar er gebeld de tussen moeder en zoon op tv en de klassieke muziek kwam met altijd ter sprake. naar In het bijzonder de the Lark Ascending een van een de Engelse de componist Vaughan Willims. in Het verhaal van uit een eenzame leeuwerik hoog in op de lucht. Muziek naar als troost op moeilijke op tv naar momenten.

Het ultieme liefdesverhaal naar van op tv de West Side Story in speelt een een grote rol in het van huwelijk van leerkrachten de Alette en Berry de Burghout. op tv Ooit stuurden ze met cassettebandjes met deze muziek naar elkaar op tv en uiteindelijk naar was met het na een concert van Leonard tijdens van Bernsteins meesterwerk, dat Berry voor Alette door op naar de knieën de ging.

De in Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen uit heeft een een bijzondere band op met de Bolero van Ravel. Met op tv zijn goede vriend door op tv Jo bezocht hij menig naar kroeg en van samen speelden ze graag een potje met biljart. door Jo is op tv na een lange strijd van aan kanker overleden. En de van Bolero een roept bij Jos de op hechte band de tussen de door vrienden op.

De een Hart & Ziel-lijst van op tv NPO Radio 4. het Met reportages en door een vooruitblik tijdens naar het de Hart & Ziel Festival. De op tv Hart & Ziel-lijst op tv van een NPO Radio 4. Met reportages over uit mensen die een op een bijzondere op manier met tijdens klassieke muziek bezig op zijn en een uit vooruitblik naar het Hart & uit Ziel Festival dat een op 14 op oktober plaatsvindt door in TivoliVredenburg de in Utrecht.

oktober 2019
19-10-2018 22:45

Jan Hooghiemstra

Hart & Ziel - Jan Hooghiemstra

Als onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, is klassieke muziek altijd bij hem. En in het bijzonder de Winterreise van Schubert, die door een vriend van Jan naar het Fries is vertaald. Toen deze vriend ziek werd, kwam Jan el...

18-10-2018 22:50

Mario Lopes en Alice Fortes

Hart & Ziel - Mario Lopes en Alice Fortes

In de slijterij van de Kaapverdische Mario Lopes en Alice Fortes, op de Kruiskade in Rotterdam, is altijd klassieke muziek te horen. Een bijzondere rustplek in een hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde van Beethoven is de favoriet van...

17-10-2018 22:50

Rinus Kreeft

Hart & Ziel - Rinus Kreeft

Ex-brandweerman Rinus voelt zich op zijn voetreis naar Santiago de Compostella alleen, en toch samen met zijn moeder. Op de zondagen werd er gebeld tussen moeder en zoon en de klassieke muziek kwam altijd ter sprake. In het bijzonder the La...

16-10-2018 22:50

Alette Burghout

Hart & Ziel - Alette Burghout

Het ultieme liefdesverhaal van de West Side Story speelt een grote rol in het huwelijk van leerkrachten Alette en Berry Burghout. Ooit stuurden ze cassettebandjes met deze muziek naar elkaar en uiteindelijk was het na een concert van Leonar...

15-10-2018 22:45

Jos Coenen

Hart & Ziel - Jos Coenen

De Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen heeft een bijzondere band met de Bolero van Ravel. Met zijn goede vriend Jo bezocht hij menig kroeg en samen speelden ze graag een potje biljart. Jo is na een lange strijd aan kanker overleden. En de Bo...

14-10-2016 19:20

Hart & Ziel

Hart & Ziel - Hart & Ziel

De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages en een vooruitblik naar het Hart & Ziel Festival. De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages over mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn en een voor...

Hart & Ziel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart & Ziel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart & Ziel bij Hart & Ziel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart & Ziel. Heb je een uitzending van Hart & Ziel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart & Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart & Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!