Programma gemist?

Als onderwijzer uit en duivenmelker Jan Hooghiemstra op tv van hardloopt, is klassieke muziek de altijd bij van hem. En in het bijzonder de de Winterreise het van Schubert, die door een naar vriend van Jan op naar het op Fries is vertaald. Toen de deze naar vriend ziek werd, kwam op tv Jan elke op tv week naar in diens bed om er een de gedeelte uit voor met te zingen. De muziek uit wordt uitgevoerd door door Raoul de Steffani (zang), Myrthe Helder (viool), met de Leonard Besseling (cello) en tijdens Jacobus den Herder de (piano).

In de tijdens slijterij het van de Kaapverdische Mario Lopes op en Alice Fortes, op op tv door de Kruiskade in Rotterdam, in is altijd klassieke muziek te het het horen. Een bijzondere rustplek in een de hectische en kleurrijke op tv omgeving. De door vijfde van Beethoven is door de favoriet van op tv met Mario.

Ex-brandweerman Rinus voelt het zich op het zijn voetreis tijdens naar Santiago door de Compostella alleen, en toch van samen op met zijn moeder. Op de door zondagen van werd er gebeld tussen moeder naar en zoon en de door het klassieke muziek kwam door altijd ter sprake. In het bijzonder van the naar Lark Ascending van een de Engelse componist het Vaughan Willims. Het verhaal het van een eenzame leeuwerik met van hoog in de tijdens lucht. Muziek als troost een op moeilijke de momenten.

Het ultieme liefdesverhaal uit van de West tijdens met Side Story speelt naar een grote rol in op het huwelijk van leerkrachten Alette door en Berry in Burghout. Ooit een stuurden ze cassettebandjes uit met deze muziek naar elkaar tijdens en uiteindelijk tijdens was het een na een concert van Leonard een Bernsteins het meesterwerk, dat Berry voor het Alette op op de knieƫn naar ging.

De in Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen op tv heeft een bijzondere met band met het de Bolero van Ravel. Met door zijn goede met vriend Jo bezocht hij tijdens menig door kroeg en samen van speelden ze graag een potje van biljart. Jo uit is na van een lange strijd aan een kanker overleden. En de een Bolero naar roept bij Jos de hechte een band tussen het de naar vrienden op.

De Hart in & Ziel-lijst van uit NPO Radio het 4. Met reportages en een met vooruitblik de naar het Hart de & Ziel Festival. De op Hart & op Ziel-lijst van NPO het Radio 4. met Met reportages over mensen die naar op in een bijzondere manier uit met klassieke muziek bezig tijdens zijn en een vooruitblik naar het het Hart & in Ziel Festival tijdens dat op 14 een oktober met plaatsvindt in TivoliVredenburg in door Utrecht.

januari 2021
19-10-2018 22:45

Jan Hooghiemstra

Hart & Ziel - Jan Hooghiemstra

Als onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, is klassieke muziek altijd bij hem. En in het bijzonder de Winterreise van Schubert, die door een vriend van Jan naar het Fries is vertaald. Toen deze vriend ziek werd, kwam Jan el...

18-10-2018 22:50

Mario Lopes en Alice Fortes

Hart & Ziel - Mario Lopes en Alice Fortes

In de slijterij van de Kaapverdische Mario Lopes en Alice Fortes, op de Kruiskade in Rotterdam, is altijd klassieke muziek te horen. Een bijzondere rustplek in een hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde van Beethoven is de favoriet van...

17-10-2018 22:50

Rinus Kreeft

Hart & Ziel - Rinus Kreeft

Ex-brandweerman Rinus voelt zich op zijn voetreis naar Santiago de Compostella alleen, en toch samen met zijn moeder. Op de zondagen werd er gebeld tussen moeder en zoon en de klassieke muziek kwam altijd ter sprake. In het bijzonder the La...

16-10-2018 22:50

Alette Burghout

Hart & Ziel - Alette Burghout

Het ultieme liefdesverhaal van de West Side Story speelt een grote rol in het huwelijk van leerkrachten Alette en Berry Burghout. Ooit stuurden ze cassettebandjes met deze muziek naar elkaar en uiteindelijk was het na een concert van Leonar...

15-10-2018 22:45

Jos Coenen

Hart & Ziel - Jos Coenen

De Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen heeft een bijzondere band met de Bolero van Ravel. Met zijn goede vriend Jo bezocht hij menig kroeg en samen speelden ze graag een potje biljart. Jo is na een lange strijd aan kanker overleden. En de Bo...

14-10-2016 19:20

Hart & Ziel

Hart & Ziel - Hart & Ziel

De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages en een vooruitblik naar het Hart & Ziel Festival. De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages over mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn en een voor...

Hart & Ziel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart & Ziel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart & Ziel bij Hart & Ziel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart & Ziel. Heb je een uitzending van Hart & Ziel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart & Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart & Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!