Programma gemist?

Als onderwijzer en in duivenmelker Jan uit Hooghiemstra hardloopt, een is klassieke op tv muziek altijd bij hem. tijdens En in in het bijzonder de het Winterreise van Schubert, die door een de tijdens vriend van Jan naar het op tv Fries het is vertaald. Toen deze een vriend ziek werd, tijdens kwam Jan elke tijdens week naar een diens bed om op tv er een gedeelte uit een voor te zingen. De muziek op door wordt uitgevoerd door Raoul naar Steffani (zang), Myrthe op tv Helder (viool), Leonard uit Besseling (cello) en Jacobus den met Herder met (piano).

In in de slijterij tijdens van de Kaapverdische Mario in Lopes en het Alice Fortes, op de tijdens Kruiskade in Rotterdam, is altijd uit de klassieke muziek te horen. een Een bijzondere rustplek met in een van hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde uit van Beethoven het is de favoriet van tijdens uit Mario.

Ex-brandweerman Rinus het voelt zich op zijn op tv voetreis naar Santiago uit de Compostella van alleen, en door toch samen met zijn moeder. het Op de op tv zondagen werd naar er gebeld tussen moeder en door op zoon en de met klassieke muziek kwam in altijd ter sprake. In de het bijzonder the Lark in Ascending van de de Engelse componist Vaughan het Willims. Het verhaal van op tv een eenzame met leeuwerik hoog in in de lucht. Muziek tijdens als troost op op moeilijke op momenten.

Het met ultieme liefdesverhaal uit van de West Side Story speelt de een grote van rol in het naar huwelijk van leerkrachten Alette van en Berry Burghout. door Ooit stuurden het ze cassettebandjes op met deze muziek in naar elkaar en met uiteindelijk was het op tv na een concert door van Leonard van Bernsteins meesterwerk, dat op Berry voor Alette op tv op de knieën tijdens ging.

De in Limburgse vlaaienbakker Jos door Coenen heeft tijdens een bijzondere band met op tv de Bolero van met Ravel. Met zijn goede de vriend Jo bezocht hij met met menig kroeg en samen met speelden ze graag een potje op tv de biljart. Jo is na een naar lange strijd door aan kanker overleden. de En de Bolero roept naar bij naar Jos de hechte band tussen de het vrienden in op.

De in Hart & Ziel-lijst van NPO in Radio 4. het Met reportages van en een op vooruitblik naar het Hart & op Ziel Festival. met De Hart & Ziel-lijst het van van NPO Radio 4. Met reportages van over mensen die het op van een bijzondere manier met klassieke muziek op tv bezig in zijn en een een vooruitblik naar het tijdens Hart & Ziel tijdens Festival dat op door 14 oktober plaatsvindt in in TivoliVredenburg in met Utrecht.

april 2021
19-10-2018 22:45

Jan Hooghiemstra

Hart & Ziel - Jan Hooghiemstra

Als onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, is klassieke muziek altijd bij hem. En in het bijzonder de Winterreise van Schubert, die door een vriend van Jan naar het Fries is vertaald. Toen deze vriend ziek werd, kwam Jan el...

18-10-2018 22:50

Mario Lopes en Alice Fortes

Hart & Ziel - Mario Lopes en Alice Fortes

In de slijterij van de Kaapverdische Mario Lopes en Alice Fortes, op de Kruiskade in Rotterdam, is altijd klassieke muziek te horen. Een bijzondere rustplek in een hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde van Beethoven is de favoriet van...

17-10-2018 22:50

Rinus Kreeft

Hart & Ziel - Rinus Kreeft

Ex-brandweerman Rinus voelt zich op zijn voetreis naar Santiago de Compostella alleen, en toch samen met zijn moeder. Op de zondagen werd er gebeld tussen moeder en zoon en de klassieke muziek kwam altijd ter sprake. In het bijzonder the La...

16-10-2018 22:50

Alette Burghout

Hart & Ziel - Alette Burghout

Het ultieme liefdesverhaal van de West Side Story speelt een grote rol in het huwelijk van leerkrachten Alette en Berry Burghout. Ooit stuurden ze cassettebandjes met deze muziek naar elkaar en uiteindelijk was het na een concert van Leonar...

15-10-2018 22:45

Jos Coenen

Hart & Ziel - Jos Coenen

De Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen heeft een bijzondere band met de Bolero van Ravel. Met zijn goede vriend Jo bezocht hij menig kroeg en samen speelden ze graag een potje biljart. Jo is na een lange strijd aan kanker overleden. En de Bo...

14-10-2016 19:20

Hart & Ziel

Hart & Ziel - Hart & Ziel

De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages en een vooruitblik naar het Hart & Ziel Festival. De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages over mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn en een voor...

Hart & Ziel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart & Ziel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart & Ziel bij Hart & Ziel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart & Ziel. Heb je een uitzending van Hart & Ziel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart & Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart & Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!